تارا فایل

پاورپوینت تحلیل پیش دبستانی وانک -چین


تحلیل پیش دبستانی وانک -چین

موقعیت، گروه طراحی، مساحت
طراحی داخلی پیش دبستانی
معمار: dot Architects
موقعیت: کینگدائو، شاندونگ، چین
زیربنا: 600 مترمربع
سال: 2017

شرکت معماری دات یک مرکز یادگیری پیش دبستانی را برای کارفرمای چینی، وانک(vanke) طراحی نموده است. این پروژه در کینگدائو و در طبقه سوم یک گالری قدیمی واقع است

از آن جا که کاربران اصلی این فضا کودکان مهد کودک هستند، طراحان به دنبال فضایی مابین کلاس درس و اتاق بازی بودند. با در نظرگرفتن سبک زندگی فعال کودکان و سطح ادراک آن ها، رویکرد طراحی تمرکز بر خلق فضایی آزاد و سرشار از رنگ بود.
ویژگی های طراحی

چیدمان فضاها
اگرچه این هنوز یک فرضیه است، اما تعامل اجتماعی و بازی بدون چارچوب، از ضروریات رشد کودکان است. برای رخ دادن چنین فعالیت هایی، یک فضای آزاد مورد نیاز می باشد. به این ترتیب، در این پروژه یک سکو بجای یک کتابخانه بعنوان قسمت مطالعه طراحی و معرفی شده است. علاوه بر این، می تواند مابین کلاس ها بعنوان محل بازی یا هنگام رخدادهای خاص بعنوان سکوی نمایش مورد استفاده قرار گیرد.
یک خانه با مقیاس کوچک و مناسب کودکان در بالای این سکو ساخته شده است. این خانه با جعبه هایی چوبی محصور شده که می توانند بعنوان قفسه کتاب، محل نگهداری گیاهان و سایر اشیاء مورد استفاده قرار گیرند. کودکان می توانند در هرجا که تمایل داشته باشند، چه روی صندلی و چه روی میزها بنشینند و مطالعه نمایند

نورگیری ساختمان
برای خلق پیوستگی در فضا و جلوگیری از برخوردهای احتمالی، ترکیب بندی پلان متشکل از منحنی های خفیف است. از آن جا که پنجره های جنوبی ساختمان بخاطر قرارگیری کلاس های درس در دسترس نیستند، دو پنجره سقفی بیضی شکل برای وارد کردن نور طبیعی به فضا مورد استفاده قرار گرفته است.

کلاس های درس تحت عنوان نواحی مختلف آب وهوایی دسته بندی شده اند. هر ناحیه با یک تم رنگی و حیوانات شاخص آن ناحیه معرفی شده است. این سیستم در مقایسه با روش شماره گذاری کلاس ها، سیستمی پربازده تر برای شناسایی کلاس ها توسط کودکان پیش دبستانی است.

در فضاهای داخلی کلاس درس از رنگ های مشابه اما با شدت کمتر استفاده شده است. برای زنده و بانشاط کردن فضا، مبلمان فضا نیز دارای وجوه رنگی هستند.
بررسی فضای داخلی

بررسی نما
از آن جا که بودجه اختصاص یافته به بازسازی و نوسازی نمای ساختمان محدود بود، دیوار پرده ای اصلی باقی مانده است و برخی از پنل های آن با پنل های رنگی تعویض شده است. ورودی این مرکز یادگیری توسط یک لوگوی نورپردازی شده تعریف می شود.
این تیم طراحی در طراحی فضا برای کودکان، اشکال هندسی انتزاعی و زبان بصری ساده را ترجیح می دهند. باور آن ها این است که خیالپردازی کودکان پیچیده تر از هر فرم طراحی شده می باشد، بنابراین بهتر است طراحان کمتر طراحی نمایند تا فضایی با امکان پرورش خلاقیت بیشتر بوجود آید.

https://pooyano.com/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%AF%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C/


تعداد صفحات : 13 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود