تارا فایل

تحقیقی در مورد F disk یا پارتیشن بندی


F disk یا پارتیشن بندی

در محیط Dos یا ویندوز یا سیستم عامل های دیگر میتوان این دستور را اعمال نمود این دستور به شرح زیر می باشد.
1- پارتیشن اولیه یا Primary : اولین پارتیشنی می باشد که ساخته می شود.

2- پارتیشن افزوده Extended : فضایی که به پارتیشن Primary اختصاص نیافته است می باشد.
به طور خودکار پارتیشن Primary به درایو c اختصاص می یابد.

در پارتیشن بندی ، جدول را می سازد و پارتیشن هایی که کاربر ایجاد می کند.

هنگامی که هارد پارتیشن بندی شده باشد و بخواهیم دوباره این عمل را انجام دهیم باید اطلاعات پاک شده و از نظر منطقی پاک می گردند. و کل هارد همانند هارد نو در نظر گرفته می شود.

بعد از مونتاژ بیشترین عملیات مربوط به هارد می باشد. که ابتدا باید هارد پارتیشن بندی می گردد.

1- Primay 2- Extended
پارتیشن Primary به c اختصاص یافته است.
پارتیشن Extended را به درایوهای منطقی H – G – F – E – D و … تقسیم می نماییم.
درایوهای منطقی logical Drive : قسمتهای پارتیشن توسعه یافته می باشد در صورتیکه بخواهیم از کل هارد استفاده نماییم باید به primary فضا تعیین نموده و برای Extended فضای را در نظر نگیریم. در غیر اینصورت قسمتی از هارد غیر قابل استفاده قرار می گیرد.

هنگام پارتیشن بندی باید یکی از پارتیشن ها را بعنوان پارتیشن Active یا فعال در نظر گرفته شده در واقع تعیین می کند که سیستم عامل در کجا دنبال فایل های سیستمی بگردد. محل فایل های سیستمی برای برنامه راه انداز مشخص می کند (پارتیشن بوت کننده)

تغییر سیستم تاریخ و ساعت سیستم

تشخیص وجود چند کانال IDE و Master , Primary قطعات
گزینه 2
Advance Bios features
تنظیم بوت شدن سیستم بر روی حافظه های جانبی
1- فلاپی 2- CD 3- Hard
3- گزینه super visor password set
پورتی که برای setup می باشد که هنگام ورود با این پورت می توان تنظیمات را تغییر داد و حتماً باید وجود داشته باشد.

4- گزینه set user password
پورتی برای user تعیین می شود که دیگر نمی تواند تغییرات را انجام دهد فقط مشاهده می کند.

5- گزینه save and Exti setup
چنانچه بخواهیم تغییرات اعمال شود باید save کنیم و بعد از set up خارج شویم.

چنانچه ویندوز 98 و xp داشته باشیم و روی گزینه win 98 قرارگرفته و کلید F8 را بزنیم گزینه های 98 را نشان می دهد.

مبدل نمایش کارت گرافیک display adopter
اگر پورت USB کار نکند باید کنتولر آن را نصب نمود.
برای دیدن مشخصات قطعات سیستم مراحل زیر را طی می نماییم.

Start / setting / control panel / system / device management
برای حذف درایور قطعه ای مراحل زیر را طی می نماییم.

Start / setting / control pannel / system / device management
انتخاب درایو مورد نظر / Remove
از طریق سیستم عامل نمی توان تعیین کرد که چه قطعه ای on board و چه قطعه ای on board نیست بلکه باید به پشت case توجه نمود هر مادربورد بسته به ویژگی خودش ، CD خاص دارد.

قطعه سخت افزاری باید play & play باشد و Bios که با سخت افزار در ارتباط است باید play & play باشد و در سطح بالا بماند که سیستم عامل می باشد. باید
play & play باشد که اگر این سه قسمت play & play باشد درایور قطعه به طور خودکار نصب می شود و کاربر هیچ مداخله ای ندارد در صورت نتوانستن از طریق play & play پیغام می دهد که آیا می خواهید ویندوز دنبال آن بگردد و نصب کند که در اینجا اگر ویندوز توانسته بود قطعه را نصب کند دیگر این پیغام نمی آمد که ما در اینجا No می زنیم و در قسمت بعد نوع درایو را انتخاب نمود و در قسمت بعد باید مدل کارت گرافیک را انتخاب نمود که اینها درایورهای پیش فرض در ویندوز می باشد اگر مدل کارت در این لیست باشد می توان از این طریق درایور را نصب نمود. اگر مدل مورد نظر در لیست وجود نداشت گزینه Have disk را انتخاب نموده و فایل را انتخاب می نماییم. اگر فایل سازگار با کارت گرافیک باشد یا قطعه باشد بدون پیغامی شروع به نصب می کند و اگر سازگار نباشد پیغام می دهد.

چنانچه کارت گرافیک نصب شده باشد در قسمت propertice صفحه نمایش setting را انتخاب می نماییم که تنظیمات مورد نظر را در اینجا می توان اعمال نمود.
کارت فاکس مودم
(Modulate & De Modulate Modem)
مودمها ابزارهایی هستند که سیگنالهای دیجیتال کامپیوتر را به سیگنالهای آنالوگ تبدیل کرده و از طریق خط تلفن ارسال می کند و در طرف دیگر در هنگام دریافت سیگنالها عکس این عملیات را انجام می دهند. ارتباط مودمها یک ارتباط دو طرفه کامل می باشد یعنی ارسال و دریافت می تواند در یک زمان و با هم انجام شود.

انواع مدولاسیون : برای مدولاسیون سیگنال روشهای متفاوتی وجود دارد در هر نوع مدولاسیون ثابت بودن یا تغییر وضعیت دادن امواج می تواند تداعی صفر یا یک را بوجود آورد.

سرعت تغییر وضعیت را Bound می گویند.

براساس استانداردهایی که با دکمه V شروع می شود. پارامترهای سرعت، نوع مدولاسیون و روش متراکم سازی داده ها مطرح می شود. استانداردهای V o 32 یک استاندارد قدیمی است و برای انتقال دو طرفه کامل با سرعت 9600 بیت در ثانیه از طریق خط تلفن عادی طراحی شده، فرکانس سیگنال Hz1800 و سرعت مدولاسیون 2400 می باشد استانداردهای Vo17 vo90 , … , Vo42,Vo29 , Vo23, Vo22, Vo21 می باشد (نسل جدید مودمها از استاندارد Vo22 استفاده می کند).

مودمها به دو دسته internal (داخلی) و External (خارجی) تقسیم می شوند. مودمهای داخلی یک کارت توسعه می باشد که در اسلاتهای PCI روی مادربورد قرار می گیرد و معمولا از نوع win Modem می باشد یعنی به پردازنده کامپیوتر متکی هستند که درایو و کنترل کننده آنها در سیستم عامل ویندوز قابل استفاده است و در Dos قابل استفاده نمی باشد. مودم های خارجی، در خارج از کامپیوتر قرار دارند. حمل و نقل و اتصال آن از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر به راحتی انجام می گیرد، چون فقط به پورت سریال یا USB در خارج سیستم متصل می شود. این مودمها خود دارای پردازنده می باشد.


تعداد صفحات : حجم فایل:14 کیلوبایت | فرمت فایل : .rar

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود