دانشگاه آزاد اسلامی
واحد علوم و تحقیقات (…)
Science and Research Branch, Islamic Azad University
فرم پیشنهاد تحقیق
پایاننامه ی کارشناسی ارشد
عنوان تحقیق به فارسی:
نام دانشجو: دانشکده:
نام خانوادگی دانشجو: گروه تخصصی:
رشته تحصیلی: گرایش:
نیمسال ورود به مقطع جاری: نیمسال شروع به تحصیل :
نام و نام خانوادگی استاد (اساتید) راهنما: نام و نام خانوادگی استاد (اساتید) مشاور:
1- 1-
تاریخ تصویب در شورای گروه تخصصی: تاریخ تصویب در شورای پژوهشی دانشکده :
تائید مدیر پژوهشی دانشکده: تائید رئیس دانشکده:
تاریخ ارسال به حوزه پژوهشی واحد:
تایید کارشناس پژوهشی تاریخ بررسی وتایید امور پژوهشی واحد:
تایید مدیرکل پژوهشی تایید معاون پژوهشی واحد
به نام خدا
توجه: لطفاً این فرم با مساعدت و هدایت استاد راهنما تکمیل شود.
1-اطلاعات مربوط به دانشجو:
نام: نامخانوادگی: شماره دانشجویی:
مقطع: رشته تحصیلی: گروه تخصصی:
گرایش: نام دانشکده سال ورود به مقطع جاری:
نیمسال ورودی:
آدرس پستی در تهران:
تلفن ثابت محل سکونت: تلفن همراه پست الکترونیک:
آدرس پستی در شهرستان:
تلفن ثابت محل سکونت: تلفن محل کار: دورنگار:
2-اطلاعات مربوط به استاد راهنما:
تذکرات:
– دانشجویان دوره کارشناسی می توانند یک استاد راهنما و حداکثر دو استاد مشاور و دانشجویان دوره دکتری حداکثر تا دو استاد راهنما و دو استاد مشاور میتوانند انتخاب نمایند.
– در صورتی که اساتید راهنما و مشاور مدعو می باشند، لازم است سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی کامل ایشان (رزومه کامل) شامل فهرست پایان نامه های کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری دفاع شده و یا در حال انجام که اساتید مدعو، راهنمایی و یا مشاوره آنرا بر عهده داشتهاند، به همراه مدارک مربوطه و همچنین آخرین حکم کارگزینی (حکم هیات علمی) ضمیمه گردد.
– اساتید راهنما و مشاور موظف هستند قبل از پذیرش پروپوزال، به سقف ظرفیت پذیرش خود توجه نموده و در صورت تکمیل بودن ظرفیت پذیرش، از ارسال آن به دانشکده و حوزه پژوهشی و یا در نوبت قراردادن و ایجاد وقفه در کار دانشجویان جداً پرهیز نمایند. بدیهی است در صورت عدم رعایت موازین مربوطه، مسئولیت تاخیر در ارائه پروپوزال و عواقب کار، متوجه گروه تخصصی و دانشکده خواهد بود.
اطلاعات مربوط به استاد راهنمای اول:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی: آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :
حوزوی
تخصص اصلی: رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): تلفن همراه:
تلفن منزل یا محل کار: پست الکترونیک(Email) :
نحوه همکاری با مرکز آموزش های بین المللی…:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد راهنمای دوم:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی: آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :
حوزوی
تخصص اصلی: رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): تلفن همراه:
تلفن منزل یا محل کار :پست الکترونیک(Email) :
نحوه همکاری با مرکز آموزش های بین المللی…:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور اول:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی: آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :
حوزوی
تخصص اصلی: رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): تلفن همراه:
تلفن منزل یا محل کار: پست الکترونیک(Email) :
نحوه همکاری با واحد علوم و تحقیقات:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
اطلاعات مربوط به استاد مشاور دوم:
دانشگاهی
نام و نام خانوادگی: آخرین مدرک تحصیلی ـــــــــــــــ :
حوزوی
تخصص اصلی: رتبه دانشگاهی (مرتبه علمی): تلفن همراه:
تلفن منزل یا محل کار: پست الکترونیک(Email) :
نحوه همکاری با واحد علوم و تحقیقات:
تمام وقت نیمه وقت مدعو
3- اطلاعات مربوط به پایاننامه:
الف- عنوان تحقیق
1- عنوان به زبان فارسی: تاثیر مصرف مواد مخدر بر جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها
2- عنوان به زبان انگلیسی/(آلمانی، فرانسه، عربی):
تذکر: صرفاً دانشجویان رشتههای زبان آلمانی، فرانسه و عربی مجازند عنوان پایاننامه خود را به زبان مربوطه در این بخش درج نمایند و برای بقیه دانشجویان، عنوان بایستی به زبان انگلیسی ذکر شود.
ب – تعداد واحد پایاننامه: 6واحد
ج- بیان مساله اساسی تحقیق به طور کلی (شامل تشریح مساله و معرفی آن، بیان جنبههای مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) :
پدیده های اجتماعی که امور واقعی هستند ، به خودی خود ناهنجار نیستند ، بلکه پاره ای از آنها به مرور زمان و بروز آثار زیان بار ، به ویژه در مورد تعرض به حیات، حقوق بشر و ارزش های اجتماعی ، ناهنجار یا جرم تلقی می شوند. امروزه پدیده مواد مخدر، خطر عظیم و مهلکی برای حیات بشری و ارزش ها و کرامت انسانی است و دولت ها نیز با ملاحظه اینکه افرادی از راه تجارت موادمخدر به ثروت های نامشروع و کلانی دست می یابند که موجب آشفتگی نظم اقتصادی و ایجاد شکاف عمیق در طبقات جامعه می گردد. افزون بر این ، جامعه جهانی نیز پدیده مواد مخدر را یک پدیده ناهنجار بین المللی می داند.
علل گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی را می توان گفت:
اول- در عدم آگاهی: یعنی باور غلط عدم اعتیاد آور بودن مواد صنعتی و شیمیایی و همچنین باور غلط پایین بودن آسیب های ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ، باور ایجاد انرژی مضاعف ، باور افزایش قوای جنسی ودر آخر باور غلط ایجاد آرامش ، افزایش تمرکز و خلاقیت ناشی از مصرف این گونه مواد می باشد.
دوم- تولید و در دسترس زیاد به مواد صنعتی : به علت سرمایه گذاری اندک ، سهولت ساخت و تولید با ترکیبات غیر متعارف ودرجه خلوص متفاوت ، فآورده های تقلبی و دست ساز ، به علت فقدان مارک تجاری و ترکیب شیمیایی مشخص ، هزینه پایین ، دردسترس بودن مواد اولیه شیمیایی ، تجهیزات محدود مورد نیاز ، دستیابی آسان به فناوریهای نوین ، حجم بالای تولید مواد روانگردان و سخت بودن شناسایی آزمایشگاه ها سبب می شود تجارت این مواد به حرفه های پرسود تبدیل گردد. و رقابت شدید در تجارت مواد روانگردان بسیار بالا بوده بطوریکه میزان خرده فروشی در اینگونه مواد سود آوری غیر قانونی اقتصادی قابل توجه آن سبب رونق چشمگیر معاملات اینگونه مواد شده است. و همچنین سرعت روند تولید مواد صنعتی و شیمیایی که محدود به مناطق جغرافیایی مشخص ، با آب و هوای خاص نبوده در هر کجای جهان امکان تولید آن در آزمایشگاه ها می باشد سبب گردیده که شاهد تنوع و کثرت اینگونه مواد باشیم.
سوم- تبلیغات زیاد: تبلیغات کاذب به منظور جذب جوانان به مصرف ، از قبیل ؛ لاغری ، افزایش تمرکز ، کاهش استرس امتحانات و ده ها مورد دیگر … . از جمله دلایل گرایش برخی از افراد به مصرف مواد روانگردان و محرک ها گردیده است ، استفاده از تکنولوژی روز ، نظیر اینترنت توسط گروه های جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها سازمان یافته بطوریکه بالغ بر 1600 سایت نسبت به تبلیغات وسیع برای استفاده از مواد صنعتی مبادرت ورزیده است و آن را چهار راه رسیدن به آرامش مطرح نموده است که در رواج مصرف اینگونه در جوانان نقش به سزایی دارد.
چهارم-ویژگی های خاص این مواد: یعنی به علت آسانی مصرف و بی بو بودن اکثر آنان به راحتی در هر مکان و توسط هر شخصی قابل مصرف می باشد.
اثرات سوء این مواد غیر از ضرر رساندن به شخص معتاد ، می تواند ضرر های بی شماری را برای خانواده و جامعه داشته باشد بسیاری از طلاق هایی که امروزه شاهد آن هستیم ، اکثر آنها براثر مصرف مواد مخدر (صنعتی) همسر می باشد . چون این افراد قابل تحمل نیستند و مانند سایر معتادان (مواد سنتی ) که بیشتر خودشان را نابود می کنند نمی باشد . این افراد به علت مصرف این گونه مواد (صنعتی) دچار توهم می شوند و انرژی فوق العاده ای را احساس می کنند ، لذا مانند یک دیوانه رفتار می کنند. اکثر جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها ی که امروزه صورت گرفته در پایی از مصرف مواد صنعتی به چشم می خورد ، ولی متاسفانه روز بروز به ارضه این مواد و مصرف آن افزوده می شود و هر روزه شاهد ورود نوع جدیدی از آن به بازار مصرف می باشیم .
ومنظور از انتخاب این موضوع ، متوجه ساختن جامعه به جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها احتمالی مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی می باشد ، تا کنون شاهد چندین پرونده قتل یا شرارت که توسط این گونه افراد صورت گرفته ، بودم و همچنین سرتیتر اکثر روزنامه ها روایت تلخ اثرات مصرف مواد مخدر شیشه و… می باشد.
د – اهمیت و ضرورت انجام تحقیق (شامل اختلاف نظرها و خلاءهای تحقیقاتی موجود، میزان نیاز به موضوع، فواید احتمالی نظری و عملی آن و همچنین مواد، روش و یا فرآیند تحقیقی احتمالاً جدیدی که در این تحقیق مورد استفاده قرار میگیرد:
اعتیاد به مواد مخدر یکی از شایعترین آسیب های اجتماعی جهان معاصر و از جمله ایران است . به گونه ای که اگر ادعا شود اعتیاد مواد مخدر یکی از بحران های اصلی دنیای کنونی است و به صورت یک معضل جهانی روز در آمده ، اغراقی صورت نگرفته است ، مساله به قدری واضح است که همه مسئولان و متخصصان مبارزه با اعتیاد بر این ادعا توافق دارند.
امروزه مواد صنعتی جای مواد مخدر سنتی را گرفته و مصرف کنندگان آن غیر اضرار به خود باعث ضرر رساندن و ارتکاب جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها علیه افراد جامعه می گردد با کمی توجه به جنایت های صورت گرفته توسط افراد معتاد به شیشه که حتی به فرزند ، مادر و همسر خود رحم نمی کنند ، به این خاطر که در هنگام ارتکاب جرم مانند فرد مست و مجنون عمل می کنندو متوجه اعمال فجیع خود نیستند. برای مثال : از پنج قتلی که در سال گذشته در شهرستان خرمشهر واقع شده سه مورد مربوط به مصرف مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه بوده و این نشان دهنده فاجعه بزرگ ، باید کاری کرد ، باید سازمانهای دخیل به فکر چاره باشند ، احساس می شود دستی پشت پرده (دشمن) در جریان است شاید رد پای جنگ نرم است . باید برای مقابله با مصرف اینگونه مواد از مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاهی آموزش های لازم داده شود . آمار ها نشان می دهد که حتی جوانان تحصیل کرده دانشگاهی مبتلا به مصرف اینگونه مواد شده اند و این بخاطر عدم آگاهی آنان از اثرات سوئ آین مواد می باشد . چون هیچ فرد عاقلی وقتی بداند این مواد چه ضررهای دارد هیچ وقت به فکر مصرف آن نمی افتد.
ه- مرور ادبیات و سوابق مربوطه (بیان مختصر پیشینه تحقیقات انجام شده در داخل و خارج کشور پیرامون موضوع تحقیق و نتایج آنها و مرور ادبیات و چارچوب نظری تحقیق):
در ارتباط با موضوع انتخابی کتابی منتشر نشده است . ولی مقاله های فراوانی به اثرات سوء مصرف مواد مخدر صنعتی ال الخصوص شیشه پرداخته شده ، ولی تا جایی که می دانم و تحقیق کردم، تاثیر مصرف این گونه مواد را با ارتکاب جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها مقاله ای پیدا نکردم و فقط در بیشتر روزنامه ها به تحلیل آن پرداخته اند.
و – جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق:
موضوع تحقیق کاملاً جدید می باشد . چون هیچ پایان نامه ای یا کتابی در این خصوص چاپ نشده است.
ز- اهداف مشخص تحقیق (شامل اهداف آرمانی، کلی، اهداف ویژه و کاربردی):
1- شناسایی انواع مختلف مواد مخدر صنعتی ؛
2- نشان دادن اثرات سوء مصرف این گونه مواد روی خود فرد معتاد و خانواده و جامعه؛
3- شناسایی جرایم جوانان و رفتار اجتماعی آنها احتمالی مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی؛
4- راه های پیشگری از مصرف مواد مخدر صنعتی .
ح – در صورت داشتن هدف کاربردی، نام بهرهوران (سازمانها، صنایع و یا گروه ذینفعان) ذکر شود (به عبارت دیگر محل اجرای مطالعه موردی):
سازمان بهزیستی – ستاد مبارزه با مواد مخدر- سازمان آموزش و پرورش.
ط- سوالات تحقیق :
1- بیشتر چه قشری از جامعه درگیر مصرف مواد مخدر صنعتی شده است ؟
2- جرایم ارتکابی توسط معتادان به مصرف مواد مخدر صنعتی چه جرایم می باشند؟
3- زنان چه میزان مصرف کننده مواد مخدر صنعتی می باشند ؟
4- اثرات سوء مصرف مواد مخدر صنعتی در خانواده تا چه میزان است؟
5- معتادان به مواد مخدر صنعتی اول با چه منظوری مصرف آن را شروع می کنند؟
6- چه میزان جرایم ارتکابی جوانان و رفتار اجتماعی آنها در ارتباط با مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی بوده؟
ی- فرضیههای تحقیق:
1- بیشتر قشر جوان جامعه درگیر مصرف مواد مخدر صنعتی می باشد و این هم به علت سهولت استعمال آن مواد.
2- جرایم ارتکابی جوانان و رفتار اجتماعی آنها مصرف کندگان مواد مخدر صنعتی، شرارت وسرقت و همچنین قتل می باشد.
3- زنان نسبت به سایر مواد مخدر (سنتی) مصرف کننده مواد مخدر صنعتی می باشد و آن هم به خاطر رسیدن به لاقری .
4- بیشتر طلاق های صورت گرفته در چند سال اخیر مربوط به مصرف مواد مخدر صنعتی می باشد.
5- بیشتر مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی هنگام شروع به مصرف آن ، از اعتیاد آور بودن آن نا آگاه اند.
6- بیشتر از 50% از جرایم ارتکابی جوانان و رفتار اجتماعی آنها خشن مربوط به مصرف کنندگان مواد مخدر صنعتی می باشد.
ک- تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی (به صورت مفهومی و عملیاتی) :
4-روش شناسی تحقیق:
الف- شرح کامل روش تحقیق بر حسب هدف، نوع داده ها و نحوه اجراء (شامل مواد، تجهیزات و استانداردهای مورد استفاده در قالب مراحل اجرایی تحقیق به تفکیک):
تذکر: درخصوص تفکیک مراحل اجرایی تحقیق و توضیح آن، از به کار بردن عناوین کلی نظیر، "گردآوری اطلاعات اولیه"، "تهیه نمونههای آزمون"، "انجام آزمایشها" و غیره خودداری شده و لازم است در هر مورد توضیحات کامل در رابطه با منابع و مراکز تهیه دادهها و ملزومات، نوع فعالیت، مواد، روشها، استانداردها، تجهیزات و مشخصات هر یک ارائه گردد.
ب- متغیرهای مورد بررسی در قالب یک مدل مفهومی و شرح چگونگی بررسی و اندازه گیری متغیرها:
ج – شرح کامل روش (میدانی، کتابخانهای) و ابزار (مشاهده و آزمون، پرسشنامه، مصاحبه، فیشبرداری و غیره) گردآوری دادهها :
روش تحقیق به صورت کتابخانه ای ، و از کتابخانه تخصصی ستاد مبارزه با مواد مخدر واقع در تهران استفاده می کنم .
د – جامعه آماری، روش نمونهگیری و حجم نمونه (در صورت وجود و امکان):
هـ – روش ها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها:
5- استفاده از امکانات آزمایشگاهی واحد:
آیا برای انجام تحقیقات نیاز به استفاده از امکانات آزمایشگاهی واحد مرکز آموزش های بین المللی… می باشد؟ بلی خیر
در صورت نیاز به امکانات آزمایشگاهی لازم است نوع آزمایشگاه، تجهیزات، مواد و وسایل مورد نیاز در این قسمت مشخص گردد.
نوع آزمایشگاه
تجهیزات مورد نیاز
مواد و وسایل
مقدار مورد نیاز
امضاء استاد راهنما: امضاء مدیرگروه تخصصی:
6-زمان بندی انجام تحقیق:
الف- تاریخ شروع:…………………………… ب- مدت زمان انجام تحقیق:……………………..ج- تاریخ اتمام:…………………..
تذکر: لازم است کلیه فعالیتها و مراحل اجرایی تحقیق (شامل زمان ارائه گزارشات دورهای) و مدت زمان مورد نیاز برای هر یک، به تفکیک پیشبینی و در جدول مربوطه درج گردیده و در هنگام انجام عملی تحقیق، حتیالامکان رعایت گردد.
پیشبینی زمانبندی فعالیتها و مراحل اجرایی تحقیق و ارائه گزارش پیشرفت کار
ردیف
شرح فعالیت
زمان کل
(ماه)
زمان اجرا به ماه
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
توجه: 1- زمان و نوع فعالیت های اجرایی پایاننامه، حتیالامکان باید با مندرجات جدول منطبق باشد.
2- حداقل زمان قابل قبول برای پیشبینی مراحل مطالعاتی و اجرایی پایاننامه کارشناسی ارشد 6 ماه و حداکثر 12 ماه میباشد.
7- صورتجلسه گروه تخصصی
نام و نامخانوادگی دانشجو: امضاء تاریخ
نام و نامخانوادگی استاد یا استادان راهنما امضاء تاریخ
1-
2-
نام و نامخانوادگی استاد یا استادان مشاور امضاء تاریخ
1-
2-
نام و نامخانوادگی عضو کمیته نظارت بر تحقیق امضاء تاریخ
1-
شورای گروه تخصصی ………………………………….در تاریخ ………………………. در محل ………………………. با حضور اعضای مربوطه
خانم
تشکیل و موضوع پایان نامه باعنوان………………………………………………………………………………..
آقای
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
بررسی و به تصویب رسید.
نام و نامخانوادگی اعضای شورا امضاء تاریخ
1-
2-
3-
4-
5-
6-
نام و نامخانوادگی مدیرگروه: امضاء تاریخ
8- صورتجلسه شورای (پژوهشی) دانشکده:
خانم
موضوع و طرح تحقیق پایاننامه ـــــــــــــ ………………………………. دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد گروه ………………
آقای
گرایش ………………………..که به تصویب کمیته گروه تخصصی مربوطه رسیده است، در جلسه مورخ ………………………. شورای (پژوهشی) دانشکده طرح شد و پس از بحث و تبادل نظر مورد تصویب اکثریت اعضاء قرار گرفت.
ردیف
نام و نامخانوادگی
نوع رای (موافق
یا مخالف)
محل امضاء
توضیحات
1
2
3
4
5
6
7
نام و نام خانوادگی مدیر/کارشناس پژوهشی دانشکده:
امضاء تاریخ
نام و نامخانوادگی ریاست دانشکده
امضاء تاریخ
معاون پژوهشی واحد: امضاء تاریخ
این فرم باید توسط دانشجو تکمیل شود
فرم سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی
فرم الف- فرم اطلاعات پایان نامه کارشناسی ارشد
نام واحد دانشگاهی:
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد:
نام و نامخانوادگی دانشجو: نیمسال تحصیلی:
شمارهدانشجویی: تعداد واحد پایان نامه:
رشته تحصیلی: گرایش: کد رشته:
فنی و مهندسی علوم انسانی علوم پایه
کشاورزی هنر
نام و نامخانوادگی استاد راهنما 1: رشته تحصیلی:
مرتبه علمی: استادیار دانشیار استاد کد شناسایی استاد راهنما:
نام و نامخانوادگی استاد راهنما 2: رشته تحصیلی:
مرتبه علمی: استادیار دانشیار استاد کد شناسایی استاد راهنما:
نام و نامخانوادگی استاد مشاور 1: رشته تحصیلی:
مرتبه علمی: استادیار دانشیار استاد مربی کد شناسایی استاد راهنما:
نام و نامخانوادگی استاد مشاور 2: رشته تحصیلی:
مرتبه علمی: استادیار دانشیار استاد مربی کد شناسایی استاد راهنما:
فرم شماره 1
فرم تعهد اساتید در قبال نتایج حاصل از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری
اینجانبان اساتید راهنما و مشاور پایان نامه / رساله، خانم/آقای …………………………………، دانشجوی مقطع……………………… رشته …………………………………… گرایش…………………………………….. با عنوان "……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. متعهد می شویم بدون در نظر گرفتن حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز آموزش های بین المللی… نسبت به انتشار نتایج حاصل از تحقیق مذکور (در قالب کتاب، مقاله، طرح تحقیقاتی، اختراع، اکتشاف و …) اقدام ننمائیم.
نام و نام خانوادگی استاد راهنما: نام و نام خانوادگی استاد راهنما:
تاریخ و امضاء تاریخ و امضاء
نام و نام خانوادگی استاد مشاور: نام و نام خانوادگی استاد مشاور:
تاریخ و امضاء تاریخ و امضاء
درتاریخ ……………….فرم مزبور که به امضاء اساتید محترم راهنما و مشاور رسیده است، دریافت گردید.
امضاء مدیر پژوهش دانشکده
فرم شماره 2
فرم تعهد دانشجویان در قبال نتایج حاصل از پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری
اینجانب ……………………………………… دانشجوی ورودی ………………………. مقطع ………………………… رشته ………………………….. گرایش …………………………………………. که موضوع پایان نامه/رساله ام تحت عنوان :"…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….." در شورای گروه تخصصی به تصویب رسیده، متعهدمی گردم الف) کلیه مطالب و مندرجات پایان نامه / رساله ام بر اساس اصول علمی و حاصل از تحقیقات خودم تهیه شود و در صورت استفاده از مطالب، نتایج تحقیقات، نقل قول ها، جداول و نمودارهای دیگران در پایان نامه/رساله، منابع و ماخذ آن به نحوی که قابل تشخیص و تفکیک از متن اصلی باشد قید گردد.
ب) در صورتیکه از نتایج تحقیقاتم علاوه بر پایان نامه / رساله، کتاب ، مقاله، اختراع، اکتشاف و هر گونه تولیدات علمی حاصل شود، صرفاً بنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرکز آموزش های بین المللی… بوده و این موضوع صراحتاً در مکاتبات و تولیدات اینجانب درج و بر اساس ضوابط دانشگاه اقدام نمایم.
ج) در صورت استفاده از کمکهای مالی و غیر مالی نهادهای دولتی و غیر دولتی از موضوع تحقیق اینجانب مراتب را کتباً به دانشکده اطلاع دهم در غیر اینصورت دانشکده مجاز به تغییر عنوان پایان نامه یا سایر اقدامات حقوقی می باشد.
نام و نام خانوادگی دانشجو
تاریخ و امضاء
در تاریخ ……………….. فرم مزبور که توسط آقای/ خانم …………………………..به امضاء رسیده است، دریافت گردید.
امضاء مدیر پژوهش دانشکده
3
9