تارا فایل

بررسی ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور


فهرست مطالب

ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور
هدف
دامنه کاربرد
تعریف
طرز تهیه
ویژگیها
عوامل ناپذیرفتنی
نمونه برداری
بسته بندی و نشانه گذاری

ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور
1 ـ هدف
هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیها , بسته بندی , نشانه گذاری , نمونه برداری و روشهای آزمون پودر مورد مصرف در خوراک دام و طیور است .
2 ـ دامنه کاربرد
کاربرد این استاندارد در مورد پودر هیدرولیز شده مرغ و خروس 1 است که عمدتا " در تغذیه طیور بکار می‏رود .
3 ـ تعریف
پودر پر محصولی است که از پرهای تمیز , سالم و فاسد نشده عاری از سایر مواد حاصله از کشتارگاه طیور که به کمک فشار و بخار 2 آب هیدرولیز شده باشد بدست می‏آید محصول به دست آمده بایستی عاری از مواد اضافی باشد لازم به تذکر است که در تهیه پودر پر نباید از مواد تسریع کننده عمل هیدرولیز استفاده شود .

4 ـ طرز تهیه
برای تبدیل پر به پودر عمل هیدرولیز نقش تعیین کننده دارد این عمل در دیگ پخت دو جداره که در داخل مجهز به بهم زن و همچنین دارای دو دریچه یکی در بالا برای ریختن پر به داخل آن و دیگری در زیر به منظور خروج محصول است می‏باشد . معمولا " پر در داخل دیگ تحت فشار 3 اتمسفر و در حرارت 150 درجه سلسیوس همراه با بخار آب و به مدت نیم ساعت تبدیل به پودر قابل هضم می‏شود که پس از خشک شدن از دریچه زیرین خارج شده و قابل مصرف می‏گردد .
5 ـ ویژگیها
5-1 ویژگیهای فیزیکی :
5-1-1- رنگ : رنگ پودر بر حسب نحوه تهیه و رنگ پر از نخودی روشن تا قهوه‏ای روشن متغیر می‏باشد .
5-1-2- بو : پودر پر دارای بوی مخصوص به خود است .
5-1-3- اندازه : درشتی ذرات‏پودر پر باید به اندازه‏ای باشد که از الک با قطر چشمه‏های 2/8 میلیمتر عبور کند .
5-2- ویژگیهای شیمیایی :
پودر پر باید دارای ویژگیهای جدول زیر باشد :

در ضمن ترکیب درصد اسیدهای آمینه مهم موجود در پودر پر به قرار زیر است .
میتیونین (Methionin) 0/5
سیستین (Cystin) 3/3
لیسین (Lysine) 1/05
تریپتوفان (tryptophane) 0/5
ترئونین (Threonine) 3/4
ایزولوسین (Isoleucin ) 2/7
هیستیدن (Histidine) 0/4
والین (Valine) 4/9
لوسین (Leucine ) 7/5
ارژنین (Arginine) 5/2
فنیل آلانین (Phenylalanin) 2/9
گلیسین (Glycine) 5/9
6 ـ عوامل ناپذیرفتنی
6-1- وجود کپک زدگی که با چشم غیر مسلح قابل رویت باشد .
6-2- وجود سموم ناشی از قارچ‏ها به خصوص آفلاتوکسین بیش از 30 میکروگرم در کیلوگرم
6-3- وجود آفات انباری
7 ـ نمونه برداری
نمونه برداری مطابق استاندارد شماره 321 ایران انجام می‏گیرد .

8 ـ بسته بندی و نشانه گذاری
برای بسته بندی پودر پر می‏توان از کیسه‏های چتایی , پلی اتیلن و کاغذ چند لا سالم استفاده نمود وزن کیسه‏ها نباید از 50 کیلوگرم تجاوز نماید . وزن بسته‏ها باید یکنواخت باشد . سربسته باید با ماشین دوخته شود استفاده مجدد از کیسه‏ها برای پرکردن پودر پر ممنوع است .
روی هربسته باید ویژگیهای زیر نوشته یا برچسب شود .
8-1- حداقل پروتئین
8-2- حداکثر چربی
8-3- حداکثر رطوبت
8-4- وزن خالص به کیلوگرم
8-5- نام کارخانه تولید کننده
8-6- تاریخ تولید
1-Galus demesticus
2-Steam jaketed

9


تعداد صفحات : 8 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود