تارا فایل

پاورپوینت تحلیل کتابخانه ملی چین


تحلیل کتابخانه ملی چین

این کتابخانه در سال ۱۹۰۹ به دست معمار سرشناس یورگن انگل تشکیل شد و بعد از انقلاب ۱۹۱۱ سرپرستی آن را آموزش و پرورش پکن در اختیار گرفت.
تاریخچه
 سَلَف کتابخانه ملی چین کتابخانه سلطنتی پکن بود که در ۱۹۰۹ تاسیس و در ۱۹۱۲ بر روی عموم گشوده شد. این کتابخانه در ۱۹۱۶ حق واسپاری قانونی انتشارات چین را به دست آورد و در ۱۹۲۸ کتابخانه ملی بی پینگ نام گرفت. اما پس از تاسیس جمهوری خلق چین،به کتابخانه پکن تغییر نام داد. این کتابخانه از  1987در مکاتبات بین المللی با نام "کتابخانه ملی چین" عنوان می شود تا اینکه در دسامبر ۱۹۹۸، هیئت دولت به این نام رسمیت بخشید.

پیشنهاد KSP Jürgen Engel Architekten در میان شرکت کنندگان مسابقه در سال 2003 انتخاب شد.
پس از تقریباً چهار سال، کتابخانه ملی چین در پکن روز سه شنبه ، 9 سپتامبر 2008 به طور رسمی افتتاح شده است.

معمار- مساحت- موقعیت
کارفرما:کتابخانه ملی چین
معمار:KSP Jürgen Engel Architekten
سطح زمین:80000 متر مربع
تکمیل:07/2008
خواندن صندلی ها: 2000
موقعیت
معرفی پروژه
کتابخانه ملی چین در غرب شهر پکن پایتخت چین قرار دارد. این کتابخانه با گردآوری آثار کتابخانه سلطنتی پکن در سال ۱۹۰۹ تاسیس شد.

این کتابخانه نه تنها صاحب یکی از بزرگترین مجموعه های غنی کتاب جهان ؛ بلکه بزرگترین مجموعه آثار زبانهای خارجی را نیز به خود اختصاص داده است. 
کتابخانه ملی چین در پکن سومین کتابخانه بزرگ جهان است . بخشهای جداگانه ساختمان سنت و نوآوری را ترکیب می کند. یک ساختمان پایه ای که مجموعه اسناد مکتوب تاریخی را در خود جای داده است .

علاوه بر کتابهای که از کتابخانه سلطنتی به ارث برد کتابخانه ملی زمان بازگشایی هم تعداد زیادی از انتشارات مهم را از طریق اهدا از دولت دریافت نمود که پایه ای برای مجموعه کتابخانه محسوس می شود.

پیشنهادات طراحی
در این طرح پیشنهادی گروه معماری KSP Jürgen Engel Architekten؛ 77000 متر مربع وسعت کتابخانه برای جای دادن کتابخانه ملی موجود در پکن طراحی کرده اند. این افزودنی جدید تقریباً 12 میلیون کتاب در خود جای می دهد و تخمین زده می شود روزانه 12000 نفر از آن استفاده کنند.

در طراحی کتابخانه موجود با افزودن قسمت دوم به ساختمان با کل فضای 80،000 متر مربع ساختمان قدیمی را حفظ کردند.
در این کتابخانه قرار است ساختمان قدیمی موجود که به عنوان یک بنای تاریخی محافظت شودو در این طراحی جدید سالم بماند و فقط با استفاده از پل های سبک به قسمت جدید متصل می شود.

قسمت دوم

اهداف و وظایف
کتابخانه ملی چین علاوه بر اینکه یک کتابخانه تحقیقاتی جامع و گنجینه ملی انتشارات داخلی محسوب می شود، مرکز تحقیقات و توسعه کتابخانه ها و شبکه های اطلاع رسانی کتابخانه ها نیز به شمار می رود. تهیه کتابشناسی ملی، نظام رده بندی چینی، اجرای توافقات رسمی فرهنگی و همکاری با سایر کتابخانه ها در داخل کشور و در سطح بین المللی از وظایف این کتابخانه است. کتابخانه مرکز ملی شماره استاندارد ملی پیایندها (آی.اس.اس.ان.) نیز محسوب می شود. حفظ و نگهداری مواد کتابخانه از اهداف این کتابخانه است. از این رو، کتاب های مهم و نادر به منظور حفظ و نگهداری مطلوب به ریزنگار تبدیل می شوند.
کتابخانه ملی چین مجوز تاسیس کتابخانه دیجیتالی چین را دریافت کرده و تاکنون گام های قابل توجهی در جهت نیل به این هدف برداشته است.

مراجعه کنندگان از طریق یک باغ با ترتیب هندسی و از طریق پله های گسترده ای که بین دو بخش ساختمان پایین قرار گرفته است ، وارد کتابخانه می شوند که به طبقه سوم منتهی می شوند.
مراجعه کنندگان منظره ای از کل کتابخانه و درون سازه فلزی گسترده ای دارد که سقف را پوشانده است را مشاهده می کنند.

کتابخانه ملی چین مولفه های معماری سنتی چینی را به خود اختصاص می دهد.
پایه های ساختمان ، قرارگیری ستون ها و سقف شناور عناصر سبکی است که در تاریخ ساختمان چین استفاده شده است ، که به طور معمول برای مهمترین ساختمان ها ، در بیشتر قسمت ها ساختمانهای عمومی اختصاص داشته است.
ستون ها

ساختمان جدید نه تنها با طراحی معماری بلکه از نظر محتوای آن به گذشته ، حال و آینده پیوند خواهد خورد.
قفسه های کتابخانه در داخل دیوارها در نظر گرفته شده است.

بررسی سطح های کتابخانه
این کتابخانه به چندین سطح تقسیم شده است: در اطراف پایگاه فضای بزرگی وجود دارد که شامل کتابخانه معاصر با اتاق مطالعه ، آثار مرجع و یک کتابخانه مرجع است ، سپس بالاتر از این سطح کتابخانه دیجیتال ، مترادف با آینده ، ارتباطات جهانی و شبکه است.
سطوح متفاوت "نمادی ساده از پیوند دادن گذشته ، حال و آینده ، به عنوان عناصر متکی به هم و به طور همزمان با هم ادغام می شوند ، به ضریب اطمینان طراحی کمک می کنند." این سطوح باعث می شوند ردیف کتاب ها با مناطق مطالعه متناسب باشند.

تقسیم بندی کتابخانه
طراحی سه جانبه کتابخانه، نماد گذشته، حال و آینده را به نمایش می­گذارد که شامل یک پایه ثابت ، یک بخش شیشه ای که هسته­ های ساختاری را پوشش می دهد و حجم فولادی قرار گرفته در بالای بخش شیشه ای می­ شود.
پایه­ های پوشیده شده از سنگ، بخش کتاب و اسناد را به نمایش می گذارند و از سنت­ های فرهنگی غنی چین به شمار می­ روند.

این ساخت و ساز جدید نه تنها با طراحی معماری آن، بلکه از لحاظ محتوای آن، گذشته، حال و آینده نیز خواهد بود. مفهوم بازگشت به کتیبه های تاریخی "Si Ku Quan Shu" نوشته شده توسط Emperor Quianlong (1736 – 1795) است.
یک آتریوم در مرکز طرح قرار دارد که نور طبیعی مرکز ساختمان را تامین می کند.

اطراف این کتابخانه معاصر است که در چندین سطح ساخته شده است که شامل یک اتاق مطالعه است که توسط مقدار زیادی نور غرق شده است.

برای ورود به این کتابخانه باید از پله ای وسیع ، عبور کرد که در شکاف بین پایه و سقف قرار دارد. از اینجا ، یک نمای کلی از کل کتابخانه در زیر ساختار فولادی کششی گسترده ای وجود دارد که سقف را تشکیل می دهد ، کتابخانه دیجیتال در آن قرار دارد.

پله ای وسیع

تا سال 1949 مجموعه ای کمی بیش از 1400000 جلد با 120 کارمند داشت.کتابخانه زیر نظر وزارت فرهنگ چین است و به صورت کتابخانه تحقیقاتی وسیعی وظایف کتابخانه را که در سراسر دنیا اجرا می کند.

ساختمان قدیمی موجود که به عنوان یک بنای تاریخی محافظت می شود، در معرض نابود بود و تنها با استفاده از پل های سبک به ساختمان جدید متصل شده است.

میزهای مطالعه به دو صورت انفرادی و دسته جمعی طراحی شده است. آتریوم مرکزی دارای میزمطالعه انفرادی و فضاهای کناری میزهای دسته مجمعی است.
انفرادی
دسته جمعی

این مجموعه از هر جهت قابل مشاهده است و در یک بنای شیشه ای در پایه ساختمان قرار دارد. در اطراف این کتابخانه معاصر ساخته شده است در چندین سطح شامل اتاق مطالعه است که توسط مقدار زیادی از نور پر شده است.
یکی از کتابخانه های موجود در فاصله بین پایه و سقف به وسیله بالا رفتن از پهنه گسترده ای از مراحل وارد شده است. از اینجا، یک نمای کلی از کل کتابخانه تحت ساختار فولاد کشش گسترده ای که سقف را تشکیل می دهد، که در آن کتابخانه دیجیتالی قرار دارد.

سازه بنا
در اکتبر 2006، به عنوان بخشی از یک رویداد جشن، ساخت و ساز فولاد 10،388 تن از کتابخانه ملی چین در پکن صورت گرفت. این مقدار وزن تقریبا برابر با وزن برج ایفل در پاریس است. برای بهینه سازی ساخت و ساز، ابتدا کار بر روی ساخت و ساز فولادی برای طبقه بالا صورت گرفت که در سطح زمین ساخته شد.
پس از تکمیل نصب، حفاری ساختمان زیر ساخت فولادی حفاری شد و کفهای زیرزمینی و هسته های ساختمان تا طبقه پنجم ساخته شد. در این هسته، ساخت و ساز فولاد تا ارتفاع نهایی 16.25 متر با استفاده از 24 نقاط دسترسی کنترل شده کامپیوتر کنترل شد.

ساخت فولاد با ابعاد 120 تا 105 متر و ارتفاع 10 متر، صورت گرفته است.
. پس از ساخت فولاد، ساختار پایه زمین کتابخانه به عنوان آجر کاری خام ساخته شد و کل ساختمان در مرحله نصب تکمیل شد.

کتابخانه جدید ارتفاع 27 متر را تشکیل می دهد.
قسمت شیشه ای بین پایه و سقف مخفف زمان حال و انتقال میراث تاریخی است. تاج کتابخانه با یک سازه سقف معلق ، که سالن مطالعه بزرگ 2000 صندلی و کتابخانه دیجیتال را تقریباً در خود جای داده است.
گذشته
حال
آینده

اسکلت فلزی با ابعاد 120 تا 105 متر و ارتفاع 10 متر دو طبقه کتابخانه را تشکیل می دهد.
پس از بالا کشیدن ساخت و ساز فلزی ، طبقه های زیر زمینی کتابخانه به صورت آجرکاری خام ساخته شد و کل ساختمان در مرحله اتصالات به پایان رسید.

کیفیت طراحی کلی کتابخانه ملی چین در مقایسه با نمونه­ های کشورهای همسایه به وضوح غیر معمول است و شکل جاری و شناور آن به دلیل پیروی نکردن از روش های معماری سنتی و قدیمی، آن هم در هوای مرطوب پکن این طراحی را چشمگیرتر کرده است.

موقعیت کتابخانه در تقاطع دو بزرگراه قرار دارد .

منبع
http://www.loginbrands.com/article/China-National-Library/100515
https://www.world-architects.com/en/ksp-jurgen-engel-architekten-frankfurt/project/chinesische-nationalbibliothek
https://www.archdaily.com/29856/national-library-ksp-engel-und-zimmermann-architekten
https://www.chinese-architects.com/en/ksp-jurgen-engel-architekten-frankfurt/project/national-library-of-china
https://www.ksp-architekten.de/index.php?id=70&L=4&project=335&img=6
https://divisare.com/projects/243010-ksp-jurgen-engel-architekten-national-library-of-china
https://library.razavi.ir/aqlibraries/fa/56173/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D9%86
https://www.loginbrands.com/article/China-National-Library/100515
https://sakhtemanonline.com/blog/national-library-of-china/


تعداد صفحات : 30 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود