تارا فایل

پاورپوینت بررسی جزئیات اجرائی در سرویس های بهداشتی



بررسی جزئیات اجرائی در سرویس های بهداشتی
طراح پاورپوینت
محسن عموهادی 09134248583

کف سازی سرویس های بهداشتی
– اجرای سقف طبقات یا بلوکاژ طبقه همکف
– نصب کفشور
– ریختن یک لایه بتن سبک جهت شیب بندی به طوری که کلیه قسمت های فضا با شیبی ملایم به سمت کفشور یا محل توالت هدایت گردند.
– ریختن یک لایه ملات ماسه سیمان جهت زیر ایزولاسیون.
– ایزولاسیون در دو لایه گونی و سه قشر قیر.
– ریختن حدود 2سانتیمتر ملات ماسه سیمان برای حفاظت ایزولاسیون
– نصب سرویس بهداشتی
– فرش کف

کف سازی سرویس های بهداشتی

کف سازی سرویس های بهداشتی

کف سازی سرویس های بهداشتی

کف سازی سرویس های بهداشتی

جزییات:

سرامیک (ceramic)
پوشش سرویس های بهداشتی

لعاب:
پوشش های سرامیکی از لایه های نازک شیشه که سطح کاشی ها را می پوشاند ساخته شده است و بر روی بدنه سرامیک که به صورت بیسکویت در آمده  یا فقط خشک شده بکار برده می شود و یا به عبارتی دیگرلعاب پوشش شیشه ای است که به منظورایجاد ویژگیهایی ازقبیل: زیبایی ، عدم نفوذپذیری در برابر رطوبت و… در سطح بدنه های سرامیکی مورد استفاده  قرار می گیرد .
لعابها دارای ویژگیهای مهم زیرمی باشند:
1-    لعابها در مقابل موادشیمیایی باPH اسیدی وقلیایی مقاوم هستند.
2-    وجود لعاب ، مقاومت به خراشیدگی سرامیکها را افزایش می دهد.
3-    لعابها ، مقاومت گرمایی نسبتا مناسبی دارند.

ابتدا کف محل مورد نظر را با ملات ماسه سیمان کرم بندی و شمشه گیری می کنند. در صورتی که کف مربوط به آبریزگاه ها مانند حمام و آشپزخانه باشد کف را 1تا2 درصد به سمت کفشور شیب می دهند. پس از خشک شدن ملات ماسه سیمان کف، سرامیک ها را با ملات پودر سنگ و سیمان به نسبت یک به یک یا چسب کاشی روی ملات می چسبانند.
در صورتی که از ملات پودر سنگ و سیمان برای نصب استفاده شده باشد با دوغاب پودر سنگ و سیمان بندکشی می کنند و چنانچه از چسب برای نصب استفاده شده باشد خمیر مخصوص بندکشی بکار می رود و سپس آن را تمیز می کنند. گاهی برای فرم دادن و پیوند بهتر بین سرامیک ها درزهایی به فاصله چند میلیمتر ایجاد می کنند. برای جلوگیری از لق شدن سرامیک لازم است حداقل تا 24ساعت بعد از نصب از رفت و آمد روی آن خودداری شود.
نحوه اجرای سرامیک

آماده سازی زیر کار

قبل از اقدام به نصب کاشی باید کارهای زیر را انجام داد:
اصلاح دیواره طوری که کاملاً شاقولی باشد.
تمیز نمودن سطح دیوار از هر گونه مواد و مصالح
خشک نمودن سطح دیوار.
در صورتی که سطح دیوار عایق کاری شده است حتماً روی آن توری سیمی نصب شود.
اگر ملات بین آجرهای دیوار ملاتی غیر از ماسه و سیمان است بهتر است حداقل 24ساعت قبل از کاشیکاری سطح دیوار را با ملات ماسه سیمان به نسبت 1به8 به طریق گل نم به ضخامت 3تا5 میلیمتر پوشانده شود.
نحوه اجرای کاشی دیوار

نصب کاشی
نصب کاشی با هر شیوه ای که باشد باید رج های آن کاملاً افقی و در یک سطح تراز باشند. بندهای افقی باید کاملاً مستقیم و بدون شکستگی و بندهای عمودی در امتداد یکدیگر قرار گیرند. پشت کاشی باید با مصالح پرکننده کاملاً پر شود و هیچ گونه فضای خالی در آن وجود نداشته باشد.

نصب کاشی معمولاً با دو روش متداول صورت می گیرد:
1) بوسیله چسب 2) روش دوغاب ریزی
1. نصب کاشی با چسب
در این روش از چسب خمیری شکل استفاده می شود. قبل از مالیدن خمیر روی سطح دیوار باید دیوار با قشری از ملات ماسه سیمان به ضخامت حدود 2سانت پوشانده شود تا سطح کاملاً صاف و یکنواختی بوجود آید. مالیدن چسب روی دیوار بوسیله ماله های شیاردار صورت می گیرد این ماله ها مقدار چسب لازم را بر روی دیوار زیر کاشی باقی می گذارند. چسب را باید بتدریج روی آستر دیوار مالید و اقدام به نصب کاشی کرد زیرا در غیر این صورت چسب خشک می شود و خاصیت چسبندگی آن از بین می رود. بندکشی روی کاشی ها پس از 48ساعت انجام می شود.

2. به روش دوغاب ریزی
ابتدا سطح دیوار را تمیز می کنیم چون گرد و خاک روی دیوار نمی گذارد ملات به دیوار بچسبد. پس از تمیز کردن دیوار باید چند مرتبه آب روی آجر پاشید تا خیس شود و آب ملات را جذب نکند. زیر کاشی را در کف بوسیله ماسه تراز می نمایند بعد شمشه فلزی بسیار صاف جلوی کاشی در حال نصب قرار می دهند و بقیه کاشی ها را پشت شمشه چیده و با ریسمان کنترل می نمایند. برای اینکه کاشی ها در جای خود ثابت بمانند و هنگام دوغاب ریزی تکان نخورند توسط یک تکه گل رس و به روش فتیله گذاری در لبه کاشی و بعداً پخ کردن گل رس به دیوار کارگذاری کاشی اجرا می گردد و مرتباً تراز و شاقولی بودن کاشی ها را کنترل می کنیم سپس دوغاب سیمان را به صورت محلول رقیق شده از ماسه پاک و سیمان معمولی آماده با ملاقه به آهستگی به ضخامت 5/2سانتیمتر پشت کاشی را در دو یا سه مرحله پر می نمایند. اگر در یک مرحله پر شود ممکن است در اثر وزن دوغاب کاشی از جای خود کنده شده و یا از شاقول و تراز بودن خارج گردد. پس از پایان کاشیکاری بوسیله دو پیمانه گردسنگ، دو پیمانه خاک سنگ و 1پیمانه سیمان سفید خمیری ساخته و بندهای کاشیکاری را پر می کنیم و سپس با پارچه ای نرم سطح کاشی ها را تمیز نی کنیم.
معمولاً از لحاظ زیبایی ارتفاع کاشی را تا زیر سقف ادامه می دهند ولی حداقل ارتفاع کاشی در حمام ها بواسطه وجود دوش تا 180سانت و در آشپزخانه تا 150سانت (چند رج بالاتر از ظرفشویی) و در توالت ها تا 60سانت و در قسمتی که دستشویی دارد 90سانت باید باشد.

فاصله مرکز لوله فاضلاب این توالت تا دیوار حداقل 30 سانتیمتر
فاصله محور آن از دیوار مجاور نبایدکمتر از 38 سانتیمتر باشد .
قیرگونی باید حداقل 5 سانتیمتر داخل لوله فاضلاب توالت ایرانی انجام شود .
حداقل قطر لوله فاضلاب ایرانی برابر با 10سانت می باشد .
توالت ایرانی

جزییات:

جزییات کف شور

جزییات کف شور

فاصله دیوار تمام شده (منظور دیوارکاشی کاری شده) تا مرکز لوله فاضلاب توالت فرنگی باید برابراستاندارد کارخانه سازنده بوده برخی از استا نداردها 22-30-32 سانتیمتر می باشد.
حداقل قطر لوله فاضلاب توالت فرنگی: 10سانت
توالت فرنگی

جزئیات اجرایی توالت فرنگی

جزئیات اجرایی توالت فرنگی

روشویی

روشویی


تعداد صفحات : 31 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود