تارا فایل

پاورپوینت برند لویی ویتون


داستان برند لویی ویتون
لوکس ترین برند جهان با یک و نیم قرن قدمت

برند لویی ویتون مالتیه یا به اختصار، لویی ویتون که برخی به آنLV نیز می گویند، در سال ۱۸۵۴ توسط لویی ویتون در فرانسه بنیان گذاری شد. این شرکت کالاهای لوکس بسیاری از جمله چمدان، اجناس چرم، کفش، ساعت، جواهرات و زیورآلات، عینک آفتابی و نوشت افزار تولید می کند در طراحی اکثر آن ها از لوگوی معروف خود یعنیLV استفاده می کند.

لویی ویتون 4 آگوست 1821 در شهر کوهستانی، آنچای فرانسه متولد شد.
خانواده ویتون از طبقه کارگر بودند.
او در10 سالگی مادر خود را از دست داد.
پدر لویی، خاویر، اندکی پس از فوت همسرش، تجدید فراش کرد.
در فاصله ی زمانی نسبتاً کمی بعد از فوت مادرش پدر لویی نیز فوت کرد.

نامادری لویی ویتون نیز فردی سنگدل و آزاردهنده بود.
کشمکش های او با نامادری اش او را به فکر تنها راه نجاتش از آن وضعیت یعنی فرار از آنچای به سوی پاریس انداخت.
سرانجام لویی ویتون در سن 13یا 14 سالگی خانه خود را به مقصد پاریس ترک گفت.

او تمام مسیر 300 مایلی ( 400 کیلومتری) تا پاریس را با پای پیاده طی کرد. این سفر دو سال به طول انجامید.
در طی این مسیر، ویتون برای تامین هزینه و پناهگاه، به هر کار موقتی دست می زد و در هر جایی که سقفی پیدا می کرد اقامت می کرد.
در نهایت در سال ۱۸۳۷ به پاریس رسید که در بحبوحه انقلاب صنعتی قرار داشت.
فقر و عظمت هراس آور پاریس لرزه در دل ویتون انداخت.

او به عنوان دستیار یک جعبه ساز مطرح، موسیو مارشال، در پاریس مشغول به کار شد.
در آن دوره شغل بسته بندی و جعبه سازی، حرفه قابل احترام و مهمی در میان مردم به شمار می آمد.

حتی می گویند لویی ویتون در پاریس به شاگردی یک مغازه پرداخت و ساختن چمدان را یاد گرفت.
درآمد شاگردی آنقدر زیاد نبود و او کار دومی را هم در کنار آن بر عهده گرفت: بستن چمدانهای مسافرتی.
آن زمان، چمدان یک کالای نسبتاً لوکس حساب می شد و می توانید تصور کنید که چه کسانی برای بستن چمدان خود کارگر می گرفتند: طبقه اشراف و ثروتمندان فرانسه.

 لویی ویتون در سال ۱۸۵۴ و در سن ۳۳ سالگی با امیلی پاریو که در آن زمان ۱۷ سال داشت، ازدواج کرد.
او مدتی بعد مغازه موسیو مارشال را ترک کرد و کارگاه جعبه سازی و بسته بندی خودش را در پاریس راه اندازی کرد. او در خارج از فروشگاه خود تابلویی آویزان کرد که روی آن نوشته شده بود: «ایمن ترین بسته بندی کننده اشیاء شکستنی و متخصص در بسته بندی مد»

ایده ی ساختن چمدان زمانی به ذهن لویی ویتون رسید که مشاهده کرد چمدان های موجود در بازار از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و توانست در سال ۱۸۵۸ اولین چمدان تریانون خاکستری رنگ خود را با لایه زیرین تخت و با استفاده از کرباس (نوعی پارچه که در ساخت بوم نقاشی استفاده می شود) به بازار عرضه کند.

 این چمدان وزن کمی داشت و تخت بودن لایه ی زیرین آن باعث می شد که حمل و نقل راحت تری داشته باشد. در آن زمان چمدان هایی که تولید می شدند، لایه بالایی شان گرد بود تا آب روی آن ها جمع نشود و به همین دلیل حمل آن برای مسافران سخت بود. بعد از ارائه این طرح توسط لویی ویتون، بسیاری از چمدان سازهای دیگر از طرح او تقلید کردند و چمدان هایی با طراحی او به بازار عرضه کردند.

سال 1852 نقطه عطف زندگی لویی ویتون به شمار می آید. در این سال یعنی 17 سال پس از ورود ویتون به پاریس، ناپلئون بناپارت به عنوان ناپلئون سوم تاجگذاری کرده و خود را پادشاه فرانسه اعلام کرد.
به علت شهرت ویتون در حرفه بسته بندی، همسر سوم ناپلئون او را به عنوان جعبه ساز شخصی خود انتخاب کرد.
از نظر همسر ناپلئون، ویتون زیباترین لباس ها را به بهترین نحو ممکن بسته بندی می کرد.
کار کردن برای همسر ناپلئون دروازه ورود ویتون به طبقه اشراف زادگان و آشنایی بیشتر با آنان شد.

او نهایتا در سال ۱۸۵۹ اولین کارگاه خود را افتتاح کرد. این کارگاه فعالیت خود را با ۲۰ کارمند آغاز کرد.
در سال ۱۹۰۰ تعداد کارمندان آن به ۱۰۰ نفر رسید و در سال ۱۹۱۴ رشد شرکت به اندازه ای زیاد شده بود که ۲۲۵ کارگر در این کارگاه کار می کردند.

شرکت لویی ویتون در سال ۱۸۶۷ در یک نمایشگاه جهانی در پاریس شرکت کرد.
این برند برای اینکه طراحی خودش را از برندهای دیگری که از او تقلید کرده بودند متمایز کند، ظاهر خود را تغییر داد و از طرح راه راه قرمز و سفید برای طراحی چمدان های خود استفاده کرد.
42 ملت در این نمایشگاه حضور داشتند و که سبب شهرت بیشتر لویى ویتون در عرصه جهانى شد.
حتی گفته می شود افراد خاصى از جمله تزار روسیه الکساندر دوم ، امپراتور ژاپن، امپراتور آلمان، امپراتور اتریش و سلطان عبدالعزیز یکم عثمانی و اسماعیل پاشا حاکم مصر در این نمایشگاه شرکت کردند.

در سال ۱۸۷۶، لویی ویتون چمدان های خود را با چهارخانه های کرم و قهوه ای عرضه کرد.

در سال ١٨٧٢ میلادى مدل Trianon چمدان هاى خود را که داراى بدنه اى خاکستری بودند و به جاى چرم از برزنت در ساخت بدنه آن استفاده مى کرد که باعث شد چمدان ها ضد آب و بسیار سبک تر شوند.

لویى ویتون برای جلوگیرى از تقلید و کپى از محصولات خود، طرح بدنه خاکسترى را تعییر داد و در سال ١٨٧٢ میلادى طرح تازه خود را که داراى بدنه اى به رنگ راه راه قرمز و سفیدى را معرفى کرد و سپس در ١٨٧٦ میلادى طراحی چمدان هاى خود را با خطوط بژ و قهوه ای تغییر داد.

در سال ۱۸۸۵ این شرکت اولین فروشگاه خود را در لندن و خیابان آکسفورد افتتاح کرد.
مدتی بعد از این اتفاق، لویی ویتون برای جلوگیری از تقلید دیگران علامت تجاری خود را روی محصولاتش چاپ کرد.

قفل های Tumbler
در سال ۱۸۸۶ لویی ویتون و پسرش جورج ویتون از قفل های جدیدی برای چمدان های خود استفاده کردند تا از دزدی وسایل داخل چمدان ها جلوگیری شود. آن ها چندین سال روی قفل های خود کار کردند و آن ها را توسعه دادند تا درنهایت جورج توانست سیستم انقلابی خود را اختراع کند.
سیستم تهیه قفل ها به اندازه ای منحصربه فرد و کارآمد بود که امروزه نیز از همان تکنیک برای ساخت قفل چمدان استفاده می شود.

در پى کپى فراوانى که از محصولات لویى ویتون مى شود، برای جلوگیری از تقلید و کپى لویى ویتون طراحى تازه را به نام Damier در سال ١٨٨٨ میلادى معرفی کرد.

لویى ویتون در سال ١٨٩٢ میلادى در 70 سالگی گذشت و در نتیجه کنترل شرکت به پسرش جورج ویتون رسید..

آغاز شکوفایی و روند جهانی شدن برند لویی ویتون، پس از مرگ وی و مدیریت پسرش شروع شد.
جورج ویتون این برند را در خارج از مرزهای فرانسه نیز مشهور کرد.
جورج ویتون در سال 1893 در نمایشگاه جهانی شیکاگو شرکت کرد و همین امر تاثیر بسیاری در شناخته شدن برند لویی ویتون میان دیگر رقبا در سطح جهان داشت.

سال 1896، لوگوی معروف لویی ویتون که تا به امروز مورد استفاده این برند قرار دارد، توسط جرج طراحی شد. این لوگو با الهام از گل چهارپر «مون» که طرح ژاپنی معروفی در دوره ویکتوریا بود، به علاوه نام اختصاری برند لویی ویتون یعنی LV طراحی شد.
حک این طرح بالاخره پس از سالیان مدید، روند کپی برداری سایر شرکت ها را متوقف کرد.

لویی ویتون در سال ۱۹۰۱ کیف جدیدی به بازار عرضه کرد که اندازه ی آن از چمدان کوچک تر بود و طوری طراحی شده بود که بتواند داخل چمدان های لویی ویتون نگهداری شود.

در طول چندین سال بعدی لویی ویتون کاملاً وارد دنیای اکسسوری های زنانه شد و انواع و اقسام طرح های اکسسوری را برای خانم های شیک پوش تولید کرد. کیف های کیپال، نئو و اسپیدی هنوز هم جایگاه ویژه ای در قلب طرفداران مد و فشن دارند و روزانه تعداد زیادی از آن ها در فروشگاه های مختلف برند به فروش می رسند.

برند لویی ویتون در سال ۱۹۱4 ساختمان خود را در خیابان شانزه لیزه پاریس افتتاح کرد.
این فروشگاه در آن زمان به عنوان یکی از بزرگ ترین فروشگاه های عرضه کننده کالاهای مسافرتی شناخته می شد.

قبل از شروع جنگ جهانی اول لویی ویتون در نیویورک، واشنگتن، بمبئی، اسکندریه، بوئنوس آیرس به اضافه کل اروپا شعبه داشت. در سال ۱۹۳۰ کیف مدل کیپال و در ۱۹۳۲ کیف مدل نویی معرفی شدند

یکی دیگر از تصمیم های جالب مدیریتی این برند این بود که در زمان اشغال فرانسه توسط نازی های آلمان، این کمپانی به همکاری با آلمانی های و مارشال پتن پرداخت. این تصمیم از سقوط این برند جلوگیری کرد وعلاوه برا آن توانست سود بسیاری را برای این برند به ارمغان بیاورد
ناگفته نماند که در زمان تسخیر فرانسه توسط نازی ها، بسیاری از برند های پوشاک فرانسه تولید خود را متوقف کرده و منتظر ماندند تا بعد از جنگ شرایط چگونه می شود.
پس از جنگ کمپانی به توسعه محصولات چرمی خود روی آورد و در کشورهای مختلف مثل ژاپن و شرق آسیا به توسعه مشغول بود.

طراحی و ارائه ی محصولات جدید ادامه داشت تا اینکه جرج ویتون در سال ۱۹۳5 درگذشت و بعد از آن پسرش گاستون لویی ویتون اداره ی امور شرکت را بر عهده گرفت. در سال های مدیریت او شرکت رشد خوبی داشت و هر سال به تعداد شعبه های آن افزود می شد؛ به طوری که در سال ۱۹۷۷ دو واحد از فروشگاه های لویی ویتون درآمد سالیانه ۱۰ میلیون دلار داشتند.

در نیمه ی دوم قرن بیستم لویی ویتون در کنار کیف های مسافرتی و چمدان های خود به تولید کیف های دستی کوچک زنانه و همین طور کیف پول مردانه نیز روی آورد.
عواید سالانه ی برند به شدت افزایش یافت و همین باعث شد لویی ویتون به فرمانروای بلامنازع دنیای کیف و اکسسوری در جهان تبدیل شود.
اما سال 1987 را می توان سالی تعیین کننده در تاریخچه برند لویی ویتون دانست. سالی که برندهای لویی ویتون، موئت اند شندون و هنسی با یکدیگر ادغام شدند تا کالاهای لوکسی تحت عنوانLVMH روانه ی بازار کنند.

لویی ویتون برای تبلیغ برند خود از هنرپیشه ها، خواننده ها و بازیگران معروف استفاده می کرد و آگهی های تبلیغاتی خود را در مجله ها و بیلبوردهای تبلیغاتی شهرهای مختلف منتشر می کرد. این برند برای تبلیغات خود از راه های دیگری نیز استفاده می کرد؛ به عنوان مثال پوسترهای تبلیغاتی که در دهه ی ۸۰ توسط رازیا طراحی می شدند، بسیار در میان مردم محبوب شدند. اولین تبلیغ ویدئویی این برند، یک ویدئوی ۹۰ ثانیه ای به نام «زندگی تو را کجا خواهد برد؟» بود که به ۱۳ زبان مختلف ترجمه شد.

در اواخر دهه هشتاد میلادی سوددهی شرکت روز به روز در حال افزایش بود.
در سال ۱۹۹۶ صدمین سالگرد لوگوی لویی ویتون  در هفت شهر جهان جشن گرفته شد.
لویی ویتون برای جشن ۱۰۰ سالگی خود در سال ۱۹۹۶، از ۶ طراح معروف دعوت کرد تا قطعات منحصر به فرد چمدان را طراحی کنند. نتیجه ی این کار به اندازه ای موفقیت آمیز بود که آثار آن در نمایشگاه های مختلفی که در پایتخت ها برگزار می شد، به نمایش درآمد. این نمایشگاه ها الهام بخش طراحی های نوآورانه در صنعت مد جهان بودند.

در ۱۹۹۷ مارک جیکوبز به مدیریت هنری این شرکت منصوب شد و او اولین خط تولید لباس آماده مردانه را راه اندازی کرد.
 مارک جیکوبز به عنوان مدیر نوآوری شرکت لویى ویتون از سال ١٩٩٧ میلادى تا ٢٠٠٤ میلادى فعالیت مى کرد.
او با ارائه کلکسیونى باعث اوج دوباره کیف هاى لویس ولیتون شد. او برند مارک جیکوبز براى نسل جوان تر راه اندازى نمود.

در سال 1998 خط تولید پوشاک زنانه و مردانه نیز در کارگاه های این برند تاسیس شدند.

آن ها همچنین در سال 2001 اولین قطعه جواهر خود را که به دست مارک جیکوب با نام دستبند جذابیت طراحی شده بود معرفی کردند.
سپس سراغ ساعت مچی رفته و در سال 2002 مجموعه ساعت های تامبور را به بازار عرضه کردند.

در سال ۲۰۰۳ تاکاشی موراکامی از طراحان معروف کیف مخصوص خود را برای لویی ویتون طراحی کرد.

در سال ۲۰۰۴ این برند ۱۵۰ امین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفت.
در همین سال ها بود که فروشگاه جهانی آن ها در شانگهای افتتاح شده و البته ساختمان مرکزی لویی ویتان در پاریس نیز به کلی بازسازی شد.

برند لویی ویتون پیشتر تنها از عکس های تبلیغاتی در مجلات و بیلبوردهای تبلیغاتی استفاده می کرد
از آنجا که لویی ویتون برندی لوکس است و بیشتر جنبه ای خاص و ویژه دارد، پیام تبلیغاتی آن نیز مختص به طبقه ویژه ای از جامعه می شود. لویی ویتون در تبلیغات خود از چهره ها و افراد خاص استفاده می کرد.
از میان این افراد می توان به ستاره هایی چون آدری هپبورن، محمدعلی کلی، جنیفر لوپز، کانیه وست، آنجلینا جولی، مدونا، دیوید بویی اشاره کرد.

در سال 2002 مدیر عامل شرکت لویی ویتون برای کمپین تبلیغاتی ساعت های این برند، چهره هایی چون ماریا شاراپووا (قهرمان تنیس)، تایگر وودز (گلف باز معروف)، برد پیت و اوما تورمن را استخدام کرد.
بررسی های صورت گرفته پس از پخش این تبلیغات نشان داد تیزر تبلیغاتی با حضور تایگر وودز، فروش ساعت های لویی ویتون را 30 درصد افزایش داده است
تایگر وودز

جالب است بدانید که در تاریخ ۲ اوت ۲۰۰۷ این شرکت، در کمپین تبلیغاتی خود، از میخائیل گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی استفاده نمود.

در سال ۲۰۰۸ طرح های سیاه و خاکستری برند وارد بازار شدند.
در همین سال خط تولید عینک های لویی ویتون نیز راه اندازی شد.

مهم ترین ویژگی های لویی ویتون
کلیه کیف های دستی لوییس ویتون دست دوز هستند و جالب است بدانید ساخت هر یک از آن ها تا یک هفته هم به طول می انجامد.
این برند به هیچ وجه تخفیف و حراج فصلی ندارد.
در پایان هر فصل، محصولاتی که فروش نرفته اند به فرانسه بازگردانده شده و برای حفظ ارزش و اعتبار برند پاره یا سوزانده می شوند!
کیف های لویی ویتان ضد آب و ضد حریق هستند و یکی از دلایل گران بودن آن ها نیز همین است. به همین دلیل است که کیف های بازگردانده شده به فرانسه توسط کوره ذوب شده و یا بریده می شوند.
یکی از رازهای شنیدنی لوییس ویتان این است که مدل آلما در اصل به سفارش کوکو شنل و برای خود او طراحی شده بود.
چرم قهوه ای مایل به زردی که در کنار مونوگرام این برند دوخته می شود کاملاً طبیعی و بدون هیچ گونه رنگ شیمیایی است. به همین دلیل است که این قسمت پس از مدتی تیره می شود.
کیفیت محصولات این برند به اندازه ای زیاد است که شما با تهیه یکی از کیف های برند لویی ویتون می توانید بیش از ۲۰ سال از آن ها استفاده کنید؛ زیرا طراحی آن ها هیچ موقع قدیمی نمی شود و همه ی آن ها از مراحل سختی عبور می کنند تا کیفیت سنجی و وارد بازار شوند.

شرکت لویی ویتان، برای شش سال متوالی (۲۰۰۶–۲۰۱۲) به عنوان با ارزش ترین نام تجاری در زمینه کالاهای لوکس در جهان شناخته شده است.
از سال ۱۹۸۹ تاکنون، بازرگان فرانسوی برنار آرنو که هم اکنون ثروتمندترین فرد اروپا است، مالک برند لویی ویتان محسوب می شود. وی از طریق شرکت ال و ام هاش مالک ۴۲٪ از سهام این شرکت می باشد.
.

ارزش اقتصادی برند لویی ویتون در سال 2012، رقمی معادل 25.9 میلیارد دلار و در سال 2013، معادل 28.4 میلیارد دلار تخمین زده شد. نحوه فروش محصولات این برند از طریق بوتیک ها و نمایندگی های رسمی لویی ویتون در شهرهای مختلف جهان است. نحوه خرید اینترنتی این محصولات نیز از طریق وبسایت لویی ویتون امکان پذیر است. لویی ویتون در بیش از 50 کشور دنیا دارای نمایندگی رسمی است و از طریق 480 بوتیک خود در این کشورها به فروش محصولات لوکس خود می پردازد.

امروزه محصولات چرمی این برند طبق سفارش مشتری ها در سراسر جهان در همان مکان تولید می شوند و خانه ویتون ها تبدیل به بخشی از موزه ی خصوصی شده است. از قرن ۱۹ تا به حال، لویی ویتون از مواد اولیه خلاقانه ای برای تولید محصولات خود استفاده کرده است که از جمله ی آن ها می توان روی، مس، چوب، کرباس، چرم های طبیعی از پوست گوساله، کروکدیل، تمساح، فیل، مارمولک، والروس، مار و فوک دریایی را نام برد.

از آنجایی که این برند به عنوان یکی از برندهای لوکس دنیا به شمار می آید، محصولات تقلبی آن در بازار زیاد است و این شرکت با جدیت با آن ها مقابله می کند. آن ها تیمی از وکلا و آژانس های تحقیقاتی ویژه دارند که به طور تمام وقت روی این موضوع کار می کنند و از طریق دادگاه در سراسر دنیا با مجرمان برخورد می کنند. این شرکت تقریبا نیمی از بودجه ی ارتباطی خود را برای برخورد با محصولات تقلبی خرج می کند.

لوی ویتون لوکس ترین برند آمریکا یعنی تیفانی را به قیمت ۱۵ میلیارد دلار خریداری کرد.

در سال ۲۰۱۹ توسط اینتر برند، برند لویی ویتون بعد از نایکی در رده هفدهم قرار گرقته و حدود ۳۳ بیلیون دلار ارزش داشت.

  با همه گیری کرونا، درآمدهای لویی ویتون حدود ۴۰ درصد کاهش پیدا کرد در حالی که سال گذشته این برند با افزایش ۳۰ درصدی فروش خود موفق شده بود تا ۵/ ۱۴ میلیارد دلار سودآوری داشته باشد.
اما پس از اعلام نتایج امیدوارکننده تولید واکسن کووید-19 که سبب رشد ارزش سهام جهانی شد، برنارآرنوی فرانسوی، صاحب برند لوکس LVMH، به جمع افرادی که مجموع دارایی بیش از 100میلیارد دلار دارند، پیوست.

ارزش برند تا ماه ژوئن ۴۸ میلیارد و ۲۱۴ میلیون دلار بوده است.
قیمت هر واحد سهم در بازار بورس تا پایان هفته سوم ژوئن: ۳۸۵.۵۰ یورو
لویی ویتون کماکان باارزش ترین برند لوکس جهان در نیمه نخست سال2020 است.

لوئی ویتون ۷۵ زیر مجموعه بزرگ از جمله " کریستین دیور" را تحت مالکیت خود دارد.
 فروشگاه های بزرگ لوکس چند منظوره ویتونDepartment store نام دارد.
 این شرکت در ٥٠ کشور مختلف با بیش از ٤٦٠ فروشگاه در سراسر جهان در حال فعالیت می باشد.

منابع
virgool.io
motamem.org
carismacolor.com
pikakco.com
chibepoosham.com
www.zoomit.ir
www.hamshahrionline.ir
donya-e-eqtesad.com
Isna.ir
nodidplus.com
www.takdeal.com
khabarban.com
https://www.loginbrands.com/


تعداد صفحات : 50 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود