تارا فایل

haccp بستنی 34 اسلاید


برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

1. توصیف فرآورده:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

جدول توصیف فرآورده بستنی
نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم:
نام و امضای تایید کننده: تاریخ تایید:

2. فرآیند تولید:
این برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد

تهیه کننده: تائیدکننده:
تاریخ: تاریخ:

3. شناسایی و ارزیابی مخاطره ها و تعیین CCPs

جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره در مراحل تولید بستنی در شرکت…

جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره در مراحل تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره در مراحل تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

تنظیم فرآیند بصورت

جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره در مراحل تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی

شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی

CCP3
CCP2
CCP1

CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت … شناسایی شد.
CCPs که در فرآیند تولید بستنی در شرکت … شناسایی شد.(ادامه)

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…(ادامه)

برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت…(ادامه)


تعداد صفحات : 34 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود