تارا فایل

پاورپوینت شرکت خوروسازی کیا موتورز kiamotors



شرکت کیا موتورز (Kia motors)

Kia motors

کیا موتورز
شرکت خودروسازی کره ای است، که به عنوان زیرمجموعه ای از هیوندای محسوب می شود و در سال ۲۰۱۳ با تولید ۲٫۷۵ میلیون دستگاه خودرو، دومین خودروساز کره جنوبی شناخته شد. کمپانی کیا موتورز، قدیمی ترین خودروساز کره جنوبی محسوب می شود. کیا موتورز هم اکنون دارای ۸ کارخانه تولیدی است، که در کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، کره جنوبی، ویتنام و اسلواکی مستقر می باشند. دفتر مرکزی این شرکت در شهر سئول قرار دارد و سهام آن در بازار بورس کره دادوستد می شود. شرکت هیوندای موتور با در اختیار داشتن ۳۳٫۹۹٪ درصد از سهام کیا موتورز، بزرگترین سهام دار آن به شمار می آید.

ریشه نام
شرکت کیاموتورز پس از آغاز فعالیت خود در سال ۱۹۴۴ به عنوان یک کارگاه تولیدی قطعات دست ساز دوچرخه واقع در حومه شهر سئول کره جنوبی، در شش دهه گذشته توانسته است به عنوان نیروی محرکه وسیله نقلیه موتوری کره ای با ادعای «تولید اولین اتومبیل کشور» همچنین «صادرات اولین اتومبیل از کره» پدیدار شود.
نام «کیا» برخاسته از نامی چینی – کره ای است که شامل کلمه «کی» (برآمدن) و «آ» (به معنای آسیا) است. به اختصار نام این شرکت معنای «برآمده از آسیا» را القا می کند.

تاریخچه و فعالیت
شرکت کیا موتورز به عنوان قدیمی ترین شرکت خودروسازی کره ای، در سال ۱۹۴۴ با موضوع ساخت و تولید مفتول های فلزی و دوچرخه سازی، شروع به کار نمود. در سال ۱۹۵۲، این شرکت نام خود را از «صنایع دقیق کیونگ سانگ» به کیا تغییر داد و چندی بعد شروع به ساخت موتورسیکلت، کامیون و خودروی سواری کرد. در سال ۱۹۸۶ و با همکاری شرکت فورد، کیا موتورز مبادرت به ساخت برخی از مدل های مزدا مانند مزدا فامیلا هم برای بازار داخلی و هم برای بازار خارجی (جهت صادرات) نمود. این مدل ها همچنین شامل کیا پراید (بر مبنای مدل مزدا ۱۲۱) و کیا آولا بودند، که در بازار آمریکای شمالی و استرالیا با نام های فورد فستیوا و فورد اسپایر به فروش رفت.

کیا موتورز که در سال ۱۹۸۶ تنها ۲۶ دستگاه خودرو تولید کرده بود، در سال ۱۹۸۷ در فاصله تنها یک سال، تولیدش را به ۹۵٫۰۰۰ دستگاه افزایش داد. در سال ۱۹۹۲، کیا موتورز آمریکا، در ایالات متحده آمریکا شروع بکار نمود. اولین خودروی دارای برند کیا، در ایالات متحده از طریق ۴ شعبه نمایندگی فروش در فوریه ۱۹۹۴ به فروش رفت. از آن زمان، کیا به صورتی روش مند فعالیت خود را توسعه داد. نمایندگی های فروش در سال ۱۹۹۴ مدل کیا سفیا این شرکت را به فروش رساندند و بعد از مدتی، اندک خط تولید محصول این شرکت، از طریق مدل کیا اسپورتیج، شرکت گسترش یافت.

با این حال، ورشکستگی شرکت کیا در سال ۱۹۹۷؛ که در جریان بحران مالی آسیا رخ داد، موجب گردید که این شرکت توسط دیگر شرکت خودروساز کره ای، هیوندای موتور در سال ۱۹۹۸ تصاحب گردد.
در سال ۱۹۹۸، شرکت کیا موتورز با مدیریت هیوندای موتور گروپ، شروع به صادرات خودروی کیا منتور نمود. این مدل از کیا رقیب مدل های فورد اسکورت و اپل آسترا در بازار اروپا بود، که به جهت قیمت پائین، فروش نسبتا خوبی در اروپا داشت. سپس در اواسط دهه ۱۹۹۰ مدل هاچ بک منتور، با نام کیا شوما عرضه شد. تغییر ظاهری (فیس لیفت) که در سال ۱۹۹۹ صورت گرفت، کیا منتور را همچنان در رده سدان نگاه داشت.

کیا به بازار خودروهای خانوادگی، تا زمانی که کیا کردوس را تولید نمود، وارد نگردید. کردوس که ماشینی چهار در و در کلاس سدان بود، در سال ۱۹۹۹ ارائه شد. این خودرو اندازه مشابهی با فورد موندئو داشت، اما در هنگام ارائه آن به بازار از نظر اندازه، کوچکتر از فورد فوکوس بود. این خودرو دارای تزئینات داخلی ویژه، محفظه صندوق عقب بزرگ، قیمت رقابتی و سطوح بالای تجهیزات بود، اما جذابیت کمتری برای بازارهای جهانی داشت.
خودروی جانشین کیا برای کردوس، یعنی کیا مجنتیس در سال ۲۰۰۱ نتوانست محبوبیت کیا کردوس را احیا کند. کیا در سال ۱۹۹۹ با خودروی کیا سدونا وارد بازار خودروهای ام پی وی شد. در زمان ارائه این خودرو به بازار، ارزان ترین خودرو در مقایسه با دیگر خودروهای کلاس ام پی وی در بریتانیا شناخته شد.

این مدل ها تا سال ۲۰۰۴ که مدل کیا سراتو به بازار عرضه شد، به فروش رفت و همین امر سبب گردید تا شرکت کیا موتورز، به عنوان یکی از خودروسازان جدی، وارد عرصه رقابت گردد. خودروی اس یو وی کیا اسپورتیج در سرتاسر اروپا عمومیت پیدا کرد، اما از سال ۲۰۰۲ بود که کیا فروش بیشتری را از طریق عرضه مدل کیا سورنتو در بازار بدست آورد. کیا موتورز دارای سه سایت تولیدی در کره جنوبی و یک کارخانه در کشور اسلواکی، دو کارخانه در چین و یک شاخه آمریکایی به نام کیا موتورز آمریکا می باشد، که در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۶ به عنوان اولین کارخانه مونتاژ محصولات کیا در وست پوینت ایالت جورجیا با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد دلار افتتاح گردید. این خودرو ساز از سال ۲۰۰۵، تمرکز ویژه ای بر بازار اروپا داشته و فروش محصولاتش از مرز یک میلیون دستگاه گذشته است شرکت خودروسازی کیا موتورز در سال ۲۰۱۳ با تولید ۲٫۷۵ میلیون دستگاه خودرو به عنوان دومین خودروساز کره جنوبی شناخته شد.

کیا اپتیما

کیا سراتو

چهار مدل برتر از برند کیا
1. کیا استینگر (Kia Stinger)
این مدل متوسط برای نخستین بار در سال 2017 وارد بازد شد. طراحی آن برگرفته از مدل مفهومی کیا GT (Kia GT) است.

2. کیا فورته Kia Forte
این مدل یک ماشین جمع و جور و اقتصادی از نظر سوخت است. از سال 2009 تا حالا، این مدل بارها به روزرسانی شده و پیشرفت های بسیار چشمگیری داشته است.

3. نیرو Niro EV
این مدل الکتریکی جذاب طیفی معادل 239 مایل دارد و برای استفاده روزانه مناسب است. این مدل استانداردهای ایمنی زیادی دارد و کاملا قابل اعتماد است.

4. کیا سورنتو Kia Sorento
کیا سورنتو بسیار محبوب و شناخته شده، برای خانواده های بزرگ و پرجمعیت یا افرادی که اکثر وقت خود را با دوستان می گذرانند بسیار مناسب است. موتور V6 و قابلیت AWD، باعث شده که این مدل بسیار پرطرفدار باشد.

کیا موتورز آمریکا
کیا موتورز آمریکا بازوی فروش، بازاریابی و توزیع محصولات شرکت کیا موتورز، در ایالات متحده است. این شعبه از شرکت کیا، طیف کاملی از خطوط تولید محصولات خود را، از طریق شبکه ای از ۶۴۰ نمایندگی فروش در ایالات متحده عرضه می کند. در سال ۲۰۰۸ کیا موتورز آمریکا، رکورد فروش خود را برای چهاردهمین سال متوالی، در رشد سهم بازار در ایالات متحده شکست.
در آمریکا سه خودروی کی۵، کی۷ و اسپورتیج برنده جایزه رضایتمندی ۲۰۱۷ اتوپاسیفیک شدند. سدان کی۵ که در آمریکا اپتیما نامیده می شود، برای دومین سال متوالی به عنوان بهترین خودروی سایز متوسط انتخاب شد. سدان کی۷ که در آمریکا کادنزا نام دارد، به عنوان بهترین خودرو در کلاس خودروهای سواری بزرگ انتخاب شد. اسپورتیج نیز عنوان بهترین شاسی بلند را به خود اختصاص داد. مرکز تحقیقاتی اتوپاسیفیک هر ساله خودروها را براساس میزان رضایت مالکان از خودروهای جدیدشان رتبه بندی می کند.

کیا سورنتو

کیا اسپورتیج

کیا موتورز اروپا
از سال ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۹ شرکت کیا شروع به ساخت فرمان سمت راست، به همراه فرمان های سمت چپ، در سایت تولیدی خود، در کارمان، آلمان نمود. از سال ۱۹۹۹ تا زمان توقف آن در سال ۲۰۰۳ تمامی مدل های کیا اسپورتیج فروخته شده در اروپا، در کارخانه کیا موتورز آلمان، تولید می شد. در سال ۲۰۰۳ بار دیگر خط تولید مدل اسپورتیج، به کره جنوبی منتقل شد.

کیا صادرات خودرو به اروپا را از ابتدای سال ۱۹۹۱ با خودروی مینی کیا پراید، آغاز نمود. شروع فروش این محصول در اروپا با استقبال روبرو شد، تا اینکه در انتهای دهه ۱۹۹۰ میلادی، با کاهش تقاضای این مدل، در نهایت به توقف کامل خط تولید مدل پراید، در ماه مه ۲۰۰۰ گردید. خودروی کیا ریو نیز همچون پراید، از سال ۲۰۰۱، از خط تولید محصولات کیا موتورز خارج شد.
سال ۲۰۰۴ شاهد ورود کیا پیکانتو به عنوان خودروی شهری به اروپا بود. این خودرو اثبات نمود که کیا در زمینه ارائه محصول به خریداران اروپایی که به بودجه خود برای خرید ماشین توجه دارند، موفق بوده است. تا سال ۲۰۰۷ کیا سابقه شانزده ساله ای در زمینه صادرات خودرو به اروپا داشته است. در هنگام ورود به بازار اروپا، فقط یک مدل فروخته شده بود. دامنه مدل های قابل فروش در اروپا بتدریج فراخ تر شد، بگونه ای که هم اکنون در هر یک از بخش های بازار، به غیر از بازار خودروهای لوکس و اسپورت، به رقیبی جدی برای شرکت های دیگر تبدیل شده است.

کیا موتورز در ایران
هم اکنون خودروهای کیا موتورز توسط شرکت اطلس خودرو وارد ایران می شود و همچنین بعضی از محصولات کیا موتورز مانند کیا سراتو تولید داخلی آن نیز وجود دارد که توسط گروه خودروسازی سایپا انجام می گیرد. در حال حاضر نیز نسخه ای از سراتو که بر روی آن چند آپشن جدید همانند سانروف نصب شده نیز تحت نام سراتو آپشنال در بازار ایران عرضه می شود که توسط گروه خودروسازی سایپا مونتاژ می شود.

اولین محصول کیا در ایران که توسط خوروسازی سایپا مونتاژ شد

گسترش در جهان
کیا موتورز دارای سه سایت تولیدی در کره جنوبی و یک کارخانه در کشور اسلواکی، دو کارخانه در چین و یک شاخه آمریکایی به نام «کیا موتورز آمریکا» می باشد، که در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۶ به عنوان اولین کارخانه مونتاژ محصولات کیا در وست پوینت ایالت جورجیا با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد دلار افتتاح گردید.
از سال ۲۰۰۵، کیا تمرکز ویژه ای بر بازار اروپا داشته و فروش محصولاتش از مرز یک میلیون دستگاه گذشته است و کیا موتورز هم اکنون رو به توسعه ترین خودروساز در آن قاره می باشد و این تنها یکی از موفقیت های این شرکت با سابقه در بازار اروپا است.

کیفیت محصولات
موسسه جی دی پاورز آمریکا با بررسی عیوب و نواقص خودروها در ۹۰ روز اول پس از تولید به امتیاز بندی آنها می پردازد و هر خودرویی که امتیاز کمتری دریافت کند به معنای عیب و نقص کمتر می باشد. در این بین برند کیا موتورز که یک برند کره ای می باشد با داشتن ۸۳ امتیاز منفی بهترین و با کیفیت ترین اتومبیل ساز شناخته گشت. کیفیت محصولات این خودروساز حتی از پورشه و بی ام و و لکسوس و کادیلاک هم بالاتر می باشد.

سکوی پرتاب
در سال 2010 اتفاقی رخ داد که یک سکوی پرش و پرافتخار برای این کمپانی محسوب می شود. پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان که به کره جنوبی سفر کرده بود، در این گردش پنج روزه سوار بر کیا سول (Kia Soul)، یکی از محبوب ترین مدل های این برند شد. این محصول از مدل های دیگر در بازدیدهای پاپ معروف تر شد، چرا که در مراسم خوش آمد گویی او حضور پررنگی داشت.

حمایت های مالی
شرکت کیا موتورز فعالیت گسترده ای در بخش سرمایه گذاری و اسپانسری ورزشی دارد. این شرکت حامی مالی اشخاص، مسابقات ورزشی و باشگاه های زیادی می باشد که در زیر به چند نمونه اشاره شده است:

خودروهای تولیدی کیا موتورز

خودروهای تولیدی کیا موتورز

با تشکر از توجه شما

کیا سول

کیا نیرو

کیا استونیک

کیا سلتوس

کیا تلوراید

کیا سونت

کیا ونگا

کیا پیگاس

کیا کی 4

کیا کی 8

کیا کوریس

کیا بریسا

کیا کونکورد

کیا کردوس

کیا اپیروس


تعداد صفحات : 49 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود