دانشگاه آزاد اسلامی
واحد …………
گزارش کارآموزی برای دریافت درجه کارشناسی در رشته حسابداری
عنوان:
کارآموزی در حسابداری شرکت خوراک طیور
استاد راهنما:
………………………..
کارآموز:
………………..
شماره دانشجویی:
………………………
سال ………
فهرست مطالب
عنوان صفحه
اهداف کارآموزی 1
معرفی محل کارآموزی 1
اهداف شرکت خوراک دام و طیور 2
دانه ذرت جهت تغذیه دام , طیور و آبزیان 2
مقدمه 2
هدف 3
تعریف 3
محصولات 3
کنستانتره 4
استفاده از کنسانتره ی با کیفیت نسبت به ساخت دان در فارم مزایای زیر را دارد 9
مزیت استفاده از دان آردی با کنسانتره نسبت به دان آماده چیست 10
کنسانتره 5 درصد را پیشنهاد می کنید یا کنسانتره 2.5 درصد 10
کنسانتره زرین دانه پارس چه مزایایی نسبت به کنسانتره های شرکت های دیگر دارد 10
خدماتی که توسط شرکت زرین دانه پارس ارائه می شود 11
آزمایش آب مرغداری 11
آزمایش N.I.R )ذرت و سویا) 12
مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM): 13
برخی از مقالات و پژوهش های انجام شده توسط شرکت زرین دانه پارس 14
گزارش روزانه کارآموزی 16
ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﯿﺮی 18
اهداف کارآموزی
اکنون که به اصل و هدف واحد کارآموزی فکر می کنم پی به درستی و بجا بودن آن برده و افرادی را که سبب اضافه شدن این واحد درسی به کل واحد ها شده را تحسین می نمایم . گرچه گذراندن کلیه واحد های درسی حسابداری نقش بسزایی در گسترش علم به این رشته را دارند اما هیچ چیز به مانند دیدن ، لمس کردن و انجام عملی کارها از نزدیک وقرار گرفتن در شرایط نخواهد بود . اینجانب کارآموزی خود را در ، شرکت خوراک دامو طیور گذرانده ام . این دوره شامل گزارش ها ، و تجربیاتی است که در شرکت به مدت ۲۴۰ ساعت کارآموزی ، ثبت شده است و مقایسه اطلاعات و تئوری های مختلف صورت گرفته است. ودر پایان از زحمات مسئولین شرکت کمال تشکر رادارم.
معرفی محل کارآموزی
شرکت زرین دانه پارس
تولید کننده کنسانتره 5% مرغ گوشتی و خوراک طیور (سوپر پری استارتر، پیشدان، میاندان، پسدان)
شرکت زرین دانه پارس با تجربه سالها فعالیت مستمر در صنعت طیور کشور و با بهره گیری از متخصصین و فعالین بنام این صنعت و استفاده از علم روز تغذیه و ارتباط با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و با بهره گیری از خط تولیدی مجهز، اقدام به تولید خوراک آماده و کنسانتره طیور نموده است.
اهداف شرکت خوراک طیور
شرکت زرین دانه پارس تولید کننده خوراک آماده و کنسانتره طیور
Vision
شرکت زرین دانه پارس با تجربه سالها فعالیت مستمردر صنعت طیور کشور و با بهره گیری از متخصصین و فعالین بنام این صنعت و استفاده از علم روز تغذیه و ارتباط با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی داخل و خارج از کشور و با بهره گیری از خط تولیدی مجهز، اقدام به تولید خوراک آماده و کنسانتره طیور نموده است.
این شرکت قصد دارد که با تولید محصولات با کیفیت مطابق با آخرین یافته های علمی در جهان و قیمت مناسب ضمن رقابت با محصولات تولید داخل، نیاز به واردات محصولات مشابه خارجی را کاهش دهد.
Mission
رسالت ما تولید و ارئه خدمات به مرغداران و فعالین صنعت طیور کشور، حفظ سرمایه ی ملی و اشاعه ی فرهنگ صحیح استفاده از نهتده هاست که این امر با استفاده از متخصصین مجرب و همگام شدن این مجموعه با روند سریع پیشرفت های جهانی این صنعت صورت می پذیرد.
دانه ذرت جهت تغذیه دام , طیور و آبزیان
مقدمه
دانه ذرت یکی از انواع دانههای غلات است که به واسطه فراوانی نشاسته در آن ارزش غذایی نسبتا زیادی دارد و از این رو در جیره خوراکی دام و طیور و آبزیان به عنوان ماده اولیه انرژیزا به مقدار زیاد مورد استفاده قرار میگیرد . ذرت علاوه بر نشاسته دارای مواد مغذی دیگری مانند مواد پروتئینی , چربی , ویتامین و املاح نیز میباشد .
1 – هدف
هدف از تدوین این استاندارد , تعیین ویژگیها , درجه بندی , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری , روشهای آزمون و انبارداری دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور و آبزیان میباشد .
2 – دامنه کاربرد
این استاندارد در مورد دانه ذرت که برای تغذیه دام , طیور و آبزیان مصرف میشود , کاربرد دارد .
3 – تعریف
دانه ذرت از گیاه Zea. Mäis از خانواده غلات (Graminea) بوده و دارای ارقام مختلفی است که مهمترین آنها به شرح زیر میباشد :
3 – 1 – ذرت دندان اسبی (Zea. Mäis indentata) که Dent Corn نیز نامیده میشود .
3 – 2 – ذرت آردی ( نرم ) (Zea. Mäis amylacia) که Flour Corn نیز نامیده میشود .
3 – 3 – ذرت مومی (Zea. Mäis Ceratina) که رقمی از ذرت دندان اسبی است و Waxy corn نیز نامیده میشود.
3 – 4 – ذرت خشن (Zea. Mäis indurata) که Flint Corn نیز نامیده میشود .
3 – 5 – ذرت شیرین (Zea. Mäis Sacchrata) که Sweet Corn نیز نامیده میشود .
3 – 6 – ذرت آجیلی (Zea. Mäis Everata) که Pop Corn نیز نامیده میشود .
محصولات
کنستانتره
کنستانتره 5 درصد
-نوبل-noble
-اسمارت-smart
-اسپیریت-spirit
-اکونومیک پلاس-economic
کنستانتره 2.5 درصد
– اپکس -apex
– شارپ-sharp
– گرند-grand
پری استارتر
– کوییک استارتر-quick starter
افزودنی های دانش بنیان
– شل بوستر -shell booster
– آسیت پک – pack
کنستانتره
آنالیز مواد مغذی موجود در کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای نوبل A
مواد مغذی
آنالیز آزمایشی
آنالیز واقعی
انرژی
502
1751
پروتئین
7/56
13/66
متیونین
4/95
5/04
متیونین + سیستئین
4/95
5/269
لیزین
2/51
2/791
ترئونین
2/155
2/395
کلسیم
14/35
16/22
فسفر
4/58
6/62
سدیم
0/004
0/004
کلر
1/02
1/02
(DEB(mEq/kg
-275
-275
آنالیز مواد مغذی موجود در کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای نوبل B
مواد مغذی
آنالیز آزمایشی
آنالیز واقعی
انرژی
392
1641
پروتئین
5/99
12/08
متیونین
3/4
3/486
متیونین + سیستئین
3/4
3/715
لیزین
2/3
2/581
ترئونین
1/6
1/837
کلسیم
13/43
15/3
فسفر
4/08
6/12
سدیم
0/004
0/004
کلر
0/93
0/93
(DEB(mEq/kg
-247
-247
.
جیره های پیشنهادی کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای نوبل
)ذرت، سویا، روغن(
اقلام جیره
استارتر ( 0 تا 10) یا
وزن 280 گرم
رشد (11 تا 24) یا
وزن 1100 گرم
پسدان1 (25 تا 42) یا
وزن 2600 گرم
پسدان2
(43 تا کشتار)
ذرت
563
605
650
695
سویا
363
329
282
235
روغن
10
12
14
16
مولتی آنزیم
0/5
0/5
0/5
0/5
نمک
3/5
3/5
3/5
3/5
کنسانتره A
60
50
0
0
کنسانتره B
0
0
50
50
جمع
1000
1000
1000
1000
آنالیز جیره های پیشنهادی 5 درصد دو مرحله ای نوبل (ذرت، سویا، روغن)
انرژی Kcal/Kg
2910
2988
3047
3112
پروتئین خام %
21/16
19/92
18/13
16/4
لیزین قابل هضم (SID) %
1/23
1/13
1
0/89
متیونین قابل هضم (SID) %
0/61
0/54
0/45
0/43
متیونین + سیستین قابل هضم (SID) %
0/91
0/83
0/72
0/68
ترئونین قابل هضم (SID) %
0/8
0/74
0/66
0/6
تریپتوفان قابل هضم (SID) %
0/23
0/21
0/19
0/17
آرژنین قابل هضم (SID) %
1/35
1/26
1/13
0/99
ایزولوسین قابل هضم (SID) %
0/97
0/91
0/82
0/73
والین قابل هضم (SID) %
1
0/94
0/86
0/78
کلسیم %
1/05
0/9
0/84
0/82
فسفر قابل دسترس %
0/5
0/45
0/42
0/41
سدیم %
0/16
0/16
0/16
0/16
کلر %
0/29
0/29
0/29
0/29
پتاسیم %
0/88
0/83
0/75
0/67
اسید لینولئیک %
1/2
1/91
2/08
2/25
جیره های پیشنهادی کنسانتره 5 درصد دو مرحله ای نوبل
)ذرت، سویا(
اقلام جیره
استارتر ( 0 تا 10) یا
وزن 280 گرم
رشد (11 تا 24) یا
وزن 1100 گرم
پسدان1 (25 تا 42) یا
وزن 2600 گرم
پسدان2
(43 تا کشتار)
ذرت
584
629
677
725
سویا
352
317
269
221
مولتی آنزیم
0/5
0/5
0/5
0/5
نمک
3/5
3/5
3/5
3/5
کنسانتره A
60
50
0
0
کنسانتره B
0
0
50
50
جمع
1000
1000
1000
1000
آنالیز جیره های پیشنهادی 5 درصد دو مرحله ای نوبل (ذرت، سویا)
انرژی Kcal/Kg
2865
2937
2986
3042
پروتئین خام %
20/85
19/58
17/77
16/03
لیزین قابل هضم (SID) %
1/21
1/1
0/98
0/86
متیونین قابل هضم (SID) %
0/6
0/54
0/44
0/42
متیونین + سیستین قابل هضم (SID) %
0/9
0/83
0/71
0/67
ترئونین قابل هضم (SID) %
0/79
0/73
0/65
0/59
تریپتوفان قابل هضم (SID) %
0/22
0/2
0/18
0/16
آرژنین قابل هضم (SID) %
1/32
1/23
1/1
0/96
ایزولوسین قابل هضم (SID) %
0/96
0/89
0/8
0/7
والین قابل هضم (SID) %
0/98
0/93
0/84
0/76
کلسیم %
1/05
0/9
0/84
0/82
فسفر قابل دسترس %
0/5
0/45
0/42
0/41
سدیم %
0/16
0/16
0/16
0/16
کلر %
0/29
0/29
0/29
0/29
پتاسیم %
0/87
0/81
0/73
0/65
اسید لینولئیک %
1/23
1/31
1/38
1/45
آنالیز مواد مغذی موجود در کنسانتره 2/5 درصد دو مرحله ای
اپکس B
مواد مغذی
آنالیز آزمایشی
آنالیز واقعی
انرژی
726
2851
پروتئین
11/5
23/7
متیونین
6/8
6/981
متیونین + سیستئین
6/8
7/439
لیزین
4/2
4/756
ترئونین
3/3
3/78
کلسیم
11/3
15/04
فسفر
7/92
12
سدیم
0/544
0/544
کلر
1/73
1/73
(DEB(mEq/kg
-239
-239
جیره های پیشنهادی کنسانتره 2/5 درصد دو مرحله ای اپکس
)ذرت، سویا، روغن(
اقلام جیره
استارتر ( 0 تا 10) یا
وزن 280 گرم
رشد (11 تا 24) یا
وزن 1100 گرم
پسدان1 (25 تا 42) یا
وزن 2600 گرم
پسدان2
(43 تا کشتار)
ذرت
574
615
661
708
سویا
369
333
286
237
روغن
10
12
14
16
کربنات
13/5
11/5
10/5
10/5
مولتی آنزیم
0/5
0/5
0/5
0/5
نمک
3
3
3
3
کنسانتره A
30
25
0
0
کنسانتره B
0
0
25
25
جمع
1000
1000
1000
1000
آنالیز جیره های پیشنهادی 2/5 درصد دو مرحله ای اپکس (ذرت، سویا، روغن(
انرژی Kcal/Kg
2960
3030
3093
3160
پروتئین خام %
21/53
20/2
18/41
16/63
ترئونین قابل هضم (SID) %
0/82
0/76
0/67
0/61
تریپتوفان قابل هضم (SID) %
0/23
0/21
0/19
0/17
ایزولوسین قابل هضم (SID) %
0/99
0/92
0/83
0/74
والین قابل هضم (SID) %
1/01
0/95
0/87
0/79
کلسیم %
1/05
0/9
0/84
0/82
فسفر قابل دسترس %
0/5
0/45
0/42
0/41
سدیم %
0/16
0/16
0/16
0/16
کلر %
0/27
0/26
0/26
0/26
پتاسیم %
0/9
0/84
0/76
0/68
اسید لینولئیک %
1/76
1/92
2/1
2/27
استفاده از کنسانتره ی با کیفیت نسبت به ساخت دان در فارم مزایای زیر را دارد:
* میکس بهتر مواد
* کاهش اشتباهات کارگری
* تمام شدن متناسب تمام مواد با هم؛ در صورتیکه اگر با مکمل و ریز مواد دان بسازید ممکن است بخشی از مواد اولیه شما با اتمام دوره مصرف نشود.
* آزمایشات پیش از تولید برای تمامی مواد اولیه و پس از تولید جهت کنترل کیفی محصول که این امکان برای مرغدار فراهم نبوده و با هزینه ی زیادی همراه است.
* در کنسانتره ها عموما از مکمل های سازمانی استفاده نشده و ویتامین ها و مواد معدنی با الگوی نیاز سویه های رایج امروزی تولید و در کنسانتره ها استفاده می شوند.
* استفاده از اسید آمینه ترئونین که متاسفانه هنوز در بسیاری از فارم ها از این اسید آمینه استفاده نمی شود.
* دستیابی به جیره ای متوازن و عملی
* ارتباط با مشاورین تغذیه، مدیریت و دامپزشکی مستقر در شرکت و پایش گله ها از ابتدا تا انتهای دوره.
* ارائه خدمات حضوری از طرف شرکت برای مرغدارانی که نیاز به بازدید از فارم آن ها وجود دارد.
مزیت استفاده از کنسانتره نسبت به ساخت دان در مرغداری با استفاده از مکمل و ریز مواد چیست؟
مزیت استفاده از دان آردی با کنسانتره نسبت به دان آماده چیست؟
توصیه ی اغلب کارشناسان استفاده از دان پلت فقط برای هفته اول است؛ چرا که اختلاف وزنی قابل توجهی نسبت به دان آردی دارد و همانطور که می دانید وزن پایان هفته اول تاثیر بسزایی در نتیجه ی پایان دوره خواهد داشت. اما برتری نسبی دان آماده به دان آردی ( در صورت دارا بودن آنالیز تقریبا یکسان) در هفته های دوم به بعد هر روز کم و کمتر خواهد شد بنابراین با توجه به اختلاف قیمت 10 تا 20 درصدی دان آماده به دان آردی و با توجه به قیمت فروش که گاها بسیار پایین است توصیه ما استفاده از دان آردی با کیفیت است؛ و می توان با دان آردی با کیفیت نتایجی نزدیک و یا حتی بهتر از دان های آماده موجود در بازار انتظار داشت. در نتیجه هر دان پلتی از هر دان آردی رشد و ضریب تبدیل بهتری نخواهد داشت !
کنسانتره 5 درصد را پیشنهاد می کنید یا کنسانتره 2.5 درصد ؟
اگر نسبت به میکس دان خود اطمینان دارید بهتر است از کنسانتره 2.5 درصد استفاده کنید چرا که به شرط تامین نیازهای پرنده نسبت به کنسانتره 5 درصد از لحاظ اقتصادی به صرفه تر بوده و نیز مواد حجم دهنده و پر کننده ی کمتری دارد که عموما این مواد حجم دهنده و پرکننده ی رایج در ساخت کنسانتره توسط شرکت ها، ارزش غذایی چندانی برای پرنده ندارند.
کنسانتره زرین دانه پارس چه مزایایی نسبت به کنسانتره های شرکت های دیگر(موجود در بازار) دارد؟
* تامین اسیدهای آمینه نزدیک به ایده آل های نیاز پرنده
* جیره های پیشنهادی مقرون به صرفه
* قیمت مناسب نسبت به آنالیز مواد مغذی
* استفاده از خط تولیدی مجهز و پیشرفته
* خدمات گسترده پس از فروش
خدماتی که توسط شرکت زرین دانه پارس ارائه می شود
آزمایش آب مرغداری:
همانطور که می دانید بیشترین ماده ی مغذی که پرنده در طول دوره مصرف می کند (آب) است . از این رو ، دانستن پارامترهای آب برای تنظیم جیره ای متوازن ضروری است.
در همین راستا شرکت زرین دانه پارس تمام نمونه های اب مرغداری مشتریان خود را به طور رایگان آزمایش و بر اساس آن جیره اختصاصی هر مرغدار را ارایه می دهد.
آزمایش N.I.R )ذرت و سویا(
تفاوت آنالیز نهاده های مورد استفاده در جیره پرنده از جمله ذرت و سویا عامل تعیین کننده ی تنظیم جیره پیشنهادی است . لذا مرغدارانی که از محصولات شرکت زرین دانه پارس استفاده می نمایند می توانند نمونه های ذرت و سویای وارد شده را جهت آزمایش رایگان N.I.R (انرژی ، پروتیین ، اسیدهای آمینه ، فسفر و …. ) به آدرس شرکت ارسال و پس از بررسی توسط گروه عملی شرکت جیره ی اختصاصی برای مرغداران ارایه خواهد شد.
مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM):
شرکت زرین دانه پارس پس از فروش محصولات خود نام مرغداری و مشخصات مرغداری را در سیستم خدمات پس از فروش شرکت ثبت کرده و در طول دوره اطلاعات دوره پرورش مرغدار را ثبت می کند و در موارد خاص برای حصول نتیجه ی بهتر خدمات مشاوره ای شامل مدیریت واحد پرورش – تغذیه و دامپزشکی ارایه می نماید.
بدیهی است در صورت نیاز مرغدار کارشناسان مجرب شرکت آماده ارایه خدمات به صورت رایگان می باشد.
برخی از مقالات و پژوهش های انجام شده توسط شرکت زرین دانه پارس
ناهنجاری های اسکلتی و استخوانی در طیور
گردآوری و تنظیم: دکتر علی نوری امامزاده
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار (مدیر علمی شرکت زرین دانه پارس)
مقدمه
رشد پرندگان گوشتی و رسیدن به وزن مطلوب در صنعت طیور از اهمیت خاصی برخوردار است. اصلاح نژاد در حیوانات و دستکاری های تغذیه ای رشد سریعی را در پرندگان بدنبال داشته است. رشد غیر طبیعی سریع با وارد کردن فشار خیلی زیاد بر استخوان ها سبب ناهنجاری های مختلفی در طیور می شود. اثبات شده است که رشد آهسته تر پرندگان و یا در شرایط نوردهی مناسب و یا محدودیت غذاهای ملایم سبب کاهش این گونه مشکلات خواهد شد. پژوهش ها نشان داده است که اغلب پرندگان کند رشد کمتر دچار ناراحتی های استخوانی می شوند
ناهنجاری های استخوانی
ناهنجاری های غیر طبیعی اسکلتی زیادی در طیور شناخته شده است. بیماری هایی مثل دیسکندروپلازی استخوان درشت نی (Tibiadyschondroplasia)، ریکتز (Rickets)، پروزیس (Prosis)، استئوکندروز (Osteochondrosis)، چرخش مهره سینه ای (Spondylolisthesis)، اختلال چرخشی در استخوانهای بلند (Valgus Varus)، نکروز انتهای قدامی استخوان ران (Femoral h
تنش گرمایی (Heat or Thermal Stress)
نویسندگان:
دکتر نوری :عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار
مدیر علمی شرکت زرین دانه پارس
تنش گرمایی (Heat or Thermal Stress)
درجه حرارت بدن طیور ˚c 41 درجه است. اگر پرندگان به هر دلیلی بین حرارت تولیدی بدن و حرارت از دست رفته بدن نتوانند تعادل ایجاد کنند و گرمای تولیدی بیشتراز گرمای از دست رفته باشد دچار تنش گرمایی می شوند. دمای ایده آل برای طیور ˚c 20 تا 25 است و دمای بالاتر از ˚c 32 سبب اثرات سوء تنش گرمایی مثل له له زدن (Panting)، کاهش مصرف خوراک، کاهش تولید و افزایش مرگ و میر پرنده میشود.
راهکارهای مدیریتی-تغذیهای مقابله با تنش گرمایی
– استفاده از تهویه تونلی با سرعت تهویه m/s 3-2 در محدوده ارتفاع پرندگان، پدهای خنک کننده، مه پاشها (با قطر ریز قطره ۱۵-۱۰ میکرومتر)، پنکههای سقفی مناسب با ارتفاع ۲ متر از کف سالن و فاصله 10 تا 15 متر در امتداد سالن، بستن درزها
گزارش کارآموزی
محل کارآموزی
به عنوان دانشجوی رشته حسابداری کارآموزی خود را در واحد حسابداری این شرکت سپری نمودم.
معرفی واحد حسابداری
مدیر امور مالی که مسئولیت تمامی اسناد و مدارک مالی شرکت را به عهده دارد.
شرح وظایف محوله به کارآموز وبررسی مسئولیت های بخش مالی
گزارش روزانه کارآموزی
01/10/94 سه شنبه
– آشنایی با برخی از اسناد اعم از حقوقی و تدارکاتی و عمرانی و … و مطابقت دادن با قوانین و مقررات مالی علی الخصوص آئین نامه های مالی
– آشنایی با نحوه پیگیری و اخذ بخش نامه های مختلف مالی و به روز نمودن اطلاعات مالی جهت بررسی بهینه اسناد
– آشنایی با شیوه استعلام قیمتهای مختلف کالا و خدمات دریافتی از بازار و ارگان های ذیربط و تطابق دادن با فاکتورها و اسناد تنظیم شده
02/10/94 چهارشنبه
– بررسی برخی از اسناد مالی و آشنایی با نحوه ثبت اسناد تنظیم شده مربوطه
– بررسی لیست کسورات حقوق و غیر حقوق اعم از بیمه و مالیات از دریافت و پرداخت و واریز به حسابهای مربوطه، جهت آشنایی با نحوه محاسبات مربوطه
– آشنایی و بررسی کسورات واریزی به واحد دریافت و پرداخت جهت تنظیم اسناد مربوطه
05/10/94 شنبه
– دریافت گواهی کار و احکام پرسنلی از اداره کارگزینی و گسترش جهت بررسی نحوه تنظیم لیست حقوق پرسنل شرکت در موعد مقرر
– بررسی نحوه ارائه لیست کسورات به مسئول امورمالی جهت تامین اعتبار و صدور چک حداکثر دو روز بعد از پرداخت حقوق
– کمک به پرسنل بخش مالی برای پرداخت به موقع حقوق
06/10/94 یکشنبه
– آشنایی با نحوه تنظیم لیست حقوق پرسنل به همراه کسورات واریزی
– بررسی اسناد حقوق ومزایا اعم از عیدی- مسکن – کارانه و… جهت یادگیری بیشتر
07/10/94 دوشنبه تا 14/10/94 دوشنبه (5 روز)
– جمع آوری اطلاعات و آمار اسناد مالی اعم از حقوقی و تدارکاتی و بازرگانی و ردیف های اعتبار و…(در غالب بانک اطلاعاتی)
– تفکیک اسناد مالی اعم از جاری و اختصاصی و ردیفهای اعتباری و بازرگانی و…
– ارائه گزارش به مسئول امور مالی در ارتباط با اسناد مالی تفکیک شده
15/10/94 سه شنبه و 16/10/94 چهارشنبه و 19/10/94 شنبه
– دریافت اطلاعات مربوط به میزان فروش
– گرد آوری و جمع آوری اطلاعات مربوط به مشتریان
– ارائه گزارش به مسئول امور مالی در ارتباط با میزان فروش به هر یک از مشتریان
20/10/94 یکشنبه تا 23/10/94 چهارشنبه (4 روز)
– دریافت اطلاعات مربوط به میزان هرینه های معمول اعم از بنزین، پذیرایی و نقلیه و ….
– گرد آوری و جمع آوری اطلاعات مربوط به هزینه های مذکور
– مقایسه هزینه های انجام گرفته نسبت به اعتبارات و تخصیص های مربوطه
– ارائه گزارش به مسئول امور مالی در ارتباط با میزان هر یک از هزینه ها
26/10/94 شنبه تا 30/10/94 چهارشنبه (5 روز)
– بررسی دقیق موجودی انبار طبق دفاتر و موجودی در سیستم با موجودی کالاهای مربوطه در انبار
– شمارش دقیق موجودی انبار جهت اطمینان از ثبت دقیق قبض های انبار و حواله های صادره
– آشنایی با شیوه بایگانی دقیق قبض های انبار و حواله انبار
03/11/94 شنبه تا 07/11/94 چهارشنبه (5 روز)
– آشنایی با نحوه جابجای و تغییر و تحول اموال بین واحدها طبق قوانین و مقررات مربوطه
– آشنایی با فهرست و لیست اموال تهیه شده به همراه شماره اموال
10/11/94 شنبه تا 14/11/94 چهارشنبه (5 روز)
– دریافت ازطلاعات مربوط به قیمت محصولات شرکت
– گرد آوری و جمع آوری اطلاعات مربوط به درآمدهای شرکت
– مقایسه درآمدهای انجام گرفته نسبت به اعتبارات و تخصیص های مربوطه
– ارائه گزارش به مسئول امور مالی در ارتباط با میزان هر یک از درآمد ها
17/11/94 شنبه تا 20/11/94 سه شنبه
– آشنایی با نحوه واریز وجوه نقد و همچنین واریز به موقع وجوه نقد
– آشنایی با نحوه ثبت دفاتر واحد درآمد
ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﯿﺮی
ﮐﺎرآﻣﻮزی را ﻣﯽ ﺗﻮان ﻣﺮﺣﻠﻪ آﻏﺎز ﮐﺎرﺑﺮد اﻧﺪوﺧﺘﻪ ﻫﺎی ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن در ﻃﻮل ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﺤﺴﻮب ﮐﺮد ﮐﻪ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﺑﺎ آﻣﻮزش در ﺣﻮزه ﺣﺴﺎﺑﺪاری و ﻣﺤﯿﻂ ﮐﺎر ﺣﺴﺎﺑﺪاری و اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﺠﺮﺑﯿﺎت دﯾﮕﺮان ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽ و آﻣﺎدﮔﯽ ﻻزم را ﺑﺮای ﭘﺬﯾﺮش ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﺖ ﮐﺴﺐ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ.
ﺑﺪون ﺷﮏ اﯾﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻧﯿﺰ ﻋﻠﯿﺮﻏﻢ ﻫﻤﻪ ﺗﻼﺷﻬﺎی ﺑﮑﺎر رﻓﺘﻪ ﺧﺎﻟﯽ از ﮐﺎﺳﺘﯽ ﻧﯿﺴﺖ و اﻣﯿﺪ ﺑﻪ درﯾﺎﻓﺖ ﻧﻈﺮات ارﺷﺎدی و راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎی اﺳﺎﺗﯿﺪ ﻣﺤﺘﺮم و ارﺟﻤﻨﺪ رﺷﺘﻪ ﺣﺴﺎﺑﺪاری اﺳﺖ.
و
ج
ا