تارا فایل

گزارش کارآموزی رشته عمران در دو ساختمان در حال ساخت متفاوت




گزارش کار آموزی

نام و نام خانوادگی :

شماره دانشجویی

آذر 1395

مقدمه:
دوره کارآموزی در زمینه نظارت در کارگاه ساختمانی از طرف شرکت ساخت سازان تحت نظر شرکت شرکت معدنی فی کاک البرز که در حوزه طرح ، نظارت ، اجرا و محاسبه در کرج و سطح استان تهران و استانهای دیگر درحال فعالیت هستند صورت گرفت. نظارت مربوط می شود به اجرای ساختمان مسکونی اسکلت بتنی در مهرشهر کرج که در زمان حضور کارآموز سقف سوم و ستون طبقه بعد آن به مدت 24 روز اجرا شد و ادامه مدت کارآموزی در ساختمانی که در مرحله نازک کاری بود سپری شد. شرح عملیات کارها و اطلاعات کارآموزی بصورت جزئی در صفحات بعد آن پرداخته می شود. اطلاعات بدست آمده از دوره کارآموزی در بعضی بحشها متفاوت با آموخته های اَکادمیک است که این موضوع می تواند بسیار مفید باشد.
ساختمان اول (اسکلت بتنی)

ساختمان دوم (در مرحله ی نازککاری(

هدف از اجرا ساختمانهای محل کار آموزی :

از دو ساختمان مذکور یکی مسکونی بوده و دیگری اداری است که یکی در مرحله اسکلت (بتنی) و دیگری در مرحله نازک کاری (سنگ کاری،نقاشی…) بوده است که هر دو توسط شرکت دیگری طراحی شده بودند و کارفرمای ساختمان اول جهت بهبود وضعیت نما با گروه طراحان ساخت سازان وارد مذاکره شده و همچنین با این گروه طراحی جهت نظارت بر روند درست کار و مطابقت با طراحی داخلی قراردادی تنظیم نموده بود . که روند گزارش از گوشه ای ساخت و طراحی داخلی می باشد .

شرح عملیات مشاهده شده در زمان کارآموزی:

ساختمان اول
مراحل اجرای سقف در طبقات (اسکلت بتونی):
1- قالب بندی و شمع کوبی زیر تیرها:
– پس از آنکه ستون در طبقات اجرا شد بعد از یک الی دو روز شروع به کار می کنند.
1-1- ابتدا شمع های زیر تیر و لوله های فلزی زیر قالبهای سقف پایین را باز کرده و به بالا، روی سقف انتقال می دهند.
1-2- سپس برای قرار گرفتن لوله زیر قالب تیر در تراز مشخصی در بالای ستون ابتدادر کنار هر ستون یک شمع قرار داده و با سیم به ستون می بندند سپس لوله های فلزی را روی آنها قرار می دهند و باسیم می بندند و بعد شمع ها وسط تیر را مفتول می بندند و با گوه زیر آن را سفت می کنند .

1-1-باز کردن لوله ها وشمعهای زیرسقف قبلی 1-2-قرار دادن لوله های زیر کف قاب تیر روی شمعها

1-3 – پس از اتمام بستن لوله های زیر قالب تیر روی شمعها ، قالب های زیر تیر را در سقف پایینی باز کرده و به بالا انتقال می دهند.
1-4- تخته ها زیر قالب تیر که با پشت بند به هم وصل شده اند را روی لوله و شمع ها قرار می دهند و با مفتول می بندند .

1-3-باز کردن کف قالب تیرها 1-4-بستن کف قالب تیرها روی لوله ها وشمعها

1-5- پس از قرار دادن بخش تحتانی قالب تیر روی شمع ها جهت تراز کردن از شلنگ تراز استفاده می کنند. بدین صورت که ابتدا یک تراز مبنا روی یک ستون در نظر می گیرند سپس سایر ستونها را طبق ستون مبنا با شلنگ تراز و گچ علامت گذاری می کنند سپس ارتفاع زیر قالبهای تیر را نسبت به علامت روی ستون اندازه می زنند و تمام کف قالب های تیز را در ارتفاع یکسان با بالا و پایین کردن شمع ها قرار می دهند. بالا و پایین کردن شمعها را با اهرم کردن دیلم در زیر شمع و قرار دادن گوه و با تنظیم
گوه ها زیر شمع انجام می شود.
1-6- سپس فاصله که بین کف قالب و ستون که به علت کوچک شدن ابعاد ستون در طبقات بالاتر بوجود آمده را با تخته پر می کنند.

1-5-علامتگذاری روی ستونها باشلنگ تراز 1-5-گوه کوبی زیرشمعها جهت تراز ومحکم کردن

تراز کردن کف قالب تیرها
2- آرماتور بندی تیرها :
پس از انجام کارهای مربوط به کف قالب تیرها شروع به خم کردن و برش و آماده کردن میله گردهای تیر برای بافتن آرماتورهای تیر می کنند .
2-1- برای برش میله گردها از وسیله ای به نام قیچی استفاده می کنند و میله گردها را در طول ها مورد نظر می برند و برای خم کردن میله گرد از آچار اف و یک لوله فولادی استفاده می کنند خم میله گرد باید به اندازه 10 برابر قطر میله گرد باشد و زاویه به خم آن هم بصورت 90 درجه است .
2-2 – بعد میله گردهای طولی خم شده با بالابر به طبقه مورد نظر انتقال می دهند برای بافتن میله گردهای تیر ابتدا میله گردهای بالا تیر را قرار داده سپس خاموتها30×30 که بصورت آماده از کارگاه آورده اند بصورت دسته ای به تعداد مشخص وارد میله گردها کرده بعد میله گردها پایین تیر را از داخل خاموتها رد می کنند .

2-1-بریدن میله گردها با قیجی 2-1-خم کردن میله گردها با لوله

2-2-رد کردن میله گردهای طولی تیر از داخل خاموتها

2-3- بعد میله گردهای طولی تیر به قطر 18 فاصله مشخص شده در نقشه برابر فاصله خاموتها از هم با گچ علامت گذاری کرده سپس خاموتها را از هم باز کرده و در فاصله مشخص با مفتول به میله گرد طولی تیر می بندند .
نکته : فاصله خاموتها در نزدیک تکیه گاه به علت نیروی برشی زیاد به هم نزدیکترند قطر خاموتها نباید کمتر از 6 میلی متر و بیشتر از 12 میلی متر باشد همچنین میله گردهای طولی پایین تیر نقشی اساسی در تعمل نیروی کشش را دارند

3- روغن مالی قالب کف تیر :
الف – پس از اتمام بافتن آرماتورهای تیرها و قبل از آنکه قفس ها را روی کف قالب تیرها قرار دهند تخته های کف قالب را روغن مالی می کنند تا از چسبیدن بتن به قالب جلوگیری شود سپس قفس را روی قالب قرار می دهند .
نکته : نباید در هیچ مرحله ای از کار میله گردها به روغن آغشته شوند زیرا از چسبیدن بتن به میله گردها جلوگیری می کند .

2-3-بافتن آرماتورهای تیرها 3-روغن مالی کف قالب تیرها

4- نصب قالب قسمت بیرون زده تیر از زیر سقف :
– بعد از قرار دادن آرماتورهای تیر روی کف قالب تخته قسمت جانبی تیرها که ارتفاع بیرون زدگی تیر از زیر سقف پوشش می دهند را نصب می کنند البته قبل از نصب آن تخته را روغن مالی می کنند و سپس در محل خود میخ می شوند. بعد از نصب قسمت جانبی قالب تیر فاصله های بوجود آمده بین قالب و ستون را با تخته پر می کند این فاصله به خاطر کاهش ابعاد سازه در طبقه بالاتر بوجود می آید .
5- نصب میله گردهای تقویتی تیرها :
– بعد از اتمام قالب های تیر ، میله گردها تقویتی در محل اتصال تیر و ستون قرار می دهند این میله گردها جهت تقویت تکیه گاه دوتا در بالا دوتا در پایین با قطر 18 و طول محاسبه شده قرار می گیرند.

4-نصب قا لبهای قسمت بیرون زده ی تیر از زیر سقف 5-نصب میله گردهای تقویتی درمحل اتصالات تیر به ستون
6- نصب تیرچه های بتونی :
– پس از اتمام کار تیر قرار دادن تیرچه های سیمانی در محل خود شروع می شود تیرچه ها را بصورت پیش ساخته و در طول مشخص(به اندازه دهانه سقف) تهیه و با بالابر به سقف مورد نظر انتقال داده سپس برای نصب آنها و کشیدن آنها روی تیر از طناب و قلاب استفاده می کنند و ابتدا یک سر و بعد سر دیگر تیرچه را بالا می کنند سپس در محل خود قرار می دهند .
نکته: 1. باید میله گردهای تیرچه به اندازه حداقل 10 تا 15 سانتی متر بصورت لخت در داخل تیر قرار گیرد ارتفاع تیرچه ها به محاسبات بستگی دارد مثلاً 20 یا 25 سانتی متری است .2 : بنابر محاسبات قطر و تعداد میله گردهاتیرچه ها متفاوت است.3 : در هنگام نصب تیرچه ها باید توجه کرد که به تیرچه ها ضربه وارد نشود و بتن آنها ترک برندارد و بتن خورد نشود .

6-بالا کشیدن تیرچه ها وقرا ردادن آنها در محل خود

7- شمع کوبی زیر تیرچه ها :
– بعد از نصب تیرچه ها شمع کوبی زیرتیرچه صورت می گیرد برای این کار تیرهای چوبی 10×10 را باسیم در جهت عمود بر تیرچه از زیر سقف با مفتول در فاصله 5/1 تا 2 متر می بندند این کلاف چوبی جهت نگهداری سقف و تیرچه در محل خود و عدم شکم دادن تیرچه استفاده می شود سپس در زیر این کلاف های چوبی شمع چوبی کوبیده می شود و ارتفاع و محکم کردن آن با گوه صورت می گیرد.
نکته : شمع ها بوسیله دستک چوبی به کلاف چوبی میخ می شود و در ضمن این دستکها (پشت بند)بصورت یک در میان برعکس هم به کلاف چوبی میخ می شود تا از در رفتن آن بعد از وارد آمدن بار بلوکی و بتون جلوگیری کند.
نکته : در هنگام سفت کردن شمع ها با گوه شمع ها را کمی به اندازه 2 تا 3 سانتی متر بالاتر از تراز می دهند تا در اثر وزن بلوک و بتن ریزی عمل شکم دادن در تیرچه پیش نیاید .

7-شمع کوبی زیر تیرچه ها جهت نگه داشتن وجلوگیری از شکم دادن تیرچه ها

8- قرار دادن بلوک های بتنی :
– بعد از شمع کوبی زیر تیرچه بلوک گذاری شروع می شود ابتدا در قسمتهای انتهایی که حفره های بلوک به تیر می چسبند بمنظور جلوگیری از وارد شدن بتن بداخل بلوکها ( جهت جلوگیری از سنگین شدن سقف و هدر رفتن بتن ) از بلوکهای ته پر استفاده می کنند این بلوک که قسمت انتهای حفره آن با ملات ماسه سیمان بسته شده است بصورت آماده یا در کارگاه تهیه می کنند .پس قرار دادن بلوکهای ته پر و همزمان با آن سایر بلوکها (بلوک ها سیمانی ) در محل خود در بین تیرچه ها قرار می دهند ارتفاع بلوکها به اندازه ارتفاع تیرچه مثلاً 25 سانتی می باشد طول بلوکی هم معمولاً متغیر است و بستگی به محاسبات دارد و بین 38 تا 50 تولید می شود .
نکته : در هنگام بلوک گذاری باید توجه کرد که محل کلاف عرض (ژوئن) در وسط سقف به اندازه 10 سانتیمتر فاصله گذاشته شود . همچنین برای پر کردن قسمت ها پرت سقف از بلوکها شکسته یا یونلیت استفاده می کنند .

8- ته پر کردن بلوکهای انتهای تیرچه ها 8-انتقال بلوکها بوسیله ی بالابر

8-قرار دادن بلوکها بین تیر چه ها 8-بلوکهای ته پر در انتهای تیرچه ها

8-پر کردن محلهای پرت سقف با یونلیت 8-فاصله ی رعایت شده برای کلاف عرضی

9- نصب میله گرد کلاف عرض :
– بعد از بلوک گذار میله گردهای کلاف عرض با نمره 10 به طول مورد نظر بریده و در محل خود در وسط سقف عمود بر تیرچه ها بین بلوکها نصب می شود کلاف عرض از دو میله گرد تشکیل که یکی در بالا و یکی در پایین نصب می شود و با یکسری خاموتهای s مانند به هم متصل می شوند پس از نصب از زیر سقف فاصله ایجاد شده برای کلاف عرض را با تخته می پوشانند و زیر آن شمع می کوبند (به انوان قالب ) .
نکته : کلاف عرض برای دهانه های بیشتر از 2/4 متری در وسط دهانه عمود بر تیرچه ها و عرض آن 10سانتی مترمی باشد برای دهانه های بیش از 6 متر از دو کلاف عرض استفاده می شود .

9-نصب میله گرد کلاف عرضی

10- قالب بندی و آرماتوربندی پله :
– در این مرحله قالب های پله پایین را باز کرده و به بالا انتقال می دهند و در محل خود نصب می کنند سپس میله گردهای تیر پله را بافته و سپس میله گردهای شیب پله که تقریباً شبیه به z است را بریده و در محل خود قرار می دهند و می بافند این میله گردها به میله گردهای اننظار که از قبل تعییه شده اتصال پیدا می کنند و این میله گردها اننظارپله در پاگرد و در ستونها برای طبقات دیگر هم کار گذاشته می شود اصولاً آرماتورهای پله بصورت دو شبکه مش روی هم اجرا می شوند .
نکته : برای پوشش بتن روی میله گرد چه در پله و یا تیرها باید از فاصله نگه یا لقمه های سنگ استفاده کرد .

10-قالب بندی پله 10- بافتن آرماتور تیر پله

10-بافتن آرماتورهای پله 10-لقمه ی سنگی به انوان فاصله نگهدار
11- نصب میله گرد حرارتی و آویز سقف کا ذب:
– در این مرحله بعد از آماده شدن سقف قبل از بستن قالب های دور سقف میله گردها حرارتی به قطر 6 میلی متر که عمود بر جهت تیرچه ها به فاصله 30 سانتی بصورت زیگزاگ روی تیرچه قرار می دهند و می بندند و بعد یک لایه میله گرد حرارتی عمود بر جهت قبل بصورتی که عمود بر طول بلوکها باشد قرار می دهند در واقع میله گردهای حرارتی را در دو جهت عمود بر هم اجرا می کنند.
این میله گردها برای جلوگیری از انبساط و انقباض بتن سقف و جلوگیری از ترک خوردن آن به کار می رود. در همین مرحله و همزمان با آن میلگردهای آویز برای اجرای سقف کاذب در محل خود قرار می دهند. این میله گردها که بصورت L در آمده بصورت آویز از بالا به سمت پایین قرار می گیرند تا بعد در زیر سقف، قابهای سقف کاذب به آنها جوش داده شوند.
نکته: پس از میله گرد حرارتی قالبهای دور سقف را در محل خود نصب می کنند (البته قبل از نصب باید روغن مالی شود).

11-قرار دادن میله گردهای آویز برای سقف کاذب 10-بستن میله گردهایحرارتی

12- بتون ریزی سقف:
– پس ازتمام کارهای سقف بتن آماده را با عیار 250 کیلوگرم سیمان در مترمکعب توسط تراک میکسر به کارگاه انتقال می دهند و بتن را توسط پمپاژ و لوله های فولادی از طریق حفرهای که وسط سقف ها ایجاد شده به سقف مورد نظر انتقال می دهند سپس بتن پمپاژ شده را توسط لوله خرطومی به همه جای سقف انتقال می دهند و هم زمان با آن کارگران بتن را با بیل سقف پخش کرده و همزمان بتون را ویبره می کنند تا بتن به تمام نقاط سقف رسید و هوا در داخل آن باقی نمانده و بتن به اصطلاح کرمو نشود.همچنین قبل از اینکه بتن ویبره شده سفت شود. روی بتن را ماله می کشند تا سطح سقف هموار و صاف بدست آید.پس از بتن ریزی در سقف یا در هر جای دیگر باید بتن روزی سه بار تا یک هفته آبخور کرد تا از سوختن بتن جلوگیری کند (البته دفعات آبخور بستگی به دمای هوا دارد).

12-ماشین پمپاژولوله های انتقال بتن 12-بتن ریزی سقف

12-ماله کشی برای صاف کردن سطح بتن ریزی شده 12-آب دادن به سقف بتن ریزی شده

مراحل اجرای ستون در طبقات (اسکلت بتنی):
یک روز پس از اجرا سقف بتنی شروع به اجرای ستونها روی سقف می کنند.

1- آرماتوربندی ستونها:
1-1- ابتدا میله گردهای انتظار که از سقف بیرون زده (اندازه آن نباید کمتر 40 برابر قطر میله ستون باشد) را با آچاراف و لوله فولادی حالت داده و جابجا می کنند تا به ابعاد ستون در همان طبقه متناسب شود (زیرا ابعاد ستون در طبقات بالاتر کاهش می یابد) سپس خاموتی با ابعاد 20×20 را که بصورت آماده تهیه کرده اند از بالا وارد میله گردهای طولی انتظار می کنند.
نکته: فاصله خاموتها در پایین و بالای ستون در نزدیک تکیه گاه 2/1 فاصله فاصله خاموتها در وسط ستون است این امر به منظور تقویت ستون می باشد ارتفاع این فشردگی خاموتها به اندازه 50 سانتیمتر یا بزرگترین ضلع ستون با 6/1 ارتفاع ستون هر کدام بیشتر بود در نظر گرفته می شود.
نکته: قطر خاموتها نباید کمتر از 6 میلی متر باشد همچنین فاصله تنگها برابر کوچکترین مقدار این مقادیر است 16 برابر قطر آرماتورطولی، 48 برابر قطر خاموت، کوچکترین بعد ستون یا 30 سانتی متر.

1-1-دادن انحنابه میله گرد انتظاربه علت کوچک شدن 1-1-قرار دادن خاموتهای انتظارستونها

ابعادستونها در طبقات
1-2- بعد میله گردهای طولی ستون ها را به ارتفاع مورد نظر که به اندازه ارتفاع طبقه + ارتفاع تیرسقف بعدی + انتظار ستونهای بعد است می برند. قفس آرماتورهای ستون را روی زمین با چهارمیله گرد گوشه ستون و خاموتها می بافند.
نکته :اگرابعادستونهابزرگ باشدتمام مراحل بافتن آرماتورها بر روی انتظارها صورت می گیرد .

1-2-میله گردهای طولی ستونها 1-2-بافتن قفس ستونها جهت نصب روی انتظارها

1-3- بعد از آن قفس بافته شده را از بالا وارد قفس انتظار بافته شده می کنند سپس بقیه میله گردهای ستون که بین 4 میله گرد گوشه قرار می گیرند را از بالا وارد کرده و بعد انها به میله گردهای انتظار و خاموتها با مفتول می بندند.
نکته: برای فاصله نگه دار پوشش بتون ستونها میله گردهای که 5 سانتیمتر بزرگتر از ابعاد قفس ستون است را در بالا و پایین بصورت عمود برهم دوتا در بالا دو در پایین با مفتول بسته که باعث می شود تا قالب به اندازه 5/2 سانتیمتر از هر طرف با قفس فاصله گیرد.

1-3-(از راست به چپ) 1-قرار دادن قفس ستون روی انتظارها 2-قرار دادن سایرمیله گردهای ستون 3-بافتن آرماتورهای ستون

2- قالب بندی و بتن ریزی ستونها:
2-1- پس از اتمام آرماتوربندی ستونها شروع به قالب بندی ستونها است که برای این کار از قالبهای فلز استفاده کردند به این ترتیب که قالب های فلزی کرایه شده را از داخل روغن مالی می کنند تا از چسبیدن قالب به بتن جلوگیری شود.
2-2- بعد قالبهای فلزی که بصورت دو تکه و دارای ابعاد مشخص هستند را دور ستون قرارداده و بعد از تنظیم آن پیم های اتصال دهنده دو تکه را از داخل سوراخها رد کرده و سپس نری پیم ها را با چکش می کوبند و محکم می کنند.

2-1-روغن مالی قالبها 2-2-بستن قالبهای ستونها 2-2-پیم اتصال دهنده ی دو تکه ی قالب
2-3- پس از قالب بندی بدست بتن ریزی ستونها است که برای این کار بتون را در پایین کارگاه با دستگاه بتونیر که دارای یک دیگ و تیغه های درداخل است و حول محور مایل بر افقی چرخیده و مخلوط شن و ماسه و آب و سیمان را با هم مخلوط می کند تهیه می کند نسبت مخلوط بتن بصورت مشخص است که عیارآن 350 کیلوگرم سیمان در متر مکعب بتن است . بتن تهیه شده را ظرفی به نام پاکت و به وسیله بالا بر به طبقه مورد نظرانتقال داده می شود.

2-3-ساختن بتن هوسیله ی بتونیر 2-3-انتقال بتن به طبقات بوسیله ی پاکت وبالابر

2-4- بتن تهیه شده را بوسیله بیل وارد قالب می کنند و برای خارج کردن هوا و جلوگیری از کرموشدن ستونها در هنگام بتن ریزی سه مرحله عملیات ویبره زدن و ضربه زدن با چکش به بدنه قالب را انجام می دهند بتن را تا تراز مشخص که توسط شلنگ تراز مشخص شده وارد قالب ستون می کنند.

2-4- بتن ریزی داخل قالب ستونها – ویبره کردن بتن داخل قالب – ضربه زدن به بدنه ی قالب بندی برای متراکم کردن بتن
2-5- سپس بتن ریزی ستون فوراً شروع به شاقول کردن ستون می کنند این کار را توسط شاقول انجام می دهند پس از شاقول کردن ستونها را بوسیله دستکهای اریپ در جای خود ثابت می کنند.
نکته: قالب های ستونها را می توان بعد از یک روز باز کرد و بعد از باز کردن تا چند روز ستونها را آبیاری کرد تا بتون اصطلاحاً نسوزد.
– پس از یک یا دو روز عملیات برای سقف طبقه بعد مجدداً شروع می گردد.

2-5- باز کردن قالب ستونها 2-5-آب دادن به ستونها جهت جلو گیری از سوخت

-معضلات و اشتباهات مشاهده شده در اجرای ساختمان اسکلت بتنی :

-قالب بندی غلط باعث بیرون زدگی بتن تیر شده – عدم ویبره کردن درست بتن و کرمو شدن تیر زیر پله

-در رفتن قالب باعث بیرون زدگی بتن تیر شده -چرخش ستون در طبقه ی بالا

– عدم ویبره کردن درست بتن و کرمو شدن بعضی از ستونها وپر کردن آنها با ملات ماسه سیمان

ساختمان دوم: در مرحله نازککاری
1- سنگ کاری دیوار حیاط:
1-1- ابتدا ازاره پایه دیوار در محل پایه دیوار نصب می کنند برای اینکار ابتدا سنگ ازاره از گرانیت سیاه را به دقت تراز و شاقول می کنند و پشت آن دوغاب می ریزند و درسرتاسر دیوار اجرا کردند سپس ادامه دیوار طبق سنگ ازاره و با همان تراز اجرا می کنند.

1-1- ترازوشاقول کردن سنگ ازارء 1-1-دوغاب ریزی پشت سنگ ازارء

1-2- سنگ نما (از سنگ شیشه ای) را روی سنگ ازاره قرار داده و پشت آن دوغاب سیمان می ریزند و برای تسریع گرفتن این دوغاب روی آن گرد سیمان می پاشند. سپس دوباره با ملاقه پشت سنگ دوغاب می ریزند این کار در سرتاسر دیوار ادامه می دهند و بعد از گرفتن یک ردیف سنگ نما ردیف بعدی را اجرا می کنند.

1-2- دوغاب ریزی پشت سنگ نما حیاط 1-2- پاشیدن گرد سیمان برای تسریع گرفتن دوغاب

1-3- وقتی سطح دیوار کاملاً سنگ کاری شد روی دیوار در پوشهای سنگی نصب کردند در پوشهای دیوار از سنگ تراوتن 5 سانتیمتری است که قبل از نصب آن را پرداخت می کنند بدین صورت که ابتدا لبه های آن را سنگ زده و بصورت گرد در می آورند سپس دو طرف زیرسنگ را با سنگ بر آبچگان تعبیه می کنند و بعد روی دیوار ملات ماسه سیمان پخش کرده و سپس سنگ در پوش را بصورت تراز روی دیوار و ملات قرار می دهند این کار روی سرتاسر محوطه انجام می دهند.

1-3-ایجاآبچکان برای درپوش روی دیوار حیاط 1-3-قرار دادن درپوش روی دیوار

1-4- جراء ازارء و سنگ نما، کفسازی پارکینگ و حیاط شروع می شود برای اینکار حاشیه دیوار وطرح کف سازی را با یک نوار از سنگ گرانیت سیاه بصورت تراز اجرا کردند و سپس قصد دارند بین طرح های کف را بالاشه سنگ اجراء کنند.

1-4-اجرای طرح کف پارکینگ با گرا نیت سیاه 1-4-کفسازی پارکینگ با سنگ لاشه

2-اندود سیمان نرمه برای رویه دیوار پارکینگ:
– ابتدا دیوار آجری که با ملات ماسه سیمان استر شده را تمیز و مرطوب می کنند و سپس با اندود سیمان نرمه که از مخلوط سیمان و پودر سنگ و آب تهیه می شود و مانند خمیر می ماند را با ماله روی سطح دیوار استرکشی شده می کشند و سطح را کاملا صاف و تراز در می آورند وسپس روی دیوار با ماله ای روی آن فیبر چسبانده شده و مرطوب شده می کشند تا سطح نرمه کشی شده بدست آید. این کار را قبل خشک شده اندود انجام می دهند.

2- اندود کاری سیمانی نرمه دیوار پارکینگ 2-کشیدن ماله فیبردار روی اندود نرمه ی تازه

3- نصب کابینتهای آشپزخانه:
– کابینتها را با MDF و نئوپان می سازند ورقهای MDF را بادستگاههای برش بریده و سپس با پیچ به هم متصل می شوند سپس برای نصب کابینتها به دیوار از پیچ ، رول پلاک و قطعه ای به نام گونیا استفاده می شود . لولایی که برای درب کابینتها استفاده می شوند و یک چرخش 90 درجه دارد گازور نامیده می شود.
– پس از نصب دربهای کابینت آنها را رگلاژ کرده سپس دستگیره را به آن پیچ می کنند.

3- برش ورقهای MDF برای کابینتها 3-قطعه ی گونیا برای اتصال کابینتها به دیوار

3-پیچ کردن لولای درب کابینتها 3-لولای درب کابینت (گازور )

4- نقاشی سطوح داخلی :
– مراحل نقاشی به ترتیب زیر است:
4-1- ابتدا روی سطح سفیدکاری شده روغن الیف می زنند.
4-2- بعد دیوار سقف و قاب درها را بتونه کاری می کنند و بعد از آن بتونه ها را سمباده زده و دیوار را کاملا صاف می کنند.
4-3- بعد از سمباده زدن دیوار سطح دیوار و سقف را از گرد بتونه پاک کرده و رنگ آستر را که از ترکیب چند رنگ برای رسیدن به رنگ دلخواه می باشد روی دیوار می زنند.
4-4- بعد از استر مجدداً با بتونه روی سطوح را لکه گیری کرده سمباده می زنند سپس رنگ رویه را که همان طیف رنگ استر است را در دولایه اجرا می کنند.
نکته : رنگ رویه را ابتدا برای سقف اجرا کرده سپس برای دیوارها اجرا می کنند این تکنیک برای آن است که هنگام نقاشی سقف امکان دارد که رنگ به روی دیوار بپاشد .

4-1بتونه کاری سطح روغن الیف خورده 4-2-سمباده زدن سطح بتونه کاری شده

4-3 بتونه کاری ولکه گیری روی رنگ آستر 4-4جرای رنگ رویه روی رنگ استرلکه گیری شده

پایان

2


تعداد صفحات : 27 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود