تارا فایل

پاورپوینت ماشین آلات راهسازی و ساختمانی – بیل مکانیکی چرخ لاستیکی



ماشین آلات ساختمانی و راهسازی «بیل مکانیکی چرخ لاستیکی »

بیل مکانیکی چیست؟
بیل مکانیکی از ماشین های سنگین عمرانی و مهندسی است که شامل بازوی مفصلی (دکل و استیک)، باکت و کابین گردان (فیرو) در قسمت بالا و زنجیر یا چرخ لاستیکی در زیر است. این ماشین ارتقاء یافته بیل های بخار است. از قابلیت های این ماشین می توان به نصب چکش (پیکور) که بسیار پرکاربرد است و نصب مته، سنگ جت، قیچی فلزبر، چنگک، گراپ و دیگر ادوات اشاره کرد

بیل مکانیکی عبارت از اتاقک گردانی است که سوار بر چرخها بوده و در انتهای جلویی آن بیل متصل شده است. بیل انتهایی عبارت است از تیر اصلی بیل، میله جام، جام و کابلهای فلزی مورد لزوم که حرکات بیل را تامین می کنند .

این نوع دستگاه مهندسی به طور گسترده در مهندسی جاده از جمله ساخت و ساز جاده، ساخت وساز مسکن وشهر سازی، تخمگذاری لوله و جاده و تعمیر پروژه استفاده می شود. سرعت حرکت چرخ لاستیکی در مقایسه با چرخ زنجیری بیشتر است و شامل ویژگی های زیر:
از نوع زنجیری گرانتر است.
سرعت حرکت آنها با توجه به قدرت موتورشان محدود بوده و در حدود ۱۰ تا ۱۲٫۵ کیلومتر در ساعت است. در انواع جدید آنها نیز به ۴۰ کیلومتر در ساعت نیز می رسد.

میله جام به کمک دستگاه کنترل ماشین جام را به داخل زمین فشار می دهد یا آن را از منطقه حفاری بیرون می کشد. پس از انجام حفاری و پر شدن جام، با استفاده از کابل بالا آورنده، جام بلند می شود و سپس با حرکت افقی تیر اصلی جام به منطقه تخلیه منتقل شده و بار با آزاد کردن چفت در جام تخلیه می گردد. چون می توان بیل مکانیکی را با فشار در خاک فرو برد لذا سخت ترین نوع خاک و حتی سنگ نرم یا ترک خورده را می توان با بیل مکانیکی حفاری نمود.

با آنکه بیل مکانیکی قادر است چه در زیر سطح تراز ماشین و چه در بالای آن کار کند، معذالک بهترین راندمان وقتی به دست می آید که محل کار بالای سطح زمین و تا زیر لولای دوران میله جام shipper shaft باشد.

«عمق اپتیم حفر» عبارت است از عمق عمودی یک جبهه حفاری که به جام امکان می دهد بدون اعمال فشار زیاد با بالا بردن پر شود. ماکزیمم راندمان در عمق اپتیم حفاری به دست می آید. میزان عمق اپتیم حفاری با نوع مواد حفاری شده تغییر می کند و اندازه های تیپ مربوطه در قسمتهای بعدی به نظر خواهد رسید.
گرچه بیل مکانیکی قادر به حفاری در سطح پایین تر از سطح اتکاء ماشین می باشد، ولی عمق عملیات نمی تواند از طول میله جام تجاوز نماید. انواع دیگر قسمتهای الحاقی (جام معکوس یا دراگلاین) وجود دارند که برای این کار در سطحی پایین تر از سطح اتکای ماشین مناسبتر می باشند.
یکی از مزایای بیل مکانیکی این است که این ماشین در موقع حفاری در سطح زمین دارای راندمان بسیار بالاست بدین دلیل که می تواند در حین حفاری راه پیشروی خود را باز کند.

یکی از مزایای بیل مکانیکی این است که این ماشین در موقع حفاری در سطح زمین دارای راندمان بسیار بالاست بدین دلیل که می تواند در حین حفاری راه پیشروی خود را باز کند.

انواع برند های بیل های مکانیکی لیبهر هیوندای کوماتسو دوسان هپکو کاترپیلار اطلس هیتاچی نیو هلند بیل های مکانیکی چینی 

قسمت های اصلی بیل کششی اتاقک فرمان شاه تیر اصلی (بوم) جام کابل بالا برنده جام کابل بالا برنده تیر اصلی کابل کششی زنجیر بالا برنده کابل تخلیه وزنه تعادل

بیل چرخ لاستیکی مدل R180W-9S

بیل چرخ لاستیکی مدل R170W-7

بیل مکانیکی هیوندای R210w-9S

بیل های مکانیکی چرخ لاستیکی کارخانه JONYANG ساخت کشور چین  بیل مکانیکی چرخ لاستیکی مدل JYL150E

موتور پرقدرت کامینز اورجینال
سیستم هیدرولیک کاوازاکی ژاپن
کوزه گردان کاوازاکی/توشیبا ژاپن
سیستم تهویه مطبوع ( سرد و گرم)
کنترل آسان توسط مانیتور دیجیتالی
شاسی تقویت شده از لحاظ ابعادی و آلیاژی
بوم و استیک تقویت شده
سیستم لوله کشی فابریک نصب چکش
کابین فول آپشن و قدرت مانور بالا

بیل مکانیکی چرخ لاستیکی مدل JYL190E

موتور پرقدرت کامینز اورجینال
سیستم هیدرولیک کاوازاکی ژاپن
کوزه گردان کاوازاکی/توشیبا ژاپن
سیستم تهویه مطبوع ( سرد و گرم)
کنترل آسان توسط مانیتور دیجیتالی
شاسی تقویت شده از لحاظ ابعادی و آلیاژی
بوم و استیک تقویت شده
سیستم لوله کشی فابریک نصب چکش
کابین فول آپشن

موارد کاربرد برخی از موارد کاربرد این ماشین عبارتند از : عملیات حفاری در زمینهای وسیع و با سختی کم . حفاری در سرباره ها، خاکستر، زغال سنگ یا دیگر مواد سبک . گودبرداری کانالهایی که نیاز به برآمدگی طرفین نداشته و زوایای کناره های جانبی کانال به هر اندازه که بطور طبیعی قرار گیرند، مجاز باشد. عملیات حفاری در فواصل ۱۵ تا ۳۰ متر دورتر از ماشین، درخاکهای ناپایدار که امکان نزدیک شدن ماشین به محل حفاری وجود نداشته باشد . عملیات حفاری در زیر سطح آب .

موارد استفاده:
بیل مکانیکی با توجه به تجهیزاتی که به آن اضافه می شوند کاربرد های متنوعی پیدا می کند از قبیل:
1- حفر کانال، گودال، زیرسازی
2- حمل مواد
3- برش توسط ادوات هیدرولیکی
4- تخریب
5- گود برداری برای ساخت ساختمان
6- خاک برداری
7- تسطیح زمین
8-معدنکاری
9-لایروبی رودخانه

. نصب چکش هیدرولیکی یا پنوماتیک بجای باکت این دستگاه، این امکان را فراهم می کند که سطوح و حجم ها سنگی یا بتنی را که بنا به دلایلی نمی توان با مواد منفجره یا کمپرسور تخریب کند، به وسیله مجموعه این دو وسیله (بیل و چکش) تخریب نمود. لازم است ذکر شود به دلیل حجم کم باکت و هزینه های بالای نگهداری، برای خاک های نرم و با حجم زیاد لودر وسیله اقتصادی تر است، اما مورد اطمینان برای کارهای شهری نیست (به دلیل رانش ایجاد شده برای ساختمانهای اطراف)، که این موضوع باعث برتری بیل مکانیکی می شود.

نتیجه گیری :
بیل مکانیکی جز ماشین آلات و تجهیزات سنگین است که دارای بازوی مفصلی، باکت و کابین چرخان (اتاقک) می شوند. محل کابین در بالای سر شاسی با چرخ لاستیکی یا چرخ زنجیری است.
انواع بیل مکانیکی از نظر چرخ:
انواع بیل مکانیکی عبارتند از: بیل مکانیکی چرخ زنجیری و بیل مکانیکی چرخ لاستیکی که هر کدام متناسب با نوع محل کاربرد مورد استفاده قرار می گیرد مانند محیط های کوهستانی، شهری، بیابانی و …
پیشنهاد ویژه: خاکبرداری و گودبرداری، صفر تا صد اصول و اجرا و هزینه ها

با تشکر از
همراهی صمیمانه شما


تعداد صفحات : 33 | فرمت فایل : PPT

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود