تارا فایل

پرسشنامه اماری ارد و نان



روش تحقیق
در این آمار‎گیری جامعه اماری شامل افرادی است که خود به نوعی مصرف کننده در سطح شهر می باشند وهمچنین افرادی آگاه به تولید و مراحل تهیه آرد و نان می باشند همزمان از روشهای تئوری و کتابخانه ای هم استفاده شده است .
نحوه و اجراء تحقیق
1 ـ مطالعه کتابخانه
2 ـ مراجعه به مرکز پژوهشهای غلات
3 ـ مراجعه به خبازیها
4 ـ استفاده از تجربه کاری مرتبط
نوع و روش نمونه گیری
روش نمونه گیری ساده محدود به گروهی از کارشناسان در امر تولید آرد و نان که در سطح استان خراسان بر کیفیت نظارت وکنترل دارند.
محدودیت عمده در این تحقیق فرصت بسیار محدود و نیز بودجه‎کم می باشد.
روش کسب اطلاعات
طرح سئوالات و پرشسنامه های که در آن به نوعی سئوالات مطرح شده است که افراد در جایگاه کارشناس و فردی مطلع خود را یک مصرف کننده احساس می کند .

داده ها و نتایج پژوهش
بیشترین نان مصرفی مربوط به نان تافتون ( ماشینی ، دوار ، عراقی ) می باشد که حدود 36% جامعه آماری را تشکیل می داد پس از ان لواش با 28% و نان سنگگ با 27% نانهای فری با 6% و در نهایت فانتزی با 1.2 %قرار داشتند.
روایی و اعتبار ابزار جمع آوری اطلاعات
اعتبار محتوای پر سشنامه از طریق مطالعه و نظرخواهی از کارشناسان حاصل گردید همچنین در سوالات پرسشنامه ، سعی شده بود با توجه به استانداردهای جهانی که در تحقیقات مشابه روایی و اعتبار آن تایید شده بود انتخاب شده است
محدودیت های تحقیق
عدم اعتماد جمعیت نمونه به پژوهشگر در تحقیق از اولین موانع و محدودیتهای تحقیق می باشد در این تحقیق علاوه بر محدودیت مسئول ، بی سوادی متصدیان و کارگران خبازی ها و عدم درک صحیح سوالات و اعلام پاسخهای همراه با عدم دقت کافی از دیگر محدودیتهای این تحقیق بود، از دیگر مواردی که می توان به این موانع و محدودیتهای تحقیق اضافه نمود شامل موارد زیر می باشد :
1ـ یکی از محدودیتهای پژوهش گستردگی و تنوع موضوع تحقیق و محدودیت زمانی
2ـ محدودیت دیگر کلان بودن موضوع آرد و نان و ضایعات بالای نان در جامعه و اثر آن بر اقتصاد کشور می باشد .
پرسشنامه
همکارگرامی
خباز محترم
مسئول محترم
همانطور که می دانید پژوهش و تحقیق یکی از ابزار پیشرفت جوامع انسانی است این پرسشنامه جهت تکمیل پروژه تحقیقاتی علمی در مقطع دوره کاربردی پایه رشته مدیریت بازرگانی ، و در جهت بررسی عوامل موثر بر کیفیت نان و ایجاد ضایعات تنظیم گردیده است و نتایج آن صرفاً جنبه تحقیقاتی و علمی داشته و کاربرد دیگری ندارد خواهشمند است سوالات ذیل را به دقت مطالعه و نظر خود را در مورد هر سوال با یکی از پنج گزینه مشخص نمائید .
نیاز به ثبت مشخصات خود در پرسشنامه نمی باشد .
الف )
1ـ عدم وجود متولی خاصی برای امور آرد و نان تا چه میزان برکیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
2ـ عدم وجود سیاست واحد در هدایت امور آرد و نان تا چه میزان در کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
3ـ تصمیم گیری های موازی در امور آرد و نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
4ـ تصمیم گیری شورایی تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر می باشد .
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
5ـ تداخل مسئولیتها در تصمیم گیری امور آرد و نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
ب ) کیفیت گندم و آرد تحویلی:
1ـ پائین بودن کیفیت گندم تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
2ـ پائین بودن کیفیت آرد تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
3ـ عملکرد صحیح کارخانجات آردسازی در تبدیل گندم به آرد تا چه میزان در بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
4ـ اختلاط گندمهای قوی با گندم های ضعیف تا چه میزان در بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
5ـ سست بودن آرد تحویلی به شما تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
ج )ارتباط پرداخت یارانه مصرفی با کیفیت:
1ـ پرداخت یارانه به نان ، تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (

2ـ قطع یارانه از نان مصرفی تا چه میزان بربهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
3ـ ارزان بودن نان تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
4ـ گران بودن علوفه دائمی و ارزان بودن نان تا چه میزان در ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
5ـ واقعی نبودن قیمت نان تا چه میزان در بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
د ) عدم انجام صحیح مراحل پایانی فرآیند تولید نان و ارتباط با کیفیت نان
1ـ عدم استاندارد دستگاههای پخت نان تا چه میزان بر پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
2ـ کاهش فاصله خمیرگیری تا پخت ( کاهش زمان پخت ) تا چه میزان در پائین آوردن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
3ـ عدم آگاهی کارگران خبازی از اصول علمی پخت نان تا چه میزان در پائین آوردن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
4ـ عدم حضور متصدی در محل نانوائی تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان و ایجاد ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
5ـ عمل آوری خمیر و استفاده صحیح از مخمرها ( خمیرترش- مایه خمیر) تا چه میزان در بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (
6ـ عدم دقت شاترها به هنگام پخت در نحوه خوابانیدن خمیر در تنور یا روی دستگاه تا چه میزان در پائین بودن کیفیت نان موثر است ؟
خیلی زیاد( زیاد ( متوسط ( کم ( بسیار کم (

علت استفاده از پرسشنامه
44.87% از پرسش شونده ها نزدیکی ودر دسترس بودن نانوائی را علت استقبال از نانوائی خاصی می دانند ، و 38.46% کیفیت بالاتر نان را در نظر می گیرند و حدود 380 ، 15 % عادت غذایی و 1.28% به هزینه می نمایند.
در نتیجه فرض اول ما در خصوص نزدیکی و در دسترس بودن مهمترین علت خرید پرسش شونده ها بود.
فرض فوق نشان می دهد دست اندرکاران مربوط به مسائل آرد و نان در تغییر گرایش مردم جهت استفاده از نان خاصی می توانند بسیار اثر گذارباشند.
با عنابت به اینکه گروه زیادی اولویت اول خود را کیفیت بیان میکنندنشان میدهد. مردم به کیفیت اهمیت داده و در شرایطی که نام مطلوبتر در فاصله مناسبی از آنها قراردارد رسمی دارند بصورت گزینشی نان مطلوبتر را مصرف نمایند ضمن آنکه بیشتر مردم نان خریداری شده را در داخل فریزر و برای استفاده طولانی تر نگهداری می کنند . لذا این موضوع به انتخاب آنها کمک شایانی می نمایند.

2
آرد و نان / . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2


تعداد صفحات : حجم فایل:60 کیلوبایت | فرمت فایل : Word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود