تارا فایل

پاورپوینت تحلیل برج نوآوری باشگاه جاکی – زاها حدید


تحلیل برج نوآوری باشگاه جاکی -زاها حدید

موقعیت
برج نوآوری باشگاه جاکی (JCIT) ساختمان اصلی مدرسه طراحی دانشگاهپلی تکنیک هنگ کنگ است و دانشکده طراحی باشگاهجاکی برای نوآوری اجتماعی نیز در این ساختمان قرار دارد.

گروه طراحی، مساحت، موقعیت
معماران: دفتر معماری زاها حدید
مکان: هنگ کنگ
مساحت: 15000 مترمربع
سال ساخت:2014
تصاویر: Virgile Simon Bertrand, Doublespace, Iwan Baan

ریزفضاها
این ساختمان 15 طبقه و دارای مساحتی معادل 15000 مترمربع است. بیش از 1800 دانش آموز و کارمند می توانند از این برج استفاده کنند، و دارای امکاناتی برای تحصیل در رشته طراحی و نوآوری است؛ از جمله: استودیوهای طراحی، آزمایشگاه ها و کارگاه ها، فضای نمایشگاهی، کلاس های چند منظوره، سالن سخنرانی و سالن عمومی.

بررسی فرم
بافت شهری در محوطه دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ در طول 50 سال گذشته همراه با ساختمان های بسیاری که در ان ساخته شده اند توسعه یافته است. این ساختمان ها متفاوت از یکدیگر هستند و در عین حال دارای انسجام بصری نیز هستند. این برج فضای شهری جدیدی را بوجود آورده است که تنوع در زندگی دانشگاهی را غنی ساخته است و پویایی موسسه ای را که چشم به آینده دارد، به نمایش گذاشته است.

بررسی سایت پلان
این ساختمان در سایتی نامنظم و با عرض کم قرار دارد و در راس قسمت شمال شرقی محوطه دانشگاه واقع شده است (زمین فوتبال دانشگاه در قسمت جنوبی سایت و جاده چاتام (Chatham) و بزرگراه کولون (Kowloon) در قسمت شمالی سایت قرار دارند)، و به قلب کمپ دانشگاه متصل شده است؛ این ساختمان انگیزه ای برای دانشکده ها و مدرسه های مختلف دانشگاه بوجود می آورد تا خلاقیت هایی میان رشته ای خلق کنند و با جامعه، دولت، صنعت، سازمان های غیر دولتی و دانشگاه تعامل برقرار کنند.

طرح این ساختمان متفاوت از فرم برج هایی است که به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرند و در این برج سعی بر این بوده است تا ترکیبی نرم و سیال برای ساختمان طراحی شود. حیاط های داخلی و خارجی فضاهایی غیر رسمی را برای تعامل و ملاقات بوجود آورده اند، علاوه بر این فضاهای نمایشگاهی بزرگ، استودیوها، تئاتر و امکانات تفریحی بزرگ تکمیل کننده این فضاها هستند.

طراحی این برج محیطی چند جانبه را بوجود آورده است که در نتیجه اتصال کاربری های متفاوت در دانشکده طراحی این محیط چندجانبه شکل گرفته است؛ بنابراین این محیط به گسترش فرهنگ پژوهش جمعی کمک خواهد کرد و مشارکت ها و خلاقیت های بسیاری شکل خواهد گرفت.

مصالح و ساختار
دانش آموزان، کارکنان و بازدیدکنندگان درون این برج 15 طبقه حرکت می کنند و از فضاهایی داخلی آن استفاده می کنند؛ از جمله: استودیوها، کارگاه ها، آزمایشگاه ها، فضاهای مربوط به رویدادها و نمایشگاه ها. پوشش شیشه ای فضاهای داخلی و ویدها باعث ایجاد احساس شفافیت و اتصال فضاهای داخلی در بازدیدکنندگان می شود، در حالی که مسیرهای عبور و مرور و فضاهای جمعی به گونه ای طرح ریزی شده اند که تعامل میان گروه های آموزشی و رشته های طراحی را افزایش دهند.

منبع
https://pooyano.com/%D8%A8%D8%B1%D8%AC-%D9%86%D9%88%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D8%A7%DA%A9%DB%8C-jockey-%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D8%AD%D8%AF%DB%8C%D8%AF/


تعداد صفحات : 19 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود