تشیع لندنی
( شیعه ی انگلیسی )
فهرست مطالبی که آشنا خواهیم شد…
مقدمه
بنیانگذار فرقه بابیه و وهابیت
مصداق های شناسایی "تشیع انگلیسی"
اهداف تشیع انگلیسی
مراکز علمی – فرهنگی جریان «تشیع انگلیسی»
رسانه های تفرقه افکن «تشیع انگلیسی»
مقدمه
فرقه سازی و ایجاد انشعاب در ادیان از جمله دستورکارهای سرویس اطلاعاتی در جهان اسلام بوده است؛ پیدایش فرقه های وهابیت و بهاییت از جمله طرح های سرویس اطلاعاتی انگلیس برای ممانعت از اتحاد جهان اسلام بود که گرفتارشدن برخی کشورهای اسلامی در این دام، آنچه امروز – نه تنها در دنیای اسلام – بلکه در سراسر جهان با عناوینی چون افراط گرایی و … از آن یاد می شود را رقم زده است.
پادشاهی بریتانیا سابقه ای تاریخی در تفرقه افکنی در مستعمرات خود بویژه ممالک اسلامی داشته و دارد؛ سیاست "تفرقه بیانداز و حکومت کن" نیز برگرفته از رویکرد تاریخی انگلیسی ها به سیاست خارجی است.
ارتباط وهابیت با انگلیس
همفر جاسوس بریتانیا در قرن 18 را کمتر کسی است که نشنیده باشد؛ همفر و 8 عامل اطلاعاتی دیگر از سوی وزارت مستعمرات انگلیس ماموریت یافتند تا با سفر به کشورهای اسلامی از دولت های آنان جاسوسی کنند. همفر به ترکیه رفت و با نام محمد به فراگیری علوم اسلامی و قرآن مشغول شد. سپس به عراق رفت و با محمد بن عبدالوهاب ملاقات نمود. همفر از آن پس با عبدالوهاب بسیار صمیمی و برای انجام وظیفه محول شده از سوی دولت بریتانیا برای شوراندن مردم علیه دولت عثمانی و فتنه انگیزی بین مسلمانان دست به کار شد.
ارتباط بابیه با انگلیس
از دیگر تلاش های استعمار بریتانیا برای انشعاب در دین اسلام، حمایت از فرقه های بابیه و بهائیه بود که در قرن 18 و 19 با سرمایه گذاری بر افراد متشرع اما نادان که از اسلام تنها گوشه نشینی و عبادت بدون تفکر را برگزیده بودند، انجام شد. این افراد نیز با تحریک عوامل سرویس اطلاعاتی انگلیس تا ادعای پیامبری پیش رفتند. سید محمد علی شیرازی ملقب به محمد علی باب که از نوجوانی به عبادات طولانی و راز و نیازهای غیرعادی مشهور بود، پس از سالها ریاضت، به ناگاه با رها کردن درس و عبادت برای انجام کارهای اقتصادی به بوشهر رفت.
در بوشهر با خانواده های تاجران انگلیسی یهودی در این شهر همکاری می کرد تا اینکه در سال 1260 قمری ادعای بابی (دروازه ارتباط با امام زمان عج) کرد بدنبال آن بودند.
و با حمایت همان کانون های با نفوذ انگلیسی به سرعت شهرت یافت و اینگونه به مردم القاء شد که علم او – که حاصل چندسال عبادت و ریاضت بود – لدنی و الهی است و لذا محمد علی در سن 24 سالگی ادعای بابیت و سپس ادعای مهدویت کرد و پس از آن، همان شد که انگلیسی ها بدنبال آن بودند. قائله های متعدد در نقاط مختلف کشور بر سر ادعای امامت جوانکی که چند صباحی ادعیه و متون دینی را تورق کرده بود، شکل گرفت و حکومت وقت ایران برای خواباندن این شورش ها که عمدتا از سوی هواداران او در مقابله با مخالفان این مدعی دروغین بود، مجبور به تبعید چندباره او و در نهایت به جرم ادعای دروغین، به فرمان شهید میرزا تقی خان امیرکبیر اعدام شد.
جدا از فراز و فرودهای فرقه های ضاله ای چون بابیه و بهائیه و حتی وهابیت، این روند تفرقه افکنانه با حمایت انگلیس و رژیم اسرائیل تا به امروز ادامه پیدا کرده است و اکنون اوج آن را در سرزمین های اسلامی شاهد هستیم. اکنون مرکز اصلی بهائیت نیز در بندر حیفا در فلسطین اشغالی واقع شده است.
مصداق های شناسایی "تشیع انگلیسی"
تشیع انگلیسی، شعبه ای از "اسلام آمریکایی" است؛ فرقه ای که با شهادت و جهاد نسبتی ندارد. بی خطر برای طاغوت و ظالمین و از کنار آمریکا و اسرائیل نیز با سکوت عبور می کند. "شیعه انگلیسی" ترجیح می دهد بر پیکر خونین امام حسین (ع) گریه و مویه کند تا در رکاب پسر رسول خدا کشته شود. تشیع انگلیسی هدفش حرکت در مسیر اصلاح دین رسول خدا نیست و تنها بر تفرقه و اختلافات تاکید دارد. "تکفیر" می کند. ناسزا می گوید. به مقدسات سایر مسلمانان توهین می کند و به تنها حکومت شیعی جهان می تازد.
رهبر انقلاب بر اصلی و فرعی کردن دشمنان تاکید فراوان داشته و دارند. تشیع انگلیسی دشمن فرعی نیست . نقشه همان دشمنان اصلی است؛ توطئه شومی که یک شاخه اش در لباس داعش سر برآورده است، شاخه ای در هیبت "وهابیت و جاهلیت ، شعبه ای هم در لباس "بهائیت" مُتِهَتِک به احکام و اصول اسلامی. "تشیع انگلیسی"، شیعه را خون ریز و غیرعقلانی و افراطی نشان می دهد؛ حال آنکه امامان معصوم شیعه (علیهم السلام) مظهر عقلانیت و عدالت هستند.
تیغ شیعه در برابر جبهه کفار و دشمنان اسلام از نیام بیرون می آمد؛ و می آید. شیعه انگلیسی تیغ بر روی برادر مسلمان خود می کشد و در برابر کفار و مستکبران خضوع می کند. شیعه انگلیسی، در یک کلام "بی خاصیت" است .
سیاست " تفرقه بیانداز و حکومت کن" انگلیس پس از فرقه سازی بر بستر اختلافات عقیدتی، با تضعیف تشیع در برابر سایر مذاهب اسلامی ادامه پیدا کرد. اما این تضعیف مستقیم شیعیان نبود؛ بلکه با میزبانی از شیعیانی بود که با جهل خود تشیع و شیعیان را هدف گرفتند. تربیت مرجعیت در لندن، تبلیغ آزادانه شیعیان افراطی مورد نظر از انگلیس (و آمریکا) و راه اندازی شبکه های متنوع در انگلیس و آمریکا از جمله این اقدامات است.
یکی از ردپاهای اولیه نفوذ انگلیس در تشیع به زمانی بازمی گردد که میرزای شیرازی به مقابله قراردادهای استعماری انگلستان پرداخت و علمای شیعه پس از آن در هر فرصتی بر ضد این قدرت استعمارگر فتوای جهاد و مقاومت می دادند. دولت انگلیس و سرویس اطلاعاتی این کشور میزبان برخی از مراجع شیعه شد و با بهره گیری از از محبوبیت آن ها در اروپا، بستر پرورش طلبه های جوان با گرایش های ضد نظام اسلامی و در مغایرت با روش غالب مراجع عظام شیعه در قم و نجف، فراهم کردند.
این پرورش "روحانی لندنی" ادامه پیدا کرد تا امروز به مرحله معرفی "مرجعیت انگلیسی" رسید و مراجعی از خاندان های شناخته شده، متاسفانه در مسیر طراحی شده تا مرحله زیرسوال بردن اصل و اساس نظام اسلامی، مراجع گرانقدر شیعه و ولایت فقیه و … پیش رفته اند. اسلام و تشیع مورد نظر این افراد، نه کاری به سلطه گری آمریکا دارد و نه مشکلی با اشغالگری رژیم اسرائیل. نه دفاع از کودکان مظلوم غزه را وظیفه خود می داند و نه نسبت به داعش حساسیتی نشان می دهند؛ انگلیسی که به تعبیر امام (ره) خبیث تر از آمریکا و شوروری است و آمریکا را به آزادی بیان می ستایند و علنا اعلام می دارند که ما را با کار آمریکا و انگلیس و اسرائیل چه کار است.
اهداف تشیع انگلیسی
1- ترویج قمه زنی و موارد مشابه آن – نظیر راه رفتن بر روی شیشه ، آتش، تیغ زدن بر پشت و اعمالی که آسیب زننده است
2- سب و لعن اهل سنت و مقدسات آنان و تاکید بر برائت.
3- مخالفت آشکار با انقلاب اسلامی و اهانت به بنیانگذار و رهبری معظم انقلاب..
هزینه دولت انگلیس برای ترویج قمه زنی گفته شد روحانیون و مرجعیت انگلیسی بطور مستقیم از سوی دولت انگلیس مورد حمایت قرار دارند و امکانات تبلیغی در اختیار آن ها قرار داده می شود. تنها در یک مورد طی دو سال گذشته حدود 400 هزار کارت برای تقویت قمه زنی در انگلستان برای افراد مختلف پست شده است که حداقل فقط یک میلیون پوند هزینه ارسال این کارت ها بوده است. اصطلاح "شیعه انگلیسی" هم به این دلیل است که بسیاری از این عقاید و افکار از شبکه های انگلیسی پخش می شوند.
مراکز علمی – فرهنگی جریان «تشیع انگلیسی» اشاره شد که جریان انحرافی شیعه، با کمک مستقیم و غیرمستقیم دولت انگلیس – و آمریکا – شبکه ای در هم تنیده آموزشی، فرهنگی و تبلیغاتی در اختیار گرفته اند. این مراکز آموزشی، فرهنگی و شبکه ها در ایران و عراق تا انگلیس و آمریکا در حال فعالیت هستند.
رسانه های تفرقه افکن «تشیع انگلیسی»
شبکه مرجعیت
شبکه جهانی امام حسین(ع) 1 و 2 و 3
مجموعه شبکه های جهانی امام حسین (ع) عموما به نشر عقاید و شعائر امام حسین (ع) اهتمام می ورزد. جهت کلی عقاید نشرشده، همان جهتی است که از لندن حمایت و هدایت می شود.
شبکه سلام
شبکه جهانی اازهراء (س) و شبکه المهدی (عج)
شبکه ماهواره ای فورتین
شبکه العقیله
شبکه امام صادق (ع)
شبکه جهانی حضرت خدیج (ع)
شبکه فدک
شبکه اهل بیت
شبکه الانوار
شبکه بقیع
شبکه فدک
«یاسر یحیی عبدالله الحبیب» مدیر این شبکه متولد 1977 میلادی (1355 شمسی) و فارغ التّحصیل رشته علوم سیاسی از دانشگاه کویت، فقط بیست و پنج سال داشت و تنها سه سال از از راه اندازی «هیئت خدّام المهدی» در کویت می گذشت که تندروی هایش، دولت کویت را مجبور کرد هیئت را پلمپ و او را روانه زندان کند.
یاسر الحبیب از جمله روحانیون لندن نشین است که با امکانات دولت انگلیس به کاشتن بذر کینه اهل تسنن در دل شیعیان مشغول است سخنرانی های این "عمامه دار انگلیسی" متشکل از توهین های آشکار و مکرر به غالب مراجع عظام تقلید است. تشیع انگلیسی مراجع تقلید شیعه را خارج از دین می داند!
اما این جوان جسور چشم انگلیسی ها را گرفته بود؛ پس سریع به سوژه مورد نظر سازمان های حقوق بشری انگلیس و آمریکا تبدیل شد. حتما خود مقامات کویتی هم متعجب شده بودند که این سازمان ها چرا بین این همه زندانی و شکنجه شده گیر داده اند به این روحانی جوان، اما ترجیح دادند سری را که درد نمی کند دستمال نبندند و بیش از سه ماه او را در حبس نگه ندارند.
شیخ جوان از زندان کویت آزاد و با انگلیسی ها رفیق شد. نشان به آن نشان که پناهندگی بریتانیا گرفت و عازم شمال این کشور شد. تنها دو سال وقت کافی بود تا او ساکن لندن شده و حیطه فعّالیت های خود را به شدّت گسترش دهد. روزنامه ای با نام shianewspaper منتشر کند، حوزه علمیه «امامین عسکریین» را در لندن به راه اندازد، شبکه ماهواره ای «فدک» را نیز با حمایت انگلیسی ها تاسیس کند و در سال ۲۰۱۰ نیز مکان هیئتش در لندن را به حسینیه ای بزرگ به نام «حسینیه سیّدالشّهدا» منتقل و مکان جدید را مجتمعی برای حوزه علمیه، هیئت، دفتر کار، موسّسه رسانه ای، شبکه ماهواره ای فدک، روزنامه شیعه و پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی قرار دهد.
شبکه اهل بیت
این شبکه با مدیریت فردی افغانی به نام «حسن اللهیاری» ابتدا در قم تاسیس شد و عوامل آن با انتخاب این نام مقدس، سعی داشتند در فضای فرهنگی قم، موقعیتی برای خود کسب کنند. اهل بیت، در دوره فعالیت خود در راستای برجسته ساختن اختلافات مذاهب اسلامی تلاش می کرد. تاکید بر سوگواری ایام فاطمیه به نام «محسنیه» و برگزاری جشنی موسوم به «عیدالزهرا» و به مناسبت مرگ خلیفه دوم و اهانت مکرر به همسر پیامبر اسلام (ص) از مهم ترین اقدامات این شبکه بود.
با تشکر از صبر و شکیبائیتان