به نام خدا
خلاقیت
خلاقیت یعنی تلاش برای ایجاد یک تغییر هدفدار در توان اجتماعی یا اقتصادی سازمان ، خلاقیت به کارگیری توانایی های ذهنی برای ایجاد یک فکر یا مفهوم جدید است. خلاقیت دست یافتن به رهیافت ها و راهکارهای جدید برای حل مسائل است. خلاقیت جنبه فکری دارد.
بر خلاف باور اکثر افراد که خلاقیت را یک ویژگی ذاتی می پندارند این استعداد می تواند در همه افراد عمومیت پیدا کند و همه ی مردم از قوه خلاقیت برخوردارند. تمام افراد با بکارگیری اصول و فنون معین و ایجاد طرز فکر جدید و ایجاد محیط مناسب می توانند خلاقیت و قدرت ابداع را در خود پرورش دهند.
نو آوری
نوآوری به کارگیری اندیشه های جدید ناشی از خلاقیت است که می تواند به صورت یک محصول جدید، خدمت جدید یا راه حل جدید در انجام کارها باشد. نوآوری جنبه عملی دارد
کارآفرینی
اگر نوآوری به مرحله عمومی شدن برسد مانند تولید انبوه یک محصول جدید آنگاه در این حالت کارآفرینی نامیده می شود. کار آفرین به منظور تحقق ایده اش عوامل مورد نیاز مانند: زمین، نیروی کار، مواد مصرفی و سرمایه را فراهم آورده و با استفاده از قدرت تصمیم گیری، مهارت ها و استعدادهای فردی اش در طراحی، سازمان دهی، راه اندازی و مدیریت واحد جدید، ایده اش را تحقق ساخته و از این راه به کسب درآمد می پردازد . کارآفرین لزوما ثروتمند و سرمایه دار نیست ولی قادر است از سرمایه های راکد به خوبی استفاده کند.
کارآفرینی در کسب و کار چیست؟بیشتر درکجا استفاده میشود؟
کارآفرینی به ویژگی ها و اقدامات افراد اطلاق می شود که شامل ریسک های سرمایه گذاری مشاعی و مشترک در حوزه های جدید و ناشناخته ی کاری است. عموما شامل ایجاد یا مقرر کردن تخصص های جدیدی می شود که با نوعی از فعالیت ها مرتبط هستند که به نوعی مشخصا با فعالیت های دیگر تخصص های پیرامون آن متفاوت است.
کارآفرینی کسب و کار صرفا کارآفرینی اعمال شده در کسب و کار است، و کسی که کارآفرینی را در یک کسب و کار اعمال می کند کارآفرین نامیده می شود. جوزف شامپیتر کارآفرین را به عنوان فردی تعریف می کند که ترکیب های جدید ابزار تولید را می آفریند و پیاده سازی می کند. او معتقد است کارآفرینی برای توسعه ی اقتصادی نقشی اساسی دارد. به نحو مشابه، پیتر اف. دراکر همچنین ابتکار و کارآفرینی را برای ارتقاء رفاه در یک جامعه بسیار مهم قلمداد می کند. او پیشنهاد می دهد که مدیران می بایست ابتکار و کارآفرینی را به یک فعالیت جاری در کار خود و در کار سازمان شان تبدیل کنند. از این نوع کارآفرینی اعمال شده در حیطه ی سازمان های موجود گاها با عنوان کارآفرینی سازمانی(intrapreneurship) یاد می شود.
در واقع شروع کسب و کار باید با علاقه در آن زمینه همراه باشد پس کاری را انتخاب کنید که به آن علاقه دارید که هم از انجام آن لذت ببرید و هم ذهن شما آمادگی لازم برای ایجاد و خلق ایده های نو را داشته باشد که همین ایده ها و راه های درست هستند که باعث موفقیت در کسب و کارتان می شوند که می توان گفت: کارآفرینی از آنجا شروع می شود
کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در کشور ما ایران با توجه به وضعیت اقتصاد ملی و منطقه ای و همچنین آهنگ رشد و حرکت اقتصاد جهانی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . دستیابی به سطوح بالای سرآمدی در سازمان ها و رشد اقتصادی جامعه نیازمند توسعه و ارتقای سطح کارآفرینی در کشور می باشد . در واقع توسعه کارآفرینی مهم ترین سلاح سری پیشرفت اقتصادی می باشد .
–
اداره کسب و کار های کوچک و بزرگ
در این شرکتها کنترل اصلی در تصمیم گیریها بر عهده خود کارآفرین است. هدف از ایجاد شرکتهای کارآفرینی استفاده از فرصتها و خلق محصولات و بازارهای جدید و ایجاد ارزش افزوده است. به طور کلی کارآفرینی، هنر استفاده از فرصتهاست و کارآفرین کسی است که با استفاده از ویژگیهای فردی و مهارتها و تجربیات خود فرصتهای بالقوه را به بالفعل تبدیل می کند. نگرش به کارآفرینی طی سالیان متمادی متحول شده است. در سال 1723 میلادی ساواری برای اولین بار از واژه کارآفرین به عنوان فردی که کالایی را می خرد و به قیمت بالاتری می فروشد استفاده می کند. بعدها شومپیتر در سال 1943 کارآفرین را کسی معرفی می نماید که محصول، خدمت و یا کسب و کار جدیدی ایجاد می کند. اسمیث کارآفرین را کسی می داند که منابع لازم را برای راه اندازی یک کسب و کار جدید فراهم می کند. در سالهای بعد با ورود دیدگاههای اقتصادی به ادبیات کارآفرینی، کارآفرین کسی تعریف می شود که شرکتی را برای دستیابی به سود پایه گذاری می کند. در دهه اخیر کشف فرصتها به عنوان وظیفه اصلی کارآفرینان مطرح می شود. در این نگاه، مهمترین وظیفه کارآفرین استفاده از فرصتهایی هست که بالقوه در محیط اطراف وجود دارد و لازم است او با استفاده از ویژگیهای خود این فرصتها را شناسایی کند و از آنها بهره ببرد.
محققان تفاوتهای یک فرد کارآفرین از غیر کارآفرین را در چند نکته می دانند. اولین نکته ویژگیهای شخصیتی است که کارآفرینان را از بقیه افراد جامعه متمایز می کند. ویژگیهایی نظیر سخت کوشی، میل به پیشرفت، فرصت طلبی و … . دومین نکته توانایی کارآفرینان در اداره یک شرکت است که معمولا نیازمند دو نوع توانمندی مدیریتی و فنی است. و در آخر سومین نکته میل به رشد دادن شرکت است. کارلند و همکاران او رشد را نکته اصلی در کارآفرینی می دانند و اساسا علاوه بر تفاوتهای فردی و تفاوت در اداره کردن یک شرکت رشد دادن شرکت عاملی است که یک کارآفرین را از یک فرد معمولی و حتی یک مدیر ارشد در شرکتی بزرگ جدا می سازد.
مهمترین تفاوت مدیریت در شرکتهای کوچک و بزرگ در منطق تصمیم گیری و استفاده از منابع در این شرکتهاست. منطق تصمیم گیری امکان گرا به معنای استفاده از امکانات موجود و هدف سازی بر اساس داشته هاست. این منطق تصمیم گیری کاملا بر خلاف منطق رایج (هدف گرا) در کسب و کار است که معمولا مدیران اهدافی را تعریف می کنند و سعی می کنند تا به آن دست یابند. یافته ها نشان می دهند که اغلب قریب به اتفاق شرکتهای کوچک با منطق امکان گرایانه شروع به کار نموده اند، یعنی با امکانات بسیار ناچیز ولی با فرصتی بزرگ. در عین حال پس از مدت زمانی که دقیقا مشخص نیست، شرکتها به سمت منطق رایج هدف گرا سوق پیدا می کنند. یعنی در تلاشند که برنامه ریزی و استراتژی بیشتر داشته باشند و از شریط امکان گرایانه بکاهند.
استفاده از منطق امکان گرا به دلیل کمبود منابع موجود باعث می گردد که بازاریابی در شرکتهای کارآفرینی به شکل کلاسیک آن قابل پیاده سازی نباشد. چهار تفاوت عمده در بازاریابی شرکتهای کوچک و بزرگ وجود دارد. اول نوآوری است. نوآوری از هر لحاظ چه در حوزه محصول و خدمت و چه در حوزه فعالیتهای بازاریابی از نکات بارز اداره کسب و کارهای کوچک است. عامل دوم تفاوت بازاریابی کارآفرینانه و کلاسیک، ریسک پذیری بالاست. تحقیقات نشان می دهد که شرکتهای رشد سریع تمایل بسیار زیادی برای پذیرش ریسکهای بالا دارند ولی در عین حال تلاش دارند این ریسک را مدیریت نمایند. عامل سوم حضور فعالانه در بازار است که از این منظر نیز این شرکتها در تلاشند تا رهبر بازار خود باشند. عامل چهارم هوشمندی بازاریابی است که این عامل نیز از طریق حضور فعالانه در بازار و استفاده از امکانات موجود برای دستیابی به آخرین اطلاعات بازار پوشش داده شده است. در حوزه عملیاتی نیز شرکتهای کوچک در تلاشند تا فعالیت های چهارگانه کلاسیک بازاریابی را سازگار با وضعیت بازار خود به اجرا درآورند. به عنوان مثال در حوزه قیمت گذاری و محصول عمدتا از سیاست کالای با کیفیت و قیمت بالا بهره می برند حال آنکه نگاه کلاسیک عمدتا بر قیمت رقابتی است. در حوزه تبلیغ و ترویج، استراتژی اصلی شرکتهای کوچک تکیه بر ارتباطات، تبلیغ دهان به دهان و استفاده از سایر روشهای نوآورانه به جای استفاده کلاسیک از تبلیغات است. در حوزه توزیع کالا و خدمات استفاده از ابزارهای نوین مثل اینترنت از مشخصه های بارز شرکتهای کوچک است.
معرفی 7برند برتر دنیای تکنولوژی گوگل:
گوگل (به انگلیسی: Google) شرکتی با سهامی عام است که در زمینهٔ جستجوی اینترنتی، رایانش ابری و تبلیغات سرمایه گذاری می کند. گوگل در ابتدا به عنوان یک شرکت خصوصی در ۴ سپتامبر ۱۹۹۸ ثبت شد.
هدف گوگل از آغاز «سازماندهی کردن اطلاعات دنیا و دسترس پذیر کردن آن ها برای عموم» بود
گوگل بر گرفته شده از واژهٔ گوگول که به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی آن» است که نوعی شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدین معنی که گوگل قصد دارد تا سرویس ها، اهداف و اطلاع رسانی و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد. گوگل به طور تخمینی دارای بیش از یک میلیون سرور در سراسر جهان است، و روزانه برروی بیش از یک میلیارد درخواست جستجو، تولید شده توسط کاربران پردازش انجام می دهد. نتیجه رشد سریع گوگل از بدو ثبت شدن شرکت، زنجیره ای از محصولات، خرید و شراکت با شرکت های دیگر بود. این شرکت محصولات اینترنتی سودمندی مانند سرویس ایمیل جی میل و شبکه های اجتماعی گوگل+ را به کاربران خود پیشنهاد می دهد. محصولات گوگل به ابزارهای رومیزی نیز توسعه پیدا کرد، با برنامه هایی مانند مرورگر وب گوگل کروم، سازماندهی و ویرایشگر تصاویر پیکاسا و پیام رسان فوری گوگل تاک.
گوگل
گوگل نرم افزارهای زیادی را نیز به بازار عرضه کرده است که از جمله معروف ترین آن ها می توان به سیستم عامل اندروید و مرورگر گوگل کروم اشاره کرد.
شرکت گوگل فعالیت ابتدایی خودش را از یک گاراژ آغاز کرد و امروزه تبدیل به یکی از بزرگ ترین شرکت های جهان شده است. دفتر کنونی این شرکت یعنی Googleplex بیش از ۱۹۰ هزار مترمربع مساحت دارد و در کالیفرنیای آمریکا واقع شده است. ساندار پیچایی (Sundar Pichai) مدیرعامل فعلی شرکت گوگل است. روزانه بیش از ۳ میلیارد جستجو در موتور جستجوی گوگل انجام می شود و این شرکت بیش از ۵۷ هزار کارمند در سراسر جهان دارد. گوگل علاوه بر صنعت تکنولوژی در زمینه های گسترده ی دیگری مانند سلامت و حمل و نقل نیز فعالیت می کند. ساختن لنزهای هوشمند، تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر از طریق توربین های بادی، فراهم کردن اینترنت برای مناطق دور دست، ساختن ماشین های بدون سرنشین و حتی جلوگیری از مرگ افراد از جمله پروژه های بزرگ این شرکت برای آینده هستند.
یوتیوب
یوتیوب (به انگلیسی: YouTube) دوّمین وب گاه پرطرفدار دنیا پس از گوگل و پیش از فیس بوک و بزرگترین شاخهٔ گوگل است که در نوار ابزار این وب گاه دیده می شود .
یوتیوب معروف ترین وب گاه بارگذاری و تماشای ویدئو است. این شرکت در سان برونو، کالیفرنیا است. این سایت به کاربران اجازهٔ بارگذاری، مشاهده و اشتراک گذاری ویدئو و با استفاده از تکنولوژی ادوبی فلش ویدئو و اچ تی ام ال۵ انواع ویدئوها مانند کلیپ های فیلم، کلیپ های تلویزیون و کلیپ های موسیقی و هم چنین ویدئوهای وبلاگ ها، ویدئوهای اوریجینال کوتاه و ویدئوهای آموزشی را نمایش می دهد. این وب گاه قابلیت پشتیبانی از ویدئوهای سه بعدی و آناگلیف را دارد و با فرمت های مختلفی از جمله فلش ویدئو سازگاری دارد. نسخهٔ تلفن همراه این وب گاه به صورت یک نرم افزار بر روی پلت فرم اندروید نیز در دسترس است.
یوتیوب
یوتیوب از سال ۲۰۰۵ به شکل دوره ای در ایران فیلتر می شد ولی پس از پخش ویدئوهای مربوط به اعتراضات مردم ایران به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ در ایران به طور دایمی فیلتر شد
بیشتر ویدئوهای این شرکت توسط افراد عادی و بعضی از ویدئوها توسط شرکت ها و رسانه هایی مانند سی بی اس، بی بی سی، هیولو، ویوو و برخی سازمان های دیگر و برخی توسط خود یوتیوب بارگذاری شوند. افراد ثبت نام نکرده می توانند ویدئوها را تماشا کنند، افراد ثبت نام کرده می توانند ویدئوها را در کانالشان بارگذاری کنند. فقط کاربران ثبت نام شدهٔ که اثبات می کنند به سن ۱۸ سال رسیده اند اجازهٔ بارگذاری ویدئوهایی با محتوای احتمالی توهین آمیز را دارند
آمازون
امازون
amazon ؛ در سال 1994 زمانی که (Jeff Bezos) جف بزوس با همسرش مکنزی از سفر بر می گشتند در راه نیویورک ایده ی ساختن یک شرکت کوچک اینترنتی کتاب به ذهنشان رسید. چند ماه پس از آن شرکت آمازون را در شهر سیاتل کشور واشنگتن تاسیس کردند، البته در ابتدا یک مغازه ی کوچک بود. مدیران این شرکت به دلیل این که بزرگی شرکتشان را نشان دهند، اسم ان را از رود و جنگل بزرگ آمازون برگرفته اند. این شرکت کم کم کار خود را توسعه داد و یک سال پس از آن شروع به فروش کتاب به صورت آنلاین کرد.
آمازون در ابتدای کارش از وسایل گران قیمت استفاده نمی کرد، و سعی می کرد که سود به دست آمده را جمع آوری کند. تا شرکتش را گسترش دهد، مثلا برای میز های برنامه نویسی، میز های تحریر گران قیمت موجود در بازار را خریداری نمی کرد، به جای آن خودش با تخته، میزهای برنامه نویسیش را تهیه می کرد و از آن استفاده می کرد. شرکت آمازون در ابتدای شروع کار زنگی را طراحی کرد که با هر خرید این زنگ داخل شرکت به صدا در می آمد، اما با افزایش مشتریان، این زنگ به کلی منسوخ شد.
آمازون
موفقیت های این شرکت در فروش کتاب هر روز بیشتر می شد و با خدمات عالی رضایت هر چه بیشتر کاربران را به خود جلب می کرد. در اواخر این سال به جز کتاب شروع به فروش محصولات دیگری هم چون ، دی وی دی، سی دی، بازی های کامپیوتری، نرم افزار، وسایل الکترونیک، وسایل منزل، مواد غذایی ، اسباب بازی و VHS کرد و با ارائه ی این محصولات فروش خود را به چندین برابر رساند.
آمازون
آمازون هم افت چشم گیری داشت از 106 دلار سرمایه ای که داشت به 41 دلار رسید اما جف بزوس اجازه نداد که شرکتش از دست برود و با امید زیاد و تلاش های فراوان به کارش ادامه داد. در این سال مجبور شد که 1300 نفر از کارکنانش را اخراج کند و تولید کالاهایی را که فروش کمی داشت را متوقف کرد و شروع به تولید کالاهایی کرد، که بیشترین فروش را به همراه داشتند. با این کار طی یک سال توانست دوباره خود را بالا بکشد و درآمد خود را به چندین برابر یعنی 73.2 میلیون دلار برساند. در حال حاضراین شرکت بیشترین درصد فروش را در بین فروشگاه های اینترنتی دنیا دارد. زمان برای شرکت آمازون خیلی مهم است حتی اگر یک ثانیه هم کار نکنند زیان زیادی را متحمل خواهند شد.
فیس بوک
فیس بوک (به انگلیسی: Facebook) یک سرویس شبکه اجتماعی برخط است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش در دانشگاه هاروارد به وجود آمد. در ابتدا نام نویسی در این وبگاه به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود. اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه های شهر بوستون و… نیز گشوده شد. پس از افزوده شدن دانشگاه های مختلف و دبیرستان ها به لیست مجاز عضویت در فیس بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سراسر دنیا قرار گرفت.
کاربران برای بهره گیری کامل از فیس بوک باید در آن نام نویسی کنند. پس از نام نویسی، امکان ایجاد نمایه شخصی، افزودن دیگر کاربران به فهرست دوستان، فرستادن و دریافت پیام و دریافت آگاه سازی از تغییرات دوستان خود فراهم می شود. علاوه بر این موارد، پیوستن به گروه های مورد علاقه، یافتن هم کاران، هم کلاسی ها، پسندیدن پست ها، بیان دیدگاه و دسته بندی دوستان از امکانات دیگر این سیستم است. طبق آماری که دوازدهم آگوست 2008 توسط موسسه "کام اسکور" منتشر شده است، هم اکنون سایت فیس بوک پر مخاطب ترین وب سایت اجتماعی جهان است و حدوداً 132 میلیون نفر کاربر دارد که 63 درصد آنها خارج از آمریکای شمالی قرار دارند.
فیس بوک
هم اکنون فیس بوک تشکیلات اداری مجهزی، شامل 7 ساختمان و صدها نفر کارمند دارد و زاکربرگ آن را یک اردوگاه شهری می نامد.
در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲ میلادی تعداد اعضای این وبگاه از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت. که به گفته خود فیس بوک ۸/۷٪ آن ها کاربران جعلی هستندوبگاه فیس بوک سالیانه ۱۸۰ پتابایت (معادل نیم پتابایت در روز) اطلاعات در سرورهای خود ذخیره می کند.این وبگاه به ۱۴۰ زبان دنیا قابل دسترس بوده و ۷۰ درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده هستند.فیس بوک در حال حاضر بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با ۲ میلیارد کاربر فعال است.
مایکروسافت
مایکروسافت از معروفترین شرکت های ارائه دهنده نرم افزار در دنیا است و دومین برند قدرتمند دنیای تکنولوژی را در سال ۲۰۱۴ هم نام گرفته است. این شرکت در سال ۲۰۰۹ رتبه چهل و پنجم را در اختیار داشت و طی این ۵ سال با صعود ۳۴ پله ای یازدهمین برند قدرتمند دنیاست. از انتشار کتاب گرفته تا محصولات چند رسانه ای پست الکترونیکی، سیستم عامل ویندوز، آفیس و ایکس باکس از محصولات معروف این شرکت هستند. شعار اصلی این شرکت قدرتمند یک کامپیوتر روی هر میز در هر خانه که از نرم افزار مایکروسافت استفاده بکند، بوده و هست. از سال ۱۹۷۵ بنیان گذاری شده است و تا به حال فعالیت مستمر در زمینه تکنولوژی داشته است و همانند رغیبان خودش هر روز با ایده و حرکتی جدید وارد بازار شده، اما جایگاه این کمپانی نشانی از موفقیت بی چون و چرای ۸۹ هزار کارمند و البته بیل گیتس و استیو بیلمر است.
مایکروسافت
شرکت کامپیوتری آمریکایی و چندملیتی است، که دفتر مرکزی آن در شهر ردموند، ایالت واشینگتن، ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
مایکروسافت در سال ۲۰۱۰ میلادی، بیش از ۶۲ میلیارد دلار درآمد فروش، بیش از ۱۸ میلیارد دلار سود خالص و ۸۹٬۰۰۰ کارمند در کشورهای مختلف دنیا داشته است. فعالیت اصلی آن در زمینهٔ طراحی، توسعه، ساخت، صدور مجوز، پشتیبانی و ارائهٔ خدمات نرم افزاری برای ابزارهای رایانه ای می باشد.
پرفروش ترین محصولات مایکروسافت، سیستم عامل «ویندوز» و نرم افزار «آفیس» است .این دو محصول با سهمی حدود ۹۰٪ در سال ۲۰۰۳ برای مایکروسافت آفیس و در سال ۲۰۰۶ برای ویندوز جایگاه مهمی در بازار فروش محصولات کامپیوترهای شخصی و کامپیوترهای رومیزی پیدا کردند.
مایکروسافت
مایکروسافت علاوه بر بازار سیستم عامل و نرم افزار اداری، در زمینه های دیگر هم فعالیت می کند مانند: شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی "MSNBC"، سایت اینترنتی «ام اس ان» و دانشنامه چندرسانه ای انکارتا (که دیگر انتشار نمی یابد). همچنین در زمینه تولید سخت افزار رایانه، و نیز سرگرمی های خانگی، از جمله ایکس باکس، ایکس باکس ۳۶۰ و زون(zune) نیز می پردازد. مایکروسافت از گذشته تاکنون با استفاده از روش های مختلف مانند گروه خبری «یوزنت» "Usenet" و وب، پشتیبانی از نرم افزارهای خود را همواره ادامه داده است و جایزهٔ «ام وی پی» Microsoft MVP را به داوطلبانی که در کمک به مشتریان شرکت مفید بوده باشند، اهدا می کند.
مایکروسافت
در آوریل ۲۰۱۴ مایکروسافت شرکت فنلاندی تولید تلفن همراه نوکیا را به قیمت هفت و نیم میلیارد دلاربرای ده سال خرید. بدین ترتیب تولید گوشی های تلفن همراه توسط شرکت نوکیا برای ده سال به مایکروسافت واگذار شد. با وجود این نوکیا اعلام کرد از این پس بر خدمات نرم افزاری، نقشه کشی، شبکه سازی و پیشبرد فناوری متمرکز خواهد شد. تلفن های همراه نوکیا پس از ورود گوشی های هوشمند به ویژه سامسونگ و آیفون، به سرعت از رده خارج شدند.
وب گاه مایکروسافت با بیش از ۱۰۰ میلیون بازدید در روز یکی از پرطرفدارترین وب گاه ها در اینترنت است.
متاسفانه شرکت مایکروسافت برای توصیف و ارائه اطلاعات محصولات و خدمات از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند و به همین دلیل وبگاه این شرکت در ایران خیلی مورد استقبال واقع نشده است؛ ولی اخیراً شرکتی برای سهولت دسترسی به منابع اطلاعاتی وبگاه مایکروسافت در حال ترجمه آن به فارسی می باشد.
یاهو
یاهو با در دست داشتن ۱۳ هزار کارمند پنجمین برند قدرتمند دنیا نام گرفته است، یاهو یکی از بهترین سایت های اینترنتی هم هست و محصولات متفاوتی چون یاهو میل، یاهو مسنجر، یاهو نیوز، موتور جستجوگر یاهو و محصولات دیگری از این قبیل را به مردم در سرتاسر دنیا ارائه می کند. به نقل از آمار و ارقام در سال ۲۰۱۳ یاهو برای اولین بار بعد از سال ۲۰۱۱ با بیشترین بازدید از آمریکا و ۱۹۶ میلیون بازدید از وبسایت گوگل پیشی گرفت. البته این شرکت از زمان آغاز به کار خودش در دهه نود میلادی به سرعت رشد کرد و محصولات خودش را گسترش داد، همین امر باعث شد قیمت این کمپانی سرسام آور گران شود، تا جایی که قیمت هر سهام یاهو در سال ۲۰۰۰، صد و هجده دلار بود.
ای تی اند تی
ای تی اند تی بزرگترین شرکت مخابراتی در آمریکا است که کارش ارائه خطوط ثابت تلفن و اینترنت و همینطور تلویزیون های اینترنتی است که سال ۲۰۱۲ دومین اپراتور ارائه کننده تلفن همراه در آمریکا نام گرفت، این شرکت در جایگاه هفتم قرار دارد. البته ای تی اند تی سال گذشته جایگاهی به مراتب بهتر داشت و بیست و نهمین برند قدرتمند دنیا بود ولی امسال جایگاه سی و سومین را به خود اختصاص داد. بخش عمده فعالیت های ای تی اند تی در زمینه ارتباطات از راه دور است که عنوان بزرگترین شرکت مخابراتی را در اختیار دارد. بخاطر همین قدرت، استانداردی را در زمینه مخابرات برای شرکت های دیگر به حساب می آید.
با تشکر از حسن توجه شما