تارا فایل

پاورپوینت تحلیل تئاتر مجموعه فرهنگیKunshan


تحلیل تئاتر مجموعه فرهنگیKunshan

معرفی پروژه
طراحی تئاتر بزرگ Kunshan چین یکی از جدیدترین زیرساخت های فرهنگی این کشور به شمار می رود که در مرکز شهر واقع شده است. این ساختمان بازسازی شده یکی از پروژه های چندمنظوره محدوده میدان مرکزی شهر Kunshan می باشد که تحت برنامه بازسازی قرار گرفته است.
این ساختمان به عنوان یک آمفی تئاتر و سالن کنسرت، بخش جدایی ناپذیر این پارک فرهنگی به شمار می رود که با کتابخانه ای در غرب، سالن شنا در جنوب و پارک ورزشی در جنوب غربی پیوند خورده است. توالی متنوع و مرتب پلان محوطه در کنترل و هدایت مراجعه کنندگان بسیار تاثیرگذار می باشد.

معماری بلوک های اطراف مجموعه به عنوان برنامه طراحی فضایی پروژه در نظر گرفته شده است. منحنی های آمفی تئاتر یکی از ویژگی های ساختمان می باشد که اتصال سیستم های درونی را به لایه های بیرونی را تعریف می کند. پر و خالی متعدد باشد. 
کانسپت طرح
طراحی آمفی تئاتر در دو پلت فرم گسترده و طولانی خلاصه شده که فضای اداری، تاسیسات و خدمات را نسبت به فضای تئاتر مجزا نموده است. کانسپت مجموعه بر روی یک حجم منفی و مثبت تمرکز داشته تا ساختمان دارای مرزهای شود.
آمفی تئاتر
اداری
تاسیسات
خدمات

هر دو قسمت ساختمان دارای ورودی های مجزایی می باشد.

زمینه اصلی سایت به واسطه محور مورب ساختمان به یک هارمونی بصری رسیده و مجموعه را به دو سمت شرقی و غربی سوق داده است. سقف مجموعه به واسطه پنل های کامپوزیت شفاف، فضای بیرون را هیجان انگیز نموده است .
استفاده از متریال پولاد ضد زنگ و همپوشانی آن با شیشه نما کنتراست لذت بخشی را به نمای مجموعه بخشیده است. ۹ ستون بتنی در فضای باز قابل مشاهده است که سقف ساختمان را نگه داشته و روی ستون توسط فولاد ضدزنگ پوشیده شده تا هارمونی آن با سقف و نما رعایت شود. 

طراحی نورپردازی زیر سقف و ستون ها در برجسته سازی فرم ساختمان بسیار تاثیرگذار بوده است. طراحی نما، دکور و المان های محوطه به واسطه برجسته سازی مجموعه از متریال های شفاف بهره برده است تا چهره معاصر مجموعه بیش از پیش در طول روز و شب به چشم آید.
ترکیب رنگ قرمز، سیلور و مشکی در قالب یک صفحه گرادیان شده (سایه مدرج شده) خارج ساختمان، مخمل قرمز، آبی و کناف های رنگی در طراحی داخلی به نوعی با هم متناقض هستند.
اما این تناقض به طور مجزا از هم قرار گرفته اند و به واسطه دیدگاه طراح، عملکرد بیرون و درون ساختمان را از هم تفکیک نموده است. همچنین تفاوت طراحی داخل و خارج پروژه فوق را می توان به اصول طراحی آمفی تئاتر و تفاوت های آن در خارج و داخل بنا عنوان کرد.
طراحی نورپردازی و ستون ها

بافت اصلی سایت از طریق محور مورب ورودی ساختمان حفظ شده است ، ساختمان را به دو قسمت تقسیم می کند: ضلع شرقی و ضلع غربی ، یک سقف منحنی بزرگ با حس جریان ، که زیر آن فضای باز ایجاد نموده است در گوشه جاده تشکیل شده است.
ساختمان به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم شده است.

در پشت بام ، صفحات سوراخ دار ، صفحات لانه زنبوری آینه ای و صفحات لانه زنبوری موج دار ، که همه از فولاد ضد زنگ ساخته شده اند ، با نورگیرها هم تراز شده اند.
سقف آینه در بالای سر و روکش مربع در زیر آن یک کنتراست لذت بخش ایجاد کرده اند و در حالی که تغییرات نور و سایه را در شب ایجاد می کنند ، زمین ساکن و مسافران پویا را در روز منعکس می کنند.

9 ستون بتنی در میدان ، پوشیده شده از آینه و فولاد ضد زنگ مات ، فضایی پر از تنوع را ایجاد کرده است. بنابراین میدان زیر سقف به میدان شهر پیوند خورده و فضای عمومی را برای جمع آوری و تفریح تشکیل می دهد.
در سمت جنوب در امتداد محور یک میدان مرکزی مطابق با سبک ساختمان طراحی شده است ، در حالی که سکوهای ساحلی و پله های گسترده ای در امتداد چشم انداز رودخانه برنامه ریزی شده اند. این توالی منظم و متنوع می تواند بازدیدکنندگان را به سمت جنوب به میدان مدنی هدایت کند.

هنر ساختمان به طور کامل از طریق ترکیب دکوراسیون و نور نمایش داده می شود. دیوار پرده ای تک صفحه ای آلومینیومی سفید عاج بازی کاملاً به خلوص و لایه های فراوان ساختمان بخشیده است.
دیوار خارجی سالن تئاتر با لوله های آلومینیومی قرمز با رنگ و اندازه متنوع تزئین شده است ، که شبیه آستین های پرزرق و برق در اپرای Kunshan است و دیوار سالن سینما دارای پوشش رنگی مالایی است که با تور فولاد ضد زنگ پوشانده شده است.
رنگ شیب ، از رنگ خارجی قرمز ، به رنگ داخلی آبی تغییر می کند ، با طراحی پارامتریک تسهیل شده است و با کمک نورپردازی ویژه ، جلوه ای مه آلود و مانند پارچه را ارائه داده است.
 
دیوار دخلی قرمز رنگ
دیوار سفیدی

بکارگری شیشه در طراحی نمای ساختمان
این قسمت فضای ارتباطی بین دو قسمت است

کفپوش ساختمان از سنگ است
بهره گیری از نور طبیعی در طی روز

این بنا دارای ورودی های مختلفی است

https://elka-archgroup.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-kunshan/
https://www.arel.ir/fa/News-View-7389.html
http://iarchitect.me/%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%86-%d8%aa%d8%a6%d8%a7%d8%aa%d8%b1/
https://www.archdaily.com/898511/kunshan-grand-theater-china-architecture-design-group-land-based-rationalism-drc
https://titreshahr.com/fa/news/75766/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-kunshan


تعداد صفحات : 22 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود