تارا فایل

پروپوزال بررسی عوامل موثر بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه های شهر از دیدگاه دانشجویان


فرم شماره 1

دانشگاه آزاد اسلامی

فرم طرح تحقیق

درخواست تصویب موضوع پایان نامه
کارشناسی ارشد

عنوان تحقیق: بررسی عوامل موثر بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه های شهر — از دیدگاه دانشجویان

رشته: مدیریت دولتی

مقطع: کارشناسی ارشد

باسمه تعالی
این قسمت توسط حوزه معاونت
پژوهشی دانشگاه پر می شود.
شماره:
تاریخ:
پیوست:

فرم طرح تحقیق
کارشناسی ارشد
درخواست تصویب موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد
توجه: این فرم با مساعدت و هدایت استاد راهنما تکمیل شود.

عنوان تحقیق به فارسی:
بررسی عوامل موثر بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه های شهر —- از دیدگاه دانشجویان

عنوان تحقیق به انگلیسی:

1. اطلاعات مربوط به دانشجو:
نام: نام خانوادگی شماره دانشجویی:
رشته تحصیلی: گرایش:
مقطع: کارشناسی ارشد دانشکده:
دوره: روزانه تاریخ و سال ورود: سال 90
نشانی
تلفن: اطلاعات مربوط به استاد راهنما:
نام: نام خانوادگی: تخصص اصلی:
تخصص جنبی: آخرین مدرک تحصیلی دانشگاهی:
رتبه دانشگاهی: سمت:
سنوات تدریس کارشناسی ارشد: نحوه همکاری: تمام وقت نیمه وقت مدعو
نشانی: تلفن:

تعداد پایان نامه های کارشناسی ارشد راهنمایی شده:
دانشگاه آزاد اسلامی: سایر دانشگاه ها:
نام پایان نامه های کارشناسی ارشد راهنمایی شده در یک سال گذشته:
دانشگاه آزاد اسلامی:

سایر دانشگاه ها:

تعداد پایان نامه های کارشناسی ارشد در دست راهنمایی:
دانشگاه آزاد اسلامی: سایر دانشگاه ها:
نام پایان نامه های کارشناسی ارشد در دست راهنمایی:
دانشگاه آزاد اسلامی:
سایر دانشگاه ها:
تعداد رساله های راهنمایی شده دکترا در یک سال گذشته:
دانشگاه آزاد اسلامی: سایر دانشگاه ها:
نام رساله های راهنمایی شده دکترا:
دانشگاه آزاد اسلامی:

سایر دانشگاه ها:

تعداد رساله های دکترای در دست راهنمایی:
دانشگاه آزاد اسلامی: سایر دانشگاه ها:
نام رساله های دکترای در دست راهنمایی:
دانشگاه آزاد اسلامی:

سایر دانشگاه ها:

3. اطلاعات مربوط به استادان مشاور:
نام: نام خانوادگی: تخصص اصلی:
رتبه دانشگاهی یا درجه تحصیلی: شغل: محل خدمت:
تعداد پایان نامه و رساله های راهنمایی شده کارشناسی ارشد:
تعداد پایان نامه ها و رساله های در دست راهنمایی کارشناسی ارشد:

نام: نام خانوادگی: تخصص اصلی:
رتبه دانشگاهی یا درجه تحصیلی: شغل: محل خدمت:
تعداد پایان نامه و رساله های راهنمایی شده کارشناسی ارشد/ دکترا

تعداد پایان نامه ها و رساله های در دست راهنمایی کارشناسی ارشد/ دکترا

نام: نام خانوادگی: تخصص اصلی:
رتبه دانشگاهی یا درجه تحصیلی: شغل: محل خدمت:
تعداد پایان نامه و رساله های راهنمایی شده کارشناسی ارشد/ دکترا

تعداد پایان نامه ها و رساله های در دست راهنمایی کارشناسی ارشد/ دکترا

* اطلاعات مربوط به پایان نامه:
1- الف: عنوان پایان نامه:
فارسی غیر فارسی
ب: نوع کار تحقیقاتی: بنیادی1 نظری2 کاربردی 3 ■ عملی4
پ: تعداد واحد پایان نامه:
ت: پرسش اصلی تحقیق (مساله تحقیق):

بیان مساله (تشریح ابعاد، حدود مساله، معرفی دقیق مساله، بیان جنبه های مجهول و مبهم و متغیرهای مربوط به پرسش های تحقیق، منظور تحقیق)
بیان مسئله

کارآفرینی یک شغل نیست ، بلکه فراتر از آن یک سبک زندگی یا یک فرهنگ است که همواره همراه کارآفرین است و بر تمام شئونات زندگی او از جهان بینی و ایدئولوژی و انتخاب دین وی گرفته تا انتخاب همسر، شغل، حرفه و روش انجام کارهایش تاثیر می گذارد. بنابراین کارآفرینان به سبک خاصی زندگی می کنند، با عینک خاصی به جهان نگاه می کنند و به روش خاصی با مسائل ، مشکلات و پدیده ها برخورد می کنند آنها یک زندگی کارآفرینانه دارند که ممکن است در این زندگی کسب و کا ر کارآفرینانه ای داشته یا نداشته باشند. (کردی و آفتاب آذری، 1387) کارآفرینی با ایجاد فرصتهای شغلی و تولید ثروت و بهبود شرایط اقتصادی پیش زمینه ای اساسی برای ارتقای سطح فرهنگی جامعه است. با برآورده شدن نیازهای اولیه معیشتی، زمینه برای بروز نیازهای عالی تر انسانی فراهم می شود که اگر در مسیری درست هدایت شود به شکوفایی و تعالی انسانها و جامعه می انجامد. علاوه بر آن نوآوری که از مشخصه های اساسی کارآفرینی است کارآفرینی منجر به تولید محصولات جدیدتر و ارائه خدمات جدیدتر و متنوع تر شده و به این ترتیب قدرت انتخاب مردم افزایش یافته و زندگی ساده تر می شود. این امر در بلند مدت موجب تشکیل و گسترش تشکلهای مردمی می شود که با هدایت مناسب آنها می توان گامهای بلندی را برای ارتقای فرهنگی جامعه برداشت از طرف دیگر نحوه شکل گیری و ثمربخشی کارآفرینی، روش ها و شیوه های خاصی را می طلبد که بر پایه باورها و ارزشهای ویژه ای استوار شده است. مجموعه این روشها و باروها را می توان یک فرهنگ تلقی کرد. در واقع فرایند کارآفرینی در بطن خود فرهنگ خاصی را نهفته دارد.(کاوسی و چاوش باشی، 1387)
همچنین تربیت نیروی انسانی و آموزش در جامعه با هدف بهره برداری این نیرو صورت می گیرد. امروزه بسیاری از جوانانی که در دانشگاه ها و مراکز علمی کشور تحصیل می کنند، امیدوارند که پس از فراغت از تحصیل هر چه سریعتر وارد "بازار کار" شوند. عبارت "بازار کار" عبارتی است بسیار حساس و برداشت جوانان از این عبارت، یکی از عوامل حیاتی موثر در آینده کشور محسوب می شود. متاسفانه امروزه "بازار کار" در اذهان بسیاری از جوانان و دانشجویان کشور پست های از پیش تعیین شده و "صندلی های پیش ساخته ای" تعبیر می شود که در جامعه منتظر آنهاست؛ اما دیدگاه کارآفرینانه نسبت به پدیده اشتغال، ایجاد کالا یا خدمت و شغل جدید می باشد که تا حد زیادی از مشکلات جوانان در مواجهه با آینده، خواهد کاست. چنین دیدگاهی می تواند پوشش تحولات فرهنگی لازم برای توسعه کارآفرینی در کشور، حاصل نماید. (سید نورانی و وفایی یگانه، 1389)
پس از در مجموع، شناسایی ویژگی های منحصر به فرد کارآفرینان و عوامل موثر بر رشد فرهنگ کارآفرینی در جامعه و نیز سازمان شغلی یک فرد می تواند در دنیای معاصر به عنوان عنصر رشد و توسعه، در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی محسوب شود. به گونه ای که عنصر کارآفرینی به عنوان موتور حرکت تولید و توسعه اقتصادی و تقویت کننده روحیه سرمایه گذاری در نیروی انسانی تلقی گردد. با توجه به نقش کارآفرینی در توسعه همه جانبه در کشورهای صنعتی و پیشرفته، کشورهای در حال توسعه نیز به دنبال ایجاد مجموعه گسترده ای از سازمان های کارآفرین هستند. از این رو، باید نقش و اهمیت فرهنگ کارآفرینی و عوامل رشد و توسعه یا موانع آن در سازمان ها مشخص و معرفی شوند(جدی،1380).
بی شک در توسعه فرهنگ کارآفرینی، عوامل متعددی دخیل هستند که ضرورت دارد شناسایی شوند و درجه تاثیر گذاری هر یک از آنها مشخص گردد. با توجه به ضرورت تقویت زمینه های ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی دانشجویان دانشگاه ها نتوانسته اند انعطاف پذیری لازم را در مواجه با فعل و انفعالات محیطی کسب کنند. از این رو، پژوهش حاضر به دنبال پاسخگویی به این سوال است که عوامل موثر بر توسعه فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه های شهر — کدام هستند و میزان اهمیت هر یک از آنها چقدر است؟

اهمیت و ضرورت تحقیق

کارآفرینی به عنوان سمبل و نماد تلاش و موفقیت در امور تجاری بوده و کارآفرینان پیشگامان موفقیت های تجاری در جامعه هستند . توانایی آنها در بهره گیری از فرصت ها، نیروی آنها در نوآوری و ظرفیت آنها در قبال موفقیت، به عنوان معیارهایی هستند که کارآفرینی نوین به وسیله آنها سنجیده می شود. کارآفرینان از نظر رهبری، مدیریت، نوآوری، کارایی، ایجاد شغل، رقابت، بهره وری و تشکیل شرکت های جدید، سهم مهمی در رشد اقتصادی دارند. لذا برای توسعه جوامع لازم است انقلاب کارآفرینی رخ دهد . این انقلاب در قرن حاضر اهمیتی به مراتب بیشتر از اهمیت انقلاب صنعتی دارد . به طور کلی ، پیشرفت سریع دانش و فن آوری، و تغییر روندهای جمعیت شناختی نظیر افزایش سطح تحصیلات، اشتغال به کار زن و مرد در خانواده ها، افزایش طول عمر و سالخوردگی جمعیت، حضور اثربخش بازارهای سرمایه و آشنایی بیش از پیش مدیران با پدیده کارآفرینی سبب شده تا گرایش به سمت کارآفرینی شدیداً مورد توجه قرار گیرد. (کردی و آفتاب آذری، 1387) بندهای47و48 سند چشم انداز جمهوری اسلامی ایران در افق1404 به توانمند سازی بخشهای خصوصی و تعاونی به عنوان محرک اصلی رشد اقتصادی و ارتقای ظرفیت و توانمندی بخشهای مذکور اشاره دارد که این امور باید از طریق تسهیل فرایند دستیابی به منابع اطلاعات، فناوری ارتباطات و توسعه پیوندهای فنی محقق گردد(سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور،1384).
همچنین امروزه ثابت گردیده که برخلاف تصورات گذشته، کارآفرینان از طریق آموزش، پرورش می یابند و در حال حاضر کارآفرینی به عنوان یک رشته علمی مورد شناسایی قرار گرفته است(مقیمی،1387). مجموعه شرایط و مقتضیات جامعه ما از یک سو و برنامه و اهداف مشترکی آن، می بایست این مسئله مورد توجه قرار گیرد" اهمیت و نقشی است که آموزش کارآفرینی در دانشگاه دارد. در بسیاری از مطالعات پیرامون فرآیند کارآفرینی به اهمیت و نقش آموزش آن اشاره شده و نتایج تعداد زیادی از مطالعات، بر اهمیت آموزش کارآفرینی به عنوان مهم ترین سرمایه انسانی در احتمال مشارکت در تاسیس یک موسسه کارآفرین تاکید کرده اند. نتایج برخی از این مطالعات نشان می دهد که سطوح بالای آموزش عالی، تاثیر زیادی در کارکرد و کارایی یک موسسه کارآفرین دارد"(پیک و مارشال،2006). دانشجویان کارآفرین به لحاظ آموزشی که می بینند فرصتهای اقتصادی سودمند و جدید را بهتر می توانند تشخیص دهند(شریف زاده،2005) از این رو توجه به این نکته ضروری استدر جهان امروز سازمان ها، دانشگاهها و کشورهایی موفق هستند که قادر به بهره گیری بیشتر از اطلاعات و دانش باشند در سال های اخیر، باز تعریف دانشگاه، تحت عنوان دانشگاه کارآفرین با جایگاه و نقشی متفاوت از دانشگاه سنتی، تحولات زیادی را در بخش صنعت و دیگر بخشها به وجود آورده است (شفیع زاده، 1386) لذا با عنایت به مطالب اشاره شده ، بررسی عوامل ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه های شهر —- مورد بررسی قرار گرفته است.

سوابق مربوطه

* حسینی، فرج اله حسینی و سلیمانپور(1389) در کار تحقیق تحت عنوان شناسایی و تحلیل موانع کارآفرینی در آموزش عالی کشاورزی از دیدگاه دانشجویان کارشناسی ارشد استان تهران، نشان دادند که فقدان یا کمبود حمایت دولتی مهمترین مانع برای اشتغال و کارآفرینی در بخش کشاورزی است. که مهمترین عامل شناخته شده عامل پشتیبانی با 8/17 درصد تبیین است.
* حسینی اقدم (1389) در تحقیقی با عنوان مقایسه میزان کارآفرینی سازمانی در دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی شهر تبریز و رابطه با ویژگی های شخصیتی کارکنان به این نتیجه دست پیدا نمود که نمره کارآفرینی سازمانی در دانشگاه دولتی بالاتر از نمره کارآفرینی سازمانی در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بود، نمره ویژگیهای شخصیتی در دانشگاه دولتی پایین تر از نمره ویژگیهای شخصیتی در دانشگاه آزاد اسلامی بود، بین کارآفرینی سازمانی و ویژگی های شخصیتی در دانشگاه دولتی و آزاد اسلامی تبریز رابطه مثبت، معنادار و مستقیم وجود دارد، بین نمره های کارآفرینی سازمانی دانشگاه دولتی و آزاد اسلامی تبریز تفاوت معنی داری وجود نداشت، بین نمره های ویژگی شخصیتی کارکنان در دانشگاه دولتی و آزاد اسلامی تبریز تفاوت معنیداری وجود داشت.
* کار پژوهشی احمدی، فرج اله حسینی و امیدی نجف آبادی(1388) با عنوان شناسایی برخی عوامل همبسته با ترویج کارآفرینی در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات تهران، نشان داد که ویژگیهای موفقیت طلبی، خلاقیت و نوآوری، ریسک پذیری، تعیین سرنوشت و استق لال طلبی دانشجویان رابطه مثبت و معناداری با متغیر ترویج کارآفرینی دارند . همچنین عوامل آموزشی های دانشگاهی، آموزشگران دانشگاه، محتوای آموزشی و روشهای ترویجی اجرا شده دردانشگاه، رابطه مثبت و معناداری با متغیر ترویج کارآفرینی دارند.

* علم بیگی، ملک محمدی و مقیمی (1388) در کار تحقیق تحت عنوان بررسی عوامل سازمانی موثر بر توسعه کارآفرینی سازمانی در سازمان ترویج کشاورزی به این نتیچه دست پیدا کردند که چهار متغیر سبک رهبری، راهبرد سازمانی، نظام کنترل سازمانی و فرهنگ سازمانی به ترتیب دارای بیشترین نقش در پیش بینی متغیر توسعه کارآفرینی سازمانی هستند. نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد که عوامل سازمانی مناسب نقش زیادی در توسعه کارآفرینی سازمانی در سازمان ترویج دارند.
* رایانور1 (2008)در تحقیقی نشان داد که استراتژی های کارآفرینانه سازمان به ویژه در زمینه جلب رضایت ارباب رجوعان سازمان و توسعه منابع انسانی سازمان رابطه مثبتی با توسعه کارآفرینی سازمانی دارند.
* فارست2 (2005) عوامل سازمانی چون؛ استراتژیهای سازمانی، وجود روحیه نوآوری در سازمان، منابع سازمانی و فرهنگ سازمانی را در توسعه کارآفرینی سازمانی موثر دانسته است.
* جانسون3 و همکاران (2001)در تحقیقی درکشور نروژ در زمینه تبیین عوامل سازمانی موثر بر کارآفرینی سازمانی، به عوامل: حمایت مدیریت، استقلال کارکنان، سرمایه اجتماعی موجود در سازمان، سرمایه انسانی افرادی که برای انجام وظایف صلاحیت دارند، مفاهیم سازمانی، زمان در دسترس و فرهنگ سازمانی اشاره داشته است.

اهداف پژوهش

1- بررسی رابطه بین افعال سازمانی و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
2- بررسی رابطه بین نگرش فردی و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
3- بررسی رابطه بین انعطاف پذیری و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
4- بررسی رابطه بین وضعیت پاداش و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
5- بررسی رابطه بین رهبری و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
6- بررسی رابطه بین فرهنگ و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
7- تعیین سهم هر یک از مولفه فرهنگ کارآفرینی در تبیین ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان.
فرضیه های پژوهش
1- از دیدگاه دانشجویان بین افعال سازمانی و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- رابطه وجود دارد.
2- از دیدگاه دانشجویان رابطه بین نگرش فردی و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان رابطه وجود دارد.
3- از دیدگاه دانشجویان رابطه بین انعطاف پذیری و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان رابطه وجود دارد.
4- از دیدگاه دانشجویان رابطه بین وضعیت پاداش و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان رابطه وجود دارد.
5- از دیدگاه دانشجویان رابطه بین رهبری و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان رابطه وجود دارد.
6- از دیدگاه دانشجویان رابطه بین فرهنگ و ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان رابطه وجود دارد.
7- هر یک از مولفه فرهنگ کارآفرینی در تبیین ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاههای شهر —- از دیدگاه دانشجویان سهم دارند.

تعاریف نظری و عملیاتی مفاهیم
مفهوم کارآفرینی
"کار آفرینی فرآیندی است که با استفاده از خلاقیت، عنصر جدیدی را همراه با ارزش جدید با استفاده از زمان، منابع، ریسک و به کارگیری دیگر عوامل به وجود آورد. کارآفرینی فقط فردی نیست، سازمانی هم می تواند باشد(آلوی و تامسون،2000). به عقیده آرتورکول، کارآفرینی عبارت است از:"فعالیت هدفمند که شامل یک سری تصمیمات منسجم فرد یا گروهی از افراد برای ایجاد، توسعه یا حفظ واحد اقتصادی است". از دیگر سو، روبرت نشتات فرهنگ کارآفرینی را قبول مخاطره، تعقیب فرصت ها، ارضای نیازها از طریق نوآوری و تاسیس یک کسب و کار می داند(داریانی،1380). هیسریچ و پیترز4(1989) کارآفرینی را چنین تعریف کرده اند: فرایند خلق کردن چیزی متفاوت و با ارزش، از طریق صرف زمان و تلاش لازم و پذیرفتن مخاطره های مالی و با رضایت شخصی، همچنین پارادی(2001، به نقل از شهنی ییلاق،1381)معتقد است، هیچ تعریفی نمی تواند جامع و رضایت بخش باشد. وی تعریف کارآفرینی را به احتصار شامل موارد زیر می داند:
– کسب و کار است.
– ساختن، داد و ستد یا خدمات است.
– تنها مالک(بخشی از یک گروه کوچک) است.

تعریف عملیاتی:
در این تحقیق عوامل ترویج فرهنگ کارآفرینی از طریق پرسشنامه فرهنگ کارآفرینی مارگریت هیل ( 2003 ) سنجیده می شود.

* در صورت داشتن هدف کاربردی بیان نام بهره وران (اعم از موسسات آموزشی و اجرایی و غیره):

.

10. جنبه نوآوری و جدید بودن تحقیق در چیست؟ (این قسمت توسط استاد راهنما تکمیل شود.)

امضا

11.روش کار

تعریف و تعیین جامعه

جامعه آماری این تحقیق کلیه ی دانشجویان دانشگاههای شهر شامل دانشجویان دانشگاه پیام نور به تعداد 874 ، دانشگاه آزاد به تعداد 3219 و دانشکده پرستاری به تعداد 259 نفر که جمعاً به تعداد 4352 نفر است.

نمونه و روش نمونه گیری
میزان حجم نمونه آماری با استفاده از جدول مورگان تعداد 350نفر برای نمونه انتخاب خواهند شد. این تعداد با توجه به نسبت تعداد دانشجو در هر دانشگاه به کل جامعه آماری از بین سه دانشگاه به صورت تصادفی انتخاب خواهند شد.
نوع پژوهش و طرح تحقیق
تحقیق حاضر با توجه به مبانی نظری عملی و هدف تحقیق در زمره تحقیقات کاربردی قرار می گیرد و از حیث نحوه گردآوری داده ها از نوع تحقیقات توصیفی است.

ابزار تحقیق
برای سنجش فرهنگ کارآفرینی از پرسشنامه هیل5(2003) استفاده شده است. این پرسشنامه حاوی 48 سوال می باشد که عوامل کیفی را به مقادیر کمی تبدیل می کند و دارای مولفه های افعال سازمانی، نگرش فردی، انعطاف پذیری، وضعیت پاداش، رهبری و فرهنگ است. عباسی بختیاری، گلزار و یارمحمدی(1387) پایایی سوالات را از طریق آلفای کرونباخ 73/0 بدست آورده اند. همچنین در پژوهش حاضر روایی و پایایی ابزار مورد تایید قرار خواهد گرفت.

روش تحلیل داده ها و روشهای آماری
از هر دو روش توصیفی و استنباطی استفاده خواهد شد. در سطح توصیفی از مشخصه های آماری نظیر فراوانی و درصد، به تحلیل توصیفی ویژگی های نمونه پرداخته می شود و در سطح استنباطی به منظور سنجش فرضیات پژوهش و همچنین به منظور بررسی ارتباط بین متغیرهای تحقیق از همبستگی پیرسون استفاده خواهد شد و از تحلیل رگرسیون جهت تعیین سهم هر یک از مولفه ها بهره گرفته خواهد شد.

منابع

* کردی علی و آفتاب آذری میترا (1387) بررسی رابطه کارآفرینی فرهنگی و کارآفرینی اجتماعی ، مجله فرهنگ و کارآفرینی، شماره 32 زمستان 1387صص132 – 85
* حسینی اقدم سید سجاد (1389) مقایسه میزان کارآفرینی سازمانی در دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی شهر تبریز و رابطه با ویژگی های شخصیتی کارکنان، پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی.
* شکرکن حسین، برومندنسب مسعود، نجاریان بهمن و شهینی ییلاق(1381) بررسی رابطه ساده و چندگانه خلاقیت، انگیزه پیشرفت و عزت نفس با کارآفرینی در دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، مجله علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز، دوره سوم، سال نهم شماره 3 و 4صص24-1
* شهنی ییلاق، منیجه(1381) کارآفرینی، مقالات ارایه شده در سمینار پیش آینده های مهم روانشناسی در کارآفرینی، مرکز کاراد دانشگاه شهید چمران اهواز.
* احمدی حیدر، فرج اله حسینی سید جمال و امیدی نجف آبادی مریم(1388) شناسایی برخی عوامل همبسته با ترویج کارآفرینی در بین دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات تهران، فصلنامه رهبری و مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدگرمسار سال سوم شماره 3 پاییز 1388صص24-9.
* علم بیگی امیر، ملک محمدی ایرج و مقیمی سیدمحمد (1388) در کار تحقیق تحت عنوان بررسی عوامل سازمانی موثر بر توسعه کارآفرینی سازمانی در سازمان ترویج کشاورزی، مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، دوره ۴۰ ، شماره 1 صص 29-21.
* عباسی بختیاری رضا، گلزار سمیه و یارمحمدی جلال(1387) بررسی و مقایسه فرهنگ کارآفرینی حوزه مدیریتی دانشکدههای تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاههای سراسر کشور، کنفرانس کارآفرینی، تعاون و جهاد اقتصادی در سال 1387.
* سید نورانی، محمدرضا و وفایی یگانه، رضا(1389)، فرهنگ کارآفرینی، ماهنامه مهندسی فرهنگی، سال پنجم، شماره45و 46، مهر و ابان 1389، صص 76-68
* کاوسی، اسماعیل و چاوشی، فرزانه(1387)، فرهنگ و کارآفرینی سازمان، پژوهشنامه شماره 22، پژوهشکده تحقیقات استراتژیک.
* جدی، سوسن(1380)موانع توسعه کارآفرینی، ماهنامه تدبیر، شماره120.
* مقیمی، محمد(1387)، دایره المعارف کارآفرینی، انتشارات هم پا، تهران.
* سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور(1384)، سیاست های کلی اصل44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، تهران.
* شریف زاده، مریم و زمانی، غلامحسین(1385). بررسی نیازهای آموزشی دانشجویان کشاورزی در راستای تقویت روحیه کارآفرینی آنها. پایان نامه کارشناسی ارشد چاپ نشده، دانشکده کشاورزی. دانشگاه شیراز.
* احمدپور داریانی، محمود( 1380 ) کارآفرینی؛ تعاریف، نظریات، الگوها، تهران، انتشارات پردیس.

* Raynor, M. E. (2008). Strategic options: A new tool for managing in turbulent environments. 9(1), 21-29, Q Emerald Group Publishing Limited, ISSN 1751-5637 Business Strategy Series.
* Johansen. K. J. (2001). Organizational Factors and Intrapreneurship, Retrived 20 Feb 2006,From http://www.entrepreneur.ir/pdf/KarlJohan%20Johansen%20Organizational%20factors%20and%20intrapreneurship.pdf.
* Furst, R. M. (2005). An exploration of corporate entrepreneurship: Venturing signatures and their underlying dynamics. From www. Wilkes.Edu/Include /Academics /Gradbulletin_0304.Pdf.
* Thompson john & Geoff ALVY ،(2000) "The worls of the entrepreneur" vol. 38 ،No. 5.
* Peak & Marshall.(2006). The Implementation of an Entrepreneurship Development Strategy in Canada: The Case of the Atlllantic Region. Paris:OECD.
* Hill, M. E. (2003). The Development of an Instrument to Measure Intrapreneurship: Entrepreneurship within the Corporate Setting. Department of Psychology Rhodes University. Grahams town.

این پروپوزال شامل موارد ذیل است
بیان مسئله 6
اهمیت و ضرورت تحقیق 8
سوابق مربوطه 9
اهداف پژوهش 10
فرضیه های پژوهش 11
تعاریف نظری و عملیاتی مفاهیم 12
تعریف و تعیین جامعه 13
نمونه و روش نمونه گیری 14
نوع پژوهش و طرح تحقیق 14
ابزار تحقیق 14
روش تحلیل داده ها و روشهای آماری 14
منابع 15

1 – Raynor
2 – Furst
3 – Johansen
4 – Hisrich& Peters

5 – Hill
—————

————————————————————

—————

————————————————————

16


تعداد صفحات : 17 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود