تارا فایل

پاورپوینت سیستم بای پاس LP و HP



سیستم بای پاس LP وHP

وظیفه سیستم بای پاس
1-درهنگام استارت اپ بویلر
الف-افزایش تدریجی فشار بخار عبوری از سوپر هیت در مدASA
ب -به منظوراطمینان از حداقل فلوی ایجاد شده در زمان عبور از سوپر هیتر
ج-برای محدود کردن افت فشار در سوپر هیت

وظیفه سیستم بای پاس
2-برای جلوگیری از عیور بخار غیر مرغوب از توربین وانتقال بخار از خط اصلی به کندانسور در زمان شات دون ولود ریجکشن(بی باری)
3-برای کنترل دمای بخار ورودی به کندانسور که توسط اب اسپری انجام میشود تا جای که برای کندانسور قابل پزیرش و تحمل باشد
4-برای جلوگیر از پاسخ تدریجی سفتی ولو وبه منظور کاهش در زمان باز کردن ان

کارکرد
1-برای هر بویلر یک سیستم بای پاس جدا گانه وجود دارد
2-عملکرد کنترلی وخفاظتی که شامل
الف-کنترل فشار
ب-بستن سریع بعد از تریپ کندانسور(فشارکندانسور ببشتر از 0.6-0.8BAR(a) )
ج-باز کردن سریع بعد ازتریپ توربین
3-کنترل سیال عامل بوسیله max
4-ولو کنترل فلوی اب اسپری

عملکرد
1-تنظیم ست پوینت اتوماتیک ((ASAاز زمان استارت بویلر تا رسیدن به فشار ثابت
2-کنترل فشار اتوماتیک با ست پوینت فشار واحد
3-سیستم حفاظت بای پاس

کنترلر
پوزیشن
کنترل ولوhp
پوزیشن کنترل ولوLP
MW
فشار بعد از
کنترل ولو HP
ست پوینت HP
ست پوینت LP

MOOD USP HP
پوزیشن کنترل ولوبای پاس
HP کمتر از %5باشد
ادمیشن ست پوینت بیشتر از 0درصدباشد
بار واحد بیشتر از 16MWباشد
ولو ایزوله HPتوربین باز وفید بک
OPEN ان در یافت شده باشد

فشار بعد از کنترل ولوبای پاس کمتر از
0.5باشد
زمانی که تمامی فید بک ها
در یافت شوداز ASAبهUSP
تغییر MOODمیدهددرضمن
ست پوینت بای پاس HP 6.5
BAR افزایش میابد
72+6.5=78.5

BAKE

MOOD USP LP
پوزیشن کنترل ولوبای پاس LP
کمتر از %5باشد
ادمیشن ست پوینت بیشتر از 0درصد
باشد
بار واحد بیشتر از 16MWباشد
ولو ایزوله LPتوربین باز وفید بک
OPEN ان در یافت شده باشد

در زمان دریافت کلیه
فید بک ها ست پوینت
USPیک بار از فشار خط LP
بیشتر می شود
7.5+1=8.5
BAKE

سیگنالهای تریپ بای پاس
1-

and
pump1Disch<105Bar
pump2Disch<105Bar
5ثانیه تاخیر
and
Header<150
and
HP B|P PRESS CONTRL>-40
BYPASS TRIP
BAKE

سیگنالهای تریپ بای پاس
2-تریپ 2از 3سوییچ لول تانک هیدرولیک
3-ترانسمیتر های سطح VDTدر سطح2050با منطق 2از3 واحد را تریپ میدهد
4-پوش باتن فایر فایتینگ
5- پوش باتن تریپ اتاق فرمان
6-تریپ اب اسپری بای پاس
7-خلا بیشتراز800 میلی بار
BAKE

ریست شدن بای پاس
در صورت بر طرف شدن کلیه سیگنالهای تریپ اگر پوزیشن کنترلر کمتر از -40 باشدبا فشار دادن کلید ریست می توان بای پاس را ریست کرد
توجه
در یک صورت که خلاء 800میلی بار باشد می توان بای پاس را ریست کرد
1-فشار بعد از کنترل ولو HPوLPهر دو بویلر کمتر از 0.3 BARباشدوکنترلر بای پاس HPوLPهردو بویلر کمتر از-40باشد

BAKE

فشار هدر هیدرولیک
فشار خروجی پمپ ها
BAKE

BAKE
ایزولیتینگ ولو HP
ایزولیتینگ ولو LP

BAKE

BAKE

BAKE
توضیحات

توضیحات
فلوی بخار بای پاس
ضریب ثابت
فشار بخار بعد از کنترل ولو
فلوی بخار بای پاس
ضریب ثابت
مقدار فلوی پاشش اب

ادمیشن ست پینت
BAKE

BAKE

از فشار 7.5BARمد ASAبای پاس HP در سرویس قرار میگیرد و صورت پله ای بالا میرود بدین ترتیب که هر وقت ست پوینت را از فشار خط کم کنیم اگر اختلاف انها از -1کوچکتر شود ستپوینت انقدر بالا میرود تا اختلاف انها
کوچکتر از0.5شود این کار تا رسیدن به فشار ثابت ادامه دارداز ان به بعد درمد USP قرار میگیرد (لازم به ذکر است اگر در زمان فشار گیری درمدASAهر اتفاقی که برای بویلر رخ دهد که باعث افت فشار شود ست پوینت هیچ تغیری نمیکند ودر همان ست باقی میماند تا بویلر نرمال و فشار به حد قابل قبول یعنی به ست پوینت برسد)
BAKE

مقدارفلوی پاشش آب
برای کاهش دمای بخار خروجی از بای پاس نیاز به اب اسپری دارد تابخار قابل تحمل و پذیرش برای کندانسور شود به همین دلیل باید مقدار پاشش اب متناسب با فلوی بخار باشد

این مقدار فلوی پاشش اب پروتکشن ست پوینت نام دارد که ان رابا2.6 جمع کردو یک فلوی کنترلی بدست می اید
فلوی بخار
=
فشار بعد از کنترل ولو
×
ضریب ثابت 2.25
فلوی مقدارپاشش اب
=
فلوی بخار
×
ضریب ثابت0.32
BAKE
فلوی مقدار پاشش آب
+
2.6

ومن الله توفیق


تعداد صفحات : 27 | فرمت فایل : .ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود