تارا فایل

پاورپوینت فرقه های نوظهور شیطان پرستی


شیطان پرستی
و فرقه های نوظهور

معنویت دنیای مدرن با شیطان پرستی
سال های پس از رنسانس را می توان به سال های افسار گسیختگی جهان غرب در تمامی ابعاد فردی و اجتماعی و جنبه های متعدد منتهی به روابط انسانی توصیف کرد .
پس از برداشته شدن یوغ  تعالیم متعصب کلیسای کاتولیک از گردن انسان غربی ، چند کنش عمده فکری و فلسفی شکل گرفت که شرح آن در حوصله این مقال نمی گنجد ، لکن آنچه قابل توجه است ، رویکر د های متفاوت به مساله انسان و رابطه او با خدا است که زمینه های شکل گیری بسیاری از جریان های فلسفی را فراهم آورد. از جمله این جریانات، شکل گیری و تقویت تفکر اومانیستی بود. تفکری که تنها انسان و خواسته های نفسانی او را مرکز توجه قرار می دهد و معتقد است همه چیز در این دنیا باید در راستای تامین لذایذ انسانی باشد. طبیعی است که اصالت چنین نگرش ها و تفکراتی منجر به ترویج نوعی بی فکری و بی اخلاقی در جامعه می شود. خوشی و کسب لذت همچون اسبی افسار گسیخته به جلو حرکت میکند، تا هر چه می خواهد، بتازد.
احتمالا سرانجام چنین حرکتی، سقوط خواهد بود. هرچند که در ابتدای امر، بسیار رضایت بخش و دل انگیز است.

شیطان پرستی یک حرکت مکتبی، شبه مکتبی و یا فلسفی است که هواداران آن شیطان را یک طرح و الگوی اصلی و قبل از عالم هستی میپندارند.
در هر حال با در نظر گرفتن موارد فوق الذکر، دامنه انتقاد گرایی به مباحث اصلی توحیدی یعنی جایگاه خدا ، انسان و شیطان نیز می رسد.

قرن ها بعد یعنی در سال های آغازین قرن بیستم، برخی از عناصر فاسد الاخلاق با اتکا به گرایشات و نظریات توراتی و پروتستانی به صورت مخفیانه جریان « شیطان پرستی » را با ویژگی هایی همچون گناه گرایی ، قتل ، تجاوزات جنسی ، هدم اصول اخلاقی ، بی توجهی به مسائل توحیدی و … پایه گذاری کردند .

اگرچه فطرت خداجوی انسانی عاملی بازدارنده در تمایل یافتن تعداد وسیعی از افراد جامعه انسانی به این جریان شده ، لکن استفاده از موسیقی های جذاب و متنوع ، انجام اعمال خارق العاده و دور از ذهن ، تهی شدن انسانی غربی و عصر جدید از معنویت و اتصال به منبع فیض، موجبات گرایش افرادی را به این گروه ها فراهم آورده است .

نکته حائز اهمیت آن است که:
علی رغم عدم استقبال عمومی از عضویت در گروه های شیطان پرستی ، آموزه ها و تعالیم گمراه کننده ای توسط ایشان و به وسیله ابزارهایی که در اختیار ایشان توسط قدرت های بزرگ سیاسی قرار گرفته ، منتشر شده و این گروه ها در سراسر جهان همواره به عنوان کانون های فحشا و فساد شناخته می شوند .
 سال 1960 را می توان به صورت جدی آغاز دور جدید حیات و فعالیت شیطان پرستان در آمریکا دانست ، صرف نظر از انواع شیطان پرستی که طی سالیان متمادی باستانی همچون یونان ، عراق و … وجود داشته است . هدف این پژوهش بررسی و مطالعه جریان خاص شیطان پرستی مسیحی است که در سال 1960 میلادی رسماً در کشور آمریکا فعالیت خود را به عنوان یک فرقه و مکتب آغاز کرده است.

شیطان پرستی فلسفی

این نوع گرایش عبارت است از اینکه" محور و مرکز عالم، انسان است " این شاخه از شیطان پرستی به پایه گذاری این فرقه به نام « آنتوان لاوی  » نسبت داده می شود .
 این نوع شیطان گرایی نیز مانند دو نوع دیگر آن، با نام های دینی و گوتیک، از مبنای اعتقادی یهودیت نشات گرفته است .
 نام کامل وی" آنتوان شزاندر لاوی " (Anton Szandor Lavey) می باشد . وی در یازدهم آوریل سال 1930 میلادی در شیکاگو آمریکا متولد و به همراه خانواده اش به سانفرانسیکو عزیمت نموده و تا زمان مرگش در آنجا ساکن می شود .
وی شخصیتی ناهنجار و ناسازگاری داشته است و در سن 17 سالگی ضمن فرار از تحصیل و حضور در خانه به عنوان خدمه و دلقک به یک سیرک می پیوندد .
لاوی در سال 1950 میلادی در دایره جنایی پلیس آمریکا به عنوان عکاس جنایی مشغول به کار می شود، که تاثیرات عمده ای را نیز می پذیرد .

شیطان پرستی دینی
اگرچه ضروری است که متذکر شویم اینکه اساساً آیا می توان شیطان پرستی را دینی خواند ، محل سوال های جدی است ، لکن با توجه به اینکه در اغلب کشورها چنین دسته بندی ارائه شده است از عنوان « شیطان پرستی دینی » عیناً استفاده می شود .
 مبنای بنیادین این نوع از گرایش به شیطانیسم ، پرستش یک نیروی ماوراء الطبیعه اساطیری و یا چند خدایی می باشد  عمده پیروان آن به « خدایان » رم باستان ، الهه های شرقی و … گرایش دارند .

اما رکن اصلی این نوع نیز مانند سایر انواع تاکید بر پرورش استعدادهای شخصی انسان و در حقیقت خودپرستی است

شیطان پرستی گوتیک
 این نوع شیطان گرایی نیز مانند  نوعی که در گذشته اشاره شده، نوعی از شر پرستی با اشاره به تاریکی و از کثیف ترین فرقه انحرافی به حساب می آید .
در موسیقی متالیکا نیز سبکی به نام گوتیک وجود دارد .کثیف ترین اعمال مانند خوردن نوزادان ، تجاوزات جنسی و … به این گروه نسبت داده می شود.
(گرچه گفتنی است برای تمام گروه های شیطانی این اعمال از واجبات  به حساب می آید.) میل و درخواست به « برگشت تاریکی » در این شاخه بارز است . همانند اعضای گروه « آکنکار » که با لباس های تیره به غارها و تاریکی ها برای فریاد کشیدن پناه می برد.

نمادهای شیطان پرستی
شیطان پرستی جدید به خدایی اعتقاد ندارد و شیطان را تنها نوعی کهن نماد می داند و انسانها را تنها در برابر خود مسئول میداند و این نوع شیطان پرستی اعتقاد دارد که انسان به تنهایی می تواند راه درست و غلط را تشخیص دهد به همین دلیل هم این اعتقاد بیشتر به عنوان یک اعتقاد فلسفی شناخته می شود.

شیطان در این اعتقاد نماد نیروی تاریکی طبیعت ، طبیعت شهوانی ، مرگ ، بهترین نشانه قدرت و ضدمذهب بودن است.

این اعتقاد شیطان پرستی دارای شاخه های متعددی است اما می توان گفت جز یکی دو نوع آن همگی دارای اصول زیر می باشند :

Atheism : خدایی در شیطان پرستی وجود ندارد.
: Not dualistic روح و جسم غیرقابل دیدن هستند و هیچ جنگی بین عالم خیر و شر وجود ندارد.
:Autodeists خود پرستی ، خدایی جز خود انسان وجود ندارد و هر انسانی خود یک خداست.
: Materialistic اعتقاد به اصالت ماده

– وابسته به راه چپ بودن در برابر راه راست که راه خدایی است.
– ضد مذهب بودن خصوصا مذاهبی که اعتقاد به زندگی پس از مرگ دارند.
– عدم پرستش شیطان زیرا شیطان جسم نیست و وجود خارجی ندارد.
– اعتقاد به استفاده از لذت در حد اعلای آن زیرا تمام خوشی دنیایی است و این خوشی ها خصوصا لذات جنسی پتانسیل لازم را برای کارهای روزانه آماده می کنند و به هر شکلی انجام آنها لازم و ضروری است.

فرقه های نوظهور
امروزه خیلی از دین شناسان معاصر اعتقاد دارند این پدیده نوظهور نه تنها نمی تواند حتی به عنوان یک داروی تسکین دهنده عمل کند بلکه خود دارد به یکی از نشانه های بحران معنویت در دوران جدید تبدیل می شود.
فرقه های نوظهور غربی یکی از پدیده های عصر جدید شناخته می شود که گسترش فعالیتشان در سال های اخیر باعث نگرانی های زیادی در میان کارشناسان دینی و حتی مسئولان رسمی کشور شده است .

در سالهای اخیرگسترش ترویج شیطان پرستی که در جامعه با موسیقی ها، میهمانیها و نمادهای خاص این فرقه شناخته شده، حساسیت نهادهای فرهنگی و کارشناسان جتماعی را برانگیخته است.با این حال هنوز مسوولیت دستگاههای مختلف فرهنگی، انتظامی وامنیتی در مورد آن به درستی تبیین نشده است. سال 83 مقام معظم رهبری طی نام های شورای عالی انقلاب فرهنگی را به مبارزه با اینگونه انحرافات عرفانی ملزم کرد که تا کنون شورای فرهنگ عمومی زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی کمیت هها و کارگرو ههای تخصصی را به منظور مقابله با فرقه ها و جریانهای انحرافی تشکیل داده و برای برخی از دستگاههای تاثیرگذار وظایفی را هم تعیین کرده است.

در حوزه اقدامات امنیتی برای مقابله با این جریان انحرافی برخی عاملین در هنگام برگزاری میهمانیها و ورود محموله های حامل علائم شیطا نپرستی دستگیر شدند؛ ولی همچنان این ابهام وجود دارد که این علائم که بعضی آن را مقدمه ترویج شیطان پرستی می دانند، چگونه و توسط چه گروه هایی وارد کشور می شوند و چه تاثیراتی بر جامعه دارند. همچنین معاونت اجتماعی نیروی انتظامی مقابله با عاملان فروش و مصرف کنندگان را در دستور کار قرار داد و نصب بوگیرهای x را که گفته می شود از علائم شیطا نپرستی است در خودروها ممنوع اعلام کرد.

منابع:
http://freemason.blogfa.com/
فاطمه ناظم زاده/گروه جامعه و سیاست
http://www.tebyan.net
http://fa.wikipedia.org
http://rahiannoor.blogfa.com/


تعداد صفحات : 16 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود