تارا فایل

پاورپوینت خودروسازی کادیلاک


داستان برند کادیلاک
خودوروی لوکس آمریکایی

کادیلاک قدیمی ترین برند اتومبیل لوکس است که در بیش از 50 کشور جهان به فروش می رسد، ولی بازار اصلی آن در آمریکای شمالی خصوصا ایالات متحده و کانادا بوده و در حال حاضر زیرمجموعه شرکت جنرال موتورز می باشد.

شعار فعلی کادیلاک:زندگی، آزادی و کار است.
این شعار به حقوقی اشاره دارد که در بیانیه استقلال ایالات متحده شرح داده شده است.
شاید کمتر کسی باشد که کوچک ترین دلبستگی و علاقه ای به دنیای عجیب خودروها داشته باشد و در عین حال با نام کادیلاک ناآشنا باشد. 
کادیلاک دارای قدمتی به اندازه ی صنعت خودرو است. صنعتی که در اوایل قرن بیستم رونق گرفته و یکی از تاثیرگذارترین شرکت ها در مسیر آن نیز کادیلاک بوده است.

کادیلاک در سال ۱۹۰۲ توسط ویلیام مورفی William Murphy، لموئل بوون Lemuel Bowen و هنری لی لند Henry M. Leland تاسیس شد. دفتر اصلی این شرکت در نیویورک قرار دارد. از آن جایی که شرکت کادیلاک در طول عمر خود با چالش های مختلفی روبرو شده، می توانیم تاریخ آن را یکی از پرماجراترین و جذاب ترین تاریخ های صنایع خودرو به شمار آوریم. این شرکت توسط افرادی که قبلا در کمپانی موتور هنری فورد Henry Ford Motor Company مشغول به کار بوده اند تشکیل شد. کمپانی هنری فورد به دلیل اختلافات ایجاد شده بین آقای فورد و سرمایه گذاران مجبور به تعطیلی شد. از لموئل بوون و ویلیامز مورفی، که مسئول امور مالی شرکت بودند، خواسته شد تا دارایی های شرکت را تبدیل به پول نقد کنند

شرکای فورد قصد داشتند کارخانه و دارایی های شرکت هنری فورد را به فروش برسانند و برای این کار از مهندسی به نام هنری ام لیلند Henry M. Leland خواستند که ضمن بازدید از کارخانه ارزش آن را تخمین بزند. لیلند که یک مهندس خبره و فردی بلند پرواز بود آن ها را قانع کرد که به فعالیت کارخانه در عرصه خودروسازی ادامه دهند و در خودروها از موتور خود لیلند که یک موتور تک سیلندر بود استفاده کنند. همین باعث شکل گیری شرکت اتومبیل کادیلاک Cadillac Automobile Company شد.

در این هنگام مهندس هنری لی لند، کنار گذاشتن تمام طرح های پیشین را غیر ضروری دانست و سعی کرد ویلیامز و لموئل را قانع کند تا تولید موتور تک سیلندر او ادامه یابد. بعد از آزمایش موفقیت آمیز موتور و اثبات کارآیی آن، هنری لی لند توانست اعتماد مورفی و بوون را جلب کند، سپس آنها اقدام به تاسیس شرکت خودروی کادیلاک Cadillac Automobile Company کردند.
مهندس هنری لی لند

نام کادیلاک برگرفته از نام یک کاشف فرانسوی به نام آنتوان دلا موته کادیلاک بود که شهر دیترویت آمریکا را در سال ۱۷۰۱ تاسیس کرده بود.

اولین خودروهایی که کادیلاک تولید کرد، رانابوت Runabout و تونئا Tonneau نام داشتند که هر دو در سال ۱۹۰۲ تولید شدند و ده اسب بخار قدرت داشتند.

این خودروها شباهت زیادی به خودروی مدل A تولیدی شرکت فورد داشتند. این خودروها در واقع مانند یک ارابه ی بدون اسب بودند که نیروی خود را توسط یک موتور تک سیلندر می گرفتند. در همین تاریخ بود که سرگذشت پربار کادیلاک که سرشار از نوع آوری ها و تکنولوژی های جدید بود، شروع شد. نوع آوری هایی که موجب پیشرفت صنعت خودروسازی نه فقط در آمریکا بلکه در سطح جهان شده است.

A model ford

این خودروها سال ۱۹۰۳ در نمایشگاه اتومبیل نیویورک به نمایش درآمدند و بلافاصله محبوب شدند و کادیلاک بیش از ۲۰۰۰ سفارش خودرو دریافت کرد.
در سال ۱۹۰۵ کادیلاک با شرکت Leland & Faulconer ترکیب شد و نام آن به Cadillac Motor Company تغییر کرد.
از همان ابتدا خودروهای کادیلاک به دلیل دقت بالا در طراحی و لوکس بودن در ساخت، محبوبیت زیادی پیدا کردند.

این اتومبیل های تک سیلندر و شکیل تا سال 1905 تولید شدند
در سال 1907 کمپانی کادیلاک با اتومبیل های 4 سیلندر خود به موفقیت بزرگی دست یافت. لیلاند، موسس کارخانه کادیاک پروژه جدیدی را پیاده نمود که طبق آن قطعات یک اتومبیل در اتومبیل های دیگر استفاده شود.
این طرح در سال 1908 برنده جایزه Royal Automobile Club of Western شد.
1907 Cadillac Model K Runabout

این شرکت در سال 1909 توسط کارخانه جنرال موتورز خریداری شده و با نمایش قابلیت تعویض کامل قطعات دقیق خود، به سرعت پایه های تولید انبوه و مدرن خودرو بنا نهاده شد و اولین خودروی لوکس آمریکا معرفی شد.
شرکت جنرال موتورز خودروهای صنعتی و تجاری، لیموزین، آمبولانس و اتومبیل های تشریفات مراسم خاکسپاری خود را همواره تحت نام کادیلاک تولید کرده است.

در سال ۱۹۱۰، کادیلاک اولین خودرویی که با فریم بسته ساخته شده بود را معرفی کرد.

سال ۱۹۱۲ کادیلاک تبدیل به اولین خودروسازی شد که از سیستم های الکتریکی برای استارت زدن استفاده می کرد و چراغ های الکتریکی داشت
با نوع آوری های مهمی که این شرکت معرفی کرد، کادیلاک توانست دوبار برنده ی جایزه ی Dewar Trophy شود. جایزه ی مذکور جایزه ای بود که در اوایل قرن بیستم از سوی باشگاه سلطنتی اتومبیل انگلستان به خودروهایی اعطا می شد که از جنبه های مختلف توانسته بودند در طی آن سال عملکر کامل تری نسبت به سایر خودروها داشته باشند. همچنین این شرکت اولین خط تولید انبوه موتورهای هشت سیلندر v8 را راه اندازی کرد.

همچنین این کمپانی بار دیگر در سال 1913 با طرح چراغ های الکترونیکی برنده جایزه شد.
این پیشرفت در فناوری باعث شد که ویلیام دورانت که یکی از بزرگان کمپانی جنرال موتورز بود توجه خاصی به زیرمجموعه کادیلاک خود داشته باشد

در سال 1915 این کمپانی اولین خودروی تجاری خود را با نام کادیلاک51 وارد بازار کرد که بسیار قدرتمند بود.

این کمپانی اتومبیل 8 سوپاپی تولید کرد که توانایی ترمز در چهار چرخ را داشت.

کادیلاک در سال ۱۹۳۰ اولین موتور ۱۶ سیلندر V شکل جهان را معرفی کرد که در خودروهای سواری به کار گرفته شده بود. این موتور قدرتمند، دارای عملکرد روان و آرامی بوده و ۱۶۰ اسب بخار نیز قدرت داشته داشته است.

مطالعات کمپانی جنرال موتورز نشان می داد که کمپانی کادیلاک پرسودترین زیرمجموعه است و بازار فروشی مناسب تر دارد. به همین دلیل بیشترین سرمایه گذاری خود را در این کمپانی متمرکز کردند.

یکی از شرکای کادیلاک، به دیگر شرکا گفت که با این روند، امکان ادامه حیات کادیلاک نیست. بنابر این در سال 1934 این کمپانی در سبک تولید خود تغییراتی داد. یکی از این تغییرات استفاده بعضی از قطعات جلوی کادیلاک برای دیگر محصولات جنرال موتورز بود.

در سال ۱۹۳۷ خودروی تولیدی کادیلاک با نام لاسال Lasalle که دارای موتور هشت سیلندر نوع V بود، توانست رکورد سرعت ۸۲ مایل برساعت (معادل ۱۳۱ کیلومتربرساعت) را ثبت کند.علاوه بر ثبت رکورد سرعت در آن زمان، باید اشاره کنیم که این خودرو اولین اتومبیلی در آمریکا بود که به سان روف مجهز شده بود.

برخی مستندات می گوید که مدل La Salle که دارای وزن کم و کیفیت بالا بود، در سال 1931 تولید شده بود و به عنوان زیباترین محصول GM شناخته شد. طرح های این کمپانی از جمله شاسی، بدنه و سبک ساخت، کادیلاک را به یکی از مشهورترین خودروسازان تبدیل کرد. ولی پس از مدتی بر اثر پایین تر بودن قیمت دیگر محصولات GM، کادیلاک کم کم بازار را از دست داد GM مخفف جنرال موتورز می باشد.

در اوایل دهه ی ۴۰ میلادی کادیلاک توانست با معرفی سیستم های انتقال قدرت کاملا اتوماتیک به روند موفقیت های خود ادامه دهد. این سیستم ابتکاری در آن زمان به نام «انتقال قدرت هیدارماتیک» یاHydra-Matic Transmission شناخته شده بود.

سال ۱۹۴۰ کادیلاک فروش یک میلیون خودرو را جشن گرفت و یک سال بعد به آمار خیره کننده فروش سالانه ۱۰۰ هزار خودرو دست پیدا کرده بود. در طول جنگ های کره و جنگ ویتنام کادیلاک برای ارتش آمریکا تانک M41 تولید می کرد.

کادیلاک در سال 1941 شروع به ساخت اتومبیل های دیفرانسیل عقب نمود. پس از آن ساخت مدل هایی به شکل بال ماهی در قسمت عقب را آغاز کرد .

در سال ۱۹۴۴، کادیلاک پروژه ی مشهور تانک M-24 را کلید زد. این تانک در جنگ جهانی دوم نقش بسیار مهمی را در پیروزی های ایالات متحده ایفا کرد. تانک M-24 از سیستم انتقال قدرت اتوماتیک کادیلاک و همچنین موتور V ساخت این شرکت بهره می برد.

در سال 1949 کادیلاک با تغییر موتورهای خود توانست موتوری را تولید کند که می توانست به سرعت 160 کیلومتر برسد و همچنین موتوری بود پر قدرت. این مدل کم کم به اتومبیلی لوکس تبدیل شد.

کادیلاک از سال 1949 تا سال 1961 به عنوان بهترین اتومبیل در آمریکا شناخته شده بود

از نوآوری های دیگری که در دهه ی ۵۰ میلادی از سوی کادیلاک معرفی شدند، می توان به دیمر اتوماتیک چراغ جلو، سیستم سیگنال یاب رادیوی خودرو و البته اولین شیشه جلوی خمیده در دو طرف اشاره کرد.
در دهه ی ۱۹۵۰، کادیلاک از خودروی افسانه ای خود با نام ال دورادوEldorado رونمایی کرد که برای بیش از ۲۳ سال به عنوان خودروی رویای آمریکایی شناخته می شد.

این کمپانی در سال 1951 ارزانترین مدل خود را روانه بازار کرد. در این زمان به تدریج اتومبیل ها پهن تر شدند و شاسی پایین کادیلاک، الگویی برای دیگر مدل ها شد.

روند نوع آوری های کادیلاک در دهه ی ۱۹۶۰ نیز متوقف نشد. در ابتدای این دهه، کادیلاک سیستم رها سازی اتوماتیک ترمز دستی تحت خلا را معرفی کرد، همچنین اولین چراغ های جانبی تعبیه شده در گلگیر خودرو، سیستم تهویه هوا و سیستم گرمایشی اتوماتیک، اولین سیستم فرمان تلسکوپی نیز از اختراعاتی هستند که مهندسان شرکت کادیلاک به دنیای خودروسازی معرفی کردند. سیستم فرمان کمکی نیز از نوآوری های قابل توجه این شرکت است.

سال 1963 کادیلاک مدلی را با موتور هشت سیلندر به بازار عرضه کرد که نسبت به تمامی مدل های کادیلاک برتری خاصی داشت. این خودرو فضای داخلی بزرگ و موتوری قدرتمند داشت. در سال 1965 کادیلاک به اتومبیلی تجملی تبدیل شد که اکثر لوازم آن بیشتر جنبه تجملی داشتند. در سال ۱۹۶۵ بود که کادیلاک برای رقابت در عرصه بین المللی در حوزه خودروهای لوکس، کادیلاک سویل Cadillac Seville را مخصوص بازارهای جهانی معرفی و عرضه کرد.

در سال ۱۹۶۶ کادیلاک باز هم رکورد فروش خود را شکست و بیش از ۱۹۲ هزار خودرو فروخت که ۱۴۲ هزار دستگاه آن از مدل کادیلاک دویل Cadillac De Villes بودند، این به معنای رشد شصت درصدی فروش آن ها تنها در یک سال بود. در سال ۱۹۶۸ کادیلاک باز هم رکورد شکنی کرد و توانست بیش از ۲۰۰ هزار خودرو بفروشد تا سال ۱۹۷۰ کادیلاک توانست برای اولین بار از بزرگ ترین رقیب خود در آن زمان یعنی شرکت کرایسلر پیشی بگیرد.

در واقع، کادیلاک اولین شرکتی بود که سیستم فرمان کمکی هیدرولیکی را به طور استاندارد در تمام خودرو های تولید شده استفاده کرد. تا پایان دهه ی ۶۰، کادیلاک اولین خودروساز آمریکایی محسوب می شد که از سیستم کولر در خودروهای خود استفاده کرده بود. همچنین در این بازه ی زمانی، صندلی ها ی راحت و مناسب ۴۰/۶۰ نیز توسط کادیلاک معرفی شد.

دهه هفتاد برای کادیلاک یکی از موفق ترین دوران بود، آن ها یک بار در سال ۷۳ و بار دیگر در اواخر دهه ۷۰ توانستند رکوردهای فروش خود را جابجا کنند. در سال ۱۹۷۷ جنرال موتورز تصمیم گرفت برای تولید خودروهایی سبک تر که مصرف سوخت اقتصادی تری داشته باشند، اندازه خودروهای خود را کوچک کند. در نتیجه مدل های کوچک تر و سبک تری از کادیلاک دویل و کادیلاک الدورادو عرضه شدند

در ۱۹۷۰، کادیلاک از سیستم پیشرفته ی رایانه ای به نام ترک مستر Track Master استفاده کرد که با کنترل سیستم ترمز عقب، از انحراف خودرو جلوگیری می کرد. همچنین این شرکت از پیشگامان استفاده ی اجباری از سیستم ایربگ airbag نیز بوده است. در دهه ی ۱۹۸۰، کادیلاک خودروهایی روانه ی بازار کرد که مجهز به سیستم تزریق سوخت الکترونیکی و مبدل کاتالیزوری بود.

در دهه 70 به دلیل گران شدن بنزین در آمریکا و مصرف بالای اتومبیل های بزرگ کادیلاک، با هدف کاهش حجم و پایین آوردن مصرف سوخت، لوازم لوکس کاهش یافت.پس از سال 1980 همگی مدل ها کوچکتر شدند. تولید اتومبیل های لیموزین کاهش یافت و فقط در صورت سفارش عرضه می شد. کادیلاک به ساخت اتاق های کوچک تر روی آورد تا همگام با بازار پیش برود. پس از آن، کادیلاک مدلی لوکس با سبک قدیم تولید کرد، ولی این مدل شکست خورد. کمپانی کادیلاک تصمیم گرفت بیشتر از اتومبیل های اروپایی الهام بگیرد. مشتریان هر روز منتظر پدیده جدیدی از این کمپانی بودند.

در دهه هشتاد میلادی کادیلاک فناوری های رفاهی بسیار زیادی معرفی کرد که از جمله آن ها می توان به کنترل دیجیتالی سیستم های گرمایش و تهویه و سیستم های رادیو پخش پیشرفته اشاره کرد.

با آغاز دهه ۹۰، کادیلاک از موتورهای نورث استار Northstar Engine (کم اصطکاک ترین قطعات مکانیکی و هیدرولیکی )رونمایی کرد که بین سال های ۱۹۹۱ تا ۲۰۱۰ موتورهای استاندارد خودروهای تولیدی تحت نظر جنرال موتورز بودند. سال ۹۲ نسل جدید کادیلاک سویل برای رقابت با سدان های لوکس اروپایی طراحی شد. در دهه ۹۰ بسیاری از خودروهای جنرال موتورز از جمله دویل محبوب تغییرات مختلفی داشتند و در طراحی آن ها بازنگری شد تا کادیلاک برای رقابت در بازارهای مدرن تر نیز آماده شود.

در دهه ی ۱۹۹۰، کادیلاک، به عنوان اولین شرکت سازنده ی خودروهای لوکس شناخته شد که سرویس امداد جاده ای ۲۴ ساعته در طول هفته و در تمام طول سال را به مشتریان ارائه می کرد. به علاوه، اولین خودرویی که دارای سیستم کنترل کشش یا Traction Control بود نیز توسط این شرکت روانه ی بازار شده است. گفته می شود کادیلاک اولین خودروسازی بوده که موتور v8 با ۳۲ سوپاپ را در این سال ها تولید کرده وحتی از پیشگامان توسعه ی تکنولوژی تصویر برداری گرمایی یا دید در شب به شمار می آید.

در همین سال ها، کادیلاک جایزه ی ملی کیفیت، موسوم به Malcolm Baldrige را از آن خود کرد. از نکات جالب توجه دیگر پیرامون این کمپانی می توانیم به این موضوع اشاره کنیم که کادیلاک در خودروهای خود از سیستمی بهره می برد که آنها را قادر می کند در مواقع ضروری، تا ۵۰ کیلومتر بدون سیستم خنک کننده ی موتور طی مسیر کنند. باید به این موضوع نیز توجه کرد که کادیلاک سیستم مکش سوخت بی همتایی را ابداع کرده است که به توزیع و پاشش یک پارچه ی سوخت خودرو کمک می کند.

اواخر دهه نود میلادی بود که کادیلاک وارد عرضه خودروهای شاسی بلندشد. کادیلاک اسکالاد Cadillac Escalade که در سال ۱۹۹۹ معرفی شده بود یک شاسی بلند بزرگ، راحت و لوکس بود که برای رقابت با لینکلن نویگیتور Lincoln Navigator و شاسی بلندهای لوکس دیگر برندهای بین المللی طراحی شده بود.

اسکالاد

با فرارسیدن قرن بیست و یکم و در سال ۲۰۰۰ کادیلاک فلسفه جدیدی در طراحی و ساخت خودروهای خود به کار گرفت که به آن «هنر و علم» Art and Science گفته میشد. این فلسفه جدید که اساسش را طراحی های شارپ و لبه های تیز تشکیل می دادند برای این طراحی شده بود که بازتاب دهنده فناوری پیشرفته طراحی به کار رفته در خودروهای کادیلاک باشند.

در سال ۲۰۰۵ کادیلاک سویل نیز با تغییر نام به کادیلاک اس تی اس Cadillac STS و کادیلاک کاترا با تغییر نام به کادیلاک سی تی اس Cadillac CTS مجددا وارد بازار شدند.
در سال ۲۰۰۹ کادیلاک سی تی اس وی برای رقابت مستقیم با بی ام و ام ۵ BMW M5 وارد بازار شد.
آخرین کادیلاک دی تی اس نیز در سال ۲۰۱۱ عرضه شد تا پرونده خودروی افسانه ای کادیلاک دویل برای همیشه بسته شود.

در سال ۲۰۱۶ این شرکت از کادیلاک سی تی ۶ Cadillac CT6 رونمایی کرد که اولین سدان دیفرانسیل عقب پس از قطع تولید کادیلاک فلیتوود در سال ۱۹۹۶ بود.
Cadillac CT6

کادیلاک در ایران
کادیلاک مدت زمان کوتاهی در ایران حضور داشت اما این حضور کوتاه آنقدر موفق بود که کادیلاک سویل که در ایران تولید و عرضه می شد تبدیل به یکی از ماندگارترین، پرطرفداراترین و مشهورترین خودروهایی شود که در جاده های ایران حضور داشت.

کادیلاک سویل از سال ۱۹۷۸ تا سال ۱۹۸۷ تحت عنوان کادیلاک ایران توسط شرکت پارس خودروی فعلی که آن زمان «ایران جنرال موتورز» نام داشت تولید می شد. ایران اولین کشوری بود که کادیلاک در خاک خود خودرو تولید می کرد، تا زمانی که در سال ۱۹۹۷ تولید کادیلاک کاترا در آلمان و کادیلاک بی ال اس Cadillac BLS در سوئد آغاز شد.

کادیلاک سویل خودرویی آمریکایی که در سال ۱۳۵۶ وارد کشور شد و سپس در داخل مونتاژ گردید و از جمله سدان های لوکس آن دوران به شمار می آمد.

حیرت انگیزترین محصولات کادیلاک
کادیلاک اسکالید ضد گلوله
این اتومبیل در برابر انفجار های کوچک مقاومت کرده و شیشه های آن جلوی عبورِ گلوله های شلیک شده از سلاح های قدرتمند را می گیرند. کادیلاک برای بالابردن سطح حفاظتی اسکالید به سراغ فولاد بالستیک و مقاوم نرفته و به جای آن از پانل های کامپوزیت کربن با وزنی ۱۰ برابر کمتر از فولاد استفاده کرده است.

کادیلاک اسکالید ضد گلوله

کادیلاک مدل ۳۴۱ آل کاپون
این اتومبیل متعلق به آل کاپون بوده و او از آن استفاده می کرد. این اتومبیل در سال ۲۰۱۲ و با قیمت ۳۴۱ هزار دلار به فروش رسید (به هماهنگی قیمت و نام اتومبیل دقت کنید!). مدل ۳۴۱ آل کاپون یک کادیلاک V-Town بوده و در سال ۱۹۲۸ به عنوان اولین اتومبیل ضدگلوله جهان معرفی شده بود.
این اتومبیل هنوز هم زنده بوده و به حیاط خود ادامه می دهد و به همین دلیل شما شاهد حضور آن در لیست ما هستید. در ۳۴۱ از شیشه های ضدگلوله استفاده شده و بدنه آن هم مقاوتِ بالایی دارد. همچنین در زیرکاپوت اتومبیل مزبور پیشرانه ای ۵.۶ لیتری با توان ۹۰ اسب بخار قرار گرفته است.

اتومبیل رسمی ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا
ترامپ سوار بر لیموزین لوکس، زرهی و نظامی درجه یک کمپانی کادیلاک شده و در آن غلت می زند! اتومبیل رسمی ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا اصلاح شده و اکنون خودرویی لوکس و دارای بالاترین استاندار های ایمنی است. اتومبیل یادشده دارای بدنه، لاستیک و شیشه های زرهی غیرقابل نفوذ و ضدگلوله است.
وزن اتومبیل مزبور حدود ۲۰ هزار پوند بوده و موتوری ۵ لیتری و دیزلی وظیفه حرکت دادن آن را برعهده دارد. روسای جمهور آمریکا از دهه ۱۹۸۰ از کادیلاک به عنوان وسیله نقلیه خود استفاده کرده و موجب تولید ایمن ترین و پیشرفته ترین اتومبیل های زرهی لوکس، از جمله مدل جانور The Beast شده اند. کادیلاک جدید ریاست جمهوری آمریکا واقعاً حیرت انگیز است.

کادیلاک با سوخت هسته ای
حتماً از دیدن این اتومبیل و کانسپت شگفت انگیز تعجب کرده اید. این اتومبیل مفهومی با نام WTF سوخت جهانی توریوم معرفی شده است.
در حقیقت کادیلاک در تلاش است که اتومبیلی پایدار و هسته ای را به تولید برساند که به مدت ۱۰۰ سال، به هیچ گونه تعمیر و نگهداری قابل توجهی احتیاج نداشته باشد. اگر بخواهیم به شکل دقیق تر دربارهWTF صحبت کنیم؛ باید بگوئیم که باتری اتومبیل مزبور به لطف عنصر رادیو اکتیو توریوم فعال بوده و احتیاجی به سوخت گیری ندارد.
ویژگی های WTF تمام نشده؛ زیرا چرخ های این اتومبیل با چرخ های معمولی متفاوت بوده و در هر چرخ به جای لاستیک از شش دیسک استفاده شده است. مجموعه دیسک های مزبور به ۲۴ مورد رسیده و ما باید از Loren Kulesus به خاطر طراحی این کانسپت حیرت انگیز تشکر کنیم.

کادیلاک با سوخت هسته ای

کادیلاک سری ۴۵۲، V۱۶
کادیلاک سری ۴۵۲ اتومبیلی لوکس و اسپرتی واقعی در دهه ۳۰ میلادی است. موتور V۱۶ عظیمِ اتومبیل مذکور ۱۷۵ اسب بخار قدرت دارد. ولی قدرت سری ۴۵۲ موجب تحسین ما نشده؛ بلکه طراحی حیرت انگیز و زیبای آن نظر ما را به خود جلب کرده است.
کادیلاک در رکود بزرگ اقتصادی جهان و علی رغم قیمت بسیار زیادی که برای سری ۴۵۲ در نظر گرفته بود؛ موفق به فروش ۲ هزار دستگاه از آن شد. ۴۵۲ اتومبیلی دو نفره، زیبا و مهیج بوده و با سرعت بالای خود به عنوان یکی از حیرت انگیزترین اتومبیل های کادیلاک شناخته می شود.

کادیلاک سری ۴۵۲، V۱۶

کادیلاک سی تی ۶ مدل ۲۰۱۹
۲۰ سال زمان برده است که کمپانی کادیلاک به پختگی کامل رسیده و سدانی لوکس و زیبا به نام سی تی ۶ مدل ۲۰۱۹ را به بازار عرضه کند. سی تی ۶ جدید سدانی لوکس و اسپرت بوده و از توان پیشرانه ۴.۲ لیتری و مجهز به توربوشارژ دوگانه V۸ با توان ۵۰۰ اسب بخار استفاده کرده و شتاب صفر تا ۱۰۰ هیولای کادیلاک با وزن ۵۴۵۰ پوند تنها ۴.۴ ثانیه است.

کادیلاک سی تی ۶ مدل ۲۰۱۹

کادیلاک سیِل
کادیلاک در سال ۲۰۱۱ کانسپت مفهومی و هیبریدی سیِل Ciel را معرفی کرد. در زیر کاپوت اتومبیل مذکور پیشرانه ای V۶ و مجهز به توربوشارژ دوگانه با توان ۴۵۲ اسب بخار قرار داشت. اما متاسفانه هیچگاه شاهد حضور اتومبیل مزبور در جاده ها نبودیم. سیِل با الهام از مدل «Cadillac Phaeton ۵۸۵۹» در دهه ۳۰ میلادی طراحی شده است.
طراحی داخلی سیِل بسیار زیبا و یکپارچه بوده و ما شاهد استفاده از پوشش چرمی قهوه ای رنگ و چوب های براق هستیم. سیِل بسیار مدرن بوده و ظاهر چراغ های جلو و عقب آن با یکدیگر هماهنگ است. کانسپت سیِل تعادلی بین زیبایی های گذشته و آینده ایجاد کرده است.

کادیلاک سیِل

کادیلاک دِویل کانورتیبل ۱۹۵۹ سفارشی
خزنده ای یکپارچه سیاه و ترسناک از قلب دنیای مردگان برخواسته است. کادیلاک دِویل کانورتیبل ۱۹۵۹ Cadillac DeVille Convertible شاید خیلی ترسناک نباشد؛ اما می تواند در مدرسه بت موبیل های Batmobile قدیمی وارد شده و یک اتومبیلِ ابرقهرمانی در دنیای واقعی باشد.
اتومبیلی که تصویر آن را می بینید؛ نمونه ای حیرت انگیز از دِویل بوده و باعث شرمندگی اتومبیل کلاسیک و ۶۰ ساله کادیلاک نشده است. نسل اول دِویل را احتمالاً باید جزء زیباترین اتومبیل هایی دانست که تاکنون ساخته شده اند.
دِویل شباهت هایی با نسخه های اولیه کادیلاک ال دورادو Eldorado دارد. در این اتومبیل از پیشرانه فوق العاده وحشی V۸ و ۶.۴ لیتری با توان ۳۲۵ اسب بخار استفاده شده است.

کادیلاک دِویل کانورتیبل ۱۹۵۹ سفارشی

کادیلاک هنسی سی تی اس– وی
جدیدترین پروژه تیونینگ تگزاسی ها برای رسیدن به یک پایانِ ایده آل در لیست ما قرار دارد. نسخه استاندارد این سدان در حال حاضر قدرت و کارایی بسیار خوبی داشته و پیشرانه V۸ آن ۶۴۹ اسب بخار قدرت دارد؛ بنابراین کادیلاک سی تی اس- وی یکی از سریع ترین سدان های جهان است.
اما هنسی فکر دیگری در سر داشته و اتومبیلی متفاوت را خلق کرده است. هنسی باعث شد که اتومبیل زیبا و چهار درب کادیلاک از پیشرانه ای با توان ۱۰۰۰ اسب بخار استفاده کرده و تقریباً تمام سوپراسپرت های جهان را به چالش بکشد.
شتاب صفر تا ۱۰۰ سی تی اس- وی هنسی Hennessey CTS-V تنها ۲.۹ ثانیه است. اخیراً اخباری منتشر شده و ظاهراً کادیلاک قصد دارد که در سال ۲۰۲۰ تولید سدان اسپرت سی تی اس- وی را متوقف کند؛ بنابراین نسخه هنسی اتومبیل مزبور را می توان نمونه ای مناسب و نمادین برای خداحافظی از سی تی اس- وی دانست.

کادیلاک هنسی سی تی اس– وی

کادیلاک ال دورادو بیاریتز
Eldorado Biarritz با الهام از هواپیمای P۳۸Lightning ساخته شده و پیشرانه قدرتمند ۶.۵ لیتری OHV V۸ آن توانی ۳۴۵ اسب بخاری داشته و یک شاهکار واقعی از نوآوری های صنعت خودروسازی جهان در دهه ۵۰ میلادی است.
اتومبیل مزبور در دوره خود یکی از بهترین خودرو ها بوده و باید آن را افسانه ای ترین محصول کادیلاک دانست. حتی در دهه ۵۰ میلادی هم ال دورادو بیارتز جواهری نادر بود؛ زیرا کادیلاک تنها ۱۳۲۰ دستگاه از نوع کانورتیبل آن را تولید کرد که هر کدام از آن ها زیبایی و شکوهی بی مثال داشتند. در سال ۲۰۱۶ مدل ۱۹۵۹ اتومبیل یادشده در یک حراجی و با قیمت حیرت انگیزِ ۳۸۰۵۰۰ دلار فروخته شد.

Eldorado Biarritz

برند کادیلاک به زودی تمام برقی خواهد شد!
استیو کارلیزل مدیرعامل شرکت کادیلاک اعلام کرد که تا سال 2030 تمامی خودروهای این شرکت تمام برقی خواهند بود.
آقای کارلیزل اعلام کرد که حتی اگر تا سال 2030 تمامی خودروهای این برند برقی نشوند، بخش اعظم آن ها برقی خواهند بود.

کادیلاک اکنون بیش از صد سال قدمت دارد و دهه ی ۲۰۱۰ میلادی را نیز با دریافت جایزه ی بهترین طرح خودروی مفهومی (کانسپت) برای وسائل نقلیه با عملکرد بالا، آغاز کرد. همچنین دانستن این نکته خالی از لطف نیست که خودروی سدان این شرکت با موتور v8، با ثبت رکورد ۷:۵۹:۳۲ در پیست مشهور و افسانه ای نوربرگ Nurburgring ، توانست عنوان سریعترین سدان دنیا را از آن خود کند.

 کادیلاک به عنوان یکی از مشهورترین و بهترین تولیدکنندگان خودرو در سرتاسر دنیا شناخته می شود. این شرکت توانسته تا کنون ۵ بار جایزه ی بهترین خودروی سال را به خود اختصاص دهد. به جرئت می توان گفت که نیمی از تمام تکنولوژی هایی که در خودروهای امروزی دیده می شود، ابتدا توسط کادیلاک توسعه داده شده اند. بنابرین بدون شک، کادیلاک یکی از معتبر ترین و پرابهت ترین برند های خودرو است که با فناوری های و نوآوری های جدید و ابداعی شان نه تنها باعث شکوفایی و توسعه ی برند خود، بلکه باعث توسعه ی سایر کمپانی های خودروسازی شده و به نوعی روی مسیر صنعت خودرو تاثیر گذاشته اند.

کادیلاک اکنون پس از بیوک، دومین سازنده قدیمی خودروی آمریکا و جزو قدیمی ترین خودروسازان جهان می باشد. البته بحث بر سر قدیمی تر بودن بیوک و کادیلاک زیاد است، ولی به هر حال به دلیل اینکه جنرال موتورز فروش اتومبیل را متوقف کرده، این دو خودرو بیشترین قدمت را در میان بازماندگان این صنعت دارند

منابع
https://www.zoomit.ir/
https://otex.ir/
http://news.zar.ir/
https://www.cario.ir/
https://rekab.ir/
https://www.pedal.ir/
https://myautoworld.com/
 برترین ها
باشگاه خبرنگاران


تعداد صفحات : 75 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود