تارا فایل

گزارش کارآموزی عملیات عمومی فرودگاه شهدای جزیره خارگ




گروه مهندسی صنایع
گزارش نهایی دوره کار آموزی

عملیات عمومی فرودگاه شهدای جزیره خارگ
شرکت پایانه های نفتی ایران (سهامی خاص)

نگارش:

استاد راهنما:

سرپرست کارآموز:

1398 ه . ش

شناسنامه گزارش

مشخصات کارآموز
نام و نام خانوادگی

شماره دانشجویی

رشته تحصیلی

دوره (روزانه یا شبانه)

تاریخ آغاز کارآموزی

تاریخ پایان کارآموزی

تعداد ساعت کارآموزی

مشخصات واحد صنعتی
نام واحد صنعتی
شرکت پایانه های نفتی ایران

عنوان بخش واحد کارآموزی
عملیات عمومی فرودگاه شهدای جزیره خارگ

رسته شرکت (دولتی، خصوصی)
دولتی

نام و تلفن سرپرست کارآموزی

آدرس و تلفن محل کارآموزی
فرودگاه شهدای جزیره خارگ

لوگوی شرکت (در صورت وجود)

فهرست مطالب
عنوان شماره صفحه
فصل اول : مقدمه
1-1- معرفی محل کارآموزی 1
2-1- ارتباط محل کارآموزی و رشته تحصیلی 5
فصل دوم : متن گزارش دوره کارآموزی
1-2 مقدمه 8
2-2- شرح وظایف و فعالیت ها 9
3-2- تشریح 10
فصل سوم: نتیجه گیری و پیشنهادات
1-3- نواقص و عیوب موجود 13
2-3- پیشنهادات در جهت بهبود 14
مراجع 15

چکیده گزارش :
بی شک صنعت هوانوردی به عنوان یکی از زیرساخت های توسعه و تاثیرگذارترین گزینه در شبکه حمل و نقل کشورها و یکی از عوامل محرک بخش تولید در فرایند توسعه پایدار می باشد. از این رو همواره کانون توجهات برنامه ریزان و مسئولان کشور بوده است و به همین دلیل اینجانب مصمم به انتخاب چنین محلی برای دوره کارآموزی خود بوده ام. کارآموزی بنده در فرودگاه شهدای جزیره خارگ به مدت ۲۴۰ ساعت به سرپرستی سید ضیاء الدین مدیح در بخش های مختلف فرودگاه انجام شد.

فصـل اول:
مقدمـه

1-1- معرفی محل کارآموزی
جزیره مرجانی خارج حدود یک میلیون سال پیش در اثر حرکات تحت الارضی به وجود آمده است. این جزیره حدود ۵۷ کیلومتری شمال غربی بوشهر، ۳۵ کیلومتری از ساحل گناوه و ۳۰ کیلومتری بندر ریگ قرار دارد و از نظر تقسیمات کشوری از توابع شهرستان بوشهر است و حدود ۸ کیلومتر طول و 4 کیلومتر عرض دارد. ارتفاع جزیره از سطح دریا حدود ۳ متر و آب و هوای آن مرطوب و بیشتر با بادهای شرجی همراه است. به علت نزدیکی به مناطق نفت خیز، موقعیت خوب دریایی و عمق مناسب برای پهلوگیری نفتکش های عظیم، جزیره خارک مناسب ترین مکان برای صدور و بارگیری نفت خام تشخیص داده شده است.

(شکل 1) نمایی از فرودگاه جزیره خارگ
فرودگاه شهدای جزیره خارک یکی از مهم ترین و راهبردی ترین فرودگاه های کشور در حوزه حمل و نقل هوایی است و از لحاظ لجستیک نقش مهم و تاثیرگذاری در این جزیره را دارد. این فرودگاه با یک باند به طول ۲۴۰۰ متر و عرض ۴۵ متر و منطقه آپرون به طول ۱۲۰ متر و عرض ۱۰۹ در این جزیره پذیرای هواپیماهای متوسط می باشد. فرودگاه خارگ از نظر درجه بندی در سطح فرودگاه های کشور دارای درجه G است و دارای سامانه های ناوبری DVOR و NDB است ضمن آنکه در این فرودگاه ماهانه بیش از ۲۴ هزار مسافر و حدود ۳۰۰ تن بار و جامه دان جابجا می شود.
دکتر عباس اسدروز به عنوان مدیر عامل شرکت پایانه های نفتی ایران مشغول به فعالیت است.

(شکل 2) نمایی کلی از فرودگاه و جزیره خارگ
فرودگاه دارای بخش های متعددی می باشد از جمله ؛
باند فرود :
یک محل قابل دسترس هوایی با آسمان باز است که برای فرود آمدن و یا بر برخاستن هواپیما تعبیه شده است. باند فرود می تواند از بتن، آسفالت یا سیمان تهیه شده باشد و یا حتی سطحی طبیعی مثل چمن باشد. پس از بررسی مشخصات باند فرودگاه و در صورت استاندارد بودن ابعاد و اندازه باند، اجازه فعالیت آن هواپیما در آن فرودگاه داده می شود.
برج مراقبت :
همان سازه مشابه فانوس دریایی است که وظیفه اش جلوگیری از برخورد هواپیماها به یکدیگر و یا به موانع است. علاوه بر این برج مراقبت مسئول بسترسازی مناسب برای روان کردن ترافیک هوایی، ارائه اطلاعات ضروری برای حفظ ایمنی پروازها و کمک های لازم در هنگام بروز بحران را بر عهده دارد.
ترمینال (پایانه) :
قسمتی است که مسافران در آن به خرید بلیط، انتقال بار همراه و چمدان های خود و عبور از گیت های امنیتی می پردازند. همچنین سالن سالن انتظار نیز بخشی از ترمینال محسوب می شود که مسافران برای سوار شدن به هواپیما در آن تجمع می کنند.
تاکسی وی1 :
به مسیرهای فرعی باند که به منظور تردد هواپیماها و حرکت از رمپ به باند، از باند به رمپ و از باندی به باند دیگر تعبیه شده، تا کسی وی گویند و با خطوط زرد رنگ و با دو عدد و حرف نامگذاری می شود.
(شکل 3) خطوط تاکسی وی
علاوه بر بخش های اصلی که در بالا به آنها اشاره شد، فرودگاه ها امکانات مسافرتی نیز برای مسافران در نظر گرفته اند که از جمله آنها می توان به هتل، رستوران، کلینیک، داروخانه، بانک و اداری پست اشاره کرد که اینجانب در بخش های خدماتی اصلی فرودگاه فعالیت نموده ام.

1-2- ارتباط محل کارآموزی و رشته تحصیلی
در بازار رقابتی امروز، شرکت ها و سازمان ها برای بقا و رسیدن به اهداف خود باید از منابع موجود خود اعم از مالی و غیرمالی به صورت بهینه استفاده کنند تا هزینه های خود را به حداقل برسانند. مهندسی صنایع ابزاری اساسی و موثر است که به مدیران و صاحبان شرکتها و سازمانها در انجام این مهم یاری میرساند.
مهندسی صنایع به طراحی، پیاده سازی و بهبود سیستم های یکپارچه ای از انسان، مواد، اطلاعات، تجهیزات و انرژی می پردازد. حوزه مهندس صنایع به دنبال حذف و کاهش منابع تلف شده، از قبیل زمان، پول، مواد اولیه و انرژی می باشد.
مهندسی صنایع راه های جلوگیری از هدر رفتن مواد، تجهیزات و ماشین آلات در فرآیند تولید را یافته و پیاده سازی می کند. او بیشتر درگیر افزایش بهره وری در مدیریت منابع انسانی، روش ها و تکنولوژی می باشد. مهندسی صنایع در خصوص راه های استفاده موثر و کارا از این از نیروی کار، ماشین آلات، مواد، اطلاعات و انرژی برای تولید محصول یا ارائه خدمات به مدیران صنایع مشاوره می دهد.
کار مهندس صنایع تنها به بخش صنعت محدود نبوده و بخش های خدماتی، تجاری و هر جایی که نیاز به برنامه ریزی، هدایت، مدیریت و ارتقاء بهره وری دارد را در بر می گیرد لذا بنده محل کارآموزی خود را فرودگاه شهدای جزیره خارگ که یک شرکت خدماتی محسوب می شود، انتخاب نمودم.
گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها :
گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها تا حدودی جنبه های نرم افزاری دارد و بیشتر به ارائه راهکارهای سیستماتیک می پردازد. در واقع هدف این گرایش تربیت کارشناسانی است که بتوانند با بهره گیری از روش های جدید و سیستماتیک و مدل های ریاضی، مسائل واحدهای صنعتی را تجزیه و تحلیل نموده و بیشترین رهنمودها را برای استفاده از منابع موجود در عملکرد اجزا تشکیل سیستم ارائه بدهند. برای توضیح بیشتر مهندس تحلیل سیستم ها در واقع اطلاعات جمع آوری شده را با استفاده از نرم افزارهای مختلف و مدل های ریاضی تجزیه و تحلیل نموده، موارد به دست آمده را تنظیم و ثبت کرده و در اختیار واحدهای مختلف قرار می دهد. برای مثال در یک سیستم صنعتی با جمع آوری اطلاعات و هماهنگ کردن ارگان ها و سیستم های مختلف (سیستم های کیفیت، سیستم های مالی، سیستم های تدارک، سیستم های حسابداری و …) و ارائه چارتی کامل از آنها سعی بر آن دارد تا سیستم ها را از نظر مدیریت زمانی (زمان سنجی) بهبود بخشیده، تقسیم کار را به بهترین نحو بین نیروی انسانی و ماشین آلات انجام داده تا بیکاری در سیستم ها کاهش یابد.

گرایش ایمنی صنعتی :
گرایش ایمنی صنعتی یکی از گرایش های تازه تاسیس مهندسی صنایع در ایران می باشد. تکنیک ایمنی صنعتی به وسیله مهندسین قابل اعتماد برای اولین بار در اواخر سال ۱۹۵۰ میلادی جهت ارزیابی ایمنی سیستم های نظامی و تعیین مشکلات ناشی از غیر نرمال کردن آنها پایه گذاری شد و بعد از آن استفاده از این روش به سرعت افزایش یافته، به طوری که در ایالات متحده آمریکا و فرانسه از آن به ترتیب برای ارزیابی ایمنی هواپیماهای کنکورد و ایرباس استفاده شد و بعدها نیز این تکنیک به ارزیابی ایمنی صنایع هسته ای توسعه یافت. این گرایش تلفیقی از مهندسی و بهداشت می باشد و مهندسین این گرایش با کاهش آسیب ها و خطرات انسانی محیط کار، ماشین آلات، مواد خام و نظم و نظافت کارگاهی سعی بر بهره ور کردن واحدهای صنعتی یک کارخانه را دارند.

فصـل دوم:

متن گزارش دوره کارآموزی

1-2- مقدمه
رشد حمل و نقل هوایی در سرتاسر جهان باعث افزایش چشمگیر مطالعات در مورد کیفیت خدمات در ترمینال های فرودگاه به ویژه در دو دهه گذشته شده است.
فرودگاه در اصطلاح ساده شده فنی خود، محلی است که برای نشست و برخاست هواپیماها به صورت عمومی ساخته شده است. تمامی فرودگاه ها به طور معمول دارای امکانات مختلفی هستند و به صورت عمومی و به خاطر ماهیت فرودگاه بودنشان، برای سوخت گیری و نگهداری و تعمیر هواپیما می باشند.
تمامی فرودگاه ها دارای برج کنترل و مراقبت پرواز در خود می باشند. یکی از بخش های مختلف فرودگاه باند پرواز می باشد. باند پرواز به محلی برای نشست و برخاست هواپیماها می گویند که می تواند از جنس آسفالت و یا بتنی باشد. باند پرواز در واقع از اجزاء اصلی فرودگاه است که در خود یک مکان با قابلیت دسترسی هوایی به حریم های پروازی را برای هواپیما و یا هلیکوپتر ها باز می نماید. باندهای پرواز را با یک عدد دو رقمی در دو سر هر باند مشخص و نام گذاری می کنند که این عدد نشان دهنده زاویه باند با شمال مغناطیسی است. اعداد دو سر باند همیشه ۱۸۰ درجه با هم اختلاف دارند که این اعداد می تواند در ناوبری هواپیما به خلبان هواپیما کمک کند. از بخش های مختلف فرودگاه، باند پرواز از قسمت های مختلفی تشکیل شده که می توان آستانه، تاچ دان زون، شانه خاکی دو سر باند و … را نام برد. همچنین باندهای پرواز باید از نظر زیرسازی نیز مقاوم شده باشند تا تحمل وزن هواپیما در هنگام نشست که با توجه به سرعت هواپیما که وزن هواپیما را چندین برابر می کند را داشته باشد. این تکلف ها برای این است که باند را، که برای فرود می باشد، آماده نمایند و در نهایت هواپیمای مورد نظر بتواند پرواز را آغاز نماید. علاوه بر این ها، هلی پد و تاسیسات مرتبطی همچون برج مراقبت، هنگ رو و یا آشیانه و ترمینال مسافری و باری را نیز تامین می نماید. تمامی فرودگاه های بزرگ در سراسر جهان دارای مرکز کنترل ترافیک هوایی و تالار مسافران، آپرون، تاکسی وی و مرکز امداد اضطراری در خود می باشند. برنامه ریزان فرودگاه از شبیه سازی های کامپیوتری و مدل سازی استفاده می کنند تا ترافیک پیش بینی شده فرودگاه را تخمین بزنند.

2-2- شرح وظایف و فعالیت ها
در فرودگاه شهدای جزیره خارگ وظایف و فعالیت های محوله به مهندسی صنایع از اهمیت زیادی برخوردار است که اینجانب در زمان کارآموزی خود در این محل با مهندسین صنایع در انجام وظایف و فعالیت های زیر همکاری داشته ام ؛
* مطالعه ماشین آلات و تسهیلات جدید و توصیه یا انتخاب ترکیبی کارآمد از آن ها
* توسعه سیستم ها و روندهای انعطاف پذیر و یا یکپارچه برای بهبود شرایط موجود
* برنامه ریزی و طراحی طرح بندی تاسیسات و تسهیلات
* پژوهش، برنامه ریزی و پیاده سازی برای تعیین سرمایه مورد نیاز و استفاده بهینه از ماشین آلات، مواد و منابع
* تحلیل هزینه ها
* طراحی، توسعه و انجام پژوهش های بررسی زمان و کار بر روی ساده سازی برنامه ها
* تعیین منابع انسانی و نیازمندی های مهارتی و توسعه برنامه های آموزشی
* توسعه استانداردهای عملکرد، سیستم های ارزیابی و برنامه های دستمزد و انگیزه بخشی
* انجام پژوهش های قابلیت اطمینان و عملکرد تسهیلات تاسیسات و یا سیستم های تولید و مدیریتی
* توسعه استانداردهای نگهداری، زمان بندی و برنامه ها
* بر پایی برنامه ها و انجام پژوهش هایی برای افزایش بهداشت و امنیت صنعتی یا شناسایی و تصحیح آتش و یا سایر مخاطرات
* نظارت بر تکنسین ها، فنآوران، تحلیلگران، کارکنان اجرایی و سایر مهندسان
شرکت های هواپیمایی ترفند های مختلفی را برای کاهش هزینه های پرواز به کار می برند. به گزارش ایسنا، از دهه 1980 به بعد، با ارزان تر شدن پرواز، سازمان های بودجه بندی به دنبال راه کارهای جدید و خلاقانه ای برای حذف خدمات غیر ضروری از پروازهای هوایی بودند. در ادامه 9 استراتژی که ایرلاین ها برای کاهش هزینه هایشان در پیش می گیرند را با هم مرور می کنیم ؛

کاهش وزن
سوخت، یک سوم هزینه ایرلاین ها را تشکیل می دهد؛ هر یک کیلوگرم کاهش مصرف سوخت، هزینه های سالانه سوخت هواپیماها را به میزان ۱۰۰ دلار کاهش می دهد. ایرلاین ها راهکارهای جالبی برای کاهش مصرف سوخت هواپیماها در پیش می گیرند؛ ایرلاین فرانسوی2 به تازگی هواپیماهای ایرباس A321 خود را به صندلی های باریک Expliseat مجهز کرده که از تیتانیوم و فیبر کربن ساخته شده اند و وزن شان فقط ۳.۹ کیلوگرم است؛ یعنی هشت کیلوگرم کمتر از صندلی های Recaro معمولی. ناوگان هوایی کم هزینه هندی GiAir فقط از مهمانداران زن استفاده می کند که به طور میانگین ۱۰-۱۵ کیلوگرم سبک تر از مردان هستند. Ryanair، چهار سال پیش از برنامه هایی برای چاپ مجله های داخلی خود بر روی برگه های باریک تر و در نتیجه سبک تر خبر داد.

حداکثر استفاده از فضای موجود
سازمان های بودجه بندی تمام تلاش شان را می کنند تا تعداد مسافران یک پرواز را به حداکثر برسانند. بوئینگ های جدید MAX 200 737 مجهز به توالت های کوچکی هستند که دیواره اطاقک شان خم شده تا هواپیما، صندلی های بیشتری درخود جای دهد. Spirit Airlines میله کوتاه جدیدی در صندلی هایش تعبیه کرده تا اندازه آن ها را به ۷۱ سانتی متر کاهش دهد. کاهش کیسه پشت صندلی ها و نحوه تعبیه سینی به شرکت آلمانی لوفتانزا امکان داده در هواپیماهای ایرباس A320 تعداد صندلی ها را از ۱۵۰ به ۱۶۸ عدد برساند و ظرفیت صندلی های هر هواپیما را ۱۲ عدد بیشتر کند.

هزینه بار
در زمان رزرو بلیط، شما می توانید تعاد بسته ها و چمدان هایی که نیاز به چک-این دارند و مجبورید برای آن ها هزینه بپردازید را ذکر کنید. هزینه بار اضافی از یک ایرلاین به ایرلاین دیگر متفاوت است و به کلاس بلیط شما بستگی دارد اما معمولا برای هر کیلوگرم بار اضافی، ۱۵-۲۰ دلار هزینه دریافت می شود. اضافه بار بخشی از پدیده ای است که هزینه های فرعی نامیده می شود و ایرلاین ها سود زیادی از آن به جیب می زنند. در آمریکا، ناوگان هوایی بسیار کم هزینه Spirit Airlines بیش از یک سوم کل سودش را از همین بارها به دست می آورد.

سرگرمی های ضمن پرواز
نصب سیستم های سرگرمی پشت صندلی گران است، این سیستم ها نیاز به هزینه دائمی دارند و به وزن هواپیما اضافه می کنند. در نتیجه ایرلاین ها علاقه زیادی به حذف آن ها دارند.

فرودگاه های ارزان تر
یک فرودگاه بزرگ و پرزرق و برق در مرکز شهری فعال، هزینه زیادی بر دوش صاحبانش می گذارد. اگر هواپیماها بتوانند از فرودگاه های ارزان تر پرواز کنند، برای شرکت ها یک برد به حساب می آید؛ حتی اگر این فرودگاه وسط ناکجا باشد و خدمات چندان عالی برای رفت و آمد به داخل شهر نداشته باشد.

قیمت گذاری پویا
معمولا قیمت بلیط ها از کم شروع می شود و با نزدیک شدن زمان پرواز و کمتر شدن صندلی های در دسترس، کم کم افزایش می یابد.
اگر رزرو بلیط را برای لحظ آخر بگذارید، مجبورید تا سه برابر بیش از مسافری که سه ماه پیش همین پرواز را رزرو کرده پول بپردازید. شرکت های هواپیماهایی ارزان قیمت، از تکنولوژی قیمت گذاری دینامیک یا پویا استفاده می کنند که به آن ها امکان می دهد بیشترین سود را کسب کنند.

هواپیماها به مقصدهای خیلی دورافتاده و پرت پرواز نمی کنند
ایرلاین های ارزان قیمت بیشتر روی مسیرهای محبوب کار می کنند که تقاضای زیادی دارند و همین مسیرها را با هزینه بسیار کمتری در مقایسه با ایرلاین های فول سرویس انجام دهند.

استفاده از اتوبوس
به جای استفاده از پل های هوایی برای رساندن مسافران به داخل هواپیما، ناوگان های ارزان قیمت ترجیح می دهند هواپیماها را در جایگاه های دورتر پارک کنند و مسافران را با اتوبوس به هواپیما برسانند؛ چرا که گزینه ارزان تری است.

ترمینال های بدون تجملات
پارک کردن هواپیما در یک ترمینال جدید پر زرق و برق، هزینه بسیار گزافی برای ایرلاین ها به دنبال دارد و آن ها معمولا از ترمینال های خودشان که از بلوک های سیمانی با توالت های کمتر و صندلی های کمتر تشکیل شده، استفاده می کنند.

3-2- تشریح
از مهم ترین زمینه های کاری مهندسی صنایع در شرکت های هواپیمایی و خدماتی می توان به موارد زیر اشاره کرد ؛

سیستم های تولیدی :
این زمینه بر روی طراحی و کنترل تولید، توزیع و سیستم های خدماتی تاکید دارد و شامل طراحی کارخانه، طراحی حمل و نقل، برنامه ریزی تولید و کنترل موجودی می باشد.

مهندسی کیفیت :
به دلیل رقابت روز افزون بین المللی که توجه به بهبود کیفیت محصولات و خدمات را اجتناب ناپذیر ساخته است و به دلیل پیچیدگی روزافزون سیستم های تولیدی و خدماتی کنونی، امروزه به مهندسانی نیاز است که بتوانند با مفاهیم و ابزارهای فنی و مدیریتی، سیستمهای کیفیت را اجرا و هدایت کنند. گرایش مهندسی کیفیت در مهندسی صنایع تلاش در جهت تربیت افرادی دارد. آموزش در این زمینه بر بهبود کیفیت استراتژی های کیفیت سازمانی و روشهای آماری تاکید دارد.

مدیریت مهندسی :
در چند دهه اخیر در این زمینه پیشرفت زیادی صورت گرفته است. دلیل این پیشرفت را در سه سطح می توان دید؛ در سطح ملی تلاش برای رهبری تکنولوژیکی که از کمبود مواد اولیه، بهره وری پایین و افزایش رقابت بین المللی ناشی می شود، توسعه تکنولوژی های جدید و مدیریت سیستم های تکنولوژی را ایجاب می کند. در سطح صنعت مدیریت بدون مهندسی با مشکل روبرو شده است و نقش مهم مهارت های مهندسی و اطلاعات در مدیریت سیستمهای مهندسی مشهود است. در سطح فردی مهندسانی که در نتیجه موفقیت های فنی شان به مدیریت کشیده می شوند، هر چقدر هم از نظر فنی قوی باشند، برای رویایی برای رویارویی با پیچیدگی های مسئولیت های مدیریتی آماده نیستند.

مهندسی سیستم های اطلاعاتی :
این گرایش برای کسانی طراحی شده است که مایل به یادگیری مهارت های مهندسی و مدیریتی با تاکید و سیستم های اطلاعاتی و محاسباتی هستند. علاقه مندان به این گرایش با توانایی نظیر برنامه نویسی کامپیوتر و مهارت های مربوط به سیستم های اطلاعاتی و آشنایی با نرم افزار های متفاوت، قادرند سیستم های اطلاعاتی را برای کنترل زنجیره عرضه تولید و تجارت طراحی کنند.
مدیریت پروژه (کنترل پروژه) :
فرآیندی است در جهت حفظ مسیر پروژه برای دستیابی به یک تعادل اقتصادی موجه بین سه عامل هزینه، زمان و کیفیت در حین اجرا پروژه، که از ابزار و تکنیک های خاص خود در انجام این مهم کمک می گیرد. در واقع کنترل اجزای دقیق و کامل برنامه تدوین شده برای پروژه است، به طوری که، هنگام خروج از برنامه بتوان با تشخیص علل و طرح اقتصادی ترین فعالیت ها، پروژه را به نزدیکترین حالت ممکن در مسیر اولیه و اصلی خود بازگرداند.

فصـل سوم:

نتیجه گیری و پیشنهادات

1-3- نواقص و عیوب موجود

* به روز نبودن و عدم آگاهی بسیاری از مهندسان صنایع از آخرین پیشرفت های علمی و ابداعات جدیدی در این حوزه
* رقابت روز افزون بین المللی و پیچیدگی سیستم های خدماتی کنونی
* مازاد هزینه به دلیل عدم هماهنگی بخش های مختلف فرودگاه
* کمبود فضای مناسب برای پارک خودرو در اطراف فرودگاه
* طراحی نامناسب در بخش هایی از فرودگاه
* بهره وری پایین و افزایش رقابت بین المللی
* عدم طراحی مناسب تاسیسات و تسهیلات
* پایین بودن سطح استانداردهای عملکرد سیستم های ارزیابی و سیستم های دستمزد و انگیزه بخشی

2-3- پیشنهادات در جهت بهبود

* افزایش ظرفیت پارکینگ فرودگاه باعث رشد ضریب امنیتی و دسترسی سریع و آسان می شود
* حل کردن مسائل طراحی توسعه و اجرای عملیات سیستم های خدماتی پیشرفته
* توسعه تکنولوژی های جدید و مدیریت سیستم های تکنولوژی
* تلاش برای رهبری تکنولوژیکی که از کمبود مواد اولیه، بهره وری پایین و افزایش رقابت بین المللی ناشی می شود
* اجرای سیستم های کیفیت از طریق مفاهیم و ابزارهای فنی و مدیریتی
* بهبود کیفیت استراتژی های کیفیت سازمانی و روش های آماری
* آموزش پرسنل با بروز خطرات و حوادث احتمالی و روش های دفع آنها
* آپدیت اطلاعات و آشنایی پرسنل با فناوری های به روز
* تسهیلات جدید برای پرسنل موجود در فرودگاه
* توسعه برنامه های آموزشی در اردوهای چند روزه برای آموزش بهتر کارکنان جدید
* نظارت بر کارکنان بخش اجرایی جهت پیشبرد بهتر اقدامات

مراجع

الف) منابع فارسی

1) مجله گردشگری اِلی گشت، آشنایی با قسمت های مختلف فرودگاه، 1397
2) محمد مهدی زاده، ارتقاء، 29 شهریور 1390 http://mofarre.blogfa.com
3) سایت رسمی شرکت پایانه های نفتی ایران (سهامی خاص) www.iotco.ir
4) سایت رسمی شرکت قاصدک کارمانیا http://ghasedak24.com
5) وبلاگ رسمی آژانس هواپیمایی سفرستان marketing{@}safarestan.com
6) پرتال دانشگاهی کشور www.unp.ir
Copyright 2006-2017 iranian university news portal
7) سایت خبری ساعد نیوز http://saednews.com
8) http://iranairems.com
9) سایت خبرگذاری ایسنا، دوشنبه 14 مرداد 1398 / 03:30 ، دسته بندی: عمران و اشتغال، کد خبر 98051306777
10) https://www.businessinsider.com
11) https://www.worldairlineawards.com
12) https://www.edreams.com
13) https://www.slideshare.net
14) https://airandspace.si.edu

ب) منابع لاتین
1) Phelipe Medeiros da Roch, Alexandre Pinheiro de Barros, Glauco Barbosa da Silva, Helder Gomes Costa (2016)." Analysis of the operational performance of Brazilian airport terminals: A multicriteria approach with De Borda-AHP integration"

پیوست

1 Taxiway
2 Air Mediterranee
————————————————————

————————————————————

—————

————————————————————

5


تعداد صفحات : 23 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود