تارا فایل

پروپوزال ارتباط بین سبک رهبری و شیوه های اعمال قدرت مربیان با میزان رضایتمندی ورزشکاران مرد


تعیین ارتباط سبک رهبری و شیوه های اعمال قدرت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —

بیان مسئله

سبک رهبری، نماد بیرونی تفکرات و شخصیت مدیران است که بصورت الگوی پایدار در صحنه عمل مورد مشاهده کارکنان قرار می گیرد (مولر و ترنر1، 2009)سبک رهبری بصورت الگوی پایدار در صحنه عمل مورد مشاهده قرار می گیرد رهبران اثر بخش، اساسی ترین و نایاب ترین منابع هر سازمان هستند ، اکنون بیشتر سازمان ها در کشورهای گوناگون جهان می کوشند تا افرادی را در پست های مدیریتی بگمارند که توانایی لازم را برای رهبری اثربخش داشته باشند(مهداد، 1381).از طرفی،بهبود مهارت های ورزشکاران تحت تاثیر دامنه وسیعی از عوامل، از جمله مهارت های پایه و همچنین آمادگی جسمانی، تکنیکی، تاکتیکی و روانی آن هاست. تعامل مربیان و ورزشکاران همیشه به عنوان عاملی تعیین کننده در عملکرد ورزشی مورد توجه بوده است(سرپا2، 1999). با توجه به اهمیت جنبه های روانی ورزشکاران، روان شناسی ورزش به مربیگری توجهی ویژه دارد(رابینز،1385). و این توجه در مورد اهمیت سیک های مربیگری که بر عملکرد و جنبه های روانی ورزشکاران تاثیر دارد، اهمیت بیشتری دارد و توجه روان شناسان ورزشی را به خود جلب کرده است(جوآن3،2006). پژوهش های هرن4(1992) درمورد سبک های رهبری نشان داد نوع رفتاری که مربی از خود نشان می دهد، تاثیر قابل توجهی بر عملکرد و ویژگی های روانی ورزشکاران دارد. یکی از ویژگی های روانی ورزشکاران که از سبک مربیگری مربیانشان تاثیر می پذیرد رضایت مندی آنهاست.نیرام5 و همکاران(2009) معتقدند مربیان باید برای پیشرفت عملکرد ورزشکاران سبک های مربیگری را به کار گیرند که مورد قبول ورزشکاران است.
به این ترتیب مربیگری فقط سپردن تکنیک ها و اندیشیدن به بهترین برنامه نیست، بلکه توجه واقعی به ورزشکاران و کسب رضایت در آنهاست(فلاح،1387).در این رابطه شیوه اعمال قدرت هم مهم است.
قدرت قانونی، مربی به دلیل پست و مقام یا اختیار می تواند از حق دستور، تصمیم، تنبیه و پاداش در مورد ورزشکاران استفاده کند. منشا قدرت زور و پاداش در مربی از قدرت قانونی اوست. ایجاد وحشت، توهین، تنبیه، تهدید، اخراج، و حذف ورزشکار قدرن زور مربی را نشان می دهند. ولی قدرت پاداش در مقابل قدرت زور یا تنبیه قرار دارد. در این شیوه مربی با تقویت و بازخورد مثبت، تحسین و تشویق، حق بازی و انواع پاداش مالی و غیرمادی اعمال قدرت می کند. این سه نوع اعمال قدرت به پست مربی وابسته است(قدرت سازمانی). ولی قدرت تخصص و مرجعیت یا الگو بودن، جزو قدرت شخصی اوست و به دانش، مهارت، تجربه، شخصیت، جاذبه، و سایر ویژگی های مثبت فردی او بستگی دارد. ورزشکاران تحت تاثیر و نفوذ این قدرت قرار می گیرند. این دو قدرت را ورزشکاران به مربی می دهند، ولی سه قدرت سازمانی را مربی از باشگاه و پست خود به دست می آورد.(رمضانی نژاد و همکاران،1389)
مطالعات بسیار زیادی درباره مشاغل و افراد مختلف نشان داده اند مهم ترین دلیل اطاعت و همراهی زیردستان، قدرت قانونی و قدرت تخصص است. همبستگی قدرت رابطه و تخصص با عملکرد و رضایت مندی کارکنان بالاست. قدرت قانونی و قدرت زور هم با عدم رضایت خاطر مرتبط اند. به طور کلی، قدرت تخصص، و قدرت قانونی مهم ترین دلیل اطاعت زیردستان است و قدرت تخصص رابطه همبستگی زیادی با عملکرد و رضایت مندی دارد(رابینز،1385؛ هرسی و بلانچارد،1375). حتی قدرت تخصص، مرجعیت، و پاداش رابطه مثبت و معناداری با فرهنگ سازمانی دارد(شریعتی،1381).
از طرف دیگر، قدرت مربی ممکن است با رضایت مندی ورزشکار مرتبط باشد. تیم سازمانی ورزشی است که مربی، رهبر، و مدیر ورزشکاران(کارکنان) است و باید از منابع قدرت خود به طور متناسب استفاده کند(ویس و فردریچ6،1986)، زیرا برخی ابعاد رضایت مندی ورزشکار شامل رضایت از عملکرد تیمی، رضایت از عملکرد فردی، رضایت از رفتار و تعامل مربی، و رضایت از آموزش و تمرین مربی به شیوه اعمال قدرت مربی بستگی دارد(ریمر7،1997).
همچنین خود پژوهشگر با تجربه ای که در محیط ورزش داشته است، رفتار بازیکنان و مربیان رشته های مختلف را متفاوت با یکدیگر احساس کرده است، بطوری که هر یک از آنها در مواجه با نوع مسابقات و بازیکنان دارای کنش های رفتاری متفاوتی با یکدیگر بودند، بدین جهت با توجه به پیشینه تحقیقی در مورد سبک رهبری، شیوه اعمال قدرت و رضایتمندی، این فرضیه مطرح شد که دو متغیر سیک رهبری و شیوه اعمال قدرت مربیان می تواند در ارتباط با رضایتمندی بازیکنان باشد، محقق بر آن شد تا به بررسی رابطه متغیرهای مذکور در محیط ورزشی بپردازد.

ضرورت تحقیق
تیمهایموفقورزشیمعمولاًیکویژگی برجستهدارندکهآنهاراازتیمهایناموفقمتمایزمیسازدوآنمدیریتورهبریموثر، فعال،وشایستهاست. سبکرهبریورفتارمربینقشمهمیبرعملکردوموفقیتگروهدارد(انشل، 1382) لذا مربیگری یکی از موضوعاتی است که در مباحث روانشناسی ورزشی توجه ویژه ای را به خود جلب کرده است. چرا که در دنیای پیشرفته امروزی هیچ ورزشکاری بدون داشتن مربی آگاه و مقتدر نمی تواند قله های صعود را طی کند(تهامی،1388).
مربیان و سرپرستان باید برای تجربه لذت بخش و رضایت مندی ورزشکاران اهمیت قائل شوند و اگر ورزشکاران از رفتار و سبک مربیگری مربی رضایت داشته باشند، می توان به نتیجه و عملکرد مطلوب امیدوار بود. رضایت مندی ورزشکاران به دو بعد اصلی فرایند رفتار مربی و نتیجه و عملکرد فرایندهای رفتار مربی مربوط است. فرایند رفتار مربی دو بخش آموزش و تمرین مربی و رفتار و تعامل مربی را در بر می گیرد و نتیجه و عملکرد فرایند مربیگری مربی دو بخش عملکرد تیمی و عملکرد فردی را شامل می شود(ریمر و چالادورای8،1998).مربیان محور اصلی و رکن مهم تیم های ورزشی هستند. در بین سه عامل ورزشکار، مربی و تماشاگر، مربی در رهبری تیم به عنوان یک سازمان دهنده قوی و زیر بنای هر پیشرفتی مطرح است(رمضانی نژاد و همکاران،1389). به بیان دیگر می توان گفت که مربیگری، اولین و بهترین شکل رهبری است که در آن یک فرد دیگران را راهنمایی می کند و تحت تاثیر قرار می دهد و در این بین اگر ورزشکار مربی خود را ایده آل بداند، دستورات او را با کمال میل انجام می دهد(فلاح،1387).
رهبران می توانند برای ایجاد تغییر در دیگران از قدرت خود استفاده کنند(افجه،1385). بدون شک قدرت یکی از راه هایی است که رهبر از طریق آن می تواند بر رفتار پیروان نفوذ کند(تهامی،1388). قدرت منبعی است که مربی را توانا می سازد تا بتواند به وسیله آن ورزشکاران را به فرمانبرداری یا قبول مسئولیت وادارد(کریمی طرقبه،1383).
از آنجا که مربیان قادرند بر محیط زندگی ورزشکاران در سطوح مختلف قهرمانی، اثار مثبت و منفی داشته باشند، ارتباط خوب مربی – ورزشکار، مهارت های روانشناختی و بهزیستی اجتماعی ورزشکاران را بهبود می بخشد و موجب رشد خودآگاهی و احساس رضایتمندی در ورزشکاران می شودبه گونه ای که چالادورای(1990) عملکرد تیمی و رضایتمندی بازیکنان را از پیامدهای رفتار مربیان می داند(به نقل از رمضانی نژاد و همکاران،1389). از انجا که رضایتمندی ورزشکار، نگرش کلی ورزشکاران نسبت به تیم و باشگاه است و می تواند مثبت، منفی یا خنثی باشد لازم است مربیان با ورزشکاران رابطه عاطفی برقرار کنند و برای حفظ و افزایش رضایتمندی ورزشکاران، از منابع قدرت خود به طور متناسب استفاده کنند(فلاح،1387).از این رو، اگر مربیان بتوانند با استفاده از سبکهای متناسب رهبری و شیوه های اعمال قدرت، رضایتمندی بازیکنان به دست آورند شاهد موفقیتهای ورزشی خواهیم بود از این جهت تعیین ارتباط سبک رهبری و شیوه های اعمال قدرت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —از ضرورت تحقیق است

تحقیقات انجام شده

تحقیقات داخلی
بنی نصرت و مهری(1385) با موضوع بررسی رابطه سبک های رهبری وظیفه گرا و انسانگرا با میزان موفقیت مربیان کشتی استان آذربایجان شرقیهدف از این پژوهش تحلیل سبک های رهبری انسانگرا و وظیفه گرای مربیان کشتی استان آ. شرقی و رابطه هر یک از آنها با میزان موفقیت ورزشی می باشد. جامعه آماری این پژوهش، مربیان فعال کشتی استان آ.شرقی است که تعداد منتخب، 38 نفر بود و نمونه آماری با جامعه آماری برابر بود .در این بررسی پرسشنامه های استاندارد سبک رهبری باردنر و متزکاس وپرسشنامهموفقیترادسیپ بهعنوان ابزار های پژوهش استفاده شده است. نتایج تحلیل یافته ها نشانگر دو موضوع بودند که ارتباط معنی داری بین سبک رهبری انسانگرایی با موفقیت مشاهده شد و همچنین ارتباط معنی داری بین سبک رهبری وظیفه گرایی با موفقیت مربیان کشتی استان آذربایجان شرقی وجود نداشت. در بررسی ارتباط ویژگی های فردی آزمودنی ها با سبک های رهبری ، ارتباط بین سن مربیان با سبک رهبری انسانگرایی معنی دار بود. (37 /0r=) وهمچنینارتباطمعنیداری بینکسبعناوینتیمیباسبکرهبریوظیفهگراییمشاهدهشد. (35 /0r=)
رمضانی نژاد و همکاران(1389) در تحقیقی نشان داد که از بین پنج شیوه اعمال قدرت مربیان، تنها بین قدرت تخصص، پاداش و قدرت مربیان با رضایتمندی ورزشکاران از رفتار و تعامل مربی رابطه مثبتو معناداری وجود دارد.
شهلایی باقری و همکاران(1391) رابطه بین سبک های مربیگری و رضایت مندی ورزشکاران را از دو دیدگاه ورزشکاران و مربیان بررسی کردند و نشان دادند از دیدگاه مربیان قوی ترین ارتباط بین سبک های مربیگری و رضایت مندی از سبک مربیگری توجیهی و از دیدگاه کشتی گیران سبک مربیگری آمرانه به خود اختصاص داد.
گزمه و همکاران (1391) در تحقیق خود بیان کردند بین سبک مربیگری آمرانه و آزادمنشانه با ابعاد رضایت مندی رابطه مثبت و معنی داری وجود ندارد. همچنین، در این تحقیق مشخص شد مربیان از سبک مربیگری آزادمنشانه بیشتر از سبک مربیگری آمرانه استفاده می کنند.
مقصودی و همکاران(1391) بین سبک مربیگری آمرانه و رضایت مندی ورزشکاران رابطه ای مثبت و معنی دار به دست آوردند.
همچنین، سبحانی و همکاران(1391) گزارش کردند سبک مربیگری آمرانه رابطه معنی داری با رضایت ورزشکاران ندارد با این حال، بین سبک مربیگری آزادمنشانه و رضایت مندی ورزشکاران رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. همچنین در این تحقیق مشخص شد مربیان از سبک مربیگری آمرانه بیشتر از سبک مربیگری آزادمنشانه استفاده می کنند.
مرادی و همکارن (1392) در تحقیق خود با نامرابطهبینمنابعقدرتمربیانورضایتمندیورزشکارانلیگبرترهندبالبانوانایران، به این نتیجه رسیدند که بین منابع قدرت مربیان و رضایتمندی بازیکنان رابطه وجود دارد.

تحقیقات خارجی
نتایج تحقیق که در 63 واحد پرستاری در 4 بیمارستان ایالات متحده انجام گرفت، بیانگر این واقعیت بود که در واحدهایی که سبک مدیریت مشارکتی را اجرا می نمودند، سطح بالایی از همبستگی بین کارکنان و سطح پایینی از استرس شغلی بین کارکنان وجود داشت.
این کاهش استرس کاری موجب افزایش کیفیت خدمات پرستاری شده بود. مدیریت مشارکتی منجر به افزایش رضایتمندی کارکنان و بیماران نیز شده بود(لوک و جونز9، 1996).
رولد10 (2006)یکی از عوامل اثربخشی مربیان را ایجاد انگیزش در ورزشکاران مطرح و نشان داد که در این خصوص مربیان تحول گرا در مقایسه با مربیان سنت گرا اثربخشترند.
ریسامبس11، اسواتو12، تویب13 و آستوتی14 (2012) پژوهشی با عنوان بررسی تاثیر رهبری تحول آفرین، انگیزش و فرسودگی شغلی نسبت نه رضایت و عملکرد کارکنان در بیمارستان پیراپزشکی ملنگ رایا در اندونزی انجام دادند، یکی از نتایج نشانگر این بود که رهبری تحول گرا تاثیر منفی بر فرسودگی شغلی داشت و در نتیجه انگیزه و رضایت کارکنان افزایش یافته بود.
لایوز15 و همکاران(2003)در تحقیقی با عنوان رهبری و قدرت: دو فاکتور مهم برای مربیگری کارآمد، نشان دادند که مربیان، تخصص و مرجعیت را مهم ترین پایگاه های قدرت می دانند و قدرت قانونی، قدرت مبتنی بر زور و قدرت پاداش در ادامه قرار گرفتند.
افزا16(2005) در پژوهشی دریافت که پایگاه های قدرت پاداش، تخصص و مرجعیت رهبران، تاثیر بیشتری در رضایت شغلی و تعهد سازمانی پیروان دارند.
تورمن17(2006) به بررسی ادراک ورزشکاران از قدرت مورد استفاده مربی و ارتباط وضعیت بازی و رضایتمندی در میان دانشجویان فوتبالیست و بسکتبالیست پرداخت که نتایج نشان داد تنها استفاده مربی از قدرت پاداش و تخصص با رضایتمندی ورزشکاران ارتباط معناداری دارد. هوانگ18(2007) نشان داد رضایتمندی بازیکنان با منابع قدرت مرجعیت و تخصص مربیان ارتباط معنی دار و مثبتی دارد.
کیم لیان19(2008) در تحقیقی به بررسی تاثیر منابع قدرت روسا بر رضایتمندی مرئوسان پرداخت. نتایج این تحقیقی ارتباط مثبت و معناداری را میان منابع قدرت مرجعیت، تخصص و پاداش با رضایتمندی نشان داد. کیم لیان و گوان توی20(2009) در پژوهشی به بررسی ارتباط منابع قدرت سرپرست با رضایتمندی مرئوسان پرداختند که نتایج حاکی از ارتباط قوی بین قدرت مرجعیت با رضایتمندی کارکنان بود.

اهداف پژوهش
اهداف کلی
تعیین ارتباط سبک رهبری با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
اهداف جزئی
1- تعیین ارتباط سبک رهبری رابطه مدار با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
2- تعیین ارتباط سبک رهبری وظیفه مدار با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
3- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت تخصص مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
4- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت پاداش مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
5- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت مرجعیت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
6- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت قانونی مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
7- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت تنبیه مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —
8- تعیین سهم هر یک از متغیرهای سبک رهبری و شیوه های اعمال قدرت در پیش بینی رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —

فرضیه های پژوهش
فرضه های کلی
بین سبک رهبری با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان — رابطه وجود دارد.
بین شیوه های اعمال قدرت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان — رابطه وجود دارد.
فرضیه های جزئی
1- بینسبک رهبری رابطه مدار با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
2- بینسبک رهبری وظیفه مدار با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
3- بینشیوه های اعمال قدرت تخصص مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
4- بینشیوه های اعمال قدرت پاداش مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
5- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت مرجعیت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
6- بینشیوه های اعمال قدرت قانونی مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
7- بینشیوه های اعمال قدرت تنبیه مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —رابطه وجود دارد.
8- هر یک از متغیرهای سبک رهبری و شیوه های اعمال قدرت در پیش بینی رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان — سهم دارند.

سوالات تحقیق
سوالات کلی
بین سبک رهبری با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان — چه رابطه ای وجود دارد.
بین شیوه های اعمال قدرت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان — چه رابطه ای وجود دارد.
سوالات جزئی
1- بین سبک رهبری رابطه مدار با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
2- بین سبک رهبری وظیفه مدار با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
3- بین شیوه های اعمال قدرت تخصص مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
4- بین شیوه های اعمال قدرت پاداش مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
5- تعیین ارتباط شیوه های اعمال قدرت مرجعیت مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
6- بین شیوه های اعمال قدرت قانونی مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
7- بین شیوه های اعمال قدرت تنبیه مربیان با میزان رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان —چه رابطه ای وجود دارد.
8- هر یک از متغیرهای سبک رهبری و شیوه های اعمال قدرت در پیش بینی رضایت مندی ورزشکاران مرد شهرستان — چه سهمی دارند.

تعریف نظری و عملیاتی مفاهیم

تعریف نظری سبک رهبری : سبک رهبری عبارت است از رفتاری که مدیر هنگام هدایت کردن فعالیتهای دیگران از خود نشان می دهد (علاقه بند، 1384)
تعریف نظریاعمال قدرت :قدرت عبارت است از توانایی بالقوه در تغییر رفتار، تغییر جریان اتفاقات، غلبه بر مقاومتها و رسیدن به انجام کارهایی که اگر غیر از این بود، انجام نمی دادند(سنیور و فلمینگ21،2006) .
.
تعریف نظریرضایتمندی :رضایت شغلی نوعی نگرش است که به نگرش کلی فرد درباره شغلش اطلاق می شود. کسی که رضایت شغلی اش در سطح بالاتری است نسبت به کارش نگرش مثبتی دارد و کسی که از کارش ناراضی است دارای نگرش منفی است. در واقع این دو واژه(رضایت شغلی و نگرش) غالباً به جای یکدیگر به کار برده می شود(رابینز،1385).
تعریف عملیاتی سبک رهبری : در این تحقیق از پرسشنامه سبک رهبری لوتانز جهت سنجش سبک رهبری استفاده می شود.
تعریف عملیاتیاعمال قدرت:در این تحقیق از پرسشنامه قدرت هالورد و ایتساید جهت سنجش شیوه های اعمال قدرت استفاده می شود.
تعریف عملیاتیرضایتمندی :در این تحقیق از پرسشنامه رضایتمندیِ ریمر و چلادوری جهت سنجش رضایتمندیمی شود.

تعریف و تعیین جامعه

با توجه به اینکه پرسشنامه های تحقیق در میان بازیکنان توزیع خواهد شد جامعه آماری این تحقیق را ورزشکاران مرد شهرستان — تشکیل می دهند که به تعداد 3315 نفر هستند. این تعداد از اداره ورزش و جوانان استعلام گردید به این صورت که ورزشکارانی که دارای بیمه ورزش بودند شامل جامعه آماری گردیدند. این تعداد به تفکیک رشته ورزشی در جدول ذیل آمده است.
رشته ورزشی
تعداد
دو میدانی
465
فوتبال
698
والیبال
521
هندبال
325
ورزشهای رزمی
725
ورزشهای دیگر
581
جمع
3315

حجم نمونه و روش نمونه گیری
با استفاده از جدول مورگان 346 نفر نمونه را تشکیل خواهند داد و با استفاده از درصد متناسب با جامعه(تعداد بازیکن در رشته ورزشی در جامعه)بصورت تصادفی جهت تکمیل پرسشنامه به ایشان مراجعه خواهد شد.

نوع پژوهش و طرح تحقیق
روش مورد استفاده در پژوهش حاضر از نظر هدف جزء تحقیقات کاربردی و از نظر نحوه گردآوری داده ها از نوع توصیفی و به روش همبستگی است. طرح مفهومی تحقیق در شکل ذیل به نمایش در آمده است.

ابزار تحقیق
در این تحقیق از پرسشنامه های سبک رهبری لوتانز ،پرسشنامه قدرت هالورد و ایتساید و از پرسشنامه رضایتمندیِ ریمر و چلادوری استفاده خواهد شد.
روایی و پایایی پرسشنامه های قدرت هالورد و ایتساید رضایتمندیِ ریمر و چلادوری توسط رمضانی نژاد و همکاران (1389)مورد تایید قرار گرفته است. همچنین روایی و پایایی پرسشنامه سبک رهبری لوتانز توسط الوانی(1384) مورد تایید است.

روش تحلیل داده ها و روشهای آماری
تجزیه و تحلیل اطلاعات و داده های مورد نیاز در پژوهش حاضر در دو بخش متمایز انجام گرفت .
الف : بخش توصیفی : در این بخش بااستفاده از آماره های توصیفی اقدام به توصیف و نمایش داده ها از طریق جداول، نمودارها می گردد همچنین شاخصهای مرکز و پراکندگی داده ها آورده می شود.
ب : بخش استنباطی : در این بخش از تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون جهت جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات استفاده شده است.
منابع

* افجه، علی اکبر(1385) مبانی فلسفی و تئوری های رهبری و رفتار سازمانی، انتشارات سمت، تهران.
* انشل، مارک اچ(1380) روان شناسی ورزش، از تئوری تا عمل، ترجمه سید علی اصغر مسدد، انتشارات اطلاعات.
* بنی نصرت ایوب ، مهری کاظم(1385)بررسی رابطه سبک های رهبری وظیفه گرا و انسانگرا با میزان موفقیت مربیان کشتی استان آذربایجان شرقی، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد تبریز دانشکده تربیت بدنی.
* تهامی،گلاره(1388) رابطه بین سبک رهبری و منبع قدرت مربیان تیم های لیگ برتر و والیبال کشور از دیدگاه بازیکنان، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران.
* رابینز، استیفن پی(1385) مبانی رفتار سازمانی، ترجمه علی پارسائیان و سید محمد اعرابی، انتشارات دفتر پژوهش های فرهنگی.
* رمضانی نژاد، رحیم؛ حسینی کشتان، میثاق؛ احسانی، محمد(1389) رابطه سبک های رهبری مربیان و انسجام گروهی تیم های فوتبال لیگ برتر ایران، فصلنامه المپیک، سال هجدهم، شماره1(پیاپی49)، ص68.
* سبحانی، یزدان؛ شهلایی باقری، جواد؛ حاتمی، سعید؛ عباسیان، شهریار؛ احمدی، علیرضا(1391) ارتباط بین سبک های رهبری مربیان و رضایت مندی کشتی گیران استان کرمانشاه، مجموعه مقالات همایش ملی علم و کشتی، ص 268-270.
* شریعتی، جمشید(1381)بررسی رابطه بین استفاده مدیر از انواع قدرت و فرهنگ سازمانی در مدارس متوسطه پسرانه شیراز از دیدگاه دبیران، پایان نامه کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت معلم.
* شهلایی باقری،جواد؛ مقصودی، عبدالمجید؛ غفوری، فرزاد؛ خالپور علمداردهی، یاسر؛ قاسمیان، بهزاد(1391) ارتباط بین سبک های مربیگری مربیان و رضایت مندی کشتی گیران از دو دیدگاه، مجموعه مقالات همایش ملی علم و کشتی، ص95-97.
* علاقهبند علی(1384)، مقدماتمدیریتآموزشی، تهران: انتشاراتروان
* فلاح، ماریه(1387)رابطه شیوه های اعمال قدرت مربیان و رضایتمندی ورزشکاران زن استان مازندران، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه شمال.
* کریمی طرقبه، الهام(1383) تعیین منابع قدرت مدیران تربیت بدنی شهرستان مشهد و ارتباط آن با سطح آمادگی کارکنان، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه تهران
* گزمه، جواد؛ متین، مژده؛ قزلسفلو، حمیدرضا؛ بحرالعلوم، حسن(1391) ارتباط سبک رهبری مربیان با رضایت مندی کشتی گیران استان گلستان، مجموعه مقالات همایش ملی علم و کشتی، ص147-148.
* مرادی حدیث، کوزه چیان هاشم و احسانی محمد(1392) در تحقیق خود با نام رابطهبینمنابعقدرتمربیانورضایتمندیورزشکارانلیگبرترهندبالبانوانایران، مدیریت ورزشی، بهار 1392، شماره 38، صص38-21
* مقصودی، عبدالمجید؛ شهلایی باقری، جواد؛ هنری، حبیب؛ گوهری پور، صادق(1391) ارتباط بین سبک های رهبری مربیان و رضایت مندی کشتی گیران از دیدگاه کشتی گیران، مجموعه مقالات همایش ملی علم و کشتی، ص203-205.
* مهداد، علی (1381 ) روانشناسی صنعتی و سازمانی، اصفهان : انتشارات جنگل
* هرسی، پاول؛ بلانچارد، وکنت اچ(1375)مدیریت رفتار سازمانی، ترجمه قاسم کبیری، جهاد دانشگاهی، چاپ پنجم.
*

* Afza, M. (2005). "Superior – subordinate relationship and satisfaction inIndian small business enterprises". Vikapa. 30(3). PP:11-19
* Horn, T.S. (1992). Leadership effectiveness in the sport domain. in: Horn. T.S (ed). Advances in sport psychology. Champaign, IL: Human Kinetics: 181-199.
* Huang, Shin – Kuei. (2007). "Development of a coach power base inventoryin Taiwan". An applied dissertation project submitted to the faculty of the unitedstates sports academy for the degree of doctor of sport management.
* Joaquin, D.J. (2006). The sportpsychologist's handbook, a guide for sport-specific performance enhancement. John wiley and sons Ltd, the atrium, southern gate, chichewter, west Sussex, England.
* . Kim Lian, Lee and Guan Tui, Ilow. (2009). "Supervisory power bases andjob satisfaction: influence of organization size, age difference and job tenure".International reivew of business reseasrch parpers. Vol. 5, No. 1, PP: 352-366.
* . Kim Lian, Lee. (2008). "Bases of power and subordinates' satisfaction withsupervision – the contingent effect of educational orientation". Internationaleducation education studies. Vol 1, No. 2, PP: 3-13.
* Konter, Erkut. (2010). "Leadership power perception of amateur andprofessional soccer coaches and players according to their belief in good luck ornot". Coll. Antropol. 34 (2010). 3: PP:1001-1008.
* Leveck M. L and Jones C. B. (1996). The nursing practice environment staff retention and quality of care. Research in Nursing and Health, 19(4):331-
* Laios, Athanasios. Theodoraki, Nikolas, and Gargalianos, Dimitros (2003)."Leadership and power". International sport journal, Vol. 7. Iss. 1. PP. 150, 5 pgs.
* Muller Ralf a & Turner Rodney b,)2009( Leadership competency profiles of successful project managers
* Nizam bin Hj, M., Omar Fauzee, M.S., Jamalis, M., Kim Geok, S., & Din, A. (2009). Coaching leadership styles and athlete satisfaction among Malaysian university basketball team. Research
* Riemer, H. A,, & Chelladurai, P. (1998). Development of the athlete satisfaction questionnaire (ASQ). Journal of Sport & Exercise Psychology, 20: 127-156.
* Riemer, H.A. (1997). "A classification of facets of athlete satisfaction", Journal of sport management,Vol.11, pp 133-159.
* Risambessy Agusthina, Swasto Bambang, Thoyib Armanu, Astuti Endang Siti(2012) The Influence of Transformational Leadership Style, Motivation, Burnout towards Job Satisfaction and Employee Performancem , Journal of Basic and Applied Scientific Research, J. Basic. Appl. Sci. Res., 2(9)8833-8842, 2012, www.textroad.com
* Roweld, J. (2006). Transformational and transactional leadership in martial arts. Journal of Applied Sport Psychology
* Senior, F., Fleming, J. (2006). Organizational change, Third education. FTprentice Hall. 3rded, NewYork PP 138-142, 196-232
* Serpa, S. (1999). Relationship coach-athlete: outstanding trends in European research. Motricidade humana. Portuguese journal of human performance studies, 12(1): 7-19.
* Turman, Paul. D. (2006). "Athletes' perception of coach power use and theassociation between playing status and sport satisfaction". Communicationresearch reports. Vol. 23, Issue 4, PP: 273-282.
* Weiss, M.R.; W.D. Friedrichs (1986). "The influence of leader Behaviors,Coach Attributes, andinstitutional Variables on performance and Satisfaction of Collegiate Basketball Teams", Journal of sportpsychology, Vol. 8, pp. 332-346.
* Wallace, Scott T. (2010). "Leader sources of power, reinforcement,punishment nd employee attitues and behaviors". Master of arts in psychology,psycholigcal science option, California state university, Chico.

مرجع بزرگ خرید و فروش فایل های قابل دانلود
دارای سیستم پیشرفته همکاری در فروش فایل
مشاوره در زمینه تدوین پروپوزال، پایان نامه، مقاله،…

www.FaraFile.ir

1-Muller&Turner
2-Serpa
3-Joaquin
4-Horn
5-Nizam
6-Weiss& Friedrichs
7-Riemer
8-Riemer& Chelladurai

9-Leveck and Jones
10- Roweld
11- Risambessy
12- Swasto
13- Thoyib
14- Astuti
15 – Laios
16 – Afza
17 – Turman
18 – Huang
19 – Kim Lian
20 – Kim Lian& Guan Tui
21Senior& Fleming-
—————

————————————————————

—————

————————————————————

14


تعداد صفحات : 21 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود