تارا فایل

پاورپوینت طرح توجیهی تولید نان صنعتی


1

2
موضوع تحقیق : طرح توجیهی تولید نان صنعتی با ظرفیت 20تن در روز
– white Bread تولید انواع نانهای حجیم- باگت –
– و انواع نانهای مغزدار Buns

3
مقدمه :
باتوجه به کیفیت پایین پخت محلی وسنتی نان خصوصاً در استان خراسان شمالی با توجه به کشت نوع گندم و ضایعات فراوان و هدر رفتن یارانه هنگفت در این زمینه وهمچنین وجود صف ها، با توجه به سردی هوا ونبودن فضای مناسب جهت مشتریان اینجانب ارائه به طرح توجیهی از احداث و روند اجرایی احداث نان صنعتی نموده ام .

4
شرایط بازار ورقیب
رقیبان اصلی این طرح آستان قدس رضوی است که هنوز در خراسان شمالی وارد این طرح نشده است ولی به علت بعد مسافت وتنوع نانهای تولیدشده این شرکت در مشهد می توان امکان رقابت با آن شرکت را فراهم ساخت . و استفاده زیاد از نان به طوری که ایرانیان رتبه دوم استفاده از نان را در جهان دارند.ونان جزء اصلی سبد غذایی مردم می باشد .

5
مشتریان و مصرف کنندگان
مشتریان این محصول کلیه آحاد علل الخصوص سازمان غلات دراستان خراسان شمالی و مراکز دولتی ونظامی ودر صورت امکان ارسال به دیگر استانهای همجوار می باشد.

6
خلاصه ای از طرح :توجیهی تولید نان صنعتی :

7
الف)سرمایه های ثابت
1-1 زمین و محوطه سازی
2-1 ساختمان ها (رفاهی ،اداری وکنترل،تولید، آزمایشگاه )
3-1 ماشین آلات تولید وتجهیزات
4-1تاسیسات برقی و آب وگاز
5-1 وسایل نقلیه و توزیع
6-1 تجهیزات اداری و رفاهی
7-1 هزینه های قبل از بهره برداری جهت اخذ مجوزهای لازم

8
1-1زمین ومحوطه سازی

9
2-1ساختمان ها

10
3-1ماشین آلات و تجهیزات تولید

11
4-1 تاسیسات

12
5-1وسایل نقلیه عمومی وتوزیع

13
6-1 تجهیزات اداری و رفاهی

14
7-1هزینه های قبل از بهره برداری وحمل ماشین آلات تا محل کارخانه

15

خلاصه برآورد هزینه ثابت

16
ب)هزینه های جاری

1-2 هزینه حقوق ودستمزد کارکنان

2-2نگهداری و تعمیرات و استهلاک

3-2هزینه های مصارف تاسیساتی

4-2هزینه ضایعات تولید

5-2 مواد اولیه

17
1-2هزینه حقوق ودستمزد کارکنان :

18
2-2نگهداری و تعمیرات و استهلاک

19
3-2هزینه های مصارف تاسیساتی

20
4-1هزینه ضایعات تولید

21
5-1بهای مواد اولیه مصرفی در طول یکسال (300) روز کاری

22
جمع هزینه های جاری طرح

23
ج )فروش کل نان اروپایی در سال

24
جمع فروش (کل درآمد ها ) در سال

25
محاسبه بهای تمام شده نان:

براساس داده های علمی موجود ، ضریب ربع خمیر 65% محاسبه گردیده است .براین مبنا بابت 1000 کیلوگرم ارد، 1650کیلوگرم خمیر حاصل می آید بهمین ترتیب بابت واحدی که روزانه 000/40 کیلو گرم سهمیه آرد دریافت می نماید ، معادل 000/66 کیلوگرم خمیر استحصال میگردد. با درنظر گرفتن کل سرمایه گذاری انجام شده ، به شرح آنچه در صفحات قبل محاسبه گردید، تعداد نان تولیدی( بستگی به نوع نان ) و وزن چانه انواع چانه نان ، بهای تمام شده هر یک به شرح زیر می باشد .
تعداد نان تولیدی روزانه = وزن چانه ( انواع نان ) / خمیرتولیدی روزانه
تعداد کل تولید نان در یک سال = روزهای کاری یکسال (300 روز ) * تعداد نان تولیدی روزانه
توضیح : در کیل گیری ، وزن چانه ملاک عمل وزن خمیر است نه وزن نان . بدیهی است خمیر پس از تبدیل به نان در اثر حرارت وپخت ، مقداری از وزن خود را که حدود 30% برآورد گردیده است از دست می دهد .در حالیکه میزان وزن چانه ، همان خیمر اولیه است ، نه نان حاصل شده .

26
صورت سود وزیان

27

= درصد درنقطه سربه سر

هزینه ثابت
هزینه متغیر – فروش کل
×
413/82=100
=100 ×
تعیین درصد فروش در نقطه سر به سر
8/3782

5653
1063 –

28

زمان برگشت سرمایه = سود سالیانه / جمع کل سرمایه
1416 / 8/3782
= حدود 32 ماه
توضیح : سود ماهانه 118 = 12ماه / 1416سود سالانه
118 سود ماهانه / 8/3782 کل سرمایه

29
پایان


تعداد صفحات : 29 | فرمت فایل : .ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود