تارا فایل

موزه پاستای ایتالیا




موزه پاستای ایتالیا1، یکی از جاذبه‏های توریستی در مرکز شهر رم است که با بررسی صنعت فرآوری پاستا و پیشینه آن پذیرای بازدیدکنندگان و دوستداران این فرآورده غذایی محبوب می‏باشد. این موزه در دو طبقه با بخش‏ها و اتاق‏های مختلف طراحی شده است که با ارائه اطلاعات مفصل پیرامون تمامی مسائل مربوط به ماکارونی مشتمل بر تاریخچه، ارزش تغذیه‏ای، تولید و مصرف پاستا، این فرآورده مغذی را به خوبی در معرض دید همگان قرار می‏دهد. از آنجایی که پاستا جزء جدانشدنی در رژیم غذایی مردم اکثر نقاط دنیاست، نمی‏توان به سادگی از موزه مختص به این فرآورده دلپذیر چشم پوشی نمود.
علاوه بر روش‏های سنتی، نظریه‏ها و تکنیک‏های مدرن تولید پاستا نیز به طور کامل برای بازدیدکنندگان مورد تشریح قرار می‏گیرد. ماشین‏آلات و تجهیزات تولید پاستا در دوره‏های زمانی مختلف، پیشرفت ادوات سنتی در گذر زمان و همچنین معرفی انواع گندم‏های مورد استفاده در تهیه این محصول، ممکن است فراتر از درک عامه بازدیدکنندگان باشد اما طرفداران حرفه‏ای پاستا را مشتاق‏تر می‏نماید.

تجهیزات تولید پاستا متعلق به جنگ جهانی دوم در شهر San Bartolomeo ایتالیا

قالب‏های متنوع به کار رفته در تولید پاستا

جذابیت عکس‏های تاریخی در گوشه و کنار این موزه جذابیتی دو چندان به محیط القا کرده و از نکات برجسته و جالب توجه در این موزه می‏توان به نوشته‏های جذاب در رابطه با پاستا اشاره نمود که در قسمت‏های مختلف موزه مشاهده می‏شود. تصاویر متعلق به ایتالیا در دوران باستان نیز نشان‏دهنده روش‏های اولیه و ابتدایی خشک کردن پاستا در مغازه‏های حاشیه خیابان و همچنین فروش این فرآورده در دکه‏های اطراف جاده‏ها می‏باشد.
این موزه دارای کتابخانه‏ای شامل طیف وسیعی از کتاب‏های گوناگون و همچنین اسناد و مدارک متعلق به دوران مختلف تاریخ و عصر حاضر می‏باشد. انواع کاتالوگ‏های مرتبط با کارخانجات تولید کننده پاستا در ایتالیا و سایر کشورهای دنیا نیز به چشم می‏خورد.

خشک کردن پاستا در سال 1900 در شهر Napel ایتالیا

در این موزه نوشته‏های تاریخی و جذابی را در رابطه با ماکارونی می‏توان یافت که متاسفانه تمامی آن‏ها به زبان انگلیسی ترجمه نشده‏اند. همچنین تابلوهای اطلاعاتی در این موزه همگی به زبان ایتالیایی نوشته شده‏اند، اما پخش نوار صوتی به زبان انگلیسی، به خوبی بازدیدکنندگان را با بخش‏ها و اتاق‏های مختلف این موزه دو طبقه‏ای آشنا می‏سازد. در برخی اتاق‏ها تصاویری مربوط به کارگاه‏های تولیدی پاستا در دوران‏ مختلف و همچنین اشکال و قالب‏های گوناگون مربوط به این صنعت فراگیر موجود می‏باشد. دستور پخت‏های بسیار متنوع به همراه اطلاعات مفید تغذیه‏ای بی‏شک اشتهای هر بازدیدکننده‏ای را برمی‏انگیزد.

نمای درونی یکی از اتاق‏های موزه

"مصرف ماکارونی، امید را به همراه می‏آورد"، شعار تبلیغاتی موزه پاستا می‏باشد و همچنین به تناوب در این موزه اشاره شده که به کارگیری رژیم غذایی مبتنی بر مصرف ماکارونی می‏تواند علاوه بر داشتن اثرات فراسودمند، راه حل مناسبی برای درمان بیماری‏ها باشد. شایان ذکر است این موزه همه روزه از ساعت 9:30 صبح تا 5:30 عصر پذیرای علاقه‏مندان خواهد بود.

زندگی ترکیبی از سحر، جادو و پاستا است (فلینی کارگردان برجسته ایتالیایی 1993-1920)
1 Museo della pasta
—————

————————————————————

—————

————————————————————

5


تعداد صفحات : 5 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود