تارا فایل

پاورپوینت سیستم کسب و کار الکترونیکی



عنوان:
"سیستم کسب و کار الکترونیکی" “Electronic business”

هدف ارائه: چگونه فن آوری اطلاعات (IT) واینترنت از فرآیند کسب وکار ، تجارت الکترونیکی ، تصمیم گیری کسب وکار پشتیبانی می کند؟
در واقع در این ارائه می خواهیم بررسی کنیم که چگونه 1- مدیریت ارتباط بامشتری (CRM)
2- برنامه ریزی منابع سازمان (ERP) 3- مدیریت زنجیره تامین (SCM)
از فرآیند کسب وکار در سازمان حمایت می کنند.
3

مقدمه کسب وکار الکترونیکی با تجارت الکترونیکی مترادف نیست : کسب وکار الکترونیکی حوزه بسیاروسیع تری دارد و در انجام فعالیت کسب وکار با 1- دیگر فن آوری ها 2- ارتباطات الکترونیکی ترکیب شده و از انواع مبادلات اینترنتی فراتر می رود.در واقع تجارت الکترونیکی بخشی از کسب وکار الکترونیکی است. کسب وکار الکترونیکی : به کارگیری 1- اینترنت 1- تجارت الکترونیکی 2- سایر شبکه ها برای پشتیبانی از 2- ارتباط و همکاری سازمان و فرآیند 3- فن آوری اطلاعات کسب وکار تحت وب درون سازمان شبکه ای شده است. 3- ارتباط و همکاری سازمان و فرآیند کسب وکار تحت وب مشتریان و شرکای تجاری تجارت الکترونیکی : عبارت است از : خرید فروش بازاریابی خدمات رسانی به محصولات از طریق اینترنت و سایر شبکه ها
2

کاربردهای میان کارکردی سازمان : یکی از مفاهیم و کاربردهای عمده کسب و کار الکترونیکی است.  توسعه سیستم های میان کاربردی بوسیله فن آوری اطلاعات صورت می پذیرد که این امر بوسیله :  مهندسی مجدد  بهبود فرآیندهای حیاطی  کسب وکار در سراسر سازمان صورت می پذیرد. اکنون شرکتهای کسب وکار  از فناوری های اینترنتی برای کمک به  مهندسی مجدد  یکپارچه سازی جریان اطلاعات میان فرآیندهای درونی کسب وکار و مشتریان و تامین کنندگان استفاده می کنند.
5

6
(1-7) فرآیند توسعه محصول جدید در یک شرکت تولیدی (فرایندوظیفه ای کسب و کار)

در واقع این یک فرایند تجاری است  که باید با کمک سیستم های اطلاعاتی میان کاربردی محدودیتهای وظایف
مختلف کسب و کار را پشت سر بگذارد.

معماری کربردهای سازمان :  نشان دهنده روابط متقابل کاربردهای عمده میان کاربردی سازمان است.  چهارچوب مفهومی برای کمک به تجسم (اجزا ، فرآیندها ، روابط اصلی کاربرد عمده کسب و کار الکترونیکی و روابط متقابل) آنها را نشان می دهد. این معماری کاربردی بر نقش سیستم کسب و کار در پشتیبانی از (مشتریان ، تامین کنندگان ، شرکاء ، کارکنان) یک کسب و کار تاکید دارد.
7

برنامه ریزی منابع سازمان : Enterprise Resourse Management (ERP) بر کارایی فرآیندهای داخلی تولید ، توزیع و امورمالی تمرکز دارد. مدیریت ارتباط با مشتری : Customer Relationship management (CRM) برکسب وحفظ مشتریان سودآور از طریق  بازاریابی ، فروش ، فرآیندهای خدمات متمرکز است. مدیریت ارتباط با شرکاء : Partner Relationship management (PRM) هدف خود را کسب و حفظ شرکائی که  فروش محصول توزیع محصول خدمات شرکت را ارتقاء دهند. مدیریت زنجیره تامین : Supply Chain management (SCM) برتوسعه کارآمدترین و اثربخش ترین فرآیندهای تامین منابع و تدارک  برای تولید محصولات و خدمات مورد نیاز تولید. مدیریت دانش : Knowledge Management (KM) بر فراهم کردن ابزارهایی برای کارکنانی از شرکت توجه دارد  که از همکاری و تصمیم گروهی پشتیبانی می کنند.
8

حال کاربردهای SCM ,PRM ,ERP ,CRM را مورد بحث قرار می دهیم. مدیریت ارتباط با مشتری چیست ؟ دارای 2 هدف است که باهم مرتبط هستند : 1- فراهم کردن یک دید منحصر بفرد و کامل از هر مشتری در هر نقطه تماس و در تمام کانالها برای سازمان و تمام کارکنانی که با مشتریان سر وکار دارند. 2- فراهم کردن یک دید منحصر بفرد و کامل از سازمان و کانالهای ان برای مشتریان. CRM فن آوری اطلاعات را برای ایجاد یک سیستم سازمانی میان کارکردی به کار می گیرد تا بسیاری از فرآیندهای خدمات رسانی به مشتری را در (فروش،بازاریابی،خدمات مشتری)  خود کار کند و در نهایت با مشتریان تعامل داشته باشد.  در واقع سیستمهای CRM نرم افزارهایی هستند که با فراهم آوردن ابزارهای لازم سازمان و کارکنانش را قادر می سازد خدماتی سریع ، مناسب ، قابل اتکا و هماهنگ به مشتریانش ارائه کند.
9

 برخی عرضه کنندگان برترنرم افزارهای CRM Epiphany,IBM,SAP AG,Oracle,Seible System

اجزای کاربردی اصلی یک سیستم CRM

10

نگاهی به هر یک از این اجزا :  Aمدیریت تماسها وحسابها :  نرم افزار CRM در این قسمت به متخصصان فروش ، بازاریابی و خدمات کمک می کند.رویدادهای کسب و کار و چرخه عمر مشتریان پیگیری کنند.  یعنی اطلاعات تمام محل های تماس مشتریان را به هر نحو دریافت کرده ، و در یک پایگاه ذخیره و یکپارچه می کند و آنرا از طریق اینترنت و سایر پیوندهای شبکه برای فروش ، بازاریابی و سایر کاربردهای مدیریت ارتباط با مشتری در دسترس قرار می دهد.  Bفروش : یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری یک سری نرم افزارها و منابع داده های شرکت را برای نمایندگان فروش فراهم می کند تا آنها بتوانند فعالیت فروششان را مدیریت کنند.و درکل امکان دسترسی فوری به اطلاعات مشتری را برای فروشنده فراهم می کند.  Cبازاریابی و تکمیل سفارش ها : CRM به متخصصان بازاریابی کمک می کند : 1- عملیات بازاریابی مستقیم را از طریق اتوماسیون انجام دهند. 2- داده های عکس العمل مشتریان بلقوه را در پایگاه داده CRM جمع آوری و مدیریت از طریق ارزش مستقیم عملیات بازاریابی یک شرکت را تحلیل کنند. 3- CRM تقاضاهای مشتریان بلقوه را از طریق برنامه ریزی سریع تماسهای فروش و اطلاعات مناسب درباره محصول حل می کند.
11

 Dخدمات و پشتیبانی مشتری :  CRM برای نمایندگان خدمات شرکت همانند متخصصان بازاریابی و فروش نرم افزارها و دسترسی فوری به پایگاه داده های مشترک مشتری ها را فراهم می کند.  CRM به مدیران خدمات مشتری کمک می کند تا تقاضاهای خدمات مشتریان را ایجاد ، مشخص و مدیریت کند.  نرم افزارهای ”مرکز تماس“ (تماس های مشتریان با نمایندگان پشتیبانی مشتری ، و ارائه خدمات سلف سرویس قسمت وب ، دستیابی به اطلاعات پشتیبانی خاص و دلخواه خود مشتریان) از دیگر خدمات و پشتیبانی مشتری است.  Eبرنامه های نگهداری و ایجاد وفاداری : نرم افزار تحلیلی CRM با توجه ابزارهایی و توانایی هایی که دارد سعی می کند به شرکت کمک کند تا وفادارترین و سودآورترین مشتریان خود را شناسایی کند و بازاریابی هایشان را روی آنها تمرکز کند.
12

3 مرحله مدیریت ارتباط با مشتری : CRMرا می توانیم یک سیستم از ابزارهای نرم افزاری و داده های تحت وب در نظر بگیریم که فرآیندهای کسب وکار مشتری محور را به انجام می رساند و از 3 مرحله زیر پشتیبانی می کند :  Aجذب : دراینجا هدف ان است تا به مشتریان کمک شود تا ارزش محصولات ممتازی که توسط شرکتی برجسته به آنها ارائه می شود درک کنند.  Bارتقاء : برنامه های مدیریت حسابهای تحت وب CRM و خدمات متمایز و پشتیبانی مشتری توسط تیم پاسخگوی فروش به راضی نگه داشتن مشتری کمک می کند.ارزش ادراک شده توسط مشتری همان خرید راحت ، یکباره و قیمت جذاب است (هایپراستار).  C نگهداری : CRM به شرکت کمک می کند سودآورترین و وفادارترین مشتریانش را شناسایی و تشویق کند و با بازاریابی هدفمند آنها را نگهداری کند.ارزش ادراک شده در این قسمت تشویق های شخصی توسط شرکت است که سازمان را برای مشتری به ”سازمان خودشان“ تبدیل می کند (تعلق خاطر نسبت به شرکت). در کل اطلاعاتCRM شرکت را قادر می سازد هر جا که یک مشتری با سازمان ارتباط برقرار کند ، تجربه ای مناسب و پشتیبانی متمایزرا درک کند.که در نهایت این تمایز و مزایای ارائه شده یک ارزش تجاری استراتژیک است.
13

شکست های مدیریت ارتباط با مشتری مزایای تجارت مدیریت ارتباط با مشتری تضمینی نیستند و در اکثر موارد مزایا و اهداف مدنظر حاصل نشده است.که دلیل عمده آن : 1- فقدان شناخت و آمادگی مدیران کسب وکار از فناوری اطلاعات (مانند CRM) است که بوسیله آن بتوانند مسائل کسب و کار را حل کنند. 2- مشتریان و کارکنان با فرآیندها و چالشهای CRM جدید آشنایی و آمادگی لازم را نداشته اند.
14

برنامه ریزی منابع سازمان چیست ؟ (ERP) ستون فقرات فن آوری کسب و کار الکترونیکی است که فرآیندهای اصلی درونی یک شرکت را پشتیبانی می کند. یک چهارچوب تعاملی در سراسر سازمان با پیوندهایی در پردازش ، سفارش فروش ، مدیریت و کنترل موجودی برنامه ریزی تولید و توزیع امور مالی. نرم افزار ERP داده ها را از وضعیت فروش ، موجودی کالا ، حمل و نقل و صورتحسابها پیگیری می کند و نیازمندیهای منابع انسانی و مواد خام را پیش بینی می کند.
15
ERP (5-7) اجزای کاربردی یک سیستم

مزایا و چالشهای برنامه ریزی منابع سازمان : مزایای تجاری سیستمهای ERP که برای شرکت می تواند داشته باشد : 1- کیفیت و کارآیی : ERP یک چهارچوبی برای یکپارچه سازی و بهبود فرآیندهای کسب و کار درونی یک شرکت خلق می کند که کیفیت و کارآیی خدمات ارائه به مشتری ، تولید و توزیع را افزایش می دهد. 2- کاهش هزینه : سیستم ERP جدید هزینه پردازش مبادلات ، هزینه های سخت افزاری ، نرم افزاری و نیروی پشتیبانی فناوری اطلاعات را کاهش داده است. 3- پشتیبانی تصمیم : با استفاده از اطلاعات ERP مدیران سازمان سریعتر به تصمیمات بهتر دست می یابند. 4- چابکی سازمان : با به کارگیری ERP بسیاری از مشکلات قدیمی حل شده و انعطاف پذیری برای سازمان ایجاد می شود.
16

هزینه های برنامه ریزی منابع سازمانی : هزینه استقرار یک سیستم جدید برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) : هزینه و ریسک شکست در اجرای یک سیستم ERP چشم گیر است اما اغلب شرکتها به صورت موفقیت آمیز آنرا اجرا کرده اند.بعنوان مثال : اگر تغییرات موجودی به درستی ثبت نشود ، سطوح غیرقابل اتکای موجودی باعث فقدان موجودی برای چند هفته یا چند ماه می شود.
17

دلایل شکست برنامه ریزی منابع سازمان : ERP  نادیده گرفتن پیچیدگی برنامه ریزی ، توسعه و آموزش لازم برای اجرای ERP توسط مدیران.  اعمال تغییرات عمده در زمان کوتاه و آموزش ناکافی برای وظایف جدید کاری مورد نیاز سیستم ERP  اتکای بیش از حد شرکتها یا مدیران IT بر ادعاهای ارائه کنندگان نرم افزارهای ERP
18

مدیریت زنجیره تامین چیست ؟ SCM  هدف SCM خلق یک شبکه سریع ، کارامد و کم هزینه از  روابط کسب و کار یا زنجیره تامین است تا  محصولات یک شرکت را از  ایده به  بازار برساند.  یعنی با کم کردن و یا حذف واسطه ها فاصله تولید کننده و مصرف کننده را به حداقل برساند.
19

تحویل

ساخت

زمان بندی

تعهد
مشتری
خرده فروشی
سازنده
تامین کننده

توضیحات شکل اسلاید قبلی : 1- فرآیند اصلی کسب وکار را در چرخه زندگی تامین.(شکل اول:چرخه زنجیره تامین) 2- فرآیندهای کارکردی SCM را که از آنها پشتیبانی می کند.(شکل دوم:فرآیندهای کارکردی SCM) 3- همچنین تاکید می کند شرکتهای زیادی امروزه با کمک فن آوری های اینترنتی و نرم افزارهای مدیریت زنجیره تامین ، فرآیند زنجیره تامین خود را باز مهندسی می کنند.(شکل سوم:اینترنت)
21

تبادل الکترونیکی داده ها : (EDI) یکی از اولین کاربردهای IT برای مدیریت زنجیره تامین بود. EDI عبارتست از : تبادل الکترونیکی اسناد تبادلات کسب و کار بین شرکای تجاری زنجیره تامین (سازمانها،مشتریان و تامین کنندگان) از طریق اینترنت و سایر شبکه ها. در EDI داده های الگوبندی شده و استاندارد شده بدون اسناد کاغذی و مداخله انسان از طریق پیوندهای شبکه مستقیما بین رایانه ها مبادله ها مبادله می شود.  EDI بصورت خودکار تغییرات موجودی را پیگیری می کند.  برنامه EDI با یکپارچه سازی دیجیتالی زنجیره تامین فرآیندها را روان تر ، در زمان صرفه جویی و دقت را افزایش می دهد. مثال : یک سیستم EDI معمولی
22
خریدار
با یک خریدار
بانک تامین کننده
تامین کننده
درخواست استعلام بهاء،تغییرسفارش خرید،گزارش دریافت و توصیه پرداخت
پاسخ به درخواست استعلام بها وتایید سفارش خرید
مجوز پرداخت
گزارش ارسال وجه پرداختی
گزارش سپرده
گزارش ارسال وجه
پرداخت انتقال الکترونیکی وجه نقد
گزارش ارسال وجه پرداخت

نقش SCM : فن آوری اطلاعات در SCM بوسیله سیستمهای اطلاعاتی بین سازمانی از اهداف SCM پشتیبانی کرده و بسیاری از نتایج مورد نیاز کسب و کار را برای مدیریت اثربخش زنجیره تامین تولید می کند. مزایا و چالشهای مدیریت زنجیره تامین SCM :  با شتاب گرفتن تغییرات فناوری و افزایش تعداد سازمانهای مشارکت کننده ، برنامه ریزی و بکارگیری راه حل های نرم افزارهای SCM دشوارتر و پیچیده تر می شود.  نرم افزار SCM مزایای کلیدی تجاری از جمله پردازش سریعتر و دقیق تر سفارش ها ، کاهش سطوح موجودی انبارها ، زمان کوتاهتر رسیدن محصول به بازار ، هزینه مبادله مواد اولیه کمتر را به همراه داشته باشد.
23

 دستیابی و توسعه سیستمهای اثربخش SCM یکی از کاربردهای بسیار پیچیده فناوری اطلاعات در عملیات کسب و کار است. (11-7)دستیابی به مقاصد واهداف مدیریت زنجیره تامین یک چالش عمده برای شرکتهای امروزی است.  از علل اصلی شکست مدیریت زنجیره تامین می توان به فقدان دانش ، ابزار و خطوط راهنمای مناسب برای برنامه ریزی تقاضا اشاره کرد.(مثل پیش بینی های تقاضای غیر دقیق یا خوش بینانه منجر به بروز مشکلات عمده در تولید ، موجودی کالا و… خواهد شد)  فقدان همکاری لازم میان واحدهای بازاریابی ، تولید و مدیریت موجودی درون شرکت ، تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و سایرین.
24

یکپارچه سازی برنامه های سازمان : Enterprise Application Integration (EAI) EAI نرم افزاری است که توسط بسیاری از شرکتها برای پیوند دادن برنامه های عمده کسب وکار الکترونیکی مثل مدیریت ارتباط با مشتری و برنامه ریزی منابع سازمان به کار می رود.در واقع EAI می تواند از طریق ایجاد امکان تبادل داده ها سیستم را یکپارچه نماید. EAI نرم افزارهای کاربردی CRM و ERP را به یکدیگر پیوند می دهد که در نتیجه آن پردازش سفارش ها روان شده و محصولات و خدمات سریعتر تحویل داده می شوند.
25

سیستم های پردازش مبادلات : Transaction Processing System (TPS) TPS سیستم اطلاعاتی میان کارکردی است  که داده های حاصل از مبادلات کسب و کار را  پردازش می کند که نقش حیاتی در پشتیبانی از عملیات یک کسب و کار الکترونیکی بازی می کند. در واقع سیستم پردازش مبادلات نسبت به پردازش و جمع آوری داده های لازم برای مبادلات در کسب و کار را فراهم می کند وهماهنگی لازم بین تغییرات موجودی ، تنظیم صورتحساب مشتری ، افزایش ترازهای حسابهای دریافتی و… ایجاد می کند.  بیشتر شرکتها از سیستم های پردازش مبادلات آنلاین که نقشی استراتژیک در تجارت الکترونیک ایفا می کنند استفاده می کنند(OLTPS)Online Transation Processing  OLTPS این سیستم فوری و لحظه ای مبادلات را بلافاصله پردازش کرده و شرکت را در فراهم کردن خدمات فوق العاده برای مشتریان و سایر شرکای بازرگانی کمک می کند و شرکت را می تواند در برابر رقبا متمایز سازد.
26

چرخه پردازش مبادله : چرخه پردازش یک چرخه 5 مرحله ای است. 1- ورودی داده ها : اطلاعات داده های مبادله ای ، مثلا از طریق اسکن نوری بارکد ها جمع آوری می شوند. 2- پردازش مبادله : سیستم پردازش مبادلات ، داده ها را به2روش اصلی پردازش می کند 1- پردازش دسته ای 2-پردازش فوری(آنلاین) 3- نگهداری پایگاه داده : باید توسط سیستم پردازش مبادلات نگهداری شود تا همیشه صحیح و به روز باشد. 4- تولید سند وگزارش : که سیستم پردازش مبادلات آنهارا ایجاد می کند.مثلا اسناد مبادلاتی عبارتند از  سفارش خرید ، بررسی پرداختها و رسید فروش. 5- پردازش پرس و جو ها : بسیاری از سیستمهای پردازش مبادلات اجازه دسترسی به پایگاه داده ها را ندارند.
27

سیستمهای همکاری سازمان : Enterprise Collaboration System (ECS)  سیستمهای اطلاعاتی میان کاربردی هستند که ارتباط ، هماهنگی و همکاری را میان اعضای تیمهای کسب و کار ارتقا می دهند.  ECS ما را کمک می کند تا قادر به همکاری اثربخش تر و ساده تر باشیم.  ECS به ما کمک می کند ارتباط برقرار کنیم (مشارکت اطلاعات) هماهنگ شویم (باهم از منابع استفاده کنیم) و همکاری کنیم (مشترکا بروی پروژه ها کار کنیم). ابزارهای همکاری سازمان (ECS) 1- ابزارهای ارتباط الکترونیکی : به ما کمک می کند تا به سادگی با اعضای تیم خود در هر کجا که باشند از طریق (پیام فوری،فکس و…) ارتباط برقرار کنیم. 2- ابزارهای کنفرانس الکترونیکی : به افراد در ایجاد ارتباط و همکاری هنگام انجام کار با هم کمک می کند (کنفرانس صوتی و سیستم ملاقات الکترونیکی و…). 3- ابزارهای مدیریت همکاری : به افراد کمک می کند تا فعالیتهای گروهی را تکمیل و مدیریت کنند.این نرم افزارها عبارتند از ابزارهای تقویم ، برنامه ریزی و زمان بندی ، مدیریت پروژه و کار ، مدیریت دانش و…
28

سیستم های کارکردی کسب و کار : در این قسمت از انواع گوناگون سیستمهای اطلاعاتی که از کارکردهای حسابداری ، امور مالی بازاریابی ، مدیریت عملیات و مدیریت منابع انسانی در کسب و کار پشتیبانی می کند بحث می کنیم. موضوع شکل اسلاید بعدی : سیستمهای اطلاعاتی کارکردی کسب و کار و پشتیبانی آنها از سیستم های کاربردی کسب و کار.
29

مدیریت ارتباط با مشتری
بازاریابی فعال
اتوماسیون نیروی فروش

برنامه ریزی منابع تولید
سیستم های اجرای تولید
کنترل فرایند
تحلیل جبران خدمت
موجودی مهارت کارکنان
پیش بینی نیازهای کارکنان
پردازش سفارش
کنترل موجودی
حسابهای دریافتنی
حقوق و دستمنزد
دفتر کل

مدیریت نقدینگی
مدیریت اعتبار
مدیریت سرمایه گذاری
بودجه بندی سرمایه
پیش بینی های مالی
بازاریابی
مدیریت منابع انسانی
تولید / عملیات
امور مالی
حسابدار
سیستم های کاربردی کسب و کار

سیستم های بازاریابی :  بازاریابی به دلیل اینکه در فرآیند کسب وکار به برنامه ریزی ، ترویج و فروش محصولات موجود در بازارهای موجود می پردازد و همچنین سبب جذب و خدمت رسانی بهتر به مشتریان فعلی و بالقوه می باشد ، دارای کارکردی حیاتی است.  فن آوری اطلاعات و استفاده از آن در سیستمهای بازاریابی باعث واکنش سریعتر و بهتر سازمانها در برابر تغییرات محیط امروز می شود.  سیستمهای اطلاعاتی بازاریابی : Marketing Information System (MIS) فن آوری های اطلاعاتی مختلف را برای پشتیبانی از کارکرد بازاریابی فراهم می کند. بعنوان مثال وب سایتها ، اینترانت یک فرآیند بازاریابی متعامل را بوجود می آورند(بازاری که مشتریان می توانند در ساخت ، بازاریابی ، خرید و بهبود محصولات مشارکت کنند).یا سیستم های اتوماسیون نیروی فروش از فن آوری رایانه ای برای خودکار کردن فعالیتهای پردازش اطلاعات پشتیبانی و مدیریت فروش استفاده می کند.
31

سه کاربرد بازاریابی 1- بازاریابی متعامل : یک فرآیند بازاریابی مشتری مدار است که با استفاده از فن آوری اطلاعات یک مبادله دو طرفه بین کسب و کار با مشتریان یا مشتریان بالقوه اش بوجود می آورد که در نهایت بوجود آمدن ترکیب غنی از داده های مهم بازاریابی ، ایده محصول جدید و فروش بالا و ارتباط متکلم با مشتری می شود. 2- بازاریابی هدفمند : یکی از مفاهیم مدیریت تبلیغات و افزایش فروش است که از 5 جزء تشکیل شده است : A  اجتماع : شرکتها می توانند پیامهای تبلیغاتی وب و روشهای خود را برای جذب افراد در اجتماعات خاص مشخص نمایند. B  محتوا : استفاده از بیلبوردها و بنرهای تبلیغاتی ، علاوه بر سایتهای خود شرکت در دیگر سایتهای انتخابی ، در صورتی که محتوای این پیان مخاطبین خاص را هدف قرار دهد. C  زمینه : تبلیغات فقط در صفحات وب مرتبط با یک محصول به چشم می آیند. D  جمعیت شناختی / منطقه ای : مورد توجه قرار دادن طبقه خاص از مردم در تلاشهای بازاریابی تحت وب. E  رفتار آنلاین : این استراتژی به فنون متنوع روگیری در بازدید فرد از سایت مرتبط می شود که تلاشها در زمینه تبلیغ و فروش در این نقطه متمرکز است.
32
رفتار آنلاین
جمعیت شناختی/روانشناختی
زمینه
محتوا
اجتماع

3- اتوماسیون نیروی فروش : در اکثر شرکتها نیرو های فروش به تجهیزاتی مانند رایانه های نوت بوک ، مرورگرهای وب و نرم افزارهای مدیریت قرارداد فروش مجهز می شوند که بوسیله آن به وب سایتهای بازاریابی روی اینترنت متصل می شوند و به راحتی و سرعت داده های فروش را تهیه و تحلیل کنند. سیستمهای تولید و ساخت این سیستم مربوط به فعالیتهای مرتبط با کنترل و برنامه ریزی فرآیندهای تولید کالا و خدمات می باشد. نمایش سیستمهای اطلاعاتی که از تولید / عملیات پشتیبانی می کنند : 1- تولید یکپارچه رایانه ای : Computer-Intergrated Manufactuning (CIM) در این فرآیند از سیستمهای اطلاعات تولید که تحت وب می باشند برای پشتیبانی تولید یکپارچه رایانه ای استفاده می شود.
33

پیش بینی تولید

برنامه در خط زمان بنید تولید

برنامه ریزی مواد مورد نیاز

برنامه ریزی ظرفیت

کنترل هزینه تولید

کنترل کیفیت
مهندسی با کمک رایانه (CAE)

طراحی با کمک رایانه (CAP)

برنامه ریزی فرایند با کمک رایانه

نمونه سازی و شبیه سازی محصول

سیستم های مهندسی
سیستم های اجرایی تولید (MES)
سیستم های برنامه ریزی منابع تولید (ERP)

تولید یکپارچه رایانه ای
برنامه ریزی زمان بندی کارگاه

کنترل کارگاه

کنترل دستگاه

کنترل رباتیک

کنترل فرایند
CIM از مفاهیم سیستمهای تولید انعطاف پذیر،تولید چابک،مدیریت کیفیت فراگیر(TQ)پشتیبانی می کند.
CIM به شرکتها کمک می کند فعالیتهای مختلف برای تولید محصولات مختلف را ساده و یکپارچه کند.

سیسستمهای منابع انسانی : Human Resource Information System (HRM)  کارکرد مدیریت منابع انسانی شامل :استخدام ، جایابی ، ارزیابی ، جبران خدمات و توسعه کارکنان یک شازمان می باشد و هدف آن استفاده کارآمد و اثربخش از آنان است. در حال حاضر نحوه مدیریت سنتی کارکنان کنار گذاشته شده و سیستمهای اطلاعاتی منابع انسانی (HRIS) را توسعه داده که علاوه بر کارهای فوق الذکر کارهای : 1- استخدام ، انتخاب و به کارگیری 2- جایابی شغل 3- ارزیابی عملکرد 4- تجزیه و تحلیل پاداشهای کارکنان 5- آموزش و توسعه 6- بهداشت و امنیت را نیز پشتیبانی می کند. در بحث مدیریت منابع انسانی و اینترنت ، اینترنت به محرک اصلی تغییر در مدیریت تبدیل شده و پیوندهای فراوانی در خصوص کارفرمایان و متقاضیان کا دارد. وب سایتهای مختلف کارجویان : careerBuilder.com,monster.com,hotjobs.com
35

سیستمهای حسابداری :  سیستم های اطلاعاتی حسابداری از قدیمی ترین و پرکارترین سیستم های اطلاعات در کسب و کار هستند و جریان نقدینگی سراسر سازمان را به صورت دوره ای ثبت و گزارش می کنند و در نهایت اعلان های مالی با اهمیتی چون ترازنامه و اظهارنامه های درآمد تولید می کنند. سیستم های حسابداری رایج در کسب و کار :
36
1- پردازش سفارش : سفارش مشتریان را می گیرد و داده هایی برای کنترل موجودی وحسابهای دریافتنی تولید ارائه می دهد.

2- کنترل موجودی : داده های مربوط به تغییرات موجودی راپردازش می کند و اطلاعاتی برای حمل ونقل وسفارش مجدد فراهم می کند.

3- حسابهای دریافتنی : مقادیر خریداری شده توسط مشتریان را ثبت می کند و صورتحساب مشتری ، اظهارنامه ماهانه مشتری ، و گزارشهای مدیریت اعتبار را ارائه می کند.

4- حسابهای پرداختنی : خرید ها ، مقادیر خرید ، پرداختها به تامین کنندگان را ثبت می کند و گزارشهای مدیریت نقدینگی را تولید می کند.

5- حقوق و دستمزد : داده های حقوق و دستمزد کارکنان را ثبت می کند و چکهای پرداخت و سایر اسناد حقوق و دستمزد را تولید می کند.
6- دفترکل : داده های سایر سیستم های حسابداری را ترکیب می کند و اظهارنامه های مالی ادواری و گزارش های کسب و کار را تولید می کند.

سیستمهای مدیریت مالی :  مدیران و اهالی یک کسب و کار را برای گرفتن تصمیماتی در خصوص 1- تامین مالی یک کسب و کار 2- تخصیص و کنترل منابع مالی درون یک کسب و کار پشتیبانی می کند.  پرسشهایی در خصوص «چه می شد اگر» و «جستجوی هدف» می تواند توسط تحلیل گران مالی بررسی شود. سیستم های با اهمیت مدیریت مالی :
37

38
با تشکر از توجه شما عزیزان


تعداد صفحات : 38 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود