تارا فایل

پاورپوینت توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی



مبحث 19

توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی
سازنده ساختمان مسئولیت صحت انجام کلیه عملیات اجرایی ساختمان را برعهده دارد و در اجرای این عملیات باید مقررات ملی ساختمان، ضوابط و مقررات شهرسازی، محتوای پروانه ساختمان و نقشه های مصوب مرجع صدور پروانه را رعایت نماید .

توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی
همچنین سازنده ساختمان مکلف است پس از پایان کار نسبت به تهیه نقشه ها به همان صورتی که اجرا شده یعنی "نقشه های چون ساخت" اعم از معماری، سازه ای و تاسیساتی و مانند آن اقدام نموده و پس از امضا و اخذ تایید ناظر (ناظران) یک نسخه از آنها را تحویل مالک و یک نسخه هم به شهرداری مربوط تحویل نماید.

توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی
ناظران مکلفند بر عملیات اجرایی ساختمانی که تحت نظارت آنها احداث می گردد از لحاظ انطباق ساختمان با مشخصات مندرج در پروانه و نقشه ها و محاسبات فنی ضمیمه آن نظارت کرده و در پایان کار مطابقت عملیات اجرایی ساختمان را با مدارک فوق، گواهی نمایند .

توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی
ناظران در پایان هریک از مراحل اصلی کار خود را به مرجع صدور پروانه ساختمان ارائه نمایند که در این مراحل گزارش ناظر باید وضعیت ساختمان را از نظر اجرای مباحث بیست گانه مقررات ملی ساختمان دربرگیرد.

مراحل اصلی شامل:
پی سازی
نازک کاری
سفت کاری
اجرای اسکلت
پایان کار

توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی
مطابق با قانون و تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، مقررات ملی ساختمان در آنها رعایت نشده باشد، توسط شهرداریها و سایر مراجع صدور پروانه ساختمان تا زمان رفع نقص پایان کار صادر نخواهد شد.

توضیحاتی پیرامون قوانین و مقررات اجرایی
وزارت مسکن و شهرسازی به عنوان ناظر عالی در زمینه ساخت و ساز، بر عملکرد سازمانهای عهده دار کنترل و اجرا در زمینه رعایت دقیق مقررات ملی ساختمان و ضوابط شهرسازی نظارت می نماید و درصورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به مراجع صدور پروانه ساختمان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اعلام نموده و تا رفع تخلف، موضوع را از مراجع قانونی و در صورت لزوم مراجع قضایی پیگیری می نماید.

شیشه دو جداره
شیشه های دوجداره از دو یا چند لایه شیشه تشکیل می شوند که توسط قاب آلومینیومی (اسپیسر) که بصورت یک تکه در محیط پیرامون شیشه ها قرار گرفته ، از یکدیگر فاصله پیدا می کنند.

جزئیات پنجره دو جداره

جزئیات عایق کاری کفها

جزئیات عایق کاری دیوارها

جزئیات عایق کاری سقفهای صاف

جزئیات عایق کاری سقفهای شیبدار

شیشه دو جداره
در درون این قاب های آلومینیومی ، ماده رطوبت گیر (دسی کنت یا زئولیت) قرار می گیرد، در مرحله بعد لایه های شیشه در شرایط کنترل شده کارخانه به وسیله درزگیر اولیه (چسب بوتیل) به قاب آلومینیومی چسبیده و گاز مخصوص (آرگون یا کریپتون) جایگزین هوای بین لایه های شیشه می شود. در پایان، روی قسمت بیرونی قاب آلومینیومی نیز ماده غیر قابل نفوذی به عنوان دزدگیر ثانویه( چسب پلی سولفاید یا هات ملت) توسط دستگاه تزریق می گردد. در ساختار شیشه های دو جداره می توان از انواع شیشه های مختلف، نظیر شیشه های ساده، رنگی، رفلکس، سکوریت، لمینت و … قرار داد.

مزایای شیشه های دو جداره
صرفه جویی در مصرف انرژی
کاهش آلودگی صوتی: به کار گیری پنجره های عایق و شیشه های دو جداره، یکی از راه های کاهش آلودگی صوتی می باشد. با استفاده از شیشه های معمولی در دو جداره، حدود 40 دسی بل شدت صوت کاهش خواهد یافت. این در حالی است که متوسط آلودگی صوتی در شهرهای بزرگ 80-75 دسی بل و در شهرهای کوچک 55 دسی بل می باشد.
مقاوم در برابر اشعه ماورای بنفش (UV) و حذف اثرات مخرب آن
کاهش در برابر آلودگی هوا
کاهش تابش سرد

مزایای شیشه های دو جداره
کاهش هزینه تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در ساختمان
کاهش آلودگی محیط زندگی و هزینه های مربوطه
هوابندی کامل
مقاوم در برابر باد، باران و طوفانهای شدید
تقویت مضاعف با استفاده از پروفیل گالوانیزه در داخل پروفیل uPVC
حفاظت از محیط زیست از طریق بازیافت و استفاده در صنایع دیگر
عدم نیاز به سرویسهای مکرر (تعویض، رنگ آمیزی و…) و نظافت آسان
غیر قابل اشتعال
سهولت در نصب

صرفه جویی در پنجره ها
پنجره ها از نظر صرفه جویی انرژی نقش حساسی دارند، چرا که حدود 30% از کل تلفات حرارتی ساختمان از پنجره ها صورت می گیرد، به همین دلیل پنجره هایی که در جای خوبی نصب نشده اند یا خوب محافظت نمی شوند، می توانند هزینه سوخت را بسیار بالا ببرند.
اگر تصمیم دارید ساخت ساختمان جدیدی را شروع کنید، با یک مشاور آشنا به اصول صرفه جویی تماس بگیرید، اما اگر می خواهید ساختمان موجود خود را بهینه سازی کنید و از هزینه های خود بکاهید، این راهنما می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد.

جلوگیری از تلفات حرارتی پنجره ها
یک پنجره با شیشه تک جداره تقریباً 10 برابر یک دیوار عایقکاری شده هم اندازه خود تلفات حرارتی دارد. چنین پنجره ای سه مشکل عمده ایجاد میکند:
بالا بودن تلفات حرارت، فراهم نشدن آسایش ساکنین، بخار گرفتن پنجره ها.
برای کاستن از مشکلات ناشی از پنجره ها، می توان از راههای مختلف یک لایه هوای ساکن بین محیط داخل و خارج ایجاد کرد، با انجام این کار تلفات حرارتی پنجره به نصف کاهش می یابد. برای ایجاد این لایه هوا راه های مختلفی وجود دارد.

دو جداره کردن
دو جداره کردن شیشه هر پنجره ای باعث بالا رفتن کارآیی آن می شود، بویژه پنجره هایی که پرده ای روی آنها نصب نشده است.
پنجره دو جداره، دارای دو شیشه می باشد که بین آنها یک فضای کاملاً درزبندی شده قرار گرفته است. این فاصله معمولاً بین 6 تا 20 میلیمتر است.
اگر اینفاصله هوایی 15 میلیمتر انتخاب شود، بهترین کارآیی بدست می آید. دو جداره کردن پنجره با وجود اینکه اتلاف حرارت را کاهش می دهد، جلوی ورود نور و گرمای خورشید را نمی گیرد. بنابراین در فصول گرم سال برای کاهش ورود گرما به داخل ساختمان باید جلوی تابش مستقیم خورشید به پنجره را گرفت.

دو جداره کردن
در کنار اینها، دو جداره کرده پنجره ها باعث کم شدن ورود سر و صدا به داخل ساختمان می شود و نیز بخارگیری پنجره ها در فصول سرد سال کاهش می یابد.
برای دو جداره کردن پنجره یک جداره موجود می توان یک لایه دیگر از شیشه یا اکریلیک شفاف دیگر روی آن نصب کرد و فضای بین آنها را کاملاً درزبندی کرد. در این فضا باید مقداری ماده جاذب رطوبت قرار داد تا رطوبت این فضا را کاملاً بگیرد.

پر کردن با گاز
در برخی از پنجره های دو جداره، فضای میانی را با گازهایی مانند آرگون و کریپتون پر میکنند تا کارایی آنها حدود 10% افزایش یابد.

عایق های ویژه پنجره
این عایقها را که به شکل برچسبهای شفاف ساخته می شوند به راحتی می توان بر روی شیشه پنجره ها چسباند و بخشی از خواص پنجره های دو جداره را در آنها به وجود آورد. این برچسبها باعث می شوند ورود گرما دار تابستان تا 80% کاهش یابد. علاوه بر این انواع کم تابش این محصولات (Low-E) قادرند تلفات حرارتی و زمستانی را نیز تا 30% کاهش دهند.
این عایقها از نظر قیمت با پنجره های دو جداره قابل رقابت هستند. بویژه در ساختمانهای موجود که تعویض پنجره ها با پنجره های دوجداره هزینه زیادی به همراه خواهد داشت.

مزایای شیشه های دو جداره
کاهش هزینه تاسیسات سرمایشی و گرمایشی در ساختمان
کاهش آلودگی محیط زندگی و هزینه های مربوطه
هوابندی کامل
مقاوم در برابر باد، باران و طوفانهای شدید
تقویت مضاعف با استفاده از پروفیل گالوانیزه در داخل پروفیل uPVC
حفاظت از محیط زیست از طریق بازیافت و استفاده در صنایع دیگر
عدم نیاز به سرویسهای مکرر (تعویض، رنگ آمیزی و…) و نظافت آسان
غیر قابل اشتعال
سهولت در نصب


تعداد صفحات : 25 | فرمت فایل : .ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود