تارا فایل

پروپوزال RFP تدوین برنامه راهبردی در شهرداری تهران


((فرم پیشنهادی طرح تحقیق))

مشخصات مجری

* نام و نام خانوادگی مجری:
* تحصیلات مجری:
* سوابق مطالعاتی تحقیقاتی مجری:

همکاران طرح تحقیقاتی:
ردیف
نام و نام خانوادگی
مدرک تحصیلی
رشته تحصیلی
1

2

3

4

5

عنوان پروپزال:
تدوین برنامه راهبردی
سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

1. طرح مسئله(تعریف و اهمیت موضوع)

مقوله فرهنگ و هنر از مهمترین موضوعات مورد اهتمام جمهوری اسلامی است. تا بدان جا که رهبر کبیر انقلاب ،فرهنگ را مبدا همه خوشبختیها و بدبختیهای ملت و هنر را دمیدن روح تعهد در انسان ها دانسته اند.
همچنین مقام معظم رهبری در مورد فرهنگ می فرمایند:" فرهنگ مایه‏ى اصلى هویت ملتهاست. فرهنگ یک ملت است که مى‏تواند آن ملت را پیشرفته، عزیز، توانا، عالم، فناور، نوآور و داراى آبروى جهانى کند. اگر فرهنگ در کشورى دچار انحطاط شد و یک کشور هویت فرهنگى خودش را از دست داد، حتى پیشرفتهایى که دیگران به آن کشور تزریق کنند، نخواهد توانست آن کشور را از جایگاه شایسته‏یى در مجموعه‏ى بشریت برخوردار کند و منافع آن ملت را حفظ کند."
و برای همین تاکید می کنند:" فرهنگ، نسبت به بقیه ى بخشهاى جامعه، براى این که کسانى – اهل نظر و اهل فکر – بنشینند و حقیقتاً علاج جویانه و روشن بینانه و حکیمانه مسائل فرهنگ جامعه را بررسى کنند، اولویّت دارد."
به همین منظور هر سازمان و مجموعه ای که می خواهد در حوزه فرهنگ فعالیت کند ،می بایست با توجه به اهمیت این موضوع و تاکیداتی که در سندهای راهبردی نظام از جمله سند چشم انداز بیست ساله بر مسائل فرهنگی شده است بر روی موضوعاتی مانند:
* ترویج فرهنگ و هنر نشات گرفته از تعالیم اسلام و ارزش های انقلاب
* ارتقا سطح پایبندی مردم به اصول و ارزشهای اسلامی، انقلابی و انسانی
* الگو سازی و تولید و توزیع خدمات و اثار مطلوب فرهنگی و هنری
* فرهنگ سازی و استفاده از رسانه ها به منظور تقویت و ریشه دار کردن آن
و … سرمایه گذاری صحیح و منطقی کرده و با برنامه ریزی دقیق به سمت تحقق مواردی از این دست حرکت کند.
سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، به عنوان بازوی فرهنگی شهرداری در شهر تهران که جمعیتی نزدیک به ده میلیون نفر دارد، وظیفه بسیار مهمی در جهت تبیین و اجرای سیاست های فرهنگی و ایجاد زمینه رشد و ارتقای فرهنگ شهروندان در تمامی زمینه ها و ارائه اثار مطلوب هنری به آنها بر عهده دارد.
به همین منظور این سازمان به مانند دیگر سازمان ها و شرکت ها نیازمند برنامه ریزی استراتژیک است.چرا که راهبردها حرکت دهنده توانایى هاى سازمان و تعیین کننده راههاى رسیدن از وضع موجود به وضـع مـطـلوب را بـیـان مـى کـنـنـد. از طریق راهـبردها در واقع چیستى ، چرایى و چگونگى اقدامات اسـاسـى سـازمـان مشخص مى شود و فضاى فکرى ، کارى و فرآیندهاى تصمیم ساز ى و تصمیم گیرى آن مورد توجه قرار می گیرد.
هنگامی مدیران نیازمند برنامه های استراتژیک هستند که بین وضع موجود آنها و وضع مطلوب فاصله معنی داری وجود داشته باشد.و این گویای آن است که استراتژی های موجود نتوانستند ما را به آنچه در اهداف اولیه تاسیس سازمان بیان شده اند، رهنمون شوند و یا اهداف جدید تعریف شده نیازمند برنامه هایی هستند که تحقق آنها را تضمین کنند.
تهیه و تدوین استراتژی برای سازمان های خدماتی و فرهنگی از اهمیت بیشتری برخوردار است.چرا که اگر در سازمان تولیدی و صنعتی اهداف کمی و نسبتا مشخص و قابل سنجشی وجود دارد، اما در سازمان فرهنگی ،تهیه و تدوین اجزای برنامه ریزی استراتژیک دشوارتر می شود.
مفاهیمی مانند فروش، سود، رقابت و … در یک سازمان فرهنگی معانی متفاوتی خواهند داشت. معانی ای که برخی از آنها در قالب موضوعات مورد اهتمام فرهنگی در بالا ذکر شد.و لذا برای انجام گام های برنامه ریزی استراتژیک که به ترتیب عبارتند از :
1) بررسی وضع موجود که شامل بررسی ماموریت ها، اهداف، استراتژی ها و خط مشی های سازمان در حوزه فرهنگ و هنر می شود و جایگاه فعلی سازمان فرهنگی و هنری را در عرصه فهنگ شهر تهران مشخص می کند.
2) تعیین نقاط قوت و ضعف داخلی و فرصت ها و تهدیدات محیطی و انتخاب فاکتورهای استراتژیک SWOT در شرایط جاری
3) تجدیدنظر و تعریف ماموریت ها و رسالت های فرهنگی و فلسفه وجودی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و اهداف جدید فرهنگی و هنری
4) تولید و ارزیابی استراتژی های موجود
5) انتخاب بهترین استراتژی
6) اجرا و ارزیابی برنامه های استراتژیک ، بودجه و رویه های عملیاتی مورد استعمال که می بایست متضمن سه شرط اساسی باشد. که در حقیقت مدل خلاصه تر شده برنامه ریزی استراتژیک و نشات گرفته از نظرات دیوید هست.
شرط اول موفقیت به چگونگی تشکیل زنجیره ارزش ساز سازمان مربوط می شود. عملکرد سازمان (ارزش ایجاد شده و هزینه آن) برآیند عملکرد مجموعه ای از فعالیتها و زیرفعالیتها (مانند تهیه، تولید، بازاریابی، توزیع، فروش، نیروی انسانی، تبلیغات، مالی و اداری، تحقیقات، برنامه ریزی، روابط عمومی و غیره) است، که هر یک از آنها دارای ساختار اقتصادی و تکنولوژیکی خاص خود می باشند. این فعالیتها به عنوان منابع ایجاد ارزش و مزیت های رقابتی بطور مستقیم یا غیرمستقیم، مشهود یا نامشهود با یکدیگر مرتبط هستند. یعنی عملکرد (میزان هزینه و ارزش ایجاد شده) هر یک از این فعالیتها متاثر از نقش و عملکرد فعالیتهای دیگر نیز می باشد.
بنابراین، استراتژی بنگاه برای تحقق شرط اول از یک طرف تابع میزان کارایی و اثربخشی هر یک از فعالیتها و از طرف دیگر تابع میزان هماهنگی بین فعالیتها و یا بهینه سازی همزمان برخی دیگر از آنهاست.
شرط دوم موفقیت به چگونگی استقرار زنجیره ارزش ساز سازمان (یا به عبارت بهتر، مجموعه ای از نقاط قوت و ضعف محیط داخلی) در محیطی مملو از فرصتها و تهدیدها (محیط بیرونی سازمان) مربوط می شود.
محیط بیرونی (که از جمله شامل رقبای داخلی و خارجی، تامین کنندگان مواد اولیه فرهنگی و هنری، کانالهای توزیع محصولات فرهنگی و هنری و خریداران و استفاده کنندگان از امور فرهنگی و هنری می شود) غالباً متشکل از عواملی است خارج از حیطه کنترل سازمان، که ارتباط شان با سازمان به صورت غیرمستقیم بوده و مهمتر اینکه، برآیند اثرات این عوامل بر عملکرد سازمان (زنجیره ارزش ساز آن) بسیار پیچیده و غیرمشهود است. به همین دلیل است که طراحی استراتژی سازمان برای تحقق شرط دوم بسیار پیچیده می باشد.
بدین ترتیب، واضح است که تحقق شرط اول موفقیت بدون در نظر گرفتن عوامل موثر در تحقق شرط دوم ،به هیچوجه کافی نخواهد بود.
شرط سوم موفقیت به بقاء یا به عبارت دیگر، تداوم موفقیت سازمان در بلندمدت مربوط می شود. شرط سوم موفقیت در واقع متضمن قدرت پیش بینی مدیران سازمان نسبت به نوع و جهت این تغییرات فرهنگی از یک سو، و توانایی آنها در ایجاد شرایط لازم برای ادامه فعالیت در محیط های جدید (یا به عبارت بهتر، تحقق مجدد شرط های اول و دوم موفقیت) از سوی دیگر است.

2. سابقه مطالعات و تحقیقات پیشین
در زمینه برنامه ریزی استراتژیک در ایران مطالعات و تحقیقات بسیاری انجام شده است که تمامی حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و … را شامل می شود.به عنوان نمونه تدوین استراتژی در صنعت خودروسازی سابقه ای سی ساله دارد.(حسینی)
در حوزه خدمات شهری نیز مطالعات بسیاری صورت گرفته است که اموری مانند مدل یکپارچه برنامه ریزی استراتژیک در حوزه شهری (مالکی) با تاکید بر شهر و شهرداری تهران، رویکرد CDS در برنامه ریزی شهری(اشرفی) و راهبردهای توسعه خدمات اکترونیک شهرداری از آن جمله اند.
در زمینه تدوین استراتژی فرهنگی مطالعاتی در زمینه ارائه الگوی مناسب در جهت تعیین اولویت های مراکز فرهنگی (مظاهری) ،برنامه ریزی استراتژیک گردشگری با رویکرد مذهبی (ابراهیم زاده)و امور علمی (تولایی) صورت گرفته است.
اما در زمینه تدوین استراتژی در سازمان هایی که دارای وظایف مشخص و تلفیقی از موضوع مهم فرهنگ و پیاده سازی آن توسط مدیریت شهری و شهرداری باشند، پژوهشی صورت نگرفته است.
در زمینه تدوین و انتخاب استراتژی الگوها و مدل های بسیاری وجود دارد که در ادامه به توضیح مختصر برخی از مدل های شناخته شده تر می پردازیم.
مدل رایت: این مدل که در سال 1992 بیان شده است، برنامه ریزی استراتژیک را دارای 5 مرحله: تحلیل محیط درون و بیرون سازمان، تعیین اهداف و ماموریت های سازمان، تدوین استراتژی در سطوح مدیریت، فعالیت و وظیفه، اجرای استراتژی در حوزه ساختار و رهبری و اعمال کنترل و نظارت می داند.
مدل دیوید: در این مدل که مدل جامع تری از مدل هیل است و در سال 1994 بیان شده است سه گام تدوین، اجرا و ارزیابی استراتژی را بیان کرده و توضیح داده است.
مدل BCG: در این مدل دو شاخص نرخ رشد بازار و سهم بازار تعیین شده و بر اساس آن سازمان ها در 4 منطقه گاو شیرده، سگ ها، ستاره و علامت سوال طبقه بندی می شوند.
مدل GE: به دلیل مشکلات ناشی از مدل BCG شاخص های جذابیت صنعت و توانمندی شرکت تعریف شدند که هر کدام شامل تعداد بیشتر و مطمئن تری از شاخص های زیر مجموعه بودند که دو شاخص BCG را نیز در بر می گرفتند.
مدل SWOT: در این مدل با بررسی فرصت ها و تهدید های محیطی و عوامل قوت و ضعف سازمانی به تعیین استراتژی می پردازیم.این مدل تقریبا پایه تمام روش هایی است که در زمینه مدیریت استراتژیک به کار می روند.
مدل برایسون: این مدل شامل مراحل ده گانه: توافق اولیه، تعیین وظایف، تحلیل ذینفعان، تنظیم بیانیه مامویت سازمان، شناخت محیط سازمان، تعیین موضعات استراتژیک پیش روی سازمان، تعیین استراتژی ها، شرح طرح ها و اقدامات، تنظیم درونمای سازمانی برای آینده و برنامه عملیاتی یک ساله است.
3. اهداف تحقیق
اهداف اصلی در اجرای طرح حاضر در قالب موارد ذیل مورد توجه می باشد:
* تبیین موضوعات و مفاهیم علمی در حوزه فرهنگ
* تبیین چشم انداز مطلوب سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در راستای نیل به سازمانی در کلاس جهانی
* تجزیه و تحلیل راهبردی زنجیره های ارزش فرهنگی شهر تهران با هدف تبیین جایگاه سازمان
* تعیین نقاط قوت و ضعف سازمان و فرصت ها و تهدید های محیطی
* تدوین ماموریت های مبتنی بر چشم انداز طراحی شده
* تدوین اهداف بلندمدت و کوتاه مدت سازمان و راهبردهای نیل به اهداف بر اساس چشم انداز مطلوب
* تدوین استراتژی اثربخش به منظور دستیابی به چشم انداز مطلوب و انجام بهینه ماموریتهای نوین و تحقق اهداف بلندمدت سازمان
4. روش تحقیق
اصولا تحقیق فرآیندی است سیستماتیک که همواره با طرح موضوع یا پرسش آغاز شده و هدف آن پاسخ به موضوع عنوان شده به روش علمی است. این تحقیق از نوع تحقیق توصیفی است. "تحقیق توصیفی" شامل مجموعه روش هایی است که هدف آنها توصیف کردن شرایط یا پدیده های مورد بررسی است.تحقیق توصیفی را می توان به دسته های زیر تقسیم کرد:
تحقیق پیمایشی، همبستگی، اقدام پژوهشی، بررسی موردی و تحقیق پس رویدادی.
تحقیق حاضر از نوع مطالعه موردی است. در مطالعه موردی، پژوهشگر به جای انتخاب نمونه ای با حجم وسیع و معرف از جامعه، یک مورد را انتخاب کرده و آن را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار می دهد. هدف کلی در هر مطالعه موردی مشاهده تفصیلی ابعاد "مورد" تحت مطالعه و تفسیر مشاهده ها از دیدگاه "کل گرا" است.
ابزار پژوهش در این تحقیق، پرسشنامه ، چک لیست، برگزاری جلسات کارشناسی و کارگاههای تحلیلی است.
نحوه طراحی دقیق پرسشنامه های تحقیق بدین صورت خواهد بود که برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز تحقیق، با استفاده از منابع علمی موجود و سوابق تدوین استراتژی در سایر طرحهای تحقیقاتی و جرح و تعدیل و اصلاح عوامل و متغیرها توسط گروه پژوهش و نیز با توجه به تحقیقات انجام شده در مرحله بررسی وضع موجود کاربرگهای متناسب طراحی و طی جلسات متعددی در اختیار مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و معاونین شرکت قرار خواهد گرفت.
در طراحی پرسشنامه ها، تلاش گروه پژوهشی برآن است تا بر مبنای مکتب ترکیبی در طراحی استراتژی – که تلاش می نمود تا تجزیه و تحلیل کمی را با تجزیه و تحلیل کیفی و استفاده از بینش و درک شهودی پیوند داده و با دید سیستمی و استراتژیک نسبت به موضوع تحقیق، تمام متغیرهای مهم و کلیدی را شناسایی کند و سپس با استفاده از نظرات خبرگان نسبت به جرح و تعدیل و اصلاح آن اقدامات مقتضی را انجام دهد.
با عنایت به مراتب فوق، با الگوگیری از پرسشنامه ها و چک لیستهای استاندارد کتاب مدیریت استراتژیک دیوید و بومی کردن آن با توجه به ویژگیهای خاص شرکت، گروه پژوهشی پرسشنامه های تحقیق را که شامل چک لیستهای نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها، تهدیدها می باشند به شرح ذیل طراحی خواهد نمود.
‏‎
پرسشنامه بررسی عوامل داخلی شرکت (IEF)
پرسشنامه بررسی عوامل خارجی (بیرونی) شرکت (EFE)
پرسشنامه ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیک (SPACE)
پرسشنامه ماتریس برنامه ریزی استراتژیک کمی (QSPM)

روایی و اعتبار پرسشنامه های تحقیق:
روایی1 یعنی میزان سنجش آنچه که مورد نظر است. بعبارت دیگر اینکه وسیله اندازه گیری بتواند خصیصه و ویژگی مورد نظر را اندازه بگیرد. اهمیت روایی از آن جهت است که اندازه گیریهای نامناسب و ناکافی می تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد. از آنجائیکه پرسشنامه های طراحی شده می بایستی از روایی معنی داری برخوردار باشد، لذا در طراحی پرسشنامه های این تحقیق از چک لیستها و متغیرهای استاندارد صاحب نظران و علمای مدیریت استراتژیک نظیر فرد.آر.دیوید2 و نیز پیرس و رابینسون3 اقتباس شده و با توجه به وضعیت شرکت مورد اصلاح و بهبود قرار گرفته و بومی خواهند شد.
در اعتبار4 بحث ثبات نتایج حاصل از ابزار سنجش مطرح است یعنی اگر ابزار سنجش را تحت شرایط مشابه دوباره بکار بگیریم، نتایج حاصل تا چه حد مشابه، دقیق و قابل اعتماد خواهد بود. میزان اعتبــار پرسشنــامه های تحقیق با استفاده از نرم افزار SPSSWIN 11و به کمک روش آلفای کرونباخ مورد سنجش قرار خواهد گرفت .
از مصاحبه نیز بعنوان یکی دیگر از ابزار جمع آوری داده ها که در آن امکان گردآوری داده هاو برقراری تماس مستقیم با مصاحبه شونده را فراهم می آورد و با کمک آن می توان به ارزیابی عمیق تر ادراک ها، نگرشها، علایق و آرزوهای آزمودنی ها پرداخت استفاده خواهد شد. از سوی دیگر بدلیل پیچیده و مهم بودن موضوع تحقیق مصاحبه ابزاری است که امکان بررسی موضوعات پیچیده، پیگیری پاسخ ها یا پیدا کردن علل آن و اطمینان یافتن از درک سوال ها از سوی آزمودنی را فراهم می سازدازاین تکنیک استفاده خواهد شد

روش تحلیل اطلاعات:
چون در این تحقیق هدف تعمیم نتایج نبوده است، از آمار استنباطی و آزمونهای مربوط به آن استفاده نخواهد شد و فقط با گرفتن میانگین نظرات خبرگان و تحلیل آنها از طریق روشهایی چون تحلیل محتوا، مقایسه با تجارب سایر سازمانهای موفق، مقایسه با استاندارد صنعت، مقایسه با فرآیند علمی و نیز با استفاده و استناد از آمارهای موجود و پیشرفته ترین روشهای بکارگرفته شده در تحقیق های تدوین استراتژی توسط محققین خارجی و داخلی به استخراج نتایج پرداخته خواهد شد . دراین راستا از نرم افزارهای کمکی مانند SPSSWIN 11و EXCELL XPاستفاده می شود .

مدل مفهومی تحقیق

5. جامعه آماری
جامعه آماری تحقیق حاضر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است.
سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران یکی از سازمانهای وابسته به شهرداری تهران است که مدیریت فرهنگسراها، خانه های فرهنگ، کتابخانه ها و دیگر مراکز فرهنگی و هنری وابسته به شهرداری را بر عهده دارد. این سازمان درسال 1375 به منظور توسعه فرهنگ و هنر در جامعه ایرانی و نیز ارتقاء فرهنگ شهر نشینی درتهران بزرگ تاسیس شد. توسعه فرهنگی ، تعمیق معرفت دینی ، تقویت زیبائی طلبی و حقیقت جویی انسان ها، شادزیستی توام با روحیه سازنده و کسب مهارتهای زندگی اجتماعی نیازهایی اساسی هستند که این سازمان در پاسخ به آنها موجودیت یافته است.
سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیش از 250 مرکز تحت پوشش (فرهنگسرا، کتابخانه، خانه فرهنگ، پردیس سینمایی، نگارخانه، موزه و مراکز مشارکتی)، بزرگترین زنجیره عمومی در فعالیتهای فرهنگی شهر تهران را دارا می باشد.
این سازمان ایجاد ارتباطات متقابل و پاسخگویی به مخاطبین را ضامن بقا و توسعه خود می داند ، از این رو در تعامل با مخاطبین به برقراری ارتباطات دو سویه و باز و ارائه خدمات به صورت متنوع و متناسب با نیازگروه های مختلف مخاطبین توجه خاصی می نماید . علاوه براین ، از طریق توسعه روابط رسمی و غیر رسمی و فعالانه با سایر سازمان های فرهنگی و نیز مسئولین فرهنگی کشور تعادل و ثبات لازم را در فعالیت های خود کسب می کند.
ماموریت های سازمان در مناطق22گانه وستاد (معاونت های فرهنگی وهنری)در قالب فرهنگسراها، کتابخانه ها، خانه های فرهنگ، نگارخانه ها وموزه ها دنبال می شود. از سازمانهای وابسته به آن می توان به مواردی نظیر موسسه آموزش شهر، موسسه توسعه تصویر شهر، شرکت توسعه عمران بهمن، دانشکده علوم شهری و خانه شهریاران جوان اشاره کرد.
از اهداف سازمان می توان به موارد زیر اشاره نمود:
-ارتقاء سطح توانمندی های جمعی بازیگران مثبت فعال و موثر در جریان فرهنگ سازی مطلوب؛
– مواجهه و تقابل موثر و محدودسازی فضای حرکت و بازی، با بازیگران منفی موثر در جریان فرهنگ سازی نامطلوب؛
– ارتقاء سطح امنیت روانی، ثبات و آرامش، یکپارچگی و انسجام اجتماعی و وحدت ملی؛
– بالندگی، پویایی و نوآوری در ارائه الگوهای زندگی متعالی، نمادها و نشانه های هویت دینی و ملی؛
– ارتقاء سطح مطلوبیت و جذابیت محیط زیست فرهنگی اجتماعی مبتنی بر حیات طیبه انسانی؛
– تحکیم و تقویت غرور و افتخار ملی و شهرت و اعتبار زندگی در فضا و محیط فرهنگی شهر تهران.

6. روش جمع آوری داده ها
روش جمع آوری داده ها عمدتاً به صورت روش های زیر خواهد بود:
* پرسشنامه
* مشاهده
* مصاحبه
* مطالعه اسناد و مدارک موجود در سازمان

7. روش های آماری مورد استفاده
روش آماری مورد استفاده، آمار توصیفی در تجزیه و تحلیل داده ها می باشد.

8. مراحل اجرای طرح و زمان بندی آن:
ردیف
مراحل اجرا(ماه)
1
2
3
4
5
6
7
8
فاز صفر
آموزش مدیران و کارکنان

فا ز اول
مرحله اول : شناخت کلی سازمان

مرحله دوم : مطالعه و تحلیل ارتباط عوامل خارجی

مرحله سوم : مطالعه و تحلیل ارتباط عوامل داخلی

مرحله چهارم: تدوین چشم انداز ماموریت و اهداف بلند مدت

مرحله پنجم: طراحی و تدوین استراتژی ها

فا ز دوم
مرحله اول : تعیین اهداف سالیانه

مرحله دوم : تدوین برنامه های عملیاتی، بودجه و الزامات

مرحله سوم: تغییرات استراتژیک

فازسوم
هدایت و بهبود مستمر

فاز ها
اقلام قابل تحویل پروژه
فا ز اول
گزارش تدوین ماموریت، چشم انداز و ارزش های محوری
فا ز دوم
گزارش تحلیل الزامات (قانونی و حقوقی) فراروی سازمان
فازسوم
– گزارش تدوین ماموریت، چشم انداز و ارزش های محوری سازمان
– گزارش تدوین نقشه راهبردی سازمان فرهنگی
– گزارش تدوین برنامه عملیاتی سازمان در قالب شاخصهای مدیریتی عملکرد
– گزارش عارضه یابی داخلی سازمان
– گزارش تجزیه و تحلیل کلان نوع و کیفیت برنامه ها و فعالیت های
– گزارش مرتبط با تحلیل وضعیت کلان

9. هزینه های تحقیق:

نوع مسئولیت
تعداد افراد
کل ساعات کار برای طرح (هر نفر)
جمع حق الزحمه به ریال
مدیر پروژه
1
720
144000000
مدیر تیم
2
720
144000000
مشاور
1
540
135000000
تیم کارشناسی
4
800
160000000
هزینه های تکثیر اوراق و پرسشنامه ها و غیره
000/000/10
جمع کل هزینه ها
593000000

ردیف
عنوان هزینه
مبلغ
1
نیروی انسانی

2
کالاهای مصرفی

3
مسافرت

4
هزینه های سربار

5
جمع کل(ریال)

1 – Validity
2 – Fred. R. David
3 – Pearce & Robinson
4 – Reliability
—————

————————————————————

—————

————————————————————

12


تعداد صفحات : 12 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود