تارا فایل

طرح توجیهی تسهیلات 250 میلیون تومانی مجتمع بوم گردی




اقامتگاه بوم گردی
نمونه طرح توجیهی کامل اقامتگاه بوم گردی آماده دریافت می باشد. گردشگری فرصت های بسیاری را برای کسب و کارهای کوچک خانوادگی ایجاد می کند که بیشتر آن ها، روابط مستقیم و متقابل میزبان و مهمان را در خانه و املاک خانواده گردشگرپذیر در بردارند. این حضور و مشارکت از سوی خانواده، برای تجربه و رضایت گردشگر و همچنین برای توسعه پایدار مقصد و جامعه محلی، امری بسیار حیاتی است. یکی از کسب و کارهای کوچک گردشگری که از سال ۱۹۹۴ میلادی به جهانیان معرفی شده و در چند سال گذشته در ایران به شدت در حال توسعه است، ایجاد و توسعه اقامتگاه های بوم گردی است.
بر اساس اولین تعریف رسمی در سال ۲۰۰۲میلادی، اقامتگاه بومی یا اکولوژ امکانات اقامتگاهی گردشگری است که به معیارهای زیر پایبند است:
* حفاظت از محیط طبیعی و فرهنگی پیرامون؛
* ایجاد کمترین اثر بر محیط طبیعی اطراف اقامتگاه در هنگام ساخت آن؛
* استفاده از معماری و مصالح بومی و داشتن بافت فرهنگی و فیزیکی خاص با توجه و هم آهنگ با فرم، منظره و رنگ محیط؛
* استفاده از سیستم های آب رسانی پایدار و کاهش مصرف آب؛
* به کارگیری روش هایی برای بازیافت زباله های خشک و دفع دیگر انواع زباله بدون آسیب رسانی به محیط؛
* استفاده از انرژی های پایدار به روش های سنتی و به کار گیری انرژی های نو با استفاده از وسایل مدرن؛
* کار گروهی همراه با به کارگیری جامعه محلی؛
* ارائه کارگاه ها و برنامه های آموزشی ویژه کارکنان، گردشگران و مالکان اقامتگاه ها درباره چگونگی حفاظت و برخورد با محیط طبیعی و فرهنگی پیرامون؛
* همکاری با برنامه های تحقیقاتی در جهت برنامه ریزی توسعه پایدار محلی.
اقامتگاه بوم گردی نوعی از محل های اسکان برای مسافران است که بر خلاف هتل ها که ویژگی یکسانی دارند، دارای ویژگی خاص محیطی خود بوده و به نوعی اقامتگاهی بومی و محلی است که عمدتاً در خانه های قدیمی بازسازی شده و با شیوه ای که مطلوب برای مسافران باشد اداره می شوند. در این اقامتگاهها که تقریبا همگی آنها بصورت خانوادگی ارائه خدمات می کنند، سعی بر این است تا میهمانان با شیوه سنتی زندگی در آن محل خاص آشنا شده و از غذاهای محلی آنجا استفاده و در محیطی طبیعی سفر خود را به انجام برساند. برخی از آنان فعالیت های طبیعت گردی مکملی چون بیابان گردی، جنگل نوردی و گردشگری نجومی را نیز مکمل کار خود ساخته و خدمات کاملی را به مسافران خود ارائه می دهند. درواقع اقامتگاه بوم گردی اقامتگاهی برای گردشگران است که ساختار بومی خدمات، محصولات و فعالیت های گردشگری، ساختار محیطی بوم گرا، ساختار مالکیت و مدیریت خانوادگی و مشارکت جامعه بومی و در نهایت داشتن ساختارهای مناسب زیربنایی گردشگری، که ارکان و هسته های اصلی یک اقامتگاه است، آن را از دیگر الگوهای اقامتی مانند هتل ها و مهمان پذیرها متمایز می کنند.
اقامتگاه های بوم گردی در محیط های طبیعی با رعایت بالاترین سطح ممکن ضوابط زیست محیطی و به شکلی سازگار با معماری و سیمای طبیعی منطقه احداث شده و ضمن حداکثر تعامل با جامعه محلی، زمینه حضور و اقامت طبیعت گردان را با کیفیتی قابل قبول و تعریف شده در محیط های طبیعی فراهم نمایند.

الزامات و شرایط عمومی اقامتگاه های بوم گردی
* کلیه اقامتگاه های بوم گردی ضمن رعایت اصول فنی و مهندسی که تضمین کننده ایمنی ساکنان ساختمان ها هستند، با استفاده از مصالح بومی و با بهره بردن از حداکثر دانش بومی و هماهنگ با محیط طبیعی و فرهنگی پیرامون خود احداث شده و در طی مدت بهره برداری و توسعه اقامت گاه این شرایط بایستی تداوم داشته باشد.
* طراحی داخلی و خارجی کلیه اقامتگاه های بوم گردی باید با رویکرد بهره برداری از مبلمان و تجهیزات سنتی و بومی صورت گرفته تا ضمن تامین رفاه برای گردشگران، فرصت آشنایی و درک فرهنگی منطقه فراهم شود.
* در کلیه اقامتگاه های بوم گردی طرح های مشخصی در خصوص مدیریت و بازیافت پسماندها و استفاده بهینه از پسابها به اجرا در آیند، وجود اقامتگاه های بوم گردی نباید در هیج شرایطی به آلودگی زیست محیطی بستر پیرامون خود منتهی شود.
* کلیه شیرآلات اقامتگاه های بوم گردی باید از انواعی انتخاب شود که کاهش مصرف آب را به دنبال داشته باشند.
* نورپردازی اقامت گاه های بوم گردی باید ضمن تامین روشنایی مورد نیاز گردشگران، حداکثر صرفه جویی در مصرف انرژی داشته و حداقل آلودگی نوری را در منطقه ایجاد نماید.
* سیستم گرمایش و سرمایش اقامتگاه های بوم گردی باید ضمن تامین رفاه مسافران حداقل تاثیر منفی را بر محیط زیست منطقه داشته باشد و با رعایت اصول معماری بومی و دانش فنی روز، میزان نشت حرارتی در اقامت گاه های بوم گردی به کمترین حد ممکن برسد.
* استفاده از پوشاک بومی ضمن رعایت اصول بهداشتی و ایمنی برای کلیه کارمندان اقامتگاه های بوم گردی و همچنین رعایت اصول بهداشتی و پاکیزگی کلیه فضاهای اقامتگاه های بوم گردی براساس استاندارد های و ضوابط الزامی است.
* کلیه اقامت گاه های بوم گردی موظفند ضمن رعایت ذائقه گردشگران، خوراک و نوشیدنی های بومی را با استفاده از سفره آرایی بومی و رعایت اصول بهداشتی به گردشگران ارائه نمایند.
* حضور راهنمایان و بلدهای محلی و فراهم نمودن فرصت بازدیدی از سیمای طبیعی و بستر فرهنگی پیرامون اقامتگاه های بوم گردی توسط راهنمایان مورد تایید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کلیه اقامتگاه های بوم گردی الزامی است.
* با توجه به قرار گرفتن اقامتگاه های بوم گردی در محیط های طبیعی و به دور از مراکز امدادی، ضروری است کلیه اقامتگاه های ضمن شناسایی مخاطرات و حوادث مرتبط با فعالیت خود و ارائه آن به مراجع صدور مجوز طی گزارشاتی که هر دو سال یک بار مورد بازنگری قرار خواهد گرفت، اقدامات لازم را در خصوص مدیریت حوادث در محدوده جغرافیایی فعالیت خود(از جمله تعامل با نهادهای محلی امدادی، تامین تجهیزات امدادی در حد نیاز و مطابق گزارش مذکور و…) به انجام برسانند و همجنین کارمندن ملزم به اخذ گواهینامه معتبر کمک های اولیه و امداد از مراجع ذیصلاح هستند.
* آگاهی و پایبندی گردشگران به هنجارهای جامعه میزبان در کلیه اقامتگاه های بوم گردی ضروری است.
کارشناسان طبیعت گردی استان ها در تعامل با کارشناسان استاندارد سازی و معاونین گردشگری ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کلیه استان های کشور ناظر بر اجرای دستور العمل ابلاغی و بر عملکرد اقامتگاه های بوم گردی خواهند بود.
شایان ذکر است؛ روند رو به رشد بوم گردی در ایران و استقبال بی نظیر گردشگردان داخلی و خارجی از اقامتگاه های بومی، نشانگر این است که دست یافتن به اهداف افق ۱۴۰۴ گردشگری، نیازمند سرمایه گذاری ویژه در بخش گردشگری روستایی و عشایری است.
آنچه اکنون می تواند راهگشای مسیر توسعه پایدار گردشگری در ایران باشد، به رسمیت شناختن اقامتگاه های بوم گردی و توسعه آنها بر اساس استانداردها و ارکان یاد شده است.

معرفی طرح
اقامتگاه بوم گردی نوعی از محل های اسکان برای مسافران است که بر خلاف هتل ها که ویژگی یکسانی دارند، دارای ویژگی خاص محیطی خود بوده و به نوعی اقامتگاهی بومی و محلی است که عمدتا در خانه های قدیمی بازسازی شده و با شیوه ای که مطلوب برای مسافران باشد اداره می شوند.
در این اقامتگاهها سعی بر این است تا میهمانان با شیوه سنتی زندگی در آن محل خاص آشنا شده و از غذاهای محلی آنجا استفاده و در محیطی طبیعی سفر خود را به انجام برساند.

تفاوت اقامتگاه های بوم گردی با هتل و مهمانپذیر
اقامتگاه بوم گردی اقامتگاهی برای گردشگران است که ساختار بومی خدمات، محصولات و فعالیت های گردشگری، ساختار محیطی بوم گرا، ساختار مالکیت و مدیریت خانوادگی و مشارکت جامعه بومی و در نهایت داشتن ساختارهای مناسب زیربنایی گردشگری، که ارکان و هسته های اصلی یک اقامتگاه است، آن را از دیگر الگوهای اقامتی مانند هتل ها و مهمان پذیرها متمایز می کنند.
خدمات قابل ارائه
در این واحدها باید همه خدمات رنگ سنت داشته باشد. صندوقچه های قدیمی بجای قفسه های کتاب و لباس، جاجیم و گلیم بجای فرش و موکت، غذاهای محلی ، شب نشینی دور آتش بجای تماشای تلویزیون، دوشیدن شیر گاو، پختن نان و غیره از جاذبه های این محلها می باشد. هر چقدر سنتی تر باشید و ابداعات نوستالوژیک داشته باشید توفیق بیشتری در جذب مخاطبان خاص خواهید داشت.
همچنین می توان فعالیت های طبیعت گردی مکمل مانند بیابان گردی، جنگل نوردی و گردشگری نجومی را نیز ترکیب نموده و خدمات کاملی را به مسافران ارائه داد.

سابقه طرح در ایران
از یک دهه قبل واحدهای بوم گردی در برخی مناطق کشور به خصوص در استان اصفهان تشکیل شده که در آن موقع این واحدها بصورت امروز دارای شناسنامه نبودند. در دوسال گذشته ضوابط تشکیل این واحدها توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور تدوین گشته و از آن زمان ایجاد واحدهای بوم گردی شدت گرفته و در حال حاضر بیشتر از 500 واحد ثبت شده با این عنوان به فعالیت مشغول می باشند.
مکان اجرای طرح
روستاها و مناطق نمونه گردشگری، کویرها و مناطق جنگلی و همه روستاهای کشور که دارای جاذبه های تاریخی، فرهنگی و رفاهی می باشند گزینه مناسبی برای راه اندازی اقامت بوم گردی می باشند.
مجوز تاسیس
در حال حاضر برای تاسیس اقامت بوم گردی باید به کمیته طبیعت گردی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مراجعه نمود.

توسعه بوم گردی درآینده
اینروزها همه به دنبال یک جای دنج و متفاوت برای آخر هفته خود می باشند و در روزهای تعطیل مردم به دنبال فرار از زندگی ماشینی و پناه بردن به طبیعت هستند. بر همین اساس در چند سال اخیر صنعت بوم گردی در ایران از رشد قابل ملاحظه ای برخوردار شده است.
از سوی دیگر آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه ای برای گردشگران علی الخصوص خارجی جذابیتی وصف ناشدنی دارد.
همچنین بر اساس برنامه ششم توسعه که 20 میلیون گردشگر هدف برنامه می باشد توسعه اقامت گاه های بوم گردی در دستور دولت بوده و بر این اساس دولت برنامه های حمایتی برای تاسیس این واحدها در همه مناطق گردشگری و بافتهای تاریخی و روستایی را دنبال می نماید.

الزامات و شرایط عمومی اقامتگاه های بوم گردی
– کلیه اقامتگاه های بوم گردی می بایست ضمن رعایت اصول فنی و مهندسی که تضمین کننده ایمنی ساکنان ساختمان ها هستند ، با استفاده از مصالح بومی و با بهره بردن از حداکثر دانش بومی و هماهنگ با محیط طبیعی و فرهنگی پیرامون خود احداث شده و در طی مدت بهره برداری و توسعه اقامت گاه این شرایط بایستی تداوم داشته باشد.
– طراحی داخلی و خارجی کلیه اقامتگاه های بوم گردی باید با رویکرد بهره برداری از مبلمان و تجهیزات سنتی و بومی صورت گرفته تا ضمن تامین رفاه برای گردشگران، فرصت آشنایی و درک فرهنگی منطقه فراهم شود.
– در کلیه اقامتگاه های بوم گردی طرح های مشخصی در خصوص مدیریت و بازیافت پسماندها و استفاده بهینه از پسابها به اجرا در آیند، وجود اقاتگاه های بوم گردی نباید در هیج شرایطی به آلودگی زیست محیطی بستر پیرامون خود منتهی شود.
– کلیه شیرآلات اقامتگاه های بوم گردی باید از انواعی انتخاب شود که کاهش مصرف آب را به دنبال داشته باشند.
– نورپردازی اقامت گاه های بوم گردی باید ضمن تامین روشنایی مورد نیاز گردشگران ، حداکثر صرفه جویی در مصرف انرژی داشته و حداقل آلودگی نوری را در منطقه ایجاد نماید.
– سیستم گرمایش و سرمایش اقامتگاه های بوم گردی باید ضمن تامین رفاه مسافران حداقل تاثیر منفی را بر محیط زیست منطقه داشته باشد و با رعایت اصول معماری بومی و دانش فنی روز ، میزان نشت حرارتی در اقامت گاه های بوم گردی به کمترین حد ممکن برسد.

– استفاده از پوشاک بومی ضمن رعایت اصول بهداشتی و ایمنی برای کلیه کارمندان اقامتگاه های بوم گردی و همچنین رعایت اصول بهداشتی و پاکیزگی کلیه فضاهای اقامتگاه های بوم گردی براساس استاندارد های و ضوابط الزامی است.
– کلیه اقامت گاه های بوم گردی موظفند ضمن رعایت ذائقه گردشگران، خوراک و نوشیدنی های بومی را با استفاده از سفره آرایی بومی و رعایت اصول بهداشتی به گردشگران ارائه نمایند.
– حضور راهنمایان و بلدهای محلی و فراهم نمودن فرصت بازدیدی از سیمای طبیعی و بستر فرهنگی پیرامون اقامتگاه های بوم گردی توسط راهنمایان مورد تایید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در کلیه اقامتگاه های بوم گردی الزامی است.
انواع اقامتگاه های بوم گردی
بر اساس ضوابط تعریف شده این اقامتگاه ها به سه درجه تقسیم شده است. اقامتگاه هایی که تجهیزات و خدماتی بیش از حد ضوابط لازم را برای درجه بندی مصوب ارایه کنند و یا برای توسعه پایدار گردشگری اقدامات شاخصی انجام دهند طبقه ممتاز تعیین می شوند. در مشخصات این اقامتگاه ها ضمن تعیین ظرفیت واحدهای اقامتی برای هر یک از درجه ها اعلام شده است که در تمام اقامتگاه های بوم گردی باید طرح های مشخصی درباره مدیریت و بازیافت پسماندها و استفاده بهینه از پسابها به اجرا درآید.

حمایتها و مشوقها
ارائه تسهیلات بانکی تا سقف 100 میلیون تومان با تنفس 6 ماهه و بازپرداخت 5 ساله برای راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی، از مشوقهای سازمان برای این واحدها می باشد.
تسهیلات مذکور مشمول راه اندازی و بازسازی اقامتگاه های بوم گردی و نیز دفاتر خدمات مسافرتی خواهد شد که در حوزه طبیعت گردی فعالیت می کنند.
سرمایه گذاری مورد نیاز و درآمد انتظاری
برای راه اندازی یک واحد اقامتی با پنج اتاق حداکثر 200 میلیون تومان کافی می باشد. البته هزینه مربوط به مکان با توجه به اینکه در روستاهای مختلف، متفاوت می باشد منظور نشده است که می توان برای سالهای اول بصورت استیجاری در نظر گرفت. این سرمایه صرف آماده سازی واحد و خرید تجهیزات و ملزومات مورد نیاز، تبلیغات و سرمایه در گردش ماه های اول می باشد.
ظرفیت هر اتاق بطور متوسط 4 نفر بوده و با ضریب اشغال 50 درصد در طول سال می بایست آمادگی پذیرایی از بیش از 3600 نفر را در طول سال داشته باشید.
قیمت خدمات قابل ارائه وابسته به کیفیت واحد و خدمات قابل ارائه متغیر می باشد. بطور متوسط هزینه اقامت در این واحدها برای هر نفر در شبانه روز 70 هزار تومان می باشد. درآمد انتظاری از محل اقامت حدود 250 میلیون تومان در سال می باشد. علاوه بر این از محل رستوران، فروش صنایع دستی، لبنیات محلی، تورهای گردشگری در محل مانند اقامت در جنگل، کویر، دوچرخه سواری و غیره نیز درآمد خواهید داشت. برای کاهش هزینه ها و همچنین افزایش جذابیت واحد اقامتی خود بویژه برای گردشگران خارجی باید بسیاری از خدمات خود را از طریق افراد محلی ارائه دهید. مانند تهیه غذاهای محلی، لبنیات تازه ، پختن نان و خدماتی از این قبیل.
با یک برنامه ریزی صحیح و تبلیغات مناسب، برای بازگشت سرمایه اولیه به یکسال زمان نیاز داشته و از سال دوم از سود مناسب برخوردار می شوید.

خلاصه گزارش
مشخصات عمومی و سوابق ثبتی شرکت
ترکیب اعضاء هیئت مدیره
نام:
نام خود را وارد نمایید
مدیر عامل:
نام خود را وارد نمایید
موضوع فعالیت:
احداث اقامتگاه بوم گردی …………………..
رئیس هیئت مدیره:

تعداد اعضاء:

نایب رئیس هیئت مدیره:

تعداد اشتغالزایی مستقیم طرح:
13
نفر
عضو هیئت مدیره:

تاریخ و شماره ثبت:

هزینه های سرمایه گذاری طرح (میلیون ریال)
سرمایه ثبتی (هزار ریال):

سرمایه ثابت:
6.911
سرمایه فعلی(هزار ریال):

سرمایه در گردش:
338.2
نوع طرح:
ایجاد
کل سرمایه گذاری طرح:
7249
بخش اقتصادی:
گردشگری
سرمایه گذاری انجام شده:
0
مجوزهای فعالیت:

سرمایه گذاری مورد نیاز در بخش ثابت:
6.911

سرمایه گذاری مورد نیاز در بخش جاری:
5221.8

شاخصهای مالی و اقتصادی طرح
موضوع طرح
نرخ بازدهی داخلی:
69%
درصد
موضوع طرح :
احداث و بهره برداری از اقامتگاه بوم گردی
دوره بازگشت سرمایه :
2.52
سال
مبلغ تسهیلات دریافتی قبلی (هزار ریال):

فروش درنقطه سربسر در سال مبنا:
4407
میلیون ریال
بخش ثابت:
0
بخش جاری:

درآمد حاصله در سال مبنا:
9270
میلیون ریال
مبلغ تسهیلات درخواستی متقاضی (هزار ریال):

سود خالص در سال مبنا:
2647/8
میلیون ریال
بخش ثابت:

بخش جاری:
2.500.000
شرایط تسهیلات پیشنهادی کارشناس
مبلغ تسهیلات پیشنهادی بانک عامل (هزار ریال):

نرخ سود تسهیلات بخش ثابت:
6%
درصد
بخش ثابت:

بخش جاری:
0
نرخ سود تسهیلات بخش جاری:
6%
درصد
مبلغ تسهیلات پیشنهادی کارشناس (هزار ریال):

دوران مشارکت مدنی:
360
روز
بخش ثابت:
2,503,000
بخش جاری:
0
دوران انتظار فروش اقساطی:
12
ماه
محل تامین منابع طرح:

مدت زمان بازپرداخت تسهیلات بخش ثابت:
60
ماه

مدت زمان بازپرداخت تسهیلات بخش جاری:
60
ماه
محل اجرای طرح :
آدرس اقامتگاه بوم گردی خود را وارد نمایید…………………………….

ب

خلاصه گزارش

1-عنوان فعالیت:
مجتمع تفریحی و گردشگری بوم گردی ……………
2-ظرفیت :
5400 نفر در سال در بخش های مختلف
3-مجری طرح:
مجتمع بوم گردی ……………..
4-محل اجرا :
شهرستان ……..
5-اشتغال طرح :
13 نفر

6-سرمایه ثابت طرح :
6911
7-سرمایه گذاری کل طرح :
7249
8-میزان زمین طرح :
3500 متر مربع
9-میزان زمین بنا :
318 متر مربع
10-میزان تسهیلات مورد نیاز :
2503 میلیون ریال
11-نوع تسهیلات :
وام 4%
12-نقطه سربه سر جاری :
4407 میلیون ریال
13-مدت برگشت سرمایه :
2.52
14-نرخ بازدهی سرمایه :
69 درصد

بررسی فنی طرح :
توجه : کلیه اعداد به میلیون ریال و جمع به صورت گرد شده ریاضی است.
1- عنوان فعالیت :مجتمع تفریحی و بوم گردی
2- محل اجرای طرح :
استان : …………..
شهرستان : ……….

3- مشخصات متقاضیان :
الف: حقیقی
ردیف
نام و نام خانوادگی
نام پدر
شماره شناسنامه
تاریخ تولد
شماره ملی
1-
2-

ب: حقوقی
نام شرکت
نوع شرکت
شماره ثبت
محل ثبت
تاریخ ثبت

آدرس کامل پستی : یزد ………………. مجتمع بوم گردی و گردشگری …………………
آدرس پست الکترونیکی : brt.file@yahoo.comتلفن تماس : 09336653243 نمابر :
4-نوع فعالیت:
نوع فعالیت از نوع سرمایه گذاری و خدماتی است.
5-زمین
هزینه های زمین
متراژ (متر مربع)
هزینه واحد (هزار ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
3500
1000
3500

6- محوطه سازی و ساختمان سازی
هزینه های محوطه سازی و بهبود زمین
ردیف
شرح
زیربنا (m2)
هزینه واحد (هزار ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
خاک بردای وتسطیح
500
100
50
2
دیوار کشی به ارتفاع 1.5 متر و نرده
800
1000
800
3
فضای سبز
1000
50
50
4
ساختمان اداری
50
3000
150
5
اتاقهای اسکان مسافران
120
3000
360
6
پذیرایی و غذا خوری
100
2000
200
7
نمازخانه
30
2000
60
8
سرویس بهداشتی و حمام
18
2000
36
جمع :
1706

7-ماشین آلات و تجهیزات
هزینه تجهیزات
وسایل نقلیه

ردیف
شرح
تعداد
هزینه واحد
هزینه کل (میلیون ریال)
1
وانت تدارکات
1
240
240
2
خودروی سواری
1
250
250
3

0
جمع :
490

ماشین آلات

ردیف
شرح
تعداد
هزینه واحد(میلیون ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
ابزار و ادوات مکانیکی ( جعبه های ابزار و …)
1
30
30
2
تجهیزات ورزشی
10
1/5
15
3
ماهواره (خط اینترنت)
1
50
50
4
پنل های خورشیدی و آب گرمکن های خورشیدی
3
20
60
5
سایر هزینه ها
1
50
50
جمع :
205

تاسیسات اداری

ردیف
شرح
هزینه کل (میلیون ریال)
1
میز و صندلی اداری
60
2
لوازم سرمایش و گرمایش
20
3
پرینتر
10
4
مبل
20
5
سیستم حسابداری
30
6
کامپیوتر
30
7
تجهیزات وای فای WIFI
20
8
میز و صندلی برای واحد های اقامتی
40
9
سایر
70
10

جمع :
300

8-تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
تاسیسات

ردیف
شرح
تعداد
هزینه واحد (هزار ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
برق رسانی
1
40000
40
2
آب رسانی واجرا
1
30000
30
3
سوخت رسانی واجرا
1
20000
20
4
وسایل سرمایشی و ایمنی
2
44000
44
5
سایر

30000
30
جمع :
164

9-لوازم اولیه مورد نیاز هر بخش :

هزینه سالیانه مواد اولیه طرح

ردیف
شرح
مصرف سالانه (1000 کیلوگرم)
هزینه واحد (هزار ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
مواد غذایی مورد نیاز رستوران
2000
100
200
2
سایر
2000
200
400
جمع :
600/00
13-آب ،برق ،سوخت مصرفی:
مصرف سالیانه انرژی
ردیف
شرح
واحد
مصرف سالانه
هزینه واحد (هزار ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
آب مصرفی
M3
21000
3560
74/76
2
برق مصرفی
KW/h
19000
2300
43/7
3
سوخت نفت سفید
L
3000
3000
9
4
سوخت بنزین
L
1000
10000
10
جمع :
137/46
14-برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری:
تعمیر و نگهداری
ردیف
شرح
ارزش دارایی
نرخ
هزینه کل (میلیون ریال)
1
ساختمان و محوطه
1706
3%
51/18
2
تاسیسات
164
۴%
6/56
3
ماشین آلات
205
10%
20/5
4
وسایل نقلیه
490
10%
49
5
تاسیسات اداری
300
3%
9
جمع :
136/24

15-برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی :
هزینه سالیانه نیروی انسانی خدماتی
ردیف
شرح
تعداد – نفر
حقوق ماهیانه
هزینه کل (میلیون ریال)
1
مدیر داخلی مجموعه
1
25
350
2
کارگران رستوران
3
14
588
3
کارگران خدماتی و فضای سبز
2
14
392
4
تداراکات
1
15
210
5
کارمند دفتری
1
15
210
6
حسابدار
1
20
280
7
آشپز و استاد کار قسمت آشپزخانه
2
20
560
8
کارشناس IT
1
20
280
9
تاسیسات
1
20
280
جمع :
13

3150
حق بیمه سهم کارفرما
23%
724/50
جمع کل:
3874/50

تبصره : حقوق سالانه 16.4 ماهانه محاسبه می گردد (12ماه حقوق یک ماه مرخصی دو ماه پاداش و عیدی و 23 درصد حق بیمه سهم کارفرما)

16- برآورد هزینه ثابت و متغیر
-هزینه های سرمایه ای :
ردیف
شرح
هزینه کل (میلیون ریال)
1
مواد اولیه و نهاده ای تولید
600/00
2
حقوق و دستمزد
3874/50
3
هزینه نگهداری و تعمیرات
136/24
4
هزینه استهلاک
224/98
5
سوخت و انرژی
137/46
جمع :
4973
پیش بینی نشده
5%
248/66
جمع کل:
5221/8

-هزینه قبل از بهره برداری
ردیف
شرح
هزینه کل (میلیون ریال)
1
هزینه آموزش پرسنل
80
2
هزینه های تهیه طرح،مشاوره اخذ مجوز
69
3
هزینه راه اندازی و جاری آزمایشی
68
جمع :
217

جمع کل سرمایه گذاری ثابت
ردیف
شرح
هزینه کل (میلیون ریال)
1
زمین
3500
2
محوطه سازی و ساختمان
1706
3
ماشین آلات
205
4
تاسیسات
164
5
وسایل نقلیه
490
6
تاسیسات اداری
300
7
هزینه های قبل از بهره برداری
217
جمع :
6582
پیش بینی نشده
5%
329/10
جمع کل:
6911/10

17-برآورد سرمایه در گردش:

شرح
هزینه (میلیون ریال)
مواد اولیه
50/00
حقوق و دستمزد
276/75
سوخت و انرژی
11/5
جمع :
338/21

18-نحوه سرمایه گذاری کل
جمع بندی سرمایه گذاری طرح

شرح
هزینه (میلیون ریال)
سرمایه ثابت
6911/10
سرمایه در گردش
338/21
جمع :
7249

شرح
سهم متقاضی
تسهیلات بانکی
جمع کل

مبلغ
درصد
مبلغ
درصد

سرمایه ثابت
4492/2
65
2418/9
35
6911/1
سرمایه در گردش
253/7
75
84/6
25
338/2
جمع کل سرمایه گذاری
4746
2503
7249

19-برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
هزینه استهلاک

ردیف
شرح
ارزش دارایی
نرخ
هزینه کل (میلیون ریال)
1
ساختمان و محوطه
1706
5%
85/3
2
تاسیسات
164
۱۲%
19/68
3
ماشین آلات
205
20%
41
4
وسایل نقلیه
490
10%
49
5
تاسیسات اداری
300
10%
30
جمع :
224/98

20-هزینه جاری سالیانه :
ردیف
شرح
هزینه کل (میلیون ریال)
1
مواد اولیه و نهاده ای تولید
2448/88
2
حقوق و دستمزد
3874/50
3
هزینه نگهداری و تعمیرات
118/42
4
هزینه استهلاک
190/28
5
سوخت و انرژی
179/06
جمع :
6811
پیش بینی نشده
5%
340/56
جمع کل:
7151/7

22-قیمت فروش محصولات و خدمات:
میزان فروش طرح
شرح
تعداد نفرات
ارزش (ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
اسکان مسافران
5400
700000
3780
خوراک و پذیرایی
5400
500000
2700
صنایع دستی
3000
210000
630
گردشگری و بازدید از اماکن
5400
400000
2160
جمع :
9270

23-محاسبه نقطه سر به سر:
شرح
هزینه متغیر
هزینه ثابت
هزینه

مبلغ
درصد
مبلغ
درصد

مواد اولیه و نهاده ای تولید
600/00
100%
0/00
0%
600/00
حقوق و دستمزد
1356/08
35%
2518/43
65%
3874/50
سوخت و انرژی
109/97
80%
27/49
20%
137/46
هزینه نگهداری و تعمیرات
108/99
80%
27/25
20%
136/24
هزینه استهلاک
0/00
0%
224/98
100%
224/98
فروش
463/50
100%
0/00
0%
463/50
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری
0/00
0%
217/00
100%
217/00
پیش بینی نشده
211/36
85%
37/30
15%
248/66
جمع
2849/90

3052/44

5902/34

نقطه سر به سر تولید (میلیون ریال)
4407/43

27- کل سرمایه گذاری سرانه

شرح
هزینه (میلیون ریال)
سرمایه ثابت
6911/10
سرمایه در گردش
338/21
جمع :
7249

نحوه سرمایه گذاری کل
شرح
سهم متقاضی
تسهیلات بانکی
جمع کل

مبلغ
درصد
مبلغ
درصد

سرمایه ثابت
4492/2
65
2418/9
35
6911/1
سرمایه در گردش
253/7
75
84/6
25
338/2
جمع کل سرمایه گذاری
4746
2503
7249

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

ردیف
شرح
واحد
هزینه (میلیون ریال)
1
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری
4
54/25
2
هزینه های فروش و اداری و بسته بندی
5%
463/5
جمع :

517/75

پیش بینی مالی طرح

شرح
میلیون ریال
درآمد (فروش)
9270
قیمت تمام شده محصول
5221/8
سود ناویژه
4048/2
هزینه اداری و فروش
463/5
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری
54/25
سود ویژه قبل از کسر مالیات
3530/4

دوره بازگشت سرمایه (Payback Period, PBP)
دوره بازگشت سرمایه یک روش تقریبی برای مقایسه اقتصادی پروژه ها می باشد. در این روش هدف پیدا کردن دوره یا مدت زمانی است که دوره بازگشت سرمایه آن کوچک تر باشد، اقتصادی تر خواهد بود. دوره بازگشت سرمایه این طرح برابر 2.52 سال بدست آمده است.

شرح
میلیون ریال

سود ویژه قبل از کسر مالیات
3530/4

مالیات
882/6

نرخ مالیات
25%
سود پس از کسر مالیات (سود ویژه)
2647/8

استهلاک
224/98

جریان نقدی
2872/79

دوره برگشت سرمایه:
نرخ بازگشت داخلی (Internal Rate Of Return, IRR)
یکی از تکنیک های اقتصاد مهندسی به منظور ارزیابی اقتصادی بودن یک پروژه، نرخ بازگشت داخلی می باشد. در این روش نرخی که ارزش فعلی خالص دریافت ها معادل ارزش فعلی خالص پرداخت ها باشد، نرخ بازگشت داخلی محسوب می گردد.
نرخ بازگشت داخلی این طرح برابر69 درصد بدست آمده است و با توجه به حداقل نرخ جذب سرمایه در کشور ما که حدود 15 درصد در نظر گرفته شده است، می توان نتیجه گرفت که طرح در شرایط بررسی شده از نظر اقتصادی دارای توجیه نسبتاً خوبی می باشد.

دوره برگشت سرمایه
سال
2/52

ماه
30/28

نرخ بازدهی سرمایه (درصد)
69

جهت دریافت کاملترین طرح توجیهی با عنوان:

کاملترین و جدیدترین طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی+ NPV ویرایش 97 -98 ویژه دریافت تسهیلات 100 میلیون تومانی+ قابل ارائه به سامانه کارا و راه اندازی اقامتگاه بوم گردی متن زیر را مد نظر قرار دهید.

جهت دریافت طرح 100میلیونی با ایمیل brt.file@yahoo.com مکاتبه نمایید طرح کامل در کمترین زمان ممکن برای شما ارسال خواهد شد.

فهرست کامل در لینک زیر موجود می باشد.
https://goo.gl/SWyJEB

با تشکر

35


تعداد صفحات : 35 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود