تارا فایل

پروپوزال بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر عملکرد بازاریابی در سازمان


بسمه تعالی

آموزش دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا
درخواست تصویب موضوع پروژه کارشناسی

1- عنوان پایان نامه
فارسی:
بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر عملکرد بازاریابی در سازمان x
لاتین:

2- مشخصات دانشجو
نام خانوادگی :
نام :
شماره دانشجویی :
دانشکده : اقتصاد و مدیریت دریا
رشته تحصیلی : مدیریت وبازرگانی دریایی
گرایش : گمرک
پست الکترونیک :
تلفن :

3- مشخصات استاد راهنما
استاد راهنما
نام خانوادگی:
نام:
تخصص اصلی: مدیریت

آخرین مدرک تحصیلی: فوق لیسانس
پست الکترونیک:

رتبه دانشگاهی: هیات علمی

5- اطلاعات پایان نامه
5-1 واژگان کلیدی
فارسی:

لاتین:
5-2 نوع تحقیق
بنیادی 
نظری 
کاربردی 
توسعه ای 

بیان مساله
در این تحقیق به بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر عملکرد بازاریابی پرداخته شده است ، امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یکی از بستر های نوین به سرعت در حال تاثیر گذاری بر زندگی بشر است. این تاثیر در کلیه وجوه اجتماعی دیده می شود. از آن جمله تاثیر شدید فناوری اطلاعات بر اقتصاد است. در اقتصاد جدید که مبتنی بر شبکه های کامپیوتری است محیط کسب و کار در حال تبدیل به محیطی دیجیتالی (رقمی) است. چنین اقتصادی را با عناوینی همچون اقتصاد شبکه ای یا اقتصاد دیجیتال نیز نامیده اند. اقتصاد دیجیتال که تحت عنوان اقتصاد اینترنتی، اقتصاد نوین یا اقتصاد مبتنی بر شبکه نیز نامیده می شود به اقتصادی اطلاق می گردد که قسمت اعظم آن بر پایه فناوریهای دیجیتال شامل شبکه های ارتباطی، رایانه ها، نرم افزارها و سایر فناوریهای اطلاعاتی است.
آیا بهره گیری از روش های نوین فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد بازاریابی موثر است ؟

اهمیت و ضرورت تحقیق
نقش و جایگاه فناوری اطلاعات در عملکرد بازاریابی سازمان های از جهات گوناگون حائز اهمیت میباشد ، سازمانها در حال تلاش بیشتر برای استفاده از، IT می باشند که نتیجه این تلاشها بوجود آمدن مباحثی همچون "طراحی مجدد فرایند کسب و کار ، کوچک کردن اندازه سازمانها ، شکل گیری "سازمانهای بدون مرز و شرکت های مبتنی بر دانش بوده است. IT همچنین روش پردازش اطلاعات را تسهیل نموده است و توانسته است تا نحوه تصمیم گیریها را تغییر دهد و حتی بر روی حیطه و ماهیت فعالیتها ی انجام شده در کسب و کار تاثیر بگذارد . ( حسینی ، 1388 : ص14 )
در حقیقت تغییرات سازمانی رادیکال در نت یجه پیاده سازی سیستم های IT بوقوع می پیوندند و سبب افزایش سرعت در پردازش داده ها می شوند و حجم زیادی از اطلاعات را مورد تجزیه و تحلیل قرار می هند. سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا تاثیر IT بر روی بازاریابی نسبت به تاثیر آن بر روی سایر بخشهای سازمانی متفاوت می باشد یا خیر؟ شاید دلیل اهمیت بخش بازاریابی به دلیل این است که موقعیتی را جهت تعامل با محیط بیرونی سازمان فراهم می سازد . به این منظور سه حوزه مورد بررسی قرار گرفته است:
تغییرات در ماهیت فعالیت های بازاریابی
تغییرات در ماهیت و استفاده از اطلاعات بازاریابی
تغییرات در ساختار و بخش بازاریابی در سازمان.

ادبیات و پیشینه تحقیق
هدف از گنجاندن بخش پیشینه تحقیق ، عبارت است از :
1. برقراری ارتباط منطقی میان اطلاعات تحقیق های قبلی با مسئله تحقیق
2. دست یابی به چارچوب نظری و یا تجربی برای مسئله تحقیق
3. آشنایی با روش های تحقیق مورد استفاده در تحقیق های قبل
از این رو ، هر گونه نظریه ، قانون و بررسی قبلی در باره موضوع تحقیق را می توان جزء پیشینه آن منظور داشت. فراموش نکنیم که هر تحقیق ، بر مبنای بدیهیاتی انجام می گیرد که در مطالعات قبلی روشن شده است و تمام مطالعاتی که فرض ها و بدیهیات و خاستگاه تحقیق را به وجود آورده ند تحقیق ، محسوب می شود .تفکر انسان ، پدیده تکاملی است و اندیشه های هر نسل ، بر مبنای اندیشه های نسل های قبلی ، شکل می گیرد. ازاین رو ، فکر های پژوهشی محققان ، حتی در مواردی که خود توجه ندارند، از تفکرات علمی مطالعات قبلی به وجود می آید. (دیوید ، 1387 ، ص396)
در رابطه با موضوع مستقیم تحقیق ، پژوهشی صورت نگرفته است. اما در موضوعات مرتبط به تحقیق های زیر اشاره نماییم:
1 – رحمتی در سال 1389 تحقیقی تحت عنوان بررسی نقش و تاثیر فناوری اطلاعات و توسعه دیجیتال در بازاریابی سازمان های خصوصی که نتایج بدست آمده حاکی از آن است که بهره گیری از سیستم های نوین فناوری اطلاعات می تواند موجب بهبود عملکرد شرکت گردد .
2 – تحقیق ابطحی در سال 1388 که تحت عنوان بررسی تاثیر بهره گیری از اینترنت در بهبود بازاریابی شرکت های استان تهران که نتایج بدست آمده حاکی از آن است که بین استفاده مستمر از اینترنت و بهبود بازاریابی شرکت های استان تهران رابطه معنی دار وجود دارد .
3 – همین طور تحقیق اسلامی در سال 1390 تحت عنوان استفاده از بازاریابی الکترونیکی در افزایش فروش شرکت ها که نتایج بدست آمده حاکی از آن است که بین بازاریابی الکترونیکی و افزایش فروش در شرکت ها رابطه معنی دار وجود دارد .
4 – همین طور تحقیق رضوی در سال 1389 که تحت عنوان مقایسه ی میزان فروش و بازاریابی شرکت ها و استفاده و عدم استفاده از فناوری اطلاعات که نتایج بدست آمده عبارت است از : 1 – بهره گیری از فناوری اطلاعات موجب بهبود عملکرد شرکت می گردد . 2 – استفاده از اینترنت موجب کاهش هزینه های جاری شرکت در زمینه بازاریابی می گردد .
5 – و تحقیق بابایی در سال 1390 تحت عنوان فناوری اطلاعات در سازمان های خصوصی که نتایج بدست آمده حاکی از آن است اکثر سازمان های خصوصی گرایش به استفاده از فناوری اطلاعات و جایگزینی آن به جای سیستم های سنتی دارند .

فرضیات تحقیق
1. بهره گیری از روش های نوین فناوری اطلاعات موجب بهبود عملکرد بازاریابی شرکت ها می گردد.
2. فناوری اطلاعات در کاهش هزینه های بازاریابی موثر است.
3. فناوری اطلاعات در بهبود بهره وری بازاریابی موثر است.

اهداف تحقیق
1. بررسی نقش و تاثیر فناوری بر عملکرد بازاریابی شرکت ها می باشد .
2. بررسی نقش فناوری اطلاعات در کاهش هزینه های بازاریابی .
3. بررسی نقش فناوری اطلاعات در افزایش بهره وری بازاریابی .

روش انجام تحقیق
روش انجام تحقیق بر مبنای هدف تحقیق، از نوع کاربردی می باشد. زیرا با بکارگیری فرضیات و برخی علوم رفتاری و مدیریت و آمار در مورد جامعه آماری به نتایجی دست می یابد که برای بسیاری از سازمان هایی که از فناوری اطلاعات در جهت توسعه منابع انسانی استفاده می کنند تا یک مزیت رقابتی پایدارتری را در سازمان ایجاد کنند، قابل استفاده و کاربردی است.

فهرست منابع و مآخذ
کتاب: نام خانوادگی، نام، عنوان کتاب، مترجم، محل انتشار، ناشر، سال نشر
مقاله: نام خانوادگی، نام، عنوان مقاله، عنوان نشریه، دوره، شماره، صفحه، سال

منابع فارسی:
1. سکاران، حسن (1381)، روش های تحقیق در علوم رفتاری، تهران، سخن، چاپ اول، ص 296
2. سرمد، ایرج، نقش توسعه منابع انسانی در ارتقای بهره وری سازمان ها، مدیریت دولتی صفحه 207 ، 1381
3. سعادت، محمد (1375) ، س‍ازم‍ان و م‍دی‍ری‍ت روی‍ک‍ردی پ‍ژوه‍ش‍ی ، انتشارات خانیران، صفحه 146
4. طاهری، شهنام (1385)، کارسنجی و روش سنجی بهره وری ،انتشرات آروین ، تهران
5. عبداللهیان، توکلی (۱۳۸۲) "ساخت جهان مجازی با دلالت های فرانمایی" ، نامه پژوهش فرهنگی، شماره ۸ ، ص ۹۸ ۶۹.
6. مک کوایل، د.(۱۳۸۲) درآمدی بر نظریه ارتباطات جمعی، ترجمه پرویز اجلالی، تهران: مرکز مطالعات و تحقیقات رسانه ها.

منابع لاتین:
1. Bakker, Karen (2005) "Neoliberalizing Nature?: Market Environmentalism in water supply in England and Wales" Annals of the Association of American Geographers 95 (3), 542-565
2. (Mitchell, Timothy (2002) Rule of Experts. University of California Pressp. 270; Gibson-Graham 2006, supra pp. 53-78)
3. a b Swedberg, 1994, p. 267
4. Martin, Ron (2000) "Institutional Approaches in Economic Geography" Handbook of Economic Geography. Ed. Eric Sheppard and Trevor J. Barnes. Blackwell Publishers.Peck, 2005
5. Callon, 1998; Mitchell, 2002, p. 291,
6. Hughes, Alex (2005) "Geographies of Exchange and Circulation: alternative trading spaces" Progress in Human Geography

نام و نام خانوادگی دانشجو:
امضاء:
تاریخ:
نام و نام خانوادگی استاد راهنما:
امضاء:
تاریخ:

2


تعداد صفحات : 6 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود