تارا فایل

پاورپوینت سازمان تجارت جهانی و تاثیر دستیابی چین به WTO


1
بسم الله الرحمن الرحیم

2
سازمان تجارت جهانی WTO WORLD TRADE ORGANAIZATION و تاثیر دستیابی چین به WTO بر کشورهای شرق آسیا تهیه کننده : پیروز گرجیان بهار 1393

3
فعالیت های آزاد سازی تجاری که از ابتدای قرن بیستم با نوساناتی از سوی کشورهای پیشرفته صنعتی دنبال می شد، پس از جنگ جهانی دوم به شکل سامان یافته تری در قالب موافقت نامه عمومی تعرفه و تجارت (گات) به رسمیت شناخته شد . اما گات به عنوان یک نهاد بین المللی هیچگونه مبنای حقوقی نداشت و از نظر حقوق بین الملل نیز به عنوان یک سازمان به رسمیت شناخته نشد . گسترش و پیچیدگی مسائل مرتبط با تجارت چند جانبه و عدم پاسخگویی گات به آنها موجب گردید تا به تدریج اعضای این نهاد و به عبارت دقیق تر طرفهای متعهد گات درصدد ایجاد ساختارهای دقیق و پاسخگو برای این منظور برآیند ،این گام در مذاکرات دور اروگوئه وبا امضای موافقت نامه مراکش برداشته شد و سازمان جهانی تجارت wto از ابتدا سال 1995 میلادی جایگزین گات گردید .
سازمان تجارت جهانی WTO

4
سازمان تجارت جهانی WTO
اهدافی که سازمان تجارت جهانی برای خود تعریف کرده است بدین شرح می باشد (اسفندیاری ،1384):
ارتقای سطح زندگی؛
تامین اشتغال کامل در کشورهای عضو ؛
توسعه تولید و تجارت و بهره وری بهینه از منابع جهانی ؛
دستیابی به توسعه پایدار با بهره برداری بهینه از منابع ؛
حفظ محیط زیست ؛
افزایش سهم کشورهای در حال توسعه و کمتر توسعه یافته از رشد تجارت بین المللی .

5
سازمان تجارت جهانی WTO
به طور خلاصه اهداف سازمان جهانی تجارت به شرح ذیل است :
مدیریت و نظارت بر اجرای 28 موافقت نامه ؛
مجمعی برای مذاکرات تجاری چند جانبه ؛
مکانیسم حل و فصل اختلافات تجاری ؛
بررسی و ارزیابی سیاست های تجاری اعضا ؛
همکاری با دیگر سازمان های بین المللی در زمینه مدیریت اقتصاد جهانی ؛
کمک به کشورهای در حال توسعه و اقتصادهای در حال گذار جهت برخورداری از مزایای نظام تجارت چند جانبه.

6
سازمان تجارت جهانی WTO
سازمان تجارت جهانی نیل به این اهداف را بر مبنای اصولی تعقیب می کند :
اصل عدم تبعض ؛
اصل آزاد سازی تجاری ؛
اصل تجارت عادلانه ؛
اصل شفافیت ؛
اصل رفتار ویژه و متفاوت با کشورهای در حال توسعه.

7
سازمان تجارت جهانی WTO
مایک مور مدیر کل سازمان برخی از آثار آزاد سازی تجاری را چنین شرح می دهد :
حذف موانع تجاری ؛
کاهش یک سوم از موانع تجاری در کشاورزی ؛
هزینه برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد در بخش آموزش ابتدایی ؛
منافع کشورهای فقیر از آزاد سازی تجاری.

8
سازمان تجارت جهانی WTO
سازمان جهانی تجارت برای انجام وظایف خود که مدیریت تجارت چند جانبه بین المللی را بر
عهده دارد دارای ساختار تشکیلاتی به شرح زیر می باشد :
کنفرانس وزیران ؛
شورای عمومی ؛
شوراهای بخشی:شوراهای تجاری کالا ،شوراهای تجاری خدمات و شورای جنبه های تجاری
مرتبط با مالکیت فکری ؛
دبیرخانه .

9
سازمان تجارت جهانی WTO
عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی:
کشور ایران یکی از کشورهای متقاضی الحاق به سازمان تجارت جهانی است . اولین درخواست ایران برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی در 19 جولای 1996 به این سازمان ارسال شد . ایران در 26 مه 2005 به عنوان عضو ناظر سازمان تجارت جهانی پذیرفته شد ،گروه کاری ایران برای پیوستن به این سازمان هنوز تشکیل نشده است .

10
سازمان تجارت جهانی WTO
از 21 مرداد 1386 نیز با اینکه تشکیل رژیم تجاری در دستور کار قرار گرفته است، ولی هنوز با گذشت روزها هیچ خبری از ارائه این گزارش که قرار است پیشنویسی به منظور تشکیل مقدمات شروع رعایت هفت بند شرایط سازمان تجارت جهانی باشد وجود ندارد و این در حالی است که تا این تاریخ چند سال از عضویت ناظر ایران در سازمان جهانی تجارت می گذرد و متاسفانه هنوز گام های ابتدایی برای شروع مذاکرات الحاق از سوی ایران برداشته نشده است، در حالی که به گفته مقامات مسوول مذاکرات ایران از تشکیل گروه کاری گرفته تا تعیین رئیس و سایر مراحل 7 سال به طول می انجامد و ایران هنوز در ابتدای این راه 7 ساله نیز قرار نگرفته است .

11
سازمان تجارت جهانی WTO
ایران در حالی نسبت به ارائه گزارش رژیم تجاری خود به سازمان جهانی تجاری تعلل می کند که
هدف قدرت برتر شدن در منطقه را مطابق سند چشم انداز 20ساله دنبال می کند (1387،فکوری) .

12
سازمان تجارت جهانی WTO
عضویت در سازمان تجارت جهانی مستلزم پذیرفتن اصول و معاهدات متعددی است که مورد قبول کشورهای عضو قرار گرفته است ، این مراحل شامل :
تقاضای عضویت ؛
پذیرش درخواست (الحاق به عنوان عضو ناظر ) ؛
تدوین گزارش سیاست های تجاری کشور ؛
تشکیل گروه کاری الحاق و در نهایت مذاکرات دو جانبه و چند جانبه ای به منظور تعیین شرایط عضویت و حصول توافق برای الحاق می باشد .

13
سازمان تجارت جهانی WTO
هم اکنون سازمان تجارت جهانی 153 عضو دارد ( نزدیک به تمامی 123 کشوری که در اجلاس اروگوئه شرکت کردند ، امروز در این سازمان عضو دائم شده اند )(فکوری،1387).27 بخش از اتحادیه اروپا نیز به عنوان نمایندگان اتحادیه حضور دارند ،اعضا میبایست در طی مراوداتی با دیگر کشورهای عضو تعامل داشته باشند و لزوم عضویت در سازمان این امر را تایید نمی کند که کشورها می توانند در منطقه اقلیمی خودکفا باشند و یا به استقلال دیگر کشورها صدمه ای وارد بیاورند .

14
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
تاثیر دستیابی چین به wto علاوه بر اینکه برای کشورهای شرق اسیا فرصتهایی را ایجاد می کند ،چالش هایی را نیز بدنبال دارد. در این مقاله مسیرها و کانالهایی را که از دستیابی چین به wto ، بر کشورهای شرق اسیا تاثیر گذار خواهد بود، مورد برسی قرار می دهیم، و این تاثیرات را بصورت یک مدل توازن کلی و قابل محاسبه دینامیک به صورت کمی بیان می کنیم .
1-elena ianchobichina and terrie walmsley

15
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
کشور چین بزرگترین ذینفع درزمینه ی این دستیابی می باشد و بعد از ان برای نظام های اقتصادی در حال صنعتی شدن ، و نیز نظام هایی که به تازگی صنعتی شدند ( (NIES، این نفع اندک بوده و این مسئله برای این است که با حذف سهمیه های مربوط به صنعت نساجی چین و صادرات پوشاک برای کشورهایی که از این مزیت نسبی برخوردارند ، کشور چین به یک رقیب سر سخت و جدی تبدیل خواهد شد .

16
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
کشور چین با دستیابی به wto،تقاضایش را در زمینه ی کالاهای پتروشیمی، الکترونیکی ماشین الات و وسایل تجهیزاتی از ژاپن و کشورهای در حال صنعتی شدن( NIES ) و نیز محصولات کشاورزی الوار و چوب درختان جنگلی و نیز فراورده های مربوط به انرژی و تولیدات صنعتی دیگر افزایش خواهد داد و احتمال این می رود که سرمایه گذاری جدید خارجی به سمت این کشورهای در حال توسعه صنعتی و تاثیر بر کل سرمایه گذاری خارجی در کشورهای NIESمثبت خواهد شد و در مورد کشورهایی با میزان توسعه و پیشرفت کمتر این تاثیر منفی خواهد بود و این به خاطر رکورد بخش پوشاک و منسوجات در این کشورهاست.

17
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
از آنجایی که کشورچین یک عرضه کننده ی موثر در زمینه های خدماتی و یک تولید کننده ی کار امد در فراورده های عالی است، برتری نسبی اش به سمت تولیدات صنعتی بخش عالی تغییر خواهد کرد و این یک خبر خوش برای کشورهای فقیر شرق اسیا است ، ولی حاکی از این است که دستیابی چین به wto، بر کشورهای شرق آسیا NIES ممکن است به سمت و سوی یک رقابتی شدید در بازار های جهانی تغییر یابد.

18
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
این مقاله در 5 بخش تنظیم شده است :
1-مقدمه؛
2-تحلیلی کیفی بر تاثیر دستیابی به wto بر کشورهای شرق اسیا ؛
3- برآورد کمی را از تاثیر دستیابی بهwto بر هریک از مقوله های بازده کشورصادرات، جریانهای سرمایه گذاری و هزینه های بهزیستی و رفاه؛
4- بحث درباره ی تاثیر wto که از بهره های قدرت تولید در چین حاصل شده باشد بر کشورهای شرق اسیا ؛
5- نتیجه گیری .

19
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
1 – مقدمه:
دستیابی چین به wto ضمن اینکه فرصتهایی را برای کشورهای شرق اسیا ایجاد می کند، چالشهایی را نیز به دنبال دارد.تعدادی از این فاکتورها و عوامل،اهمیت ورود و تلفیق جدی تر چین با نظام های اقتصادی جهان را پررنگ و برجسته می کند .نظام اقتصادی چین یک نظام کلان است و برآورد توان خرید چین حاکی از این است که دومین نظام اقتصادی جهان است ونیمی از نظام های اقتصادی آسیا و 11% نظام های اقتصادی جهان در سال 1996را تشکیل می داد که این با سهم 21% ایالات متحده امریکا (1997وimf) قابل قیاس می باشد .

20
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
تجارت چین با سهم صادرات تقریبا سه برابر نیزسهم وارداتی به میزان بیش از دو برابر بین سالهای 1996تا1990 رشد گسترده ای یافته است، در زمبنه تجارت کالا ، کشور چین در رتبه ی هفتم بزرگترین صادر کننده و هشتمین جایگاه وارد کننده گان بزرگ دنیا2 قرار گرفت، علی رغم این واقعیت که حساب سرمایه ی چین ، کاملا قابل تبدیل نیست ولی کشور چین نقش مهمی را هم به عنوان یک دریافت کننده و هم به عنوان یک وام دهنده در بازارهای سرمایه ای جهان ایفا می کند.

2-source:custom general administration,pepole,s republic of china

21
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
در حدود اواسط دهه ی نود، کشور چین پس از امریکا به دومین کشور بزرگ مقصد (میزبان) در زمینه ی سرمایه گذاری مستقیم خارجی (fdi)و هشتمین تامین کننده ی سرمایه در دنیا و البته رتبه نخست در بین کشورهای در حال توسعه تبدیل شده بود3 (1997وworld bank). ولی به خاطره محدودیت های حساب سرمایه ،میزان جذب کشور چین از سرمایه گذاری اوراق بهادار (part folio) هنوز هم محدود می باشد، با این حال نقش چین به عنوان یک تامین کننده سرمایه با توجه به تداوم رشد و توسعه (اقتصادی)و نیز نسبت پس انداز بالا وارامش تدریجی کنترلهای سرمایه ، مستعد توسعه و گسترش می باشد.
3-these cut flows do not include flows through hongkong (china)

22
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
با دستیابی چین به wto،این کشور گشودن بازارهای خود را به سوی صادرات کشورهای دیگر تداوم خواهد داد و اوضاع تجاری و بازرگانی خود را بهبود خواهد بخشید ،این موضوع هزینه های ورود و معامله را کاهش خواهد داد ،چین و شرکتهای تجاری این کشور را ذینفع خواهد کرد.افزایش صادرات از کشور چین به کشورهای منطقه نیز ،هزینه های وارداتی را از شرکای تجاری این کشور کاهش داده و توان رقابتی انها را بالا می برد.

23
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
با این وجود دستیابی به wtoچالش هایی را نیز بوجود می اورد . کشورهایی که محصولات مشابهی را تولید می کنند با افزایش رقابت در زمینه سهم بازار در بازارهای ثابت مواجه خواهند شد و این احتمال می رود که دستیابی به wto قدرت جذب کشور چین را به عنوان مقصدی برای سرمایه گذاری خارجی افزایش داده واین نگرانی را بوحود اورد که احتمالا سرمایه گذاری از کشورهای دیگر منطقه به سمت کشور چین سرازیر گردد،در نتیجه پیچیدگی تغییرات پیش بینی شده در چین،عدم شفافیت ماهیتهای خلاف واقعیات و عدم قطعیت واکنش و پاسخ خط مشی ها در چین و کشورهای دیگر،سبب می شوند که تاثیر دستیابی چین به wto بر نظامهای اقتصادی شرق آسیا به یک چالش تبدیل شود .

24
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
اهداف:
الف) ارائه و عرضه ی یک تبادل نظر سیتمانیک در زمینه مسیرها و کانالهایی که از طریق انها دستیابی چین به wto بر نظام های اقتصادی محلی و منطقه ای تاثیر گذار خواهد بود.

25
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
ب )فراهم آوردن یک براورد کمی اولیه از این تاثیر ،استفاده از یک ساختار توازن کلی دینامیکی چند منطقه ای می باشد. شیوه ی توازن کلی به منظور بیان کمی تاثیر دستیابی چین به wto در تعدادی از تحقیقات و مطالعات مورد استفاده قرار می گیرد ، این مقاله مکمل کار تحقیقی پیشین می باشد و به نقص های مالیاتی در کشورهای چین و ویتنام می پردازد و معیار و مبنایی را بوجود می آورد که منعکس کننده ی جدید ترین براوردهای مربوط به رشد اقتصادی و تعهدات تجاری در منطقه با استفاده از عرضه نمایی wto در چین و براوردهای جدید در زمینه ی نسبتهای اسمی حمایت مالی و سوبسید ها در بخش کشاورزی می باشد و نیز ارائه گر بهره های کارایی(بازده)حاصل از پروسه ی wto در بخش اتومبیل و تسهیل داد و ستد برون مرزی (cvoss-border) در بخش خدمات می باشد.

26
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
2- تاثیر دستیابی به wto بر کشور های شرق آسیا (یک براورد کیفی ):
کانالها و مسیرهای عمده که از این طریق دستیابی چین به wto بر نظام های شرق اسیا تاثیر خواهد داشت.
ارتقاء و بهبود قدرت رقابت (رقابت طلبی )؛
افزایش دستیابی به بازار داخلی چین ؛

27
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
رقابت با چین در بازارهای ثالث ؛
توسعه سرمایه گذاری خارجی در چین ؛
شفافیت و قابل پیش بینی بودن خط مشی تجاری ؛
وارد شدن یک کشور در حال توسعه ی مهم به wto ؛
افزایش دسترسی به بازار بزرگ چین ؛
کشور چین محرک توانمندی در زمینه رشد (اقتصادی)در آسیا .

28
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
در سال 1997،بیش از 60% از واردات چین از سوی کشورهای دیگر در شرق آسیا انجام پذیرفت. در دهه ی نود، صادرات کشورهای آسیایی به چین در حدود 390% رشد کرد و سهم این کشورها در واردات کلی چین از یک میزان اندک پایین تراز 6% در سال 1990به 9% در سال 1999 افزایش یافت .

29
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
در نگاه رو به جلو ،انتظار می رود که این روند پیشبرد رشد اقتصادی از سوی چین در کشورهای شرق آسیا تداوم یابد، زیرا این کشور به دنبال دستیابی به wto منجر به تغییرات عمده وقابل توجهی خواهد شد. در بخش خدمات ، کشور چین تعهداتی را در زمینه ی ارائه یک رفتاردولتی با شرکتهای سرمایه گذاری شده خارجی وایجاد فرصت های بیشتر در زمینه ی صادرات و خدمات پذیرفته است.

30
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
در زمینه ی صنعت و تولیدات ، چین متعهد شده است، که موانع غیر تعرفه ای را برداشته و تعرفه ها را از 3/13% در سال 2001 به 8/6% کاهش دهد و پیش بینی می شود واردات کشور چین در بخش کشاورزی افزایش یابد (huany and rozelle zooz).
در نتیجه رشد اقتصادی در منطقه نیز بوسیله افزایش تقاضا از سوی شرکای مهم تجاری چین، بر انگیخته و تحریک خواهد شد، بنابر این کشورهای در حال توسعه ی شرق آسیا نه تنها به چین صادرات بیشتری می دهند بلکه صادرات آنها به ژاپن و کشورها NIES و بقیه نظام های اقتصادی نیز افزایش می یابد.

31
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
بهبود و ارتقای توان رقابتی :
دستیابی چین به wto با کاهش یافتن حمایت مالی همراه خواهد بود که این مساله ، بهای صادرات را پایین آورده و تقاضای چین را به عنوان یک تامین کننده ی کار امد و لایق افزایش خواهد داد.

32
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
شاخص های تراکم داد وستد در سالهای 1985تا 2001 حاکی از آن است که داد وستد میان چین و هریک از نظام های شرق اسیا به میزان زیادی از سال 1985 به بعد افزایش یافته است (ng years 2002) ، بنابراین انتظار می رود که،در صورتیکه کشور چین اجرای wto را اصلاح و طی اینده نزدیک تداوم بخشد، اغلب نظام های اقتصادی شرق اسیا از کاهشهای بیشتر در بهای صادرات ذینفع گردند این نفع در زمینه ی افزایش تولید و بازده و هم در زمینه ی هزینه های رفاه و بهزیستی می باشد ، زیرا انها صادرات خود را از منابع ارزانتر انجام می دهند و به منظور بهره مندی از این مزایا این کشورها باید در برابر فشارهای حامیان (محصولات داخلی ) که در تعدادی از کشورهای این فشار افزایش یافته است، ایستادگی کنند .

33
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
افزایش رقابت در بازارهای ثالث :
این رقابت در بازارهای ثالث به دنبال دستیابی چین به wto تشدید خواهد شد و این مساله برای کشورهایی که کالاهای متمرکز بر نیرو کار دارند و درآن دارای مزیت نسبی هستند چالش ایجاد می کند .

34
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
دستیابی به wto منجر به برداشتن سهمیه های مربوط به صادرات پوشاک منسوجات چینی به امریکا و اتحادیه اروپا در سال 2005 خواهد شد و این حاکی از اانست که کشور چین به خصوص در مورد بازار پوشاک به رقیبی سر سخت و جدی تبدیل خواهد شد و تاثیر کاهشهای تعرفه ای بر میزان واقعی معامله ، هزینه های وارداتی تجاری و هم چنین غیر تعرفه ای را در زمینه تولیدات ( صنعتی) چینی کاهش خواهد داد واین مسئله محصولات چینی را دارای توان رقابتی بیشتری کرده و قیمت کالاهای رقابتی کشورهای دیگر را تحت فشار قرار می دهد، کشور چین دارای نیروی کار بسیار گسترده ای است و نیروی کار در مقایسه با کشورهایی با میزان توسعه متوسط نیز کم هزینه تر می باشد و این مطلب حاکی از ان است تامین نیروی کار ارزانتر ، بدون توجه به آهنگ رشد اقتصادی چین برای مدت طولانی تداوم خواهد یافت(wung،2002).

35
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
تغییر در الگوهای سرمایه گذاری و توسعه سرمایه گذاری خارجی در چین:
دستیابی به wto سرمایه گذاری خارجی را در چین افزایش خواهد داد، زیرا تسهیل تجارت ، هزینه های تولید وضعیت کالاهای سرمایه ای را پایین می آورد و میزان مربوط به اجاره ها را افزایش می دهد و که منجر به افزایش استرداد و بازده ی سرمایه ای در چین می شود و این تضمین می کند که چین به اصل کل عدم تبعیض وفاداری بماند (bhatta Sali ,2002) وباعث تقویت سرمایه گذاری می شود زیرا باعث هزینه های پایین تر معامله ای وافزایش واردات وافزایش فروش وبهره وسود آوری های کمپانی هایی که سرمایه گذاری کرده اند میباشد.

36
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
افزایش تولید وتسهیل تجارت در چین هم تقاضای کشور در مورد واردات مهم سرمایه گذاری وهزینه های بهزیستی ورفاه را بالا می برد (tin, 1993).
تسهیل سرمایه گذاری در چین این امکان را بوجود می اورد که شرکتهای چند ملیتی پروسه ی تولید خود را در کشورهای شرق اسیا بهینه سازی کنند.

37
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
شفافیت و قابل پیش بینی بودن خط مشی تجاری:
شرکای تجاری چین در صدد هستند که با توجه به شفافیت و قابل پیش بینی بودن خط مشی تجاری در شرایطی که چین تابع قوانین خط مشی کلی wto و یک سری تعهدات خاص
می باشد بهره مند شوند (bhntrasali, 2002).

38
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
تعهدات خاص شامل:
به کار گیری یکسان اصول برنامه تجاری؛
بررسی سنجیده و مدبرانه به صورت مستقل و مکانیسمی به منظور منتقل کردن مسائل و مشکلات ثابت از محصولات داخلی به معرض دید حکومت و دستگاه دولت مرکزی می باشد.

39
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
و رود یک کشور در حال توسعه به wto :
چین می تواند تجربه اش را در زمینه ی طراحی موسساتی که به نحویی موثر و کارامد عمل می کنند، به کشورهای در حال توشعه با در امد پایین منتقل سازد ,martin) inachvichina ,2002).

40
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
3-تاثیر دستیابی به wto بر کشورهای شرق آسیا :
این تاثیرات ، تاثیراتی مرکب و آمیخته ای خواهند بود، تاثیرات در مورد تمامی کشورهای شرق آسیا ، قطعی مثبت و منفی خواهند بود که بنا بر موقعیت و مرحله ای از توسعه کشور متفاوت خواهد بود.

41
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
به منظور درک تاثیر احتمالی دستیابی چین به wto بر نظام های شرق آسیا و بیان کمی این تاثیرات تحلیل و آنالیزی را با استفاده از یک شیوه ی توازن کلی دینامیک انجام می دهیم و این انالیز مبتنی بر یک نسخه دینامیکی و پویا از GTAP که یک مدل توازن کلی جهانی است می باشد (این مدل به منظور ثبت فعالیتهای مالیاتی مربوط به کالاهای وارداتی به کار رفته در تولید کالاها ی صادراتی چین و ویتنام تعریف شده و مورد اصلاح قرار گرفته است )، این مدل نمایش پیشرفته و دقیقی را در مورد تقاضاهای مصرف کنندگان از طریق یک اختلاف ثابت (در زمینه ی شکل عملی ) انعطاف پذیری ها (CDE) و یک منبع عرضه و تدارک ، ارائه می کند.

42
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
و این ارائه بر نقش تغییر پذیری فاکتور اشتراکی میان بخش های مختلف در زمینه ی معین کردن تولید و بازدهی صنعت تاکید دارد ،تفکیک محصولات در بین کالاهای داخلی و وارداتی و نیز تفکیک واردات بوسیله منطقه ی مبدا آنها امکان داد و ستد دو طرفه را در طبقه ای از دسته بندی محصولات فراهم می آورد که به سهولت جانشین سازی، در بین محصولات مربوط به نواحی و مناطق مختلف بستگی دارد.

43
تاثیر دستیابی چین به wto بر کشورهای شرق آسیا
این تئوری می گوید که مناطق اقتصادی تمایل دارند که در درجه نخست در دارای هایی که درون نظام اقتصادی داخل خود آنها واقع شده اند، سرمایه گذاری کنند و بخش کمتر، از سرمایه گذاری خارجی می باشد. دارای های مالی نشان دهنده ی تقاضاهایی در زمینه ی در آمدهای حاصل از سرمایه های غیر پولی (فیزیکی) می باشد.

44
منابع
اسفندیاری ، امیر،(1384)،ساختار سازمان تجارت جهانی،تدبیر
فکوری،محبوبه،(1387)،روزنامه ی دنیای اقتصاد ،یکشنبه 31 شهریور
www.kotiposti.net/nai_5/sh4_5/sh4_p_12.html
www.il mefa.ir/article-fa-40.html
www.transit pmo.ir/transit52-eco31a2-eco31a24-fa.html
www.sciencecenter.ir/index.php?newsid=2087

45

46

47

48

49

50
با تشکر از توجه شما
پایان


تعداد صفحات : 50 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود