تارا فایل

کار افرینیشرکت تبلیغاتی زاگرس


کار افرینیشرکت تبلیغاتی زاگرس

فهرست
عنوان صفحه
مقدمه……………………………………………………………………………………………………………..5
فصل اول (بخش معرفی)…………………………………………………………………………………..6
فصل دوم (تحلیل صنعت)……………………………………………………………………………….13
فصل سوم (تجزیه و تحلیل بازار)…………………………………………………………………….28
فصل چهارم (ظرفیت و محل اجرای طرح)………………………………………………………..35
فصل پنجم (خدمات)…………………………………………………………………………………….44
فصل ششم (بازاریابی)…………………………………………………………………………………..52
فصل هفتم(سازماندهی)………………………………………………………………………………..58
فصل هشتم (محاسبات مالی طرح)………………………………………………………………….64
منابع و مآخذ………………………………………………………………………………………………..77

توجه:با توجه به نوسانات بازار قیمت ها همواره متغییر بوده و می بایست با توجه به نرخ روز به روز شوند

مقدمه:
در جامعه ی امروزی تبلیغات جزء لاینفک اقتصاد و فروش به حساب می آید و هر دستگاه سازمانی که از آن به نحوه احسن استفاده برد به نتایج غیر قابل مقایسه ای با رقبایی که از آن بی بهره اند دست خواهد یافت. پس امروزه در جامعه یی که به سمت مردمی شدن پیش می رود لازم است هنرمند از برج عاج خویش به زیر آید و ابائی نداشته باشد که اثری مثلاٌ با سوژه یک مغازه قصابی نیز خلق کند . بلکه این موارد لازمه ای زندگی امروزی و نیاز جامعه است. لازم است هنرمند جنبه های خیالپردازانه صرف را رها کند و در میان سایر انسانها به انسانی فعال تبدیل شود و از فنون ، مواد و روشهای کار امروزی آگاه باشد وبدون رها کردن حس ذاتی زیبایی شناسی خود، با فروتنی و قدرت و کارآیی، پاسخگوی مسائلی باشد که در پیرامونش مطرح می شود و کاملاٌ روشن است تا زمانی که هر نسبت به مسایل زندگی بیگانه باشد به ناچار علاقمندان انگشت شماری نیز خواهد داشت.
جلوه ی نمایان این امر در هنر گرافیک و تبلیغات آشکار می شود که رابطه ای بین اقتصاد و وسایل مورد نیاز مردم و هنری که این اطلاعات را به مردم می رساند به وجود آورده است در هر کاری جنبه های تبلیغاتی قوی باشد چه در فروش محصول ، چه در ارایه خدمات و … و بر اصول علمی و اثبات شده ی هنر گرافیک، ارتباط شناسی ، روانشناسی، سواد بصری ، جامعه شناسی و در موارد مربوط به جنبه های خاص خود ، متکی باشد ، آن امر موفقیت بارز و آشکار در مقایسه با اموری که از این صنعت استفاده نکرده اند خواهد داشت در واقع تبلیغات فلشی دو طرفه است که یک سوی آن به طرف مردم و استفاده کنندگان است و روی دیگر به سمت تولیدکنندگان محصول و خدمات.

فصل اول:
بخش معرفی

1-1- معرفی کالا:
برای تبلیغات تجاری صدها تعریف کوتاه و بلند از طرف افراد و متخصصین بیان شده است. شاید بتوان ادعا کرد که به تعداد افراد متخصص و اساتید تبلیغات برای این موضوع هم تعریف و شرح عنوان گردیده است. کتاب لغت فارسی (فرهنگ آموزگار صفحه 182- از انتشارات کانون معرفت) تبلیغ را رساندن پیغام یا خبر و همچنین امری را به دیگران شناساندن معنی نموده و نیز عمل آن را امری خوب یا بد وانمود کردن، چیزی را زیاد از حد جلوه دادن و امثال این‏ها تفسیر کرده‏اند. گرچه این امر درست یا کم و بیش با تعبیر کتب لغت و دائره‏المعارف‏ها یکسان است اما به طور وضوح معنی و مفهومی را که ما امروز در ذهن داریم بیان نمی‏کند.
در کتاب دائره‏المعارف "آمریکانا" تبلیغ یا Advertising چنین معنی شده است: "تبلیغ شامل پیام‏های دیداری – گفتاری است که از طریق وسائل تبلیغاتی با پرداخت وجه، مردم را به طریقی علاقه‏مند و موافق یک نوع محصول، یک خدمت، یک فکر، یک نقطه نظر و یا یک مارک بخصوص می‏نماید."
کاظم متولی در کتاب روابط عمومی و تبلیغات، این تعریف را بکار برده است: " فرآیند روشمند ارایه اطلاعات مناسب در مورد کالاها و خدمات به مشتریان و ترغیب و متقاعد کردن مو ثر مصرف کنندگان به خرید کالاها و خدمات." واژه ها و عبارات "روشمند"، "اطلاعات مناسب" و "ترغیب و متقاعد کردن مو ثر"، همگی ناظر بر انجام برنامه ریزی در فرآیند تبلیغات است.
در جای دیگر چنین آمده که تبلیغا ت تجاری یکی از پنج عامل اساسی ارتباط است که به وسیله تجار و صاحبان صنایع برای ترغیب مردم در خرج کردن پول به خاطر کالا یا خدمت به کار می‏رود و چهار عامل دیگر، فروش شخصی، توسعه فروش، انتشارات و وسایل توزیع ذکر شده است.
بارنر، در کتاب تبلیغ نافع می‏نویسد: "تبلیغ مجموعه‏ای است که اداره فعالیت‏های مختلف که به اشکال و درجات متفاوت برای عملی ساختن هدف‏های تجارتی مدیران شرکت‏ها یا صاحبان کارخانجات انجام می‏گیرد"
در کتاب دیگری در مورد تبلیغ چنین آمده است: "تبلیغ شامل کلیه فعالیت‏هایی است که به وسیله آن پیام‏های دیدنی و شنیدنی به اطلاع مردم رسانیده می‏شود تا به وسیله نفوذ در آن‏ها، مردم را وادار به خرید کالا و یا خدمات نموده و تمایل و علاقه آن‏ها را نسبت به افکار، نظرات، اعتبار و اشخاصی که مورد نظر است جلب نمائیم."
در کتاب "موارد و متون تبلیغات" نویسنده می‏گوید: "تبلیغات فعالیت خاصی در بازاری کردن کالاها است که هدفش آگاه ساختن مردم از محصولات و خدماتی است که به فروش می‏رسد. تبلیغ در حالی که مردم را آگاه می‏سازد و کالا را مشهور می‏کند، آنان را نیز به امری ترغیب می‏نماید"
در کتب بازاریابی تعریف تبلیغات جنبه وسیع‏تری پیدا کرد. ویلیام.جی شولتس می‏گوید: "تبلیغات به کلیه اشکال ترغیب عمومی برای ایجاد تقاضا و بازار برای یک محصول یا خدمت اطلاق می‏گردد. این تبلیغات به وسیله صاحب کالا یا موسسه برای خریداران احتمالی به وسیله ارسال پیام مستقیم و یا از طریق وسائل تبلیغاتی انجام می‏شود. "
در کتاب بازاریابی و مدیریت بازار تالیف آقای دکتر پرویز زارعی تحت عنوان "تبلیغ یعنی چه؟" چنین آمده است: "به طور کلی تبلیغ یعنی دست یازیدن به اقداماتی، استفاده از راه‏هائی و به کار بردن وسائلی به قصد جلب توجه گرو‏ه‏های انسانی به حقانیت آئینی یا اصالت پدیده‏ای و دعوت ایشان به گرویدن بدان آئین و بهره گرفتن از آن شیء که در فعالیت‏های تبلیغاتی کوشش در صحت و برتری آن به عمل آمده است."
تعریفی که به وسیله انجمن بازاریابی بین‏المللی به عمل آمده به این شرح است: "تبلیغ"، معرفی غیرشخصی برای ارائه عقاید، کالاها و خدمات با پرداخت وجه از طرف یک مسئول می‏باشد، یکی از علل تنوع تعاریف، تغییرات عمده‏ای است که در امر تبلیغات به طور مداوم به وجود می‏آید زیرا هر تعریف پس از مدتی کهنه می‏شود و تبلیغ عوامل تازه‏تری را به خدمت می‏گیرد.
و بالاخره تعریفی که از نظر کلی بتواند جامع و شامل بوده و بتواند تبلیغات جاری را چنان توصیف کند که از نقطه نظر بازاریابی نیز مورد قبول اکثریت قرار گیرد، تعریفی است که در کتاب تبلیغات – Advertising – تالیف جون رایت و دانیل وارنر آمده: "تبلیغ عبارت از پیامی است که به منظور ترویج عقیده و یا کالائی از طرف یک منبع که به وسیله همان آگهی به جامعه معرفی می‏شود و نیز به وسیله وسائل تبلیغاتی به گروه‏های خاصی از جامعه منتقل گردد و برای انجام آن پول پرداخت شود."

توجه:با توجه به نوسانات بازار قیمت ها همواره متغییر بوده و می بایست با توجه به نرخ روز به روز شوند

2-1- محل کار:
این شرکت تبلیغاتی در شهر کرمانشاه واقع می باشد. در میدان امام حسین (ع) – نبش بانک صادرات
3-1- سرمایه شرکت:
این طرح با سرمایه کل 1505840000 ریال را در بردارد که از این میان سرمایه ثابت 1224310000 ریال و سرمایه در گردش 281537801 ریال را در بردارد. برخی از هزینه های این طرح عبارتند از:

1100000000
هزینه مواد اولیه وبسته بندی
574000000
هزینه حقوق ودستمزد
28656000
هزینه انرژی(آب- برق- سوخت)
22100000
هزینه تعمیرونگهداری
86237800
هزینه پیش بینی نشده تولید
18109938
هزینه اداری وفروش
2446820
هزینه بیمه واحد تولیدی
53200000
هزینه استهلاک
24643600
هزینه استهلاک قبل از بهره برداری

5-1-خدمات:
این شرکت از نظر میزان و تنوع ارائه خدمات، بزرگترین نوع شرکتهای تبلیغاتی شناخته می شوند. شرکت ارائه دهنده کلیه خدمات تبلیغاتی، موسسه ای است که تمام خدمات مورد نیاز مشتریان را به منظور اداره کلیه وظایف تبلیغاتی ارائه می کند. این وظایف عبارتند از:
· بازاریابی و برنامه ریزی رسانه ای
· فعالیتهای تحقیقاتی
· مفهوم سازی خلاق
· توسعه هویت و لوگو
· طراحی و تولید گرافیکی
· برنامه های هدایت بازار
· برنا مه ریزی وقایع خاص و ارتباطات عمومی
در نگرش سنتی شرکتهای ارائه دهنده کلیه خدمات تبلیغاتی وظایف فوق را بصورت مجزا و تفکیک شده انجام می دادند. در نگرش نوین این شرکتها به شیوه دیگری عمل می کنند. زمانی که یک محصول جدید به چنین شرکتی واگذار می شود.این شرکت فرایند کلی زیر را از ابتدا تا انتها در دستور کار خود قرار می دهد:
1- شناسایی مسئله بازاریابی محصول
2- تدوین استراتژی و ارائه واکنش خلاقانه
3- برنامه ریزی جامع و رسانه ای
4- آماده کردن آگهی تجاری
5- ارائه صورت حساب و دریافت وجوه
6-1- شروع کار:

فصل دوم:
تحلیل صنعت

1-2- سیر کسب و کار تبلیغات در جهان:
از دوران ماقبل تاریخ نوعی ارتباط در خصوص آگاهی از وجود و در دسترس بودن اجناس و کالاها وجود داشته است. برخی از تصاویری که بر روی دیواره غارهای اولیه نقش بسته است مربوط به سازندگان اشیای ابتدایی می باشند. بنابراین، تبلیغ مقوله ای نیست که چندان جدید باشد و مربوط به سالهای اخیر گردد بلکه ریشه در زندگی اجتماعی انسانها داشته است. با این همه آنچه ما تحت عنوان تبلیغات نو و جدید می شناسیم، ریشه در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم دارد. تبلیغات به شکل امروزی مانند بسیاری از رسوم دیگر وارد تجارت و کسب و کار شد و رفته رفته توسعه یافت ، چرا که لزوم آن احساس می شد.
بعد از انقلاب صنعتی ، بدلیل بالا رفتن حجم تولیدات دیگر فروش مقوله راحتی نبود. زیرا اولاً بدلیل تولید انبوه، تمایز در بین محصولات تولیدی از میان رفت و بیشتر محصولات، استاندارد و یک شکل شدند. ثانیاً به علت زیاد شدن فاصله بین تولید کننده و مصرف کننده، اطلاعات محصولات و خدمات مانند گذشته به سهولت در اختیار مصرف کنندگان قرار نمی گرفت لذا نیاز به کانال ارتباطی جدیدی احساس شد.
با اختراع ماشین چاپ و سپس رادیو، تلویزیـون، اینترنت و دیـگر رسانه های جمعی، تبلیغات رشد بیشتری یافت. رشد صنعت تبلیغات تا آن حد بوده است که امروزه بخش مهمی از فعالیتهای سازمانها را در برگرفته و از تبلیغات به عنوان یکی از عوامل کلیدی موفقیت سازمان ها و شرکتهای تولیدی و خدماتی نام برده می شود.

2-2- پیشرفتهای تکنولوژیکی صنعت تبلیغات:
صنعت تبلیغات از سابقه ای بس طولانی برخوردار است. در طول سالیان دراز وقایع و رویدادهای بسیاری در این صنعت به وقوع پیوسته است که هر یک تاثیراتی بر روند رو به رشد این صنعت بر جای گذاشته اند. در این بخش به بررسی تقویم رویدادهای مهم صنعت تبلیغات که پیش از قرن بیستم میلادی رخ داده اند می پردازیم.

سال (میلادی)
رویداد
1440
اختراع ماشین چاپ با حروف متحرک توسط یوهان گوتنبرگ
1665
معرفی واژه تبلیغات
1704
انتشار اولین آگهی روزنامه ای در روزنامه بوستون نیوز لتر
1729
انتشار نشریه پنسیلوانیا توسط بنیامین فرانکلین در فیلادلفیا که حاوی صفحاتی تبلیغاتی بود.
1742
انتشار اولین مجله تبلیغاتی توسط بنیامین فرانکلین
1843
تاسیس اولین شرکت تبلیغاتی درفیلادلفیا توسط والنی پالمر
1868
تاسیس شرکت ان. دبلیو. آیر با سرمایه 250 دلار توسط فرانسیس وایلند آیر با اجرای اولین سیستم کارمزدی
1873
تاسیس اولین انجمن شرکتهای تبلیغاتی در نیویورک
1886
معرفی شعار "تبلیغات مستمر ضامن موفقیت شما"توسط شرکت ان. دبلیو. آیر که این شعار گام مهمی در ارتقای تبلیغات برداشت
1887
شکل گیری انجمن ناشران تبلیغاتی آمریکا
1891
تاسیس شرکت تبلیغاتی جورج و باتن
1899
شکل گیری انجمن ملی موسسات تبلیغاتی آمریکا
3-2-میزان صادرات و واردات:
صنعت تبلیغات چون یک صنعت خدماتی است در آن صادرات و واردات وجود دارد. به جز اینکه بعضی از شرکت های تبلیغاتی به تقلید از شرکت های خارجی طرح های آنها را کپی می زنند.
4-2- رقبای بین المللی:
برخی از شرکت های بزرگ تبلیغاتی دنیا عبارتند از:
1- معرفی شرکت تبلیغاتی Leo Burnett Worldwide
این شرکت تبلیغاتی توسط لئو برنت، یکی از سرشناس ترین افراد صنعت تبلیغات و به نام همین فرد، در سال 1935 تاسیس شد. هم اکنون این شرکت یکی از معروفترین و معتبرترین شرکتهای تبلیغاتی در دنیا به حساب می آید.
2- آشنایی با شرکت تبلیغاتی مک کنن اریکسون (McCann Erickson)
شرکت "مک کنن" در سال 1902 توسط آلفرد اریکسون، مدیر تبلیغات شرکت "مک کاچیلون" در منهتن تاسیس شد. شرکت اتومبیل فیات از جمله اولین مشتریان شرکت مک کنن به شمار می آید. در سال 1912 شرکت با همکاری چهار شرکت دیگر، فعالیتهای خود را توسعه داد. شرکت شعار "واقعیت، بهترین گفتنی است " را برای خود برگزید. مشتریان عمده این شرکت در این سالها شرکتهای نفتی بوند.
در سال 1927 مک کنن دفاتری را در پاریس، برلین و لندن تاسیس نمود. در همین سالها شرکت Beech-Nut از دفتر لندن شرکت مک کنن درخواست نمود که تحقیقاتی را در مورد آدامس در بازار انگلستان انجام دهد. در سال 1930 شرکت مک کنن و اریکسون با یکدیگر ادغام شدند. در سال 1935 شرکت اولین دفاتر خود را در آمریکای لاتین در بوینس آیرس و رئودوژانیرو افتتاح نمود. در سال 1957 شرکت مک کنن، اولین شرکت آمریکایی بود که از تبلیغات در تلویزیون و رادیو بیش از 100 میلیون دلار درآمد کسب نمود.
3- آشنایی با شرکت تبلیغاتی دنتسو: طبق گزارش موسسه Advertising Age شرکت دنتسو با کسب درآمد 1.9 بیلیون دلاری در سال 2004 میلادی به عنوان برترین شرکت تبلیغاتی از نظر کسب درآمد شناخته شد.
شرکت های برتر تبلیغاتی در زیر معرفی شده است
درآمد (دلار)
نام شرکت
رتبه
1.9bn
Dentsu
1
1.4bn
McCann Erickson Worldwide
2
1.3bn
BBDO Worldwide
3
1.3bn
JWT
4
1.0bn
DDB Worldwide
5
1.0bn
Publicis Wordwide
6
838m
TBWA Worldwide
7
826m
Leo Burnett
8
802m
Hakuhodo
9
753m
Ogily & Mather
10
603m
Grey Advertising
11
534m
Saatchi & Saatchi
12
528m
Euro RSCG
13
499m
Foote,Cones&Belding
14
497m
Y&R Advertising
15
413m
Lowe Worldwide
16
5-2- رقبای منطقه ای و کشوری:
درزیر برخی از رقبای کشوری آمده است.
1- شرکت بازاریابی و تبلیغاتی پارسیان:
هدف حمایت از تولید کنندگان و صاحبان صنایع داخلی آغاز به کار کرده است. این مرکز با انجام نظرسنجی های مختلف در مورد نظرات مشتریان و ویژگی های محصولات مختلف در قالب تحقیقات بازار، اطلاعات ارزشمندی در اختیار سازمانها و شرکتهای ایرانی قرار می دهد.
افراد مختلف نیز می توانند با عضویت در این مرکز از مزایای عضویت بهره مند شودند. مرکز بازارسنجی پارسیان به کلیه اعضایی که در نظرسنجی ها شرکت می کنند پاداشهایی به صورت نقدی یا غیر نقدی پرداخت می کند
2- شرکت آریا شهر
3- شرکت آریا تبلیغات
و …..
6-2- اصطلاحات و تعاریف:
1- تبلیغات:
"تبلیغ شامل پیام‏های دیداری – گفتاری است که از طریق وسائل تبلیغاتی با پرداخت وجه، مردم را به طریقی علاقه‏مند و موافق یک نوع محصول، یک خدمت، یک فکر، یک نقطه نظر و یا یک مارک بخصوص می‏نماید."
2- بازار:
بازار عبارتست از گروهی از خریداران واقعی و بالقوه یک محصول. این خریداران دارای نیاز یا خواسته های مشترکی هستند که می توان از طریق داد و ستد آنها را برآورده ساخت بنابراین اندازه و بزرگی بازار به عوامل زیر بستگی دارد: تعداد کسانی که نیازهای خود را اعلان کنند، منابع لازم برای انجام داد و ستد و میزان آمادگی صاحبان این منابع برای انجام دادن معامله.

3- بازاریابی:
بازاریابی را نوعی فرآیند اجتماعی و مدیریتی می دانیم که بدان وسیله افراد و گروهها می توانند از طریق تولید، مبادله محصولات و ارزش ها با دیگران، نیازها و خواسته های خود را برآورده سازند.

فصل سوم:
تجزیه و تحلیل بازار

1-3- موارد استفاده از خدمات:
این شرکت تبلیغاتی از نوع شرکت تبلیغاتی خلاق می باشد. توانایی تهیه تبلیغات برای پخش در رسانه های چاپی مانند روزنامه و مجلات، رسانه های محیطی مانند تابلوهای خیابانی، و همچنین رسانه های رادیو و تلویزیون را دارند. توجه اصلی این موسسات به ایجاد محصول خلاقانه متمرکز است. در این نوع موسسات-برخلاف شرکتهای ارائه دهنده کلیه خدمات تبلیغاتی- فعالیتهای مربوط به خرید و برنامه ریزی رسانه ای و همچنین فعالیتهای تحقیقاتی مشاهده نمی شود. این موسسات متشکل از تعدادی از افراد خلاق و هنرمند بوده که معمولاً به صورت شراکتی با یکدیگر همکاری می کنند.
2- 3- مشخصات کالا و تمایز آن با محصولات دیگر:
"تبلیغ شامل پیام‏های دیداری – گفتاری است که از طریق وسائل تبلیغاتی با پرداخت وجه، مردم را به طریقی علاقه‏مند و موافق یک نوع محصول، یک خدمت، یک فکر، یک نقطه نظر و یا یک مارک بخصوص می‏نماید."
برای تبلیغات های مختلف از جمله تبلیغات های روزنامه ای و کاغذی، تبلیغات های رسانه ای و تلویزیونی وجود دارد و جایگزینی جز اینها برای هر نوع تبلیغات دیگر نیز وجود دارد ولی اینکه شرکت تبلیغاتی با قبول کارهای خلاق تبلیغاتی سعی دارد تا گسترش تبلیغات در جامعه بیشتر کند.
3-3- آمار میزان واردات کالا برای 3 تا 5 سال گذشته:
در اینجا چون شرکت موردنظر خدماتی می باشد لذا صادرات و واردات در این شرکت وجود ندارد.
4-3- توزیع جغرافیایی بازار و وضع رقابتی بازار:
اکثر شرکت های تبلیغاتی کرملتشاه و یا کشور ما ایجاد می شوند در شرکت های کوچک تبلیغاتی سعی در جا ا ه در شهرنداختن تبلیغات در بین مردم دارند.
اکثر اشخاصی که تبلیغات را در دستور کار خود قرار داده اند، انتظارات زیادی از تبلیغات خود دارند. از آنجایی که تبلیغات مقوله ای چندوجهی است، به منظور اثربخشی یک برنامه تبلیغاتی لازم است که اهداف، مخاطبان و رسانه های مورد استفاده، بطور دقیق مشخص شوند.
تبلیغات تاثیرات فراوانی برجای می گذارد. از جمله این تاثرات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
· ایجاد آگاهی: تبلیغات می تواند موجب شناخت و آگاهی شود. به طور کلی مردم به سر و کار داشتن با مواردی که تاکنون نشنیده اند و یا ندیده اند، تمایلی نشان نمی دهند. در این گونه موارد تبلیغات می تواند موثر واقع شود.
· ایجاد نگرش مثبت: تبلیغات می تواند موجب ایجاد نگرش مثبت در مورد کالا یا خدمتی خاص شود.
· ایجاد هویت برای نام تجاری: تبلیغات می تواند به ایجاد یک تصویر ذهنی برای یک کالا یا خدمت کمک کند.
· جایگاه سازی محصول در بازار: در جایی که بازار، بخش بندی شده است تبلیغات می تواند به جایگاه سازی محصول در بخش خاصی از بازار کمک کند. "رویز رویز" و "مینی ماینر" هر یک بخش های مختلفی از بازار را هدف گرفته اند. نوع ارتباطات آنها که بیانگر این امر است نیز در جهت تقویت این جایگاه عمل می کند.
· حفظ روابط: تبلیغات نیرویی است که در طول زمان موجب ایجاد و تقویت رابطه بین مشتری و عرضه کننده محصول می شود.
· اقناع: تبلیغات می تواند مشتریان را به استفاده از یک کالا یا خدمت خاص قانع کند.
· ایجاد تقاضا: به طور مثال می توان تبلیغات "مک دونالد" را نام برد که آن را محصولی جهانی، قابل دستیابی و مناسب معرفی می کند و از این طریق برای محصولات خود تقاضا ایجاد می کند.
· ایجاد پرسش: در اکثر مواقع بین تبلیغات و میزان تماس با واحد فروش یک رابطه مستقیم وجود دارد. به این صورت که تبلیغات در خصوص شرایط فروش، قیمت، نمونه های رایگان محصول و … سوالاتی در ذهن مشتریان ایجاد می کند، که این خود موجبات برقراری تماس با واحد فروش شرکت را فراهم می سازد.
· حمایت از توزیع کنندگان: ممکن است توزیع کنندگان برای اینکه به راحتی بتوانند محصول خود را به فروش برسانند به حمایت شرکت تولید کننده نیاز داشته باشند. تبلیغات از جلمه نیروهایی است که می تواند این حمایت را فراهم آورد.
· حمایت از سازمان یا شرکت: ممکن است شرکتی به تحکیم موقعیت خود یا جایگاه سازی نیازمند باشد. تبلیغات می تواند به حفظ دوستان قدیمی و یافتن دوستان جدید برای شرکت کمک کرده و در این خصوص نقش مهمی ایفا کند.
· معرفی یک محصول جدید: تبلیغات اسلحه ای راهبردی برای معرفی محصولات جدید در بازار است.
· مقابله با فعالیت های رقبا: یکی از ویژگی های عصر حاضر، توسعه مفاهیم بازار و نام تجاری است. در کنار توسعه این مفاهیم، شاهد رشد عرصه رقابت نیز هستیم. هم زمان با گسترش بازار، رقابت نیز بیشتر و بیشتر شده است تا آنجاکه امروز تعداد کمی از بازارها به صورت انحصاری باقی مانده اند. در دوره کنونی مشتریان از قدرت بیشتری برخوردار شده اند، چرا که عرضه کنندگان متعددی به ارائه خدمات می پردازند و این امر موجب تشدید رقابت شده است.
· ایجاد تمایز: هر نام تجاری نیازمند وجه تمایزی است که آنرا متفاوت ساخته و هویتی منحصربه فرد و متفاوت برای آن فراهم سازد. این وجه تمایز را می توان از طریق تبلیغات ایجاد کرد.
· برقراری ارتباط: در مواردی سازمان ها به ارتباط داشتن با گروهایی خاص احساس نیاز می کنند. ولی ممکن است برقراری ارتباط به صورت مستقیم، اثربخش یا اقتصادی نباشد. در این شرایط نیز می توان از تبلیغات استفاده کرد.
5-3- عرصه های جدید و بالقوه:
در اینجا به بررسی پیشرفت تبلیغات های تجاری در ایران می پردازیم:
عوامل مساعد
اول ـ رشد سریع صنعت داخلی در ایران ـ بدون رشد صنعت داخلی امکان رشد و توسعه تبلیغات تجاری متصور نیست. در کشورهای صنعتی بزرگ فن تبلیغات از پشتیبانی یک صنعت قوی و یک بودجه سنگین و یک تکنیک پیشرفته برای امکان رشد و توسعه برخوردار است. در حالی که در کشورهای غیرصنعتی نه چنین بودجه ای می تواند صرف تبلیغ شود و نه تکنیکی پیشرفته وجود دارد که امکان تهیه هر نوع ابزار تبلیغاتی مناسب تر فراهم آید.
دوم ـ بالا رفتن قوه خرید مردم ایران: مصرف کننده یک طرف دیگر رشد و توسعه تبلیغات تجاری را تشکیل می دهد. اگر مصرف کنندگان یک کشور قدرت خرید کافی برای خرید مصنوعات در اختیار نداشته باشند و مصرف این قبیل کالاها برای عده ای محدود باشد تبلیغات از پشتیبانی مهم دیگر خود محروم شده و قادر به رشد و توسعه نخواهد بود.
سوم ـ توسعه مصرف رادیو در ایران: همزمان با قبول آگهی در رادیو ایران اختراع شگرفی در صنعت رادیو صورت گرفت. یعنی انواع رادیوهای کوچک ترانزیستوری به بازار عرضه شد. در این موقع رادیو به دورافتاده ترین روستاهای ایران راه یافت و تبلیغ به وسیله رادیو موثرترین و همه گیرترین نوع تبلیغ در ایران گردید. افزایش سریع بودجه های تبلیغاتی در رادیو در طول هفت سال از 1338 تا 1345 اعجاب آور و بی سابقه است. تبلیغ در رادیو موجب گردید میزان مصرف کالاهای مورد تبلیغ به سرعت بالا رود و هر سال عده تازه تری برای معرفی کالاهای خود با استفاده از این وسیله جدید به میدان بیایند.
چهارم ـ توسعه روزافزون سینماها: طی 15 سال از 1335 تا 1350 ظرفیت سینماهای تهران و شهرستانها چندین برابر شد. گران ترین فیلم های امریکایی و اروپایی به طور همزمان روی پرده سینماهای تهران آورده شده و مردم ایران که وسیله تفریح دیگری در اختیار نداشتند به سینماها روی آوردند. در همین دوره فیلم های فارسی نیز رونق گرفت و سینماهای درجه دوم تهران و کلیه سینماهای شهرستانها به طور انحصاری در اختیار تهیه کنندگان فیلم های فارسی قرار گرفت و تعداد تماشاچیان فیلم های فارسی به طرز بی سابقه ای افزایش یافت. رونق کار سینماها تولیدکنندگان را به سوی استفاده بیشتر و باز هم بیشتر از سینما کشانید و بودجه های هنگفتی هر سال به بودجه تبلیغات در سینما اختصاص یافت.
پنجم ـ تاسیس و پیشرفت تلویزیون: تاسیس تلویزیون ایران و سپس ملی ایران، احداث شبکه های این دو فرستنده در شهرستان ها و ابداع انواع سبک های تبلیغاتی تلویزیونی که اجرای آنها موثرتر و مشغول کننده تر بود موجب شد بودجه های بیشتری به طرف تلویزیون سرازیر شود. مواد خوراکی و آرایشی بزرگ ترین مشتریان تلویزیون ها شدند و بودجه های صرف شده در تلویزیون ها در عرض سیزده سال از 1337 تا 1350 به چندین برابر افزایش یافت.

فصل چهارم:
ظرفیت و محل اجرای طرح

1-4- ظرفیت اجرای طرح:
هدف از شرکت تبلیغاتی خلاق همانطور که در فصل سوم ذکر شد توانایی تهیه تبلیغات برای پخش در رسانه های چاپی مانند روزنامه و مجلات، رسانه های محیطی مانند تابلوهای خیابانی، و همچنین رسانه های رادیو و تلویزیون را دارند. توجه اصلی این موسسات به ایجاد محصول خلاقانه متمرکز است. در این نوع موسسات-برخلاف شرکتهای ارائه دهنده کلیه خدمات تبلیغاتی- فعالیتهای مربوط به خرید و برنامه ریزی رسانه ای و همچنین فعالیتهای تحقیقاتی مشاهده نمی شود. این موسسات متشکل از تعدادی از افراد خلاق و هنرمند بوده که معمولاً به صورت شراکتی با یکدیگر همکاری می کنند.
پس برای یک شرکت تبلیغاتی نمی توان ظرفیت تولید یا ظرفیت خدمات خاصی ارائه داد چرا که اصلاً معلوم نیست که چقدر مشتری برای یک شرکت تبلیغاتی بتواند جذب شود ولی اصولاً یک شرکت تبلیغاتی شرکتی است که می تواند در کارهای تبلیغاتی بسیاری گام بردارد.
2-4- زمان کار سنجی خدماتی:
این شرکت تبلیغاتی در طول 3 ماه راه اندازی شده و سپس به ساخت ساختمان این شرکت پرداخته ایم و با تامین مالی موردنیاز توانسته ایم گام در راه زمان بندی بهتر و ارائه جواب به مشتریان گام برداریم.
3-4- محل اجرای طرح
با توجه به امتیازاتی که به شهرها می دهیم می توانیم محل اجرای طرح را مشخص کنیم. محل اجرای طرح شهرستان کرمانشاه می باشد.
جدول(1-4)- جایابی ومحل اجرای طرح
شهرها
شرح
همدان
اراک
کرمانشاه

20
18
20
1- نزدیکی به مواد اولیه
18
18
20
2- نزدیکی به نیروی انسانی
18
19
19
3- نزدیکی به بازارفروش
17
18
18
4- نزدیک به بازارمصرف
19
20
19
5- نظریه مدیریت طرح
16
20
20
6- وجود جادههای ترانزیت
17
18
20
7- نزدیک به بنادربرای صادرات
17
17
20
8- معافیت های حقوقی
20
20
18
9- وجود رفاه عمومی
18
20
19
10- وجود امتیازخاص
180
188
193
امتیازکل

4-4- حداقل هزینه حمل و نقل:
در این شرکت به جهت بستن قراردادهای تبلیغاتی فقط مدیریت فروش به یک نفر سواری جهت بستن قرار دادها نیاز دارد.
جدول(2-4)-هزینه وسایل نقلیه وحمل ونقل
بهای کل
(میلیون ریال)
بهای واحد
(میلیون ریال)
تعداد
نوع وسیله
70
70
1
پراید سواری
70
جمع کل
5-4-انرژی برق:
یکی اززیربنائی ترین تاسیسات جانبی هرواحدتولیدی تاسیسات برق می باشد زیرا هیچ یک ازدستگاههای الکتریکی خط تولید بدون برق قادربه انجام فعالیت نمی باشد علاوه بردستگاههای تولیدی وجود برق برای روشنائی تجهیزات وتاسیسات جانبی نیزلازم می باشد . برق موردنیاز براساس مشخصات فنی دستگاهها توان برق مصرفی که درجدول (6-4) نشان داده شده کیلووات می باشد.
هرمترمربع ازساختمانها ومحوطه نیازبه20 و10 وات برق ومصرف برق روشنائی محوطه وساختمان طبق جدول(3-4) محاسبه برق واحد را نشان میدهد.

جدول(3-4)- محاسبه برق واحد
توان برق موردنیاز
(کیلووات)
نوع مصرف
30
روشنائی محوطه و ساختمان
60
تهویه و وسایل برقی
90
جمع کل
6-4- انرژی آب:
آب این شرکت از طریق آب شهری تامین می شود. لذا جهت استفاده از آب شهری باید در نظر گرفت که به ازای هر نفر نیروی انسانی ما نیازمند به 150 لیتر در روز آب خواهیم بود و علاوه بر این به ازای هر متر فضای سبز 5/1 لیتر آب نیازمند هستیم. بر این اساس ما در این شرکت 2 متر مکعب آب جهت نیروی انسانی و 2/0 متر مکعب جهت فضای سبز نیازمند می باشد. لذا مقدار آب موردنیاز این شرکت 2/2 لیتر می باشد.
7-4- سوخت:
مقدار سوخت مورد نیازاین طرح درجدول (7-4) شرح داده شده است.
چون طول فصل زمستان 100 روز بیشتر نمی باشد پس باید ما باید برای 100 روز گاز در نظر بگیریم که با توجه به دو دستگاه بخاری در شرکت ما به سالانه 12000 متر مکعب گاز می باشیم.

جدول(4-4)- انرژی سوخت مصرفی
مصرف سالیانه
واحد
شرح
12000
متر مکعب
گاز
6000
لیتر
بنزین
0
مترمکعب
نفت سیاه
24000
جمع کل
8-4-تاسیسات حرارتی:
جدول(5-4)- تاسیسات حرارتی
تعداد
مشخصات فنی
شرح
2
بخاری گازی
وسائل گرمایشی
9-4- تاسیسات برودتی:
به ازای هر100 مترساختمان اداری یک کولر وبه ازای هر200تا250متر فضای کارگاهی که ما بنابراین دو عدد کولر7000 آبی درنظرمی گیریم.
10-4- ارتباط:
برای هرواحد تولیدی حداقل دو خط تلفن ویک دستگاه فاکس پیش بینی می شود که هزینه آن برابر4 میلیون ریال پیش بینی می شودوبرای هزینه های مصرفی تلفن در سال 86 اجرای هرپالس 48 ریال پیش بینی می شود.
11-4- تاسیسات تهویه واطفاع حریق:
درواحد هیچگونه مسئله عمده آتش سوزی وجود ندارد اما به لحاظ پیش گیری باید درنقاط حساس مانند سالن تولید مخزن نگهداری گازوئیل کوره شوفاژ تابلوهای برق انبارمواد وآزمایشگاه بطورمنطقه ای ازکپسولهای قابل حمل ونقل استفاده گردد لذا درمجموع 3 عدد کپسول آتش نشانی مورد نیازمی باشد.
12-4- توان دسترسی به نیروی انسانی:
یک شرکت تبلیغاتی به تعداد زیادی نیروی انسانی نیاز ندارد ولی یک شرکت تبلیغاتی به بازاریابان مجرب و با تجربه برای تبلیغات بسیار نیازمند است. که امروزه دست یابی به این افراد به جهت بیکاری فراوان در جامعه بسیار می باشد.
13-4- حمایت دولت از کسب و کار تبلیغاتی :
به استناد گزارش برخی سازمان های بین المللی همچون بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، بنگاه های کوچک و متوسط (SME) نقش تعیین کننده ای در ایجاد اشتغال، شکوفایی و رونق اقتصاد دارند. کشورهای توسعه یافته در حال توسعه و به ویژه در شرق و جنوب شرق آسیا و به پیش قراولی ژاپن، با در پیش گرفتن سیاست های منسجم و هماهنگ توانستند گام های بزرگی رادر کاهش بحران های اقتصادی-اجتماعی که بیکاری عمده ترین آنها به شمار می آید بردارند. به نظر می رسد ابلاغ آیین نامه حمایت از بنگاه های کوچک و زودبازده در هفته های اخیر از سوی دولت، رویکرد توجه و حمایت به واحدهای خرد را وارد مرحله جدیدی ساخت.
شرکت های تبلیغاتی به عنوان نهادهای فرهنگی که در شهر و کشور نقش فرهنگی را ایفا می کنند و به عنوان بخش هایی که دولت به آنها اهمیت فراوان می دهد.
سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی در گذشته به صورت دو مجموعه مجزا از هم یعنی صنایع کوچک در دل وزارت صنایع و معاون و به عنوان یک معاونت و شهرک های صنعتی به عنوان یک نهاد مستقل اما مرتبط با وزارتخانه یاد شده به فعالیت خود ادامه می داد تا اینکه دو سال پیش با ادغام دو واحد یاد شده مجموعه جدیدی به نام سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی شکل گرفت.

14-4- پلان طرح:

فصل پنجم:
خدمات

1-5- مراحل انجام خدمات:
به طور کلی می توان گفت تبلیغات موفق از سه جز اصلی زیر تشکیل شده است:
1. تعریف یا شناسایی مخاطبان هدف
2. انتخاب رسانه ای که بتوان از طریق آن به مخاطبان هدف دسترسی پیدا کرد، و خریداری فضا در رسانه انتخاب شده
3. ارسال پیام برای مخاطبان، که شامل نگارش، طراحی و ساخت پیام و سپس ارسال آن است.
بنابراین تبلیغات در شکل ساده آن شامل:
· خرید و فروش فضای رسانه ای
· و تولید و ارسال پیام است.
برای انجام موارد بالا روشهای مختلفی وجود دارد. برخی از روشهای مورد استفاده به این شرح است:
· خود سفارش دهنده تبلیغ، تمام موارد بالا را انجام دهد. بسیاری از شرکتها از این روش استفاده می کنند.
· سفارش دهنده تبلیغ برای انجام کلیه امور تبلیغاتی از یک فرد یا شرکت متخصص استفاده کند. همانطور که سازمان ها برای اداره بسیاری از امور خود از متخصصین امر استفاده می کنند، برای انجام امور تبلیغاتی نیز می توان از خدمات متخصصین و شرکتهای تبلیغاتی استفاده کرد.
· سفارش دهنده تبلیغ فقط برای برنامه ریزی و خرید فضای رسانه ای، از خدمات متخصصین تبلیغات و مشاوران رسانه ای استفاده کند و بقیه امور را خود به عهده بگیرد.
دنیای امروز، تبلیغات به یک تجارت و صنعت بزرگ تبدیل شده است. تبلیغات هم یک صنعت است و هم ابزاری است که مورد استفادهء بسیاری از افراد قرار گرفته است._ هر ساله مبالغ زیادی صرف امور تبلیغاتی می شود، بنابراین لازم است انجام تبلیغات به شکلی کارا و موثر صورت پذیرد. از آن جا که تبلیغات اهداف فراوانی را محقق می سازد، حیطهء کاربردهای آن بسیار گسترده است.
ممکن است در یک جامعهء کوچک، ساده و کم جمعیت، روابط کاملاً شخصی و مستقیم و به صورت رودررو باشد، بنابراین به اشکال دیگر ارتباطی نیاز چندانی نباشد، ولی در یک جامعهء بزرگ، پیچیده و صنعتی، علاوه بر ارتباطات رودررو، باید از ارتباطات غیرمستقیم نیز استفاده کرد. تبلیغات، این نیاز جوامع عصر حاضر را به خوبی پاسخ می دهد. تبلیغات راهکاری است که با توجه به پارامترهای اندازه، میزان فاصله، راحتی و هزینه، توجهات ویژه ای را به خود جلب کرده است. "ما تبلیغ می کنیم به این دلیل که به تحقق اهدافمان کمک می کند."
بر اساس آنچه گفته شد، تبلیغات نه تنها برای سازمان های تجاری و صنایع بزرگ امری ضروری است، بلکه برای همهء ما انسان ها نیز یک ابزار مفید و حتی ضروری است. از زمان پیدایش جوامع بشری، از این ابزار برای اهداف مختلفی از جمله اهداف ذیل استفاده شده است
برای فروش کالاها و خدمات، توسط شرکت های تجاری
برای خرید و فروش کالاهای شخصی توسط اشخاص
برای یافتن نیروی کار و استخدام افراد، توسط شرکت های تازه تاسیس یا در حال توسعه
برای اطلاع رسانی به جامعه، توسط دولت ها
برای اطلاع رسانی در خصوص موفقیت ها و یا نتایج کسب شده توسط شرکت ها و سازمان ها
برای کسب آرای مردم توسط احزاب سیاسی
به طور کلی مراحل انجام کارهای تبلیغاتی در یک شرکت تبلیغاتی به شرح زیر است.
1- قبول سفارش کار
2- تهیه مواد اولیه
3- مشورت در ارتباط با نوع تبلیغات با مشتری
4- مشورت با مسئولین مجرب تبلیغاتی در شرکت
5- بستن قرارداد با مشتری جهت تبلیغات
6- طراحی تبلیغات ها به وسیله فکر و دست
7- طراحی تبلیغات به وسیله کامپیوتر
8- انجام سفارش مشتری و دادن کار به شرکت های دیگر در صورت لزوم
9- کنترل کیفیت کار انجام شده
10- تحویل سفارش انجام شده به مشتری

2-5- نمودار فرآیند خدمات:
به طور کلی نمودار فرآیند خدمات عبارتند از:
1- قبول سفارش کار
2- تهیه مواد اولیه
3- مشورت در ارتباط با نوع تبلیغات با مشتری
4- مشورت با مسئولین مجرب تبلیغاتی در شرکت
5- بستن قرارداد با مشتری جهت تبلیغات
6- طراحی تبلیغات ها به وسیله فکر و دست
7- طراحی تبلیغات به وسیله کامپیوتر
8- انجام سفارش مشتری و دادن کار به شرکت های دیگر در صورت لزوم
9- کنترل کیفیت کار انجام شده
10- تحویل سفارش انجام شده به مشتری

3-5- ماشین آلات و تجهیزات موردنیاز:
ماشین آلات موردنیاز جهت یک شرکت تبلیغاتی خلاق عبارتند از:
1- کامپیوتر P4 برای طراحی و به همراه نصب نرم افزارهای طراحی دارای کارت گرافیکی حداقل کارت گرافیکی برای طراحی حدود 128 کیلووات به جهت نصب حداقل نرم افزار Photoshop و corel Draw و نرم افزار های دیگر انیمیشن سازی به تعداد 5 عدد کامپیوتر به جهت طراحی کارهای کامپیوتری و تبلیغاتی و همچنین ساخت انیمیشن های تبلیغاتی و همچنین قسمت های دیگر تبلیغاتی
2- دستگاه چاپگر بزرگ Epson برای چاپ کارهای رنگی و لیزری به تعداد دو عدد به قیمت 18000000 ریال
3- لوازم و وسایل طراحی: به جهت طراحی بر روی کاغذ و یا جلب نظر مشتری مربوطه می باشد.
4- لوازم و تجهیزات اداری:
شامل میز و صندلی و لوازم اداری می باشد.
4-5- مواد اولیه و چگونگی تامین این مواد اولیه:
مواد اولیه موردنیاز به جهت کارهای تبلیغاتی شامل
1- کاغذ جهت بستن قرارداد و رسم کارهای تبلیغاتی، کاغذهای تبلیغاتی مخصوص که در اینجا به شرح خصوصیات این کاغذ ها می پردازیم.
بایستی توجه داشت که کاغذ دارای دو رو می باشد، طرف آب کش و طرف نمد.
روی کاغذ را طرف نمد می نامند و پشت آن را طرف آب کش، طرف نمد کاغذ برای کارهای رنگی ترام دار مناسب تر است.
کاغذهای ساتیناژ شده: چون سطح کاغذ به وسیله غلطک های داغ و صاف و پرس و براق می گردد این نوع کاغذها برای ترام 48 و اگر دوباره سانتیاژ شود. برای ترام 60-54 خط در سانتی متر مناسب است.
کاغذهای گلاسه: برای کارهای رنگی ظریف با ترام 120-60 مناسب می باشد. این نوع کاغذ با کوتینگ (قشر دهی) مخصوص به نام مواد پر کننده یا مواد آلبومینی که از شیر تهیه می گردد به نام کازئین پوشش سطحی داده میشوند.
مواد پر کننده عبارتند از تیتان سفید، گچ، پودر تالک و خاک چینی می باشد به همین دلیل این کاغذ ها سفید تر از کاغذهای دیگر هستند که هر دو رو را قشر دهی می کنند. اگر یک روی کاغذ آغشته به مواد پر کننده گردد. آن را کاغذ کروم می نامند. برای کاغذهای گلاسه ی رنگی مقداری مواد رنگی آنلیتی به مواد پر کننده اضافه می کنند.
محل تامین کاغذ و یا دیگر اقلامی که بر روی چاپ انجام می شود در داخل کشور می باشد.
2- لوازم و تجهیزات مصرفی طراحی تبلیغاتی
3- برخی از لوازم دیگر
5-5- موقعیت شرکت در شهر کرمانشاه
این شرکت در میدان امام حسین(ع) در زمینی به مساحت 100 متر مربع می باشد این شرکت به جهت کارهای تبلیغاتی خود و جلب نظر مشتری و در دید بودن برای مشتری نیازمند این جا و مکان می باشد.
6-5- زمان بندی اجرای طرح:
مراحل اجرایی پروژه از شروع مطالعه پیرامون موضوع و انجام مشاوره تا انجام تولید آزمایشی و تولید قطعی زمان بندی و ارائه شده است . جدول ذیل نمونه ای از مراحل اجرایی این پروژه است .
برنامه زمان بندی پروژه مطابق جدول (1-5)می باشد :
جدول شماره (1-5) برنامه زمانبندی اجرای شرکت تبلیغاتی
ردیف
شرح عملیات
مدت به ماه

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
تحقیق و اخذ مشاوره و راهنمایی

اخذ مجوز و موافقت اصولی

تعیین منابع مالی

جایابی و خرید زمین

تهیه نقشه

ساختمان سازی

نصب تاسیسات حرارتی و برودتی

خرید تجهیزات و ماشین آلات

اجرای فونداسیون ونصب تجهیزات

خرید مواد اولیه

آموزش پرسنل

تولید آزمایشی

کل ماههای اجرای طرح

فصل ششم:
بازاریابی

1-6- فلسفه بازاریابی:
بازاریابی و تبلیغات خدمات به دلیل ویژگی نامحسوس بودن آنها، با مشکلات فراوانی همراه است. چراکه تا وقتی محصولی مشهود و محسوس نباشد چیزی برای جذاب کردن پیام تبلیغ وجود نخواهد داشت. از اینرو چنانچه بتوان با اتخاذ روشهایی خدمات را محسوس نمود، می تون انتظار داشت که فعالیتهای تبلیغاتی مربوط به آن خدمت نیز از اثربخشی بیشتری برخوردار شوند. "بری و کلارک" دو تن از اندیشمندانی هستند که تحقیقات گسترده ای در این زمینه انجام داده اند.
این دو اندیشمند به منظور محسوس سازی خدمات، چهار استراتژی تشبیه، نمایش فیزیکی، مستندسازی و به تصویر کشیدن را پیشنهاد نموده اند.
در استراتژی تشبیه، سعی می شود با برقراری ارتباط بین یک خدمت با یک شیء، فرد یا مکان خاص، خدمت مورد نظر تا حد امکان محسوس شود.
در استراتژی نمایش فیزیکی، قسمت های فیزیکی خدمت مورد نظر به نمایش در می آید. به عنوان مثال بر اساس این استراتژی می توان از کلاسهای یک موسسه آموزشی برای نمایش فیزیکی خدمات آموزشی آن موسسه استفاده نمود.
در استراتژی مستند سازی، اطلاعات و ارقام مرتبط با آن خدمت نشان داده می شود.
و سرانجام در استراتژی به تصویر کشیدن، مزایای خدمت و یا کیفیت آن خدمت را با نشان دادن تصاویر مرتبط نشان می دهند. برای مثال نشان دادن چهره خندان افرادی که با یک کشتی تفریحی در حال مسافرت هستند، روش مناسبی برای به تصویر کشیدن خدمات مسافرت دریایی به شمار می آید.

2-6- چارت سازمانی بازاریابی در شرکت تبلیغاتی:
در یک شرکت تبلیغاتی با اجازه مدیریت تبلیغات و بازاریابی و برخی از عناصر دیگر همچون بازاریابان و طراحان در انجام کارهای بازاریابی نقش داشت در اینجا چارت سازمانی در این مورد ارائه می گردد.
چارت تشکیلات بازاریابی

3-6- خدمات
1- کیفیت:
کیفیت خدمات انجام شده به وسیله یک شرکت تبلیغاتی بسته به نوع تبلیغات و نظرمشتریان دارد. برای انجام یک تبلیغات موثر باید:
· خود سفارش دهنده تبلیغ، تمام موارد بالا را انجام دهد. بسیاری از شرکتها از این روش استفاده می کنند.
· سفارش دهنده تبلیغ برای انجام کلیه امور تبلیغاتی از یک فرد یا شرکت متخصص استفاده کند. همانطور که سازمان ها برای اداره بسیاری از امور خود از متخصصین امر استفاده می کنند، برای انجام امور تبلیغاتی نیز می توان از خدمات متخصصین و شرکتهای تبلیغاتی استفاده کرد.
· سفارش دهنده تبلیغ فقط برای برنامه ریزی و خرید فضای رسانه ای، از خدمات متخصصین تبلیغات و مشاوران رسانه ای استفاده کند و بقیه امور را خود به عهده بگیرد.
2- بسته بندی:
بسته به نوع تبلیغات سفارش گرفته شده و دادن کارها به شرکت های ذی ربط جهت انجام کارهای فرعی دیگر نوع بسته بندی این تبلیغات ها متفاوت می باشد.
چون شرکت تبلیغاتی موردنظر فقط یک شرکت تجاری کوچک بوده و برای انجام کارهای دیگر خود نیاز بستن قرارداد با شرکت های دیگر دارد.
3- امتیاز:
شرکت تبلیغاتی دارای امتیازات تبلیغاتی زیادی بوده و سعی دارد با گسترش تبلیغات در جذب مشتریان بیشتر گام بردارد.
4-6- قیمت خدمات:
بسته به نوع کاری که انجام می شود در قراردادی که با مشتری جهت کار تبلیغاتی مشتری موردنظر بسته می شود. قرار داد قیمت عرضه خدمات به مشتریان متفاوت می باشد.
5-6- توضیح یا ترویج:
به نظر شما آنچه تبلیغات را برجسته می کند، چیست؟ چه چیزی تبلیغات به خصوصی را در ذهن مردم ماندگار می کند؟ و چرا بعضی از تبلیغات تجاری با گذشت سال ها و گاهی حتی ده ها سال در اذهان باقی می مانند؟
ولز، برنت و موریارتی در کتاب تبلیغات تجاری که توسط آقای سینا قربانلو ترجمه شده است معتقدند برای تهیه یک آگهی برجسته می بایست هر سه بعد تبلیغات یعنی استراتژی، خلاقیت و اجرا مورد توجه قرار گیرند…
استراتژی : هر تبلیغ برجسته ای از نظر استراتژی کاملا بی عیب است. به عبارت دیگر، این تبلیغ به دقت به سمت مخاطب مشخصی نشانه می رود، هدف مشخصی دارد، پیامش طوری با مهارت ساخته شده که راجع به مهمترین مطالب مورد توجه مخاطب صحبت کند و از رسانه ای پخش می شود که با تاثیرگذاری فراوان، به مخاطب برسد. میزان موفقیت یک تبلیغ به این وابسته است که تا چه حد به هدف های خود دست می یابد، تا چه حد فروش را افزایش می دهد، تا چه حد در یادها می ماند، تا چه حد نگرش را تغییر می دهد و سرانجام اینکه تا چه حد از نام تجاری آگاهی ایجاد می کند.
خلاقیت: وجود عنصر خلاقیت در آگهی موجب می شود که توجه مخاطبین جلب شده و آگهی در حافظه آنها باقی بماند.
دل مشغولی نسبت به اندیشه خلاق همواره در تبلیغات وجود دارد. برنامه ریزی، حل خلاقانه مشکل را می طلبد، کوشش های مربوط به پژوهش در تبلیغات، خلاقانه اند، خرید زمان رسانه ها و گنجاندن تبلیغات در آنها نیز خلاقانه است. تبلیغات تجاری همواره با تقاضای مداوم برای حل خلاقانه مشکلات رسانه و پیام همراه است.
اجرا: در نهایت هر تبلیغ برجسته ای دارای اجرای مناسبی است. این به آن معنی است که، جزئیات، تکنیک ها و ارزش های تولید می باید همگی به خوبی هماهنگ شده باشند. تبلیغ کنندگان خوب می دانند که اهمیت((چگونه گفتن)) به اندازه (( چه چیزی گفتن)) است. آنچه شما می گویید، از راهبرد ناشی می شود، در صورتیکه چگونه گفتن، نتیجه خلاقیت و اجرا است.
پس تبلیغات برجسته، تبلیغاتی است که :
1. از نظر استراتژی بی نقص اند.
2. دارای مفهومی خلاق و اصلیند
3. به دقت از اجرای درستی برای انتقال پیام استفاده می کنند.
6-6- مکان یا توزیع:
در یک شرکت تبلیغاتی مانند شرکت ما برای عرضه کارهای خود چون شرکت کوچکی بوده کارهای تبلیغاتی از مغازه و شرکت های کوچک نیز قبول کرده ولی خود نیز برای کارهای انجام کارهای تبلیغاتی باید به شرکت های خدماتی دیگر مراجعه کند.

فصل هفتم:
سازماندهی

1- 7- مالکیت:
مالکیت این شرکت مربوطه به خود شخص اینجانب بوده و این شرکت شخصی بوده و کلیه سرمایه آن توسط خود من تامین شده است.
2-7- نیروی انسانی مورد نیاز:
نیروی انسانی در یک شرکت خدمات تبلیغاتی می تواند در بهتر ارائه کردن خدمات تبلیغاتی به جهت بهتر ارائه کردن این خدمات می تواند ارائه دهد عبارتند از:
جدول(1-6)- مشخصات نیروی انسانی
تعداد
مدرک تحصیلی
شرح پرسنل
ردیف
1
لیسانس
مدیر فروش (بازرگانی)
1
1
فوق دیپلم
انجام کارهای اداری
2
1
لیسانس
حسابدار
3
3
فوق دیپلم
بازاریابان
4
3
لیسانس
طراحان کامپیوتری
5
2
لیسانس
مشاورین طراحی
6
11
جمع کل
3-7- استخدام:
جهت استخدام کارکنان باید در نظر داشت که استخدام این افراد باید در یک مدت زمان معین انجام شود ابتدا من به استخدام مدیر فروش و بازرگانی پرداخته و سپس پس از استخدام این فرد و گرفتن تست ازاین فرد به استخدام افراد دیگر زیر نظر او پرداخته ام
4-7- آموزش:
نحوه آموزش پرسنل ما به این صورت بوده که زیر نظر مدیر فروش یا بازرگانی به آموزش کارکنان پرداخته ام و هر کدام را به سمت مشخص ودادن کارهای مشخص گمارده ام.
5-7- حقوق ودستمزد:
مبنای محاسبه حقوق ماهیانه هریک ازپرسنل معیارهای متداول میباشد.کلیه برآوردهای نیروی انسانی مورد نیازوهزینه های مربوط به حقوق و مزایای سالیانه هریک ازآنها وجمع کل هزینه های مزبورتعیین میگردند لازم به ذکراست جهت برآورد نسبتا دقیق ازپاداش وعیدی واضافه کاری احتمال محاسبه حقوق سالیانه برمبنای16.4 ماه درسال انجام می گیرد همچنین براساس مصوبات سازمان بیمه تامین اجتماعی 23درصد ازکل حقوق پرسنل به عنوان حق بیمه تامین اجتماعی (شامل بیمه خدمات درمانی بیمه ازکارافتادگی بیمه بازنشستگی و بیمه بیکاری) هزینه بیمه سهم کارفرما می باشدکه باید به مجموع حقوق پرداخت شده اضافه گردد. جدول (2-7) چکیده ای ازمحاسبات را نشان می دهد.

جدول(2-6)-حقوق ودستمزد
جمع کل (ریال)
حقوق ومزایای سالیانه(ریال)
متوسط حقوق ماهیانه(ریال)
تعداد
شرح
82000000
82000000
5000000
1
مدیر فروش (بازرگانی)
49200000
49200000
3000000
1
انجام کارهای اداری
49200000
49200000
3000000
1
حسابدار
147600000
49200000
3000000
3
بازاریابان
147600000
49200000
3000000
3
طراحان کامپیوتری
98400000
49200000
3000000
2
مشاورین طراحی
574000000
جمع کل
6-7- شرح وظایف پرسنل:
1- مدیر فروش (بازرگانی): مسئول برنامه ریزی و فروش و مسئول عرضه کارهای تبلیغاتی مشتریان به وسیله بازاریابان خود می باشد. مدیر فروش مسئول کنترل و اعمال دستورات به بازاریابان می باشد. این بخش یکی از مهمترین بخش های یک شرکت های تبلیغاتی می باشد.
این شخص مسئول بستن قرارداد با مشتریان و اعلام کلیه دستورالعمل های شخص مدیریت و رئیس و مسئول مستقیم کلیه کارکنان شرکت تبلیغاتی می باشد.
3- بازاریابان: این قسمت که شامل سه نفر می باشند که زیر نظر مدیر فروش و بازرگانی مسئول بازاریابی در انجام خدمات شرکت تبلیغاتی می باشند. بازاریابان از طرف مدیر فروش یا بازرگانی به بستن قراردادهایی با شرکت های دیگر همچون چاپخانه و یا رادیو و تلویزیون سازی و غیره را به عهده دارند.
4- انجام کارهای اداری: مسئول بستن قراردادها با مشتریان با دستور مدیر فروش و تنظیم حقوق و دستمزد کارکنان و همچنین کلیه کارهای بایگانی و اداری به عهده این شخص می باشد. همچنین کارهای آبدارچی و جواب دادن به تلفن ها نیز از کارهای این شخص می باشد.
5- حسابدار: به منظور کارهای حسابداری، محاسبه قیمت کارهای عرضه شده به مشتری و همچنین محاسبه کارهای انجام شده در یک شرکت بازرگانی و گزارش کلیه حسابها به مدیر فروش از حسابدار استفاده می شود.
6- طراحان کامپیوتری: به منظور انجام کارهای طراحی کامپیوتری از این افراد استفاده می شود.
7- مشاورین طراحی : به منظور انجام کارهای طراحی با دست و دادن این کارها به طراحان کامپیوتری و همچنین مشاوره با مدیریت و مدیر فروش و مشتریان از این اشخاص استفاده می شود.
7-7- مرخصی:
مرخصی کارکنان این شرکت طبق دستورالعمل وزارت کار در سال یک ماه می باشد.
8-7- امور رفاهی:
در یک شرکت تبلیغاتی چون یک شرکت بوده هیچگونه امکانات رفاهی آنچنانی عرضه نمی شود و فقط این شرکت صبح ها از ساعت 30/7 الی 2 و بعداز ظهرها از ساعت 5 الی 8 بعدازظهر مشغول به کار می باشد.
9-7- سازماندهی نیروی انسانی:
سازماندهی نیروی انسانی این طرح به صورت زیراست.
نمودار(1-7)-سازماندهی نیروی انسانی

فصل هشتم:
محاسبات مالی طرح

محصول:
ردیف
نام محصول
میزان تولید سالیانه
واحد
قیمت تمام شده
قیمت فروش محصول
1
کارهای تبلیغاتی

2- سرمایه گذاری:
جدول(1-8)- سرمایه گذاری کل
جمع(میلیون ریال)
تسهیلات بانکی
سرمایه گذاری شخصی

شرح

درصد
مبلغ
( میلیون ریال)
درصد
مبلغ
( میلیون ریال)

31/1224

سرمایه ثابت
53/281

سرمایه در گردش
84/1505

سرمایه گذاری کل
3- زمین موردنیاز:
زمین مورد نیاز
هزینه کل (میلیون ریال)
هزینه واحد (هزارریال)
مقدار(مترمربع)
شرح
550
5000
110
زمین
4- هزینه ساختمان سازی:
هزینه ساختمان سازی
کل هزینه
(ریال)
قیمت واحد
(ریال)
مساحت
(مترمربع)
نوع ساختمان
شرح
40000000
2000000
20
اسکلت فلزی
اتاق مدیریت
40000000
2000000
20
اسکلت فلزی
اتاق مدیر فروش
40000000
2000000
20
اسکلت فلزی
اتاق کارهای اداری
60000000
2000000
30
اسکلت فلزی
اتاق طراحان کامپیوتری
40000000
2000000
20
اسکلت فلزی
اتاق مشاورین طراحی
220000000
جمع کل هزینه
100
جمع کل زیربنا
جدول هزینه تامین ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
ردیف
نام ابزار وتجهیزات
مشخصات فنی
کشور سازنده
تعداد
قیمت واحد (هزار ریال)
قیمت کل (میلیون ریال)

توان مصرفی
ظرفیت

1
کامپیوتر p4 به همراه نصب نرم افزار ها

داخلی
5
7000
35

2
دستگاه پرینتر بزرگ epsoN

خارجی
1
20000
20
3
پرینتر کوچک رنگی

خارجی
1
1000
1
2
خرید نرم افزارهای مربوطه

خارجی

3000
3
3
لوازم و تجهیزات طراحی

داخلی


15
4
لوازم وتجهیزات اداری و مدیریتی

داخلی


15
جمع کل
89
جدول هزینه های سرمایه ای تاسیسات وانرژی
هزینه(ریال)
مشخصات فنی
شرح
عنوان
20000000
تابلوی برق- کنتور- ترانس
برق شهری
برق رسانی
12000000
کنتور- لوله کشی
آب خام
آب رسانی
10000000
گاز کشی شهر
گاز
گاز رسانی
12000000
کولرآبی -بخاری
کولر-تهویه-بخاری-آبگرم کن
وسایل سرمایش وگرمایش
3000000
50 کیلویی
کپسول آتش نشانی
وسایل حفاظتی وایمنی
6000000
1خط فاکس
3خط تلفن
ارتباطات
63000000
جمع کل
جدول هزینه وسایل حمل و نقل
بهای کل
(میلیون ریال)
بهای واحد
(میلیون ریال)
تعداد
نوع وسیله
70
70
1
پراید سواری
70
جمع کل
هزینه مواد اولیه
قیمت کل
(میلیون ریال)
قیمت واحد
(هزار ریال
مصرف سالیانه
شرح
1000


بسته کاغذ در اندازه های مختلف
100


جوهر چاپ
1100
جمع کل
جدول هزینه های مصرفی انرژی
هزینهکل (ریال)
هزینه واحد
مصرف سالیانه
مصرف روزانه
واحد
شرح
264000
400
660
2/2
مترمکعب
آب مصرفی
16200000
600
27000
90
کیلو وات
برق مصرفی
2592000
48
54000
200
پالس
ارتباطات
3600000
300
12000
40
مترمکعب
گاز
6000000
1000
6000
20
لیتر
بنزین
28656000
جمع کل
جدول(9-8)- هزینه تعمیرونگهداری
هزینه تعمیرات ونگهداری
درصد
شرح
جمع(میلیون ریال)
میلیون ریال

4/4
89
5
ماشین آلات اصلی
3/6
63
10
تاسیسات عمومی
7
70
10
وسایل نقلیه
4/4
220
2
ساختمان


2
محوطه سازی
1/22
جمع کل
هزینه استهلاک:
ماشین آلات ووسایل نقلیه و….طرح براثرمرورفرسوده شده واستهلاک خواهند داشت که میزان این استهلاک برای هریک ازموارد فوق درجدول(10-8) منظورشده است.

جدول(10-8)- هزینه استهلاک
هزینه استهلاک
درصد
شرح
جمع(میلیون ریال)
میلیون ریال

9/8
89
10
ماشین آلات اصلی
3/6
63
10
تاسیسات
7
70
10
وسایل نقلیه
11
220
5
ساختمان سازی
10
50
20
وسایل دفتری
10
100
10
هزینه پیش بینی نشده


5
محوطه سازی
2/53
جمع کل
هزینه حقوق و دستمزد
جمع کل (ریال)
حقوق ومزایای سالیانه(ریال)
متوسط حقوق ماهیانه(ریال)
تعداد
شرح
82000000
82000000
5000000
1
مدیر فروش (بازرگانی)
49200000
49200000
3000000
1
انجام کارهای اداری
49200000
49200000
3000000
1
حسابدار
147600000
49200000
3000000
3
بازاریابان
147600000
49200000
3000000
3
طراحان کامپیوتری
98400000
49200000
3000000
2
مشاورین طراحی
574000000
جمع کل
جدول (2-8) محاسبه سرمایه ثابت
ارزش کل

شرح
جمع (میلیون ریال)
(میلیون ریال)

89
89
ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
1/22
1/22
هزینه تعمیرو نگهداری
70
70
وسائل نقلیه
550
550
زمین
220
220
ساختمان ومحوطه سازی
50
50
اثاثیه ولوازم اداری
100
100
هزینه های پیش بینی نشده
21/123
21/123
هزینه های قبل ازبهره برداری
31/1224
جمع کل

جدول (3-8) هزینه های قبل از بهره برداری
مبلغ (ریال)
شرح
55305200
هزینه های تهیه طرح مشاوره اخذ مجوز
(4درصد هزینه سرمایه ای)
11480000
هزینه آموزش پرسنل
(2 درصد کل حقوق سالیانه)
56432800
هزینه های راه اندازی و تولید آزمایشی (15روزهزینه کمی آب برق تلفن و مواد اولیه)
123218000
جمع کل
سرمایه درگردش:
سرمایه درگردش طرح براساس محاسبه مواد وانرژی مورد نیاز و همچنین پرسنل واحدمطابق الگوی ذیل انجام می شود:
جدول (4-8)- برآوردسرمایه درگردش
مبلغ(ریال)
شرح
عنوان
183333334
2ماه مواد اولیه وبسته بندی
مواد اولیه وبسته بندی
95666667
2ماه هزینه های حقوق و دستمزد
حقوق و دستمزد
2537800
15روزهزینه های انرژی وتعمیرو نگهداری
تنخواه گردان
281537801
جمع کل
هزینه تولید سالیانه طرح:
جدول(5-8)- هزینه تولید سالیانه طرح
مبلغ(ریال)
شرح
1100000000
هزینه مواد اولیه وبسته بندی
574000000
هزینه حقوق ودستمزد
28656000
هزینه انرژی(آب- برق- سوخت)
22100000
هزینه تعمیرونگهداری
86237800
هزینه پیش بینی نشده تولید
18109938
هزینه اداری وفروش
2446820
هزینه بیمه واحد تولیدی
53200000
هزینه استهلاک
24643600
هزینه استهلاک قبل از بهره برداری
1909394158
جمع کل

هزینه ثابت ومتغیر:
هزینه های ثابت ومتغیرتولیدبه هزینه هایی اطلاق می گردد که با توجه به میزان تغییرتولید باید هزینه ثابت تقریبا ثابت ولی متغیرتابع آن باشد.
جدول (11-8) هزینه های ثابت و متغیر
هزینه کل
(ریال)
هزینه ثابت (ریال)
هزینه متغیر( ریال)

شرح

درصد
مقدار
درصد
مقدار

1100000000


100
1100000000
مواد اولیه و قطعات
574000000
65
373100000
35
200900000
حقوق ومزایای کارکنان
28656000
20
5731200
80
22924800
هزینه انرژی
22100000
20
4420000
80
17680000
هزینه تعمیرو نگهداری
86237800
15
12935670
85
73302130
هزینه پیش بینی نشده
18109938


100
18109938
اداری و فروش
2446820
100
2446820


هزینه بیمه واحد تولیدی
53200000
100
53200000


هزینه استهلاک
24643600
100
24643600


استهلاک قبل از بهره برداری
1909394158
476477290
1432916868
جمع کل

محاسبه نقطه سربه سر تولید:

= درصد تولید در نقطه سر به سر

% 33=100× = نقطه سر به سر
محاسبه قیمت تمام شده و فروش محصول:

= قیمت تمام شده محصول

در پروژه خدماتی تبلیغاتی چون قیمت تمام شده محصول بستگی به سفارش مشتری و نوع سفارش مشتری دارد لذا کارهای خدماتی تبلیغاتی قیمت مشخصی ندارند ولی ما می توانیم هر چقدر تمام شده 50 % به قیمت تمام شده اضافه کنیم.
9-8- محاسبه سود ناخالص:
هزینه تولید سالانه – مجموع فروش کل = سود ناخالص
سود ناخالص = 1909394158- 2864091237= 954697079
10-8- محاسبه سودخالص طرح:
سودی است که کلیه هزینه تولید وکسورات تولید ازآن کسرگردیده است که براساس رابطه زیراست.
هزینه های استهلاک قبل از بهره برداری + هزینه های استهلاک سالیانه = هزینه های سربار
77843600= هزینه های سربار
(کسورات قانونی + هزینه های سربار )- سود ناخالص= سود خالص
(0+77843600) – 954697079= 876853479
11-8- محاسبه دوره برگشت سرمایه:
مدت زمانی است که مجموع سرمایه ثابت و سرمایه متغیر(سرمایه کل) ازسود خالص برگشت داده می شود حداکثرمدت برگشت سرمایه پنج ساله است که براساس رابطه زیرحساب می شود.

= دوره برگشت

4/1 = = دوره برگشت

منابع و مآخذ:
1- استفاده ازنظرات کارشناسی جناب آقای مهندس علیشاهی
2- استفاده از سایت چهار راه تبلیغات
3- استفاده از نشریه پیام فردا
4- استفاده از سایت مجله تدبیر
5www.karafarinan.org-
6- استفاده از اطلاعات بدست آمده از وزارت کار
7- نشریه بین المللی دانش تبلیغات- بخش چهارراه تبلیغات

29


تعداد صفحات : حجم فایل:206 کیلوبایت | فرمت فایل : .rar

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود