تارا فایل

پاورپوینت آنالیز هتل 5 ستاره داریوش


یا لطیف

دانشجو:مهدی محمدی دانشکده هنر تبریز

آنالیز هتل 5 ستاره داریوش

هتل 5 ستاره داریوش

فهرست
فصل اول :ساختار کلی جزیره کیش
– تاریخچه
– موقعیت جغرلفیایی واقلیمی
-پوشش گیاهی
– تعداد هتلهای موجود

فصل دوم :مبانی نظری هتل



فصل سوم :هتل داریوش
– معرفی طراح ومالک
– موقعیت طرح در جزیره
– مساحت وتعداد طبقات

تاریخچه
 
جزیره بیضی شکل با مساحت 89.7  کیلومتر مربع و با طول 15.6  و عرض 7 کیلومتر ، در جنوب غربی بندرعباس و در میان آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
از تاریخ کیش در زمان پیش از اسلام اطلاعات دقیقی در دست نیست. تنها منبع قابل اعتنا در این زمینه نوشته های نیارخوس دریاسالار یونانی است که در سال 325 قبل از میلاد به فرمان اسکندر مامور شد سفری اکتشافی را در سواحل دریای عمان و خلیج فارس انجام دهد.
نوشته های نیارخوس دلالت برآن می کند که وی جزیره کیش یا اراراکتا را در قرن چهارم پیش ازمیلاد مورد بازدید قرار داده است.
مشخصاتی که وی ارایه می دهد با مشخصات جزیره کیش انطباق دارد. به طوریکه نیارخوس می نویسد در این جزیره بوستان ها و نخلستان های فراوانی وجود داشته است. در دوره هخامنشیان، کیش مرکز عمده صید مروارید بین النهرین و هندوستان بود و بازرگانان بزرگ دنیا به این جزیره رفت و داشتند.
آمد

تاریخچه
دوران عظمت و شکوفایی تاریخ کیش از قرن چهارم هجری، پس از وقوع زلزله در سیراف آغاز شد. پس از آن که بندر سیراف از رونق افتاد تورانشاه به کمک حکام محلی بنی قیصر در این جزیره بندرگاهی ایجاد کرد و به عمران و آبادانی آن همت گماشت و کیش را به مرکز عمده بازرگانی خلیج فارس تبدیل نمود. در دوره اتابکان فارس اهمیت کیش به حدی بود که والی خلیج فارس در این جزیره سکونت داشت و برتمام جزایر خلیج فارس و دریای عمان حکومت می کرد. طبق نوشته های سیاحان و تاریخ نویسان، در این دوره درآمد کیش بابت عشریه کشتی های تجاری مبالغ بسیار قابل توجهی بوده است.
از شواهد و قراین چنین پیداست که در عصر غزنویان، سلجوقیان، خوارزمشاهیان و مغول جزیره کیش در اوج شکوفایی و رونق و مرکز بازرگانی خلیج فارس بوده است. مورخینی نظیر قزوینی، فضل الله بن عبدالله شیرازی، ابن بطوطه و حمدالله مستوفی که در این دوره از کیش دیدن کرده اند همگی از عظمت، آبادانی و زیبایی کیش سخن گفته اند. بنابر نوشته های مورخین، نام کیش در دوره ایخانیان مغول پیوسته با اسامی ولایات معتبری چون بغداد، شیراز، بحرین و هندوستان آورده می شده و پیوسته پیشوند دولتخانه قبل از عنوان کیش ذکر می شده است. علاوه بر این، ویرانه های به جا مانده از شهر حریره در قسمت شمال جزیره نیز از عظمت جزیره کیش در آن دوران حکایت می کند.

جزیره کیش در سال 1912هجری
اهمیت استراتژیک کشور ما به عنوان شاهراه ارتباطی شرق و غرب و نیز موقعیت ویژه کیش در خلیج فارس همواره مورد توجه کشورهای دیگر بوده است. تحولات اقتصادی اروپا در سده های پانزدهم و شانزدهم میلادی، اروپایی ها و از جمله پرتغالی ها را متوجه بازارهای مشرق زمین نمود. در اوایل قرن شانزدهم میلادی پرتغالی ها به منظور تسلط بر بازارهای تجاری هندوستان، عربستان و ایران و با هدف گسترش قلمرو مستعمراتی خویش کشتی های جنگی و بازرگانی خود را به اقیانوس هند گسیل داشتند.

در سال 1912 هجری برابر با 1506 میلادی آلفونس آلبوکرک دریاسالار مستعمره جوی پرتغالی با ناوگانی شامل 14 ناو جنگی دریای عمان و خلیج فارس را درنوردید و پس از آن که مسقط و چند بندر دیگر را به آتش کشید در برابر شهر هرمزلنگه انداخت و از امیر هرمز و کیش خواست که خود را تسلیم و از شاه پرتغال اطاعت نماید. این درخواست پذیرفته نشد و پرتغالی ها هرمز و گمبرون را را تصرف کردند، سرنوشت کیش دگرگون شد و عصر انزوا و سکون آغاز گردید. علت این امر  این بود که اهمیت استراتژیک جزیره هرمز به واسطه قرار داشتن بر دهانه خلیج فارس از نظر پرتغالی ها به مراتب بیشتر از جزایر داخل خلیج فارس و از جمله جزیره کیش بود و هرمز می توانست وظیفه دفاع در مقابل یورش و مهاجمین دیگر را به شایستگی انجام دهد.

موقعیت جغرافیایی واقلیمی
پرتغالی ها تا دوره صفویه در کیش حضور داشتند و متاسفانه جز غارت و ویرانی اثر دیگری از خود بر جای نگذاشتند، تا این که بالاخره شاه عباس صفوی پس از فارغ شدن از جنگ عثمانی ها به آزاد ساختن بحرین، هرمز و کیش از تسلط بیگانگان همت گماشت.
با این همه هنگامی که در دهه سوم قرن هفدهم میلادی جزیره هرمز و دیگر جزایر و بنادر ایرانی خلیج فارس، به ایران بازگشت، نه تنها از اهمیت کیش بلکه حتی از اهمیت جزیره هرمز نیز کاسته شد و جای آن را موقعیت جغرافیایی واقتصادی قابل توجه بندر جدید التاسیس عباس گرفت. در این دوران کیش جزیره ای نیمه متروک و منزوی بود و حتی در دوره هایی به جایگاه دزدان دریایی خلیج فارس بدل شد.
کیش در دوران ناصرالدین شاه به عنوان تیول به قوام الملک شیرازی – یکی از ایل سالاران متنفذ فارس واگذار شد و او نیز آن را با مبلغ 25000 تومان به محمدرضا خان سطوت الممالک بستکی حاکم لنگه فروخت. جزیره کیش تا دوره پهلوی چندین بار خرید و فروش شد تا این که در سال 1340 خورشیدی دکتر منوچهر اقبال، این جزیره را به مبلغ 9 میلیون ریال از ورثه محمدرضا خان سطوت الممالک بستکی خریداری کرد.
در سال 1349 جزیره کیش مورد بازدید هیات های کارشناسی ایران و آمریکا قرار گرفت و با توجه به موقعیت جغرافیایی و استراتژیکی مناسب، به عنوان یک مرکز بین المللی توریستی –  تجاری مورد توجه قرار گرفت. به منظور جلب جهانگردان به این جزیره و تامین آسایش و رفاه آنان، در مهر 1351 سازمان عمران کیش به ثبت رسید.

موقعیت جغرافیایی واقلیمی
سازمان عمران کیش طرح منطقه توریستی جزیره کیش را با الگو قراردادن جزایر هاوایی و کرانه های جنوبی دریای مدینترانه، با هزینه زیادی آغاز کرد و تا پیش از انقلاب فاز اول آن را به همراه بخشی از فاز دوم به اجرا درآورد. با پیروزی انقلاب اسلامی روند فعالیت های سازمان عمران متوقف شد.
در اسفند ماه 1358 شورای انقلاب از حقوق و عوارض گمرگی در جزیره کیش عملا سرفصل جدیدی را در جهت شروع فعالیت های تجاری و رونق منطقه محروم جنوب کشور گشود. اما مشکلات سال های پس از انقلاب موجب شد که این لایحه قانونی تا سال ها به اجرا در نیاید. تا این که در تیر 1368 هیات وزیران در خصوص ورود و خروج کالا و نیز صادرات مجدد و تولید برای صادرات، جزیره کیش را  به عنوان منطقه کاملا آزاد تجاری – صنعتی ثبت و اعلام کرد و از این تاریخ به بعد فعالیت های اقتصادی مجددا در جزیره کیش شروع شد.
بالاخره در سال 1371 با تاسیس سازمان منطقه آزاد کیش این جزیره جانی تازه گرفت و دوران توسعه سریع کیش آغاز شد.
برای آنانی که در جست وجوی بقایایی از تاریخ کهنسال کشور ما هستند، برای دوستداران دریا، خشکی، طلوع و غروب، کیش حرفی برای گفتن دارد.
کیش در قرن های پنجم تا هفتم هجری در اوج آبادانی و رونق بوده است. علاوه بر شهادت مورخین و سیاحان ایرانی و عرب، وجود بقایای شهر تاریخی حریره گواه بر این است که کیش در دوره های ایلخانیان، تیموریان و اتابکان پارس، جزیره ای آباد، شهری زیبا و یکی از مراکز عمده تجاری منطقه بوده است.

موقعیت جغرافیایی
موقعیت جغرافیایی
جزیره کیش با‪ ۹۰کیلومترمربع مساحت در ‪ ۱۸کیلومتری کرانه های جنوبی ایران قرار دارد یعنی نزدیکترین فاصله آن تاخشکی حدود ‪ ۱۸کیلومتر است. این جزیره در ‪ ۳۰۰کیلومتری بندر عباس مرکز استان هرمزگان و در فاصله ‪ ۱۶۰۰کیلومتری تهران قرار دارد. طول جزیره کیش ‪ ۱۵کیلومتر در محور شرقی و غربی و پهنای آن ‪ ۷کیلومتر در محول شمالی و جنوبی است و تقریبا بیضی شکل است . چند جزیره دیگر در نزدیکی کیش هستند که نزدکترین آنها جزیره هندورابی ‪ ۲۸کیلومتر، فارور ‪ ۵۵کیلومتر، سیری ‪ ۸۷کیلومتر، ابوموسی ‪ ۱۷۷کیلومتر ، جزیره قشم ‪ ۲۲۵کیلومتر و چابهار ‪ ۶۷۵کیلومتر و بوشهر ‪ ۷۴۰کیلومتر و تا دوبی ‪ ۲۰۰کیلومتر فاصله دارد. کیش از طبیعت زیبا و منحصر بفرد برخوردار است ، سواحل آرام با ماسه های مرجانی و آب زلال دریا که شفافیت کم نظیر آن امکان مشاهده انواع آبزیان را در عمق چندمتری مقدور می سازد.

پوشش گیاهی
پوشش گیاهی مناسب کیش و سرسبزی و طراوت آن به ویژه در هفت ماه از سال چشم اندازی جذاب و تماشایی به آن می بخشد. از نظر پستی و بلندی جزیره کیش تقریبا مسطح است ، ارتفاع نسبی جزیره از سطح دریا ‪ ۳۲متر و مرتفع ترین نقطه آن که در شرق جزیره واقع است حدود ‪ ۴۵متر از سطح دریا ارتفاع دارد. از این رو جهت کرانه باشیب نسبتا ملایمی به دریا منتهی می شود.
جزیره کیش دارای ساختار مرجانی است ، جزایر مرجانی معمولا بر اثر گسترش انواع مرجان هاو مواد آلی دیگر برروی طاقدیس های گنبدهای نمکی و مواد آتشفانی تشکیل می شود. زلالی شگفت انگیز آبهای پیرامون کیش نتیجه طبیعی مرجانی بودن این جزیره است .

جزیره کیش دارای آب و هوای گرم و مرطوب است و متوسط دمای آن سالانه ‪۲۷ درجه سانتیگراد است ، تیر و مرداد گرمترین و دی و بهمن خنک ترین ماه های سال هستند. در اغلب ماههای سال سال میزان رطوبت نسبی هوا در جزیره کیش زیاد است و هوای شرجی آن تا ‪ ۹ماه ادامه دارد. میزان بارندگی در کیش کم و متغیر است و متوسط بارش ‪ ۱۷۰میلیمتر است که ‪ ۸۲درصد آن در زمستان، حدود ‪ ۱۰درصد در فصل پاییز و بقیه در دیگر فصول است . کیش در منطقه رویشی نیمه حاره ای جنوب ایران قرار گرفته است ،به همین دلیل وجه مشخصه آن رویش گیاهان مقاوم در مقابل خشکی است.این گروه از درختان با منطقه سازگاری جالبی دارند و برای جبران آب علاوه برریشه های اصلی و فرعی از ساقه نیز ریشه به زمین می فرستند تابه عنوان ریشه کمکی در جذب آب به بدنه اصلی درخت کمک کند. درختان " گز " و"کرت" "کهور"،" کنار"،" لور"، " گز" " نخل"، "گلهای کاغذی"، "اکالیپتوس" و "نخل زینتی" در کیش فروان و بسیار جذاب و دیدنی هستند.

 
– هتل های کیش
  
 
کیش به عنوان یکی از مهمترین مراکز گردشگری جمهوری اسلامی ایران بالاترین نرخ رشد هتل در کشور را به خود اختصاص داده است .

در کیش با همکاری و سرمایه گذاری بخش خصوصی ، بیش از 50 مرکز و مجتمع اقامتی شامل هتل ، هتل آپارتمان ، متل و مهمانسرا درحال فعالیت می باشند.

متلها و مهمانسراها

فصل :هتل بزرگ داریوش

نمای ورودی
نما در شب
نما در روز

موقعیت هتل داریوش در جزیره

همانطور که در تصویر صفحه قبل مشاهده می شود هتل در ضلع شرقی جزیره قرار دارد که در کنار ساحل مکان گزینی شده است.

نمای جنوبی

جبهه شرقی

امکانات ویژه
رستوران سرپوشیده و سرباز
فروشگاههای صنایع دستی
آمفی تئاتر واقع در دریا
امکانات ورزشی مانند زمینهای گلف و تنیس
اسکله تفریحی

مشخصات هتل
هتل بزرگ داریوش در زمینی به مساحت دوازده هکتار در سال هزارو سیصد و هشتاد و دو به بهره برداری رسید این هتل دارای 193 اتاق و سوئیت های یک و دو خوابه رو به دریا و فضای سبز شما گرامیان می باشد.
3 طبقه

خدمات زیر در هتل بزرگ داریوش انجام می شود :
استقبال و بدرقه در فرودگاه,صبحانه کامل, دسترسی 24 ساعته به اینترنت امکان استفاده از زمین تنیس و سالن بیلیارد,آبگیر مخصوص ماهیگیری, استخر رو باز مشرف به خلیج فارس,سالن آمفی تئاتر روباز بر روی دریا و سرپوشیده به ظرفیت 1000 نفر,سالن بدنسازی و نیز بازدید از پارک دلفینها و باغ پرندگان از امکانات این هتل بزرگ است.

DARUSH HOTEL
پارک دلفینها
باغ پرندگان

DARUSH HOTEL
سالن بیلیارد
رستوران سرپوشیده

تجهیزات

تزئینات

لیست قیمتها
1 تخته رو به باغ

لیست قیمتها
یک تخته روبه دریا

لیست قیمتها
2 تخته روبه باغ

لیست قیمتها
2 تخته روبه دریا

لیست قیمتها
سه تخته رو به دریا

سبک معماری
استفاده از المان های تاریخی و به کار بردن موتیف های ایرانی مربوط به دوران هخامنشی از دیگر ویژگی های حایز اهمیت این هتل است که آن را برجسته می سازد هتل داریوش این روزها به یکی از کانون های جذب گردشگر در کیش تبدیل شده و توانسته است پیوند زیبایی بین معماری و گردشگری ایجاد کند.عموم گردشگرانی که از این هتل بازدید کرده اند یا شبی را در یکی از اتاق های آن آسوده اند مجذوب نقوش برجسته و مجسمه ها و سر ستون هایی شده اند که پیش از هر چیز یاد آور معماری باشکوه گذشته ایرانی است.

مقایسه المانهای تخت جمشید وهتل داریوش
دروازه ملل تخت جمشید
ورودی هتل

نوع سر ستونها
سرستون
سر ستونهای هتل

نقش ونگارها

المانها
تخت جمشید
هتل

مالک هتل
شخصی است که در جهان هتلداری چهره ای موفق است و از معدود ایرانیانی است که توانسته خود را در میان هتلداران جهان مطرح کند . وی دارای بیش از 5000 تخت در جزایر قناری اسپانیا و چندین هتل و پارک مدرن در ایران است. او مهندس حسین ثابت است. متولد مشهد . نمی توانی سنش را حدس بزنی . یک پارچه انرژی است با حافظه ای قوی . شعر بلند عقاب دکتر خانلری را با شور و احساسی میهن پرستانه می خواند . در مشهد درس خوانده . نهج البلاغه را خوب می شناسد . از قرآن نمونه می دهد و به شش زبان زنده دنیا حرف می زند . او یک ایرانی مسلمان است که به ذره ذره این خاک اهورایی عشق می ورزد .

اتاق مدیریت
مدیر
مدیر
منشی
انبار
اتاقها

لابی
حسابداری
اتاق
کامپیوتر
پذیرش
صندوق
پول
واریز
محل رزرو
تلفن
مرکزی
اینترنت
دیاگرام 1

دیاگرام مجاورت سالن غذاخوری
جمع آوری
زباله

انبار

انبار
روزانه
ماهانه

انبار
اماکن
عرضه
غذا
سردخانه
آماده سازی
غذا
پخت
پخت
برنج
آشپزخانه
اصلی
رستوران
کافی شاپ
سرویس به
اتاقها
ضیافت
غذاخوری
کارکنان

GROUND FLOOR PLAN

فضای مطلوب(سرزندگی)
GROUND FLOOR PLAN

void
ستونهای بلند

FIRST FLOOR PLAN

PLAN THIRD FLOOR

سوئیت تیپ 1
سوئیت تیپ 1 :
3یا2 نفره
96 متر مربع
شمالی و جنوبی

سوئیت تیپ 2
سوئیت تیپ 2 :
125 متر مربع
شمالی
4یا5 نفره

اتاقهای تیپ 3
اتاقهای تیپ 3 :
تعداد در هر طبقه 28
ظرفیت 3 نفر
28متر مربع

اتاقهای تیپ 3 :
اتاقهای تیپ 3 :
تعداد در هر طبقه 28
ظرفیت 3 نفر
28متر مربع

اتاقهای تیپ 4 :
اتاقهای تیپ 4 :
تعداد در هر طبقه 2
ظرفیت 1 نفر
19.5متر مربع

اتاقهای تیپ 5 :
اتاقهای تیپ 5 :
تعداد در هر طبقه 2
ظرفیت 2 نفر
32متر مربع

اتاقها پشت به پشت هم می باشد
بیشتر اتاقها نور شمالی یا جنوبی
ویژگی بیشتر اتاقهای هتل:
صرفه جویی در لوله کشی

فضاهای ارتباطی
لابی
راهروها

مزایا ومعایب
مزایا
– مکانگزینی مناسب
-دارای هویت تاریخی
-تنوع فضا
-دارای عملکردهای مختلف
-مطابق بااستانداردها
-محوطه سازی مناسب

کم شدن عرض فضاهای ارتباطی
معایب
مزایا ومعایب


تعداد صفحات : 59 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود