بسمه تعالی
سلام علیکم
با احترام و تحیات الهی و عرض ادب به محضر جنابعالی اینجانب دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی در حال انجام تحقیقی باعنوان "بررسی رابطه با بازخورد خوردن" می باشم لذا نیاز به همکاری صمیمانه وآگاهی از نظرات ارزشمند شما بوسیله این پرسشنامه دارد. خواهشمند است سوالات را به دقت مطالعه نموده، و گزینه مناسب را مشخص کنید. مطمئنا پاسخهای شما کاملا محرمانه بوده و فقط در محاسبات آماری تحقیق، استفاده خواهد شد. قبلاً از التفات ویژه ای که در اختصاص زمان تکمیل پرسشنامه مبذول می فرمائید کمال امتنان را دارد
پیشاپیش سپاسگزارم.
اطلاعات عمومی پاسخ دهنده
عنوان شغلی:
مدرک تحصیلی:
رشته تحصیلی:
سن: جنس: مرد ( زن (
ردیف
پرسشنامه بازخورد خوردن
همیشه
گاهی اوقات
نظری ندارم
به ندرت
هرگز
1
2
3
4
5
1
از چاق بودن وحشت دارم.
2
به میزان کالری غذاهایی که می خورم توجه می کنم.
3
بعد از غذا خوردن شدیداً خودم را سرزنش می کنم.
4
وقتی ورزش می کنم به سوزاندن کالری های بدنم فکر می کنم.
5
فکر داشتن چربی اضافی در بدنم ذهن مرا مشغول می کند.
6
از خوردن غذاهایی که قند دارند خودداری می کنم.
7
بعد از خوردن شیرینی جات احساس ناراحتی می کنم.
8
رژیم لاغری می گیرم.
9
دوست دارم معده ام(شکمم) خالی باشد.
10
دوره هایی داشته ام که در آن احساس کرده ام نمی توانم از خوردن دست بکشم.
11
بعد از اینکه غذا می خورم استفراغ می کنم.
12
احساس می کنم غذا زندگیم را کنترل می کند.
13
فکر و وقت زیادی را صرف مسئله غذا می کنم.
14
احساس می کنم دیگران ترجیح می دهند که من بیشتر بخورم.
15
دیگران فکر می کنند من خیلی لاغر هستم.
16
هنگام غذا خوردن لقمه های کوچک بر می دارم.
17
وقتی با خوردنی ها روبرو می شوم خودم را کنترل می کنم.
18
احساس می کنم دیگران مرا مجبور به خوردن می کنند.
19
تمایل به لاغرتر بودن ذهن مرا مشغول می کند.
20
متوجه می شوم که فکر غذا ذهن مرا مشغول می کند.
عنوان : پرسشنامه بازخورد خوردن
مدل مورد استفاده : گارنر و گارفینکل(1979)
مولفه ها : شامل3 مولفه رژیم لاغری- پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا- مهار دهانی
تعداد سئوال : 20سئوال
نوع پرسشنامه : استاندارد – خارجی
کاربرد : میزان خوردن
گروه بندی سئوالات (ج . ت)
مولفه
1-2-3-4-5-6-7-8-9-19
رژیم لاغری
10-11-12-13-20
پرخوری و اشتغال ذهنی با غذا
14-15-16-17-18
مهار دهانی
در تحقیق بابائی و همکاران(1386) روایی ابزار مورد تایید قرار گرفته است و پایایی ضریب آلفای کرونباخ 94% گزارش شده است.
بابائی، سمیه؛ خداپناهی، محمدکریم؛ صالح صدق پور، بهرام(1386). رواسازی و بررسی اعتبار آزمون بازخورد خوردن. مجله علوم رفتاری، سال اول، شماره1، صص61-68.