تارا فایل

پاورپوینت انواع بازشوها درب، پنجره و


درهای شیشه ای و ریلی 
درهای شیشه ای و ریلی به سبب سبک طراحی که دارند معمولا در دکوراسیون های اداری با فروشگاهی و در بعضی موارد در دکوراسیون داخلی منازل مورد استفاده قرار می گیرند. اگر فضای کافی در کناره های ورودی برای سر خوردن درب ها وجود داشته باشد می توان از درب های ریلی یا کشویی استفاده کرد در غیر اینصورت باید به سراغ همان درب های قدیمی که نود درجه باز می شدند رفت.
بزرگترین مزیت درب های کشویی اشغال کردن کمتر فضا توسط آنهاست این دربها چون زاویه دار باز نمی شوند در نتیجه فضای پیرامون خود را درگیر نمی کنند بطوریکه شما تا پنج سانتی متری درب می توانید وسایل مورد نظر خود را با خیال راحت بچینید در شرایطی که برای باز شدن درب های قدیمی (نود درجه) حداقل بین 50 تا 80 سانتی متر فضا خالی نیاز است تا در کاملا باز شود. 
روی درب های شیشه ای با دستگاه های مخصوص طرح و شکل مورد نظر را پیاده سازی می کنند تا درب حالت تزیینی و دکوراتیو به خود بگیرد و از شکل و شمایل ساده و معمولی بیرون بیاید. در ادامه می توانید چند نمونه مدل از این درهای کشویی و شیشه ای زیبا را ببینید.
درب شیشه ای و ریلی دو تکه

درب کشویی و ریلی یک تکه
مشخصات درب اتوماتیک شیشه ای کشویی :
یکی از مشخصات بارز دربهای اتوماتیک کشویی جلوگیری از هدر رفتن سرمایش در تابستان و گرمایش در زمستانها می باشد.
درب اتوماتیک کشویی دارای غلتکی می باشد که جنس آن از تفلون است و دارای عمر طولانی و عملکرد بی صدا می باشد.
درب اتوماتیک کشویی دارای موتورهای بدون نیاز به ذغال (brushless) برای کارکرد طولانی بدون محدودیت در حرکت می باشد.
ریل استفاده شده در درب اتوماتیک کشویی از جنس آلومینیوم اجین شده ضد سایش و فرسایش قابلیت های درب کشویی :
نصب کلیدهای 6 حالته که دارای حالت باز ، حالت نیمه باز، فقط خروج ، فقط ورود، قفل ، اتوماتیک می باشد.
حمل لنگه های درب تا وزن 160 کیلوگرم
نصب ریموت درب اتوماتیک با چهار حالت : باز دائم ، یکبار باز ، قفل ، نیمه باز
اتصال درب اتوماتیک کشویی به هر گونه وسیله و یا سستم کنترل کننده امنیتی یا ساده ، دستگاه اثر انگشت ، دستگاه کارت خوان ، دستگاه حضور و غیاب (Access control)
نصب باطری پشتیبان و استاپلایزر
دستی شدن سیستم درب اتوماتیک در مواقع اظطراری و ضروری
درب اتوماتیک کشویی در دو مدل درب اتوماتیک شیشه ای کشویی یک طرفه و درب اتوماتیک شیشه ای کشویی دو طرفه ارائه می گردد.
می باشد.

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی
عملکرد درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی مشابه دربهای اتوماتیک کشویی می باشد با این تفاوت که در این دربهای اتوماتیک از لحاظ عرض بازشو حدودا 2/3 عرض کل دهنه بازشو مفید می باشد.تکنولوژی این سیستم درب اتوماتیک تلسکوپی جهت استفاده از بازشوی بیشتر ورودی ها می باشد. درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی می تواند به صورت نیمه باز برای زمانهایی که تردد کم می باشد حرکت کند و به صورت اتوماتیک در زمانهایی که افراد بیشتری می خواهند از درب تردد نمایند به صورت تمام باز با حداکثر بازشو حرکت کند و کمک شایانی به حداکثر استفاده از فضای محدود کند.
درب سیستم درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی برای هر لنگه ثابت دو لنگه متحرک نصب می شود که در آن لنگه دوم متحرک با نصف سرعت لنگه اول حرکت می کند تا به صورت کاملا هماهنگ بر روی لنگه های ثابت قرار گیرند. این نوع عملکرد درب اتوماتیک زیبایی و جلوه خاصی را نسبت به درب کشویی معمولی دارا می باشد.

درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد
سیستم درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد به صورت کاملا خاص می باشد و برای محل هایی با محدودیت فضا بسیار مناسب است. این دربهای اتوماتیک می توانند به صورت نیم گرد و تمام گرد نصب شوند و گزینه مناسبی برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی می باشند.عملکرد سیستم درب اتوماتیک نیم گرد مشابه درب کشویی عادی می باشد با این تفاوت که از لحاظ ظاهر این درب به صورت منحنی طراحی و ساخته می شود. لازم به ذکر است که هیچ گونه محدودیتی در میزان تعریض نیم دایره این نوع درب اتوماتیک وجود ندارد و تقریبا تمامی اشکالی که مشتریان درخواست می دهند قابل ساخت است. این سیستم معمولا در نماها و معماری هایی که در آنها از ترکیب های منحنی شکل استفاده شده است توصیه می شود و در زیبایی  ورودی ساختمان ها بسیار موثر است.
 مشخصات درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد :
یکی از مشخصات بارز درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد جلوگیری از هدر رفتن سرمایش در تابستان و گرمایش در زمستانها می باشد.
درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد  دارای غلتکی می باشد که جنس آن از تفلون است و دارای عمر طولانی و عملکرد بی صدا می باشد.
درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد  دارای موتورهای بدون نیاز به ذغال (brushless) برای کارکرد طولانی بدون محدودیت در حرکت می باشد.

درب اتوماتیک شیشه ای لولایی
درب اتوماتیک سوئینگ یا لولایی برای محل های ساخته شده است که نیاز به دربهای لولایی چوبی ، آهنی ، و یا درب اتوماتیک شیشه ای لولایی دارند. این درب مناسب برای محل هایی است که محدودیت فضا برای نصب دربهای اتوماتیک کشویی دارند.
 مشخصات درب اتوماتیک شیشه ای لولایی :
یکی از مشخصات بارز درب اتوماتیک شیشه ای لولایی جلوگیری از هدر رفتن سرمایش در تابستان و گرمایش در زمستانها می باشد.
درب اتوماتیک شیشه ای لولایی دارای موتورهای پرقدرت برای استفاده از دربهای سنگین است.
قابلیت های درب اتوماتیک شیشه ای لولایی :
نصب ریموت درب اتوماتیک
نصب سیستم امنیتی هشدار دهنده هنگام ورود افراد حمل لنگه های درب تا وزن 300 کیلوگرم
اتصال درب اتوماتیک شیشه ای نیم گرد به هر گونه وسیله و یا سستم کنترل کننده امنیتی یا ساده ، دستگاه اثر انگشت ، دستگاه کارت خوان ، دستگاه حضور و غیاب

پنجره دوحالته – Tilt & Turn Window
سیستم بازشوی دوحالته (Tilt & Turn) روشی است برای اینکه مشتریان بتوانند برای تهویه هوا از حالت Tilt (حالت دوم) پنجره استفاده کنند و نظم پرده خانه را نیز بر هم نزنند. همچنین پنجره دوحالته از سیستم قفل چندگانه بهره می برد. در این سیستم با قرار گرفتن دستگیره در وضعیت بسته، بطور همزمان لنگه بازشو از 4 طرف قفل می شود و حداکثر عایق بندی را بوجود می آورد.
پنجره های دوحالته بازشو به دلیل حداکثر عایق بودن در برابر اتلاف انرژی و آلودگی صوتی یکی از محبوبترین و پرکاربرد ترین سیستم های پنجره یو پی وی سی در ساخت و ساز کشور شده است. یراق آلات و دستگیره های نصب شده بر روی این سیستم در دو حالت چرخش 90 درجه و 180 درجه دو نوع بازشو را ایجاد می کنند. در حالت اول (90 درجه) پنجره مانند یک پنجره لولایی ساده به طور کامل باز می شود و در حالت دوم (180 درجه) پنجره از بالا تا زاویه ای مشخص که بستگی به یراق مصرفی دارد، تنها برای تهویه هوا باز می شود.

پنجره بازشوی لولایی (تک حالته) – Casement Window
پنجره بازشو (تک حالته) از بغل به کمک لولاها به داخل و یا بیرون باز می شود و تهویه مناسب هوا را به وجود می آورد. بازشوی پنجره به نحوی به قاب پنجره متصل است که پس از بسته شدن پنجره حداکثری عایق بودن در مقابل اتلاف انرژی و ورود آلودگی صوتی را به وجود می آورد.
در طراحی پنجره برای ساختمان ها از کنارهم قرار دادن لنگه های بازشو و لنگه های ثابت ترکیب های زیبایی بدست می آید. در ساخت پنجره های اتاق خواب ها و دیگر بخش های ساختمان استفاده از این نوع بازشو رایج است.

پنجره کلنگی – Hopper Window
این پنجره به کمک لولاهایی که در پایین لنگه بازشو نصب می شود از بالا باز می شود. میزان درجه ای که این پنجره باز می شود بالاترین میزان تهویه هوا را به وجود می آورد. بازشوی پنجره به نحوی به قاب پنجره متصل است که پس از بسته شدن پنجره حداکثری عایق بودن در مقابل اتلاف انرژی و ورود آلودگی صوتی را به وجود می آورد. استفاده رایج از این پنجره مربوط به سرویس های بهداشتی و حمام است. در این فضاها دید به بیرون اهمیتی ندارد و تنها ورود نور و تهویه هوا مهم است. معمولا این پنجره ها در اندازه های کوچک ساخته می شود و خروج بخار هوا را به راحتی ممکن می سازد.

پنجره سایبانی – Awning Window
پنجره سایبانی به تنهایی و در ترکیب با دیگر انواع بازشوها در ساخت پنجره های ساختمان بکار می رود. استفاده از این نوع از پنجره در برخی از موارد خاص کاربرد دارد. استفاده از این نوع پنجره در سرویس های بهداشتی و حمام رایج است. همچنین در طبقات زیر همکف که پنجره در ارتفاع بالا قرار می گیرد این نوع از بازشو نصب می شود.  
پنجره خلیجی – Bay Window
یکی از عوامل زیبایی نمای ساختمان پنجره ها هستند. در بسیاری از نماها پنجره های خلیجی جلوه ای ویژه به نما می دهد. پنجره خلیجی ترکیبی از تعدادی پنجره های ثابت و بازشو است که با در کنار هم قرار گرفتن تحت زوایای مشخص قوسی چندضلعی را پدید می آورند. کاربرد عمده این پنجره ها در قرار گرفتن در پذیرایی خانه است. مدل این پنجره به نوعی است که فضای خانه را بزرگتر جلوه می دهد و دیدی وسیع به بیرون را ایجاد می کند. این پنجره مقاومت بالای انواع ثابت و بازشو را حفظ می کند و امکان قرار گرفتن کتیبه نیز در آن وجود دارد و بدلیل نصب شیشه ساده در آن و هزینه تولید کمتر ، نسبت به پنجره کمانی مقرون به صرفه تر است.

پنجره کمانی – Bow Window
یکی از زیباترین پنجره ها که در نمای ساختمان ها به کار می رود پنجره کمانی (خم) است. پنجره کمانی از افق دارای قوس می باشد و برخلاف پنجره خلیجی این قوس با انهنای کامل ایجاد می شود. حتی شیشه نصب شده بر روی این پنجره، شیشه خم می باشد. این پنجره می تواند بصورت یک لنگه و چند لنگه ساخته شود. همانند پنجره خلیجی مدل این پنجره به نوعی است که فضای خانه را بزرگتر جلوه می دهد و دیدی وسیع به بیرون را ایجاد می کند.
پنجره کشویی – Horizontal Sliding Window
پنجره کشویی بدلیل بهره وری کمتر در زمینه جلوگیری از اتلاف انرژی نسبت به انواع دیگر بازشوها ، این روزها کاربرد خود را کم کم از دست می دهد. تولید کنندگان در طراحی پنجره به همین دلیل سعی می کنند تا حد امکان از دیگر انواع بازشوها برای قسمت های مختلف ساختمان استفاده کنند. اما هنوز هم در بخش های مختلفی از ساختمان لازم است تا پنجره کشویی نصب شود. مزیت بزرگ پنجره کشویی این است که در هنگام بازشدن پنجره فضای داخلی را اشغال نمی کند و جلوی پرده نصب شده را نمی گیرد. به همین دلیل در قسمت های خانه که این مسئله اهمیت زیادی دارد، لازم است تا یا پنجره فولکس واگنی نصب شود که هزینه تولید بالاتری دارد و یا از پنجره کشویی استفاده شود.

پنجره دولنگه کشویی – Double Horizontal Sliding Window
پنجره دولنگه کشویی از نظر کارایی و بهره وری همانند پنجره کشویی ساده است با این تفاوت که هر دو لنگه بصورت ریلی باز می شود. باز شدن لنگه بصورت تک به تک و همزمان امکان پذیر است. پروفیل ساخت این نوع از پنجره کشویی با پنجره های کشویی یک لنگه بازشو متفاوت است. این پروفیل کمی عریض تر است. این پنجره نیز با وجود بهره وری پایین تر در حفظ انرژی نسبت به دیگر مدل های بازشو کاربردهای خاص خود در بخش هایی از ساختمان را دارد

پنجره فرانسوی – French Window
پنجره فولکس واگنی – Tilt Sliding Window
عملکرد این پنجره دقیقا مشابه درب خودروهای ون است. پنجره یا دربی که با این مکانیزم ساخته می شود بصورت کشویی باز می شود با این تفاوت که ریل بازشو در "پنجره کشویی" در یک ردیف با لنگه ثابت نیست و بنابراین پس از بسته شدن پنجره عایق بندی کامل بوجود نمی آید ، اما در این پنجره (فولکس واگنی) لنگه بازشو با لنگه ثابت در یک عرض قرار دارد و زمان باز شده یک ردیف به جلو می آید و عملا هنگام بسته شدن عایق بندی کامل است. لنگه بازشوی درب یا پنجره این سیستم به روش کلنگی یا همان Tilt نیز باز می شود و می تواند تهویه مطبوع را برای خانه بوجود بیاورد. امروزه این نوع پنجره جایگزین پنجره های کشویی عادی می شود اما به دلیل مکانیزم پیچیده طراحی پنجره ، قیمت تمام شده پنجره در مقایسه با پنجره کشویی بالاتر است.


تعداد صفحات : 12 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود