تارا فایل

طرح کارآفرینی پیتزا




فصل اول : کلیات

1-1مقدمه وبیان موضوع
انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی ها امکان پذیر نمی باشد .
درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به اغذیه فروشی ها که امروزه شما مشاهده می کنید دادند که یکی از این غذاها که در واقع از کشور دیگر وارد ایران شده ودر اغذیه فروشی ها یافت می شود پیتزا می باشد ومکانی را که برای تهیه پیتزا فعالیت می کند تا این غذا را تهیه کند اصطلاحا با نام پیتیزا فروشی می باشد پیتزا فروشی که امروزه از رشد زیادی برخوردار بوده ودارای سود زیادی می باشد تصمیم گرفته شد تا در مورد آن پروژه ای در نظر گرفته شود .

1-2 اهداف کلی ( کلان )
از جمله اهدافی که سبب انتخاب چنین پروژه ای گردید کسب اطلاعاتی در مورد این شغل بود از جمله این اطلاعات می توان به موارد زیر اشاره نمود .
کسب اطلاعات در مورد درآمد این شغل که از نظر عموم مردم شغل پردرآمدی است .
کسب اطلاعات از نحوه آماده سازی غذای معروف آن یعنی پیتیزا
کسب اطلاعات از چگونگی تشکیل یک چنین مکان هایی توسط صاحبان آن ها کسب اطلاعات در مورد چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز بین قسمت های مختلف .

1-3 اهداف جزئی ( خرد )
از جمله اهدافی که باعث انتخاب این پروژه گردید موارد ذیل است :
میزان درآمد : فهمیدن چگونگی کسب درآمد ومیزان آن یکی از دلایلی بود که باعث شد این موضوع مورد بررسی قرار گیرد . در نظر مردم این شغل از درآمد خوبی برخوردار است به دلیل محبوبیت این غذا بین مردم ومراجعه مناسب از سوی مردم باعث شده تا درنظر مردم به عنوان شغلی یاد شود که از در آمد خوبی برخوردار است که این دلیل بر ای ما کافی بود تا آن را مورد بررسی قرار دهیم .
نحوه آماده سازی غذا : دانستن در مورد طرز آماده سازی این غذا ( پتیزا ) به دلیل جذابیت وتنوع مواد موجود در آن ویاد گرفتن تهیه آن یکی دیگر از دلایل بود .
چگونگی تشکیل آن : چگونگی تشکیل وایجاد این شغل توسط صاحبان آن ازنظر سرمایه اولیه که برای شروع کار لازم است وتهیه مکان آن که مهمترین قسمت در ایجاد آن است .
چگونگی تقسیم هزینه مواد مورد نیاز قسمت ها : چگونگی تقسیم هزینه مورد نیاز برای آماده سازی غذا بین قسمت های مختلف که هر یک از دیگر قسمت ها مجزا می باشند کار مشکلی است وکسب اطلاعات در مورد این روش تقسیم باید خیلی جالب وکار آمد باشد که در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
1-4 اهداف سازمان
اهداف اصلی سازمان کسب سود وگسترش شعبه هایی در نقاط مختلف کرج می باشد .

1-5 انگیزه
چون در بین عموم مردم در مورد سود سرشار این شغل صحبت هاونظرهای زیادی رایج شده وگفته می شود که این شغل از هزینه کمی نسبت به درآمدی که کسب می کند برخوردار است همین مسائل انگیزه ای شد تا ما درمورد این موضوع بررسی وتحقیق کنیم .

1-6 اهمیت موضوع
پیتزا غذایی است که از کشوری به نام ایتالیا وارد ایران شده و چون بامزاج ایرانی ها سازگار بود به سرعت مورداستقبال عموم مردم قرار گرفت .
پیتزا به دلیل فراوانی مواد تشکیل دهنده از طعم خوبی برخوردار بوده ودارای کالری زیادی می باشد . در پیتزا فروشی ها انواع پیتزا ها وجود دارند ازجمله :
ممتاز – کباب – میگو – مرغ – پیرونی – و… که از مواد تشکیل دهنده آن می توان قارچ – سوسیس -کالباس -فلفل دلمه ای – گوجه – پیاز – پنیر وگوشت نام بود که می تواند انرژی لازم بدن را تامین کند بدلیل اینکه امروزه پیتزا طرفداران زیادی دارد واز سود نیز برخوردار است می تواند اصلی ترین اهمیت موضوع باشد .
1-7 محدودیت مکانی
پیتزا فروشی که ما درمورد آن تحقیق می کنیم پیتزا فروشی خانواده نام دارد که در فلکه اول تهرانپارس بین خیابان نهم و دهم ودهم قرار دارد واز نظر مسیر و ومسافت تقریبا به هر من برای تحقیق نزدیک است وبا توجه به شناختی که در مورد این پیتزا فروشی دارد وبا توجه به آن که درمحل پررفت و آمدی قرار گرفته ودر نتیجه سود زیادی را کسب می نماید محل خوبی برای تحقیق در مورد پروژه نامبرده می باشد .

1-8 محدودیت زمانی
محدوده زمانی که ما برای این پروژه درنظر گرفته ایم ا زاوایل اسفند ماه سال 1387 الی اواخر بهار سال 1388 می باشد پیتزا فروشی خانواده از سال شروع به کار کرده وتا به حال بدون هیچ مشکلی در محل ثابت خود به کار ادامه می دهد .

فصل دوم : ادبیات تحقیق

2-1- آشنایی با شرکت
فروشگاهی که مورد تحقیق قرار گرفته است " پتیزا خانواده " نام دارد که مختص به تهیه وفروش انواع پیتزا وساندویج می باشد این فروشگاه از نظر مکانی در موقعیتی بسیار مطلوب قرارگرفته واز نظر ظاهری دارای شکل وشمایلی زیباست دارای دو طبقه بوده که وسایل پخت وپز در طبقه بالا و وسایل پذیرایی در طبقه همکف قرار دارد .
از میز وصندلی های بسیار زیبایی برخوردار می باشد که جوابگوی میهمانان زیادی می باشد حتی درروزهای خیلی شلوغ . از نظر نمای خارجی دارای شیشه های بسیار مجلل با یک تابلوی تبلیغاتی که نام فروشگاه بر روی آن حک شده بر روی سردرآن نصب شده است .

شکل شماره 1 : محل دقیق فروشگاه را نشان میدهد .

2-2 نیروی انسانی
تعداد پرسنل فروشگاه 5 نفر می باشد که در مواقع شلوغی مانند عید که رفت و آمد مردم برای صرف غذا افزایش می یابد یک نفر به عنوان کمکی به افراد فروشگاه اضافه می شود تا به بقیه اعضا در سرویس رسانی به مردم یاری نماید هر یک از افرادی که در این فروشگاه کار می کنند از نظر اخلاقی و آداب برخورد با مردم باید در حالتی مناسب باشند تا بتوانند مشتریان بیشتری جلب کنندواین همان چیزی است که در نظر صاحب فروشگاه است .
همچنین در فروشگاه تعداد 9 میز و حدود 32 صندلی وجود دارد که همگی تازه خریداری شده اند که درافزایش زیبایی فروشگاه سهیم می باشند .
این فروشگاه یک ساختمان 2 طبقه می باشد که در طبقه فوقانی آن آشپزخانه وانبار مواد اولیه غذایی که منظور از انبار یخچال وفریزر مخصوص نگهداری مواد اولیه غذایی است قرار دارد وطبقه تحتانی یاهمکف مخصوص پذیرایی از مشتریان است .

جدول مخصوص نیروی انسانی
جمع
قسمت خدمتکار
قسمت صندوق
قسمت آشپزخانه
تحصیلات
1
2
1
1


1






1

1
1
1


پنجم ابتدایی
سیکل
دیپلم
فوق دیپلم
لیسانس
5
1
1
3
جمع
شکل شماره 2
جدول فوق جدول مخصوص نیروی انسانی می باشد که در سطر افقی آن 5 خانه قرار دارد قسمت اول تحصیلات می باشد که هر فرد ممکن است دارای یکی از مدارک تحصیلی باشد که در ستون عمودی زیر قسمت تحصیلات قرار گرفته است از قرار ( پنجم ابتدایی – سیکل – دیپلم – فوق دیپلم – لیسانس ) قسمت های بعدی آشپزخانه وصندوق وخدمتکار می باشد که تعداد افراد با توجه به مدرک تحصیلی آنهانمایش داده می شود وقسمت آخر قسمت جمع عمودی می باشد که تعداد کل افراد دارای هر یک از مدارک نام برده را نشان می دهد و جمع افقی نیز تعداد کل افراد درهر قسمت از فروشگاه ( آشپزخانه –
صندوق – خدمتکار ) رانشان می دهد .

2-3 تجهیزات وماشین آلات
فروشگاه مورد تحقیق از لحاظ تجهیزات دارای دو فرمی باشد که یکی از آنها مخصوص طبخ پیتزا ودیگری مخصوص ساندویج می باشد . از دیگر تجهیزات می توان به میزهای کار اشاره کرد که یکی برای تهیه پیتزا قبل از گذشتن درون فرد دیگری جهت بسته بندی کردن وفرستادن نزد مشتری ودیگری برای تهیه ساندویج کاربرد دارند .
یک یخچال برای نگهداری مواد اولیه اعم از سوسیس وکالباس … ویک فریزر برای نگهداری مواد مشابه در زمان های طولانی ویک یخچال ویترینی در طبقه پائین که برای نگهداری سالاد و سس ونوشابه استفاده می شود از دیگر تجهیزات این فروشگاه می باشد .
یک دستگاه در طبقه همکف وجوددارد که برای تهیه نوشابه از آن استفاده می شود که ابعاد ان حدود یک ونیم متر در نیم متر است که دارای 4 خروجی مجزا می باشد که دو خروجی برای نوشابه زرد و دو
خروجی دیگر برای نوشابه مشکی می باشد .
طرز تهیه نوشابه بدین صورت می باشد که ماده اولیه نوشابه که به صورت مایع می باشد را به همراه مقدار معینی آب در دستگاه وارد کرده وپس از انجام فعل وانفعالاتی در درون دستگاه مواد به نوشابه تبدیل شده و آماده برای مصرف می باشد .
همچنین این دستگاه دارای 3 کپسول بوده که یکی از آنها بزرگتر از آن 2 کپسول دیگر است وبرای تولید گاز نوشابه به کار می رود و آن دوی دیگر محتوی نوشابه زرد ومشکی می باشند .
درشکل شماره 3 جدول تجهیزات مورد بررسی قرار خواهد گرفت در این جدول نام دستگاهها وتجهیزاتی که در فروشگاه قرار دارد لیست شده وتعداد آن ذکر گردیده است پس مشخصاتی در رابطه باشکل ظاهری ونحوه قرار گرفتن آن از نظر مکانی در داخل فروشگاه ذکر می گردد.
جدول تجهیزات
مشخصات
تعداد
نام دستگاه
ابعاد آن حدود یک ونیم متر در نیم مترو 4 خروجی دارد که برای نوشابه زرد ومشکی است .
که در اشپزخانه می باشد وبرای تهیه پیتزا وساندویج از آن استفاده می شود .
که دو عدد از آن در آشپزخانه برای نگهداری مواد اولیه فاسد شدنی ویک عدد ویترین در پایین وجود دارد .
که میز آن بین چهار صندلی که صندلی آن به صورت دو صندلی به هم چسبیده می باشد .
1

3
3

9و32
دستگاه نوشابه

میزکار
یخچال

میزوصندلی
شکل شماره 3

2-4 چارت سازمانی

همانگونه که در شکل شماره 4 مشاهده می کنید ، رکن اول این سازمان را رئیس تشکیل می دهد . که در مورد این فروشگاه رئیس همان صاحب فروشگاه است که بیشتر دستورات را درمورد چگونگی و میزان تولید وعملکرد کارگران صادر می کند همچنین سرآشپز وصندوق دار که زیر نظر رئیس انجام وظیفه می کند در یک ردیف سازمانی قرار دارند در زیر به وظایف هر یک پرداخته می شود .
سر آشپز مسئولیت آشپزخانه وتمامی افرادی را که در آنجا کار می کنند برعهده دارد وهمچنین خریدهای جزئی وروزانه فروشگاه برعهده وی است واز دیگر وظایف آشپر تنظیم دمای فردر مواقع مختلف که بستگی به تعداد مشتریان دارد است بدین ترتیب که درمواقع شلوغی فروشگاه که سفارشات زیاد است شعله فر را زیاد کرده تا جبران دمای خارج شده از فر را به علت بازو بسته کردن زیاد در فر کند وبرعکس همچنین طرف حساب رئیس در قسمت آشپزخانه سر آشپز می باشد وکلیه دستورات مربوط به پرسنل دیگر د ر این قسمت به سر آشپزابلاغ می شود .
صندوق دار مسئولیت سالن فروشگاه را برعهده دارد و پیش خدمت زیر نظر وی به انجام فعالیت می پردازد صندوق دار در قبال دریافتی های فروشگاه مسئول است ودر پایان ساعت کاری دریافتی ها را به رئیس تحویل می دهد و در قبال کم وکاستی ها مسئول می باشد .
پیش خدمت زیر نظر صندوق دار به فعالیت خود مشغول است واز او دستورات خود را دریافت می کند عمده ترین کار پیش خدمت بردن سفارشات به آشپزخانه و آوردن غذاهای سفارش شده از آشپزخانه بر روی میزهای مشتریان است از دیگر کارهای این شخص تمیز کردن میزهای خالی شده وبردن ظرف های خالی به آشپزخانه وهمچنین پاکیزه کردن سالن وپنجره های فروشگاه و … است .
کمک آشپز زیر نظر آشپز فعالیت می کندودر کنار سر آشپز به تهیه پیتزا و ساندویج می پردازد وکارگر ساده را زیر نظر دارد .
کارگر ساده وظیفه پاکیزگی آشپزخانه ونظافت ظروف کثیف شده را برعهده دارد وهمچنین تهیه ساندویج برعهده وی است .

2-5 آشنایی بامحصولات
رستوران ها واغذیه فروشی های بزرگ محصولات متنوعی را عرضه می کنند اما فروشگاهی که مورد تحقیق ما است چنین نبوده وتنوعی درنوع محصولات نداشته وتعداد محصولات آن از 12 الی 13 نوع محصول تجاوز نمی کند .
که این انواع محصول شامل تعدادی پیتزا از قبیل ممتاز ، کباب ، میگو ، پپرونی ، گوشت ، و … شده وتعداد ساندویج همانند سوسیس کوکتل سوسیس هات داگ ،همبرگر، چیزبرگر و .. است .

2-6 ظرفیت تولید
غذای اصلی که در این فروشگاه تولید می شود پیتزا است که روزانه به تعداد 60 الی 70 عدد در روزهای عادی و 100 الی 120 در روزهای تعطیل ( پنجشنبه و جمعه ) وبالای 120 در ایام جشن وسرور ونوروز تولید می شود که این ارقام در فصول متغیر هستند مثلا در فصل زمستان تولید حدود 10 الی 20 درصد کاهش می یابد در مورد ساندویج وسایر غذاها باید گفت که در روزهای عادی حدودا 40 عدد ودر روزهای تعطیلی حدود 60 عدد ودر ایام نوروز بیش از این تولید دارد.
2-7 روش تولید
در مورد روش تولید این فروشگاه باید به این نکته اشاره کرد که در اکثر پیتزاها مواد اولیه یکسانی مورد استفاده قرار می گیرد از قبیل قارچ ، سوسیس گوشت ، پنیرو .. .
اولین گام برای تولید پیتزا خمیر آن می باشد سر آشپز خمیر را از موادی همچون آرد، تخم مرغ ، شکر ، نمک و آب و … تهیه می کند و در ظروفی که تشتک نامیده شده وقبلا تمیز و روغن زده شده اند قرار می دهد پس از این کار خمیرها را درگوشه ای قرار داده وهر سفارشی که بالا بیاید به تعداد سفارشات خمیر روی میز کار قرار داده وبوسیله مواد دیگر به درست کردن پیتزا می پردازد که در صفحه بعد به توضیح برخی از این پیتزاها می پردازیم .
– پیتزا ممتاز : که پر مصرف ترین پیتزا می باشد بدین صورت تهیه می شود که ابتدا مقداری کالباس خرد شده را روی خمیر پهن کرده وتمامی نقاط خمیر را پر می کند پس از کالباس نوبت به سوسیس است که حدود 6 الی 7 تکه بریده شده بر روی کالباسها قرار می گیرد وروی آنها را با قارچ پر می کنیم بر روی تمامی آنها پنیر ریخته وروی پنیر نیز مقداری گوجه وپیاز وفلفل دلمه ای قرار می دهیم وبعد آن را درون فر قرار داده وپس از حدود 10 دقیقه پیتزای ما حاضر است .
پتیزا کباب : پس از پیتزای ممتاز ، پیتزا کباب پر طرفدارترین پیتزا میباشد روش تولید آن به صورت زیر می باشد .
ابتدا قارچ را بر روی خمیر پیتزا ریخته سپس فیله های گوشت را که قبلا سرخ شده است بر روی قارچ ریخته و پس از آن پنیر و گوجه وپیاز و فلفل را ریخته و آماده برای گذاردن در فراست که برعهده سر آشپز می باشد .
-پیتزا کوکتل : در این نوع پیتزا ابتدا قارچ ریخته بروی خمیر پیتز ا ،سپس سوسیس کوکتل را خرد کرده وبر روی آن می ریزیم وبعد پنیر پیتزا وسایر مواد از قبیل گوجه وپیاز وفلفل را به آن اضافه می کنیم.
-پیتزا پپرونی : این نوع پیتزا همانند پیتزای کوکتل می باشد با این تفاوت که پس از ریختن قارچ و سوسیس بر روی خمیر از فلفل تند استفاده می شود وبعد سایر مواد به آن اضافه می کنیم .
-پیتزا گوشت : در این مورد نیز همانند سایر پیتزاها البته به جز ممتاز ابتدا قارچ را بر روی خمیر ریخته سپس گوشت چرخ شده که سرخ شده است بر روی آن ریخته وبعد پنیر وسایر مواد را اضافه می کنیم .
– پیتزا مرغ : ابتدا قارچ را بر روی خمیر و ریخته سپس یک بسته مرغ را که وزن آن حدود 100 گرم است وپخته شده است وبصورت ریش ریش در آورده و بر روی قارچ ریخته و بقیه مواد از قبیل گوجه ، پیاز وفلفل را بدان اضافه می کنیم .
– پیتزا میگو : در این نوع پیتزا ابتدا قارچ ریخته وبعد یک بسته میگو را که درون فریزر قرار دارد بیرون آورده ودر آب داغ قرار داده تا یخ آن آب شود سپس میگو را روی قارچ قرار
داده وپنیر وسایر مواد را به آن اضافه می کنیم .
– پیتزا ماهی : د رمورد این پیتزا نیز همانند سایر پیتزاها ابتدا قارچ را روی خمیر گذارده وبعد ماهی را از تن خارج کرده و بر روی قارچ ریخته وبعد پنیر وسایر مواد را قرار می دهیم .
فرایند تولید

1- دراین مرحله به خرید مواد اولیه مورد نیاز برای تولید محصولات از قبیل آرد ، پنیر ، سوسیس وکالباس ، گوشت و … می پردازیم .
2- درمرحله دوم مواد خریداری شده را پردازش کرده وبرای تولید محصول آماده می نماییم مانند تهیه خمیر ، خرد کردن سوسیس وکالباس و ..
3- در این مرحله تمام کارهای مربوط به آماده سازی مواد انجام شده ومنتظر سفارش می باشیم تا محصول مورد سفارش را تهیه نماییم .
4- این مرحله به تولید محصولات سفارش شده می پردازد .
5- در این مرحله محصولات آماده برای مصرف است وتحویل سفارش دهنده می شود.
6-این آخرین مرحله از چرخه یک فرایند تولید است که دریافت وجه می باشد .
سپس ا زمرحله آخر این چرخه از نو آغاز می شود ودوباره ودوباره تکرار می شود .

فصل سوم : طراحی تولید

3-1 طراحی
برای طراحی یک پیتزا فروشی ابتدا لازم است که مکان مناسبی برای شغل انتخاب شود که منظور از مکان مغازه ای با ابعاد مناسب که دارای محلی برای آشپزی باشد وهمانگونه که در بخش های گذشته گفته شد واین مغازه باید در محل های پر رفت و آمد (درکرج مانند گوهردشت در خیابان اصلی ، چهارراه طالقانی ، مهرویلا ، عظیمیه ..) باشد پس از مرحله اول نوبت به اخذ جواز کسب می باشد که مراحل آن بدین ترتیب می باشد :

مراحل متوالی جهت تاسیس اغذیه فروشی
الف-تشکیل پرونده وتسلیم مدارک به اتحادیه
مدارک لازم جهت تشکیل پرونده
1- داشتن سند یا اجاره نامه رسمی ، محضری برای قولنامه های بنگاهی که مدت اجاره حداقل 3 سال ورضایت مالک با تایید دفترخانه یا تایید بنگاه معاملاتی جهت اخذ پروانه از اتحادیه در آن قید شده باشد .

2- فتوکپی سند یا اجاره نامه
3- فتوکپی شناسنامه 2 برگ
4- فتوکپی پایان خدمت برای متولدان بالای 1338
5- 6قطعه عکس
6- استعلام از اتحادیه مربوط
7- یک برگ پوشه روغنی
ب) پس از تشکیل پرونده بازرسی از طرف اتحادیه از واحد مورد نظر بازدید به عمل می آورد وگزارش آن به اتحادیه فرستاده می شود بعد در صورت تایید استعلام های ادارات شهرداری ، بیمه ، بهداشت ودارایی عدم سوء پیشینه وعدم اعتیاد صادر می گردد که آنها را به اداره اماکن جهت تایید فرد متقاضی ارسال وپس از تایید اداره اماکن مبلغ 000/30 ریال در وجه کمیسیون نظارت و 000/50 ریال در وجه مجمع امور صنفی پرداخت وجواز برای فرد متقاضی صادر می گردد.

حق عضویت
عضویت اولیه (ریال) حق پرداختی سالانه (ریال)
سوپر اغذیه 000/1000 000/300
پیتزا فروشی 000/1000 000/280
ساندویجی 000/1000 000/240
فلافل وسمبوسه 000/800 000/180
حداقل متراژ
سوپر اغذیه 50 متر مربع 40 متر همکف و 10 متر بالکن یا زیرزمین به ارتفاع 5/2 متر
پیتزا فروشی 40 متر مربع همکف بدون احتساب بالکن وزیر زمین
ساندویچی 30 متر مربع همکف بدون احتساب بالکن وزیر زمین
فلافل وسمبوسه 18 متر مربع همکف بدون احتساب بالکن وزیر زمین
تذکر : در موقع صدور پروانه کسب ، عضویت در تعاونی اغذیه فروشان وصندوق کارگشایی وکمک به خرید ساختمان الزامی می باشد .
پس از اخذ جواز نوبت به خرید وسایل مورد نیاز می رسد که این وسایل شامل دو فر که یکی برای پیتزا ودیگری برای ساندویچ است سه عدد یخچال وفریزر که اگر یخچال ها ویترینی باشند بهتراست یک دستگاه نوشابه سازی تعدادی میز وصندلی یک دستگاه خمیر گیر .
این مکان که بیشتر فعالیت آن برای تهیه مواد غذایی وخوراکی می باشد لذا باید از بهداشت خاص فردی ونیز از نظر بهداشت مکان نیز برخوردار باشد .
در این مورد از طرف وزارت بهداشت شخصی به نام بازرس به آن مکان آمده تا از نظر بهداشت آنجا را مورد بررسی قرار دهد که اشکالاتی را که او می گیرید باید سریعا رفع نمود تا حکم تایید را بدهد .
پس از انجام این مراحل نوبت به انتخاب کارکنان می رسد که این کار باید به بهترین نحو ممکن صورت گیرد وافراد واجد شرایط به استخدام در آیند بهترین روش برای این کار دادن آ‎گهی استخدام در روزنامه ها ونیازمندیهای روزنامه ها می باشد .
پس از اتمام تمامی مراحل فوق نوبت به تبلیغ کردن در مورد این فروشگاه می باشد و دلیل این کار را همانطور که می دانید این است که فروشگاه به تازگی تاسیس وافتتاح شده وبرای مردم ناشناخته می باشد وبیشتر برای جذب مشتری می باشد که در این مورد در ابتدای کار باید تسهیلاتی را برای مردم درنظر گرفت تا مشتری جذب فروشگاه شود واین تسهیلات عبارتند از سرویس رایگان ونیز تخفیف ویژه در سفارشات بالا وزیاد .

3-2 تولید
برای تولید پیتزا همانگونه که گفته شد ابتدا باید مواد اولیه خریداری شده موادی از قبیل سوسیس ، کالباس ، قارچ ، گوشت چرخ کرده فیله گوشت(گوشت بی استخوان) ، مرغ ، تخم مرغ ، آرد ،شکر ،نمک ، میگو ، تن ماهی ، چیپس ، نان باگت یا فرانسوی ونان گرد که مخصوص همبرگر است خیار شور، گوجه ،سس سفید وقرمز کاهو، و.. جزو مواد اولیه محسوب می شود .
اولین کار همانگونه که در صفحات گذشته گفته شد آماده کردن خمیر است طرز تهیه خمیر بدین گونه می باشد .
مواد لازم ، 5 عدد تخم مرغ ، 1 لیوان روغن 7 کاسه آرد ، 8 قاشق شکر ، 5 قاشق نمک ، 5/2 کاسه آب نه زیاد گرم ونه زیاد سرد مایه خمیر 2 قاشق.
طرز تهیه : تخم مرغ ها را با روغن مخلوط کرده و هم می زنیم سپس آرد و شکر را باهم مخلوط کرده بعد نمک را اضافه کرده سپس آب ومایه خمیر را اضافه کرده بهم می زنیم آب وتخم مرغ راهمزمان در آرد می ریزیم چنگ زده ومشت می زنیم وقتی که شکل گرفت خمیر آماده است بعد در همان تشت پلاستیک رویش می کشیم ودر جای گرم می گذاریم 30 دقیقه تا 1 ساعت بعد از عمل آمدن چانه می کنیم بعد با وردنه گرد کرده و در تشتک می گذاریم .
هنگامی که خمیر آماده شد آن را در تشتک ( ظرف های مخصوص پیتزا ) می گذاریم سپس به تهیه سالاد می پردازیم که تهیه آن بدین صورت است که مقداری کاهو در ظرف های مخصوص سالاد می گذاریم سپس خیار را پوست کنده و آن را از عرض برش می دهیم وبه تعداد 2 ویا 3 عدد در کنار کاهو قرار می دهیم پس از خیار گوجه را نیز از عرض بریده ودر کنار خیار می گذاریم پس از گذاردن گوجه نوبت به هویج می رسد .
ابتدا گل ولای هویج را به وسیله کارد تمیز کرده وسپس با آب آن را می شوییم وبعد آن را رنده می کنیم ومقداری هویج رنده شده را دروسط سالاد قرار می دهیم وبعد مقداری ترشی کلم بنفش (قرمز ) که قبلا توسط آشپز ویا کمک آشپز تهیه شده ( بدین صورت که کلم را شسته و آن را با کارد خرد کرده ودرون سرکه می ریزیم وبعد از حداقل 12 ساعت آماده صرف می باشد ) در کنار هویج قرار می دهیم وبعد از گذراندن تمامی این مراحل 2 یا 3 عدد زیتون روی کلم وهویج می گذاریم وسالاد ما آماده مصرف است .
پس از انجام این کار نوبت به روشن کردن فرها است هم فر پیتزا وهم فرساندویچ را روشن کرده تا گرم شوند پس از تهیه سالاد نوبت به خرد کردن خیا رشور وگوجه است که این کار نیاز به توضیح ندارد .
همزمان با این کار آشپز وکمک آشپز به خرد کردن گوجه وفلفل دلمه ای وپیاز برای استفاده در پیتزا مشغولند پس از این مراحل نوبت به هم زدن پنیر پیتزا می رسداین پنیرها که درون تشت در یخچال نگهداری می شوند وقبلا بوسیله دستگاه مخصوص چرخ شده اند اکنون به هم چسبیده اند وغیر قابل استفاده می باشند که با هم زدن آنها و جدا کردن آنها از یکدیگر این مشکل رفع می شود بعد از تمامی این کارها باید قارچ ها را به صورت باریک خرد کرد و آنها را بر روی چیزی پهن کرد تا خشک شوند در غیر این صورت قارچ ها درون پیتزا آب می دهند یعنی آب درون پیتزا منتقل شده واین کار باعث نامطلوب شدن طعم پیتزا می شود .
در بالا به گوشت چرخ کرده وفیله گوشت درمواد اولیه اشاره شد که مختصرا به توضیح آن ها می پردازیم :
گوشت چرخ کرده هنگامی که خریداری شد آن را درون تابه ریخته و آنقدر تفت می دهیم تا تمامی آب گوشت تمام شود والبته باید شعله گاز به اندازه مناسب باشد نه آنقدر زیاد باشد که ته آن بسود ونه آنقدر کم که زمان زیادی برای درست کردن آن صرف شود .
البته هم زدن پی در پی آن را نباید فراموش کرد که اگر فراموش شود گوشت ماته می گیرد پس از آماده شدن گوشت آماده مصرف در پیتزا است هنگامیکه فیله گوشت خریداری شد آشپز آن را تکه تکه کرده و به آن پیاز خردشده و فلفل خرد شده اضافه می کند و آن را پس از افزودن نمک و فلفل و .. درون بسته های یکسان قرار داده و درون یخچال می گذارد و در مواقع لزوم یک یا چند بسته را بیرون آورده و بر روی فرسرخ می کنیم .
منظور ا زمواقع لزوم هنگامی است که پیتزای کباب سفارش داده شده است .

این فروشگاه یک ساختمان 2 طبقه می باشد که طبقه زیرین یاهمکف حدود 40 متر مربع وطبقه بالا که همان آشپزخانه می باشد حدود 15 متر مربع است .
در طبقه همکف که سالن نامیده می شود تعدادی میز وصندلی برای نشستن مشتریان وجود دارد که تعداد میزها 9 عدد می باشد از دیگر اغلامی که در سالن یافت می شود یک عدد یخچال ویترینی است برای نگهداری سالاد و سس ونوشابه خانواده نوشابه کوچک وهمچنین یک دستگاه نوشابه سازی که دارای 4 خروجی می باشد 2 خروجی فانتا (زرد) و 2 خروجی کوکا (سیاه) در طبقه بالانیز 2 فر ، 1عدد یخچال و1 عدد فریزر و 3 میز کارودستگاه پنیر خردکنی و… یافت می شود .

فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی

4-1 قیمت گذاری محصول
قیمت گذاری این فروشگاه بستگی به زمان دربازار دارد زمانی است که رقیبی برای ما وجود ندارد وبه هر قیمتی که بخواهیم می توانیم محصولات خود را به فروش برسانیم ولی بعضی زمان ها رقیب یا رقیبانی وجود دارند باید قیمت محصولاتمان بر اساس قیمت محصولات رقبا تعیین گردد بدین معنی که قیمتی هم اندازه ویا حتی کمتر از قیمت محصولات رقبا برای محصولات خود قرار دهیم البته اگر محصولات ما از کیفیت برتری برخوردار باشند ورقیبی در آن منطقه وجود نداشته باشد اصطلاحا بازار انحصاری به وجود می آید که در اینصورت باید با نگهداشتن سطح کیفیت محصولات در بالاترین جای ممکن اجازه ندهیم که مشتریان به سایر فروشگاه های دور واطراف راه یافته ورقیبی برای خود به وجود آوریم .
قیمت گذاری در این فروشگاه بر اساس میزان تقاضای محصولات می باشد وهر چه تقاضای مشتریان برای خرید محصولات بیشتر شود نشان دهنده بالا بودن سطح کیفیت محصولات بوده وقیمت نیز افزایش
خواهد یافت البته تا سقف تعیین شده .
حداکثر نرخ این فروشگاهها بوسیله اتحادیه تعیین می شود بدین صورت که اتحادیه سقف قیمتی را برای محصولات فروشگاهها تعیین کرده است وهر فروشگاهی می تواند به هر قیمتی ( البته تا سقف نرخ اتحادیه ) که می خواهد محصولات خود رابه فر وش برساند البته این راهم باید متذکر شد که هر فروشگاهی نسبت به سطح کیفیت محصولات خود قیمت فروش را تعیین می کند واگر چنین نباشد یعنی محصولات با کیفیت پایین ارائه داده وبانرخ بالایی به فروش برساند مطمئنا مشتریان خود را از دست خواهد داد .

4-2 بازار یابی ( کانال های توزیع محصول )
بازار یابی : بازار یابی به معنای یافتن بازار در واقع به معنای یافتن مکانی مناسب ، زمانی مناسب وافرادی مناسب برای فروش محصولات به آنها است .

اولین قدم برای بازار یابی مطالعه بازار است ابتدا باید به فروشگاههای هم کار رفته وموقعیت آنها را مورد مطالعه قرار داد موقعیت هایی از قبیل جغرافیایی ، زمانی ، شکل ظاهر وبا الگو گرفتن از آنها وایجاد تغییرات جزئی در آینده ای نزدیک بازار را از آنها ربوده وبرای خود تصاحب نماییم . موقعیت های جغرافیایی شامل آندسته از اطلاعات بوده مانند کجاهای کرج بهترین پیتزا فروشی هارا دارا است این مکان ها چه خصوصیاتی دارند شکل ظاهری این فروشگاهها چگونه است سرویس دهی آنها به چه نحوی است و ..

کد اشتراک
کد اشتراک برای سهولت در امر سفارشات تهیه می شود بدین صورت که شخصی که می خواهد از منزل پیتزا سفارش دهد به پیتزا فروشی تلفن زده وغذا سفارش می دهد وسپس شماره کد اشتراک راگفته وصندوق دار بانگاه به دفاتر وشماره کد آدرس ومبلغ بدهی اگر وجود داشته باشد را بیرون آورده و به راننده آژانس می دهد .

4-3 رقبا
ازدیگر موارد بازاریابی ارزیابی رقبا می باشد ارزیابی به این صورت انجام می گیرد که قیمت ، سرویس دهی وچیزهای دیگر فروشگاههای رقیب را جمع آوری کرده ومورد بررسی قرار داده وتصمیمات لازم را در این زمینه اجرا نماییم مثلا اگر یکی از رقبای مادر نزدیکی ما سرویس دهی بدین شکل داشته باشد که حق سرویس برای نفری 100 تومان می باشد ماباید این 100 تومان را به 50 تومان کاهش داده وموجب سرازیر شدن مشتریان به سوی خود شویم همان گونه که در این مثال ملاحظه نمودید ابتدا ما نرخ حق سرویس رقبا را جمع آوری نمودیم سپس آن را بررسی نموده وهنگامیکه مطمئن شویم که این امر به صلاحمان است آن را اجرا نمودیم .
یکی دیگر از موارد بازاریابی نحوه توزیع محصولات است . در این مورد نیز باید ابتدا نحوه توزیع رقبا را مطالعه وتجزیه وتحلیل نموده وسپس با امکانات خود مقایسه نموده واجرا نمودن تصمیمات آخرین مرحله است در این مورد توزیع به دو معنا مورد استفاده قرار می گیرد یکی به معنای فروش ودیگری به معنای سرویس دهی به درب منازل مشتریان .
نحوه فروش همانگونه که در قبل توضیح داده شد بر دو اساس صورت می گیرد یکی براساس تقاضای مشتریان ا زمحصولات ودیگری براساس نرخ تعیین شد رقبا که فقدان هر یک از آنها به تغییر دیگری انجام می پذیرد بدین معنی که اگر رقیبی وجود نداشته باشد ما می توانیم قیمت را بالا برده و به فروش برسانیم ولی اگر رقیب وجود داشته باشد وتقاضا نباشد باید قیمت محصولات هم اندازه باقیمت محصولات رقبا بوده وبا آنها پیش ویا پس برویم .

4-4 شناسایی بازار در داخل کشور
در مورد محصول قیمت ومکان این فروشگاه توضیح داده شد واینک نوبت به معرفی می رسد معرفی محصولات در این فروشگاه به چند شیوه از قبیل آگهی در روزنامه آگهی بر روی پلاکارتهایی در خیابان ها ومعابر و آگهی بر روی جعبه های حاوی پیتزا ومحصولات دیگر و … که این آگهی ها شامل نام فروشگاه نام محصولات آدرس فروشگاه تلفن و همچنین ایجاد تسهیلاتی از قبیل سرویس رایگان و .. می شود .
درهر یک از موارد بالا باید هزینه هایی را جدا از هزینه های مستقیم فروشگاه پرداخت کرد هزینه هایی از قبیل هزینه آگهی هزینه طراحی هزینه چاپ و .. که این امر موجب بالا رفتن قیمت تمام شده ودر نتیجه بالا رفتن قیمت فروش خواهد شد .
یکی دیگر از روش های معرفی درهنگام توزیع محصولات صورت می پذیرد یعنی هنگامیکه مشتری از منزل تماس گرفته وسفارش محصول می دهد به هنگام تحویل محصول به مشتری با دادن اتیکت های تبلیغات موجب شناساندن سایر محصولات به مشتری خواهیم شد وممکن است دیگر دفعات از سایر محصولات ما سفارش دهند .
جدول زمانی برای شروع مشاغل
موضوع
هفته

اول
دوم
سوم
چهارم
پنجم
ششم
هفتم
هشتم
تشکیل پرونده در اتحادیه
تایید استعلام های ادارات مختلف
پرداخت حق عضویت
مطالعه بازار
ارزیابی رقبا
شناسایی بازار داخلی
انتخاب مکان
قیمت گذاری
نحوه توزیع
*

*

*
*

*
*

*

*

*

*
4-5 تجزیه و تحلیل مالی

تراز نامه :
همانطور که درشکل شماره 8 مشاهده می کنید تراز نامه فروشگاه اغذیه فروشی را در سال 87 که درمورخ 29/12 بدست آمده است که در آن دارایی ها وبدهی وسرمایه برابر شده اند به مبلغ 000/400/115.
درشکل شماره 10 که ترازنامه فروشگاه در سال 87 مورخ 29/12 می باشد که در آن دارایی ها با بدهی ها وسرمایه در مبلغ 000/564/115 برابر شده اند .

صورت سود وزیان :
در مورد صورت سود وزیان که برای دوره مالی منتهی به 29/12/86 بدست آمده همانطور که در شکل شماره 9 مشاهده می کنید سود عملیاتی بدست آمده برابر با 000/1050 می باشد که مالیات نیز از آن کسر شده است .
در مورد شکل شماره 11 که صورت حساب سود وزیان برای سال مالی منتهی به 29/12/87 را نشان می دهد که سود حاصل برابر 000/1200 می باشد که نسبت به سال گذشته 000/150 افزایش سود دارد .

پیتزا خانواده
تراز نامه
29/12/87
بدهی های جاری :
حساب های پرداختی 000/2400
حقوق پرداختی 000/140
جمع بدهی های جاری 000/2540
بدهی های بلند مدت
اسناد پرداختی 000/1500
وام پرداختی 000/5800
جمع بدهی بلند مدت 000/7300
سرمایه 000/560/105

جمع بدهی ها وسرمایه 000/400/115
دارایی های جاری :
نقد وبانک 000/2100
حساب های دریافتی 000/40
موجودی مواد 000/540
ملزومات 000/2400
جمع دارایی های جاری : 000/5080
دارایی ثابت:
ماشین آلات وتجهیزات 000/5000
زمین 000/000/80
اثاثه 000/70
ساختمان 000/000/25
هزینه حقوق 000/200
هزینه نصب 000/50
جمع دارایی های ثابت 000/320/110
جمع کل دارایی ها 000/400/115
شکل شماره 8
پیتزا خانواده
صورت حساب سود وزیان
برای چرخه مال منتهی به 29/12/87
فروش ناخالص 000/3250
تحقیقات نقدی فروش (000/10)
فروش خالص 000/3240
موجودی اول دوره مواد 000/820
خرید مواد 000/1380
مواد آماده برای تولید 000/2200
موجودی پایان دوره مواد 000/540
بهای تمام شده محصول فروش رفته (000/1660)
سود ویژه عملیاتی 000/1580
هزینه های عملیاتی :
هزینه حقوق 000/250
هزینه حمل 000/50
هزینه نصب 000/180
جمع هزینه ها (000/480)
سودویژه قبل از کسر مالیات 000/1100
مالیات (000/95)
سودخالص 000/1050
شکل شماره 9
پیتزا خانواده
تراز نامه
29/12/88
بدهی های جاری :
حساب های پرداختی 000/3150
حقوق پرداختی 000/214
جمع بدهی های جاری 000/3364
بدهی های بلند مدت :
اسناد پرداختی 000/2500
وام پرداختی 000/000/6
جمع بدهی بلند مدت 000/8500
سرمایه 000/700/103

جمع بدهی ها وسرمایه 000/564/115
دارایی های جاری :
نقد وبانک 000/634/2
حساب های دریافتی 000/100
موجودی مواد 000/820
ملزومات 000/2400
جمع دارایی های جاری 5954000
دارایی های ثابت:
ماشین آلات وتجهیزات 000/4080
زمین 000/000/80
اثاثه 000/70
ساختمان 000/800/24
هزینه حقوق 000/260
هزینه آب وبرق 000/400
جمع دارایی های ثابت 109610000
جمع کل دارایی ها 115564000
شکل شماره 10

پیتزا خانواده
صورت حساب سود وزیان
برنامه چرخه مال منتهی به 29/12/88
فروش ناخالص 000/3750
تحقیقات نقدی فروش (000/50)
فروش خالص 000/3700
موجودی اول دوره مواد 000/600
خرید طی دوره مواد 000/1600
مواد آماده برای تولید 000/2200
موجودی پایان دوره مواد 000/820
بهای تمام شده محصول فروش رفته (000/1380)
سود ویژه عملیاتی 000/2320
هزینه های عملیاتی :
هزینه آب وبرق 000/500
هزینه حقوق 000/300
هزینه تعمیرات 000/200
جمع هزینه ها (000/1000)
سودویژه قبل از کسر مالیات 000/1320
مالیات (000/120)
سودخالص 000/1200
شکل شماره 11
گزارش نقدی روزانه :
درمورد این گزارش که گردش وجوه نقد روزانه موسسه را نشان می دهد ونمونه آن را در شکل شماره 12 مشاهده می کنید که این گزارش بوسیله صندوق دار بدست می آید که در روز هر چه که دریافت نموده از هر چه که پرداخت نموده ما به تفاوت بدست آورده که تراز نقدی بدست می آید که اگرمنفی باشدیعنی پرداختی ها بیشتر واگر دریافتی بیشتر باشد مثبت می شود که بنفع موسسه می باشد .
پیتزا خانواده
گزارش نقدی روزانه
تراز نقدی اولیه 000/325
+ دریافت ها :
فروش نقدی 000/1300
وصول مطالبات 000/200
متفرقه 000/50
جمع موجودی نقد 000/1550
پرداخت ها :
خرید نقدی 000/700
پرداخت بدهی ها 000/200
لیست حقوق 000/120
هزینه ها 000/150
جمع پرداخت ها (000/1170)
تراز نقدی نهایی 000/605
شکل شماره 12
اظهار نامه هزینه فروش :
برای اینکه مقدار هزینه ای را که برای ساخت کالای نهایی استفاده می شود بدست آوریم وبرای اینکه ما بتوانیم هزینه های اضافی را پیدا و حذف نمائیم این اظهار نامه که در شکل 13 شماره مشاهده می کنید برابر دوره مالی منتهی به 29/12/87 می باشد که برای فروشگاه اغذیه فروشی ( خانواده ) می باشد که در آن مواد وکار و هزینه های تولید را جمع تا مقدار هزینه برای محصولات فروش رفته بدست آید که برای پیتزا خانواده بالغ بر 000/100/12 ریال برای محصولات هزینه می شود برای دوره مورد نظر که مشاهده می کنید .
پیتزا خانواده
اظهار نامه هزینه فروش
برای دوره مالی منتهی به 29/12/88
مواد اولیه خریداری شده 000/8400
+ موجودی شروع 000/3100
موجودی کل 000/ 500/11
– موجودی پایان دوره (000/4200)
موادمصرفی 000/300/7
کار مستقیم 000/2800
هزینه سربار تولیدی
استهلاک 000/2000
هزینه کل تولید 000/2000
هزینه کل محصولات فروش رفته 000/100/12
شکل شماره 13
قدرت نقدینگی : به وسیله این شاخص می توانیم قدرت نقدینه موسسه را محاسبه نماییم .
000/954/5 دارایی جاری
000/564/3 بدهی جاری
قدرت باز پرداخت : این شاخص به مانشان می دهد قدرت باز پرداخت بدهی های ما چه میزان می باشد که به آن نسبت آنی نیز می گویند .
000/20+000/634/2 مطالبات وصولی + پول نقد
000/564 /3 بدهی جاری
مدت زمان دریافت مطالبات
مطالبات
میانگین فروش روزانه

میانگین فروش روزانه 000/250/1 =

مدت زمان دریافت مطالبات 8/0=

قدرت فروش دارایی : آیا از دارایی در این موسسه به نحوه احسن استفاده می شود که میزان قدرت افزایش دارایی را به ما نشان می دهد . سودخالص عملیات
دارایی کل

000/200/13
000/640/157/1
بازگشت سرمایه : درواقع به مان نشان می دهد که از سرمایه ای که دراین موسسه استفاده می شود آیا بازگشتی دارد ویا اینکه کاهش می یابد .

000/1200 سود خالص
000/640/157/1 دارایی کل

فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات

5-1 نتیجه گیری
در این دفتر که اطلاعات مالی وفعالیت های موجود این موسسه جمع آوری شده است ونیز استاد راهنما که اطلاعات خوب ومفیدی در مورد کار آفرین ونقش آن در موسسات ومشاغل به ما آموخت متوجه این اصل باید شد که در هر موسسه ای درهر شغلی چه کوچک و چه بزرگ باید برنامه ریزی انجام شود تا بتواند راه رسیدن به هدف های سازمان را پیداکرد و چگونگی رسیدن به آنها درواقع تخصیص منابع را در مورد هر بخش که راه رسیدن به هدف است را پیمود وهمچنین باید قدرت ریسک که پذیری در موسسات وجود داشته باشد ودر مورد بودجه که خود یک نوع برنامه ریزی محسوب می شود تخصص لازم وجود داشته باشد و میتوان این بودجه را به صورت خرد در آورده که به آن بودجه عملیاتی نیز می گویند تا بتواند تسلط بیشتری در امر کنترل و رسیدن به هدف را فراهم نماید .
در مورد این فروشگاه برنامه ریزی اصولی وجود ندارد وهمه کارها زیر نظر رئیس اغذیه فروشی می باشد ولی کنترل خوبی براعضا موجود می باشد وبر کارها نظارت خاص دارد .

انتقاد :
دراین فروشگاه دفاتر مالی موجود نمی باشد که بتوان فهمید که میزان سود ویا زیان و اینکه آیا هزینه ها و دارایی هایی که مورد استفاده قرار می گیرد به صرفه است یا نه ویا راه حل دیگری برای کم کردن هزینه ها می باشد یانه که در این موارد به علت نداشتن دفاتر مالی نمی توان محاسبه کرد وهمچنین درعدم وجود دفاتر نمی توان دفاتر مالی گذشته ونیز صورت حساب ها وصورت مغایرات وسایر صورت ها را با دفاتر مالی حال مقایسه نمود که در صورت وجود این دفاتر می توان از نتیجه مقایسه آنها اطلاعات مفیدی را بدست آورد .

5-2 پیشنهادات
1- می توان با اضافه نمودن تعداد محصولات هم بر تعداد مشتریان افزود وهم بر سود موسسه . مانند جوجه کباب
2- می توان باارائه کافی نت در کنار عرضه محصولات بر مشتریان افزود
3- می توان باخرید مغازه جنب پیتزا فروشی بر وسعت آن افزود .
4- می توان با ایجاد شعبه هایی در گوشه وکنار کرج برسود موسسه افزود.
5- می توان قیمت محصولات را تا حد ممکن پایین آورده و موجب جلب رضایت مردم شود .
6- می توان با ایجاد دفاتر مالی بر کنترل ورودی ها وخروجی های نقدی افزوده شود.
7- می توان با خرید کامپیوتر فعالیت های دستی را به فعالیت های مکانیزه تبدیل کرد .
مثلا فاکتور فروش را به صورت پرینت کامپیوتر به مشتری تحویل دهیم همچنین با این کار از اشتباهات ممکن خود داری کرد .
8- می توان با خرید دستگاههای مکانیکی برسرعت کار آفزود .
مثلا می توان با خرید دستگاه خمیر گیر به جای روش سنتی کار با دست برسرعت کار افزود.
9- می توان با گذراندن نوارهای ملایم جو مناسبی را در اغذیه فروشی به وجود آورد .

فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول : کلیات
1-1 مقدمه و بیان موضوع 1
1-2 اهداف کلی (کلان) 1
1-3 اهداف جزئی (خرد) 2
1-4 اهداف سازمان 3
1-5 انگیزه 3
1-6 اهمیت موضوع 3
1-7 محدودیت مکانی 4
1-8 محدودیت زمانی 4

عنوان صفحه
فصل دوم : ادبیات تحقیق
2-1 آشنایی با شرکت 5
2-2 نیروی انسانی 6
2-3 تجهیزات و ماشین آلات 8
2-4 چارت سازمانی 9
2-5 آشنایی با محصولات 11
2-6 ظرفیت تولید 11
2-7 روش تولید 12

عنوان صفحه
فصل سوم : طراحی تولید
3-1 طراحی 15
3-2 تولید 19

عنوان صفحه
فصل چهارم : بازاریابی فروش و تجزیه و تحلیل مالی
4-1 پیمان گذاری محصول 23
4-2 بازاریابی (کانال های توزیع محصول) 24
4-3 رقبا 26
4-4 شناسایی بازار در داخل کشور 27
4-5 تجزیه و تحلیل مالی 29

عنوان صفحه
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1 نتیجه گیری 38
5-2 پیشنهادات

46


تعداد صفحات : 46 | فرمت فایل : word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود