تارا فایل

پاورپوینت مزایا و معایب استفاده از ماهواره و اینترنت


مزایا و معایب استفاده از ماهواره و اینترنت

ماهواره چیست؟
یک ماهواره ارتباطی یک نقطه رله رادیویی در مدار بالای زمین است که سیگنال های آنالوگ و دیجیتال موجود روی یک فرکانس رادیویی را دریافت کرده ، قدرت آن را افزایش می دهد و سپس به سوی زمین روانه می کند. ماهواره توسط موشک به سوی فضا پرتاب می شود و در مدار مخصوص خود قرار می گیرد. مزایای ماهواره سبب شده تا ماهواره به عنوان مناسب ترین بستر ارتباطی در نقاط خاص و یا دورافتاده که دسترسی به بسترهای زمینی سخت و یا غیر ممکن است تبدیل شود. در زیر مزایای مخابرات ماهواره ای را ذکر می کنیم:

مزایای کلیدی ماهواره:
پوشش گسترده: ارتباطات ماهواره ای با توجه به طبیعت ماهواره که نقاط وسیعی از سطح زمین را پوشش می دهد به راحتی نیاز ارتباطی تا سطح بین قاره ای را برطرف می کند. در نتیجه مسافت هیچ گونه تاثیری در هزینه نخواهد داشت و به طور مثال هزینه ارتباط بین دو نقطه در تهران با ارتباط ایران و کشورهای دیگر برابر است.
پرکاربرد: با توجه به انعطاف پذیری این تکنولوژی نوین کلیه نیازهای ارتباطی را می توان با استفاده از این بستر برطرف کرد. DATA (از قبیل اطلاعات اقتصادی ، بانک های اطلاعاتی ، ….) ، VOICE (انتقال مکالمات ، ایجاد شبکه داخلی تلفنی ، …) ، VIDEO ( video conference ، SNG ، IPTV ، شبکه های تلویزیونی ، …)
امنیت و پایداری: ارتباطات ماهواره ای بر خلاف ارتباطات زمینی که معمولاً با گذر از چندین شبکه در طول مسیر به مقصد می رسند ، به طور مستقیم و بدون هیچگونه واسط به محل و شبکه مورد نظر متصل می شوند. این مسئله باعث افزایش ضریب امنیت اطلاعات می شود. پایداری این نوع ارتباطات 9/99% می باشد.

قابل گسترش: در شبکه های ماهواره ای به راحتی و به سرعت می توان پهنای باند را افزایش داد و به این صورت نیازهای جدید به بستر ارتباطی را فراهم می کند.

قابل انعطاف: شبکه های ماهواره ای را می توان به راحتی با شبکه های زمینی پیوند داد. این بدان معنی است که ماهواره می تواند در کنار یک شبکه های Fiber ، Wireless ، WiMax ، XDSL ، Microwave ، … قرار گیرد و به عنوان پشتیبان و یا پوشش دهنده نقاط خاص و یا نیازهای موقت به راحتی عمل کند.

سرعت بکارگیری بالا: ایستگاه های ارسال و دریافت ماهواره به سرعت و بدون نیاز به به بستر ارتباطی راه اندازی می شوند. این مزیت ماهواره را به مناسب ترین راه حل برای راه اندازی ارتباطات سریع در زمان های حساس مانند بلایای طبیعی ، گزارش های تلویزیونی ، همایش ها و … تبدیل کرده است.

مزایا و معایب و آسیب های تلویزیون های ماهواره
شبکه های ماهواره  را مجموعا به موضوعات زیر می توان تقسیم کرد شبکه هایی با برنامه های: سیاسی، خانوادگی، علمی، مذهبی، پورنو و سکسی، سرگرمی، اقتصادی و ورزشی.
محاسن و مزایای شبکه های ماهواره می تواند موارد زیر باشد:
1- آشنایی با فرهنگ های مختلف  و نظرات دیگران.
2- گسترده شدن اطلاعات و اخبار بینندگان.
معایب و آسیب های ماهواره
به طور کلی شبکه های ماهواره ای که از غرب هدایت می شود به دنبال ترویج و تبلیغ پنج محور زیر هستند:
– فرد گرائی
– لذت گرائی
–  مصرف گرائی
–  تنوع طلبی
–  آزاد و بی قید بودن

به طور اجمال آسیب های زیر را می توان برای ماهواه برشمرد :
1- کنترل آن دست بیگانه است.
2- برنامه های آن بدون سانسور هست به خصوص در زمینه خشونت و سکسی و آموزش های جنسی.
3- سست کردن  بنیان های خانواده و شکسته شدن حرمتها در بین اعضای خانواده.
کودک در این دوران بیشترین ظرفیت جذب اطلاعات را از  محیط پیرامون دارد. شخصیت و آینده اش تحت تاثیر همین اطلاعات قرار می گیرد.
4- فرار روحی و روانی از خانواده .
5-  پر زرق و برق بودن برنامه های ماهواره و بالا بردن سطح توقعات به نحوی که افراد برای برآورده کردن این سطح از توقعاتشان روزانه 16 ساعت می دود ولی باز هم از زندگیشان راضی نیستند.
6- ازدیاد طلاق ها
7- طغیان نیاز های جنسی
همانطور که بوی غذا می تواند اشتهای انسان را زیاد کند  ابتذال حنسی هم دیدنش اثر می گذارد و هورمون جنسی را تحریک میکند و لو انجام ندهد

اینترنت چیست ؟

شبکه ای است از کامپیوترهای دنیا طوری که با از کار افتادن و بروز مشکل در تعدادی از کامپیوتر ها (قسمتی از شبکه)هیچ مشکلی در شبکه اتفاق نمی افتد

هدف اولیه از ایجاداین شبکه ریشه در رقابت بین اتحاد جماهیر شوری و آمریکا برمی گردد که شوروی با آزمایش موشکی با نام «اسپونیک» (Spotnik) به آمریکا می فهماند که می تواند شبکه های ارتباطی آمریکا را هدف قرار دهد. آمریکایی ها در پاسخگویی به این اقدام روس ها، موسسه پروژه های تحقیقی پیشرفته “ARPA” را به وجود آوردند.
هدف از تاسیس چنین موسسه ای پژوهش و آزمایش برای پیدا کردن روشی بود که بتوان از طریق خطوط تلفنی، کامپیوترها را به هم مرتبط نمود.
به طوری که چندین کاربر بتوانند از یک خط ارتباطی مشترک استفاده کنند. در اصل شبکه ای بسازند که در آن داده ها به صورت اتوماتیک بین مبدا و مقصد حتی در صورت از بین رفتن بخشی از مسیرها جابه جا و منتقل شوند.

در اصل هدف “ARPA” ایجاد یک شبکه اینترنتی نبود و فقط یک اقدام احتیاطی در مقابل حمله احتمالی موشک های اتمی دوربرد بود.
هر چند اکثر دانش امروزی ما درباره شبکه به طور مستقیم از طرح آرپانت “ARPPA NET” گرفته شده است. شبکه ای که همچون یک تار عنکبوت باشد و هر کامپیوتر ان از مسیرهای مختلف بتواند با همتایان خود ارتباط دااشته باشد
واگر اگر یک یا چند کامپیوتر روی شبکه یا پیوند بین انها از کار بیافتاد بقیه باز هم بتوانستند از مسیرهای تخریب نشده با هم ارتباط بر قرار کنند.

به جرات می توان گفت، هیچ محدودیت سنی در استفاده از اینترنت وجود ندارد و همه اقشار موجود در جامعه با اهداف متفاوت از اینترنت استفاده می کنند. در ادامه به تاریخچه ای در رابطه با اینترنت و مزایا و معایب پیدایش آن می پردازیم.
در ابتدا قصد بر این بود که شبکه ای بسازند که در آن داده ها به صورت اتوماتیک بین مبدا و مقصد حتی در صورت از بین رفتن بخشی از مسیرها جابه جا و منتقل شوند. هدف ایجاد یک شبکه اینترنتی نبود! فقط یک اقدام احتیاطی در مقابل حمله احتمالی موشک های اتمی دوربرد بود. به این ترتیب زمینه ایجاد اینترنت فراهم شد.
در سال 1966، شخصی به نام Baran که در موسسه ARPA فعالیت داشت، دو کامپیوتر را در شرق و غرب آمریکا به هم متصل کرد و انقلابی در نحوه صدور اطلاعات در دنیای ارتباطات رخ داد که نتیجه آن را امروز همه ما تجربه می کنیم.

مزایای استفاده از اینترنت چیست ؟

۱- اینترنت رسانه ای تعاملی است . هر کس در هر جای دنیا که به آن دسترسی داشته باشد می تواند در عین اینکه از مطالب موجود استفاده می کند مطالب خود را هم منتشر کند.
۲-حجم عظیمی از کتاب ها و مقالات در سطح اینترنت منتشر شده اند
۳- باعث بوجود آمدن حرفه های جدید شده است
۴- باعث راحتی خیلی از کارها شده مثل عملیات بانکی -خرید و فروش و..
۵- جذاب و سرگرم کننده است
۶- انتقال اطلاعات با سرعت زیادی انجام می گیرد .لازم نیست برای خرید یک نرم افزار و گرفتن یک مقاله به جای دوری سفر کنید لازم نیست از پست کمک بگیرید همه ی اینها در شریان ارتباطی هستند کافی است دانلودشان کنید

معایب :
۱- در دنیای اینترنت نظارتی بر انتشار مطالب وجود ندارد و اگر هم وجود داشته باشد نمی توان براحتی بر محتوا نظارت داشت پس خیلی از مطالب در اینترنت هستند که برای سنین مختلف (کودکان و نوجوانان)مضر خواهند بود.
۲- استفاده از اینترنت رایگان نیست و باید هزینه پرداخت کرد و هزینه ها نسبتا گران هستند بخصوص تهیه آنتی ویروس ها
۳- اینترنت باعث منتشر شدن سریع همه چیز می شود حتی عکس ها و…
۴- بعضی به جهت عدم رعایت امنیت در پرداخت های اینترنتی قربانی هکرها می شوند
۵- بعضی معتاد اینترنت می شوند .
کار کردن بیش از حد اندازه با اینترنت باعث می شود زمانی برای رسیدگی به سایر کارها نباشد . فردی که بیش از حد اندازه با اینترنت کار می کند فرصتی برای ورزش کردن و بودن با خانوده و دوستان و… نخواهد داشت
۶- مواضب فرزندان خود باشید .
نوجوانی و کودکی پر است از سوالات در ذهن . و اینترنت پر است از همه چیز . فعالیت فرزندان خود را تحت نظر بگیرد و مواظب باشید قربانی مسائل غیر اخلاقی نشوند . سعی کنید رایانه در قسمتی از اتاق باشد که بتوانید فعالیت ایشان را ببینید.

مزایا و معایب اینترنت برای کودکان
آنچه اینترنت را مانند تلویزیون برای کودکان خطرناک جلوه می دهد افزایش سایت های بازی های اینترنتی و سایت های غیراخلاقی است که باعث بروز ناهنجاری هایی در میان قشر نوجوان و جوان جامعه می شود.
در واقع کودکان نه تنها در معرض خطر اعتیاد به بازی های رایانه ای و فراتر از آن بازی های اینترنتی قرار گرفته اند که در معرض آموزش بسیاری از مسائل غیراخلاقی نیز قرار می گیرند.
از همین رو والدین باید هوشیار بوده و هم بر ساعات استفاده کودکان خود از اینترنت و هم دسترسی کودکان خویش به سایت ها نظارت داشته باشند؛ در واقع بی حد و مرز بودن دنیای اینترنت و نامحدود بودن آن و جاری نبودن قوانین محدود کننده خاص بر اینترنت آن را بدل به پدیده ای بس خطرناک برای کودکان کرده است.

اینترنت یک پدیده دو کاربردی است که همزمان می تواند برای کودکان مفید و در عین حال بسیار مضر باشد؛ مفید از آن رو که اینترنت دارای سایت های متعدد آموزشی است و در زمینه آموزشی می تواند نقش موثری برای کودکان ایفا کند و علاوه بر این اینترنت و در کل استفاده از فناوری رایانه ای، امروزه پایه و مبنای ورود به مدرسه و دانشگاه و در سنین بالاتر بازار کار قرار گرفته است.
از سویی دیگر بازی های اینترنتی نیز با رعایت پاره ای از موارد از جمله پرهیز از پیگیری بازی های خشونت بار رایانه ای و اینترنتی توسط کودکان و نظارت والدین بر انجام این بازی ها می تواند در تقویت هوش کودکان موثر واقع شود.

صحبت با کودکان در مورد نحوه استفاده از رایانه از سوی آنان و خطراتی که در هنگام آنلاین شدن ممکن است آنها را تهدید کند از جمله راهکارهای موثر نظارتی محسوب می شود. دیگر راهکار مناسبی که می تواند در این زمینه از سوی والدین پیگیری شود، قرار دادن رایانه در مکانی از منزل است که بتوان فعالیت های کودک را تحت نظر داشت. محدود کردن زمان استفاده از رایانه نیز اقدام مهمی است که می تواند توسط والدین به اجرا درآید. نظارت بر پیام های الکترونیک در چت روم ها نیز بسیار مهم است.
والدین باید این نکته را مورد توجه قرار دهند که برای پیشگیری از ارتباطات زیاد کودکان در چت روم ها و استفاده آنها از فضای مجازی به منظور دوست یابی، باید تلاش هایی را جهت بر قراری روابط اجتماعی سالم برای کودکان خود انجام دهند و اوقات بیشتری را صرف بردن کودکان به پارک و منازل افراد خانواده خود که دارای کودکان همسن و سال هستند، انجام دهند.

منابع:
http://payam.tv
http://www.tebyan.net
http://kafehhonarjavan.blogfa.com
http://pc1400.blogfa.com


تعداد صفحات : 16 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود