باسمه تعالی
دانشگاه آزاد اسلامی
فرم طرح پایان نامه
کارشناسی ارشد دکترای حرفه ای
درخواست تصویب موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای
عنوان پایان نامه به فارسی : مقایسه خصوصیات کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی اصلاح شده چغندرقند.
عنوان پایان نامه به انگلیسی:
Comparison of quantitative and qualitative characteristics of domestic and foreign varieties of modified sugar beet.
1-اطلاعات مربوط به دانشجو
2.اطلاعات مربوط به استاد راهنما
3 – اطلاعات مربوط به استاد مشاور
4.اطلاعات مربوط به پایان نامه
1- تحقیق بنیادی پژوهشی است که به کشف ماهیت اشیا پدیده ها و روابط بین متغیر ها ، اصول ، قوانین و ساخت یا آزمایش تئوری ها و نظریه ها می پردازد و به توسعه مرزهای دانش رشته علمی کمک می نماید.
2- تحقیق نظری: نوعی پژوهش بنیادی است و از روش های استدلال و تحلیل عقلانی استفاده می کند و بر پایه مطالعات کتابخانه ای انجام می شود.
3- تحقیق کاربردی: پژوهشی است که با استفاده از نتایج تحقیقات بنیادی به منظور بهبود و به کمال رساندن رفتارها ، روش ها ، ابزارها ، وسایل ، تولیدات ، ساختارها و الگوهای مورد استفاده جوامع انسانی انجام می شود.
4- تحقیق علمی: پژوهشی است که با استفاده از نتایج تحقیقات بنیادی و با هدف رفع مسائل و مشکلات جوامع انسانی انجام می شود.
5. بیان مساله (تشریح ابعاد، حدود مساله، معرفی دقیق مساله، بیان جنبه های مجهول و مبهم و متغیر های مربوط به پرسش های تحقیق ، منظور تحقیق )
چغندرقند یکی از مهمترین گیاهان خانواده اسفناجیان می باشد و از نظر اقتصادی اهمیت زیادی دارد و از نظر ارزش غذایی در ردیف گیاهانی از قبیل برنج، ذرت، سیب زمینی و حبوبات قرار دارد. عملکرد در چغندرقند شامل عملکرد بیوماس، عملکرد ریشه، عملکرد قند و اجزای اقتصادی آن، ریشه ذخیره ای و به ویژه قند می باشد. سطح زیر کشت چغندرقند در کل دنیا حدود 6 میلیون هکتار با عملکرد متوسط حدود 44 تن در هکتار می باشد. سهم ایران در بین کشورهای جهان حدود 200 هزار هکتار سطح زیر کشت با عملکرد حدود 30 تن در هکتار است (2).
فارتیال1 و همکاران (2003)، بیان نمودند ایجاد پایداری در نظام های زراعی یکی از مهمترین اهدافی است که توسط محققان دنبال می شود و برای نیل به این مهم راهکارهای متفاوتی ارائه شده است. استفاده از گیاهان زراعی کارآمدو بهره برداری از منابع اکولوژیکی به ویژه آب و تشعشع خورشد، درجه حرارت، و طول شب و روز یکی از مهمترین راهکارها به نظر می رسد( 15و 17).
اسکات2 و همکاران (2000)، اظهار کردند که یکی از جنبه های بسیار مهم در انتخاب ارقام مناسب چغندرقند با عملکرد بالا در یک اقلیم، پایداری و سازگار بودن آن با شرایط محیطی و اکولوژیکی آن اقلیم است. سازگار بودن یک محصول با شرایط محیطی در واقع توانایی آن جهت بقاء در محیط خاص می باشد. یک گیاه بایستی بتواند سرما، گرما، کمبود یا اضافه بودن آب، تغییرات طول روز، شدت نور و دامنه وسیعی از شرایط شیمیایی و فیزیکی خاک را تحمل نماید (22) .
چغندرقند از جمله گیاهانی است که به منظور تولید شکر و به طور بالقوه جهت تولید انرژی کشت می شود. بررسی روند رشد چغندرقند در شرایط اکولوژیکی مختلف و شناسایی عوامل موثر بر کمیت و کیفیت آن در دوره رشد رویشی و تعیین ارتباط این عوامل با محیط و روند تغییرات آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
همچنین شاخص های فیزیولوژیک می تواند نحوه و میزان تاثیر شرایط اکولوژیکی محیط را در مراحل مختلف رشد محصول نشان دهد که منجر به دستیابی اطلاعات جامع و مورد نیاز جهت برنامه ریزی های دقیق جهت افزایش تولید می شود (5).
یکی از مهمترین عوامل اکولوژیکی میزان رطوبت موجود در منطقه و نزولات جوی می باشد. مقدار آب (آبیاری و نزولات آسمانی)، از عوامل مهمی محسوب می شود که نیازآب زراعت چغندرقند را تعیین می کند. پولکرابک3 و همکاران (2003)، نشان دادند که وقوع بارندگی بلافاصله پس از کاشت به نحو قابل توجهی موجب افزایش عملکرد چغندرقند می شود (20). اکهوف4 و همکاران (1998)، نشان دادند که بافت خاک عامل تعیین کننده در آبیاری مزارع می باشد به نحوی که در تولید چغندرقند در خاک های سنگین با مقدار مواد آلی اندک، انجام آبیاری پس از کاشت موجب سله بندی و ایجاد اشکال در خروج گیاهچه می شود (14). در حالی که دانهام5 (2001)، نشان داد که آبیاری پس از کاشت در خاک های سبک موجب موجب اطمینان از استقرار یکنواخت بوته می شود (13).
از عوامل اکولوژیکی دیگری که بر عملکرد و اجزای عملکرد چغندرقند تاثیرگزار است، طول روز و درجه حرارت می باشد. برنیر6(2000)، گزارش کرده است سرما بر سلول های مریستم رویشی ساقه و طول روز بر برگ ها تاثیر گذاشته و منجر به تولید هورمون های القاء کننده ساقه و گل می گردد (6). مک دانیل7 (1985)، نیز گزارش کرده است که هورمون ها موجب تقسیم سلول های مریستم رویشی می گردند (16). کراست وی و جنکینر8(2004)، نشان دادند که هم برگ های پیر و هم برگ های جوان قادرند به طول روز واکنش نشان داده و باعث رشد رویشی ساقه شده و علائمی تولید می گردد که این علائم به برگ ها انتقال یافته و تحت تاثیر طول روز قرار می گیرد و تبدیل به هورمون های موثر در طویل شدن ساقه و یا گل دهی می شود. آن ها نتیجه گرفتند که درجه حرارت های پایین (سرما)، باعث تغییرات بنیادین در سلول ها شده و مرسیتم ها به ناحیه سلول های مریستم رویشی ساقه انتقال می بایند و موجب ظهور ساقه گل دهنده می –
گردند (11). کاول9 و همکاران (2001)، بیان کردند که بحرانی ترین مرحله زندگی هرمحصول زمان جوانه زنی و سبز شدن است، زیرا در این مرحله بذر در معرض شرایط نامساعد محیطی قرار می گیرد و استقرار بوته در مزرعه دچار مشکل می شود (10).
در این بررسی تاثیرات محیطی مختلف بر خصوصیات زراعی و مرفولوژیکی ارقام مختلف داخلی و خارجی چغندرقند انجام خواهد شد تا بتوان ارقامی را که دارای پتانسیل بالای تولید و از نظر آلودگی به بیماری هایی از جمله ریزومینا و ریزوکتونیا مقاوم و نیز سازگار به شرایط محیطی و اکولوژیکی شهرستان هستند انتخاب و معرفی گردند تا شاهد افزایش تولید چغندرقند در این شهرستان باشیم.
6. سوابق مربوط (بیان مختصر سابقه تحقیقات انجام شده درباره موضوع و نتایج بدست آمده در داخل و خارج از کشور و نظرهای علمی موجود درباره موضوع تحقیق )
دی کیجر10 و همکاران (2003) بیان کردند که کشاورزی پایدار، مستلزم دست یابی هم زمان به اهداف اقتصادی و محیطی است. از سوی دیگر، نوسانات عوامل آب و هوایی، از جمله دلیل های تغییرات عملکرد محصول طی فصل ها و مکان های مختلف است که موجب پیچیدگی بهینه سازی و دست یابی به این اهداف می شود (12).
دریافت تشعشع خورشید توسط گیاهان و مصرف آن در تولید زیست توده گیاهی نشا ن دهنده فرآیندهای بنیادینی است که رشد و عملکرد گیاهان زراعی را کنترل می کند (19).
اسکات و جاگارد11 (1999)، گزارش کردند که در عرض های جغرافیایی مناطق گرمسیر، با شدت نور زیاد، سایه انداز گیاهی در اکثر مواقع روز در حالت اشباع نوری قرار دارد و بنابراین، ارتباط بین عملکرد و میزان تشعشع دریافت شده، ثابت نخواهد بود. در این مناطق، ارتباط بین تشعشع دریافت شده با عملکرد ضعیف است و با به اشباع رسیدن سایه انداز چغندرقند، عملکرد تحت تاثیر میزان تعرق نیز قرار می گیرد (21).
مطالعات اقلیمی صورت پذیرفته در اروپا با استفاده از اطلاعات نشان داد که هواشناسی بین سال های 1961 پتانسیل عملکرد چغندرقند در این قاره از شمال به جنوب و از غرب به شرق به واسطه شیب مثبت تشعشع نظر به اهمیت انطباق پوشش کامل برگ با وقوع حداکثر دریافتی افزایش می یابد. (18). طبق یافته های حبیبی و همکاران ( 1383)، تاخیر در کاشت، موجب می شود که گیاه نتواند به موقع تاج خود را گسترش دهد و از پتانسیل محیطی به خوبی استفاده کند و لذا، قبل از رسیدن به حداکثر رشد رویشی، سرمای پاییزه از سرعت رشد چغندرقند کاسته و منجربه تولید ریشه های کوچک تر می شود (3).
بونهومه12 (2000) ، اظهار نمود که واکنش متفاوت بذر در زمان جوانه زنی به درجه حرارتهای مختلف به این دلیل است که با افزایش دما فعالیت آنزیمها و کارائی واکنشها افزایش می یابد و در نتیجه سرعت جوانه زنی نیز زیاد میشود، از طرفی دماهای خیلی بالا باعث غیرفعال شدن برخی آنزیمها می شود و سرعت واکنشها کاهش می یابد که در بین این دو بخش به یک حداکثر واکنش به درجه حرارت می رسیم که درجه حرارت اُپتیمم اطلاق می شود (8)
بردفورد13 (2002)، در نتایج آزمایشات خود گزارش کرد که میانگین درصد جوانه زنی در ارقام مختلف تفاوت مشخصی نداشت، اما بعضی از ارقام مانند شیرین دردماهای پائین درصد جوانه زنی بالائی داشتند به طوری که در شش درجه سانتیگراد حدود 58 درصد جوانه زنی داشت در صورتی که سایر ارقام فقط حدود 30 درصد در این دما جوانه زنی داشتند. علت تغییرات سرعت جوانه زنی در بین بذرهای مختلف، در زمانی که در معرض دماهای پائین قرار می گیرند ناشی از عکس العمل متفاوت آنها به واحدهای گرمائی ذکر شده با توجه به درجه حرارت پایه تخمین زده شده برای رقم شیرین (حدود 2 درجه سانتیگراد) است. در این تحقیق این رقم در زمان کوتاهتری واحدهای گرمائی موردنیاز را کسب کرده است (9).
بوسنژاک و پژیک14 (2004)، در بررسی های خود به این نتایج دست یافتند که چغندرقند دو سوم کل نیاز رطوبتی خود را از لایه فوقانی خاک 40 سانتیمتری و تنها یک سوم آن را از لایه های عمیق تر خاک جذب می ک ند؛ بنابراین حفظ رطوبت کافی در لایه صفر تا 60 سانتیمتری برای تولید عملکرد زیاد ضروری می باشد. دفعات آبیاری در چغندرقند بستگی به شرایط آب و هوایی، مقدار و توزیع نزولات آسمانی و زمان و تجهیزات آبیاری دارد (7).
کوچکی و همکاران (1372)، بیان کردند که در سالهای اخیر میزان مواد غیرقندی اصلی یعنی پتاسیم، سدیم و بویژه نیتروژن در بعضی از واریته های جدید چغندرقند بطور بارزی کاهش داده شده است، کم آبی و دمای بالا در دوره رشد موجب افزایش ناخالصی های ریشه چغندر بویژه ترکیبات نیتروژنه می شوند (4).
7. فرضیه ها ( هر فرضیه به صورت یک جمله خبری نوشته شود. )
8. اهداف تحقیق (شامل اهداف علمی، کاربردی، و ضرورت های خاص انجام تحقیق )
9. در صورت داشتن هدف کاربردی بیان نام بهره وران (اعم از موسسات آموزشی و اجرایی و غیره):
استفاده کنندگان از این طرح عبارتند: کلیه بهره برداران بخش کشاورزی ، کشت کنندگان محصولات زراعی از جمله چغندرقند و کشاورزان و زارعان محصولات دیگر، مراکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ، دانشگاه ها و مراکز ترویج خدمات جهاد کشاورزی و غیره
10. جنبه نو آوری و جدید بودن تحقیق در چیست؟ (این قسمت توسط استاد راهنما تکمیل شود)
11. روش کار
12.جدول زمانبندی مراحل انجام دادن تحقیق از زمان تصویب تا دفاع نهایی
اریخ تصویب
از تاریخ
تا تاریخ
مطالعات کتابخانه ای
جمع آوری اطلاعات
تجزیه و تحلیل داده ها
نتیجه گیری ونگارش پایان نامه
تاریخ دفاع نهایی
طول مدت اجرای تحقیق
13. فهرست منابع و مآخذ (فارسی و غیر فارسی ) مورد استفاده در پایان نامه به شرح زیر:
1. جهاد اکبر، م. ر.، م. عقدایی و ح. ر. ابراهیمیان. 1387. بررسی اثر تاخیر در آبیاری پس از سبز شدن محصول در زراعت چغندرقند. مجله چغندرقند. جلد 17. شماره 2.
2. حبیبی، ج. توکلی، ع. اقتصادی، م. ر. و سلامت. ع. 1383 . دستورالعمل های کم آبیاری. کمیته ملی آبیاری و زهکشی، ایران، صفحات 173 – 111.
3. کوچکی، ع. حسینی، م. و نصیری محلاتی، م. 1372 . رابطه آب و خاک و گیاهان زراعی. انتشارات جهاد دانشگاهی. دانشگاه فردوسی مشهد.
4. Akson WR, Henson MA, Fretag AH, Westfall DG (2002) Sugar beet germination and emergence under moisture and temperature stress. Crop Sci. 20:735-739.
5. Bernier G (2000) Structural and metabolic changes in the shoot apex in transition to flowering.Canadian Journal of Botany 49: 803-819
6. Bosnjak. D. J., and Pejic, b. 2004. Irrigation scheduling of suger beet Vodoprivereda (Yogoslavia). 29(3-4): 175-179.
7. Bonhomme R (2000) Beware of comparing RUE values calculated from PAR vs. solar radiation or observed vs. intercepted radiation. Field Crop Res. 68:247-252.
8. Bradford KJ (2002) Applications of hydrothermal time to quantifying and modeling seed germination and dormancy. Weed Science. 50:248-260.
9. Covell S, Ellis RH, Roberts EH, Summerfield RJ (2001) The influence of temperature on seed germination rate in grain legumes. I. A comparison of chickpea, lentil, soybean and cowpea at constant temperature. J. Exp. Bot. 37:705-715
10. Crosthwaite SK, Jenkins GI (2004) The role of leaves in the perception of vernalizing temperatures in sugar beet. Journal of Experimental Botany 44: 801-806.
11. De Koeijer TJ, De Buck AJ, Wossink GAA, Onema J, Renkema JA, Struik PC (2003) Annual variation in weather: its implications for sustainability in the case of optimising nitrogen input in sugar beet. Europ. J. Agron. 19: 251-264.
12. Dunham RJ (2001) Chapter 9. Water use and irrigation. The Sugarbeet Crop. Cooke, D.A. and R.K. Scott(Eds.).Chapman and Hall. pp. 301-305.
13. Echoff JL, Halvorson AD, Weiss MJ, Bergman JW (1998) Seed spacing for nonthinned sugar beet production. Agronomy Journal. 86(6): 929-932.
14. Foti S, Cosentino SL, Patane C, Dagosta GM (2002) Effect of osmocohditioning upon seed germination of sorghum (Sorghum bicolor (L) Moench) under low temperatures. Seed Science and Technology 30:521-533
15. McDaniel CN (1985) Competence, determination, and induction in plant development. ln: Pattern Formation, pp. 393-412. (Ed. G.M. Malakinsk) Macmillan, New York
16. Phartyal SS, Thapliyal RC, Nayal JS, Rawat MMS, Joshi G (2003) The influences of temperature on seed germination rate in Himalayan elm (Ulmus wallichiana). Seed Science and Technology. 31:83-93.
17. Pidgeon JD, Werker AR, Jaggard KW, Richter GM, Lister DH, Jones PD (2001) Climatic impact on the productivity of sugar beet in Europe, 1961-1995. Agric. and Forest Meteor.109(1): 27-37.
18. Purcell LC, Ball RA, Reaper JD, Vories ED (2002) Radiation use efficiency and biomass production in soybean at different plant population densities. Crop Sci. 42:172-177.
19. Pulkrabek J, Kralova L, Kral J (2003) Effect of weather on the out put and quality of sugar beet seed. Rostlinna Vyroba, 33(2): 185-194.
20. Scott RK, Jaggard KW (1999) Theoretical criteria for maximum yield. In: Proc. of the 41 Winter Cong. Institut Int. de Recherches, Betteravieres, pp. 179-198.
21. Scott JS, Pratther ST, Holt JS (2000). Estimation of base temperature for nine weed species. J. Exp. Bot. 51:275-286.
الف :
امضاء
تاریخ:
نام و نام خانوادگی استاد راهنما:
امضاء
تاریخ:
نام و نام خانوادگی استاد مشاور :
امضاء
تاریخ:
نام و نام خانوادگی استاد مشاور :
14. تاییدات
ب. نظریه شورای تخصصی گروه رشته ……………
امضاء
نوع رای
سمت و تخصص
نام و نام خانوادگی
ردیف
1
2
3
4
5
موضوع تحقیق پایان نامه خانم / آقای
رشته : دکترای حرفه ایدانشجوی مقطع : کارشناسی ارشد
تحت عنوان :
رای رای از یا با تعداد در جلسه مورخ شورای تخصصی گروه مطرح شد و به اتفاق آرا
قرار نگرفت. مورد تصویب اعضاء قرار گرفت
مدیر گروه تاریخ امضاء
توضیحات
امضاء
نوع رای
(موافق یا مخالف)
نام و نام خانوادگی
ردیف
1
2
3
4
5
6
7
8
امضاء
تاریخ
نام و نام خانوادگی رییس شورای پژوهشی واحد ملکان
امضاء
تاریخ
نام و نام خانوادگی رییس اداره پژوهش واحد ملکان
فرم الف فرم اطلاعات پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان
این قسمت توسط سازمان مرکزی پر می شود.
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکترای حرفه ای :
نام ونام خانوادگی دانشجو:
شماره دانشجویی:
سال و نیمسال اخذ پایان نامه:
تعداد واحد پایان نامه:
گروه تحصیلی: علوم انسانی□ علوم پایه□ علوم پزشکی□ فنی ومهندسی□ کشاورزی□ هنر□رشته تحصیلی:
گرایش:
مشخصات استاد راهنما: شماره شناسنامه:
نام ونام خانوادگی: استان محل تولد:
محل صدور: شهرستان محل تولد:
نام پدر: تاریخ تولد:
نوع همکاری: □تمام وقت44 ساعت □تمام وقت32ساعت □نیمه وقت □حق التدریس □تمام وقت بورسیه
□تمام وقت طرح مشمولین □عضو هیات علمی- قطع همکاری □مدعو
آخرین مدرک تحصیلی: □فوق تخصص □دکتری تخصصی □ معادل دکتری □دکتری حرفه ای □فوق لیسانس
□معادل فوق لیسانس □ حوزوی معادل دکتری □ حوزوی معادل فوق لیسانس
گروه عمده تحصیلی: □پزشکی □علوم انسانی □علوم پایه □هنر □ فنی و مهندسی □کشاورزی
رشته تحصیلی: مرتبه علمی: پایه مرتبه علمی: گروه آموزشی:
امضای استاد راهنما
مشخصات استاد مشاور: شماره شناسنامه:
نام ونام خانوادگی: استان محل تولد:
محل صدور: شهرستان محل تولد:
نام پدر: تاریخ تولد:
نوع همکاری: □تمام وقت44 ساعت □تمام وقت32ساعت □نیمه وقت □حق التدریس □تمام وقت بورسیه
□تمام وقت طرح مشمولین □عضو هیات علمی- قطع همکاری
آخرین مدرک تحصیلی: □فوق تخصص □دکتری تخصصی □ معادل دکتری □دکتری حرفه ای □فوق لیسانس
□معادل فوق لیسانس □ حوزوی معادل دکتری □ حوزوی معادل فوق لیسانس
گروه عمده تحصیلی: □پزشکی □ علوم انسانی □علوم پایه □ هنر □ فنی و مهندسی □کشاورزی
رشته تحصیلی: مرتبه علمی: پایه مرتبه علمی: گروه آموزشی:
امضای استاد مشاور
امضای مدیر گروه مربوط امضای معاون پژوهشی واحد
کارشناس آموزش
فرم شماره 1
فرم تعهد اساتید در قبال نتایج حاصل از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری
اینجانبان اساتید راهنما و مشاور پایان نامه/ رساله خانم/ آقای………………………………. دانشجوی مقطع………………… رشته………………………………… گرایش…………………… با عنوان ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. متعهد می شویم نتایج حاصل از تحقیق مذکور(در قالب کتاب، مقاله، طرح تحقیقاتی، اختراع ، اکتشاف و ……..) را به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان منتشر نمائیم.
نام و نام خانوادگی استاد راهنما: نام و نام خانوادگی استاد مشاور:
تاریخ و امضا: تاریخ و امضا:
در تاریخ ……………………… فرم مزبور که به امضا اساتید محترم راهنما و مشاور رسیده است، دریافت گردید.
امضا مدیر پژوهش دانشکده
فرم شماره 2
فرم تعهد دانشجویان در قبال نتایج حاصل از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری
اینجانب………………………….. دانشجوی ورودی………….. مقطع……………………….. رشته ……………………..
گرایش…………………….. که موضوع پایان نامه/رساله ام تحت عنوان ………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………… در شورای گروه تخصصی به تصویب رسیده، متعهد می گردم:
الف) کلیه مطالب و مندرجات پایان نامه / رساله ام بر اساس اصول علمی و حاصل از تحقیقات خودم تهیه شود و درصورت استفاده از مطالب، نتایج تحقیقات، نقل قول ها، جداول و نمودارهای دیگران در پایان نامه/ رساله، منابع و ماخذ آن به نحوی که قابل تشخیص و تفکیک از متن اصلی باشد قید گردد.(بر اساس بخشنامه شماره251094/87 مورخ 29/7/87 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، چنانچه فرد دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی باشد و موضوع تخلف به رساله دکترا یا پایان نامه کارشناسی ارشد وی مربوط باشد، ادامه تحصیل و فعالیت آموزشی نامبرده در هر مرحله از دوره های مذکور که باشد، متوقف شده و امکان ادامه تحصیل یا دفاع از پایان نامه(رساله) خود را نخواهد داشت. در صورتی که فرد فارغ التحصیل شده باشد، حسب نوع و میزان غیرقانونی استفاده و کپی برداری از آثار دیگران توسط وی با او برخورد خواهد شد و می تواند حتی منجر به لغو دانشنامه وی از طریق مراجع قانونی شده و می بایست علاوه بر محرومیت های مذکور، خسارات مادی و معنوی وارده به دانشگاه و افراد ذینفع دیگر را نیز بپردازد.)
ب) در صورتیکه از نتایج تحقیقاتم علاوه بر پایان نامه/رساله، کتاب، مقاله، اختراع، اکتشاف و هرگونه تولیدات علمی حاصل شود، صرفاً به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان بوده و این موضوع صراحتاً در مکاتبات و تولیدات اینجانب درج و بر اساس ضوابط دانشگاه اقدام نمایم.
ج) در صورت استفاده از کمکهای مالی و غیرمالی نهادهای دولتی و غیردولتی از موضوع تحقیق اینجانب، مراتب را کتباً به دانشگاه اطلاع دهم در غیر اینصورت دانشگاه مجاز به تغییر عنوان پایان نامه یا سایر اقدامات حقوقی می باشد.
نام و نام خانوادگی دانشجو:
تاریخ و امضا
در تاریخ………………. فرم مزبور که توسط آقای/خانم ………………………….. به امضا رسیده است دریافت گردید.
امضا مدیر پژوهش دانشگاه
فرم شماره 3
فرم تعهد دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در قبال دریافت حمایت های مالی و غیرمالی از موضوع تحقیق
اینجانب………………………….. دانشجوی ورودی………….. مقطع……………………….. رشته ………………………………..گرایش…………………….. که موضوع پایان نامه/رساله ام تحت عنوان …………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………… در شورای گروه تخصصی به تصویب رسیده، متعهد می گردم در صورت استفاده از کمکهای مالی و غیرمالی نهادهای دولتی و غیردولتی از موضوع تحقیق اینجانب، مراتب را کتباً به دانشگاه اطلاع دهم در غیر اینصورت دانشگاه مجاز به تغییر عنوان پایان نامه یا سایر اقدامات حقوقی می باشد.
نام و نام خانوادگی دانشجو:
تاریخ و امضا
در تاریخ……………… فرم مزبور که توسط آقای/خانم……………………………… به امضا رسیده است دریافت گردید.
امضا مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی ملکان
فرم شماره 4
اینجانب………………………….. دانشجوی ورودی………….. مقطع……………………….. رشته ……………………..
گرایش…………………….. که موضوع پایان نامه/رساله ام تحت عنوان ………………………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………………………… در شورای گروه تخصصی به تصویب رسیده، اعلام می دارم:
الف) عضو هیات علمی و یا بورسیه هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نمی باشم و متعهد می گردم چنانچه در طول مدت تحصیل ، به عنوان هیات علمی یا بورسیه هریک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته شوم مراتب را کتباً به دانشگاه مربوطه اطلاع دهم
ب) عضو هیات علمی/ بورسیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد…………………….. می باشم.
صحت موارد فوق بر عهده اینجانب بوده و در صورتی که خلاف آن ثابت شود دانشگاه مجاز به انجام هرگونه اقدامات حقوقی می باشد.
***لازم به ذکراست برای دانشجویانی که عضو هیات علمی و بورسیه واحدهای دانشگاهی هستند، به مقالات چاپ و ارائه شده توسط آنها در مجلات علمی یا کنفرانس های برگزار شده در همان واحد، هیچ نمره ای تعلق نمی گیرد.
نام و نام خانوادگی دانشجو:
تاریخ و امضاء:
در تاریخ………………. فرم مزبور که توسط آقای/خانم ………………………….. به امضا رسیده است دریافت گردید.
امضا مدیر پژوهش دانشگاه آزاد ملکان
فرم 5
فرم تعهد دانشجو در مورد تکراری نبودن موضوع پایان نامه
اینجانب………………………….. دانشجوی ورودی………….. مقطع……………………….. رشته ………………………………..گرایش…………………….. که موضوع پایان نامه/رساله ام تحت عنوان ………………………………………………………………………………………………………………………….
………………………………………………………………………………………………………………………….
در شورای گروه تخصصی به تصویب رسیده، متعهد می گردم عنوان پایان نامه اینجانب تکراری نمی باشدو در صورتی که در هریک از مراحل تحقیق، تکراری بودن عنوان پایان نامه محرز گردد، دانشگاه مجاز می باشد هرگونه اقدام و برخورد قانونی را در مورد اینجانب اعمال نماید.
تذکر مهم: به همراه این فرم، دانشجو می بایست برگه جستجو از سایت پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران (ایران داک) مبنی بر عدم یافت رکورد از عنوان پایان نامه خود را تحویل دهد.
نام و نام خانوادگی دانشجو:
تاریخ و امضا
در تاریخ……………… فرم مزبور که توسط آقای/خانم……………………………… به امضا رسیده است دریافت گردید.
امضا مدیر پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان
فرم 6
ریاست محترم کتابخانه مرکزی واحد ملکان
با سلام
احتراماً با توجه به اینکه خانم/ آقای…………………………….. دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد/دکتری رشته…………………………… در حال انتخاب موضوع رساله/پایان نامه می باشد، خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به بررسی و جستجوی عنوان پیشنهادی ذیل (از نظر تکراری نبودن موضوع) اعلام نظر فرمایند:
…………………………………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………………………………..
نام و نام خانوادگی مدیرگروه تخصصی
امضا و تاریخ
مدیر محترم گروه تخصصی…………………………..
احتراما در پاسخ به استعلام به عمل آمده اعلام می دارد عنوان فوق در پایگاه اطلاعاتی کتابخانه مرکزی واحد ملکان مورد جستجو قرار گرفت و
عنوانی با همین عبارت یافت نشد
عنوانی مشابه آن بصورت ذیل یافت شد
توضیحات( در صورتی که مشخصات پایان نامه/رساله ای تحت عنوان فوق تکراری بود، اطلاعات زیر تکمیل گردد):
نام استاد راهنما:
نام دانشجو:
رشته تحصیلی:
سال تحصیلی:
عنوان پایان نامه:
نام و نام خانوادگی کنترل کننده
سمت تاریخ و امضاء:
1 – Phartyal
2 – Scott
3 – Pulkrabek
4 – Echoff
5 – Dunham
6 – Bernier
7 – McDaniel
8 – Crosthwaite and Jenkins
9 – Covell
10 – De Koeijer
11 – Scott and Jaggard
12 – Bonhomme
13 – Bradford
14 – Bosnjak and Pejic,
—————
————————————————————
—————
————————————————————
20