تارا فایل

طرح توجیهی رستوران سیار کره ای


بسمه تعالی

نام طرح :
طرح کسب وکار رستوران سیار کره ای
نوع طرح :
خدماتی  تولیدی 

تهیه کننده طرح :

تاریخ تهیه طرح : آذر ماه 1401

مشخصات کامل تهیه کننده
نام و نامخانوادگی: ……………………………………..
نام پدر: …………………………………………………….
شماره شناسنامه: ……………………………………
محل تولد: ………………………………………………
کد ملی: ……………………………………..
تاریخ و محل تولد : ……………………………………
سطح و رشته تحصیلی: ………………………………
آدرس پستی: ……………………………………………………………………………………………………………………………….
تلفن تماس (ثابت):………………………………….. تلفن همراه : …………………………………..

خلاصه طرح

موضوع طرح:رستوران سیار غذای کره ای
خلاصه فعالیت: تولید و توزیع غذاها و پیش غذاهای کره ای
ظرفیت اسمی تولیدات: 100 پرس غذا و 60 پرس پیش غذا در روز
نوع تولیدات: محصولات غذایی
تعداد شاغلین: 2 نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به ریال)
سرمایه گذاری کل طرح: 10،318،540،000
سهم موسسین از کل سرمایه گذاری: 100%
سرمایه گذاری ثابت: 4،946،000،000
سرمایه در گردش: 5،372،540،000
متوسط درآمد سالیانه: 48،000،000،000
متوسط سود ویژه: 23،205،000،000
دوره بازگشت سرمایه: حدود 5 ماه و 12 روز
نرخ بازدهی سرمایه: 192%

بخش 1 – کلیات کسب و کار
بیان مسئله:
امروزه به دلیل مشکلات اقتصادی، تعداد زیادی از افراد توانایی سفر به نقاط مختلف دنیا و امتحان کردن غذاهای کشورهای دیگر را ندارند، ازاین رو رستوران های خارجی داخل کشور می توانند طرفداران بالایی داشته باشند. در این طرح جزئیات راه اندازی یک رستوران غذاهای کره ای در شهر کرمان، با هدف ارائه غذاهای باکیفیت با قیمت مناسب به افراد با سطح درآمدی متوسط بررسی شده است.

1-1 : معرفی کسب و کار
رستوران ** درنظر دارد با استفاده از یک اتوموبیل ون به پخت و عرضه غذاهای کره ای بپردازد.
بوم کسب وکار
بخش مشتریان

ارتباط با مشتریان
تلفن
شبکه های مجازی
مراجعه حضوری
ارزش پیشنهادی
ارائه غذای کره ای باکیفیت بالا و قیمت مناسب
فعالیت اصلی
پخت و عرضه غذاها و پیش غذاهای اصلی
شرکای کلیدی
شرکت های تبلیغاتی
مراکز فروش و پخش مواد اولیه

کانال های توزیع
ون رستوران سیار

منابع اصلی
منابع مالی
مواد اولیه غذاها

جریان درآمد
فروش غذاها و پیش غذاهای کره ای

ساختار هزینه
هزینه نیروی انسانی
هزینه تجهیزات
هزینه مواد اولیه
هزینه بازاریابی و تبلیغات
هزینه انرژی

2-1 : معرفی محصول یا خدمت
محصولات رستوران ** شامل انواع غذاهای اصیل کره ای است. در جدول زیر نام محصولات رستوران قابل مشاهده می باشد.
ردیف
محصولات
غذای اصلی
1
جابچایه
2
جاجانگمیون
3
برنج کره ای
پیش غذا
1
واترملون

3-1 : تحلیل صنعت
تحلیل sowt:

فرصت ها
* نبود رستوران سیار غذای کره ای درحال حاضر

نقاط ضعف
* سرمایه محدود صاحبان طرح
* سابقه کوتاه موسسین در صنعت رستوران

تهدیدها
* شرایط اقتصادی نامناسب جامعه
* ورود سایر رستوران های سیار به بازار غذای کره ای
* عدم تمایل و شنلخت بخش زیادی از افراد جامعه نسبت به مصرف غذای کره ای
نقاط قوت
* قیمت مناسب و رقابتی نسبت به رقبا
* کیفیت بالای محصولات

بخش 2 – راه اندازی و سازماندهی کسب و کار

1-2 : نام واحد آتی
ردیف
نام پیشنهادی
1
رستوران کره ای گوگوریو
2
غذاکده کورش
3
غذاکده امین

2-2 : نوع شرکت
خدماتی  تولیدی 

3-2 : نوع ثبت حقوقی
با مسئولیت محدود  سهامی خاص  تعاونی سهامی عام  تضامنی 

4-2 : نوع محل کسب و کار شما چیست ؟
دفتر اداری  اتاق اداری / مراکز رشد  واحد تولیدی 

5-2 : محل استقرار دفتر شما کجاست؟
مرکز شهر  در حوالی مناطق مسکونی  حوالی مناطق و شهرک های صنعتی 
خارج از محدوده شهر  شهرک های صنعتی  …………….. 

6-2 : موسس یا مو سسین
ردیف
نام خانوادگی
مدرک تحصیلی
تخصص
زمینه های کاری و تجربه
1

2

3

4

7-2 : چه اشخاصی برای چه مسئولیتی در نظر گرفته شده اند؟
ردیف
پست سازمانی
تحصیلات
سابقه کار
توانمندی ها
منبع استخدامی
تعداد
حقوق (ریال)
1
سرآشپز
دیپلم
10 سال
آشپزی
آشنایی قبلی
1
120،000،000
2
صندوق دار و حسابدار
فوق لیسانس
10 سال
حسابداری
آشنایی قبلی
1
100،000،000

8-2 : نمودار سازمانی

بخش 3 – مدیریت خدمات (محصول)

1-3 : چه خدمات یا محصولاتی را می خواهید عرضه کنید ؟
ردیف
محصولات
غذای اصلی
1
جابچایه
2
جاجانگمیون
3
برنج کره ای
پیش غذا
1
واترملون

2-3 : پیشنهاد خاص شما در نوع خدماتی که ارائه می کنید چیست؟
امتحان کردن غذاهای مختلف در مناطق مختلف می تواند حس و حال اهالی آن محدوده را در ذهن ما ماندگار کند. رستوران کره ای از محبوب ترین رستوران هایی است که به تازگی در ایران شروع به فعالیت می کنند. رستوران های کره های موجود در ایران اغلب در مناطق ثروتمند نشین واقع شده اند و هزینه غذاهای ارائه شده توسط آن ها نسبتا بالا می باشد. وجه تفاوت رستوران کره ای سیار ** با سایر رستوران های کره ای قیمت مناسب غذاهای آن است و ازطرفی به دلیل سیار بودن رستوران، ساکنان همه ی نقاط شهر می توانند از غذاهای رستوران ** میل کرده و از آن لذت ببرند.
3-3: چه گام هایی در جهت توسعه خدمات شما ضروری است؟
رستوران ** درنظر دارد با ارائه غذای کره ای با طعمی به یاد ماندنی و کیفیت بالا همراه با قیمت مناسب اکثر مشتریان خود را به مشتری های وفادار رستوران تبدیل کند. کیفیت و قیمت رستوران ** به نحوی خواهد بود که رقبا به راحتی نتوانند با آن به رقابت بپردازند. از طرفی تهیه و طراحی خودرو مناسب برای رستوران در جلب توجه مشتریان نقش مهمی خواهد داشت، ازاین رو تهیه خودرو مناسب و طراحی آن نقش حیاتی در موفقیت رستوران خواهد داشت.
برآورد میزان تقاضای بازار

نام محصول
میزان بازار بالفعل سال قبل (پرس)
میزان بازار بالفعل سال جاری (پرس)
میزان بازار بالفعل یکسال آینده (پرس)
تعدیل بر مبنای تحقیق و مشاهده (پرس)
غذای کره ای
500،000
530،000
570،000
500،000

برآورد میزان تولید رقبا

مقدار
نام رقبا
میزان تولید سال قبل
میزان تولید سال جاری
میزان تولید یکسال آینده
تعدیل بر مبنای تحقیق و مشاهده
1-رستوران باربیکیو کره ای
120،000
120،000
125،000
125،000
2- کافه رستوران کره ای مهر و ماه
100،000
100،000
105،000
105،000
3- رستوران شب های کره
80،000
80،000
85،000
85،000
جمع کل
200،000
200،000
215،000
215،000

بخش 4 – مسائل حقوقی

1-4 : چه نوع موارد قانونی همانند مجوز و پروانه کسب باید انجام گیرند؟
پروانه کسب  مجوز تاسیس آموزشگاه  پروانه تولید ی وبهره بردار 
مجوز از شهرداری برای محل مجوز محیط زیست  مجوز نیروی انتظامی (اماکن) 
ثبت شرکت سایرموارد 

2-4 : چه نمونه هایی از ثبت حقوق اختراع ویا نمونه قابل مصرف را دراختیار دارید یا درخواست نموده اید؟
ثبت اختراع درداخل کشور  ثبت اختراع در خارج کشور 
مدت زمان ثبت:…………………………سال

3-4 : با چه مسائل قانونی ممکن است مواجه شوید ؟
پروانه آشپزی: سرآشبز استخدام شده موظف است نسبت به کسب پروانه آشپزی اقدام نماید.

پروانه بهداشت: برای دریافت مجوز رستوران سیار در ابتدا باید یک پروانه بهداشت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت شود.

کسب مجوز برای محل خودرو رستوران سیار: در صورتی که لازم باشد خودرو رستوران روبه روی مرکز خرید یا مکان نیمه خصوصی، استقرار دهید ، باید با مسئولین آن مکان هماهنگی های لازم را انجام دهید و در بعضی موارد مبلغی هم پرداخت کنید.اما فعالیت در پارکها و خیابان های عمومی معمولا بلا مانع است.

کسب مجوز اماکن : لازم به ذکر است که کسب مجوز اماکن نیز برای برقراری امنیت ماشین و خریداران، ضروری است.

بخش 5 – بازاریابی و تبلیغات

1-5 : مشتریان

1-1-5 : مشتریان شما چه کسانی هستند؟
مشتریان ما تمام افراد بالای 6 سال که سطح درآمدی متوسطی دارند و علاقه مند به خورد غذای کره ای می باشند را شامل می شود.

2-1-5 : ترکیب مشتریان شما چه گونه است؟ (سن، جنسیت، درآمد، شغل، شئونات خرید، مشتریان عام وخاص)
سن(سال)
جنسیت
درآمد
شغل
0-6
 6-12
 12-18
 18-28
 28-40
 40-50
 به بالا
زن 

مرد
کم
متوسط
زیاد
همه مشاغل

3-1-5 : آیا وابسته به عده قلیلی از مشتریان بزرگ هستید؟
بلی و آن گروه:  خیر

2-5 : عرضه

5-2-1 : خدمات یا محصولات خود را از چه طریق عرضه می کنید؟
مغازه  فروشگاه های زنجیره ای  شرکت  منزل شخصی  اینترنت  نمایشگاه  کاتالوگ و بروشور  CD  کارخانه غیره 

2-2-5 : چه چیزی در نحوه ارائه خدمات شما بهتر از نحوه عرضه رقبا می باشد؟
وجود امکان قرارگیری رستوران ** در سراسر شهر و هم چنین قیمت مناسب غذاهای آن، رستوران ** را نسبت به رقبا متمایز می کند.
3-5 : قیمت
1-3-5 : چه استراتژی را از نظر قیمت دنبال کرده و به چه علت دنبال می کنید؟
غذاهای رستوران ** نسبت به رقبا از قیمت کم تری برخوردار هستند، زیرا مشتریان این رستوران اقشار متوسط جامعه هستند و هدف رستوران ** چشاندن غذای کره ای به تعداد زیادی از ساکنان شهر می باشد.
قیمت پایین تر از رقبا،به دلیل سطح درآمدی مشتریان  همسان رقبا  بالا تر از رقبا، به دلیل :

2-3-5 : برآورد شما از قیمت ها چیست؟
باتوجه به قیمت رقابتی رستوران ** نسبت به رقبا، پیش بینی می شود عذاهای رستوران ** مورد استقبال مشتریان قرار بگیرد.
بازار دارد  بازار ندارد

4-5 : تبلیغات
1-4-5 : مشتریان چگونه از محصول /خدمات شما با خبر می گردند؟
روزنامه  تلوزیون  سینما  بروشور و کاتالوگ  تک برگ تبلیغاتی  اینترنت  پیامک  سایر موارد 

2-4-5 : چه تدابیری را ازنظر تبلیغاتی برنامه ریزی می کنید ؟
ردیف
نوع تبلیغات
زمان انجام آن
هزینه
1
تبلیغات در شبکه های مجازی
دی ماه 1401
50،000،000
2
تبلیغات محیطی
دی ماه 1401
70،000،000

6-5 : برنامه بازار و بازاریابی
1-6-5 : توصیف بازار (شامل بخش بندی بازار، بازار هدف، جایگاه خدمات)
بازار هدف مشتریان رستوران ** را کرمانیان بالای 6 سال که از وضعیت درآمدی متوسط به بالایی برخوردار هستند و تمایل به امتحان کردن غذاهای ملل دارند، تشکیل می دهند. این افراد معمولا در دهک های درآمدی 6، 7 و 8 قرار می گیرند. محل سکونت بازار هدف رستوران ** نیز در مناطق 2،3و6 و 10 شهرداری کرمان است. رستوران سیار ** درنظر دارد با استفاده از تبلیغات میدانی و دیجیتال و هم چنین قرارگیری ون رستوران در محل زندگی بازار هدف، آن ها را به مشتریان خود تبدیل کند.

2-6-5 : تحلیل رقبا
درحال حاضر رقبای رستوران سیار ** را، رستوران های کره ای با محل ثابت در شهر کرمان، تشکیل می دهند. در ادامه به معرفی 2 عدد از بهترین رستوران های کره ای کرمان پرداخته شده است.
رستوران کره ای باربیکیو: رستوران باربیکیو کره ای گنجایش حدود 150 نفر یکی از بهترین رستوران کره ای در کرمان است. این رستوران در حوالی دربند کرمان واقع شده است و از سال 1392 در حال فعالیت می باشد. قیمت منو غذاهای این رستوران بالا ارزیابی می شوند.
رستوران کره ای مهر و ماه: رستوران مهر و ماه یکی از معروف ترین رستوران های کره ای در کرمان است. قیمت منو این رستوران نیز بالا می باشد، لازم به ذکر است که کلیه متریال پخت و پز در این رستوران وارداتی است و همین موضوع باعث متفاوت بودن طعم غذاهای این رستوران شده است. این رستوران از سال 1395 و با ظرفیت 120 نفر کار خود را شروع کرده است.

بخش 6 – صورت های مالی

1-6- هزینه های ثابت

1-1-6- دفتر کار / کارگاه
ردیف
شرح
هزینه (ریال)
1
محل رستوران
0
جمع :
0

2-1-6- وسایل و تجهیزات
ردیف
شرح
تعداد
قیمت واحد
جمع (ریال)
1
میز رستورانی
5
30،000،000
150،000،000
2
صندلی رستورانی
20
5،000،000
100،000،000
3
خودرو ون
1
4،000،000،000
4،000،000،000
4
گاز رومیزی
1
100،000،000
100،000،000
5
ماکروفر
1
100،000،000
100،000،000
6
یخچال
1
150،000،000
150،000،000
7
ظروف سرو و پخت عذا
1
200،000،000
200،000،000
جمع:
4،800،000،000

3-1-6- هزینه های قبل از بهره برداری
ردیف
شرح
هزینه (ریال)
1
هزینه مجوزها
50،000،000
جمع :
50،000،000

4-1-6- هزینه های ثابت پیش بینی نشده
ردیف
شرح
هزینه (ریال)
1
اقلام پیش بینی نشده (2% از وسایل و تجهیزات)
96،000،000
جمع :
96،000،000

5-1-6- جدول هزینه های سرمایه گذاری طرح
ردیف
شرح
به نقل از جدول
هزینه (ریال)
1
دفتر کار / کارگاه
6-1-1
0
2
وسایل تجهیزات
6-1-2
4،800،000،000
3
هزینه های قبل از بهره برداری
6-1-3
50،000،000
4
هزینه های ثابت پیش بینی نشده
6-1-4
96،000،000
جمع هزینه های ثابت طرح :

4،946،000،000

2-6- هزینه های جاری (سرمایه در گردش)
6-2-1- مواد اولیه
ردیف
شرح
تعداد
قیمت واحد
جمع (ریال)
1
مواد اولیه بسته بندی یک ماه
1
900،000،000
900،000،000
جمع:
900،000،000
2-2-6 – سوخت و انرژی
ردیف
عنوان هزینه
مقدار تخمینی
مصرفی در سال
واحد مصرفی
هزینه هر واحد
(ریال)
هزینه سالانه
1
برق
400
کیلووات
10،000
4،000،000
2
آب
3000
متر مکعب
10،000
30،000،000
3
گاز
200
متر مکعب
15،000
3،000،000
جمع:
37،000،000
3-2-6- هزینه استهلاک
ردیف
شرح
ارزش دارایی
ضریب استهلاک
هزینه استهلاک (ریال)
1
میز رستورانی
150,000,000
5%
7,500,000
2
صندلی رستورانی
100,000,000
5%
5,000,000
3
خودرو ون
4,000,000,000
5%
200,000,000
4
گاز رومیزی
100,000,000
3%
3,000,000
5
ماکروفر
100,000,000
3%
3,000,000
6
یخچال
150,000,000
3%
4,500,000
7
ظروف سرو و پخت عذا
200,000,000
3%
6,000,000
8
اقلام پیش بینی نشده (2% از وسایل و تجهیزات)
96,000,000
3%
2,880,000
مجموع :
231,880,000

4-2-6- هزینه نگهداری و تعمیرات
ردیف
شرح
ارزش دارایی
ضریب نت
هزینه نت (ریال)
1
میز رستورانی
150,000,000
4%
6,000,000
2
صندلی رستورانی
100,000,000
4%
4,000,000
3
خودرو ون
4,000,000,000
4%
160,000,000
4
گاز رومیزی
100,000,000
1%
1,000,000
5
ماکروفر
100,000,000
1%
1,000,000
6
یخچال
150,000,000
1%
1,500,000
7
ظروف سرو و پخت عذا
200,000,000
1%
2,000,000
8
اقلام پیش بینی نشده (2% از وسایل و تجهیزات)
96,000,000
1%
960,000
مجموع :
176,460,000

5-2-6- هزینه حقوق و دستمزد
ردیف
پست سازمانی
حقوق ماهانه
حق بیمه کارفرما
(23 درصد)
جمع هزینه ماهانه
(حقوق و بیمه)
هزینه سالانه
(ماهانه * 12)
عیدی و سنوات
(3 ماه حقوق)
جمع کل سالانه
1
سرآشپز
120،000،000
27،600،000
147،600،000
1،771،200،000
360،000،000
2،131،200،000
2
صندوق دار و حسابدار
100،000،000
23،000،000
123،000،000
1،476،000،000
300،000،000
1،776،000،000
جمع :
3،907،200،000

6-2-6- بازاریابی و فروش

ردیف
شرح
هزینه (ریال)
1
چاپ و تکثیر تبلیغات
70،000،000
2
تبلیغات اینترنتی
50،000،000
جمع :
120،000،000

7-2-6- جدول هزینه های جاری طرح

ردیف
شرح
به نقل از جدول
هزینه (ریال)
1
مواد اولیه یک ماه
6-2-1
900،000،000
2
سوخت و انرژی
6-2-2
37،000،000
3
هزینه استهلاک
6-2-3
231,880,000
4
هزینه نگهداری و تعمیرات
6-2-4
176,460,000
5
حقوق و دستمزد
6-2-5
3،907،200،000
6
بازاریابی و فروش
6-2-6
120،000،000
جمع کل:
5،372،540،000

3-6- جدول پیش بینی هزینه های متغیر طی 5 سال آینده

1-4-درآمدها

1-4-6- تعداد محصولات / خدمات قابل ارائه

نوع محصول / خدمات
سال اول
سال دوم
سال سوم
سال چهارم
سال پنجم
جابچایه
20,000
20,000
25,000
25,000
25,000
جاجانگمیون
20,000
20,000
25,000
25,000
25,000
برنج کره ای
20,000
20,000
25,000
25,000
25,000
واتر ملون
15,000
15,000
25,000
25,000
25,000
مجموع
75,000
75,000
100,000
100,000
100,000

2-4-6- قیمت هر محصول (ریال)

نوع محصول / خدمات
سال اول
سال دوم
سال سوم
سال چهارم
سال پنجم
جابچایه
750,000
825,000
907,500
998,250
1,098,075
جاجانگمیون
750,000
825,000
907,500
998,250
1,098,075
برنج کره ای
600,000
660,000
726,000
798,600
878,460
واتر ملون
400,000
440,000
484,000
532,400
585,640

3-4-6- درآمد کل پیش بینی شده

نوع محصول / خدمات
سال اول
سال دوم
سال سوم
سال چهارم
سال پنجم
جابچایه
15,000,000,000
16,500,000,000
22,687,500,000
24,956,250,000
27,451,875,000
جاجانگمیون
15,000,000,000
16,500,000,000
22,687,500,000
24,956,250,000
27,451,875,000
برنج کره ای
12,000,000,000
13,200,000,000
18,150,000,000
19,965,000,000
21,961,500,000
واتر ملون
6,000,000,000
6,600,000,000
12,100,000,000
13,310,000,000
14,641,000,000
مجموع
48,000,000,000
52,800,000,000
75,625,000,000
83,187,500,000
91,506,250,000

6-5- اطلاعات 5 ساله صورتحساب سود و زیان ( ارقام به ریال )
اطلاعات 5 ساله صورتحساب سود و زیان ( ارقام به ریال )
شرح
سال 1
سال 2
سال 3
سال 4
سال 5
فروش خالص و درآمد ارائه خدمات
48,000,000,000
52,800,000,000
75,625,000,000
83,187,500,000
91,506,250,000
بهای تمام شده کالای فروش رفته و خدمات ارائه شده
26,250,000,000
26,250,000,000
40,000,000,000
45,000,000,000
48,000,000,000
سود ناخالص
21,750,000,000
26,550,000,000
35,625,000,000
38,187,500,000
43,506,250,000
هزینه های فروش ، اداری و عمومی
0
0
0
0
0
خالص سایر درآمدها و هزینه های عملیاتی
0
0
0
0
0
سود عملیاتی
21,750,000,000
26,550,000,000
35,625,000,000
38,187,500,000
43,506,250,000
هزینه های مالی
0
0
0
0
0
خالص سایر درآمدها و هزینه های غیر عملیاتی
0
0
0
0
0
سود قبل از مالیات
21,750,000,000
26,550,000,000
35,625,000,000
38,187,500,000
43,506,250,000
مالیات بر درآمد
1,957,500,000
2,389,500,000
3,206,250,000
3,436,875,000
3,915,562,500
سودخالص
19,792,500,000
24,160,500,000
32,418,750,000
34,750,625,000
39,590,687,500

1-5-6- اطلاعات 5 ساله گردش حساب سود و زیان انباشته ( ارقام به ریال )
اطلاعات 5 ساله گردش حساب سود و زیان انباشته ( ارقام به ریال )
شرح
سال 1
سال 2
سال 3
سال 4
سال 5
سود خالص
19,792,500,000
24,160,500,000
32,418,750,000
34,750,625,000
39,590,687,500
سود انباشته در ابتدای سال
0
3,958,500,000
8,790,600,000
15,274,350,000
22,224,475,000
تعدیلات سنواتی
0
0
0
0
0
سود انباشته در ابتدای سال – تعدیل شده
0
3,958,500,000
8,790,600,000
15,274,350,000
22,224,475,000
سود قابل تخصیص
19,792,500,000
28,119,000,000
41,209,350,000
50,024,975,000
61,815,162,500
تخصیص سود :

اندوخته قانونی
0
0
0
0
0
سایر اندوخته ها
0
0
0
0
0
سود سهام
(15,834,000,000)
(19,328,400,000)
(25,935,000,000)
(27,800,500,000)
(31,672,550,000)
سود تخصیص داده شده طی سال
(15,834,000,000)
(19,328,400,000)
(25,935,000,000)
(27,800,500,000)
(31,672,550,000)
سود انباشته در پایان سال
3,958,500,000
8,790,600,000
15,274,350,000
22,224,475,000
30,142,612,500

6-6- اطلاعات 5 ساله ترازنامه ( ارقام به ریال)
شرح
سال 1
سال 2
سال 3
سال 4
سال 5
دارائیهای جاری :
موجودی نقد
0
3,958,500,000
8,790,600,000
15,274,350,000
22,224,475,000
حسابها و اسناد دریافتنی تجاری
19,792,500,000
24,160,500,000
32,418,750,000
34,750,625,000
39,590,687,500
موجودی کالا
0
0

جمع دارائیهای جاری
19,792,500,000
28,119,000,000
41,209,350,000
50,024,975,000
61,815,162,500
دارائیهای غیرجاری :
دارائیهای ثابت مشهود
4,896,000,000
4,664,120,000
4,443,446,400
4,233,430,508
4,033,550,718
سرمایه گذاری های بلند مدت
0
0

سایر دارائی ها
0
0

جمع دارائیهای غیرجاری
4,896,000,000
4,664,120,000
4,443,446,400
4,233,430,508
4,033,550,718
جمع دارایی ها
24,688,500,000
32,783,120,000
45,652,796,400
54,258,405,508
65,848,713,218
بدهی های جاری :
حسابهای پرداختنی تجاری
0
0
0

0
حصه کوتاه مدت وام دریافتی
0
0
0

0
ذخیره مالیات
0
0
0

0
جمع بدهی های جاری
0
0
0
0
0
بدهی های بلندمدت:
حصه بلند مدت وام دریافتی
0
0

مجموع بدهی ها
0
0
0
0
0
حقوق صاحبان سهام :
سرمایه
4,896,000,000
4,664,120,000
4,443,446,400
4,233,430,508
4,033,550,718
سود انباشته
3,958,500,000
8,790,600,000
15,274,350,000
22,224,475,000
30,142,612,500
اندوخته ها
15,834,000,000
19,328,400,000
25,935,000,000
27,800,500,000
31,672,550,000
مجموع حقوق صاحبان سهام
24,688,500,000
32,783,120,000
45,652,796,400
54,258,405,508
65,848,713,218
جمع بدهی ها و حقوق صاحبان سهام
24,688,500,000
32,783,120,000
45,652,796,400
54,258,405,508
65,848,713,218

7-6- تحلیل های مالی (شامل تحلیل نقطه سر به سر، نرخ بازگشت سرمایه، نسبت های مالی ( جاری، ROI ، ROE ، نسبت بدهی ، حاشیه سود خالص و ناخالص) و ….)
محاسبه نسبت های مالی ( پس از کسر مالیات )
ارزش افزوده ناخالص
21,750,000,000
ارزش افزوده خالص
16,854,000,000
نسبت افزوده خالص سالیانه به کل سرمایه گذاری
163%
سرانه سرمایه ثابت
2,448,000,000
سرانه سرمایه گذاری
5,159,270,000
نسبت سود خالص به سرمایه ثابت
404%
مقدارNPV
5,146,008,333
مقدارNPV/I
5,146,008,333
میزان IRR در حالت عادی
92%
مقدار ROI
192%

7- ریسک ها ، مشکلات و مفروضات اساسی
1. ریسک های مربوط به خطرات و موارد ایمنی: به منظور کاهش این ریسک لازم است تمام موارد ایمنی در تجهیز ون رستوران رعایت شود و هم چنین تمام تجهیزات ایمنی مانند کپسول آتنشانی و جعبه کمک های اولیه در محل رستوران موجود باشد.
2. ریسک فاسد شدن مواد اولیه: به منظور کاهش این ریسک لازم است محل نگهداری شرایط لازم برای سالم نگه داشتن مواد اولیه را داشته باشد.
3. ریسک عدم فروش و عدم بازگشت سرمایه: با برنامه ریزی صحیح برای تهیه مواد اولیه و هم چنین کنترل هزینه ها و اجرای صحیح برنامه های تبلیغاتی تاحدودی می توان این ریسک را کاهش داد.

ماه دوازدهم
ماه یازدهم
ماه دهم
ماه نهم
ماه هشتم
ماه هفتم
ماه ششم
ماه پنجم
ماه چهارم
ماه سوم
ماه دوم
ماه اول

4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1
4
3
2
1

پیش بینی
تهیه طرح
1

اجرا

پیش بینی
خرید تجهیزات
2

اجرا

پیش بینی
طراحی خودرو
3

اجرا

پیش بینی
تجهیز خودرو
4

اجرا

پیش بینی
خرید مواد اولیه
5

اجرا

پیش بینی
تبلیغات
6

اجرا

پیش بینی
افتتاح رستوران
7

اجرا

9- برنامه زمان بندی اجرای طرح

17


تعداد صفحات : 30 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود