تارا فایل

طرح جابربن حیان میوه های دانه دار


مشخصات
سازمان آموزش و پرورش
مدیریت آموزش و پرورش شهرستان
عنوان پروژه:
تهیه کنندگان :
پایه تحصیلی:
نام مدرسه:
سال تحصیلی:
معلم راهنما:

نتیجه گیری
میوه ها از جمله مهمترین گروه های غذایی در هرم راهنمایی غذایی می باشد، که سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی می باشد .اکثر میوه ها دارای دانه یا هسته هستند که بعضی از دانه ها برای بدن مفید و بعضی ها هم مضر هستند.

منابع:
کتاب فرهنگ نامه (کلید دانش).نویسنده یا ویراستار: محسن سالاری
کتاب دایره المعارف جامع تصویری .نویسنده : جولی فریز.ترجمه لاله جعفری.مدیر هنری : حسین یزلچیان
www.mivecity.com

سپاسگزاری
خدا را شاکریم که با ما قدرت فکر کردن و جست و جو کردن را آموخت.
با سپاس فراوان از پدر و مادر عزیزمان که در این تحقیق به ما کمک کردند و تمام امکانات را در اختیار ما قرار داده اند.
با سپاس فراوان از خانم ……… که در نوشتن دفترچه راهنما به ما کمک کردند.

تحقیق زمینه ای
میوه های دانه دار
بسیاری از میوه ها بسیار خوشمزه و مقوی و مغزی هستند اغلب از میوه ها منبع مفیدی از انرژی است فیبر موجود در پوست گوشت و گاهی دانه ی میوه ها به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
ظرف های دانه
پس از این که گل ها گرده افشانی کردند میوه ها به وجود می آید. برخی از میوه ها مانند خرمالو ، هلو و گیلاس فقط یک دانه ارند اما بیشتر میوه ها از جمله انجیر، انگور ، سیب و …. بیش از یک دانه دارند. پس از خشک شدن گل برگ ها باقی می مانند و میوه را در بر می گیرند.
مهمترین میوه های دانه دار در ایران عبارت اند از: سیب، گلابی، به ، زالزالک ، نیز متعلق به این گروه می باشند که گونه ی وحشی به شمار می رود و از اهمیت چندانی برخوردار نیست. این گیاهان همگی خزدار بوده و دارای گل های دو جنسی کامل هستند. میوه های دانه دار متعلق به تیره زیر تیره می باشند.
گلابی: برای جلوگیری از ناراحتی پروستات مفید است. پزشکان روسی به مردان توصیه می کنند گلابی مصرف کنند با مصرف کمپوت گلابی سه بار در هفته به میزان نیم لیوان قبل از غذا خود را در مقابل ناراحتیهای پروستات بیمه کنند . ملین مزاج است و شکوفه گلابی برای ورم چشم مناسب است.
انجیر: به صورت خشک و یا تازه می تواند کلسیم مورد نیاز بدن شما را تامین کند. انجیر برای بیخوابی مفید و کم خونی را رفع می کند برای یبوست و پوست و مو مفید است.5 گونه انجیر وجود دارد:1-انجیرسیاه: بسیار شیرین است و داخل صورتی رنگ. 2- انجیر کادوتا: گوشت بنفش رنگ و پوستی سبز رنگ دارد. 3- انجیر کالیمیرنا خارج سبز مایل به زرد و داخل آن کسر بایی و از بقیه بزرگتر است. 4- انجیر ترکی- قهوه ای: پوست بنفش و گوشت قرمز است. عطر ملایم و شیرین تر از دیگران است. 5- آدریاتیک یا سفید دای پوست سبز روشن و داخل ان صورتی است.
خرمالو
جزء میوه های ایران محسوب نمی شود و متعلق به چین و ژاپن است .طبع این میوه گرم است. این میوه نباید به صورت نارس مصر شود که باعث یبوست می شود و موجب اُفت فشار خون می شود. در هر 100 گرم خرمالو حدود 77 تا 127 کالری دارد. این میوه سبب کاهش شدت سرفه خشک می شود.
انگور
انگور ملین است و حاوی ویتامین C-A-K-E مواد معدنی مس، آهن ، منیزیم ، پتاسیم ، و… است. از دانه انگور هم استفاده می شود که روغن گرفته می شود هسته آن دارای آنتی اکسیدان قوی هستند. دارای مواد مغذی ویتامین E و اسید لینولئیک و فداتوتیدها است.
برگ مو دارای ساکارز و مواد نشاسته است. دم انگور دارای تانن و اسیدهای آلی است. قوره آن اسیدهای آلی مانند مالیک، فرمیک، اسید کلولیک و قند است.

میوه های دانه دار

فهرست مطالب
مشخصات 1
نتیجه گیری 2
منابع: 2
سپاسگزاری 2
تحقیق زمینه ای 3


تعداد صفحات : 6 | فرمت فایل : word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود