تارا فایل

پاورپوینت مقایسه نسبت های مالی دو شرکت پتروشیمی



نسب های نقدینگی:

نسبت آنی:

نسبت جاری:

سرمایه در گردش: دارایی های جاری – بدهی های جاری
حساب دریافتنی+سرمایه گذاری کوتاه مدت+وجه نقد
بدهی های جاری
دارایی های جاری
بدهی های جاری

نسبت های سودآوری

بازده دارایی:

بازده سرمایه:

وضعیت بدهی:
سود خالص
میانگین دارایی ها
میانگین حقوق صاحبان سهام
جمع بدهی ها
جمع دارای ها

پتروشیمی داراب
دولت نهم در سال ۱۳۸۶ در استان فارس تصویب کرد تا ۴ پتروشیمی در شهرستان های داراب، فسا، جهرم و فیروزآباد تاسیس شود بر همین مبنا در سال ۸۸ پروژه پتروشیمی داراب با عنوان اتیلن سنگین توسط دکتر بهبهانی وزیر وقت راه و ترابری کلنگ زنی شد.
در پی شروع عملیات عمرانی؛ فعالیت های چشمگیری آغاز شد و مردم نیز به امید داشتن سرمایه ای ماندگار و بعضا با درآمدهایی  اندک، نسبت به خرید سهام این شرکت با دریافت وام و تسهیلات بانکی اقدام کردند .

گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی
بند مقدمه
1) صورتهای مالی شرکت پتروشیمی داراب(سهامی عام) قبل از مرحله بهره برداری شامل ترازنامه به تاریخ 30 اسفند 1395 و صورتهای سود و زیان و جریان وجوه نقد برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور و یادداشتهای توضیحی 1تا24 توسط این موسسه،حسابرسی شده است.
بند مسئولیت هیئت مدیره در قبال صورتهای مالی
2) مسئولیت تهیه صورتهای مالی یاد شده طبق استانداردهای حسابداری،با هیئت مدیره شرکت است.این مسئولیت شامل طراحی،اعمال وحفظ کنترلهای داخلی مربوط به تهیه صورتهای مالی است به گونه ای که این صورتها، عاری از تحریف با اهمیت ناشی از تقلب یا اشتباه باشد.
بند مسئولیت حسابرس
3) مسئولیت این موسسه، اظهارنظر نسبت به صورتهای مالی یادشده براساس حسابرسی انجام شده طبق استانداردهای حسابرسی است.استانداردهای مزبور ایجاب میکند این موسسه الزامات آیین رفتار حرفه ای را رعایت و حسابرسی را به گونه ای برنامه ریزی و اجرا کند که از نبود تحریف با اهمیت در صورتهای مالی، اطمینان معقول کسب شود. حسابرسی شامل اجرای روشهایی برای کسب شواهد حسابرسی درباره مبالغ ودیگر اطلاعات افشا شده در صورتهای مالی است

انتخاب روشهای حسابرسی، به قضاوت حسابرس، از جمله ارزیابی خطرهای تحریف با اهمیت ناشی از تقلب یا اشتباه درصورتهای مالی بستگی دارد.برای ارزیابی این خطرها، کنترلهای داخلی مربوط به تهیه و ارائه صورتهای مالی به منظور طراحی رو شهای حسابرسی مناسب شرایط موجود، و نه به قصد اظهار نظر نسبت به اثربخشی کنترلهای داخلی واحد تجاری، بررسی میشود.حسابرسی همچنین شامل ارزیابی مناسب بودن رویه های حسابداری استفاده شده و معقول بودن برآوردهای حسابداری انجام شده توسط هیئت مدیره و نیز ارزیابی کلیت ارائه صورت های مالی است.
این موسسه اعتقاد دارد که شواهد حسابرسی کسب شده،برای اظهارنظر نسبت به صورتهای مالی،کافی و مناسب است.
همچنین این موسسه به عنوان بازرس قانونی مسئولیت دارد موارد عدم رعایت الزامات قانونی مقرر در اصلاحیه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت و سایر موارد لازم را به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام گزارش کند.
اظهار نظر
4) به نظر این موسسه، صورتهای مالی یاد شده دربالا، وضعیت مالی شرکت پتروشیمی داراب (سهامی عام)قبل از مرحله بهره برداری در تاریخ 30 اسفند 1395 و عملکرد مالی و جریانهای نقدی آن را برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور از تمام جنبه های با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو مطلوب نشان میدهد.

تاکید بر مطالب خاص
5) همانگونه که در یادداشت توضیحی 1-2-9 درج شده،فرآیند احداث کارخانه و راه اندازی عملیات شرکت می بایست تا پایان سال 1394 تکمیل می گردیده،ولی به دلایل موصوف در یادداشت توضیحی مذگور،اجرای پروژه در موعد مقرر انجام نشده که برنامه زمان بندی آن بروز رسانی شده و آغاز فعالیت عملیاتی کارخانه این شرکت منوط به تکمیل خطوط لوله تامین خوراک و راه اندازی کارخانه پتروشیمی فیروز آباد و تامین آب است.اظهار نظر این موسسه در اثر مفاد این بند تعدیل نشده است.
گزارش در مورد سایر الزامات قانونی و قراردادی
6) در ارتباط با مطلب مندرج در بند 5 این گزارش، توجه مجمع عمومی را به مفاد بند 1 ماده 201 اصلاحیه قانون تجارت جلب مینماید. ضمن آنکه طی سالهای اخیر، هزینه های اداری شرکت ازمحل سود سپرده بانکی حاصل ازمنابع مصرف نشده در پروژه تامین شده و مازاد سود سپرده بانکی نیز به عنوان سود سهام تقسیم شده است.

7) بر اساس یادداشت توضیحی 1-22 در سال مورد گزارش معامله با اشخاص وابسته موضوع ماده 129 اصلاحیه قانون تجارت انجام نشده و صرفا خدمات مشترک به شرح جدول مندرج در یادداشت مذکور تسهیم شده است.

8) گزارش هیئت مدیره درباره فعالیت و وضع عمومی شرکت، موضوع ماده 232 اصلاحیه قانون تجارت،که به منظور تقدیم به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام تنظیم گردیده، مورد بررسی این موسسه قرار گرفته است.
با توجه به رسیدگی های انجام شده، نظر این موسسه به موارد با اهمیتی که حاکی از مغایرت اطلاعات مندرج در گزارش مذکور با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هیئت مدیره باشد، جلب نشده است.

9) رعایت مقررات سازمان فرابورس توسط شرکت، طبق چک لیست ابلاغی مورد بررسی این موسسه قرار گرفته است. در این ارتباط به استثناء عدم ارائه تغییرات اعضای هیئت مدیره در موعد مقرر، به مورد دیگری که حاکی از عدم رعایت مقررات مذکور باشد، برخورد نشده است.

10) در اجرای ماده 33 دستورالعمل اجرایی مبارزه با پولشویی توسط حسابرسان، رعایت مفاد قانون مزبور و آیین نامه ها و دستورالعمل های اجرایی مرتبط، در چارچوب چک لیست های ابلاغی مرجع ذی ربط و استانداردهای حسابرسی، توسط این موسسه مورد توجه قرار گرفته است. بر اساس بررسی های انجام شده به استثناء معرفی مسئول واحد مبارزه با پولشوئی توسط شرکت، به لحاظ عدم استقرار واحد مبارزه با پولشوئی و بسترهای لازم در این خصوص، مفاد قانون و دستورالعمل های مزبور از جمله، ایجاد ساختار مورد نیاز و نحوه گزارش دهی و آموزش مراعات نگردیده است.

نسبت های نقدینگی پتروشیمی داراب:
نسبت آنی سال94 = 12.877 >1
نسبت آنی سال 95 = 6.490 >1

نسبت جاری سال 94 = 16.302 =2
نسبت جاری سال 95 = 8.807 =2

سرمایه در گردش سال 94 = 935529
سرمایه در گردش سال 95 = 600203
نسبت آنی و جاری توانایی شرکت نسبت به پرداخت تعهدات کوتاه مدت را نشان می دهد.
سرمایه در گردش نشان دهنده میزان کارآمدی یک شرکت و اینکه آیا این شرکت می تواند تعهداتش را بپردازد یا نه.اگر سال بعد افزایش داشت یعنی خوب عمل کرده

نسبت های سودآوری پتروشیمی داراب:
بازده دارایی سال 95 = 0.054

بازده سرمایه سال 95 = 0.056

وضعیت بدهی:
سال 94 = 0.061
سال 95 = 0.114
بازده دارایی یا ROA نشان می دهد چه مقدار سود از دارایی های سرمایه گذاری شده بدست آمده است
وضعیت بدهی اگر بهتر شد یعنی در پرداخت تعهدات موفق بوده.
بازده سرمایه یا ROE بیان می نماید، که بنگاه اقتصادی به ازاء هر یک واحد سرمایه گذاری سهام داران، به چه میزان سود خالص برای آنها کسب می کند.

پتروشیمی خراسان
شرکت سهامی پتروشیمی خراسان، بزرگترین مرکز تولید محصولات شیمیایی شمال و شمال شرق کشور، در اردیبهشت سـال 1371 تاسیـس و از خــرداد 1375بـه بهره برداری رسید.
این مجتمع در 17 کیلومتری جاده اصلی بجنورد – شیروان احداث گردیده و دارای واحدهای تولید آمونیاک، اوره، کریستال ملامین و یوتیلیتی می­باشد.

گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی
بند مقدمه
1) صورتهای مالی شرکت پتروشیمی خراسان)سهامی عام(شامل ترازنامه به تاریخ 30 اسفند 1395 وصورتهای سودوزیان و جریان وجوه نقد برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور و یادداشتهای توضیحی 1تا 30 توسط این سازمان، حسابرسی شده است.
بند مسئولیت هیئت مدیره در قبال صورتهای مالی
2) مسئولیت تهیه صورتهای مالی یادشده طبق استانداردهای حسابداری، با هیئت مدیره شرکت است.این مسئولیت شامل طراحی، اعمال و حفظ کنترلهای داخلی مربوط به تهیه صورتهای مالی است به گونه ای که این صورتها، عاری از تحریف با اهمیت ناشی از تقلب یا اشتباه باشد.
بند مسئولیت حسابرس
3) مسئولیت این سازمان، اظهارنظر نسبت به صورتهای مالی یادشده براساس حسابرسی انجام شده طبق استانداردهای حسابرسی است.استانداردهای مزبور ایجاب می کند این سازمان الزامات آیین رفتار حرف های را رعایت و حسابرسی را به گونه ای برنامه ریزی و اجرا کند که از نبود تحریف با اهمیت در صورتهای مالی، اطمینان معقول کسب شود.

حسابرسی شامل اجرای روشهایی برای کسب شواهد حسابرسی درباره مبالغ و دیگر اطلاعات افشا شده در صورتهای مالی است. انتخاب روشهای حسابرسی، به قضاوت حسابرس، از جمله ارزیابی خطرهای تحریف بااهمیت ناشی از تقلب یا اشتباه در صورتهای مالی، بستگی دارد. برای ارزیابی این خطرها، کنترلهای داخلی مربوط به تهیه و ارائه صورتهای مالی به منظور طراحی روشهای حسابرسی مناسب شرایط موجود و نه به قصد اظهارنظر نسبت به اثر بخشی کنترلهای داخلی واحد تجاری، بررسی می شود. حسابرسی همچنین شامل ارزیابی مناسب بودن رویه های حسابداری استفاده شده و معقول بودن برآوردهای حسابداری انجام شده توسط هیئت مدیره و نیز ارزیابی کلیت ارائه صورتهای مالی است.
این سازمان اعتقاد دارد که شواهد حسابرسی کسب شده برای اظهارنظر مشروط نسبت به صورتهای مالی، کافی و مناسب است. همچنین این سازمان مسئولیت دارد به عنوان بازرس قانونی، موارد عدم رعایت الزامات قانونی مقرر در اصلاحیه قانون تجارت و مفاد اساسنامه شرکت و نیز سایر موارد لزم را به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام گزارش کند.
مبانی اظهار نظر مشروط
4) با توجه به یادداش تهای توضیحی 2-12و 3-12، مالیات عملکرد سال 1390 و جرایم متعلقه و مالیات عملکرد سال 1393 براساس برگ قطعی و رای حل اختلف صادره جمعا به مبلغ 611 میلیارد ریال (شامل 94 میلیارد ریال جریمه)تعیین شده که مورد اعتراض شرکت قرار گرفته و در نتیجه از این بابت صرفا مبلغ 392 میلیارد ریال ذخیره در حسابها منعکس و متعاقبا پرداخت شده است.با عنایت به موارد فوق احتساب ذخیره مازاد بر مبلغ منظور شده در حسابها، ضرورت دارد لیکن تعیین میزان قطعی آن منوط به حل و فصل موضوع با مسئولین مالیاتی می باشد.

اظهار نظر
5) به نظر این سازمان، به استثنای آثار مورد مندرج در بند 4، صورتهای مالی یاد شده در بال، وضعیت مالی شرکت پتروشیمی خراسان (سهامی عام)درتاریخ 30 اسفند 1395 و عملکرد مالی و جریانهای نقدی آن را برای سال مالی منتهی به تاریخ مزبور، از تمام جنبه های بااهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو مطلوب نشان می دهد.

تاکید بر مطالب خاص
6) به شرح یادداشت توضیحی 2-4-3 به رغم تغییر نرخ و روش استهلاک دارایی های ثابت مشهود طبق آیین نامه اجرایی ماده 149 قانون مالیاتهای مستقیم اصلاحی مصوب 1394/4/31 و جداول استهلاکات منضم به آن، استهلاک دارایی ها کماکان براساس نرخ و روش مندرج در جداول موضوع ماده 151 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 1366 و اصلاحیه بعدی آن محاسبه و اعمال گردیده است. طبق ماده 19 آیین نامه اجرایی یاد شده و اصلاحیه آن که عمدتا در بردارنده افزایش هزینه های استهلاک می باشد،اعمال نگردیده است. اظهارنظر این سازمان در اثر مفاد این بند مشروط نشده است.

7) سرفصل دریافتنی های تجاری و غیرتجاری(یادداشتهای توضیحی 1-2-5،3-1-5) شامل 1٫065 میلیارد ریال مطالبات از شرکت خدمات حمایتی کشاورزی(شامل مبلغ 554 میلیارد ریال از طریق شرکت بازرگانی پتروشیمی مربوط به فروش اوره در سالهای 1389 و 1390 که تاکنون در حیطه وصول نیامده است. از آنجا که شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از دولت طلبکار و شرکتهای پترو فرهنگ و گروه گسترش نفت و گاز پارسیان )سهامداران شرکت مورد گزارش) به دولت بدهکار م یباشند طبق موافقت نامه چهارجانبه بین شرکت های مزبور و شرکت مورد گزارش مقرر گردید طی درخواستی از دولت طلب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از دولت با بدهی شرک تهای پترو فرهنگ و گروه گسترش نفت و گاز پارسیان به دولت تهاترگردد و متعاقبا طلب شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از شرک تهای مزبور (ناشی از تهاتر فوق) با بدهی آن شرکت به شرکت مورد گزارش نیز تهاتر شود. سپس مطالبات شرکت مورد گزارش از شرکتهای مزبور از طریق سود سهام قابل پرداخت به آن شرکتها تسویه گردد. علت این نحوه عمل و چگونگی وصول مطالبات باتوجه به شرایط پیشگفته برای این سازمان مشخص نگردیده است. شایان ذکر است تصمیم اتخاذ شده به شرح فوق پس از اخذ تاییدیه وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی جهت تصویب هیئت محترم وزیران ارسال گردیده ، لیکن تا تاریخ این گزارش به نتیجه نرسیده است. اظهار نظر این سازمان در اثر مفاد این بند مشروط نشده است.

8) با توجه به یادداشت توضیحی 1-1-11، به استناد نامه شماره م ب / س 547 مورخ 1394/4/15 معاونت برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت و مصوبه 246 مورخ 1394/2/22 ستاد تدابیر ویژه اقتصادی، شرکت استان خراسان شمالی بابت مابه التفاوت قیمت گاز خوراک از 21 فروردین 1392 تا 23 آذر 1392( به ازاء هر متر مکعب 13 سنت)، مبلغ 505 میلیارد ر صورتحساب ارسال نموده که بدلیل اعتراض شرکت به آن، ذخیر های در حسابها منظور نگردیده است. با توجه به مراتب مزبور و با عنایت به تغییرات نرخ خوراک طی سنوات قبل وتغییر مصوبات ستاد تدابیر ویژه اقتصادی، اعتراضات صورت گرفته شرکت و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی و طرح دعاوی حقوقی در دیوان عدالت اداری،تعیین وضعیت قطعی از این بابت منوط به مشخص شدن نتایج نهایی اقدامات و پیگیری های انجام شده و تصمیم گیری نهایی مراجع ذی ربط می باشد. اظهار نظر این سازمان در اثر مفاد این بند مشروط نشده است.
9) به شرح یادداشت توضیحی 7-18 کلیه وجوه ارزی حاصل از فروش های صادراتی شرکت، جهت تسریع در مبادلات ارزی و به جهت اعمال محدودیت های مقررات بین المللی طبق قرارداد فی مابین با شرکت ماکرو اینترنشنال(از شرکت ها گروه و به پیشنهاد سهامدار عمده)به حساب ارزی شرکت مزبور واریز و متعاقبا از طریق صرافی های مجازی که براساس مزایده انتخاب می شوند، براساس نرخ روز به ریال تبدیل و به حسابهای ریالی نزد بانکهای داخلی شرکت واریز می گردد.
در این خصوص در پایان سال مالی مورد گزارش وجوه حاصل از فروش صادراتی واریز نشده به شرح فوق به مبلغ 288 میلیارد ر معادل مبلغ 7.423.649 دلر در سرفصل دریافتنی های تجاری(یادداشت توضیحی 1-1-5) انعکاس یافته است و در پایان فرودین و اردیبهشت 1396 به حسابهای شرکت واریز گردیده است. اظهار نظر این سازمان در اثر مفاد این بند مشروط نشده است.

گزارش در مورد سایر الزامات قانونی و قرارداد

10) توجه مجمع عمومی صاحبان سهام را در زمان تقسیم سود به آثار مورد مندرج در بند 4 این گزارش جلب می نماید .

11) اقدامات انجام شده از سوی هیئت مدیره شرکت جهت انجام تکالیف مقرر درجلسه مجمع عمومی عادی مورخ 29 اردیبهشت 1395 صاحبان سهام مبنی بر حل وفصل موارد مندرج در بندهای 4،7،8،14 تا تاریخ این گزارش منجر به نتیجه نهائی نگردیده است.

12) معاملات مندرج در یادداشت توضیحی 1-28 به عنوان کلیه معاملت مشمول ماده 129 اصلحیه قانون تجارت که طی سال مالی مورد گزارش انجام شده و توسط هیات مدیره شرکت به اطلاع این سازمان رسیده، مورد بررسی قرار گرفته است. معاملات مذکور با رعایت تشریفات مقرر در ماده قانونی یاد شده در خصوص کسب مجوز از هیئت مدیره و عدم شرکت مدیر ذینفع در رای گیری صورت پذیرفته است. مضافا نظر این سازمان به شواهدی حاکی از اینکه معاملات مزبور با شرایط
مناسب تجاری و در روال عادی عملیات شرکت انجام نگرفته باشد، جلب نگردیده است.

13) گزارش هیئت مدیره درباره فعالیت و وضع عمومی شرکت، موضوع ماده 232 اصلاحیه قانون تجارت،که به منظور تقدیم به مجمع عمومی عادی صاحبان سهام تنظیم گردیده، مورد بررسی این سازمان قرار گرفته است.با توجه به رسیدگی های انجام شده،نظر این سازمان به موارد با اهمیتی که حاکی از مغایرت اطلعات مندرج در گزارش مذکور با اسناد و مدارک ارائه شده از جانب هیئت مدیره باشد، جلب نشده است.

14) دراجرای ماده 33 دستورالعمل اجرایی قانون مبارزه با پولشویی توسط حسابرسان، رعایت مفاد قانون مبارزه با پولشویی وآیین نامه ها ودستورالعملهای اجرایی مرتبط، در چارچوب چک لیستهای ابلاغی مرجع ذی ربط و استانداردهای حسابرسی، توسط این سازمان مورد ارزیابی قرار گرفته است. در این خصوص به استثنای عدم رعایت مواد 8 ،4،11 و 20 دستورالعمل اجرایی مبارزه با پولشویی در شرکت های تجاری و موسسات غیرتجاری ومواد 12،13 آئین نامه اجرایی در خصوص درج شماره های شناسایی معتبر بر روی فرمها و سیستم های اطلاعاتی، آموزش کارکنان، شناسایی کامل ارباب رجوع و اخذ مدارک و مستندات مربوط به هویت واقعی اعضای هیئت مدیره و سهامداران بالای 5 درصد ،اشخاص حقوقی، این سازمان به موارد با اهمیتی حاکی از عدم رعایت قوانین و مقررات یاد شده، برخورد نکرده است.

نسبت های نقدینگی پتروشیمی خراسان:
نسبت آنی سال94 = 5.613 > 1
نسبت آنی سال 95 =6.214 > 1

نسبت جاری سال 94 = 7.897 = 2
نسبت جاری سال 95 = 10.531 =2

سرمایه در گردش سال 94 = 4247700
سرمایه در گردش سال 95 = 3394497

نسبت آنی و جاری توانایی شرکت نسبت به پرداخت تعهدات کوتاه مدت را نشان می دهد.
سرمایه در گردش نشان می دهد آیا این شرکت می تواند تعهداتش را بپردازد یا نه.اگر سال بعد افزایش داشت یعنی خوب عمل کرده

نسبت های سودآوری پتروشیمی خراسان:
بازده دارایی سال 95 = 0.340

بازده سرمایه سال 95 = 0.403

وضعیت بدهی:
سال 94 = 0.182
سال 95 = 0.188

بازده دارایی یا ROA نشان می دهد چه مقدار سود از دارایی های سرمایه گذاری شده بدست آمده است
وضعیت بدهی اگر بهتر شد یعنی در پرداخت تعهدات موفق بوده.
بازده سرمایه یا ROE بیان می نماید، که بنگاه اقتصادی به ازاء هر یک واحد سرمایه گذاری سهام داران، به چه میزان سود خالص برای آنها کسب می کند.

مقایسه دو شرکت پتروشیمی داراب و خراسان در سال 95:
موجودی نقد داراب 23217 < 300492 موجودی نقد خراسان

دارایی های جاری داراب 677075 < 3750644 دارایی های جاری خراسان

دارایی های غیر جاری داراب 1282357 > 832568 دارایی های غیر جاری خراسان

جمع دارایی های داراب 1959432 < 4583212 جمع دارایی های خراسان

بدهی های جاری داراب 76872 < 356147 بدهی های جاری خراسان

بدهی های غیر جاری داراب 631 < 349834 بدهی های غیر جاری خراسان

سود انباشته داراب 361044 < 1908328 سود انباشته خراسان

سرمایه داراب 1500000 < 1789912 سرمایه خراسان

مقایسه دو شرکت پتروشیمی داراب و خراسان در سال 95:
نسبت آنی داراب 6.490 > 6.214 نسبت آنی خراسان

نسبت جاری داراب 8.807 < 10.531 نسبت جاری خراسان

سرمایه در گردش داراب 600203 < 3394497 سرمایه در گردش خراسان

بازده سرمایه داراب 0.056 < 0.403 بازده سرمایه خراسان

بازده دارایی داراب 0.056 < 0.340 بازده دارایی خراسان

وضعیت بدهی داراب 0.114 < 0.188 وضعیت بدهی خراسان

نتیجه گیری
با توجه به مقایسات انجام شده جمع دارایی های پتروشیمی خراسان بیشتر از پتروشیمی داراب بوده ولی از طرفی هم جمع بدهی های آن نیز بیشتر از پتروشیمی داراب است و با احتساب این موارد سرمایه در گردش پتروشیمی خراسان بیشتر از پتروشیمی داراب است.
سود انباشته و موجودی نقد پتروشیمی خراسان بیشتر از پتروشیمی داراب است.


تعداد صفحات : 31 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود