تارا فایل

پاورپوینت سرویس اطلاعات هواشناسی کشاورزی جهانی



World AgroMeteorological Information Service
(WAMIS)
سرویس اطلاعات هواشناسی کشاورزی جهانی

World AgroMeteorological Information Service
World Meteorological Organization

در اکتبر سال 2001 سازمان هواشناسی جهانی1 به همراه مرکز ملی اقیانوسی و جوی2 ایالات متحده آمریکا و موسسه هواشناسی و هیدرولوژی وابسته به دریای کارائیب یک کارگاه منطقه ای را با حضور 25 متخصص از 21 کشور در رابطه با گسترش بولتن های هواشناسی کشاورزی در بارابادوس برگزار کرد و شرکت کنندگان در آن پیشنهادات خود را در ایجاد یک سایت اختصاصی هواشناسی کشاورزی بیان کردند.
1.World Meteorological Organization (WMO)
2.National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA)

هدف از ایجاد این سایت دستیابی به بولتن های هواشناسی کشاورزی، توصیه های هواشناسی کشاورزی و روش های آموزشی هواشناسی کشاورزی کشورهای مختلف بود.

پس از آن در می 2002 کمیسیون هواشناسی کشاورزی1 سازمان هواشناسی جهانی ، نشستی از یک گروه مجرب با حضور 12 متخصص از 7 کشور جهت گفتگو در مورد ابزارها و روش های عملی مورد نیاز برای گسترش این سایت در واشنگتن تشکیل داد. بدنبال این نشست ، سرویس اطلاعات هواشناسی کشاورزی جهانی2 به وجود آمد.

وامیس با ایجاد یک محیط مرکزی به کاربران خود این امکان را می دهد که بولتن های هواشناسی کشاورزی کشورهای مختلف را به آسانی ارزیابی کنند و به بینشی وسیع برای ارتقاء یافته های هواشناسی کشاورزی خود دست یابند.

1.Commission for Agricultural Meteorology (CAgM)
2.WAMIS

6 منطقه آفریقا، آسیا، آمریکای جنوبی، آمریکای شمالی و مرکزی، جنوب غربی اقیانوس آرام و اروپا از مناطقی هستند که اطلاعات هواشناسی کشاورزی خود را در وامیس قرار داده اند.
توجه : عدد نوشته شده بعد از کشور نشان دهنده تعداد مراکز و یا سازمانهای مختلف در آن کشور است که اطلاعات هواشناسی کشاورزی را آماده می سازند.

در منطقه آفریقا کشورهای بورکینا فاسو، اتیوپی، لسوتو، مالاوی، موریتانیا، نیجر، مجمع گسترش آفریقای جنوبی1، سنگال، سودان، سوازیلند و تانزانیا قرار گرفته اند.
1. Southern African Development Community (SADC)

در منطقه آسیا کشورهای چین، هندوستان و پاکستان قرار گرفته اند.

در منطقه آمریکای جنوبی کشورهای برزیل، شیلی، کلمبیا، اکوادر و پرو قرار گرفته اند.

در منطقه آمریکای شمالی ومرکزی کشورهای بلیز، کانادا ، کوبا، ال سالوادر، مکزیک و ایالات متحده آمریکا قرار گرفته اند.

در منطقه جنوب غربی اقیانوس آرام کشورهای استرالیا، فی جی، مالزی، نیوزلند، فیلیپین و جزایر آرام جنوبی قرار گرفته اند.

در منطقه اروپا کشورهای آلبانی، بلژیک، بلغارستان،مرکز مدیریت خشکسالی جنوب شرقی اروپا1، آلمان، ایتالیا و ترکیه قرار گرفته اند.

تهدید امنیت غذایی در سال 2004 به وسیله هجوم ملخ های بیابانی در کشورهای در حال توسعه ، توجه جهان را به این مسئله مهم معطوف داشت. چرخه زندگی ملخ از مرحله انفرادی تا مرحله گروهی به شرایط آب و هوایی مطلوبی نیاز دارد تا بتواند خسارت گسترده ای را وارد سازد.
برای اطمینان از کنترل و نظارت موثر بر هجوم ملخ های بیابانی و با توجه به نقش مهم سرویس های ملی هواشناسی و هیدرولوژی1 در این زمینه ، سازمان هواشناسی جهانی نشستی تخصصی تحت عنوان ”اطلاعات هواشناسی برای کنترل ملخ“ در 20-18 اکتبر 2004 در ژنو- سوئیس تشکیل داد. نمایندگان سازمان خوار و بار جهانی2 ، ایتالیا و هندوستان در این نشست حضور داشتند.
یکی از پیشنهادات مهم در این نشست این بود که سرویس های ملی هواشناسی و هیدرولوژی همکاری خود را با مرکز ملی کنترل ملخ3 محکم تر نماید و دیدبانی و پیش بینی های نزیک به زمان واقعی دما و بارندگی را برای دستیابی آسانتر مرکز ملی کنترل ملخ و مراکز بین المللی همچون سازمان خوار و بار جهانی فراهم آورد.
در این بخش سایتهای مرتبط با ملخ و همچنین گزارش های کمیسیون هواشناسی کشاورزی سازمان هواشناسی جهانی در رابطه با ملخ مشاهده می شود.
1.National Meteorological and Hydrological Services (NMHSs)
2.Food and Agriculture Organization (FAO)
3. National Locust Control Centres (LCCs)

بخش ابزارها و منابع از قسمت های مختلفی تشکیل شده است تا به اعضای سازمان هواشناسی جهانی کمک نماید تا بولتن های هواشناسی کشاورزی و همچنین دانش خود را با توجه به منابع مرتبط با هواشناسی کشاورزی گسترش دهند.
در این قسمت بخش هایی همچون پیش بینی های اقلیمی، مدیریت داده ، انتشار اطلاعات ، خشکسالی، جنگلداری، آبیاری و زهکشی ، بلایای طبیعی و کشاورزی، مراحل رشد ، بیماری های گیاهی و جانوری، سنجش از دور – GIS ، ماهواره ها ، فرسایش خاک ، داده های هواشناسی و اقلیم شناسی مشاهده می شود.

سایتهای مرتبط :
– برنامه هواشناسی کشاورزی سازمان هواشناسی جهانی1
-کمیسیون هواشناسی کشاورزی سازمان هواشناسی جهانی2
– برنامه اقلیم جهانی سازمان هواشناسی جهانی3
– انجمن بین المللی هواشناسی کشاورزی4
– سرویس اطلاعات وضعیت هوای جهان5
– مرکز اطلاعات هوای بحرانی و شدید6
1.WMO’s Agricultural Meteorology Programme(AGMP)
2. WMO’s Commission on Agricultural Meteorology (CAgM)
3. WMO’s World Climate Programme (WCP)
4. International Society for Agricultural Meteorology
5.World Weather Information Service
6. Severe weather Informtion Centre

WWW.WAMIS.ORG


تعداد صفحات : حجم فایل:3,156 کیلوبایت | فرمت فایل : .ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود