تارا فایل

پاورپوینت عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سال ۱۳۹۳



عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
در سال 1393

شرح وظایف واحد نظارت برمواد غذایی و بهداشتی
1-کنترل وبهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی وجلوگیری ازعرضه مواد غیر قابل مصرف
2- کنترل وبهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی
3- بازدید از مراکز عرضه اقلام بهداشتی وآرایشی تحت پوشش شهرستان انزلی
4-رسیدگی به درخواستهای متقاضیان واحدهای تولید کننده مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریافت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت پروانه های بهداشتی لازم و انجام بازدید های مربوطه
5-بررسی و کنترل مدارک مربوط به پروانه های بهره برداری و ساخت
6-پیگیری نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی استان
7-ارسال اخطاریه بهداشتی  به شرکتها و ارسال رونوشت آن به معاونت غذا و دارو و تعیین مهلت زمانی جهت رفع نواقص
8-رسیدگی به شکایات واصله از محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی

9-  نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصولات(درج شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضاء مصرف ،سری ساخت ،جدول ارزش غذایی ،آدرس محل تولید، نام واحد تولیدی)
10- برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی.
11- رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده 11 قانون تعزیرات حکومتی.
12- همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی.
13-  هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق باقوانین  HACCP.GMP.GHP  وiso22000   و همکاری لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق.
14- ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف .
15- جمع آوری طبقه بندی، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات ماهیانه به استان.
16- همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع رسانی عمومی.

17- شرکت کارشناسان درسمینارها ودوره های آموزشی وکمسیونهای تدوین استاندارد وضوابط فنی.

18-اطلاع رسانی اقلام غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم آرایشی ،بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی.

19- شرکت در جلسات کمیسیون " مبارزه با قاچاق کالا و ارز " شهرستان بندر انزلی.

20- بازدید و نمونه برداری از کالاهای وارداتی از طریق گمرک شهرستان بندرانزلی و ارسال نمونه ها و مدارک مربوطه به استان.

21- بازدید و نمونه برداری از کالاهای آرایشی بهداشتی قاچاق مکشوفه توسط نیروی انتظامی و هماهنگی و همکاری با ارگانهای ذیربط جهت معدوم سازی کالاهای فوق.

تعداد واحدهای فعال در سال 1393
تعداد واحدهای فعال مواد غذایی 24

تعداد واحدهای فعال آرایشی و بهداشتی 4

جمع آوری اقلام غیر مجاز و آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه
تعداد 475 مورد
به ارزش 5286000 ریال

تعداد اخطاریه های بهداشتی صادره
8 مورد

بررسی مدارک و تشکیل پرونده جهت صدور پروانه های بهره برداری و ساخت
کارخانجات مواد غذایی
67 مورد
کارخانجات آرایشی و بهداشتی
9 مورد

تعداد بازدیدهای صورت گرفته از گمرک جهت نمونه برداری از آذرماه 1393 تا پایان سال

28 مورد

تکمیل چک لیست PRPS برای تمام کارخانجات موادغذایی و بهداشتی حوزه نظارت از آذر 93
جهت ارزیابی و امتیازدهی و رده بندی

اجرای طرح تشدید نظارت برفرآورده های گوشتی و اجرای طرح نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک

عضویت در کمیسیون قاچاق کالا و ارز شهرستان
و
شرکت در جلسات ماهیانه قاچاق کالا و ارز

 
ارسال بخشنامه های سازمان غذا و دارو و معاونت مربوطه برای کارخانجات و پیگیری در اجرایی شدن آن
 
ارسال بخشنامه و اسامی کالاهای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز به مجمع امورصنفی ( اتحادیه آرایشی و بهداشتی )
 
اعلام نظر کارشناسی در خصوص پروندهای ارسالی به تعزیرات حکومتی شهرستان حداقل 10 مورد
 
پیگیری شکایات واصله بین دانشگاهی و مردمی

بازدید از کالاهای مکشوفه آرایشی و بهداشتی توسط اداره آگاهی شهرستان و اعلام نظر کارشناسی

بازدید ازمکان و فضای ساختمانی متقاضیان کارگاههای بهداشتی و کارخانجات

برنامه های آینده
افزایش تعداد بازدیدهای ادواری
اجرای طرح های تشدید نظارت اعلام شده از سوی سازمان غذا و دارو
افزایش نظارت در سطح عرضه کالاهای آرایشی و بهداشتی
نظارت بر اجرای دقیق مفاد ماده 11 طرح اتیکت محصولات در کارخانجات (جدول ارزش غذایی و نشانگر تغذیه ای)
ارتقا سطح توانمندی کارشناس واحد از طریق شرکت در دوره های آموزشی مطالعه کتب و مقالات
تخصصی

با تشکر


تعداد صفحات : 16 | فرمت فایل : .ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود