تغییرات آب و هوایی وکارایی کشاورزی متشکل از سیستم های کشاورزی
Contents
مناطق کشاورزی گرمایش جهانی
رابطه ی بین کشاورزی و گرمایش جهانی
کارایی انرژی به ما —– مقیاس برای پتانسیل گرمایش جهانی
نتایج از 4 مورد مطالعه(ORG/COV comparisons)
هستند ؟GHG و کمتر EE چرا کشاورزان بیشتر
گرما و گازهای گلخا نه ای از زمان انقلاب صنعتی
Source: IPCC, 2007
تمرکز گرما و گازهای گلخانه ای
Source: IPCC, 2007
تا ریخچه ای آب و هوای غیر عادی
Source: IPCC, 2007
CO2 CH * N2Oنقشه جریان های گازهای گلخانه ای دنیا برای جبهه
—-
سهم کشاورزی در گرمایش جهانی
همه ی رشته های غذایی: 20% of the total GHG.
(شامل حمل ونقل – ذخیره سازی – پیشرفت – مصرف – تدارکات )
Agriculture: 15% of the total world GHG.
(World Resource Institute, 2000)
CH4: دام های روستای و مناطق خیس برنجی(42%)
N2وکود: کشت (specially NPK) (48%)
CO2: سوخت فسیلی, دشتهای تسویه, biomass burning (12%)
تاثیرات گرمایش جهانی بر روی تولیدات غذایی
IPCC (reports 2007) predicts a rise in Temp of 1.4 to 4°C at the end of the 21st Century
تاثیرات مثبت:
CO2افزایش پیدا کردن تولیدات گیاهی به بالاترین تمرکز
مناطق جدید برای تولیدات(نواحی بالا)
تاثیرات منفی:
سیل ها و طوفان ها باید بیشتروهمیشگی باشند
بارندگی کم خواهد شد در اب وهوای قاره های
نواحی پایین ( نزدیک به خط استوا- نسبت افریقا و امریکای لاتین )نواحی رنج خواهد کشید از کم شدن تولیدات بیشتر (10 to 20% by 2080, Kotschi 2006)
ارتباط کشاورزی/انرژی/محیط
Nutrient export
Contamination
Maximize: inside arrows
Minimize: BLUE arrows
Ratio orange arrow/red arrow= Energy Efficiency
محیط
انرژی
Non-renewable energy: 86%
Renewable energies : 13%
Fuel
Fertilizers
Electricity
Transport
US
کشاورزی
AgroFuel
CO2 CH4 N2O
?
Carbon Sequestration
Agro-biodiversity
Landscape
کارکرد انرژی: روش زمینی
EE= ————————————————-
محاسبه کارکرد انرژی
انرژی تجدید ناپذیر استفاده شده در مدت فرایند تولید(Joules or Calories)
ارزش انرژی تولیدی(Joules or Calories)
نیتجه از 4 مطلعه تحقیقی
زیتون ها (EL)
« از سازمان و انجمن روغن زیتونLCA کار کرد انرژی » Damien Dessane
ORG/COV: کار کرد انرژی 6/3; 20% کمتر GHG.
انگور (TR) Erdemis Gundogmus, Aegean region
ORG/COV: 26% more efficient.
Rodale institute (US) (23 years)
ORG/COV: sequestering 15-28 % more Carbon in the soil; « Converting the US corn
and soybeans satisfy 73% of the Kyoto targets for CO2 reduction ».
DOK experiment (CH) (since 1978)
ORG/COV: Energy use: 48% less; 36% lower GHG emission.
توقف توسعه کربن از عمل سازمانی
Conservation Prairie
چرا سازمان های کشاوزری کمتر کمک می کنند به گرمایش زمین ؟
1. کاهش مصرف سوخت فسیلی برایانرژی و کود مصنوعی
2. مصرف بیشتر انرژی تجدید پذیر,
3. افزایس مقدار گاز اکسیژن- به وسیله استفاده نکردن کودها – نقش حمایت های کشاورزی از سازمان های کوچک خاکی در اکسید متان
4. نسوزاندن شاخه های وخرمن های باقی مانده
5.کاهش حمل نقل و تولید سیستم منطقه ای
6.افزایش گنجایش کربن خاک ها
چرا سازمان های کشاورزی نیازمند انرژی بیشتری هستند ؟
کاهش مصرف سوخت فسیلی برای انرژی
استفاده نکردن از سوخت فسیلی برای کود های مصنوعی
III. اکاهش حمل ونقل ها – منابع منطقه ای
محصولهای هم ارز یا اندکی پایین تر(Cranfield University)
نقش سازمان کشاورزی در مبارزه با گرمایش جهانی
« سازمان کشورزی تنها قادر نیست تا بهتر کنهتاثیر گذاشتن بروی تغییرات آب وهوای اما پتانسیل بالای داره برای کاهش خروج گزهای گلخانه ای . »
(FAO report, 2007)
Resilience
Mitigation
Thank you
پیشنهاد دادن به سیاست های سازنده
تخفیف دادن به روش های اقتصادی تاثیر گذار روی کشاورزان (Cov and Org).
نشست انواع سازمانهای کشاورزی برای توسعه تخفیفی وپتانسیل
تشویق برای تحقیق بروی زمینه های مدیریتی و تکنیک های نگهداری از خاک.
مالیات های NPK کود.
سناریویی حذف کردن گاز گلخانه ای
کاهش گازهای گلخانه ای GHG
پایان