تارا فایل

پاورپوینت شبکه اجتماعی تیک تاک


داستان تیک تاک شبکه اجتماعی که دنیا را به هم ریخت

تیک تاک یک شبکه اجتماعی چینی است که از طریق سیستم عامل های آی آواس و اندروید قابل دسترس است.
تیک تاک در آغاز با عنوان دوئین یا Douyin در سپتامبر ۲۰۱۶ در چین عرضه شد.
عرضه دوئین برای خارج از چین، با عنوان تیک تاک و در سال ۲۰۱۷ صورت گرفت.
چینی ها به خاطر قوانین سخت گیرانه کشورشان باید از Douyin استفاده کنند.

TikTok نرم افزاری است که کاربران می توانند به وسیله آن ویدئو های کوتاهی از ۱۵ ثانیه تا سه دقیقه ضبط کنند و با افزودن موسیقی، افزایش یا کاهش سرعت یا افزودن فیلتر، ویدئوی محبوب خود را بسازند. کاربران در این پلتفرم می توانند مانند آنچه در اینستاگرام اتفاق می افتد، برای ویدئو ها کامنت بگذارند، آن ها را لایک کنند، اکانت دیگر کاربران را دنبال کنند و ویدئوی ضبط شده خود را در سایر شبکه های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام و… به اشتراک بگذارند.

Douyin توسط ژانگ یمینگ ، خالق شرکت بایت دانس یا ByteDance ایجاد شد.
در سال 2018 شرکتByteDance  برنامه آمریکاییMusical.ly را به مبلغ یک میلیارد دلار خرید و با تیک تاک ادغام کرد و از این طریق کاربران این برنامه توانستند به آسانی اطلاعات حسابشان را به TikTok منتقل کنند. از آنجا به بعد برنامه تیک تاک دارای یک لوگوی ادغام شده با Musical.ly می باشد و به محبوبیت بسیار بیشتری در میان کاربران دست یافته است.

برنامه TikTok به سرعت (ظرف مدت 3 سال) پیشرفت کرد و محبوبیت بالایی بین کاربران پیدا کرد.
تا آنجایی که برخی آن را رقیبی برای نت فلیکس، یوتیوب، اسنپ چت و حتی فیس بوک می دانند.
بیش از 150 کشور در دنیا با 75 زبان گوناگون، این برنامه را دانلود کرده اند که بالغ بر یک میلیارد دانلود برای تیک تاک ثبت شده است.

پیشرفت فوق العاده در سه سال

استفاده از این اپلیکیشن به علت داشتن رابط کاربری آسانی که دارد بسیار راحت است و نیازی به ترجمه نخواهد ندارد.
این ویژگی، برگ برنده تیک تاک در مقایسه با نرم افزار های مشابه چینی همانند وی چت یا تنسنت محسوب می شود.

جالب است بدانید درآمد نرم افزار تیک تاک در سال ۲۰۱۸ نسبت به سال قبل سه برابر شد و تعداد دانلود آن در اکتبر ۲۰۱۸ دو برابر فیس بوک، یوتیوب، اسنپ چت و اینستاگرام بوده است. به همین دلیل گفته می شود در میان صد ها شرکت و استارت آپی که قدم به عرصه وجود گذاشته اند، کمتر پیش آمده شرکتی بتواند همانند شرکت نوپای چینی بایت دنس، خالق نرم افزار تیک تاک TikTok، مسیر رشد و محبوبیت را با چنین سرعتی بپیماید.

قابلیت های برنامه تیک تاک Tik Tok
امکان ضبط ویدیو های جذاب و انتشار آن برای سایر کاربران.
قابلیت پیوند ویدیو ها در استوری
قابلیت تنظیم و ایجاد محدودیت زمانی برای استفاده کودکان از برنامه تیک تاک توسط والدین.
امکان ریپورت یا گزارش دادن در صورت مشاهده کاربرانی با فعالیت نامناسب و خلاف قوانین.
قابلیت تغییر اکانت خود به حالت خصوصی. مانند اینستاگرام

در شبکه اجتماعی تیک تاک دو نوع حساب کاربری عادی و ویژه در دسترس قرار دارد. حساب های کاربری ویژه ابزار های تحلیلی مفیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد تا عملکرد مخاطبین را بهتر بسنجند. برای استفاده از تیک تاک محدودیت سنی وجود دارد و کاربرانی می توانند در آن فعالیت کنند که حداقل سنشان 13 سال باشد.

نحوه استفاده از شبکه اجتماعی تیک تاک
برای استفاده نیازی نیست در آن حساب کاربری ایجاد کنید.
اما با ایجاد حساب کاربری درTikTok این امکان را خواهید داشت تا سایر کاربران را دنبال کنید و ویدیو بسازید.
ویدیو ها در برنامه تیک تاک بنا به سلیقه و تاریخچه جستجوی شما به طور خودکار به شما پیشنهاد می شوند.
در صورتی که می خواهید کلیپ های جذاب برخی از کاربران را ببینید می توانید آن ها را دنبال کنید.

از آنجایی که برنامه TikTok ویژگی های اعتیادآور زیادی دارد یک قابلیت کاربردی و مهمی را ایجاد کرده است که اگر بیش از 90 دقیقه در این برنامه باشید پیغام استراحت برای شما فرستاده خواهد شد. تیم توسعه دهنده این اپلیکیشن قصد دارد تا از این طریق فعالیت روزانه بیش از حد کاربران را کنترل کند.
همانند اسنپ چت در تیک تاک می توانید دکمه قرمز رنگ را نگه دارید تا فیلمبرداری آغاز شود اما یک تفاوتی که وجود دارد این است که در برنامه Tik Tok امکان ویرایش ویدیو ها نیز برای کاربران در دسترس است.

با استفاده از برنامه تیک تاک دست شما برای ساخت هر نوع ویدیویی باز است و شما می توانید در رابطه با هر موضوعی از دنیای تکنولوژی گرفته تا موضوعات فان و سرگرم کننده ویدیو ایجاد کنید. همچنین شما این امکان را دارید تا با دسترسی به فایل های ویدیویی فراوان و پرطرفدار در این برنامه برای ساخت هر چه بهتر ویدیو های خود ایده بگیرید.
به علاوه در تیک تاک چالش های بسیار مختلف و جذابی نیز وجود دارد که کاربران آنها را ایجاد و منتشر می کنند.

شما می توانید هر نوع ویدویی را که خواستید به دلخواه خود در این برنامه آپلود کنید اما ویدیو های دارای آهنگ از جمله محبوب ترین ویدیو ها در میان کاربران است. با اینکه درTikTok محدودیت زمانی برای ایجاد ویدیو ها دارید و ویدیو های شما باید کوتاه باشند اما همین موضوع باعث شده تا در همین مدت زمان کوتاه ویدیو ها بهینه سازی شده و مفید و کاربردی باشند و در آنها خلاقیت بیشتری مشاهده شود.

برنامه تیک تاک انتخاب گسترده ای از صدا ها و قطعات آهنگ را به همراه گزینه اضافه کردن جلوه های ویژه و فیلتر ها در اختیار کاربران قرار می دهد. همچنین تیک تاک ویژگی واکنش را اضافه کرد که به کاربران امکان می دهد واکنش های خود را در مورد فیلم ها ضبط کرده و به اشتراک بگذارند.

از ۲۱ مهر ۱۳۹۸ به صورت یک طرفه از سوی تیک تاک دسترسی کاربران ایرانی به برنامه تیک تاک (انگلیسی) قطع و از سمت ایران نیز توسط کار گروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فیلتر شده است. اما این اپلیکیشن برای بیشتر کاربران حتی با فیلترشکن نیز در دسترس نیست و به طور کلی از کار افتاده است. اما تیک تاک با برنامه چینی خود یعنی DouYin از ایران پشتیبانی می کند ولی این برنامه ی تیک تاک از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند و فقط به زبان چینی موجود است.

وضعیت دسترسی در ایران

در سال ۲۰۲۰ نگرانی از تهدید امنیت ملی آمریکا و قرارگرفتن اطلاعات مردم آمریکا در دست دولت کمونیست چین باعث شد که دولت فدرال ایالات متحده آمریکا تهدید به بستن آن در محدوده خاک خود کند. با این حال گفتگوهایی از سوی شرکت آمریکایی مایکروسافت با طرف چینی آغاز شد تا بخشی از آن توسط طرف آمریکایی خریداری و بدین نحو از امنیت داده های کاربران اطمینان حاصل شود. 

مایک پومپئو، وزیر خارجه سابق ایالات متحده، با هشدار به مردم آمریکا در مورد استفاده از این شبکه ارسال ویدئو گفت: «اگر می خواهید اطلاعات شما به دست حزب کمونیست چین بیفتد این اپلیکیشن را دانلود کنید». بر پایه قوانین داخلی چین «شرکت ها موظف به همکاری با فعالیت های امنیتی هستند که توسط حزب کمونیست چین کنترل می شود»
بعدها دولت ترامپ، مالکین تیک تاک را تحریم کرد.

هند نیز اعلام کرد شهروندان این کشور حق استفاده از تیک تاک را ندارند. علت آن بود که این شبکه اجتماعی متهم به جاسوسی از کاربران برای دولت چین شده بود.

استعفای مدیرعامل تیک تاک
روز ۲۷ اوت ۲۰۲۰ (کوین مایر)، یکی از مدیران پیشین شرکت والت دیزنی که در مه 2020  فعالیت خود به عنوان مدیر عامل تیک تاک را آغاز کرده بود بخاطر فشارهای دولت آمریکا استعفا کرد.

این برنامه توسط بسیاری از افراد مشهور مورد استفاده قرار گرفته است.
جالب است بدانید بایت دنس شرکت مادر تیک تاک با ارزش ترین استارتاپ جهان است.
همچنین تیک تاک در سال 2021 پربازدیدترین سایت دنیا شد.

تعداد کاربران فعال تیک تاک نیز از مرز یک میلیارد نفر عبور کرد.

wikipedia.org
yjc.news
sfp.family
itsam.ir
takyek.com
eghtesadonline.com
donya-e-eqtesad.com
منابع


تعداد صفحات : 22 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود