تارا فایل

پروپوزال بررسی رابطه بین کیفیت مدیریت و عملکرد کارکنان با تاکید بر استانداری خوزستان


بسمه تعالی

آموزش دانشکده اقتصاد و مدیریت دریا
درخواست تصویب موضوع پروژه کارشناسی

1- عنوان پایان نامه
فارسی:
بررسی رابطه بین کیفیت مدیریت و عملکرد کارکنان (با تاکید بر استانداری خوزستان)
لاتین:
Survey of Respect Between Quality Of Management And Personnels Performance

2- مشخصات دانشجو
نام خانوادگی: شاوردی
نام: مزدک
شماره دانشجویی: 9032411
دانشکده: اقتصاد و مدیریت
رشته تحصیلی: مدیریت بازرگانی دریایی
گرایش: گمرک
پست الکترونیک: shaverdi.mazdak@ymail.com
تلفن: 09395794996

3- مشخصات استاد راهنما
استاد راهنما
نام خانوادگی: رشنودی
نام: اصغر
تخصص اصلی: مدیریت

آخرین مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
پست الکترونیک: asghar.rashnoodi@gmail.com
رتبه دانشگاهی:

5- اطلاعات پایان نامه
5-1 واژگان کلیدی
فارسی سازمان – مدیران – مدیریت عملکرد – کارکنان

لاتین : Organize – Managers- Performance Management – Individuals
5-2 نوع تحقیق
بنیادی 
نظری
کاربردی 
توسعه ای 

تعریف مساله
در جهان بسیار پیچیده امروز که بارشد سریع فن آوری های جدید، سازمان ها دائماً با محیط های متغیر و چالش های گوناگون درون و برون سازمانی روبرو هستند، ضرورت تغییر در ساختارهای سنتی به نحو گسترده ای احساس می شود . یکی از این ساختارهای سازمانی، نظام امور اداری و بالاخص سیستم های ارزیابی عملکرد می باشد . به همین دلیل در سال های اخیر مدیریت عملکرد بعنوان یکی از راهبردهای توسعه و به روز آوری منابع انسانی و در نتیجه بهبود کیفیت و بهره وری نیروی کار به شمار می رود. واضح است که نیروی کار خلاق، خود به عنوان یکی از موثرترین ارکان سازمان در تولید و ارائه خدمات به مشتریان محسوب می گردد .
معیار سنجش موفقیت هر سازمان، میزان مطلوبیت عملکرد کارکنان آن سازمان می باشد بنابراین برای سنجش موفقیت سازمان ها با ارائه راهکارهای مناسب و ایجاد هماهنگی لازم بین اهداف سازمان و اهداف کارکنان، بر بهره وری کل مجموعه می افزایند و سازمان را در رسیدن هرچه بیشتر به اهداف خودیاری نموده و به پیشمی برند. با توجه به دیدگاه فوق نظام های اداری سنتی که صرفاٌ به سنجش و ارزیابی عملکرد با دیدگاه تنبیهی می پردازند، عملاً از کارایی لازم جهت ایفای نقش در جهان امروزی برخوردار نیستند.
نظام های سنتی باعث ایجاد تعهد سازمانی لازم در کارکنان نمی شوند و از این لحاظ دارای نقصان می باشند چه این گونه نظام ها با توجه به دیدگاه تنبیهی که نسبت به ارزیابی عملکرد کارکنان دارند، با اعمال کاهش منزلت کارکنان با تعلیقات انضباطی و پرداختی باعث عدم تعهد کارکنان می گردند. برعکس در مدیریت عملکرد نوین اهداف کارکنان و اهداف سازمان در یک راستا قرار گرفته و با ایجاد هماهنگی و ارائه راهنمایی های لازم توسط سرپرستان، افراد هر چه بیشتر به سازمان احساس تعلق خاطر می نمایند . انجام رضایت بخش امور محوله توسط کارکنان باعث بهبود عملکرد کل سازمان شده و این موضوع به نوبه خود باعث ادامه استخدام کارکنان می باشد؛ لذا مسئولیت مدیریت عملکرد از سرپرستان به کارکنان منتقل شده و هر کس در قبال انجام وظایف، مسئولیت شخصی پیدا می کند . همین موضوع باعث می شود که کارکنان دو گزینه پیش رو داشته باشند؛ یکی هماهنگی با سازمان و متحول ساختن خود در جهت نیل به اهداف سازمان که باعث بقاء و ادامه استخدام آنها می گردد و گزینه دوم عدم هماهنگی و نهایتاً ترک سازمان می باشد. بنابراین در رویکرد جدید مدیریت عملکرد ضمن حفظ شئون سرپرستی و کارمندی، پایبندی کارمندان به استانداردهای سازمان تقویت می گردد.

اهمیت و ضرورت انجام تحقیق

اصولا استعدادهای خلاق در محیط های مطلوب شکوفا و متبلور می شوند. بنابراین یکی از الزامات و روش های مهم متبلور کردن خلاقیت به وجود آوردن سازمانی پویا، مستعد، خلاق و به طور کلی یادگیرنده است. از سوی دیگر دنیای کنونی به سمتی پیش می رود که سازمان ها علاوه بر یادگیرنده بودن باید یاد دهنده نیز باشند تا بتوانند از مزیت رقابتی مطمئنی برخوردار گردند. بنابراین ایجاد و بکارگیری سازمان های خلاق و یادگیرنده از مهم ترین و ضروری ترین وظایف مدیران و مسئولان کشور می باشد. در کشور ما ایجاد این سازمان ها با موانع زیادی روبه رو می باشد که باید این موانع شناسایی شده و راهکارهای عملی برای رفع آنها ارائه گردد. از سوی دیگر مدیران و رهبران سازمان ها باید این فرهنگ سازمانی را بومی سازند تا از نتایج مثبت ناشی از بکارگیری آن برخوردار گردند.
با توجه به نقش مهم این سازمان ها در دنیای کنونی، پژوهش هایی در این زمینه لازم است تا آثار مثبت حاصل از نهادینه کردن این سازمان ها و موانع موجود در راه ایجاد آنها شناسایی گردد و همچنین راهکارهایی برای رفع این موانع و سرعت بخشیدن به تکامل این سازمان ها ارائه گردد. قوی ترین واحد های اقتصادی با توان تولید بالا و دارا بودن سهم بازار فروش متناسب و ضریب سود آوری
در خور توجه و با امکانات و منابع سرشار حداکثر ظرف مدت 5 دوره مالی متوالی پس از در اختیار گرفتن اداره آنها توسط مدیریتی با عملکرد ضعیف، مشروط به آنکه در این مدت شارژ مجدد سرمایه از ثروت ملی و دوپینگ منابع وجوه از محل اعطای تسهیلات رانتی و یا فروش و حراج اموال و دارایی های ثابت به این واحد ها تزریق نشود، به طورقطع و یقین این واحدهای اقتصادی تهی از منابع ، سرشار از تعهدات آتی به صورت ورشکسته و یا متلاشی شده رها خواهند شد. مدیران برای انجام وظایف خود و ایفای نقش های مختلف شان به نحو احسن احتیاج به ساختار ناب دارند. جهت ایجاد سازمان ناب پیدا کردن مدیران متعهد نخستین و مهم ترین گام است. سپس ساختار ناب ایجاد شده و بین افراد سازمان فرهنگ ناب ایجاد می شود و در نهایت به مدیریت عملکرد ناب می رسیم. همچنین برنامه ریزی استراتژیک جهت دست یابی به چشم انداز ناب نیز از روشهای دست یابی می باشد. سیستم مدیریت عملکرد ناب تصمیمات ویژه و جزئیات پروژه های بهبود را از طریق یک روند بهبود خط مشی و کار روزانه شکل می دهد.
شرکت های ناب موفقیت خود را مدیون اتلاف صفر در عملیات هستند و لذا شکست ناپذیرند، اما نه فقط به خاطر اینکه از اتلاف تهی هستند. زیرا آنها در مقابل چیز های غیر قابل پیش بینی و هر چالش جدیدی که از تغییرات غیر منتظره مشتریان و رقبا پیش می آید به خوبی واکنش نشان می دهند. شرکت های ناب، فن آور، انعطاف پذیر و چابک هستند. از آنجا که آنها تواناتر از شرکت های رقیب هستند، فعالیت هایشان معمولا برای رقبایشان غیر قابل درک است.

اهداف تحقیق:

1. بررسی اثرگذاری مهارت های انسانی مدیران بر کارآمدی کارکنان؛
2. بررسی اثرگذاری الگوی رفتاری وظیفه مدار مدیران بر کارآمدی کارکنان؛
3. بررسی اثرگذاری الگوی رفتاری رابطه مدار مدیران بر کارآمدی کارکنان.

فرضیات تحقیق:

در هر تحقیق علمی، فرضیه مبنای حرکت است و بدون آن٬ تحقیق علمی ممکن نیست؛ چرا که فرضیه از بدیهیات بدور است. در تحقیقات مختلف نیز اهمیت فرضیه یکسان نیست و ممکن است کم و زیاد شود ، اما هرگز حذف نمی شود. فرضیه حدس و گمانی عالمانه و از روی بینش علمی محقق است که درباره وجود رابطه علت و معلولی بین دو یا چن متغیر می باشد.
فرضیات مورد نظر برای این پژوهش عبارتند از:
1. بین عملکرد کارکنان و مهارت های انسانی مدیران رابطه معناداری وجود دارد.
2. بین عملکرد کارکنان و الگوی رفتاری وظیفه مدار مدیران رابطه معناداری وجود دارد.
3. بین عملکرد کارکنان و الگوی رفتاری رابطه مدار مدیران رابطه معناداری وجود دارد.

روش انجام تحقیق:

در این تحقیق ، روش نمونه برداری و ابزار گردآوری داده ها از طریق مطالعه و روش کتابخانه ای، روش های میدانی، استفاده از سایت های اینترنتی معتبر و همچنین پرسشنامه طراحی شده به دست آمده است. این تحقیق از لحاظ روش در دسته ی تحقیقات علی قرار می گیرد زیرا در آن از پرسشنامه و تکنیک آماری معادلات ساختاری که به بررسی رابطه علی بین متغییرها می پردازد ، استفاده شده است. اما روش انجام تحقیق مذکور بر مبنای هدف تحقیق از نوع کاربردی می باشد.

محدودیت های تحقیق:

1. در انجام این پژوهش با محدودیت هایی از جمله محدودیت زمانی ، سیاسی ، انسانی ، اقتصادی ، اجتماعی مواجه هستیم که این محدودیت ها باید در تعمیم نتایج این پژوهش مد نظر قرار گیرند.
2. پژوهش حاضر در بین کارکنان اداره کل استانداری اهواز صورت گرفته است و لذا تعمیم نتایج آن به سایر جوامع مستلزم انجام پژوهش های دیگری می باشد.
3. ممکن است هنگام پاسخ دادن به پرسش ها عواملی مانند محافظه کاری، عدم دقت و صراحت و… بر نحوه پاسخ گویی تاثیر گذاشته باشد. بنابراین در تعمیم یافته ها باید همه این عوامل را در نظر گرفت.

فهرست منابع و مآخذ

کتاب: نام خانوادگی، نام، عنوان کتاب، مترجم، محل انتشار، ناشر، سال نشر
مقاله: نام خانوادگی، نام، عنوان مقاله، عنوان نشریه، دوره، شماره، صفحه، سال
منابع فارسی:

1. ابیلی، خدایار و موفقی، حسن، مدیریت عملکرد دانشگران (مقاله)، سایت سازمان مدیریت صنعتی.
2. خوش وقتی، آرمین، ارزیابی عملکرد کارکنان (مقاله)، سایت راهکار و مدیریت، 1384.
3. خاکی، غلامرضا، مدیریت بهره وری (تجزیه و تحلیل آن در سازمان)، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران،1384، چاپ چهارم.
4. گروهی از استادان مدیریت، شیوه های عملی ارتقای بهره وری نیروی انسانی، مرکز آموزش مدیریت دولتی، تهران، 1377، چاپ دوم.
منابع لاتین:

نام و نام خانوادگی دانشجو : مزدک شاوردی
امضاء:
تاریخ:
نام و نام خانوادگی استاد راهنما : اصغر رشنودی
امضاء:
تاریخ:

2


تعداد صفحات : 5 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود