ارتقای کارآفرینی در صنعت گردشکری روستایی در جهت توسعه پایدار منطقه ای
خلاصه
گردشگری، امروزه یکی از بزرگترین صنایع بشمار آمده و دارای سریعترین رشد ها می باشد. با رشد سریع گردشگری، تنوع محصولات و مقاصد گردشگری، بهمراه تقاضای رو به افزایش برای انواع جدید گردشگری، در جریان می باشد…
نزول روالهای مربوط به کشاورزی و مهاجرت افراد، همینطور کاهش سرمایه گذاری بهمراه توسعه اتحادیه اروپا توجهات را بسمت مناطق روستایی افزایش داده است. دلایل توسعه یک منطقه قابل زیست روستایی زمینه های محیطی، فرهنگی/ اجتماعی و اقتصادی می باشد. نگرشی یکپارچه برای توسعه مناطق روستایی با تاکید زیاد مطرح شده است زیرا بر روی جامعه، اقتصاد و محیط متمرکز بوده و بر مبنای همکاری و معاضدت بهمراه بکارگیری مناطق محلی بعنوان زمینه ای برای توسعه مداوم مناطق روستایی شکل گرفته است…
توسعه مناطق روستایی بطور فزاینده ای مستلزم کارآفرینی است، که بصورت یک نیروی مرکزی رشد و توسعه اقتصادی درنظر گرفته شده است. نقش گردشگری در توسعه مناطق روستایی اساسا از نوع اقتصادی بوده و می تواند به تداوم و بهبود کیفیت زندگی در مناطق روستایی کمک کند. گردشگری عموما متکی به شرکت های کوچک بوده، بنابر این نقش کارآفرینان گردشگری برای توسعه گردشگری روستائی می تواند مهم باشد. در میان کلیه بخش های اقتصادی، گردشگری شاید تنها موردی است که در آن بالاترین میزان اشتغال بخش کارآفرینی در تنظیم سیاست گذاری های پایدار بیش از همه مورد نیاز است. خصوصا در گردشگری روستایی، کارآفرینی با اهمیت فزآینده ای مواجه شده زیرا بعنوان یک قوه محرکه پشتیبان گردشگری روستایی دیده می شود…
خلاصه اجرائی
توجه بسوی مناطق روستایی بخاطر افول کشاورزی و مهاجرت خارجی افراد و همینطور کاهش تدریجی منابع مالی با توجه به توسعه اتحادیه اروپا افزایش یافته است. علاوه بر آن، رشد مورد نظر و گرایشات جدید مشاهده شده در صنعت گردشگری در سالهای اخیر حاکی از افزایش تقاضا برای گردشگری روستائی و گردشگری طبیعت شده است. دلیل اصلی آنکه چرا این تحقیق به بخش کارآفرینانه پرداخته است آن است که با رشد گردشگری، تنوع محصول گردشگری بهمراه افزایش تقاضا برای انواع فرآیندهای جدید گردشگری رخ داده است. همچنین، توسعه روستایی بطور فزاینده ای در معیت کارآفرینی است، که بعنوان یک نیروی محوری رشد و توسعه اقتصادی مطرح است. از آنجائیکه گردشگری خصوصا توسط موسسات کوچک شکل گرفته است، نقش کارآفرینان گردشگری می تواند عامل مهمی برای توسعه مناطق روستایی باشد…
این تحقیق در نظر دارد که شناخت اهمیت کارآفرینی در گردشگری روستائی را افزایش داده و روشهای جدیدی برای ارتقاء کارآفرینی در گردشگری، که می تواند مدد رسان توسعه پایدار محلی باشد، را شناسائی نماید. منطقه سودر اسلات سوئد، بعنوان یک مطالعه موردی انتخاب گردید زیرا یکی از مناطق متمرکز کشاوزی سوئد بوده و مشکلاتی مانند نزول کشاورزی و مهاجرت مردم محلی در آن مشاهده شده است…
برنامه ریزی استراتژیک بمنظور تشریح نقشی که گردشگری می تواند در اقتصاد و زندگی منطقه داشته داشته و منابع و سرمایه گذاریهایی که ممکن است برای توسعه این گردشگری مصرف شود. برنامه ریزی برای گردشگری نیازمند درگیر بودن شرکای اصلی و گروههای منطقه ای مانند کارآفرینان عرصه گردشگری، دولت محلی، مسئولین گردشگری و دفاتر دولتی است. بر این اساس، طرح استراتژیک نسبت به مشخص نمودن اهداف، برنامه های اجرایی توسعه و بازار یابی و گردآوری معیارهای ارزیابی اقدام می نماید…
مقدمه
رشد سریع تولید و مصرف جهانی به ایجاد تغییرات منفی در جهان مانند کاهش لایه ازن، تغییرات اقلیمی، تخریب سیستم های زیست محیطی و فقدان چرخه زیستی منجر شده است. بر این اساس مشخص شده است که مصرف و الگوهای تولید فعلی قابل دوام نیستند. در نتیجه، دولتها و بخش های خصوصی بدنبال راه حلهای اقتصادی هستند که به موضوعات تحصیل پایداری مانند کاهش ضایعات، کارآیی انرژی، جلوگیری از آلودگی و حفظ حیات وحش و میراث فرهنگی بپردازد…
درباره بخش گردشگری
گردشگری نیروی بالقوه ای را برای تاثیرگذاری بر روی فرهنگ، اقتصاد و محیط مقصد در اختیار دارد. این تاثیرات می تواند هم مثبت و هم منفی باشد. تاثیرات مثبت شامل ایجاد منافع، ایجاد اشتغال، کاهش مهاجرت روستایی و تشویق حفظ حیات وحش، تاریخ و فرهنگ کشور مقصد باشد. تاثیرات منفی گردشگری بخاطر تغییر محیط طبیعی، تخریب منابع طبیعی، آلایندگی و ایجاد ضایعات و همچنین اختلال در زندگی محلی و رسوم آنها بر روی آینده مناطق گردشگری چشمگیر می باشد. گردشگری با مدیریت ضعیف می تواند به پدیده ای که بنام " گردشگری نابود کننده گردشگری " شناخته می شود منجر شود. ثابت شده است که گردشگری بیش ازحد نه تنها یک فعالیت غیر پایدار محیطی، بلکه نوعی فعالیت اقتصادی اجتماعی است که تاثیرات مخربی بر روی دارائیهای اجتماعی و فرهنگی برجای می گذارد . محیط، بعنوان منبع اصلی محصولات گردشگری، باید برای رشد آینده گردشگری و توسعه اقتصادی حفظ گردد…
چگونه می توان کارآفرینی را در گردشگری روستایی برای توسعه پایدار منطقه ای تشویق کرده و بهبود بخشید؟
بمنظور جوابگویی به مسئله تحقیقاتی فوق، شناسایی فرهنگ و اقلیم کارآفرینی بهمراه موانع و فرصت های توسعه آن در منطقه سودراسلات ضروری می باشد. سوال مطرح شده در این زمینه آن است که چه شرایط، سیاست ها و استراتژیهای بنیادی برای تشویق و ارتقاء کارآفرینی مورد نیاز است؟ …
دیدگاه این تحقیق به توسعه کارآفرینی دربخش گردشگری روستایی و یکپارچگی آن با زمینه توسعه پایدار منطقه اشاره دارد. از آنجا که مورد انتخاب شده برای بررسی، عمدتا بصورت یک منطقه روستائی مشخص شده و طبیعت و فرهنگ آن بعنوان دارائی های این منطقه درنظر گرفته شده است، تحقیق بر روی شناسایی راههای تشویق و بهبود کارآفرینی روستایی بر مبنای زمینه های طبیعی/ فرهنگی متمرکز شده است…
محتوای تحقیق
فصل اول: این فصل به معرفی رساله مورد بحث می پردازد. سابقه موضوع مسئله، سئوال مورد پرسش، تحقیق و توجیه، قلمرو – محدوده و روش شناسی در این پژوهش ارائه شده است…
فصل دوم : فصل بعدی یک بررسی کلی علمی از مفاهیم مهم پژوهشی مانند گردشگری بصورت عمومی، تاثیرات گردشگری و مفاهیم و اصول گردشگری روستایی را ارائه می نماید…
فصل سوم : این فصل اطلاعاتی در مورد گردشگری و توسعه پایدار گردشگری روستایی و چارچوب سیاست گذاری برای توسعه روستایی را ارائه می نماید…
فصل چهارم : این فصل اطلاعاتی در مورد نظریه کلی کارآفرینی، سیاست گذاری کارآفرینی و بطور ویژه کارآفرینی در بخش گردشگری را ارائه می نماید…
فصل پنجم : این فصل به ارائه بررسی موردی در منطقه سودراسلات می پردازد و یک بررسی هم جانبه از منطقه با توانایی های بالقوه آن برای توسعه گردشگری طبیعی و روستایی را عرضه می دارد. همچنین، بعلت ویژگیهای منطقه، توان بالقوه آن برای کارآفرینی روستایی شناسائی می گردد…
فصل ششم : در این فصل یافته ها وتحلیل های تحقیق ارائه می گردد. موانع و فرصتها برای توسعه کارآفرینی و تحلیل سوآت در زمینه توسعه کارآفرینی در کنار اجرای سیاست ها و استراتژیهای ممکن عرضه شده است…
فصل هفتم : نتیجه گیری و پیشنهادات بر اساس یافته های تحقیق و تحلیلهای مرتبط در این بخش ارائه شده است…
طبیعت و توان بالقوه آن
تعریف
گردشگری یک فعالیت چند بعدی اقتصادی همراه با عناصر اجتماعی و محیطی مربوط بدان بشمار می آید. در سال 1991 سازمان گردشگری بین المللی (WTO) تعریف ذیل را پیشنهاد نمود: ..
گردشگری دربرگیرنده فعالیت های افراد در سفر و اقامت در محلی خارج از محیط معمول خود برای مدتی نه بیشتر از یکسال متوالی و برای تفریح، کسب و کار و سایر مقاصد است…
تقاضای فزاینده
تقاضا برای تفرج و گردشگری بسرعت در حال افزایش است. گردشگری جهانی بطور تقریبی معادل 4/7 درصد در سال 2000 رشد کرده، که بالاترین رشد در دوره تقریبی ده ساله بوده و قریب دو برابر رشد سال 1999 می باشد. براساس گزارش (WTO سازمان گردشگری جهانی) در سال 2000 قریب 50 میلیون سفر بین المللی بیشتر از سال 1999 صورت گرفته که تعداد کل سفرهای بین المللی را به حد نصاب 698 میلیون رسانده است. گردشگری حتی از خوشبینانه ترین پیش بینی ها بیشتر رشد کرده است. بر اساس گزارش پیش بینی دراز مدت WTO، تحت عنوان " گردشگری : چشم انداز سال 2020" ورود گردشگران تا سال 2010 از رقم یک میلیارد گذشته و تا سال 2020 به 56/1 میلیار نفر بالغ خواهد شد…
تاثیرات اجتماعی- فرهنگی
تاثیرات اجتماعی- فرهنگی گردشگری تاثیرات بر روی جوامع میزبان است که بطور مستقیم یا غیر مستقیم در معرض برخورد با گردشگری و صنعت گردشگری هستند. این تاثیرات زمانی که گردشگری تغییراتی را در رفتار و سیستم ارزش به بار آورده و در نتیجه هویت محلی را تهدید می کند رخ می دهند. علاوه براین، تغییرات غالبا در ساختار جوامع، روابط خانوادگی، سبک زندگی سنتی، مراسم و اخلاقیات ایجاد می شوند…
تاثیرات اقتصادی
در بحث گردشگری پایدار، ابعاد اقتصادی آن در قیاس با مسائل محیطی با توجه محدودتری روبرو می باشد. همانند سایر تاثیرات، این توسعه قابل توجه اقتصادی، هر دو نتایج منفی و مثبت را در بردارد…
براساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، 698 میلیون نفر، در سال2000 به کشورهای خارجی سفر نموده و بیش از 478 میلیارد دلار خرج کرده اند. برآورد گردشگری بین المللی بهمراه حمل و نقل مسافران به رقم 575 میلیارد دلار بالغ شده است که گردشگری را در شمار نخستین تجارت صادراتی جهان قرار می دهد ، بالاتر از تولید اتومبیل، مواد شیمیایی، فرآورده های نفتی و غذا. منبع WTTC…
تاثیرات منفی اقتصادی
در میان تاثیرات منفی اقتصادی گردشگری، هزینه های نهانی فراوانی وجود دارد که تاثیرات اقتصادی ناسازگاری بر روی جامعه میزبان خود می تواند داشته باشد. غالبا کشورهای غنی به نسبت کشورهای فقیر بهتر با گردشگری روبرو می شوند، درحالیکه کشورهای کمتر توسعه یافته به درآمد، اشتغال و بهبود کلی معیارهای زندگی ناشی از گردشگری نیازمندترند. دلایل این مورد انتقال سهم بزرگی از منافع گردشگری از کشور میزبان و عدم شمول کسب و کار و تولیدات محلی است…
تاثیرات مثبت اقتصادی
اصلی ترین اثر مثبت اقتصادی گردشگری مرتبط با جذب سرمایه خارجی، کمک به درآمد دولت و ایجاد اشتغال و فرصت های شغلی در کنار تشویق سرمایه گذاریها برای زیر ساخت ها و کمک به اقتصاد محلی است…
گردشگری روستایی
این مسئله مطرح شده که گردشگری در مناطق روستایی اصطلاح مناسب تری از گردشگری روستایی است، زیرا برخی عوامل تفریحی در مناطق روستایی مانند پارک های اختصاصی، ممکن است در مقیاس و خصوصیتی باشند که به پیرامون مناطق روستایی وابسته نباشد. بهرحال در این مورد سئوالی که مطرح می شود آن است که مشخص گردد که از واژه " روستایی" چه منظوری داریم. تعریف "روستایی" هم از نظر مقیاس و هم بصورت فلسفی از یک کشور تا کشور دیگر متفاوت است…
مفهوم توسعه پایدار
توسعه پایدار نخستین بار توسط کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه، که گزارش براندتلاند را در سال 1987 بعنوان " توسعه ای که نیاز های فعلی را تامین کرده، بدون آنکه بر سر توانایی نسل های آینده برای دستیابی به نیاز های خود سازش کند" تعریف گردید. بر این اساس، پنج اصل اساسی مورد شناسائی قرار گرفت : ایده برنامه ریزی و سیاست گذاری کلی، اهمیت حفظ جریانات ضروری زیست محیطی، نیاز به حفظ میراث و تنوع زیستی انسانها، توسعه بشکلی که بهره وری بصورت دراز مدت برای نسل های آتی قابل دوام باشد، دستیابی به توازن بهتر عدالت و فرصت های میان ملت ها…
مفهوم گردشگری پایدار
مشابه مفهوم توسعه پایدار، مفهوم گردشگری پایدار با رشد مواجه بوده است به صورتی که براساس نظر سازمان جهانی گردشگری این مفهوم بدین صورت تعریف شده است: …
" پاسخگویی به نیازهای فعلی گردشگری و منطقه میزبان درحالیکه فرصت های آینده را حفظ و ارتقا دهد. هدف این است که کلیه منابع بنحوی هدایت و مدیریت شود که نیازهای اقتصادی، اجتماعی و زیبایی شناختی را بوجود آورده در حالی که عزت فرهنگی، فرآیندهای ضروری زیست محیطی، تنوع محیطی و نظامات تامین کننده حیات همچنان حفظ شود "…
گردشگری و توسعه پایدار روستائی
گردشگری روستایی بخشی از یک زمینه بزرگتر است، توسعه پایدار روستائی. تصوری وجود دارد که گردشگری روستایی می تواند متضمن منافعی برای مردم، اقتصاد و محیط مناطق روستایی و در عین حال منطبق با سایر وضعیت های زندگی روستایی باشد…
توسعه جامعه مدار. توسعه روستائی باید برمبنای توجهات و درگیری جوامعی که در منطقه زندگی می کنند شکل گیرد. عبارت جامعه منظور همه مردمی است که در یک منطقه فرضی زندگی می کنند. آنها بعنوان مقوله های مرتبط با زیربنای توسعه پایدار بحساب می آیند…
آلفرد مارشال (1842-1924) اولین کسی بود که بطور رسمی نیاز کارآفرینی را برای تولید تشخیص داد. او بر این عقیده پافشاری می کند که چهارعامل در تولید وجود دارد: زمین، کار، سرمایه و سازمان…
درباره تعریف وظایف کارآفرینانه، کارآفرینان و همه نظریه پردازان بجز شومپتر ریسک پذیری را مورد خطاب قرار می دهند. کارآفرینی کانتیلون خطر را بعنوان نتیجه خرید در قیمت مشخص و فروش در قیمت نامشخص در نظر می گیرد. کارآفرینی سی خطر را با تامین سرمایه شخصی خود می پذیرد در حالیکه کارآفرینی مارشال ریسک تجاری همراه با فعالیت های شرکتی را مخاطب قرار می دهد . شومپتر ریسک پذیری را از فعالیت های کارآفرین مستثنی می نماید…
انگیزه ها
یکی از قدیمی ترین تعاریف در زمینه انگیزه کارآفرینی نیاز به دستیابی است.
مک کللند (19539) دریافت که مردمی که از نظر نیاز به دستیابی در سطح بالائی قرار دارند به نسبت کسانی که از نظر نیاز به دستیابی در سطح پائین تری هستند به تغییرات در زمینه فرصت های اقتصادی حساس تر هستند. این حساسیت آنها را به پیگیری این فرصتها و شروع یک کسب و کار هدایت می کند…
انگیزش دیگر کارآفرینی نیاز به استقلال است. بر این اساس مشخص شده است (اگن 1962) که کارآفرینان قادر به پذیرفتن سلطه نبوده و در پی استقلال از آن هستند…
از زمان برگزاری اجلاس در شهر ریو در سال 1992، نقش کسب و کار و صنعت در دستیابی به توسعه پایدار بطور فزآینده ای مورد توجه سیاست گذاران در سراسر جهان واقع شده است. کسب و کار و صنعت بعنوان عامل تخریب محیط زیست و در همان حال بخش مهمی از راه حل ها برای مشکلات زیست محیطی در نظر گرفته شده است…
کارآفرینی در گردشگری
کارآفرینی در گردشگری اهمیت روزافزونی یافته است. گردشگری با درک اینکه کسب و کارهای کوچک، مراحل راه اندازی و ابتکارات رشد کننده، سهم مهمی را در صنعت گردشگری بعهده دارند، تحت تاثیر قرارگرفته است…
انواع تشکیلات گردشگری
دربخش گردشگری خصوصی، سه نوع تشکیلات قابل شناسائی است:
کسب و کارهای شخصی یا خانوادگی، فعالیت در مقیاسی به نسبت کوچک، غالبا درون یا در نزدیکی خانه، با سرمایه گذاری اندک و عمدتا با استفاده از کار شخصی. چنین موسساتی می توانند به آسانی تصمیم گیری کرده و با تغییرات تجاری مقابله کنند. لکن ممکن است افزایش سرمایه گذاری را برای مخارج مهم و حفظ تغییرات در "اقلیم" بازارها، مقررات، سیستم مالیات، وغیره، که آنها در آن کار می کنند، را مشکل یابند…
شرکت کوچک با حداکثر بیست و پنج کارمند معمولا بوسیله یک خانواده یا تعداد کمی از افراد که بصورت محلی متمرکز شده اند اداره می شود. آنها به منطقه محلی خود وفادار بوده براین اساس افراد محلی را بکار گرفته و از امکانات محلی استفاده می کنند…
شرکتهای بزرگتر، که معمولا چندین نوع امکانات را در اختیار دارند، نه تنها در آن منطقه، بلکه در محدوده های مختلف دارای بطور مثال زنجیره ای از هتلها، رستورانها یا آبهای معدنی می باشند…
کارآفرینی اجتماعی
کارآفرینی اجتماعی را می توان بصورت "پذیرش ریسک در زمینه مورد علاقه عموم" تعریف نمود. کارآفرینان اجتماعی بسادگی دارای تمرکز متفاوتی می باشند. بجای ایجاد کسب و کار، آنها سازمانها، موسسات و برنامه هایی را می سازند که برروی نیازهای عمومی متمرکز است…
منطقه سودراسلات بطور کامل بواسطه ویژگیهای مناطق روستائی آن شناخته می شود. مناطق روستائی بیش از نیمی از سوئد را تشکیل می دهند. این منطقه دارای بسیاری از دارائی های فرهنگی و طبیعی بوده که آنها را می توان بصورت یک امکان بالقوه برای توسعه کارآفرینی روستائی در نظر گرفت…
منطقه سودر اسلات به بازدیدکنندگان خود مجموعه بزرگی از جاذبه های طبیعی مانند مناطق ییلاقی با پوشش گیاهی و جانوری ( دریاچه ها وعلفزارها) تا سواحل ماسه ای را عرضه می دارد. فعالیت ها ی این منطقه شامل دوچرخه سواری، پیاده روی، ماهیگیری، تماشای مناظر، قایفرانی، تماشای پرندگان، گلف و غیره است. این منطقه از نظر میراث فرهنگی نیز با جاذبه هایی مانند قلعه ها ، کلیسا ها ، جشنواره های فرهنگی، موزه ها ، خانه های بزرگ و غیره غنی است…
مقامات محلی نقشی بسیار مهم در بهبود کارآفرینی بوسیله تقویت زیرساختها، بازاریابی منطقه و بهبود آموزش بازی کنند. آنها همچنین از عملکرد های مدیریتی، اجرائی و هماهنگی سود می برند. شهرداریهای محلی همینطور در فعالیت های فرهنگی و تفریحی ارتقاء کسب و کار محلی دخیل هستند. …
فدراسیون تشکیلات اقتصادی خصوصی در کشور سوئد (Forestagarns (Riksorganisation (FR) یک سازمان غیر دولتی برای مالکین کسب و کارها و کارآفرین ها می باشد. هدف کلی FR، بهبود اقلیم برای کارآفرینان از طریق کاهش مالیاتها، قوانین کمتر، مقررات کمتر، شرایط رقابتی بهتر، بازارهای بهتر برای سرمایه گذاری اقدامات جدید، و بازار موثر کار است…
اطاق بازرگانی، بخش عمده خصوصی برای تشکیلات اقتصادی کوچک و متوسط است. اطاقهای بازرگانی از طریق حق عضویت و هزینه خدمات تامین مالی شده و عضویت در آن داوطلبانه است. در کشور سوئد دوازده اطاق بازرگانی وجود دارد. اطاقهای بازرگانی برای هدایت و شبکه سازی در سطح مناطق، ملی و بین المللی مهم هستند…
رابطه کارآفرینی گردشگری و توسعه پایدار منطقه ای را می توان بوسیله این ملاحظات که کارآفرینی نیروی بالقوه ای را دارد که بصورت مثبت بر روی زمینه های اقتصادی، فرهنگی اجتماعی و محیطی یک منطقه تاثیر گذارد بحرکت واداشت…
عنوان " بهترین حامی طبیعت " سیستمی از درجه بندی گردشگری محیطی است که اخیرا بوسیله هیات گردشگری سوئد در همکاری با مجمع گردشکری و سفر سوئد ایجاد گردید. جامعه بین المللی گردشگری محیطی TIES گردشگری محیطی را بعنوان سفر مسئولانه به مناطق طبیعی که به حفظ ساکنین بومی و تامین سلامت مردم محل مدد رسان است تعریف کرده است…
بهبود فرهنگ و حال و هوای کارآفرینانه
بمنظور ایجاد یک فرهنگ کارآفرینانه، نویسنده، توسعه گرایش مثبت نسبت به کارآفرینی را پیشنهاد می کند، که یک پیش شرط است تا افراد شرکتهای بیشتری را تاسیس نمایند. از آنجائی که کارآفرینی محیط مناسبی نیاز دارد، برخورد با تشریفات کمتر و حمایت عملی بیشتری از مناطق مختلف باید ارائه گردد. خط مشی ها برای افزایش عرضه کارآفرینان بیشتر و افزایش تقاضا برای کارآفرینی می تواند حال و هوای کارآفرینانه را بهبود بخشیده و به فعالیت های کارآفرینانه سرعت بخشد . همچنین، توسعه گرایش و فرهنگ کارآفرینانه می تواند از طریق آموزش و برنامه های کارآموزی حاصل گردد…
دستیابی به منابع مالی
کارآفرینان روستائی برای خلق کسب و کارهای جدید یا گسترش موارد فعلی نیازمند منابع مالی هستند تا در وضعیت رقابتی باقی مانده و رشد کنند. بر این اساس یکی از سخت ترین مشکلاتی که آنها با آن روبرو هستند دستیابی به اعتبارات مالی است. حمایت های اعتبارات مالی توسط سرمایه های پولی متهورانه امکان پذیر است و با توجه بدین موضوع تشویق شرکت های سرمایه گذاری متهورانه در سرمایه گذاری در تشکیلات اقتصادی محلی توسط ایجاد طرحهای تجاری مناسب ضروری است…
این نظریه شماری از موضوعاتی که به پرسش تحقیق وابسته بود را تشریح کرده و آشکار ساخت. با گسترش گردشگری، تقاضای افزایش یافته برای انواع جدید گردشگری مانند گردشگری روستائی بوجود آمده است. نقش گردشگری در توسعه روستائی در اصل از نوع اقتصادی بوده و برای توسعه روستائی حائز اهمیت است. از آنجا که گردشگری عمدتا متضمن تشکیلات کوچک اقتصادی است، ضرورت نقش کارآفرینان گردشگری برای توسعه گردشگری روستائی محرز می باشد و بنابراین، تشویق و ترویج کارآفرینی منجر به توسعه مناطق روستائی خواهد شد. این نکته مشخص شده است که گردشگری باعث ایجاد فرصت های جدید برای صنعت می شود. حتی کسب و کارهائی که بصورت مستقیم درگیر گردشگری نیستند می توانند از طریق ارتباط نزدیک با امکانات گردشگری منتفع شوند، بعنوان مثال غذاهای محلی را می توان بعنوان بخش از عرضه گردشگری محلی بکارگرفت. گردشگری روستایی می تواند به گسترش کسب و کارهای تکمیل کننده (خدمات پذیرائی، خدمات میهمانداری، فعالیت های تفریحی، هنر ها / صنایع دستی و غیره) کمک نماید…
فهرست مطالب
خلاصه 1
خلاصه اجرائی 2
مقدمه 3
درباره بخش گردشگری 3
محتوای تحقیق 4
طبیعت و توان بالقوه آن 5
تقاضای فزاینده 6
تاثیرات اجتماعی- فرهنگی 6
تاثیرات اقتصادی 7
تاثیرات منفی اقتصادی 7
تاثیرات مثبت اقتصادی 7
گردشگری روستایی 8
مفهوم توسعه پایدار 8
مفهوم گردشگری پایدار 8
گردشگری و توسعه پایدار روستائی 9
انگیزه ها 10
کارآفرینی در گردشگری 10
انواع تشکیلات گردشگری 11
کارآفرینی اجتماعی 11
بهبود فرهنگ و حال و هوای کارآفرینانه 13
دستیابی به منابع مالی 13
15