تارا فایل

گزارش کارآموزی حسابداری، در اداره آموزش و پرورش شهرستان گتوند




دانشگاه آزاد اسلامی
واحد ؟؟؟
گزارش:
" کار آموزی حسابداری "

استاد کار آموزی:؟؟؟

تهیه کننده: ؟؟؟

ترم:آخـر

رشته: حسابداری

فهرست:
مقدمه 4
فصل اول 5
تاریخچه 5
نمودار سازمانی 7
کار های بخش امور مالی 8
فصل دوم 9
مبانی نظری 9
تعریف حقوق 9
وام ها و بدهی های پرسنل به بانک ها 13
فصل سوم 14
توضیحات در مورد کارهای آموخته 14
چکیده کار و آموخته های کار آموزی 19
فصل چهارم 19
لیست پرداخت اضافه کار مدیران معاونان وخدمت گذاران 23
پیشنهادات 31

مقدمه :

فصل اول:
تاریخچه:
از قدیم الایام در شهرستان ؟؟؟ مکتب خانه ها رواج داشت و از نسل پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها هنوز در بعضی خانواده ها کسانی زندگی می کنند که در مکتب خانه های قدیمی شهر گتوند آموزش خواندن و نوشتن فرا گرفته اند و از آن نسل ها افرادی یافت می شود که قادر به خواندن قرآن شاهنامه ، گلستان و سایر کتب قدیمی هستند ولی از سواد امروزی برخوردار نیستند ، اما همزمان با رواج سیستم جدید آموزش در کشور مردم این منطقه نیز شروع به فرا گیری علوم جدید کردند.
با توجه به اینکه شهر ؟؟؟ یکی از بخش های قدیمی کشور و زیر نظر شهرستان شوشتر اداره می شده اما از سال 1362 نمایندگی آموزش و پرورش شوشتر در گتوند تبدیل به اداره آموزش و پرورش منطقه تبدیل گردیده است.

از کسانی که برای فرزندان این آب و خاک زحمت کشیده اند از زمان نمایندگی تا کنون می توان آقایان فروزانفر ، نقشینه و امین زاده را نام برد که از سال 1362 که آموزش و پرورش گتوند از شوشتر مستقل گردیده نیز همکارانی در این دیار زحمت کشیده اند که عبارتند از :آقایان دیری اولین رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه گتوند تا سال 64-65 ، آقای صالحی تا سال 66 ، آقای علی نقی یزدان پناه سال 67 ، آقای قنواتی سال 68 ، آقای منوچهر مهدیزاده تا سال 72 عهده دار این مسئولیت بوده است.
از سال 72 الی 76 آقای علی نظری فر ، پس از ایشان آقای امیر حسین فتاحی تا سال 82 و از آن پس آقای شاپور مرادی تا اسفند 87 این مسئولیترا بر عهده داشتند از آن تاریخ به بعد آقای جلال کرمی کارشناس ارشد روانشناسی انجام این مسئولیت را بر عهده داشتند .

کارهایی که بخش امور مالی انجام می شود:

1- پرداخت حقوق و دستمزد به کارکنان براساس حکم کارگزینی آنها
2- پرداخت حقوق به معلمان و بازنشستگان
3- تهیه لیست بیمه برای تحول به سازمان بیمه مورد نظر
4- دادن گواهی کسر اقساط
5- پرداخت مالیات

فصل دوم :
مبانی نظری:
تعریف حقوق و دستمزد:
حقوق و دستمزد کارکنان بر اساس حکم کارگزینی می باشد بدین صورت که حکم پرسنلی از طرف کارگزینی ستاد صادر و مبنای حقوق می باشد که شامل آیتم های زیر می باشد:
1- حقوق (پایه) 2- فوق العاده منطقه 3- حق اولاد
4- حق جذب 5- سایر مزایا 6- فوق العاده سرپرستی
7- اضافه کاری 8- ماموریت 9- نوبت کاری
10- مساعده 11- حق سرپرستی
نحوه محاسبه و چگونگی پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان :
بدیهی است که پرداخت حقوق بر اساس آیتم های فوق می باشد که چنانچه سیستم مکانیزه باشد آیتم های مذکور وارد سیستم شده و پس از بررسی و اطمینان از صحت آنان محاسبات انجام و پرینت های لازم اخذ می شود و بعد از آن مجدداً پرینت های لازم را کنترول کرده چنانچه مبلغی برابر مندرج در حکم مغایرت داشته باشد به اصلاح آن می پردازیم آنگاه اقدام به صورت سند مالی (ایجادی) می گردد.
بدین صورت که کلیه هزینه ها بخش بخش منظور و کسورات متعلقه در سند ایجادی نقش داشته می شود و سند مالی صادر و کامل می گردد. بدین معنی که در سند مذکور هزینه های بدهکار و حساب پرداختی و سایر کسورات بستانکار می شود؛

به عنوان مثال :
هزینه های حقوق و دستمزد 1000
حسابهای پرداختی به کارکنان 5000
بیمه 2000
مالیات 2000
مساعده 1000
به هنگام پرداخت مجدداً اقلام به صدور سند می گردد بدین صورت که حسابهای پرداختی و سایر کسورات بدهکار و بانک بستانکار می شود به عنوان مثال :
حسابهای پرداختی به کارکنان 5000
بیمه 2000
مالیات 2000
مساعده 1000
بانک 10000
در اینجا بعد از انجام سند مالی و سند پرداختی سند صادر و بر اساس سند صادره و چک صادره و همراه با لیست مربوطه با توجه به مدارک لازم حقوق و مزایای کارکنان را به حساب و آنان واریز و پرسنل بر اساس دفترچه و با چک صادره حقوق خود را دریافت می نمایند.

نحوه پرداخت حق بیمه :
بر اساس سند ایجادی سندی بنام بیمه صادر شده که این سند به همراه چک و لیست مربوطه و دیسکت به سازمان بیمه ارسال می گردد که پس از تایید حق بیمه و چک مربوطه رسید دریافت و در حسابداری بایگانی می شود.

نحوه پرداخت مالیات:
در این مورد باز بر اساس سند ایجادی سندی به همراه چک و لیست مربوطه به اداره دارایی ارسال که پس از تایید رسید آن را دریافت و در حسابداری بایگانی می شود.

نحوه محاسبه حق ماموریت:
ممکن است در بعضی اوقات انجام امورات اداره به شهرستان های دیگر یا با ستاد بعضی از پرسنل اعزام شوند که این اعزامی برای آنان ماموریت تلقی می گردد و پرداخت حق ماموریت تلقی می گردد و پرداخت حق ماموریت تلقی می گردد و پرداخت حق ماموریت بستگی به میزان دوری و نزدیکی و وضعیت آب و صدای محل ماموریت داده می شود.
محاسبه حق نوبتکاری:
بعضی از پرسنل بصورت نوبتکاری می باشند که درصد نوبتکاری آنان سه نوع می باشد %15 و برای افراد عصر کار و شبکار %5/22 و برای افرادی که شبکار ثابت هستند %35 می باشد که برای پرداخت حق نوبتکاری این درصد ها بر اساس حقوق (پایه) محاسبه می شود.

نحوه محاسبه اضافه کاری:
برای اضافه کاری در هر شرکت و یا اداره ای باید باید بر اساس خطر مسئول واحد باشد که مسئول مربوط تشخیص دهد که نیروهای تحت نظر خود با سیستمی از تایم اداری در اداره حضور داشته باشند هر چند ساعت بعنوان اضافه کاری محسوب می شود و همچنین برای تعطیل کاری لازم بذکر است که سقف اضافه کاری120 ساعت ساعت می باشد.

مساعده :
بعضی از پرسنل اداره در اواسط ماه نیاز به پول پیدا می کنند که بوسیله درخواست و تایید رئیس و مسئول مالی بر اساس مقررات یک دوم حقوق و مزایای آنان قابل پرداخت می باشد که پس از پایان ماه و محاسبه حقوق آنان مساعده پرداخت شده از وی کسر و تسویه حساب می گردد.

نحوه محاسبه حقوق ماهیانه پرسنل :
برای محاسبه حقوق ماهیانه پرسنل بر اساس گزارش امور اداری می باشد که این گزارش پس از تایید رئیس اداره و مسئول مالی دایره حقوق و دستمزد اقدام به محاسبه آن میگردد. بعد از آن لیست تنظیم شده که شامل میزان اضافه کاری و تعداد ایام کارکرد در آن درج شده به واحد مالی ارسال که بر اساس این گزارش حقوق آنان پرداخت می گردد.

مرخصی ها سه نوع هستند:
استحقاقی – استعلاجی – بدون حقوق

استحقاقی:
هر مستخدم به ازای یکسال خدمت 24 روز مرخصی استحقاقی طلب دارد که از این 24 روز می تواند در طول سال به مرخصی برود چنان چه مرخصی نیاز نداشته باشد مرخصی های وی برای سال های آینده ذخیره می شود . و چنان چه تا پایان خدمت وی از مرخصی های ذخیره شده استفاده نماید همراه با سایر مطالبات وی مرخصی های ذخیره شده وجه آن محاسبه و پرداخت می گردد.

استعلاجی:
استعلاجی مرخصی می باشد که فرد در طول ماه بیمار و قادر به حضور در محل کار نمی باشد که با تشخیص پزشک معالج برای مدت محدودی در منزل استراحت می نماید که در پایان استراحت پزشکی وی با ارائه مدارک استراحت پزشکی تایید شده توسط پزشک درمانگاه بیمه ایام بیماری وی محاسبه و درآمد دستمزد بنام برده پرداخت می شود.

وام ها و بدهی های پرسنل به بانک ها
اداره ثبت اسناد و املاک و دادگستری تحت عنوان کسورات حقوق ثبت می شود در مرحله اول در قسمت وام وبدهی ابتدا شماره پرسنلی افراد را وارد میکنیم و بعد از آن نوع بدهی را مشخص میکنیم و همچنین تاریخ کسر بدهی را در سیستم مشخص میکنیم ومبلغ کل بدهی و تعداد اقساط را ثبت میکنیم
مراحل انجام امورات فوق را خود انجام دادیم وبه طور صحیح آنها را یاد گرفیم
نحوه ی ثبت .ویرایش .اصلاح وام و بدهی های پرسنل را در سیستم اداره آموزش وپرورش قسط بندی وام ها در بانکها و اداره اسناد واملاک ودادگستری را بطور صحیح یاد گرفتیم و خود عملآ آنها را در سیستم وارد کردیم بدون اینکه اشتباه ویا چیزی را کم و زیاد کنیم

کنترل سیستم حقوق و دستمزد:
کنترل های زیر در مورد سیستم حقوق و دستمزد اعمال می گردد:
1-فقط به اشخاصی حقوق و دستمزد پرداخت شود که واقعاً در استخدام موسسه باشد.
2-ورود کارکنان جدید یا خروج کارکنان بایستی بلافاصله کتبا ً به اطلاع اداره حسابداری برسد.
3-ورود و خروج کلیه کارکنان به وسیله کارت ساعت مراقبت گردد .
4-یکی از کارکنان باید دارای پرونده استخدامی باشد که در آن مشخصا ت کامل وی با حقوق ماهانه ثبت شده باشد.
5-کارت های ساعت بهتر است هر روز جمع شوند کنترل گردد و ثبت شود.
6- هر یک از کارکنان باید دارای پرونده استخدامی باشد که در آن مشخصات کامل وی با حقوق ماهانه ثبت شده باشد.
7-کلیه پرداختی های دستمزد و اضافات به تصویب مقامات مسئول رسیده باشد.
8-محاسبات لیست حقوق به درستی انجام پذیرد و شخصی غیر از آن که لیست را تهیه کرده تمام اطلاعات مندرج در لیست و محاسبات آن را رسیدگی نماید.
9-کلیه کسور اجباری به درستی محاسبه گردد.
10-در مورد کسور اختیاری اجازه نامه کارمند مربوطه وجد داشته باشد.
11-بهتر است حقوق یا دستمزد خالص پرداختی به حساب بانکی کارکنان واریز شود و در صورت عدم امکان بایستی مبالغ در یک پاکت مخصوص گزارده شده و رسید اخذ گردد.
12-اضافه کار بایستی روزانه به تایید سر پرست مستقیت شخصی که اضافه کار نموده برسد.
وظایف حسابداری حقوق و دستمزد در مورد لیستهای حقوق و دستمزد:
1-قسمت حسابداری حقوق و دستمزد مسئولیت تهیه لیستهای حقوق و دستمزد را دارد این قسمت با توجه به اسناد و مدارکی که از قسمت کارگزینی (جهت محاسبه ساعات کارکرد کارکنان )و سایر قسمتها دریافت می دارد لیستهای حقوق و دستزد را تهیه میکند.
2- قسمت حسابداری با یستی تحت سر پرستی شخص مناسبی باشد که این شخص می بایست به امور محاسبه حقوق و دستمزد و کنترل های داخلی مربوطه آشنایی کامل داشته باد.
3- این قسمت زیر نظر امور مالی می باشد.
4-تقسیم وظایف بین کارمندان حسابداری حقوق و دستمزد می بایستی به صورت مناسب و مطلوبی صورت پذیرد و هر چند یک بار و ظایفشان تغییر یابد.
5-این قسمت بایستی مطمئن شود که برای کلیه کارکنان کارت ساعت و یا سایر مدارک مشابه وجود دارد.
برنامه حقوق و دستمزد آموزش و پرورش سیستمی است جامع بین تمام ادارات کل آموزش و پرورش یا معین استانها ،این برنامه در تهران نوشته شده که پیشینه آن بر می گردد به سال 1370 و قبل از آن احکام صادره به صورت دستی تهیه می شده است .
بانک اطلاعاتی سیستم های آموزش و پرورش سیستمی جامع و انفرماتیک (فایلینگ) یعنی مبتنی بر فایل می باشد.
در سیستم های مورد استفاده در وزارت آموزش و پرورش برای هر استان و شهرستان کدهایی جهت شناسایی وجود دارد که با بودن این کد در سیستم آن منطقه، وزارت مربوطه آنجا راشناسایی می کند. که کد استان گلستان 2700 و شهرستان گرگان 2775 می باشد.
آغاز چرخه سیستم حقوق در آموزش و پرورش از کارگزینی و سیستم بکفا می باشد.
سیستم بکفا:مخفف بررسی ،کنترل،فرآیند و آموزش می باشد.
سیستم بکفا جهت صدور ابلاغ و وارد کردن آمارها در مدارس استفاده می شود .(آمار دانش آموزان ،معلمان ،واحدهای آموزشی و ..) ابلاغ های صادر شده توسط واحد کارگزنی به واحد آمار و بودجه فرستاده می شود (با دیسکت)
مهمترین کار واحد آمار و بوجه کنترل و تایید ابلاغ ها می باشد زمانی که این کار انجام شد از ابلاغ ها چاپ گرفته می شود و مجدداً اطلاعات با دیسکت به واحد کارگزینی و سیستم پرسنلی که سیستمی دیگر در این واحد است انتقال داده می شود و واحد کارگزینی در سیستم پرسنلی براساس ابلاغ های صادر شده برای هر فرد حکم صادر میکند.

کنترل های داخلی در قسمت کارگزینی:
1-قسمت کارگزینی باید زیر نظر شخصی که اطلاعات کامل و جامعی از امور کارگزینی و استخدامی و قوانین کار امور اجتماعی داشته باشد.
2-قسمت کارگزینی بایستی مستقل از دایره حسابداری حقوق و دستمزد و دریافت و پرداخت وجه نقد و حسابداری عمومی باشد.
3-تقسیم وظایف بین کارکنان قسمت کارگزینی می باست به صورت مناسب و مطلوبی صورت گیرد و هر چند وقت یکبار وظایف و مسئولیتهای آنان تغییر یابد.
4-قسمت کارگزینی بایستی سوابقی از گردش تعداد کارکنان موسسه در طی هر دوره را نگهداری نمایند این سوابق بایستی به صورت مقایسه ای به مسئولان مربوطه در موسسه ارائه گردد تا آنها نوسانات را بررسی کرده و علل آن را بیابند.
5-برای هر یک از کارکنان موسسه پرونده ای در قسمت کارگزینی تشکیل شود .
6-پرونده های کارگزینی تحت مراقبت خاصی قرار داشته ودر کمدهای قفلدار نگهداری شوند.
7-کلیه مدارک در پرونده های پرسنلی پشت نویسی شود و توسط مسئول مربوطه پاراف گردد.
8-قسمت کارگزینی بایستی هر ماه صورتی از تعداد کارکنان هر قسمت را به صورت کتبی به قسمت حسابداری حقوق و دستمزد گزارش نماید.

پرونده کارگزینی حاوی اسناد و مدارک زیر می باشد:
1-برگ تقاضای شغل
2-حکم یا قرداد استخدام
3-فتوکپی شناسنامه کارمند یا کارگر به همراه فتوکپی شناسنامه های تحت تکلفش
4-فتوکپی مدرک تحصیلی و کارت پایا خدمت
5-شرح وظایف و مسئولیتها
6-حکم های اضافه حقوق و دستمزد
7-سوابق مربوط به پرسنلی و مرخصی
8-مشخصات اسناد تامینی اخذ شده
9-مدارک مربوط به اعطای وام
10-مجوز های مربوط به کسورات به جزء کسورات قانونی
11-حکم اخراج یا استعفاء نامه ها
12-فتوکپی مدارک تسویه حساب

اهم وظایف واحد کارگزینی:
*رسیدگی به فرمهای پر شده استخدامی به منظور حصول اطمینان از صحت پاسخ آنها
*تهیه پیش نویس های کارگزینی از قبیل پیش نویس احکام انتقال،ترمیم حقوق،مرخصی،معذوریت،ترفیع،اضافه کار و نظیر آن با اطلاع مقام مافوق و با رعایت قوانین و مقررات مربوط.
*رسیدگی به پیشنهاد ها و تقاضاهای واصله مربوط به امو استخدام ،تبدیل وضع استخدامی،ترفیع،بازنشستگی و تعیین برقراری حقوق بازنشستگی و یا وظیفه.
*انجام امور مربوط به تعاون ،بیمه و رفاه کارکنان .
*برنامه ریزی و تمشیت و سرپرستی امور مختلف کارگزینی.
*اجرای خط مشی تعیین شده و اتخاذ تدابیر لازم به منظور حسن انجام هدفهای مورد نظر.
*استخدام و معرفی کارمندان واجد شرایط لازم جهت انجام مشاغل مورد نظر.
*تهیه ضوابط و دستورالعمل های لازم.
*شرکت در کمیسیون ها و جلسات مختلف
*پیش نویس احتیاجات پرسنلی سازمان متبوع و اقدام در مورد تامین این احتیاجات
*مطالعه قوانین و مقررات استخدامی و اظها ر نظر در مورد نحوه اجرای قوانین و مقررات مورد عمل
*اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشرفت و بهبود امور جاری
*تهیه گزارشات لازم
مهمترین وظیفه ای که این واحد انجام می دهد و مد نظر ماست صدور حکم کارگزینی اشخاص می باشد.
بعد از صدور حکم با استفاده از یک منوی( ارسال اطلاعات )اطلاعات مربوطه که حاوی فرم شماره 1 (مشخصات پرسنلی)و فرم شماره 2(احکام ترمیم حقوق و مزایا)و.. است به واحد حسابداری به وسیله دیسکت انتقال داده می شود.
سپس دایره حسابداری اطلاعات را وارد سیستم کرده (از طریق مراحل سیستم مربوطه) و آن را کامل می کند و مراحل دادن حقوق شروع می شود.
سطوح پرداخت:
پس از آنکه مشاغل ارزیابی شدند مبالغی به هر شغلی تخصیص می یابد در این زمینه سه نکته را باید در نظر گرفت:
1-تخصیص مبالغ متفاوت برای پست های مختلف موجود در سلسله مراتب شغلی و معیارهای مختلف عملکرد.
2-در نظر گرفتن سطوح مطلق پرداخت با توجه به شرایطی که سطوح پرداخت در سازمان های دیگر مورد ملاحظه قرار گیرد .
3-فرآیند مذاکره درباره سطوح پرداخت بین مدیریت و اتحادیه.

امور مالی در سازمان آموزش و پرورش شامل دو بخش حسابداری و ذیحسابی می باشد . کلیه بخشهای سازمان به نحوی در ارتباط با فعالیتهای مالی این دو بخش می باشند. به دلیل اینکه فعالیتهای سازمان به ویژه در بخش سیاستگزاری مستلزم انجام هزینه می باشد و یا به عبارتی بار مالی به همراه دارد،بنابراین نمی توان در هیچ موردی این بخش را در نظر نگرفت .این دو بخش دارای یکسری وظایف مشترک و غیر مشترک می باشند اما این نمی توان این دو را از هم جدا دانست و عملکرد متفاوت برای آنها رقم زد . که در اداره آموزش و پرورش گرگان ما فقط دایره حسابداری را داریم و نماینده ذیحسابی یعنی عامل ذیحساب در این اداره در قسمت حسابداری می باشد و ذیحسابی در اداره کل آموزش و پرورش می باشد .بنابراین ما به شرح وظایف دایره حسابداری می پردازیم .
دایره حسابداری:
دایره حسابداری دارای وظایف و فعالیتهای متنوعی است. یکی از وظایف مهم حسابداری تطبیق کلیه عملیات مالی در بخشهای مختلف با قانون محاسبات عمومی می باشد.

فصل سوم:
توضیحات در مورد کارهای آموخته:
روز اول در تاریخ 03/08/1393 معرفی نامه جهت کار آموزی را از دانشگاه به اداره آموزش و پرورش به قسمت امور مالی نزد آقای آزادی مسئول قسمت حسابداری بردیم و ایشان دستور دادند که نامه را به قسمت آموزش پیش آقای مهرابی ببریم آنجا رفتیم وایشان هم دستور دادند که نامه را باید به پژوهشسرای دکتر قیصر امین پور ببرید آنجا باید تایید شود بعد به اداره فرستاده شود وما هم نامه را به ساختمان پژوهشی دکتر قیصر امین پور بردیم وآنجا نامه را پذیرفتند ونامه دیگری به اداره فرستادند وآن را پیش آقای مهرابی مسئول آموزش بردیم وایشان تائید کرد وگفت به قسمت دبیر خانه ببرید نامه را به قسمت دبیر خانه بردیم وانجا هم نامه را شمار گذاری کردند ودستور دادند که به قسمت امور مالی بروید ومشغول کار شوید ساعت 1.30ظهر بود ونیم ساعت به پایان وقت اداری مانده بود واین نیم ساعت هم به کارکنان قسمت امور مالی خودمون را معرفی کردیم وآنها هم خود رابه ما معرفی کردند وقت به پایان رسید واداره تعطیل شد و همگی با هم رهسپار منزل شدیم …

در روزهای بعد ساعت 8صبح وارد اداره شدیم ودر قسمت امور مالی شروع به کار کردیم . پیدا کردن اسامی بازنشستگانی که در سال 89 باز نشست شده بودند .آقای آزادی حدود 1000حکم رابه ما داد وگفت هر کدام از بازنشستگان که بیشتر از دو فرزند دارند را در آورده ودریک برگ سفیدبنویسید وبعد هم به ترتیب حروف الف با روی هم قرار دهید وما هم از ساعت 8شروع به کار وجدا کردن حکمهایی که بیش از دو فرزند داشتند کردیم وتا حدود ساعت 12ظهر توانستیم با موفقیت کار را تمام کنیم وآنها را به ترتیب حروف الف با روی هم قرار دادیم وکسانی که بیش از دو فرزند داشتند حکمشان را به قسمت کار گزینی پیش آقای محمد جونی و آقای محمدی بر دیم تا در اسرع وقت اصلاح شوند و فرزندان اضافی از حکم آنها حذف شود وبعد هم کسانی که دو فرزندی بودند وارد کامپیوتر کردیم در قسمت بازنشستگان ودر این روز از نحوه وارد کردن اسامی بازنشستگان در سیستم ودر قسمت حقوق ومزایای باز نشستگان وهمچنین وارد کردن حق اولاد آنها شماره ملی وکد پرسنلی ودر نهایت ثبت و ذخیره وجهت مطمعآ بودن از صحیح وارد کردن اطلاعات واسامی باز نشستگان بار دیگر آنها را چک وچون صحیح بودن از برنامه خارج شدیم در نتیجه ما اطلاعات بازنشستگان رابصورت صحیح و بدون داشتن هیچگونه مشکل وارد کردیم.

و در برخی از روزها مرتب کردن حکم ها واصلاح آنها که این کار خود حدود 3 الی 4 ساعت به طول انجامید ودر حین انجام این کار بردن نامه پیش رئیس جهت امضاء جابجایی اسناد و مدارک بین افراد وکارکنان اداره به دستور رئیس امورمالی آقای آزادی بردن چک به بانک ملی جهت پاس ودر نهایت رفتن به فروشگاه فرهنگیان پیش آقای رئسی و آوردن لیست اسامی کارکنانی که از فروشگاه فرهنگیان خرید کرده بودند واقساط خود را پرداخت نکرده بودند به قسمت امور مالی جهت ثبت در سیستم واین اسامی که حدود 300نفر بودند ما در سیستم در قسمت وام و بدهی ها ثبت کردیم وطریقه ثبت اسامی کارکنان را در قسمت وام وبدهی را بطور کامل یاد گرفته وبا کمی راهنمایی از آقای آزادی خود توانستیم 300نفر رادر قسمت وام و بدهی ثبت کنیم بدون اینکه مشکلی به وجود آید .

درروزهای دیگر اصلاح حقوق کار کنان و حق اولاد آنها در سیستم.این کار که برای اولین بار بود که ما میخواستیم انجام دهیم وتا کنون انجام نداده بودیم برامون کمی مشکل بود آقای آزادی مارا راهنمایی کرد و کار را به ما سپرد . شروع به اصلاح حقوق کار کنان و حق اولاد آنها کردیم طریقه وارد کردن اسامی در سیستم وهمچنین اصلاح.حذف واضافه را در سیستم در قسمت حقوق ومزایای کارکنان را بطور کامل یاد گرفتیم وخیلی خوشحال بودیم که خود توانستیم اسامی را وارد واصلاح کنیم چیزی را که ما در این روز یاد گرفتیم طریقه وارد کردن نام کارکنان وحقوق آنها و همچنین وارد کردن حق اولاد کار کنان در سیستم در قسمت حقوق و مزایا بود و حذف اضاف و اصلاح حقوق کار کنان را بطور کامل یاد گرفتیم وخود عملآ این کار ها را در سیستم اداره در قسمت حقوق و مزایای کارکنان انجام دادیم بدون مواجه شدن با مشکل وبدون اینکه حتی یک نفر را اشتباه ویا غلط وارد کنیم این کار ها را با موفقیت انجام دادیم وخیلی خوشحالیم که امروز توانستیم حقوق و حق اولاد کارکنان را اصلاح ودر قسمت حقوق و مزایای کارکنان در سیستم ثبت نمایم واز آقای آزادی متشکریم که به ما میدان داد و کار را به ما سپرد و ما را در این زمینه راهنمایی کرد تا توانستیم با موفقیت حقوق وحق اولاد کارکنان را اصلاح کنیم ودر نهایت در سیستم ثبت و ذخیره نمایم.

در بعضی از روزها هم دریافت اطلاعات حقوق ازطریق لوح فشرده از کار گزینی وارسال آن به سیستم حسابداری. طریقه وارد کردن اطلاعات در سیستم حسابداری در قسمت حقوق ومزایای کار کنان را با کمی راهنمایی از رئیس خود آقای آزادی یاد گرفته و خود توانستیم اطلاعات کارکنان را در قسمت حقوق ومزایای کارکنان وارد کرده وجهت اطمینان از صحیح وارد کردن اطلاعات در سیستم بار دیگر اطلاعات را مورور کرده ودر نهایت اطلاعات را ذخیره وازقسمت مربوطه خارج در قسمت ساخت گزارشات مر بوط به حقوق وارد شدیم . گزارشات مربوط به حقوق را با راهنمایی از آقای آزادی در قسمت گزارشات حقوق خود انجام دادیم بدون اینکه گزارشی را اشتباه ویا غلط وارد کنیم در کل اطلاعات مربوط به حقوق وهمچنین گزارشات مربوط به حقوق و مزایای کارکنان را در سیستم حسابداری آموزش و پرورش وطریقه وارد کردن انها در سیستم ودر قسمت حقوق و مزایای کارکنان را بطور صحیح یاد گرفتیم و خود توانستیم در سیستم وارد کنیم .طریقه ساخت گزارشات را بطور دقیق در سیستم ودر قسمت مربوطه یاد گرفتیم وخود چند ین گزارش تهیه نمودیم
با دقت وعلاقه مراحا انجام امور فوق رایاد گرفتیم و توانستیم خود آنها را انجام دهیم
مشکلاتی که در این روز داشتیم جابجایی سی دی وخرابی فلش وغیره بودند که زمان گیر و در سرعت عمل وپیشرفت کا رتآثیر گذار بودند در نهایت اگر اطلاعات از از طریق شبکه به سیستم حسابداری ارسال شوند سرعت عمل کار بالا می رود ودقت افزایش مییابد وکارها بهتر انجام میگیرند.

در برخی دیگر از روزها ثبت اطلاعات احکام و مشخصات پرسنلی اشخاص و ساخت گزارشات مر بوط به حقوق ووام ها و بدهی ها .طریقه وروش وارد کردن اطلاعات احکام و مشخصات پر سنلی در سیستم حسابداری آموزش و پرورش ودر قسمت مر بوطه و ساخت گزارشات مربوط به حقوق وام ها و بدهی ها را وانجام مراحل وارد کردن آنها را در سیستم وهر کدام رادر قسمتهای مر بوط به خود انجام دادیم و تمامی مراحل انجام آنها را یاد گرفتیم وخود عملآانجام دادیم .ثبت اضافات و کسور وام ها و بدهی ها . اضافات کسور وام وبدهی را درسیستم ودر قسمت وام وبدهی با راهنمایی ازمسئول خود توانستیم مراحل انجام امورات فوق را انجام دهیم مشکلاتی که در این روز با آنها مواجه شدیم پراکندگی وام ها و بدهی پرسنل به بانک ها بود واین مشکل باعث شد تا انجام امورات فوق بطول بینجامد به نظر ما اگر وام ها وبدهی های پرسنل از بانک مرجع باشد خیلی بهتر است وباعث میشود تا سود بانکی وام ها افزایش نیابد.

فصل چهارم

چکیده کارها و آموخته های دوره کار آموزی :

1- ثبت ماموریت کارکنان اداره
2- ثبت لیست حقوق و اصلاح آن
3- تهیه دیسکت بیمه
4- تهیه خلاصه وضعیت صورت دستمزد
5- مراجعه به اداره بیمه خدمات درمانی برای تحویل اظهار نامه پرداخت حق بیمه بازنشستگان
6- مراجعه به بانک جهت دریافت لیست حقوق بازنشستگان
7- ثبت کردن پاداش پایان خدمت بازنشستگان
8- تهیه ی لیست اجاره محلی
9- مراجعه به بیمه برای دریافت لیست معوقه بیمه کارکنان
10- وارد کردن اطلاعات مربوط به اقساط فرهنگیان بدهکار به تعاون مصرف در سیستم
11- برقراری حقوق معلمان جدید استخدام و تعیین نوع بیمه و مالیات
12- چاپ کردن فیش حقوق کارکنان
13- ثبت حق الزحمه عوامل اجرای امتحانات

بسمه تعالی
وزارت آموزش و پرورش
سازمان آموزش و پرورش استان خوزستان
اداره آموزش و پرورش شهر ستان گتوند
لیست پرداخت اضافه کار مدیران معاونان وخدمت گذاران
تعدیل ساعات
تعدیل مبلغ
50% ح و م مس
حقوق و مزایا
پرداختی
مالیات
کل هزینه
نرخ یک سا
کل ساعت
ساعت
درامد مش
نام و نام خ
شماره پ
ردیف
72/74
407171
5749332
11498664
2225053
117108
2342161
46843/23
50
50
8244408
x
455
1
69/26
589582
6181134
12362267
2591551
0
2591551
5183/1
50
50
9122260
y
552
2

z
12463
3

d
1231
4

g
1245
5

جمع کل

حسابدار :احمدی مسعول حسابدار:آزادی رئیس اداره آموزش پرورش:کرمی
کارشناس رسیدگی:علیزاده کارشناس مسئول رسیدگی:اله یاری زاده دریافت پرداخت: گلریز
ذیحساب سازمان:چرم

پیشنهادات:

پیشنهاد این است که بایدهرکارآموزی تاانجاییکه امکان ومقررات انجا اجازه میدهند اورادرتمامی قسمتهابه کار گیرند که کارآموز پساز پایانکار خود به بخشهای زیادی از این اداره واقف شده باشد و بتواند استفاده و اطلاعات کافی را از این کار ببرد.
دومین پیشنهادیکه دارم این است که باید تمام حوزها سیستم رایانه داشته باشند و تاحدود به یکدیگر ازطریق شبکه به یکدیگر متصل باشند که متاسفانه در این اداره فقط دو کامپیوتر وجود داشت وکارهای آنها دستنویس بود.
ولی در کل برای هر دانشجوی فارالتحصیل از دانشگاه تجربه ای عالی است که با این مکان ها آشناشود تابتواند بعداَ از این تجربه ها استفاده نموده وبه کار ببرد.

4


تعداد صفحات : 30 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود