تارا فایل

پاورپوینت جرائم تروریستی در اسناد بین المللی



تهیه کننده:
دانشجو :
استاد: :
موضوع: جرائم تروریستی در اسناد بین المللی

تشکر و قدردانی
استاد گرامی جناب دکتر حسین ناجی
دلسوزی، تلاش و کوشش حضرتعالی در تعلیم و تربیت و انتقال معلومات و تجربیات ارزشمند در کنار برقراری رابطه صمیمی و دوستانه با دانشجویان و ایجاد فضائی دلنشین برای کسب علم و  دانش و درک شرایط دانشجویان حقیقتاً قابل ستایش است. اینجانب بر خود وظیفه میدانم در کسوت شاگردی از زحمات و خدمات ارزشمند شما استاد گرانقدر تقدیر و تشکر نمایم.
از خداوند متعال برایتان سلامتی، موفقیت و همواره یاد دادن را مسئلت دارم.

 مقدمه تروریسم و جنایت سازمانی معضلات جامعه جهانی  خطرناک ترین تهدید علیه حقوق ملت و ثبات بین المللی است. در صد سال اخیر تروریسم ریشه مهمترین تهدید ها علیه صلح و امنیت جهانی بوده است اگر تروریست مهار می شد جنگ جهانی اول به وجود نمی آمد از سال ۱۹۹۲ تاکنون جهان غرب به ویژه آمریکا و اسرائیل تلاش   گسترده ای برای مترادف ساخت تروریست با اسلام کرده اند. واقعیت  این است که اسلام  بزرگترین قربانی تروریسم است. همه به دست  حکومتهای ظالم ترور شدند و شربت شهادت نوشیدند.

مقدمه موضوع: جرائم تروریستی در اسناد بین المللی:

بیان مسئله:
 یکی از مهمترین چالشهای فراروی جامعه جهانی ای علیه تروریسم و ارائه تعریف مناسب از آن است تروریسم معمایی مفهومی را برای ملل متحد و  و  به میزان کمتری برای دیگر نهاد های بین المللی ایجاد کرده است. �اعمال تروریستی مانند قتل و کشتار و تخریب اموال و اماکن عمومی هواپیماربایی و غیره بخشی از فعالیت یک سازمان گسترده می باشد که مجریان آن دارای  عقاید و آرمان های مشترکی هستند.
 بسیاری از کشورها جهت مطابقت با مقررات بین المللی قوانینی را در این خصوص به تصویب رسانده اند. انگلستان قانون جلوگیری از تروریسم سال ۱۹۸۴ عضویت در سازمان های تروریستی  را جرم می داند.
 لذا به موازات پیشرفت اعمال تروریستی و معایب در قالب سازمان ها و مجموعه های متحد جامعه بین المللی می بایست اقدامات پیشگیرانه موثری را اتخاذ نمایند و راهکارهایی توسعه داده و تهدیدات تروریستی را مورد توجه قرار دهند در این تحقیق مختصر بر آنیم که پیشگیری از اعمال تروریستی در اسناد بین المللی را مورد بررسی قرار  دهیم.

هدف تحقیق
هدف اصلی پژوهش حاضر باز شناسی و تشریح تدابیر و راهکارهای قانونی تمهید شده جامعه بین المللی برای پیشگیری از اعمال تروریستی می باشد.

سوالات تحقیق:
تروریسم چیست ؟
چه اشکالی دارد؟
مبارزه برای خشکاندن ریشه های تروریسم چگونه باید صورت پذیرد؟
مهم ترین قانون های تروریسم  در جهان امروز چگونه ایجاد شده است؟

پیشینه تحقیق:
تاکنون تحقیقات گسترده ای در خصوص موضوع تروریسم صورت گرفته ولی مطالعات انجام شده عمدتاً پیرامون کلیات بحث تروریسم است.

روش تحقیق:
در این نوشتار روش تحقیق به صورت تحلیل و مطالعه مباحث نظری است و شیوه جمع آوری به صورت کتابخانه ای می باشد.

پلن
نتیجه گیری

نتیجه گیری:
 تروریسم  واژه  خوشایندی برای بشر امروزی نمی باشد زیرا موجب جریحه دار شدن وجدان انسانی، اخلاق، احساسات فردی و عمومی می شود مطابق تحلیل های ارائه شده هنوز درک واحد جهانی از تروریسم وجود نداشته و همین امر موجب شده که تا کنون هیچ سیاست واحدی برای مبارزه با آن اتخاذ نشود در نتیجه اقدامات ضد تروریستی محکوم به شکست و بعضاً به دلیل دو گونه نگری نسبت به تروریسم خود جزء اقدامات تروریستی انگاشته می شود.
 به نظر می رسد مفهوم قربانی جرایم تروریستی باید از وسعت و شمول بیشتری برخوردار باشد باید توجه داشت که آثار جرایم تروریستی بسیار فراتر از قربانیان مستقیم آن است و تاثیر آن بر امنیت، اقتصاد، سیاست و حتی فرهنگ جامعه را نمی توان نادیده گرفت.

پیشنهادات
برای حصول به نتیجه مطلوب می توان راهکارهایی کلی را به صورت کلی و محوری و بر اساس اصول پیشگیرانه و سپس در سطوح ملی و منطقه ای و بین المللی به تفکیک ارائه داد.

 منابع:
تروریسم نویسنده حسن واعظی
تروریسم و حقوق بشر مترجمین محمدجعفر ساعد- تیدا پروانه- مریم افشاری- طیبه اسدی

پایان


تعداد صفحات : 14 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود