تارا فایل

پاورپوینت نحوه گرفتن سلاح کمری در دست


نحوه گرفتن سلاح کمری در دست

مراحل تیر اندازی آموزش تیراندازی به دو مرحله تقسیم می شود : آموزش تیراندازی مقدماتی و تیر قلق گیری . هر مرحله به دو مرحله آموزشی جداگانه تقسیم می شود . کلیه آموزش های تیراندازی باید پیش رونده باشند . بعد از غلبه بر مراحل مقدماتی ، فنون تیراندازی رزمی باید تمرین شود . امور اساسی کاربرد اصلی رولور یا کلت درگیری با دشمن در برد نزدیک با آتش سریع و دقیق است . تیراندازی دقیق نتیجه اطلاع و کاربرد دقیق اجزاء تیراندازی است . اجزاء تیراندازی با رولور یا طپانچه رزمی عبارتند از : 1 . گرفتن 2 . نشانه روی کردن 3 . کنترل نفس 4 . فشردن ماشه 5 . درگیری با هدف 6 . حالت ها

 گرفتن سلاح کمری در دست
اسلحه باید قسمت الحاقی دست و بازو شود .اسلحه باید جانشین انگشت در اشاره به شیئ شود. اسلحه را باید محکم و یکنواخت در دست گرفت . گرفتن مناسب یکی از مهمترین قسمت های اساسی آتش سریع است.

a . اسلحه را در دست تیراندازی کننده نگه دارید ، با شست و سبابه دست قوی (دست تیراندارنده) یک 7 تشکیل دهند (شکل 1-2) . اسلحه را در 7 قرار دهید در حالیکه آلات نشانه روی جلو و عقب با دست تیراندازنده در یک راستا باشند . سه انگشت پائینی را دور دسته طپانچه بپیچانید . با تمام این سه انگشت فشار مساوی به عقب وارد کنید . شست دست تیراندازنده در کنار اسلحه بدون فشار باقی بماند . اسلحه را محکم بگیرید تا اینکه دست شروع به لرزش کند . شل کنید تا لرزش متوقف شود . در این مرحله فشار مناسب برای گرفتن باید اعمال شود . انگشت سبابه را روی ماشه بین نوک آن و مفصل دوم قرار دهید بطوریکه بتوان آنرا به عقب فشار داد . انگشت سبابه باید بطور مستقل از بقیه انگشتان کار کند .
توجه : اگر هر یک از سه انگشتان روی قبضه شل شود ، تمرین گرفتن اسلحه باید دوباره تکرار شود .

b . گرفتن با دو دست
. گرفتن با دو دست به تیرانداز امکان میدهد دست تیراندازنده را استوار و محکم نگاه دارد و حداکثر حمایت را ضمن تیراندازی تدارک بیند . با پیچاندن انگشتان دست تیراندازی نکننده دور دست تیراندازنده ، دست تیراندازی نکننده برای دست دیگر تبدیل به یک حامی می شود . برای تیراندازی با تمام طپانچه ها و ششلول ها گرفتن با دو دست توصیه می شود . اخطار : اگر انگشت شست تیراندازی نکننده در عقب اسلحه قرار گیرد ، پس زنی اسلحه منجر به جراحت شخصی می شود .

1 – گرفتن اسلحه با حمایت کف دست :
این نوع گرفتن معمولاً گرفتن فنجان و نعلبکی نامیده می شود . دست تیراندازنده را آنطور که در پاراگراف بالا تشریح شد ، محکم نگاه دارید . دست تیراندازی نکننده را زیر دست تیراندازنده قرار دهید ، انگشتان تیراندازی نکننده را دور پشت دست تیراندازی کننده بپیچانید . شست دست تیراندازی نکننده را روی انگشت وسط دست تیراندازنده قرار دهید . (شکل 3-2)

2

2 – گرفتن بافنده :
این نوع گرفتن مثل گرفتن در مشت است تنها استثناء آنست که شست تیراندازی نکننده بالای شست تیراندازنده می پیچد . (شکل 4-2)

c . کشش هم شکل : تیرانداز دست هایش را تا حالت تیراندازی بالا می آورد و هر دو را به یک اندازه کش می دهد . این کار معمولاً تحت عنوان روش فشارـ کشش نامیده شده است و برای ابقای حالت پایدار و سکون اسلحه می باشد . کشش هم شکل هنگامی است که تیرانداز با دست تیراندازنده فشاری به جلو اعمال می کند و دست دیگر را با فشار مساوی عقب می کشد . این کار نیرویی هم شکل می آفریند اما هرگز آنقدر زیاد نیست که باعث لرزش دست شود . این کار اسلحه را ساکن می کند و ارتفاع لوله را که حاصل پس زنی است ، می کاهد . دست حمایت کننده خمیده می شود در حالیکه آرنج به سمت پائین کشیده می شود . دست شلیک کننده کاملاً کشیده می شود در حالیکه آرنج و مچ محکم نگهداری می شود . تیرانداز باید با تجربه مقدار صحیح کشش هم شکل را برای بکار بستن درک کند .

توجه : فشار دست شلیک کننده باید مساوی فشار دست دیگر باشد . اگر اینطور نباشد ، تیر به هدف اصابت نمی کند .

d . نقطه طبیعی هدف گیری . تیرانداز باید قبضه طپانچه اش را برای استفاده از نقطه طبیعی هدف گیریش چک کند . او اسلحه را محکم می گیرد و بصورتی صحیح هدفی در دور دست را نشانه روی می کند . ضمن نگهداشتن قبضه اسلحه و حالت (خبردار) خود ، سه الی پنج ثانیه چشم هایش را می بندد . سپس چشم هایش را باز می کند و تصویر ذهنی مناسب نشانه روی را چک می کند . اگر نقطه هدف مغشوش شده باشد برای جبران حالتش را تنظیم می کند . اگر هم محوری آلت نشانه روی مغشوش شده باشد تیرانداز با خارج کردن اسلحه از دست و قرار دادن مجدد آن در مشت ، قبضه اسلحه اش را تنظیم می کند تا مسئله فوق جبران شود . تیرانداز این فرآیند را تکرار می کند تا اینکه هم محوری آلت نشانه روی و استقرار دید ، وقتی چشم هایش را می گشاید ، تقریباً یکسان باشد . این کار تیرانداز را قادر می کند نقطه طبیعی هدف خود را تعیین  و بکار ببرد به محض اینکه به قدر کافی تمرین کرده باشد . این راحت ترین حالت برای نگهداری و تیراندازی با اسلحه می باشد.

پایان

از توجه شما متشکریم


تعداد صفحات : 10 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود